Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Anna
La tribunal un El si o Ea se cearta pentru custodia fiicei lor. -Eu am adus-o pe lume cu durere, mie mi se cuvine custodia. Judecatorul catre sot: -Argumentul dumneavoastra care este? Omul reflecteaza un moment, apoi zice calm: -Domnule judecator, daca dumneavoastra bagati o moneda intr-un automat de racoritoare si iese o sticla de Pepsi, a cui e sticla, a masinii sau a dumneavoastra?

Curajul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana si sa o intrebi: "Inca mai faci curat, sau tocmai te pregateai sa decolezi?" Tupeul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, invaluit intr-un nor de parfum, cu urme de ruj pe haine, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana, si sa-i spui: "Nu te enerva, tu urmezi."

Intr-o gara, un barbat cara doi bebelusi, cate unul sub fiecare brat. Trece o femeie pe langa el si spune: - Sint asa de draguti...cum ii cheama? - Habar n-am. - Sint baieti?...fetite?... - Habar n-am. - Dar ce fel de tata esti dumneata?... - Nu sint eu tatal lor cucoana. Eu sint doar vanzator de prezervative, iar astia sint doua reclamatii...pe care le duc inapoi la firma...
dany
CITAT(daconst @ 17-07-2007, 12:35 AM) *

Dany,acum ai timp sa te odihnesti si tu,ca ti-a ajuns.Poate mai pui poze cu aranjametele finale in casuta.
Cind ai timp si chef,bineinteles.

Pun , mey , pun , dar cand suntem gata cu totul ( baia de sus inca nu e gata , rafturile de la Ikea au venit doar ieri ,etc ) si cand vad pe unde ma duc sa pun pozele ( yahoo nu mai vrea ) .
emu
CITAT(honey79 @ 17-07-2007, 09:58 AM) *

Buna fetele.
Vin si eu cu o rugaminte la voi.
Mi-a venit pofta de varza calita... cum facea bunica mea...asa ca, m-am apucat, am tocat o varzica mica si-am pus-o la foc.

As vrea insa, s-o pap cu mamaliguta, numai ca.... nu mai stiu reteta de mamaliguta la microunde. Are cineva reteta respectiva???? Va multumesc anticipat si....va invit la masa. wink1.gif

Honey am gasit aici, mesaj #82 mamaliga la microunde
bubbles
Emu mie nu mi se pare grin.gif .POate wink1.gif .Pisik stiu decare ziceti voi..de cercuri care se pot pune pe sub rochie .Nu am vrut de la inceput de alea ca am auzit ca sunt incomode blink.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 17-07-2007, 05:50 PM) *

Emu mie nu mi se pare grin.gif .POate wink1.gif .Pisik stiu decare ziceti voi..de cercuri care se pot pune pe sub rochie .Nu am vrut de la inceput de alea ca am auzit ca sunt incomode blink.gif

nu, nu cercuri mai; fuste de tul, e o fusta care in partea de jos are mai multe straturi de tul si sta batoasa si umfla rochia; si e f comoda, nu are nici o treaba cu cercurile
Monic
CITAT(Pisik @ 17-07-2007, 04:54 PM) *

CITAT(bubbles @ 17-07-2007, 05:50 PM) *

nu, nu cercuri mai; fuste de tul, e o fusta care in partea de jos are mai multe straturi de tul si sta batoasa si umfla rochia; si e f comoda, nu are nici o treaba cu cercurile

Bub, si eu tot la fusta de tul ma gandeam
honey79
Multumesc frumos, Emi. Abia astept sa pap....deja am apa-n gura. )).gif
Pupicei.
Ella79
Pisik, si mie imi place tare mult rochita ta. Si culoarea si, mai ales, modelul. Imi poti spune de unde ai luat-o?
uka
CITAT(dulcikatty @ 17-07-2007, 03:19 PM) *

Uka este suuuuuuuper rochita ta roz! Cred ca asa ceva imi doresc si eu!

nu este f comoda, si mai ales k a mea avea niste sclipici ceva p ea si m-a zgariat tare pe ceafa... iar dc papi si te umflii, sau este ceva c t baloneaza, se vede burtica imediat...bine, tu esti oricum mult mai slaba k mine, ar fi de preferat ca partea de sub sani sa fie ceva mai ingusta...
May
Buna fetele floare.gif nu am citit nimic pt ca nu am intrat decat sa va salut si sa va spun ca e totul ok. Revin la sfarsitul saptamanii hug.gif
Dumbo
Am avut eu fusta din aia de tul numai ca pe langa cele 7 pana la 11 cercuri pe care le avea in partea de jos era si un mare cerc din metal. In care am reusit sa imi tot lovesc picioarele. A mea nu statea pe cercuri ca era destul de grea si alta solutie nu am gasit.

Dumbo
am pus si 2 poze in album nu ma pricep sa explic prea bine. Oricum efectul final conteaza.
bubbles
Seara .Dumbo cum intru sa vad pozele ? grin.gif Mi`am luat sanadle ;2 perechi cheer.gif cheer.gif Maine va fac poze la ele blum.gif .Joi plec acasa iar rokia si sandalele si ce mai am pt atunci imi aduc ai mei cu masina .Vai abia ast sa ajung acasa la babu al meu give_heart.gif

Iau doar costumasul pt cununia civila ca tb putin stramtat in talie taiorul blink.gif .Pisik nu ai vreo poza ca sa imi fac si eu o idee cum ar veni aia din tul?
Dumbo
uite doua poze.
cam asa se aseaza rochia cu chestia aia de tul sub ea.
Cred ca despre asta era vorba, sper ca nu bat campii. Mie mi-a placut cum arata asa, mai ales ca imi ascundea din soldurile mele impetuoase.

Click sa vezi atasamentulClick sa vezi atasamentul
Anna
cheer.gif May ma bucur ca e totul ok, si sper ca te simti f f bine cu ai tai. Abia astept sa imi dai un semn de viata si sa ne povestesti cum ai petrecut. Din pacate eu joi o sa plec la Cluj, la tara, si o sa ne auzim abia sapt viitoare la sf sad.gif
Btw, ai PM
axe10
Buna dimineata fetili...
Am revenit si eu , de fapt am venit de ieri la servici dar nu am avut timp...am citit printre picaturi.
Sa va zic cam ce s-a intamplat...
1. Nunta fratelui a fost ok..o sa pun poze cand o sa pot
2. In Alexandria a intrat unul in mine si mi-a busit buburuza rosie...partea stanga fata e varza...pe 1 aug intra in reparatii
3.Am ajuns acasa si mi s-a ars sursa la pc...a fost inlocuita ieri....alti bani alta distractie...
4. In ultimele zile, mai precis de duminik incoace m-am simtit tare rau....si am fost f aproape sa vomit...probabil de la caldura si stres....
5. Ieri, marti am gasit si oglinda de la cealalta masina putin lovita, am crezut ca imi pica cerul in cap, dar s-a dovedit ca se rezolva fara prea multa bataie de cap...ufff...martea...

Si toate astea au inceput vineri 13 si sper ca s-au terminat marti...trei ceasuri rele...

In rest, bine , sanatoasa cum s-ar zice...

Miha, pune si tu linkul cu pozele de la rochie in semnatura sa vad si eu/m-am dus pana pe la pag 98...tot nu am gasit nimik...pleaseeeeee
Bubbles, iti vine f bine modelul...iti ascunde ce nu-ti place tie...asteptam detalii de la pregatiri....

Pisik, ieri atat am apucat , sa vad pozele tale....superbi toti, voi , finii...rochiile super...nu am inteles prea bine pieptanatura de la cununia civila....

In rest nu prea am citit asa ca scuze de lipsuri...

salut.gif
Va invit la un ceai cu gheata!....
ALICE
CITAT(Pisik @ 17-07-2007, 05:54 PM) *

Eu asa am avut pe sub rochie.A fost super ok
Pisik
CITAT(Ella79 @ 17-07-2007, 06:49 PM) *

Pisik, si mie imi place tare mult rochita ta. Si culoarea si, mai ales, modelul. Imi poti spune de unde ai luat-o?

nu stiu la care din ele te referi. Cea portocalie am luat-o din Unirea de la un magazin din aripa centrala, dar lateral, unde este si Yokoo, inainte de el, undeva pe partea stamga (imi scapa numele acum). Dar am luat-o in ianuarie-febr cred, era la super reducere, 90 lei am dat pe ea.
Cea rosie mi-am facut-o la croitoreasa

CITAT(axe10 @ 18-07-2007, 08:45 AM) *

Buna dimineata fetili...
Am revenit si eu , de fapt am venit de ieri la servici dar nu am avut timp...am citit printre picaturi.
Sa va zic cam ce s-a intamplat...
1. Nunta fratelui a fost ok..o sa pun poze cand o sa pot
2. In Alexandria a intrat unul in mine si mi-a busit buburuza rosie...partea stanga fata e varza...pe 1 aug intra in reparatii
3.Am ajuns acasa si mi s-a ars sursa la pc...a fost inlocuita ieri....alti bani alta distractie...
4. In ultimele zile, mai precis de duminik incoace m-am simtit tare rau....si am fost f aproape sa vomit...probabil de la caldura si stres....
5. Ieri, marti am gasit si oglinda de la cealalta masina putin lovita, am crezut ca imi pica cerul in cap, dar s-a dovedit ca se rezolva fara prea multa bataie de cap...ufff...martea...

Si toate astea au inceput vineri 13 si sper ca s-au terminat marti...trei ceasuri rele...

In rest, bine , sanatoasa cum s-ar zice...

Miha, pune si tu linkul cu pozele de la rochie in semnatura sa vad si eu/m-am dus pana pe la pag 98...tot nu am gasit nimik...pleaseeeeee
Bubbles, iti vine f bine modelul...iti ascunde ce nu-ti place tie...asteptam detalii de la pregatiri....

Pisik, ieri atat am apucat , sa vad pozele tale....superbi toti, voi , finii...rochiile super...nu am inteles prea bine pieptanatura de la cununia civila....

In rest nu prea am citit asa ca scuze de lipsuri...

salut.gif
Va invit la un ceai cu gheata!....

Doamne, Axe, ce de ghinioane! Cum sa iti loveasca mai frumusetea de buburuza? mad.gif Ce dobitoc!!!!

Multumesc de aprecieri. Ai fost simpatica tare cu coafura, m-ai distrat mazim, pt ca exact asta ma intrebam si eu. Nu m-a facut coafeza mea, ca era in conced, am mers la coafor (tot la Abbate unde ma fac eu) la o alta fata. Initial i-am zis ce coaf vreau (cea cu parul intins cu placa si ridicat in partea de sus, am inteles ca se cheama coc Delia) si mi-a zis ca nu o sa imi stea bine, ca am fata lunga, ca am o ureche clapauga (ceea ce chiar am si sunt mandra de ea, consider ca imi poarta noroc blum.gif ) si ca imi face ea o coafura. Si zic ok. Numa ca femeia a inteles ca sunt nasa ca duminica, nu a inteles ca e doar cununia civila si a inceput frate sa construiasca in capu meu, eu faceam 13-14 pe scaun ca era tarziu, ea crea nestingherita. Mi-a facut o constructie in spate, de imi pare si rau ca nu am pozat-o, arata f bine. mi-a ridicat parul, l-a prins in multe suvite cazute, iar in dreapta l-a lasat sa imi acopere urechea...In fine, bine ca a iesit ceva pana la urma.
Mie mi-a placut rau duminica si ma bucur ca am mai descoperit o coafeza talentata si care e mai aproape de mine decat abbate. Ea mi-a recomandata parul desfacut si buclat si am mers pe mana ei, ca nu ma vedeam in vecii vecilor asa.
michelle
CITAT(Dumbo @ 17-07-2007, 11:16 PM) *

uite doua poze.
cam asa se aseaza rochia cu chestia aia de tul sub ea.
Cred ca despre asta era vorba, sper ca nu bat campii. Mie mi-a placut cum arata asa, mai ales ca imi ascundea din soldurile mele impetuoase.

Click sa vezi atasamentulClick sa vezi atasamentul

WOW ai fost superba! give_rose.gif
dany
Neata !

May - distractie placuta cu parintii si .... bine ca ai dat un semn de viata . Te-am visat azi-noapte : erai tunsa aproape 0 si fumai ca o turcoaica lol.gif

Bine ai revenit , Lavi !! Sper ca s-au terminat ghinioanele ... au fost chiar multe .
Dumbo
Buna dimineata.
Uf, ce buna e cafeluta de dimineata. Dar cand ma uit la cafelutele din pozele voastre a mea pare asa de mica si modesta.

Dar tot e buna.

De vre-o 2 zile ma mentin cam la 18puncte (exact cat ar trebui sa consum). Dar daca ma mentin la 18 puncte observ ca nu slabesc.
Am citit ca nu e ok sa scazi sub 17 puncte.
Ce sa mai fac?
michelle
CITAT(Dumbo @ 18-07-2007, 10:18 AM) *

Am citit ca nu e ok sa scazi sub 17 puncte.
Ce sa mai fac?

Poti sa scazi, dar sa nu faci din asta un mod de viata.
Oricum, la sfarsitul saptamanii trebuie sa ai consumate 18 * 7 puncte, nu conteaza foarte mult cum le distribui, doar sa nu mananci prea des sub 17p/zi fiindca se considera infometare.
axe10
CITAT(Pisik @ 18-07-2007, 09:23 AM) *

Doamne, Axe, ce de ghinioane! Cum sa iti loveasca mai frumusetea de buburuza? mad.gif Ce dobitoc!!!!

Cand a iesit frate-miu din masina si l-a vazut ala, ca-l cunostea(locuieste in comuna alaturata) a dat sa fuga de frica lui....imi venea sa-l starng de gat!...asta e....destui circula pe strazi...mai ales in Alexandria!

Daca a reusit cineva sa ma prinda in vreo poza la nunta lui frate-miu o s-o edeti si pe a mea...ciudata rau. Florin mi-a zis...dupa ce ai fost Pamela Anderson(cand am fost nasha in octombrie) acum te-ai facut Brigitte Nilsen...sa vad daca gasesc poze pe la cineva ca eu nu m-am pozat singura! lol.gif lol.gif

Tocmai a venit medicul sa ne controleze anual....vreti sa stiti ce tensiune am?....7,5 cu 5....mi-a zis ca ar trebui sa-mi pun o perfuzie... lol.gif cu sare...cica sa mananc mai sarat si sa beau multa apa...dar minerala!

Asa sunt eu!
lilianab
Neatza fetili!De mult timp nu am mai scris,dar v-am citit...si am intrat sa va pupic.gif pe toate,ca plec deseara in concediu.Sa priviti maine dimineata spre cer,daca vedeti o aripa de avion iesind din nor,sa stiti ca in ala sunt eu si in sfarsit,am prins loc la fereastra cheer.gif .Sa imi faceti cu mana ca va vad!!!si va fac si eu! grin.gif

CITAT(axe10 @ 18-07-2007, 10:20 AM) *

Tocmai a venit medicul sa ne controleze anual....vreti sa stiti ce tensiune am?....7,5 cu 5....mi-a zis ca ar trebui sa-mi pun o perfuzie... lol.gif cu sare...cica sa mananc mai sarat si sa beau multa apa...dar minerala!

Asa sunt eu!

Lavinia,maica,daca doresti iti fac o donatie.Sambata am avut 18 cu 12...asa ca imi iau si pastilele in concediu sa vada Spanioara! doh.gif
michelle
Concediu placut, Lili! cheer.gif
Lavinia, asteptam cu nerabdare pozeleee wink1.gif
axe10
CITAT(lilianab @ 18-07-2007, 11:34 AM) *

Neatza fetili!De mult timp nu am mai scris,dar v-am citit...si am intrat sa va pupic.gif pe toate,ca plec deseara in concediu.Sa priviti maine dimineata spre cer,daca vedeti o aripa de avion iesind din nor,sa stiti ca in ala sunt eu si in sfarsit,am prins loc la fereastra cheer.gif .Sa imi faceti cu mana ca va vad!!!si va fac si eu! grin.gif

CITAT(axe10 @ 18-07-2007, 10:20 AM) *

Asa sunt eu!

Lavinia,maica,daca doresti iti fac o donatie.Sambata am avut 18 cu 12...asa ca imi iau si pastilele in concediu sa vada Spanioara! doh.gif

Concediu super iti doresc!
Asa am fost intotdeauna...nu am avut in viata mea tensiune mai mare de 10!

Miha, poze cand am timp....
ALICE
Si eu anunt ca dupa o luna fix de WW am slabit ....................800 grame.Yupiiiiiiiiiiiiiiiii clap.gif
dany
AJUTOOOORRR !!!!

Cine si-a mai pus poze pe Shutterfly ???? Am pus poze noi si nu stiu cum sa le fac publice ....Ma lasa sa le dau mai departe doar pe mail doh.gif

Sa vad daca am reusit , totusi .

AICI puteti vedea pozele noi ( fara cele 2 bai si holul de sus care nu sunt inca complet gata ) .
ALICE
Vai ce-mi place dressingul.De-ar sta si la mine hainele asa la linie .................
michelle
Foarte fain totul! cheer.gif M-as obisnui sa stau intr-o casuta asa naughty.gif
Imi plac mult livingul, tapetul de pe toti peretii, camera voastra, gradina, dressingul si bucataraia hug.gif
dany
Daca asezi hainele la linie ...asa raman , Alice blum.gif

Miha hug.gif

Acum mi-am dat seama ca am uitat sa fac poza cu biroul doh.gif doh.gif . O sa fac cand voi pune si cu baile ...Asa e cu babele , maica , mai uita )).gif
peach
nu mai scrie nimeni nimic?!

Miha pune tu o poza cu un babu sa trezim fetele naughty.gif
Monic
Dany, a iesit foarte frumos!!! Adica e simplu si prietenos, exact pe gustul meu. Si eu as vrea sa locuiesc acolo baby.gif oare ai vreo camera libera pt mine si Miha? wink1.gif
Ce m-a speriat pe mine a fost colectia de detergenti si chimicale din beci swoon.gif Iti spun sincer ca asa o colectie eu inca nu am vazut w00t.gif lol.gif
Felicitari la ce ati facut!!! Poate ai putea sa te gandesti sa faci cariera din asa ceva!
Pisik
Nessie, incerc sa pun si eu poza asta Imagine la avatar si nu merge, imi apare tot cea veche doh.gif
dany
Pisik , insista ca pana la urma iti ia poza . Si la mine dureaza mult de fiecare data . Da de cateva ori la rand si reusesti .

Monic , as avea cabanuta pentru tine si Miha )).gif .Si , uite asa , imi dau seama ca nici acolo n-am facut poze doh.gif deocamdata am facut ce am putut cu ce am avut ...in timp vom mai schimba cate ceva ( ex mobila din camera de oaspeti ) . In legatura cu ce ai vazut in beci ....detergentii de rufe + balsam sunt in camaruta de langa garaj , in dulap . Mai am si acolo o colectie dar muuuuult mai mica tease.gif

Ai reusit , Pisik !!! cheer.gif cheer.gif
otilici
Si eu dupa o luna de WW am reusit sa mai dau jos 1kilogram blum.gif lol.gif .
ALICE
Apai esti mai tare.Felicitari. lol.gif
Sexymom
Pisik e minunata poza.
Lilianab daca ajungi in Spania si nu dai pe la mine iti inrisesc frumusete de fund.Iti la tel pe PM si adresa.
Monic
Eu de luni mananc sub limita de puncte, adica si mai rau. Nu va spun cat ca primesc bataie. Faz e ca de anul trecut m-am obisnuit sa mananc putin si sanatos, adica sub 19 puncte, si nu am slabit un gram. Asa ca am hotarat sa ma infometez putin (nu mi-e foame momentan) si sa nu mananc produse de panificatie, nici cartofi sau grasimi/zahar cool.gif si sper sa se miste acul... ca mi-a ajuns de un an incoace sorry.gif
ganesha
Dany, am vazut pozeleeee, e dementiala casuta ta!!! Vreau si eu o casa A MEA, abia astept sa vina momentul. Sa fiti fericiti, sanatosi si sa aveti numai bucurii in cuibisorul vostru! (mamaaa, cite haine ai w00t.gif - n-am putut sa ma abtin lol.gif ). Probabil e o coada lunga la vizite, da' pot sa-mi iau si eu numar de ordine? cool.gif

Otilici, un kg e nu e chiar din drum. Poate cu ceva mai mult sport si eventual putina grija, pe linga puncte, la cum dispui macronutrientii o sa ajungi la un kg /saptamina - 10 zile. floare.gif E o vorba: alea date jos in timp mai lung is date sigur!
otilici
Hm...Alice,ar trebui sa ne recompensam cu cate un tort de ciocolata,sa nu slabim prea dintr-o data,ca nu-i sanatos lol.gif lol.gif lol.gif
Sexymom
Ganesha esti tare frumusica in poza dupa avatar. pupic.gif

Otilici s-a facut maricel puiul tau, cum trece timpul....
otilici
Acum pe bune,ar trebui sa fac mai mult sport ca s-ar duce mai repede,dar pe caldura asta numai chef de asa ceva nu am doh.gif .Totusi am sa incerc chiar din aceasta seara sa-mi fac program de sport de minim 20min.

CITAT(Sexymom @ 18-07-2007, 06:44 PM) *

Da,e mare si neastamparat,nu sta o clipa locului.Trebuie sa fiu cu ochii pe el ca pe butelie w00t.gif
Sexymom
Stiu cum este, dar e la o varsta tare frumoasa.Eu imi amintesc cu placere cat eram de disperata tinandu-ma dupa fete, si acum as vrea sa mai fie odata asa de mici.
Ella79
Dany, desi stiu ca ma repet, iti mai spun o data: e foarte, foarte frumoasa casa ta! Preferatul meu e livingul.
Nessie
CITAT(Pisik @ 18-07-2007, 05:48 PM) *

Nessie, incerc sa pun si eu poza asta Imagine la avatar si nu merge, imi apare tot cea veche doh.gif

Pisik, merge sa schimbi poza si e suficient numai o data. Problema e ca nu o vezi TU decat dupa cateva minute. Ca sa mearga mai repede forumul, se salveaza in cash (in memoria calculatorului) unele fisiere printre care si poza de la avatar. In maxim 5 minute de cand ai schimbat-o o sa o vezi. wink1.gif
Ella79
Pisik, la rochita de la cununie ma refeream. Multumesc de explicatii.
Maine plec la Bruxelles, Soranuzza, esti prin zona? Iesim la o cafea??
ganesha
CITAT(Sexymom @ 18-07-2007, 07:44 AM) *

Ganesha esti tare frumusica in poza dupa avatar. pupic.gif

Multumesc scumpica, am pus 2 albume noi wink1.gif aici
lilianab
CITAT(Sexymom @ 18-07-2007, 05:34 PM) *

Lilianab daca ajungi in Spania si nu dai pe la mine iti inrisesc frumusete de fund.Iti la tel pe PM si adresa.

CITAT
fata de omor daca nu ajungi la mine.

Fata nu am inteles daca ma omori sau daca mori tu,daca nu ajung,dar decat sa se lase cu moarte de om,mai bine ajung!!!! grin.gif ...Sora mea e in Malaga.Are si net si fix,asa ca sunt calare pe problema.Am sa te sun de la ea,pe fix si apoi vom vedea cum se poate face.Intr-o luna nu se poate sa nu ne intalnim...Mooaaammaaa ce mishtoc ar fi sa fie si May!!!Chiar ca ne-ar invidia tot mapamondul,nu numai neuroancele!...cu conditia sa nu va cada fata,ca la mine nu a mai mers figura cu dieta! sorry.gif .Te pup si iau legatura cu tine,dupa ce ajung.Liliana pupic.gif
dany
Fetelor , am intrat din nou pentru ca mi-am adus aminte ca AZI ,NEPOTELUL NOSTRU ,LUCAS , IMPLINESTE 6 LUNI !!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Sa ne traiasca si ii bucure in continuare pe mami si pe tati !!

Ella hug.gif Vad ca toata lumea vrea in living )).gif . Adevarul e ca e singura camera cu mobila noua ( si baia de sus ) , restul mobilei e de 6 ani .

A , nu e nevoie de numar de ordine , va programez eu in asa fel incat sa fiti toate multumite )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.