Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
emu
Annais.. in legatura cu ce ai primit pe e-mail... mi se pare o mare blah blah bla de paranoia )).gif
1. imi amintesc cand am avut o vara caniculara cu temperaturi de peste 45 de grade... cand eram in generala
2. culturile din unele judete sunt compromise deja din cauza secetei... si ai mei mi-au zis de acum 1 luna ca se anunta temperaturi exagerate pt iulie si august
3. ce motive are sriul sa interzica stirile de genul asta
4. se iau masuri, in limita posibilitatilor (tine minte: niciodata nu te baza pe guvern sa iti vina in ajutor) care includ si planuri rationalizare a apei in perioade deficitare
5. daca francezii sunt experti in organizare cum de au lasat sa moara atatea mii de oameni in 2003?
6. oare de ce mi se pare neadevarat ca sunt atat de bine organizati incat vor fi suficiente ambulante la dispozitie, suficienta apa potabila de distribuit...

am vazut pozeeeeeeeeeeeeee... multe multe pozeee )).gif mai am sa le vad pe-ale ukai si pe-ale pisikutei blum.gif

CITAT(danyhoney @ 16-07-2007, 04:14 PM) *
Ceva amanunte in legatura cu " buba " , Emi ? Si ...poate si ceva poze ? smile.gif

Poze n-am decat de la Acvariul statului Carolina de Nord. Sper sa fi iesit cateva bune... anunt cand le uploadez.

Cu buba... am patit-o ieri. A fost un vant puternic si niste valuri super )).gif numai ca viteaza de mine ce-a crezut: ca mai la mal, unde se sparg valurile nu-i pericol daca nu stau cu talpile infipte in nisip )).gif si mi-am luat-o rau... ma trantit valul si m-a dus vreun metru pe genunchi, noroc cu un prieten, era in fata mea si m-am prins de piciorul lui sa nu ma tarasca curentul mai mult. Grrr! Imi trece... e bine ca e numai la suprafata.

p.s. pisik, am apucat sa vad rochia miresii mai in detaliu.... ce mult imi place!!!! wub.gif
dany
CITAT(cri @ 16-07-2007, 07:27 PM) *

pai dupa formula de calcul mi-ar iesi 5.66 puncte la 100g, asa sa fie oare?

Daca asa a iesit ....asa e.

Intrebare-intrebatoare : cine stie ceva despre "herbalife" ??????? As dori PM .....sa nu intram in alte discutii pe aici .

CITAT(emu @ 16-07-2007, 10:17 PM) *

Cu buba... am patit-o ieri. A fost un vant puternic si niste valuri super )).gif numai ca viteaza de mine ce-a crezut: ca mai la mal, unde se sparg valurile nu-i pericol daca nu stau cu talpile infipte in nisip )).gif si mi-am luat-o rau... ma trantit valul si m-a dus vreun metru pe genunchi, noroc cu un prieten, era in fata mea si m-am prins de piciorul lui sa nu ma tarasca curentul mai mult. Grrr! Imi trece... e bine ca e numai la suprafata.

)).gif )).gif Ce bine imi amintesc ca la fel faceam si eu cand mergeam in Ro la mare .....ma innebuneau valurile si ....ma tarau cum vroiau ele si nici macar nu le certam lol.gif lol.gif .Acum imi lipsesc .... sad.gif
bubbles
Dany ai MP wink1.gif
Tzutzi80
despre herbalife iti zic atata NUUUUUU!!!!!!!!!!!!! Si asta de la un fost distribuitor si consumator. Din cauza asta am eu probleme de greutate acum. Detalii? daca vrei iti bag si un PM dry.gif
dany
Heiiiiiii, nu sariti pe mine!!!!!! NU am zis ca vreau sa folosesc !!!!!!!!!!!!!!!!!! Vreau doar sa stiu ce stiti despre ....nimic altceva . Cineva foloseste acele shake-uri si ....mie nu mi se pare prea sanatos .

Si.....DA , Tzutzule , e vorba de un distribuitor SI un consumator in acelasi timp.Am incercat sa explic ca mie, personal , nu mi se pare sanatos dar......fiecare cu pasarica lui . Acum m-am gandit sa adun pareri ( pro si contra ) .
Pisik
Multumesc pt aprecieri fetele. Finutii sunt de varsta noastra, el 27, ea 26.
Aveti mai multe poze de la religioasa http://www.flickr.com/photos/9462424@N07/s...57600851955489/

Fetelor, sunt f f trista, plang incontinuu de la opt. Catelusa mea pe care o am de la 13 ani a murit asta seara. Se chinuie de 3 saptamani, din cauza batranetii, mergeam zilnic la doctor, o faceau bine de ceva, aparea altceva, nu mai manca, ii puneau perfuzie zilnic si pana la urma azi noapte a facut un atac cerebral, azi a fost f rau, nu isi mai putea tine capul drept, numai dat pe spate. Asta seara cand a venit mama de la serviciu a gasit-o moarta. Bine macar ca i-a oprit Dumnezeu chinul, dar asa mult ne afecteaza, era sufletul nostru, iar mamei ii e si mai greu ca statea cu ea in casa.....acum nu pot decat sa imi aduc aminte de momentele frumoase si de ce catel bun si bland a fost, nu ne-a suparat cu nimic niciodata. E tare tare greu....
dany
Pisi , acum iti spun doar ...IMI PARE ENORM DE RAU si stiu prin ce treci !!!!! Cand iti vei mai reveni un pic iti voi spune mai multe . Am trecut si eu prin asta !!!!! Te hug.gif si .....nu mai plange , te rog !!!!
Anna
Buna seara fetelor!
eu tocmai am venit de la film si v-il recomand si voua Transformers. Mi s-a parut f bine realizat.

Dany si eu spun un mare NU in ceea ce priveste Herbalife.

Pisik imi pare rau pentru catelusa sad.gif
Dumbo
Pisik, imi pare rau pentru catelusa. sad.gif sorry.gif
daconst
Salutare fetili! cheer.gif
Mult am mai avut de recuperat,dar mi-a placut sa am ce citi.
Noi am fost plecati in we la nasii lui Lucas(adica la Peach grin.gif ) si a trecut timpul grozav de repede.Nu va povestesc de ce destrabalari culinare am avut parte ca sigur ma luati la fuga.Asta e,macar a meritat sa ma sacrific la asa bunatati.
Am avut si noi vreme caniculara,adica 33°C si parca mi-a ajuns deja.M-am hotarat sa nu-l iau pe bb la mare,mai ales ca el nu cunoaste astfel de temperaturi si i-a fost cam greu.
O sa pun si maine ceva poze,dar nu am facut prea multe...ca am fost tare ocupata sa mananc. lol.gif

Miha,Bubbles ma bucur ca v-ati gasit rochitele.O sa fiti niste frumoase.

Miha,eu n-am inteles,cea in care ai tu poza e originalul sau copia?

Monic,tu ti-ai luat rochia?Ca si eu astept tota asa w00t.gif poza cu ea.

Himere,ti-am vazut pozele de la mare,dar n-ai niciuna cu tine in picioare sa te vad ca lumea.Ma bucur ca v-a priit in concediu.Cred ca ai ales perioada ideala,adica nu asa canicula.

Dany,acum ai timp sa te odihnesti si tu,ca ti-a ajuns.Poate mai pui poze cu aranjametele finale in casuta.
Cind ai timp si chef,bineinteles.

Pisik,imi pare tare rau de catelul vostru,saracul sufletel.Ma gindesc ca si mama are un catel si tare mult a ajutat-o de cind a murit tata si nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi fara el.Doamne fereste!
Ti-am vazut pozele si ai fost tare frumoasa nasica.Imi place si tinuta si tot.Ti-am mai zis ca ai gusturi faine!

Otilici,superbe pozele cu Norbi.Eu dragalas,iar la avatar e frumos,frumos.

Alice,in avatar,parca esti actrita de telenovele. grin.gif

Vad ca e multa lume noua si tare ma bucur.Va spun si eu bine ati venit! give_rose.gif
ganesha
Dany, si parerea mea e ca Herbalife .... sucks big time! Nu am incercat personal asa ceva, dar am auzit povesti de la cunostinte.

Pisik, am tras si eu cu ochiul la pozele tale, tare bine arati, inalta, frumoasa si eleganta. Imi pare rau de catelusa ta, e greu cind dispare dintre noi un sufletel de care ne-am atasat. Tare greu mai e!

Ma bucur sa aud ca Transformers e bun, ca al meu cupil ma bate la cap sa mergem, si parca nu ma incinta ideea... da' asa, parca l-as vedea si eu!

Eu acu' trebuia sa fiu la un make-up party, si zac acasa cu perdelele trase... aceeasi stare ca mi se despica pamintul in fata de care ma plingeam si la mine in jurnal. Tre' sa-mi gasesc directia, ca asa nu se mai poate!
dany
Danutza , ce ma bucur ca ai aparut !!!!!! pupic.gif pupic.gif Noroc ca mi-a zis Sorina azi ce e cu tine ca ma suiam pe telefon )).gif )).gif Ia pune tu aici repejor orele intre care te pot suna )).gif hug.gif

A , te inteleg ce vrei sa spui si cum te simti ( am citit si in jurnalul tau ) dar......doar cuvintele noastre nu te vor ajuta foarte mult . Iti doresc muuuuuuuuulta putere sa treci peste tot hug.gif

DECI .... repet : NU MA INTERESEAZA HERBALIFE PERSONAL !!!!!!!!!!! Exista o persoana care e ffff incantata si e distribuitor +consumator acolo..........Eu doar caut explicatii pentru a face acea persoana sa renunte ! STIU ca nu e sanatos !
ganesha
CITAT(danyhoney @ 16-07-2007, 02:47 PM) *

DECI .... repet : NU MA INTERESEAZA HERBALIFE PERSONAL !!!!!!!!!!! Exista o persoana care e ffff incantata si e distribuitor +consumator acolo..........Eu doar caut explicatii pentru a face acea persoana sa renunte ! STIU ca nu e sanatos !

Am inteles ca nu te intereseaza pe tine personal, da' din pacate explicatiuni logice nu am, eu am... expus concluzia mea personala de la diferite povesti auzite )).gif Is scumpi a naibii, ma mir totusi ca au atita cautare.
emu
am revenit cu poze... in 2 ture smile.gif
tura 1 cu 3 poze )).gif
tura 2 de la acvariu

Nu zicea peach ca e posibil sa ninga acolo? Ce s-a intamplat? S-a schimbat vremea brusc? smile.gif
otilici
Buna dimineata! floare.gif
De ce e asa pustiu aici?
nusarich
pisik, imi pare tare rau sa aud ca esti suparata, gandeste-te numai ca biata catelusa a suferit tare mult si ca acum ii este bine. iti urez multa putere sa treci peste asta!
daconst
Emu,saptamana trecuta trebuia sa ninga sau a si nins,dar we asta a fost soare.La noi asa e vremea,sa te enerveze si sa cari tot dulapul cu tine ca nu stii ce te asteapta. grin.gif
Acum nu am timp sa ma uit la pozele tale,dar cind adoarme iar piticul le studiez pe toate.

Monic,ai o rochie superba,acum am vazut-o.Chiar e pe gustul meu,ca e simpla. pupic.gif
michelle
Neata!
Am reusit sa ma odihnesc si eu ca ieri am dormit 2 ore, dupa nunta.
Aici am pus poze.

Pisik, ai fost superba!! give_rose.gif pupic.gif
Arata fain sala ornata pe mov, chiar imi place. Sa va traiasca finii wink1.gif
Imi pare rau pt catelusa, dar e mai bine asa daca se chiunuia..
Emu, ce era chestia asta ciudata?
Himere, unde esti?
Dana, rochia probata de mine e facuta la un salon in Iasi. Pt original trebuie sa vin la Bucuresti.
peach
CITAT(michelle @ 17-07-2007, 09:24 AM) *

Emu, ce era chestia asta ciudata?

langusta cred..arata mai bine pe farfurie eat.gif

pai joi erau 9 grade iar simbata 33 .. si iar au anuntat ploaie si 14 grade sad.gif
uka
Pisik si Miha vazut poze, rochite frumose frumose si coafurile la fel, mi-au placut sarmalutele voastre, super
bubbles
Neata yahoo.gif .Azi cred ca reusesc sa fac poze in rochita ca sa ma vedeti numai voi grin.gif .Sper sa imi iau si pantofii tot azi .. numai timp sa am wink1.gif
Pisik cry.gif mi`am adus aminte de catelusa mea care era tot bolnava(cancer mamar) si s`a chinuit vreo luna dar nu a murit pana nu am ajuns si eu acasa ca sa o vad pt ultima oara.E posibil ca si de la caldurile astea sa nu mai faca fata cateii batrani .Sunt alaturi de tine hug.gif .Stiu prin ce ai trecut si treci dar incearca sa te calmezi pupic.gif
ALICE
Cred ca ne apucam toate de plans.Cu cateii astia.Ca si eu l-am dat sambata pe al meu.Si am plans ca o proasta dupa el vreo 2 zile.
michelle
CITAT(uka @ 17-07-2007, 10:53 AM) *

Pisik si Miha vazut poze, rochite frumose frumose si coafurile la fel, mi-au placut sarmalutele voastre, super

Multumesc, Uka, mie insa nu mi-a placut cum venea din fatza. Trebuie sa ma gandesc la altceva care sa ma avantajeze.
anaoi
Imagine

Imagine
bubbles
Ai dat frumusetea de catel cry.gif .EU am suferit tare dupa Buzescu (catelul meu care l`am dat) ca dupa 2 sat vroia bunica sa trimita pe cineva sa il aduca inapoi dry.gif .Nu am dormit bine si plangeam intr`una si nu mancam .. cam doua saptamani a tinut asa pana am aflat ca o duce fff bine si m`am mai linistit blink.gif Dar am zis ca nu mai imi tb alt catel in viata mea
bubbles
Miha mi`a placut voalul miresei fff mult.Super mitso wink1.gif
ALICE
CITAT(bubbles @ 17-07-2007, 11:08 AM) *

Dar am zis ca nu mai imi tb alt catel in viata mea

Sa stii ca asa am jurat si eu.Ca si 5 vile sa am, nu mai vreau catel
bubbles
Poze cu mine in rokie blum.gif .Scuzati fata lol.gif
Deea
pupic.gif

http://flickr.com/photos/10161553@N02/

am incercat sa pun niste poze cu ALexia...sper ca se vad.

CITAT(bubbles @ 17-07-2007, 11:48 AM) *

Iti vine foaret frumos rochita! Sa o porti santaoasa si sa ai o nunta ca-n povesti! hug.gif
uka
CITAT(michelle @ 17-07-2007, 11:06 AM) *

CITAT(uka @ 17-07-2007, 10:53 AM) *

Multumesc, Uka, mie insa nu mi-a placut cum venea din fatza. Trebuie sa ma gandesc la altceva care sa ma avantajeze.

stii k si eu ti-am zis ca nu mi-a placut coafura mea de la bal.. tot probleme de genul asta...

CITAT(bubbles @ 17-07-2007, 11:48 AM) *

iti vine fffff bineee, e f frumoasa rochitza, asa pe tine se vede altfel, dar mi se pare mie sau in ultima poza stai putin cam cocosata??

CITAT(Deea @ 17-07-2007, 12:02 PM) *

pupic.gif

http://flickr.com/photos/10161553@N02/

am incercat sa pun niste poze cu ALexia...sper ca se vad.

ce ochioasa frumoaaasaaaa blushing.gif give_rose.gif
Deea
Multumesc Uka! floare.gif

Bubbles si mie mi se pare ca stai cam cocosata!
bubbles
Steateam putin aplecata lol.gif. Aia de fapt a fost prima poza si mi`a facut`o prin surprindere .. Eu incercam sa asez rokia si nu `mi iesea deloc iar pr mea ...

E frumoasa foc Alexia hug.gif .
Deea
Pisik am vazut pozele, f.f.f frumusica ai fost... oricum esti frumusica smile.gif ... rochita portocalie e super, exact modelul care-mi place mie f. tare si iti sta f.f.f bine!
bubbles
Si pe mine m`a innebunit rochita portocalie . wacko.gif crazy.gif
uka
CITAT(bubbles @ 17-07-2007, 12:34 PM) *

Steateam putin aplecata lol.gif. Aia de fapt a fost prima poza si mi`a facut`o prin surprindere .. Eu incercam sa asez rokia si nu `mi iesea deloc iar pr mea ...

E vba de poza a 3a nu de prima in care stai intr-o parte, e vba de ce in care te uiti in camera

Ah si Dany mi-am adus aminte ca m-ai intrebat ceva, ultima zi la serviciu a fost duminica, si da, am net acasa de mult timp.... asa ca nu scapatzi d mine asa usor, mai dispar eu de pe aici, dar va citesc oricum
bubbles
Da Uka am inteles dar de fapt a3a poza care a venit pusa aici a fosr prima facuta cu aparatul .. si de aia stateam asa..pt ca eu aranjam rokita iar pr mea m`a strigat si mi`a tras`o lol.gif lol.gif .Poza of course blush.gif

Uite asa vreau si eu sa imi pun voalul http://www.flickr.com/photos/9462424@N07/8...57600851955489/
uka
CITAT(bubbles @ 17-07-2007, 12:49 PM) *

dry.gif dry.gif de ce??

de la bal sad.gif
bubbles
Imi place tare mult cum vine pus asa blink.gif .Frumosilor give_rose.gif .Frumoasa rochita..finutza ca si tine pupic.gif
uka
CITAT(bubbles @ 17-07-2007, 01:01 PM) *

Imi place tare mult cum vine pus asa blink.gif .Frumosilor give_rose.gif .Frumoasa rochita..finutza ca si tine pupic.gif

nu comentez cum aratat la bal.., k nu mi-a placut deloc, am plans o zi intreaga dupa ce am vazut pozele, dar nu mai conteaza, a trecut...
eu stiu ca voalul se pune peste fata doar dc esti...fecioara ca sa ma exprim plastic
bubbles
Hmm nu am stiut de faza cu voalul blink.gif
Am sunat la Iasi si am trecut la toate examenele (in afar de engleza dry.gif ca nu adusese notele) cheer.gif .Cea mai mica nota e 6 la cel mai nebun prof din toata faculatatea wacko.gif .E bun ca imi iese media generala camm 8.70 cheer.gif cheer.gif .Sa vad acum ce ii cer mamei cadou lol.gif
daconst
Azi vad ca e ziua pozelor. grin.gif
Incerc si eu sa incarc citeva din we.

Deea,e tot mai frumoasa alexia si tot mai tare seamana cu tati. grin.gif
Si ce rochii si maieute cu bretele are ea...e o scumpete. pupic.gif

Miha,ma speriasem ca aia de ai probat-o e originala si a ta nu va arata exact asa. doh.gif

Bubbles iti sta tare bine in rochita,dar sa ai mare grija ce sutien iti pui,conteaza mult la rochiile fara bretele.Sa ai o nunta de vis! floare.gif

Uka,tare bine aratati amandoi...se vede ca va iubiti!
Anna
Felicitari Bubbles.
Iti sta f bine rochitza pupic.gif
Amazoana
Pisik, imi pare tare tare rau pt catelusul vostru hug.gif
Ti-a stat foarte bine in rochita portocalie.
Bubbles imi place rochita si-ti sta fff bine in ea!
Uka este suuuuuuuper rochita ta roz! Cred ca asa ceva imi doresc si eu!
Deea ce dulce este Alexia pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Monic
Bubbles, iti vine foarte bine rochita, care de altfel e superba. Eu iti recomand totusi sa iti iei ceva pe sub fusta ca sa fie mai evazata wacko.gif (scuze de explicatie, dar altfel nu-mi vine acum in minte)
Dana saru-mana de laude, rochita e chiar simpla-simpla blushing.gif , asa s-a nimerit.
Pana la urma mi-am gasit un voal din organza care mi-ar placea(tot al naibii de simplu), voi ce ziceti are ceva daca nu e din material classic de voal?
Vazut si eu poze, sunteti toate de admirat, pt ca sunteti frumoase si slabute floare.gif
Pisik
CITAT(Monic @ 17-07-2007, 03:23 PM) *

Bubbles, iti vine foarte bine rochita, care de altfel e superba. Eu iti recomand totusi sa iti iei ceva pe sub fusta ca sa fie mai evazata wacko.gif (scuze de explicatie, dar altfel nu-mi vine acum in minte)
Dana saru-mana de laude, rochita e chiar simpla-simpla blushing.gif , asa s-a nimerit.
Pana la urma mi-am gasit un voal din organza care mi-ar placea(tot al naibii de simplu), voi ce ziceti are ceva daca nu e din material classic de voal?
Vazut si eu poze, sunteti toate de admirat, pt ca sunteti frumoase si slabute floare.gif

Monic, eu zic ca voalul poate fi din orice vrei tu sa fie, nu exista material "clasic de voal", exista material de "ce ii place miresei".
Si eu sunt de parere cu tine la rochita lui Bubbles, Bubbles iti trebuie niste fuste pe dedesubt cum am avut si eu la rochita rosie, o schimbau total si ii dadeau amploare. Daca va uitati atent in poze o sa vedeti ca in parc si la vals aveam rochia mai umflata, dupa miezul noptii le-am dat jos
michelle
CITAT(Pisik @ 17-07-2007, 03:30 PM) *

Monic, eu zic ca voalul poate fi din orice vrei tu sa fie, nu exista material "clasic de voal", exista material de "ce ii place miresei".

lol.gif De acord!

Bubbles, imi place rochita.. Asa simpla am vrut si eu initial. Dupa 15 probate, m-am razgandit laugh.gif
Cum iti prinzi voalul?

Deea, dulce foc printesa ta. Avea dreptate Dana, are ochi mai frumosi ca ai tai w00t.gif
anaoi
ok nu vreau sa va sperii...dar ca sa fiti in tema

http://www.mediafax.ro/social/norul-fosfor...tml?1688;856654
honey79
Buna fetele.
Vin si eu cu o rugaminte la voi.
Mi-a venit pofta de varza calita... cum facea bunica mea...asa ca, m-am apucat, am tocat o varzica mica si-am pus-o la foc.

As vrea insa, s-o pap cu mamaliguta, numai ca.... nu mai stiu reteta de mamaliguta la microunde. Are cineva reteta respectiva???? Va multumesc anticipat si....va invit la masa. wink1.gif
emu
CITAT(michelle @ 17-07-2007, 03:24 AM) *

Emu, ce era chestia

Trebuie sa spun ca m-am ametit in rochii.. acum nu mai stiu care de ce rochie vorbeste lol.gif

Miha... aia in poza e spiny lobster (homar?) - vine din Florida si ajunge in NC la maturitate. E superb colorat, acelasi din poza asta spiny lobsters

woohoo trebuie sa ai nervi de otel sa suporti schimbari bruste ale vremii... in ritmul asta, eu cadeam in depresie mai mult ca sigur.

Alice!!! Nu-mi vine sa cred ca ati dat catzelu'...

Bubbles, mi se pare mie sau rochia te arata mai inalta?
dany
Buna !

Vazut rochii - toate absolut superbe !!!

Vazut Alexia - frumusica foc !!!!

N-am vazut pozele cu Lucas - le mai astept )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.