multumesc tare mult pentru urari, sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru toata lumea, sa se implineasca visurile fiecareia dintre noi
bia abia acum s-a culcat, e tare greu cu intratul, de abia ce apuc sa citesc in mare ce ati scris. poate nu stiu eu cum sa pun problema cu ea, dar efectiv ii plac cateva desene de pe calculator pe care daca nu le pun incepe cearta...am inteles ca si la
irinush e la fel, nu stiu cum e la
tulip
anul asta familia lui dan, fratele si sora sunt plecati din localitate, asa ca singurele persoane care o sa ma sarbatoreasca in we vor fi familia si prietenii. prietena mea cea mai buna, nascuta ieri, prietenul ei, inca cineva, eu si dan vom sarbatori in we la restaurantul chinezesc
blue, felicitari, esti desteapta tare maica, nu mai vinzi putin creieras si la altii?

la mine e mai greu cu materia cenusie
alice, poza de la avatar e plina de pasiune, parca ai vrea sa-ti "faci de cap" in momentul respectiv

bravo sotului ca te pozeaza, eu mai mult singura, ca sa faca misto
axe de mine
).gif)
...macar am dat idei si altora
dana si peach, sunteti slabute amandoua, o sa pun din nou linkul catre pozele de la mare pentru axe si inca o poza cu mine ca sa o fac sa se simta bine pe
dana ).gif)
....dupa ziua mea sper sa numar
blue, care-i treaba cu aia 380 de lei ca eu din cate stiu cu sporuri de obicei se ajunge cam la dublu? daca e asa putin eu zic ca nu se merita
pisi, parca esti mai bine
ganesha, am impresia ca esti o tipa plina de viata...am vazut pozele esti haioasa si draguta foc
anna, e mai lejer la job?
sexy, eu cred ca greseala ta este ca vrei sa slebesti foarte repede si de aceea se depune la fel de repede. nu mai fii atat de obsedata de greutate ca tu oricum ai un farmec aparte care nu are cum sa ramana neobservat si cred ca e bine sa o iei mai incet cu slabitul si sa ai rezultate foarte durabile, chiar daca noi pofticioasele mai calcam stramb
monic, sa inteleg ca ti-ai cumparat rochia cu un numar mai mic?lasa ca stiu eu ce stiu, capricornii astia cand isi pun in cap ceva reusesc
dylly, nu ne arati si noua o poza de la berlin, ceva?