Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Deea
CITAT(Pisik @ 23-07-2007, 09:57 AM) *

Deea, cred ca am ajuns la acelasi nr de kg. Eu am 71,2 acum doh.gif

Stai linistita, nu am ajuns.... eu am 75...cand o sa ajung la 71 ma imbat de fericire smile.gif
anaoi
si eu cu tine, daca dylly ajunge la 70 de la 73,5

peach
CITAT(anaoi @ 23-07-2007, 08:41 AM) *

neata

Imagine

LA MULTI ANI ALEXIA !!! sa cresti mare, frumoasa si sa ai noroc.... give_rose.gif

Mai Dyllimache tu tot nu ai invatat ca pina la virsta de 18 ani copii nu beau alcool???

Asa ceva Imagine

uffffffffffff )).gif )).gif )).gif )).gif )).gif
Pisik
CITAT(Deea @ 23-07-2007, 09:59 AM) *

CITAT(Pisik @ 23-07-2007, 09:57 AM) *

Deea, cred ca am ajuns la acelasi nr de kg. Eu am 71,2 acum doh.gif

Stai linistita, nu am ajuns.... eu am 75...cand o sa ajung la 71 ma imbat de fericire smile.gif

Oricum, nu se cunoaste diferenta, tu oricum ziceai ca arati mai slaba decat kg pe care le ai, asa mi se pare si mie. Mie mi se pare ca arati f bine si important este sa te simti tu bine cu tine. Eu as vrea sa reusesc sa scad din nou si sa ma mentin sub pragul psihologic de 70, ca e 69, ca e 68, dar sa nu mai urc.
Am citit in cartea Mihaelei Bilic ca nu fac bine deloc fluctuatiile astea de greutate, iar eu sunt maestra la asa ceva. Trebuie sa incerc sa ma educ putin, macar daca nu sunt in stare sa slabesc, barem sa ma mentin
BLUELIFE
Buna dimineata!E foarte cald la noi,voi cum stati cu caldura?Si din pacate au sosit si rusii,mor doh.gif
Peach multumesc pentru cafea,e super buna biggrin.gif

Alexia :
anaoi
hei aia era pt voi ca sa va treziti...dar daca vrea si Alexia...go ahead, ca doar e pui de neuron.... grin.gif
peach
CITAT(BLUELIFE @ 23-07-2007, 09:05 AM) *

Buna dimineata!E foarte cald la noi,voi cum stati cu caldura?Si din pacate au sosit si rusii,mor doh.gif
Peach multumesc pentru cafea,e super buna biggrin.gif

Alexia :

aia ara de la Dylly ..de la mine arata asa smile.gif :
Imagine
Ama.ro
Neata neuroni!Am venit de la mare! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
CE sa va zic..a fost super.Am stat la cort, apa a fost calda, timpul a fost ff cald...da' mai bine va arat poze.Am reusit sa ma mentin...e prima oara cand o saptamana de mare se lasa fara urmari la cantar.De azi ma apuc iar de sala, sa-mi tonific muschii.
http://s165.photobucket.com/albums/u74/AnutzzaM/?start=0 (si pe pag 2 sunt cateva poze)
anaoi
mda...pt dylly prima cafea e de trezire, a doua are "accesorii"...nu de alta dar sa fie folosite accesoriile asa cum trebuie, in conditii optime, nu pe jumatate dormind
Monic
neatza fetelor!
In primul rand La multi ani Alexia!!!
Lucas e foarte scump in video, am vazut cat de repede creste, zici ca nu are 6 luni ci mai mult.
La noi parca s-a mai racit putin, cel putin azi-noapte a fost racoare cheer.gif si am putut dormi linistiti.
Hai sa va zic bilantul saptamanii care a trecut, in care am tinut dieta lui Peach( )).gif hehe Peach, am pus fetele pe tine tata.gif ). Am slabit enorm de mult dracu' stie cum, pt ca am mancat totusi cat mi-a trebuit. Deci bilantul este 3,9 kg. Nu aruncati cu rosii, habar n-am ce s-a intamplat, cred ca de la caldurile astea mari. Oricum ma bucur ff tare, ca de mult nu s-a miscat cantarul in jos cheer.gif
peach
CITAT(Monic @ 23-07-2007, 09:22 AM) *

neatza fetelor!
In primul rand La multi ani Alexia!!!
Lucas e foarte scump in video, am vazut cat de repede creste, zici ca nu are 6 luni ci mai mult.
La noi parca s-a mai racit putin, cel putin azi-noapte a fost racoare cheer.gif si am putut dormi linistiti.
Hai sa va zic bilantul saptamanii care a trecut, in care am tinut dieta lui Peach( )).gif hehe Peach, am pus fetele pe tine). Am slabit enorm de mult dracu' stie cum, pt ca am mancat totusi cat mi-a trebiut. Deci bilantul este 3,9 kg. Nu aruncati cu rosii, habar n-am ce s-a intamplat, cred ca de la caldurile astea mari. Oricum ma bucur ff tare, ca de mult nu s-a miscat cantarul in jos cheer.gif

dieta lui Peach eusa_think.gif

adica ai mincat in puncte si ai facut sport ? grin.gif
Monic
Nu Peach grin.gif
am mancat sub limita punctelor permise
Sexymom
Buna dimineata.
LA MULTI ANI ALEXIA
LUCAS esti un scump, foarte bine dezvoltat.
daconst
Monic,bravo!!!! cheer.gif
Parca vad c-o sa ramanem cu gura cascata cint te-om vedea in rochia de mireasa. w00t.gif
Ce dieta mey????Ca si eu mai am vreo doua kile de dat jos????
Monic
fetelor, voua va merge bine site-ul? ca mie mi se incarca abia pana pe la jumatate, iconitele deloc, imagini ioc... nu vad decat scrisul sad.gif
daconst
Sexy,multumim. pupic.gif
Cind ne mai pui poze cu tine?Anul asta mergi in Ro?
peach
CITAT(Monic @ 23-07-2007, 09:32 AM) *

Nu Peach grin.gif
am mancat sub limita punctelor permise

sa vezi ce te alerg ..norocul tau cu rochia de mireasa ca altfel bataita.gif
Monic
hai mey, ca nu stiu ce s-a intamplat cu organismul asta nebun
am mancat putin cantitativ(dar bogat) gen salata cu oua si carne de pui, iar dupa ora 5-6 nu am mai mancat nimic. Nici fructe n-am mai bagat decat ff putin(inclusiv pepene!)
Dana, treceti prin Budapesta? smile.gif
Sexymom
Ama am vazut pozele, tare frumoase, iar tu arati super misto, esti slaba, slaba, cred ca a fost super cu cortul, si eu am vrut sa fac o escapada la mare cu cortul dar nu aveam cum sa fac mancare pt. fete acolo.
Sotul meu are un slip ca al sotului tau lol.gif hai sa gasim cele 7 diferente lol.gif lol.gif lol.gif
Imagine
Shot at 2007-07-23
blum.gif blum.gif
Pisik
Monic, pot sa te rog sa pui cateva exemple de meniuri din saptamana asta in care ai slabit atat? mi se pare enorm aproape 4 kile intr-o sapt. Pana vineri incerc sa dau si eu jos, macar sa ajung la ticker, ceea ce inseamna aproape 2 kile si sincer nu cred ca reusesc... dry.gif
michelle
Monic, bravo!
Pt nunta merita sa slabim indiferent de metoda. Mare grija sa nu pui brusc inapoi

Ama, frumoasa foc printesa ta. Ce dor mi s-a facut de mare... mai am si eu 3 saptamani, abia astept! Unde ati stat, in camping in mamaia? Vai ce uscat era pamantul..
ALICE
No hai ziceti tot acum, ca si eu de azi m-am suparat sa tin dieta daneza.Macar o saptamana
Sexymom
Dana am pus tone de poze la mine in jurnal, si din concediu sunt o multime, si de acasa, si cu rochiile mele noi )).gif
Acasa ajung in 10 august.
Monic
Peach, vad ca te dai mare cu cadourile primite de ziua ta blum.gif ce noroc pe capul tau cu asa o soacra si asa o bufnita )).gif
Pisik
Ama, esti o frumoasa si o slabuta!
De unde ti-ai luat costumasul de baie? imi place f mult si tare mi-as mai lua si eu unul, ca asta pe care il am nu imi place, ma taie pe solduri si imi scoate aripioarele in evidenta sad.gif
peach
Mai Sexy dar tu care esti in poza aia?? Sau ai slabit asa de mult ca nu te mai vad )).gif )).gif

CITAT(Monic @ 23-07-2007, 09:45 AM) *

Peach, vad ca te dai mare cu cadourile primite de ziua ta blum.gif ce noroc pe capul tau cu asa o soacra si asa o bufnita )).gif

Eh Monic ..cind ne-am mutat in casa am rugat-o sa vina sa incalzeasca mincarea pt cei care ne ajuta la mutat si mi-a raspuns ca nu poate deoarece trebuie sa se duca la coafor..doar o data se muta fisu in casa lui.

Dar daca veei sa te distrezi familia e vegetariana..asa ca incearca sa compui un meniu fara carne, lapte, oua, lamie, otet, ciocolata, miere
luchi
Alexia, la multi ani! sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa! floare.gif
Sexymom
Incearca in Mall la HM, au niste costume de baie minunate, sau la Jolidon, si pe mine tot astea cu siret ,ma avantajeaza, si eu am palete, aripioarele s-au dus de mult timp )).gif
Imagine
Shot at 2007-07-23
ceva de genul asta sau asa ceva(fa exceptie de bulanele grase si de apa din jur)
Imagine
Shot at 2007-07-23

Peach as vrea eu sa mai fiu ca inainte, uite si cateva poze )).gif sunt grasa si frumoasa lol.gif
peach
CITAT(Sexymom @ 23-07-2007, 09:59 AM) *

Incearca in Mall la HM, au niste costume de baie minunate, sau la Jolidon, si pe mine tot astea cu siret ,ma avantajeaza, si eu am palete, aripioarele s-au dus de mult timp )).gif
Imagine
Shot at 2007-07-23
ceva de genul asta sau asa ceva(fa exceptie de bulanele grase si de apa din jur)
Imagine
Shot at 2007-07-23

Peach as vrea eu sa mai fiu ca inainte, uite si cateva poze )).gif sunt grasa si frumoasa lol.gif

esti uuuuuuuuuuuu mama grin.gif
Sexymom
Sunt prea plinutza, de asta ma chinuiesc sa ajung la 60 de kg.Nu gasesc acum memoria cu poze sa vezi ce diferenta este intre eu de anul trecut in costum de baie si eu de anul asta.E de la cer la pamant. sad.gif
Ama.ro
Sexymom, da' e mai slab sotul tau. mad.gif blum.gif Al meu are 106 kg(1,73)
Sa stii ca se merita sa mergi cu cortul, dar sa ai de toate la tine.Eu am avut noroc cu socrii, soacra a facut in fiecare zi gratar..cu salata.aveam si butelie..am facut ciorbite.(campingul are si frigidere)Am iesit in oras doar de vreo 5 ori sa mancam deoarece stii cum sunt oamenii mai in varsta..mai economicosi. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Adevarul e ca nimic nu se compara cu un gratar bine facut, acompaniat cu un pahar de vin, o salatica..asa la botul calului. biggrin.gif
Michelle, am stat la Eforie sud.E superieftin(8 ron/zi de persoana..ca am venit inainte de 15 iulie, 3 ron de masina), ai apa fiarta 6 ore/zi, racoare(sunt copaci o gramada), e aproape de plaja.In Mamaia e mai departe campingul si e mult mai scump.Dar eu as fi vrut la Mamaia biggrin.gif biggrin.gif sau la Jupiter.
M-am uitat si eu acum la poze si incap sa ma plac biggrin.gif biggrin.gif ..adevarul e ca pe mine nu grasimea ma deranjeaza(ca nu prea am) cu celulita de pe picioare.Sunt cam bulanoasa..pana la urma va trebui sa accept ca asta mi-e felul. sad.gif
Pisik..am vazut costume frumoase la mare.Cu slipul cu catarama.Vazusem unul verde..verde crud.(am vazut ca se poarta verdele crud)
Fetele, am studiat la mare pe femeile trecute de 25-30 ani si am abservat ca sunt ff putine cale care n-au celulita.Ba chiar majoritatea au de la 10 kg in sus..in plus.Si erau si mai putine care aveau corpul lucrat la sala.In schimb o gramada de barbati cu trapezul lucrat. Emoticon_pofticios roll2.gif laugh.gif laugh.gif Sotul meu a venit abia in ultimele 3 zile..i-am batut eu un apropos ca ar cam trebui si el sa mearga la sala dar in afara faptului ca a mai bagat pe sub nas o baclava si o tona de inghetata(daca tot e gras...macar sa manance..), altceva n-am obtinut.
Voi aveti probleme din astea? unsure.gif

Sexymom
Ama eu sunt intr-o lupta continuua cu sotul meu, el are colesterolul un pic marit si cateva urme de psoriazis pe coate si la genunchi.Trebuie sa slabeasca 10 kg, acum are 90 kg la 1,87 inaltime , nu arata rau, dar medicul i-a prescris regim. Trebuie sa manance multe cruditati, gratare, peste, supa de gaina, etc, etc, dar el scapa in mancare gatita (pt. ca fac pt. fete) in orez cu lapte , inghetate si mai nou bomboane cu ciocolata Bonibon.
Dar nu ma las asa de usor, o sa il aduc pe drumul cel bun.
Sport face, zi de zi pleaca la munca pe bicicleta iar sambata si duminica mergem si jucam tenis, mai si inotam in piscina .
De sala nici sa nu auda, iar de alergat pe strazi nici atat, a spus ca nu are farmec daca nu intra in competitie cu cineva mad.gif
otilici
La Multi Ani Alexiei!!! give_rose.gif pupic.gif pupic.gif Sa cresti mare si frumoasa,sa ai parte de tot ce-i mai frumos in viata smile.gif
Dana,si Norbi facea la fel cand incerca sa mearga de-a busilea si inca nu reusea )).gif E tare scump puiutul tau smile.gif
Abia astept si eu ziua de cantar...sper sa fie o cat de mica schimbare. Nu ma las pana nu ajung ca Sexy wink1.gif tease.gif
Monic,si eu ma gandeam sa tin aceeasi dieta...la disperare ce nu face omul grin.gif blum.gif
Deea
Pisik si eu tot sub 70 imi doresc sa ajung...ma obsedeaza numarul asta...stiu ca 68-69 fata de 70 kg nu e o diferenta mare, e pur si simplu un prag psihologic pentru mine.

Monic nici la mine nu a mers formul bine pana acum, ...vad ca si-a revenit

floare.gif floare.gif floare.gif Multumesc pentru toate urarile adresate Alexiei!
bubbles
Neata yahoo.gif .Sunt terminata de oboseala sorry.gif .Ieri am fost la gratar cu mai multi colegi de ai lui babu de la 9 dimineata pana aseara la 10.Pe la 8 i`a chemat la unitate la focul de padure doh.gif si eu am ramas cu nasii .Bine ca nu a patit nimic si a venit pe la 2 azi noapte.Acum e la servici .E foc mare de padure aici ... pe cateva hectare .A tb sa mai cazez si 2 fete - prietene a unor colegi de ai lui babu care nu sunt din oras doh.gif
Deea .Multi ani traiasca ! La multi ani Alexia pupic.gif pupic.gif Sa cresti mare si frumoasa si sa ii aduci mamicutei tale numai bucurii ,fericire si impliniri !!!
Sexy bataita.gif nu mai zii ca esti grasa ca te si bat .
Eu m`am constipat bang.gif si m`am suit asa pe cantar si am 63 kg .. de la 61.7 kg acum o sapt .. Cum naiba.Gata regim dinnou cry.gif
nusarich
La multi ani Alexia! Sa cresti mare, frumoasa ca mami, sanatoasa si norocoasa!
BLUELIFE
Sexy ,frumoasa familie ai w00t.gif si tu te plangi de silueta? bataita.gif bataita.gif bataita.gif
Pai .atunci eu trebuie sa ma sinucid doctor.gif doctor.gif doctor.gif
dany
Neata !!

LA MULTI ANI ,ALEXIA !!!! SA CRESTI MARE ,SANATOASA ,FRUMOASA ( deja esti ) SI SA AI NOROC !!!!

Simpatic foc Lucas )).gif

Ganesha , felicitari pentru kg duse !!

Ama , frumoase tare pozele !

Bine ai revenit , May !

Monic , si tie felicitari pentru slabeala smile.gif

Sa aveti o saptamana superba !
Amazoana
CITAT(anaoi @ 23-07-2007, 09:41 AM) *

neata

Imagine

Exact unul din asta am baut eu sambata in Scoica. Am fost cu Luchiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cheer.gif

LA MULTI ANI ALEXIA!!!!!!!!!!
dany
Imagine
Ama.ro
Otilici, eu am tinut multe diete anul asta care a trecut si iti zic ca infometarea nu e o solutie oricat de mult ai vrea sa slabesti.Dar daca totusi vrei sa slabesti rapid..cel mai bine slabesti reducand carbohidratii la minim.(dar e ff frustrat pt organism)Daca reduci proteinele vei "scapa" si de masa musculara. dry.gif (apoi se reduce necesarul caloric deoarece intretinerea muschilor necesita mult mai multe calorii decat intretinerea stratului adipos)
Am uitat sa va zic: la mare am mancat o ciorba de burta..ca v-am zis ca nu rezist..in plus am pacatuitt in cele 9 zile cu: 3 mici, 1 ceafa la gratar, 1/2 gogoasa, 1 clatita cu fineti bataita.gif ,covrigei, 100 ml de garone.
Am rontait mereu pe plaja cate ceva: porumb fiert, inghetata(am cautat sorbet..sau daca nu macar am cautat sa nu mananc multa inghetata o data), la cort gratare cu salata, doar cate 100 ml de vin la masa(il indoiam cu cola light..stiu cat de nociva e, sa nu ma certati sorry.gif ), dimineata iaurt light cu tarate sau branza dulce cu graham(socrii mancau mezel, cascaval mad.gif )..drept urmare am plecat cu 53,8 si m-am intors cu 53,5. yeah.gif
Va pupic ca ma duc la treaba!
BLUELIFE
Fetele,daca vreau sa vand lucrari de licenta,cat de indicat ar fi si unde as putea posta anuntul ,ma poate ajuta cineva? baby.gif
michelle
Ama, si eu tot cu picioarele am problema. Asta ne e conformatia. Eu m-am obisnuit deja. Si noi am stat in ultimii 4 ani la cort, dar la Costinesti in curtea oamenilor (primii doi ani am dat 30 mii/pers, ultimii doi ani 60 mii/pers). Anul asta nu stim inca cum vom sta din cauza caldurii. E posibil sa stam la niste prieteni in Mangalia.

Dulci, unde e Scoica asta?
BLUELIFE
Dany ce faci? devil.gif devil.gif devil.gif
anaoi
eheeeee Scoica e in Constanta...si au o mancare acolo...de mori
axe10
Buna ziua...
In primul rand sa incep cu sarbatorita zilei: La multi ani Alexuca...sa cresti mare si sa o asculti pe mami!

CITAT(daconst @ 23-07-2007, 12:05 AM) *

La multi ani Alexia!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Eu rad dar ma ia groaza ca nu avem aer conditionat in Ro si cred ca o sa ne topim cu bb.Ce preturi sunt la aparatele de aer conditionat si ce mi-ati recomanda in cazul in care ne hotaram sa achizitionam unul?

Dana
Nu achizitionarea e o problema , ci instalarea....mie imi vine maine aerul dar nu gasesc mai devreme de 10 aug sa-l instaleze....pune pe cineva deja sa-l cumpere si sa-ti faci programare...parca pe 6 aug veneai? sau gresesc?

Sexy, mie nu mi se pare ca esti grasa deloc...e...pe ici pe colo rotunjimi dar nu exagera!

Monic , ai grija sa te tina sa nu pui la loc...felicitari pt ambitie!

Lucas asta e demential.......no coment!

Pisik
Sexy, daca stau bine sa ma uit la tine, suntem cam la fel, poate eu un pic mai cu aripioare decat tine.
Ama, jos palaria pt cat de cuminte ai fost! Eu in doua zile la mare am calcat mai mult stramb decat tine in 9 blushing.gif
Varianta de inghetata cu mai putine calorii descoperita de subsemnata: Nestea de la Delta. Are 50 calorii/bucata, practic e un ceai inghetat, nu se compara cu o nirvana, dar pt cine tine la silueta merge de surogat
dany
CITAT(BLUELIFE @ 23-07-2007, 10:51 AM) *

Blue....dracusorii aia sunt pentru mine ? Oare ce am facut ? )).gif
axe10
Nu ai facut nimik Dany....sunt doar de avertizare cred....ca esti prin preajma!
BLUELIFE
CITAT(danyhoney @ 23-07-2007, 12:07 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 23-07-2007, 10:51 AM) *

Blue....dracusorii aia sunt pentru mine ? Oare ce am facut ? )).gif

Adica ispitesti omul sa faca lucruri nepermise cum ar fi sa manance inghetata cand se plange de sunculite lol.gif lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.