Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ALICE
CITAT(daconst @ 19-07-2007, 03:06 PM) *

Am mai citit pe net informatii despre tiroida si cica exista si hypotiroidie ascunsa,care nu se depisteaza asa simplu la analize si ea totusi exista.Asta apropo de Alice.

Pai ceva trebuie sa fie.Ca am fost asa cuminte si tot degeaba
otilici
Dana,secretul sunt intr-adevar pastilutele acelea,ele te ajuta f mult sa-ti reglezi metabolismul si sa dai jos kg in plus,stiu asta pt. ca si la noi veneau bolnavi cu acest tratament.Nu zic ca nu ai fi slabit si fara L-Thyroxin,dar nu asa repede smile.gif .Si mie imi spune lumea ca cica am hipotiroidie,sa merg sa ma operez,ca cica am gusa,dar analizele mi-au iesit bune anul trecut.Mai fac o vizita endocrinologului sapt. ce urmeaza. pupic.gif
peach
BLUELIFE felicitari! cheer.gif give_rose.gif

Cine vrea sa stie cum slabeste Dana? face cumparaturi de doar 10 ore )).gif si asta pt ca s-au inchis magazinele altfel mai stateam blushing.gif blum.gif
himere2005
multumesc tare mult pentru urari, sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru toata lumea, sa se implineasca visurile fiecareia dintre noi smile.gif
bia abia acum s-a culcat, e tare greu cu intratul, de abia ce apuc sa citesc in mare ce ati scris. poate nu stiu eu cum sa pun problema cu ea, dar efectiv ii plac cateva desene de pe calculator pe care daca nu le pun incepe cearta...am inteles ca si la irinush e la fel, nu stiu cum e la tulip rolleyes.gif
anul asta familia lui dan, fratele si sora sunt plecati din localitate, asa ca singurele persoane care o sa ma sarbatoreasca in we vor fi familia si prietenii. prietena mea cea mai buna, nascuta ieri, prietenul ei, inca cineva, eu si dan vom sarbatori in we la restaurantul chinezesc blum.gif
blue, felicitari, esti desteapta tare maica, nu mai vinzi putin creieras si la altii? grin.gif la mine e mai greu cu materia cenusie laugh.gif
alice, poza de la avatar e plina de pasiune, parca ai vrea sa-ti "faci de cap" in momentul respectiv naughty.gif bravo sotului ca te pozeaza, eu mai mult singura, ca sa faca misto axe de mine )).gif ...macar am dat idei si altora biggrin.gif
dana si peach, sunteti slabute amandoua, o sa pun din nou linkul catre pozele de la mare pentru axe si inca o poza cu mine ca sa o fac sa se simta bine pe dana )).gif....dupa ziua mea sper sa numar doh.gif
blue, care-i treaba cu aia 380 de lei ca eu din cate stiu cu sporuri de obicei se ajunge cam la dublu? daca e asa putin eu zic ca nu se merita
pisi, parca esti mai bine smile.gif
ganesha, am impresia ca esti o tipa plina de viata...am vazut pozele esti haioasa si draguta foc
anna, e mai lejer la job?
sexy, eu cred ca greseala ta este ca vrei sa slebesti foarte repede si de aceea se depune la fel de repede. nu mai fii atat de obsedata de greutate ca tu oricum ai un farmec aparte care nu are cum sa ramana neobservat si cred ca e bine sa o iei mai incet cu slabitul si sa ai rezultate foarte durabile, chiar daca noi pofticioasele mai calcam stramb
monic, sa inteleg ca ti-ai cumparat rochia cu un numar mai mic?lasa ca stiu eu ce stiu, capricornii astia cand isi pun in cap ceva reusesc smile.gif
dylly, nu ne arati si noua o poza de la berlin, ceva? blum.gif
Monic
CITAT(peach @ 19-07-2007, 02:58 PM) *

Cine vrea sa stie cum slabeste Dana? face cumparaturi de doar 10 ore )).gif si asta pt ca s-au inchis magazinele altfel mai stateam blushing.gif blum.gif

)).gif si nu vede, nu aude, nu mananca in timpul asta? w00t.gif ca si eu asa fac )).gif
himere2005
nusa, nu mai stiu daca ai dat linkul catre pozele de la nunta ori ba rolleyes.gif
ina, noni, nessie, cred ca sunteti tare ocupate la munca...hai..mai semnati condica la cateva zile
miha,bubbles, monic, costum de ginerica ati gasit pentru baieti? ce culori predomina la nunta, in sala?
otti, bine ca ai dat jos kg yahoo.gif pustiul tau are niste ochi frumosi tare...ca si tine de altfel wink1.gif
honey, esti bine cu sarcina? sa vezi cand incepe sa dea din picioare ce o sa mai razi sub"mustati"

danette, noutati ceva?
deea, voi unde plecati la mare? la neptun?
himere2005
pentru cine nu a vazut pozele de la mare (sunt tot cele vechi)
poze mare 2007

acum o poza pentru dana )).gif ....dana, cred ca m-ai intrecut blum.gif dar te ajung eu din urma pa'n la craciun )).gif
Imagine
Dumbo
Felicitari pentru rezultatul la licenta ! cheer.gif

himere2005
Ella, felicitari, am zis eu ca iubirea va triumfa cheer.gif
daconst
Bai,acum exagerati ca nu sunt inca la fel de slaba ca inainte,mai am putin.Doar ca am ales si eu pozele unde arat mai bine. tease.gif
Sa nu intelegeti gresit acum ca e de la pastile.Eu am probleme cu glanda ca nu le luam eu de nebuna. sad.gif

Monic,asa e cu cumparaturile,nici mancare nu-mi mai trebuie,doar sa incap in ele.iar daca sunt si reduceri,ca acum,pot si mai mult de 10 ore. lol.gif

Himere,nu te-am intrecut,stai linistita ca mai am.Si poza ta e cam din avion ca eu nu te vad bine. grin.gif
Deea
Da Himere la Neptun mergem din 31.07 pana in 6 sau 7 agust stam. Planuiesti sa mai ajungi la mare in perioada respectiva? iti las pm cu tel meu si daca ajungi la mare ma suni...eu sunt cu masina si vin in ce statiune esti tu.

Mai e cineva la mare in perioada in care merg eu?
otilici
Vai Dana,sa nu ma intelegi gresit,nu am zis ca le iei tu ca asa ai chef,numai ca sa slabesti,dar am zis ca si asta te-a ajutat.Ca precis si din cauza tiroidei ai pus si kilele,deci nu-i de glumit cu ea.
michelle
Intrebare de baraj: la rochia mea de mireasa merg pantofi aurii? Albi e clar ca nu merg, iar cei crem mi se par chiciosi. wacko.gif
Monic
CITAT(michelle @ 19-07-2007, 06:43 PM) *

Intrebare de baraj: la rochia mea de mireasa merg pantofi aurii? Albi e clar ca nu merg, iar cei crem mi se par chiciosi. wacko.gif

Eu zic ca merg foarte bine!!! mai ales ca rochia ta e crem cu auriu cheer.gif
ganesha
CITAT
ganesha, am impresia ca esti o tipa plina de viata...am vazut pozele esti haioasa si draguta foc

Himere, floare.gif Chiar ai avut rabdare sa te uiti la toate? w00t.gif Ai dreptate, sint tare plina de viata si n-am stare deloc, cel mai bine si mai implinita ma simt cind am o gramada de facut (pe care le si fac )).gif ).
axe10
CITAT(danyhoney @ 19-07-2007, 12:11 PM) *

Lavinia[/b] , acea pioniera sunt eu ( cine altcineva )).gif ) si acei doi suntem noi la cununia civila blushing.gif . Ce ochi ai de ai vazut totul )).gif

Ma gandeam eu!...ce zapacita esti sa atarni poze de pionierat pe pereti!....

Atat am intrat sa va spun..sunt permanent uda de transpiratie cat stau acasa...am cumparat un ventilator...astept sa vina Florin sa-l monteze....NU MAI SUPORT>>>>>>>>>>>>>>>>>mi-e cald rau si nu ma simt bine deloc!

Si azi am mancat nu mult dar prost printre altele....chipsuri...mi-a zis doctorul sa mananc sarat sa retin apa ca sa-mi creasca si mie tensiunea...pericol de cazut pe strada altfel.

Pupici si noapte buna!
Tulip
HIMERE,draga,la multi ani!!!!!!!! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Dumbo
LA multi ani HIMERE !
Vai ce subtirica esti...

Interesanta emisiunea de la Nasu in seara asta. Se mai uita cineva?
Dumbo
Fetelor, o intrebare de novice.
Maine seara trebuie sa ma duc la o aniversare, probabil la un restaurant sau la o pizzerie. Ce as putea sa mananc pentru ca sa nu adun prea multe puncte?
ganesha
CITAT(Dumbo @ 19-07-2007, 12:38 PM) *

Fetelor, o intrebare de novice.
Maine seara trebuie sa ma duc la o aniversare, probabil la un restaurant sau la o pizzerie. Ce as putea sa mananc pentru ca sa nu adun prea multe puncte?

Dumbo, ar fi eternul refren : "alege si tu un gratar, ceva salata...". Sau incearca sa maninci de puncte putine peste zi, ca sa-ti pastrezi o marja mai mare si asa poti sa te arunci si la chestii mai "scumpe la puncte" (mai ales ca daca e aniversare, s-o simti din plin, nu? wink1.gif ). Pizza de obicei cu cit are crusta mai subtire si cu cit e mai vegetariana are puncte mai putine. De asemenea salatele de paste (mai ales alea integrale), care nu au sosuri din acelea pline de grasimi si brinza rasa... Te orientezi tu la fata locului, e greu de zis asa. (eventual, daca afli unde mergi si localul respectiv are website, poti sa arunci un ochi si-ti faci calculele de puncte de acasa, da' asta-i deja prea... mult dupa parerea mea )).gif ).

Himere, LA MULTI ANI si din partea mea, ce cascata sint... blushing.gif Am vazut poze, esti tare faina, iar pustoaica ta e adorabila. Atitia copii minunati pe aici, mi se face pofta de un al doilea sorry.gif
Monic
Neatza yahoo.gif
BLUELIFE
Buna dimineata! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Himere nu am decat spor de vechime si atat .La noi nu prea ai unde sa te angajezi pentru ca e un orasel
si nu sunt decat fabricisau magazine cateva banci unde nu se mai fac angajari si scoli.Am optat in aceste conditii pentru scoala dar aici salariile sunt foarte mici.Acum ca mi-am terminat facultatea imi va creste salarul cu vreo 200 leisi va fi cu ceva mai bine. wink1.gif
Pisik
Neatza!

Ieri nu am avut o seara prea grozava. Lui babu, desi ii aprobasera marire de salariu trei pers se pare ca seful cel mare a zis ca el nu e de acord si sa astepte pana se intoarce el din concediu (adica dupa jumatea lui august), eu am vb cu seful meu si astept ca pe ghimpi sa imi spuna rezultatul (i-am zis ca am din nou o oferta pe care daca el nu se misca corespunzator, in sensul de a imi creste pozitia, salariul, etc. nu o mai ratez); stiti ca sunt f atasata de job-ul meu si nici in partea cealalta nu stiu daca e locul cel mai bun, dar macar stiu ce am de facut, stiu ca aici nu ma merita). A treia partea naspa e ca in prostia mea inca am sperat ca rusii intarziati de 3 luni sa fie de la altceva decat de la dereglari si mi-am luat un test care a iesit negativ evident sad.gif Nu ma asteptam ca sotul sa se necajeasca asa, i-au dat si lacrimile...
In fine, pana la urma ne-am luat de mana si am mers in parc, a venit si mama ca e si ea amarata cu pierderea catelusei si simtea nevoie sa iasa; si ne-am plimbat toti trei o gramada si ne-a mai trecut.
SI diseara lasam toate vraiste in casa si totul balta si plecam la rulota la mare, noi 2 ca 2 porumbei. smile.gif

In alta ordine de idei nu era apa sau balonare, am reusit sa pun 2 kile inapoi doh.gif Ieri m-am tinut de regim, sa vedem la mare, ca chef sincer va zic ca nu am deloc.

Pupici, o zi frumoasa sa aveti pupic.gif
michelle
Neata!
Miroase deja a week-end pe aici..

Dumbo, eu zic sa petreci fara remuscari, ca ai timp sa recuperezi zilele urmatoare. Poti sa te rasfeti in week-end daca in timpul saptamanii esti cuminte. Distractie faina!
Pisik, bafta multa! cheer.gif Sper sa ai parte de ce iti doresti mai mult si mai mult hug.gif O sa vezi ca o sa se aranjeze toate lucrurile asa cum trebuie, rabdare trebuie doar sa avem. give_rose.gif

BLUELIFE
CITAT(Pisik @ 20-07-2007, 09:26 AM) *

Neatza!

Ieri nu am avut o seara prea grozava. Lui babu, desi ii aprobasera marire de salariu trei pers se pare ca seful cel mare a zis ca el nu e de acord si sa astepte pana se intoarce el din concediu (adica dupa jumatea lui august), eu am vb cu seful meu si astept ca pe ghimpi sa imi spuna rezultatul (i-am zis ca am din nou o oferta pe care daca el nu se misca corespunzator, in sensul de a imi creste pozitia, salariul, etc. nu o mai ratez); stiti ca sunt f atasata de job-ul meu si nici in partea cealalta nu stiu daca e locul cel mai bun, dar macar stiu ce am de facut, stiu ca aici nu ma merita). A treia partea naspa e ca in prostia mea inca am sperat ca rusii intarziati de 3 luni sa fie de la altceva decat de la dereglari si mi-am luat un test care a iesit negativ evident sad.gif Nu ma asteptam ca sotul sa se necajeasca asa, i-au dat si lacrimile...
In fine, pana la urma ne-am luat de mana si am mers in parc, a venit si mama ca e si ea amarata cu pierderea catelusei si simtea nevoie sa iasa; si ne-am plimbat toti trei o gramada si ne-a mai trecut.
SI diseara lasam toate vraiste in casa si totul balta si plecam la rulota la mare, noi 2 ca 2 porumbei. smile.gif

In alta ordine de idei nu era apa sau balonare, am reusit sa pun 2 kile inapoi doh.gif Ieri m-am tinut de regim, sa vedem la mare, ca chef sincer va zic ca nu am deloc.

Pupici, o zi frumoasa sa aveti pupic.gif

Draga de tine ,se pare ca e adevarat cand se zice ca orice necaz vine cu pereche.Imi pare rau sper sa se rezolve totul cu bine dar stii ceva?important si foarte greu degasit la cele mai multe cupluri ,este faptul ca sunteti impreuna la bine si la greu si va refugiati impreuna la greu si nu in directii opuse ,iar asta conteaza foarte mult.De altfel este ,chiar daca nu-ti dai seama acum ,cea mai buna strategie de a invinge greutatile,si spun asta din proprie experienta.Va admir si sunt convinsa ca totul se va rezolva. pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Monic
Miha, ti-ai luat pantofii? unsure.gif
Pisik eu sunt convinsa ca in timp scurt toate se rezolva wink1.gif Vei vedea smile.gif
michelle
CITAT(Monic @ 20-07-2007, 11:03 AM) *

Miha, ti-ai luat pantofii? unsure.gif

Nu inca, mai am de umblat in cateva locuri. Si eu sunt de parere ca ar mrge aurii ( eo nunata foarte deschisa) dar multi mi-au zis ca nu merge, asa ca mai caut... O sa incerc sa caut un crem mai sidefat.
anaoi
LA SUPER MULTI ANI EXCELENTI SORINA !!!!
Pisik
La Multi Ani Sorina, sa fii sanatoasa si fericita! pupic.gif
michelle
La multi ani Piersicuta noastra! cheer.gif
Sa fii norocoasa, sa ti se indeplineasca cele mai arzatoare dorinte si toate lucrurile bune sa se tina scai de tine! pupic.gif
Imagine
luchi
La multi ani, Peach! floare.gif
peach
ce gura mare ai Dylly blum.gif

Multumesc mult fetelor pupic.gif pupic.gif pupic.gif
otilici
La multi ani Sorina! floare.gif floare.gif Sa ai parte numai de bucurii pupic.gif
BLUELIFE
La multi ani Sorina!
Deea
LA MULTI ANI SORINA! SA FII SANATOASA, SA AI NUMAI BUCURII! floare.gif
Monic
La multi ani Peach haninoroc.gif party.gif cheers.gif (cati ani implinesti slabanoago? blum.gif )
BLUELIFE
Plecat,WE placut. grin.gif
bubbles
La Nulti Ani Peach cheer.gif party.gif!!!

Ziua !!! Am ajuns si eu acasa la babu meu give_heart.gif .Nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu ieri .. caldura si mers cu trenul si intarziere o ora jumatate bang.gif bang.gif
Bine ca am venit ieri ca azi m`au si invadat rusii doh.gif .M`am si cantarit desi cred ca retin apa de la rusnaci ca mi s`au cam umflat mainile si picioarele ... si asa cu rusi pe cap am 61.7kg cheer.gif
Monic
era sa uit tortul )).gif pt Peach
Imagine
peach
CITAT(Monic @ 20-07-2007, 02:02 PM) *

era sa uit tortul )).gif pt Peach
Imagine

28 ani si 4 ani floare.gif

Inca o data multumesc mult fetelor pupic.gif pupic.gif pupic.gif

stai ca nu vazusem poza blushing.gif )).gif )).gif )).gif
Monic
Peach, si pe cand un var/verisoara pt Lucas? grin.gif
peach
pina in 35 trebuie sa vina unul
axe10
Peach, vin si eu cu o urare...La multi ani frumosi, plini de bucurii, de fericire, de impliniri. Sa fii super felicitata si cadorisita de ziua ta!
floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif pupic.gif haninoroc.gif
Pisik
Axe, cum stai cu dieta? Tot cu WW?
axe10
CITAT(Pisik @ 20-07-2007, 05:13 PM) *

Nu tin nimik acum...dar stau pe loc....surprinzator, nu?
peach
huh.gif huh.gif uite asa ma fac de fericire dupa ce pleaca soacramea haninoroc.gif

hai sa va zic una mai picanta..
ma duc azi la dentist (controlul anual) ..asistenta dintarului noua..super binevoitoare la bro 40-45 ani
ok si asa nu ma simt in largul meu pe acolo
dupa control incepe dintarul sa.mi curete tartru..asistenta tot cu mina pe umarul meu il ajuta pe maestru cu aspiratorul ..din doua in doua minute ma intreba daca sunt ok dupa care ma mingiia pe umar grin.gif . Imi tot aranja hirtia de la git ..o intindea cu mina si ma apasa pe piept blink.gif La un moment dat sare apa pe obraz ..mi-a sters obrazul cu mina vre-o juma de minut cu mingieri eusa_think.gif ...dupa care a avut grija de hirtia de la git si umarul meu inca vreo 15 minute pina si-a terminat maestul treaba.

Acum eu am mai fost la dintar in elvetia si in romania dar nu s-a intimplat niciodata sa ma mangie cineva huh.gif
Pisik
CITAT(axe10 @ 20-07-2007, 05:22 PM) *

CITAT(Pisik @ 20-07-2007, 05:13 PM) *

Nu tin nimik acum...dar stau pe loc....surprinzator, nu?

Bravo tie. Eu am pus 2 kile, vacuta de mine doh.gif
axe10
CITAT(peach @ 20-07-2007, 05:34 PM) *

huh.gif huh.gif uite asa ma fac de fericire dupa ce pleaca soacramea haninoroc.gif

hai sa va zic una mai picanta..
ma duc azi la dentist (controlul anual) ..asistenta dintarului noua..super binevoitoare la bro 40-45 ani
ok si asa nu ma simt in largul meu pe acolo
dupa control incepe dintarul sa.mi curete tartru..asistenta tot cu mina pe umarul meu il ajuta pe maestru cu aspiratorul ..din doua in doua minute ma intreba daca sunt ok dupa care ma mingiia pe umar grin.gif . Imi tot aranja hirtia de la git ..o intindea cu mina si ma apasa pe piept blink.gif La un moment dat sare apa pe obraz ..mi-a sters obrazul cu mina vre-o juma de minut cu mingieri eusa_think.gif ...dupa care a avut grija de hirtia de la git si umarul meu inca vreo 15 minute pina si-a terminat maestul treaba.

Acum eu am mai fost la dintar in elvetia si in romania dar nu s-a intimplat niciodata sa ma mangie cineva huh.gif

w00t.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif
peach
CITAT(axe10 @ 20-07-2007, 04:37 PM) *

w00t.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif

razi tu razi harap alb dar a fost jenant blum.gif ca nici nu puteam protesta invreun fel de atita bunavointa )).gif )).gif
dany
LA MULTI ANI FERICITI , SORINA !!!!!

Ce ai primit de la soacra-ta ? )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.