Sexymom, da' e mai slab sotul tau.

Al meu are 106 kg(1,73)
Sa stii ca se merita sa mergi cu cortul, dar sa ai de toate la tine.Eu am avut noroc cu socrii, soacra a facut in fiecare zi gratar..cu salata.aveam si butelie..am facut ciorbite.(campingul are si frigidere)Am iesit in oras doar de vreo 5 ori sa mancam deoarece stii cum sunt oamenii mai in varsta..mai economicosi.

Adevarul e ca nimic nu se compara cu un gratar bine facut, acompaniat cu un pahar de vin, o salatica..asa la botul calului.
Michelle, am stat la Eforie sud.E superieftin(8 ron/zi de persoana..ca am venit inainte de 15 iulie, 3 ron de masina), ai apa fiarta 6 ore/zi, racoare(sunt copaci o gramada), e aproape de plaja.In Mamaia e mai departe campingul si e mult mai scump.Dar eu as fi vrut la Mamaia

sau la Jupiter.
M-am uitat si eu acum la poze si incap sa ma plac

..adevarul e ca pe mine nu grasimea ma deranjeaza(ca nu prea am) cu celulita de pe picioare.Sunt cam bulanoasa..pana la urma va trebui sa accept ca asta mi-e felul.
Pisik..am vazut costume frumoase la mare.Cu slipul cu catarama.Vazusem unul verde..verde crud.(am vazut ca se poarta verdele crud)
Fetele, am studiat la mare pe femeile trecute de 25-30 ani si am abservat ca sunt ff putine cale care n-au celulita.Ba chiar majoritatea au de la 10 kg in sus..in plus.Si erau si mai putine care aveau corpul lucrat la sala.In schimb o gramada de barbati cu trapezul lucrat. Emoticon_pofticios

Sotul meu a venit abia in ultimele 3 zile..i-am batut eu un apropos ca ar cam trebui si el sa mearga la sala dar in afara faptului ca a mai bagat pe sub nas o baclava si o tona de inghetata(daca tot e gras...macar sa manance..), altceva n-am obtinut.
Voi aveti probleme din astea?