Deea, cit de super sint pozele, si ce frumoase sinteti amindoua

!!!
Acum ca am rasuflat nitel usurata ca a trecut spectacolul bau-bau (cu bine) vin sa dau raportul pe care trebuia sa-l dau simbata dimineata - da' nu eram in stare decit sa tremur de frica pentru show la ora aia
).gif)
So, simbata eu ma cintaresc de obicei, pentru ca atunci sint linistita, nu tre sa fug din casa, si am si timp sa-mi fac masurile pentru body fat (simbata asta n-am apucat totusi).
Deci, s-o mai tai cu vorbaria: au fost 2 saptamini de WW in care am tinut cont de macro si micronutrienti pentru ca sint absolut obsedata de sanatatea mea, iar
bilantul e 1 kil 600 in 2 saptamini.
Acum ca am terminat cu repetetiile dese si cu spaima ca daca ma apuc de alergat imi sucesc glezna si nu pot dansa

(da, stiu, obsesiile mele), ma apuc iar de alergat de saptamina asta, poate poate am sa fiu in forma pentru un
10k race in toamna (desi nu cred pentru ca am pierdut cam mult in perioada de pauza).
Show-ul de simbata a fost absolut demential, tipul de la Hollywood ne-a lasat speechelss, etc etc, abia astept sa am poze (din culise, ca ne-am prostit o gramada si am facut poze cu duiumul) si sa apara dvd-ul!
Pup lumea si urez sa inceapa o saptamina minunata!