Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
peach
CITAT(danyhoney @ 20-07-2007, 04:52 PM) *

LA MULTI ANI FERICITI , SORINA !!!!!

Ce ai primit de la soacra-ta ? )).gif

nu inca vine la 8 sad.gif

sper ca o fata de masa sa se potriveasca cu servetelele de anul trecut vorba lui Geo sau o alta pusculita in forma de porc sa pot face o colectie
nusarich
La multi ani, Sorina! Sa ai parte de tot ce-ti doresti mai mult!
Monic
Peach, pai s-o astepti si tu la cina cu mamaliga(zici ca asa e traditia la noi acasa) si apa
sau cu vreun suc/vin ieftin de tot wink1.gif
Tulip
La multi ani,Peach!
peach
CITAT(Monic @ 20-07-2007, 05:07 PM) *

Peach, pai s-o astepti si tu la cina cu mamaliga(zici ca asa e traditia la noi acasa) si apa
sau cu vreun suc/vin ieftin de tot wink1.gif

as astepta.o eu cu o ciorba de ciulini naughty.gif dar nu ma lasa fisu

servetele de hirtie sa nu-si imagineze cineva ca erau de pinza )).gif

merci mult Tulip si Nusarich pupic.gif
Tulip
wow,Peach,ce cadou superb!!!! )).gif )).gif erau cu ceva modele servetelele?
peach
CITAT(Tulip @ 20-07-2007, 05:27 PM) *

binenteles ca sa nu le poti asorta cu orice )).gif ..cred ca le mai am prin pivnita inca
Monic
CITAT(peach @ 20-07-2007, 05:30 PM) *

binenteles ca sa nu le poti asorta cu orice )).gif ..cred ca le mai am prin pivnita inca

pai atrunci ar fi timpul sa la pui diseara pe masa naughty.gif
Tulip
so....cu ce o servesti? wink1.gif
peach
CITAT(Monic @ 20-07-2007, 05:33 PM) *

CITAT(peach @ 20-07-2007, 05:30 PM) *

pai atrunci ar fi timpul sa la pui diseara pe masa naughty.gif

o sa-i aud vorbe ca am gusturi proaste la asezat masa cool.gif

fetele am plecat..am de facut curatenie si gatit fara aia aia aia aia si aia ..doar e ziua mea ce naiba grin.gif

Weekend placut si spor la slabit

pupic.gif

CITAT(Tulip @ 20-07-2007, 05:37 PM) *

so....cu ce o servesti? wink1.gif

supa de meduze sa-i paralizeze limba o data

zbor
Tulip
have fun....caci da, e ziua ta! smile.gif
Amazoana
La multi ani Peach! Tot ce-ti doresti!!!!!
Imagine
bubbles
Seara yahoo.gif
Peach supa de meduze lol.gif lol.gif lol.gif
Am fost in oras ,mi`am luat mancare, am fost la nasi .. am mers iar o gramada doh.gif .In sfarsit sa mananc si eu .
Axe nici eu nu mai numra .. incerc sa ma incadrez si vad ca de cand nu mai numar si nu ma mai stresez am mai slabit dry.gif .
axe10
Ba fetelor da' ce ne iubim noi soacrele astea.....Peach...interesant cadoul de anul trecut...superba idee pt Mos Craciun a lu' soacra-mea...
Hai nu te supara de ziua ta...!
Ea ce natie e?...si eu care credeam ca doar romancele sunt scorpii!!!
Monic
si voi muriti de cald? ca la noi a trecut de 40 mad.gif
fetelor din germania, Danyhoney, la voi cum e? nu ne trimiteti ceva aer mai rece?
axe10
CITAT(Monic @ 20-07-2007, 08:55 PM) *

si voi muriti de cald? ca la noi a trecut de 40 mad.gif
fetelor din germania, Danyhoney, la voi cum e? nu ne trimiteti ceva aer mai rece?

Acasa mai au putin si dau cod rosu...ne topim
Monic
asa si aici :-(
axe10
E groaznic....eu sunt rea rau de caldura....sper sa vina ceva ploi saptamana viitoare....
bubbles
Tocmai ce am vb cu bunica mea si m`a anuntat ca am primit mobila cheer.gif .Sunt atat de bucu roasa.Parca nici nu imi vinr sa cred grin.gif
daconst
Acum am si eu net,ca toata ziua nu mi-a mers deloc.

floare.gif floare.gif floare.gif Multi ani traiasca,multi ani traiasca....Sorina sa traiasca,
La multi ani!!!! floare.gif floare.gif floare.gif

We placut fetele! pupic.gif
Tulip
Buna dimineata!!!!

Uff,inca o zi calduroasa....acum e suportabila temperatura in casa,insa dupa masa se incing peretii devil.gif groaznic.......

Peach,ce cadou ai primit de la soacra? tease.gif tease.gif

Ce program de we aveti,fetelor?

Noi azi mergem la socrii,caci e mai placut la ei(curte,gradina,nu bloc sad.gif ) iar maine s-ar putea sa plecam la Tg_mures la strand cheer.gif

We placut va doresc!
bubbles
Neata yahoo.gif .Noi plecam la Lacul Rosu si apoi diseara cred ca mergem la o cabana. Week placut!!!
dany
Neata !

Fetelor , va trimit eu racoare cata vreti ....nu stiu insa cum sa o impachetez grin.gif .Aici a plouat toata noaptea , acum avem soare dar e tare placut.

Planuri de WE : tuns iarba , scos buruienile din gradina iar diseara mergem la gratar cu vecinii ( aici se face 1 data pe vara gratar cu toata lumea de la noi de pe strada )).gif ) .

Sorina - ai primit fata de masa de la soacra-ta ? )).gif

WE super sa aveti !
Dumbo
La multi ani, Sorina!

Te asteptam sa ne spui ce ai primit cadou. floare.gif

Eu am reusit sa pap numai 1/4 din pizza aseara. Si in rest am baut apa cu lamaie. Vre-o 3-4-5 tone ca era singura chestie care ma putea racori.

Acum mai am 3/4 din pizza in frigider, ca a insistat chelnerul sa mi-o dea la pachet.

Ella79

Himere, Peach, LA MULTI ANI,[color=#FF99FF] sa fiti sanatoase si fericite, sa aveti parte de vise frumoase si implinite. floare.gif floare.gif floare.gif
Imi cer scuze pt intarziere, dar am fost plecata si abia acum m-am putut loga. give_rose.gif

Peach, cred ca noi am putea sa facem schimb de coadouri de la soacre. Eu am primit ba un mileu patat, ba un burete de baie, ba un sapunel din ala mic (din cele care se dau cadouri lipite la alt produs). )).gif
bubbles
Himere La multi Ani flowers1.gif .Scuze ca nu am vazut .Noroc cu Ella hug.gif .
Sa fii sanatoasa si fericita pupic.gif pupic.gif
Dumbo
Chiar ca e liniste aici in week-end.
Ma suparam saptamana trecuta ca imi vin mesterii prea tarziu si ca nu stiu daca o sa termin cu casa pana plecam in concediu. Dar azi am aflat ca vor veni mai repede decat credeam, adica saptamana viitoare, cel mai nasol e ca ambele echipe vor sa vina in acelasi timp. Si in plus nici nu pot sa imi iau concediu in perioada asta decat pe ciugulite. Am o gramada de chestii de terminat la lucru, am doi colegi din 5 in concediu... O sa inebunesc.
ina_ceva
Alice, Otilici, felicitari pt slabeala wink1.gif
Dany, imi place ce-a iesit. clap.gif

La multi ani, Himere, Sorina! Cate o Imagine si un Imagine

Dana, bravo, arati asa de bine! Ai avut o vointza de fier tease.gif
Felicitari pentru rezultate, blue! cheer.gif

Axe, imi pare rau de buburuza ta dry.gif hug.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 21-07-2007, 09:04 PM) *

Alice, Otilici, felicitari pt slabeala wink1.gif
Dany, imi place ce-a iesit. clap.gif

La multi ani, Himere, Sorina! Cate o Imagine si un Imagine

Dana, bravo, arati asa de bine! Ai avut o vointza de fier tease.gif
Felicitari pentru rezultate, blue! cheer.gif

Axe, imi pare rau de buburuza ta dry.gif hug.gif

Buna Ina
Ce faci?? pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Mi-e dor de tine, nu te-am mai vazut de muuuuuuuuuuuuuuuuult. Cum merge cu serviciul?
dany
Buna dimineata !!!!!

Am venit de la "gratarul " cu vecinii ...a fost super fain : i-am bagat pe barbati sub masa cu alcoolul cheer.gif cheer.gif . WOMEN -POWER lol.gif lol.gif .
Ce a fost mai nasol a fost faptul ca au baut 2 LITRI DE TUICA CE II AVEAM DE ACASA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sperasem sa nu le placa si am dus doar o sticla la chef .......rezultatul a fost ca au facut ca trenul cand nu am mai avut deloc :

Ina - ma bucur ca iti place !!!! Nu e ceva extraordinar dar .....e al nostru !!!!! Cui nu-i place ...asta e ... !!! Am facut ce am putut in limita posibilitatilor ! hug.gif hug.gif

WE placut in continuare !!!
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Dany, vor sti de acum inainte sa nu se puna cu tine tease.gif ; cred ca ti se va duce vestea blum.gif blum.gif

Caldurile astea ma doboara. Stau la etajul 10 si se incalzeste smoala de pe bloc atata de tare incat abia seara pe la 10, 11 se face un pic de racoare in casa. sorry.gif

O zi de duminica excelenta!!!

Apropo, dylly...am o datorie la tine cool.gif
Ella79
Ina, si eu stau la ultimul etaj, la 8 mai exact.
La mine aerul conditionat merge pur si simplu non-stop, iar in camerele in care nu am e pur si simplu sauna. Mie mi se pare ca noaptea parca dogoresc mai tare peretii...
ina_ceva
Ne gandeam si noi sa punem aer conditionat, dar ar trebui pt trei camere; daca il punem in hol, nu cred ca face fatza sorry.gif
Ella79
depinde ce suprafata are toata casa.
Eu am unul de 12.000 de btu la o suprafata de 52 mp si sa stii ca face fata. Bine, exceptand baia, balconul, debaralele care au usile inchise mereu.
Deea
Cateva poze cu mine si Alexia

Imagine

Imagine

Imagine

We placut tuturor!
axe10
Deea, ce bine iti sta cu fluturasul in brate. Minunata e Alexia zilele astea...si tu arati excelent!

Dany, buna tuica romaneasca....sa ti-aduc o sticla facuta de mama?

Ina, rahaturi din astea se intampla!Intra in reparatii pe 1 august....Bine ca iti place la servici...
Eu stau la 4 din 8 dar tot cald e chiar daca stau pe nord...azi mi-a aratat termometrul chiar 32 de grade...asa ca am plecat mai repede la servici...macar aici ma racoresc!
peach
Sali fetelor

Deea sa.ti traiasca buburuza, tare.i frumosa pupic.gif

soacramea sa intrecut pe sine anul asta si mi-a dat 100 franci(60 €) in bonuri sa-mi cumpar ce vreau..iar din partea bufnitei(viitoaea cumnata) an primit un parfum de camera cu bete

si-a scos pirlalea pe toti 6 ani plus nunta(unde am primit 2 carti de facut gem)
Deea
hug.gif Multumesc, multumesc, multumesc! pupic.gif
Mai am poze de ieri, cand am timp le incarc si va dau link-ul....ieri i-am sarbatorit ziua Alexiei...in avans pentru data de 23 (adica maine) cand implineste un anisor.

La mine merge aerul conditionat de 2 ore si termometrul care e la 2-3 metri de aparat arata 27 de grade...

Pe la 2 azi-noapte stateam la o terasa pe malul lacului in herastrau si curgeau apele pe noi...daca nici pe malul lacului nu adie vantul....

Peach...super cadouri....cel mai tare m-a distrat faza cu cartile de facut gem.... hug.gif
nusarich
salutare!

deea, ai o papusa de copil! sa creasca mare, urarile ti le fac maine. ai slabit tare mult.

sorina, super faza cu cartile de gem. poate ii faci cadou vreun borcan de gem la ziua ei...

sa va spun cate grade au fost la noi azi? aer conditionat nu avem, asa ca stam cu geamurile intredeschise si facem sauna. termometrul din centrul intersectiei arata 41-42-43 de grade. la ora 19 erau inca 41 de grade. ce zic astia la meteo? sa vina ei la mine sa vada cum e si apoi sa mai aiba gura sa zica ceva ca nu urca temperatura mai sus de 40... ca sa nu va povestesc cate ore dorm (daca apuc sa dorm) noaptea...
ganesha
Deea, cit de super sint pozele, si ce frumoase sinteti amindoua w00t.gif !!!

Acum ca am rasuflat nitel usurata ca a trecut spectacolul bau-bau (cu bine) vin sa dau raportul pe care trebuia sa-l dau simbata dimineata - da' nu eram in stare decit sa tremur de frica pentru show la ora aia )).gif So, simbata eu ma cintaresc de obicei, pentru ca atunci sint linistita, nu tre sa fug din casa, si am si timp sa-mi fac masurile pentru body fat (simbata asta n-am apucat totusi).

Deci, s-o mai tai cu vorbaria: au fost 2 saptamini de WW in care am tinut cont de macro si micronutrienti pentru ca sint absolut obsedata de sanatatea mea, iar bilantul e 1 kil 600 in 2 saptamini.

Acum ca am terminat cu repetetiile dese si cu spaima ca daca ma apuc de alergat imi sucesc glezna si nu pot dansa doh.gif (da, stiu, obsesiile mele), ma apuc iar de alergat de saptamina asta, poate poate am sa fiu in forma pentru un 10k race in toamna (desi nu cred pentru ca am pierdut cam mult in perioada de pauza).

Show-ul de simbata a fost absolut demential, tipul de la Hollywood ne-a lasat speechelss, etc etc, abia astept sa am poze (din culise, ca ne-am prostit o gramada si am facut poze cu duiumul) si sa apara dvd-ul! cheer.gif

Pup lumea si urez sa inceapa o saptamina minunata!
May
Hola fetele cheer.gif cheer.gif cheer.gif nu imi vine sa cred ca am reusit sa termin de citit si e totul aiurea in capul meu ca nu mai retin ce am citit doh.gif

La multi ani sarbatoritelor give_rose.gif

Ai mei au ajuns vineri dimineatza ( acum o saptamana) pe la 5 si au stat pana ieri. A fost super si ne-am distrat, am speriat piscina cu vizitele si magazinele )).gif. Sunt neagra ca o tiganca naughty.gif. O sa pun si poze cand imi intru in normal ca acum inca sunt bulversata wacko.gif. Am primit iar o gramada de cadouri de la ai mei ( tigaie de la Tefal, lenjerii de pat, suveniruri de la Disneyland, haine, incalatari). NU m-a lasat tata sa cheltui nici un ban, pur si simplu a platit tot, inclusiv ce mi-am mai cumparat eu de prin magazine sau Remy. Ca sa nu mai spun ca imi plateste si biletele de avion pt venirea in tara ohmy.gif rolleyes.gif. Socrii s-au comportat ok, spre surprinderea mea. A fost totul perfect grin.gif. O sa pun si poze zilele astea, deocamdata incercam sa revenim la normal... mai sunt 12 zile si ramanem singuri naughty.gif

Cel mai tare e ca nu am pus niciun gram pe mine cat au stat ei aici desi am mancat de toate dar nu am exagerat,,,, oricum am manacat peste punctele permise blum.gif
daconst
La multi ani Alexia!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
E 12 deja,deci avem petrecere in familie. )).gif
Deea,ce frumoase sunteti,imi plac rochitele voastre la nebunie!Ma asteptam la poze in slip pe caldurile astea. lol.gif

Eu rad dar ma ia groaza ca nu avem aer conditionat in Ro si cred ca o sa ne topim cu bb.Ce preturi sunt la aparatele de aer conditionat si ce mi-ati recomanda in cazul in care ne hotaram sa achizitionam unul?

Dany,auzi la ea ca i-a bagat pe barbati sub masa. lol.gif
Si ai baut tuica?Sau doar ei?la vodca m-as fi bagat si eu dar cu tuica nu ma pot baga. sorry.gif

May,ce frumos ca ai fost cu familia dupa atata vreme.Astept pozele,sa stii. naughty.gif

Hai sa va arat cum face Lucas toata ziua . doh.gif
Si sa nu credeti ca am facut fursecuri cu el in camera. lol.gif
May
La multi ani Alexia!!! Doamne, cand a trecut timpul Deea? parca mai ieri ne aratai poze cu burta... rolleyes.gif

dana sper sa pun maine pozele caci, sincer, nici nu m-am uitat ce poze am pt ca numai prietena lui fratello a facut poze si le-a descarcat in pc, eu nu am avut timp de asa ceva. Ce tare e Lucas, ne arata ce poate de mic naughty.gif

Noapte buna neuroni give_rose.gif
Deea
Buna dimineata!

Multumesc pt. urari! pupic.gif

May imi pare bine ca te-ai distrat si te-ai simtit bine cu ai tai! Atseptam poze....cand ai timp hug.gif

Dana slip saptamana asta, nici eu nu mai am rabdare, sper sa vina mai repede lol.gif
Pisik
Neatza! La Multi Ani Alexia! Sa cresti sanatoasa, fericita, cumintica si sa ii bucuri pe mami si tati
michelle
Sa ne traiasca nepotica! cheer.gif Sa fie cuminte si ascultatoare, sa abia mult noroc in viata! pupic.gif

Ganesha, bravo pt kg pierdute! hug.gif

M-am cantarit si eu ieri si aveam 52.4 YUHUUUU naughty.gif Nu tin dieta, nu vreau nici sa slabesc, nici sa ma ingras.

Dana, simpatic foc piticul tau! Da' de unde a invatat miscarea? naughty.gif
Deea, frumoasa tare printesa ta! pupic.gif Iar tu arati super! Parerea mea e ca nu trebuie sa mai slabesti. Cel putin nu mai mult de 2-3 kg.
anaoi
neata

Imagine

LA MULTI ANI ALEXIA !!! sa cresti mare, frumoasa si sa ai noroc.... give_rose.gif
peach
La multi ani Alexia sa cresti mare si frumoasa ca mama! cheer.gif floare.gif

Mai Dana dar progreseaza fitu de la o saptamana la alta ceva de speriat )).gif pupic.gif
Deea
Multumesc pentyru urari! O sa o pup pentru fiecare in parte smile.gif

Miha cam 5-6 kg as vrea sa mai dau jos, sa vad cand si cum reusesc smile.gif

Dana...precoce au Lucas! smile.gif ... e demential
Pisik
CITAT(Deea @ 23-07-2007, 09:56 AM) *

Multumesc pentyru urari! O sa o pup pentru fiecare in parte smile.gif

Miha cam 5-6 kg as vrea sa mai dau jos, sa vad cand si cum reusesc smile.gif

Dana...precoce au Lucas! smile.gif ... e demential

Deea, cred ca am ajuns la acelasi nr de kg. Eu am 71,2 acum doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.