CITAT(Ella79 @ 17-07-2007, 06:49 PM)

Pisik, si mie imi place tare mult rochita ta. Si culoarea si, mai ales, modelul. Imi poti spune de unde ai luat-o?
nu stiu la care din ele te referi. Cea portocalie am luat-o din Unirea de la un magazin din aripa centrala, dar lateral, unde este si Yokoo, inainte de el, undeva pe partea stamga (imi scapa numele acum). Dar am luat-o in ianuarie-febr cred, era la super reducere, 90 lei am dat pe ea.
Cea rosie mi-am facut-o la croitoreasa
CITAT(axe10 @ 18-07-2007, 08:45 AM)

Buna dimineata fetili...
Am revenit si eu , de fapt am venit de ieri la servici dar nu am avut timp...am citit printre picaturi.
Sa va zic cam ce s-a intamplat...
1. Nunta fratelui a fost ok..o sa pun poze cand o sa pot
2. In Alexandria a intrat unul in mine si mi-a busit buburuza rosie...partea stanga fata e varza...pe 1 aug intra in reparatii
3.Am ajuns acasa si mi s-a ars sursa la pc...a fost inlocuita ieri....alti bani alta distractie...
4. In ultimele zile, mai precis de duminik incoace m-am simtit tare rau....si am fost f aproape sa vomit...probabil de la caldura si stres....
5. Ieri, marti am gasit si oglinda de la cealalta masina putin lovita, am crezut ca imi pica cerul in cap, dar s-a dovedit ca se rezolva fara prea multa bataie de cap...ufff...martea...
Si toate astea au inceput vineri 13 si sper ca s-au terminat marti...trei ceasuri rele...
In rest, bine , sanatoasa cum s-ar zice...
Miha, pune si tu linkul cu pozele de la rochie in semnatura sa vad si eu/m-am dus pana pe la pag 98...tot nu am gasit nimik...pleaseeeeee
Bubbles, iti vine f bine modelul...iti ascunde ce nu-ti place tie...asteptam detalii de la pregatiri....
Pisik, ieri atat am apucat , sa vad pozele tale....superbi toti, voi , finii...rochiile super...nu am inteles prea bine pieptanatura de la cununia civila....
In rest nu prea am citit asa ca scuze de lipsuri...
Va invit la un ceai cu gheata!....
Doamne, Axe, ce de ghinioane! Cum sa iti loveasca mai frumusetea de buburuza?

Ce dobitoc!!!!
Multumesc de aprecieri. Ai fost simpatica tare cu coafura, m-ai distrat mazim, pt ca exact asta ma intrebam si eu. Nu m-a facut coafeza mea, ca era in conced, am mers la coafor (tot la Abbate unde ma fac eu) la o alta fata. Initial i-am zis ce coaf vreau (cea cu parul intins cu placa si ridicat in partea de sus, am inteles ca se cheama coc Delia) si mi-a zis ca nu o sa imi stea bine, ca am fata lunga, ca am o ureche clapauga (ceea ce chiar am si sunt mandra de ea, consider ca imi poarta noroc

) si ca imi face ea o coafura. Si zic ok. Numa ca femeia a inteles ca sunt nasa ca duminica, nu a inteles ca e doar cununia civila si a inceput frate sa construiasca in capu meu, eu faceam 13-14 pe scaun ca era tarziu, ea crea nestingherita. Mi-a facut o constructie in spate, de imi pare si rau ca nu am pozat-o, arata f bine. mi-a ridicat parul, l-a prins in multe suvite cazute, iar in dreapta l-a lasat sa imi acopere urechea...In fine, bine ca a iesit ceva pana la urma.
Mie mi-a placut rau duminica si ma bucur ca am mai descoperit o coafeza talentata si care e mai aproape de mine decat abbate. Ea mi-a recomandata parul desfacut si buclat si am mers pe mana ei, ca nu ma vedeam in vecii vecilor asa.