Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
michelle
CITAT(anaoi @ 23-07-2007, 11:53 AM) *

eheeeee Scoica e in Constanta...si au o mancare acolo...de mori

Aha, gasit! Traiasca Google wink1.gif
Trecut pe lista! naughty.gif
bubbles
POze de ieri de la gratar
http://www.flickr.com/photos/10376891@N04/?saved=1
Dany felicitari pt WOMEN POWER !!! Si noi ieri la gratar am baut bere si am bagat babuinii sub masa ... bine ca ei la un moment dat cantau si abia mai vorbeau lol.gif

Eu sunt cea cu bleu blum.gif
dany
CITAT(BLUELIFE @ 23-07-2007, 11:13 AM) *

Adica ispitesti omul sa faca lucruri nepermise cum ar fi sa manance inghetata cand se plange de sunculite lol.gif lol.gif lol.gif

Paiiiii, e inghetata cu doar 3% grasime blum.gif

Bubbles , nu stiu daca trebuie sa fiu felicitata pentru Women Power ....acum stiu toti vecinii ce-mi poate pielea lol.gif
bubbles
Dany macar acum stiu ca nu au cu cine sa se puna grin.gif .Ma gandesc ca noi am face echipa buna la bagatul barbatilor sub mese lol.gif .
michelle
Bubbles, ai fost cu costumul de aerobic? Mi-e pofta si mie de o balaceala..

Si noi am fost la gratar vineri noapte pe o colina a Iasului. Tare bine si racoare a fost, cu 4 grade mai mica temperatura decat in oras. Sambata noapte iar activitate nocturna: tennis (eu am fost suporter grin.gif )
anaoi
Cu ambele maini pe telefoane pe autostrada! 23 iulie 2007

Intamplare de rasu-plansu in Germania. Un echipaj de politie din Bonn l-a oprit pe un conducator auto care, in timp ce rula pe autostrada, utiliza in acelasi timp doua telefoane mobile, cate unul pentru fiecare mana. Soferul german reusea sa isi mentina masina pe sosea, vorbea la telefon tinand aparatul cu mana stanga iar cu mana dreapta tasta pe alt telefon.

Germanul si-a cerut scuze afirmand ca in discutia telefonica i se spunea un numar pe care vroia sa il memoreze pe al doilea sau telefon. Totusi, asta nu l-a scutit pe acesta de o amenda contraventionala de 40 de euro si de retinerea unui punct de penalizare.

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
Ala nu e costum de aerobic blink.gif .E un trenning cu pantaloni 3/4 de vara wink1.gif si normal eu nu am vrut sa ma bag in apa dar m`au luat pe sus si m`au aruncat in apa .Asa m`am ales si cu o vanataie de toata frumusetea dry.gif .Si ma doare burta .. cred ca am facut febra de la atat ras lol.gif lol.gif
Pisik
Sa va zic ce am facut eu aseara: m-am dat cu supliform ca de fiecare data, m-am masat cu manusa de lufa, dar de data asta m-am impachetat in saci de plastic (din aia de gunoi )).gif ) pe burta si pe picioare pana la genunchi. Nu pot sa va povestesc in ce hal m-a ars pielea, abia am putut adormi si dupa vreo 2 ore m-am trezit si le-am dat jos. Am zis ca repet figura pana vineri. doar doar s-o vedea ceva.
Si incerc si sa fiu cuminte, desi mi-e o foame de zile mari. Incerc sa pap MD-ul meu cu 1-2 felii toast, mozarella sau branza de vaci, sunca, rosie; la pranz salata cu de toate (pui, mozarella, masline, ulei de masline, rosii, castravete, salata verde) si o felie toast, 2 gustari de fructe si seara branzica de casa, pepene, ceva usor si nu f tarziu. Si impachetari cu supliform si sa vedem, poate se indura de mine sa scada sub 70 pana vineri, desi ma indoiesc... dry.gif
dany
CITAT(bubbles @ 23-07-2007, 11:32 AM) *

Dany macar acum stiu ca nu au cu cine sa se puna grin.gif .Ma gandesc ca noi am face echipa buna la bagatul barbatilor sub mese lol.gif .

Nope ca nu mai fac !!! Asta a fost doar asa de ..."bine v-am gasit" lol.gif lol.gif
axe10
Boierik...eu nu m-as fi bagat in apa aia oricat de cald mi-ar fi fost.......no way....de conjunctivita ati auzit!
Monic
Pisik, tot ce am facut a fost sa mananc pana NU mi-e mai foame
a se intelege bine: nu pana ma satur, ci pana nu mi-e mai foame
asta insemnand cateodata 2-3 imbucaturi de mancare, iar peste o ora, sau juma de ora cand ma apuca foamea inca putin...
oricum am evitat carbohidratii precum painea, orezul, cartofii, pastele, dar am mancat in schimb multe legume, chiar si porumb fiert
am mancat iaurturi, branza de vaci, cascaval, oua, carne de pui, crenvusti, cam de toate, dar putin din toATE
fructe am mancat putine si doar dimineata, iar seara dupa 5-6 nimic
m-a ajutat ff mult caldura pt ca nu mi-a prea trebuit nimic
nu mi-a fost foame deloc, nu am rabdat foame cum ati crede, a fost... pur si simplu...
bubbles
Axe am auzit of course blum.gif blum.gif dar nu ne`a fost frica pt ca nu era prima oara cand restul veneau la Mures si nu au patit nimic grin.gif
axe10
Asa se intampla cu caldura asta....acasa nu mi-e foame de caldura...pap putin de tot mai ales fructe....in schimb la servici mi-e foame(chiar si acum). In we acasa am mancat dimineata subtire, asa de crescut glicemia in schimb la o ora dupa ce am venit la servici(dupa masa) mi s-a facut o foame de lup. Va aduc la cunostinta ca am consumat in ambele zile cate o portie de paste minunate...cu sos alb(ca nu stiu sa fac acasa)....noroc ca dupa aia nu am mancat seara acasa.

Bai, Peach, super soacra!...lasa ca mai bine sa-ti dea bani decat sa cumpere cine stie ce. A mea ori imi da bani ori imi cumpara cate un poolover....iarna de Mos Craciun....la gusturile ei mai bine bani!

Apropos de cadouri....va plac surprizele sau sa ziceti voi ce va doreste inimioara?
Eu , una prefer surpiza.
May
Neatza cheer.gif cheer.gif cheer.gif

dany pt ca m-ai visat fumand ca o turcoaica te mai iert, dar pt ca ai indraznit sa ma visezi fara par.... trebuie sa platesti un pupic.gif. Cum aratam? lol.gif lol.gif lol.gif

ama ce bine arati naughty.gif

deea, pisik mie mi se pare ca aratati super, daca v-as fi cunoscut azi nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca voi vreti sa mai slabiti w00t.gif

peach cred ca a mancat stricat soacra-ta de ti-a dat bani anul asta blink.gif )).gif

monic mama cate kg intr-o saptamana huh.gif felicitari! hug.gif

miha eu nu am reusit sa vad rochia ta de mireasa sorry.gif

blue desteapta mai esti plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif
Pisik
CITAT(axe10 @ 23-07-2007, 12:56 PM) *

Asa se intampla cu caldura asta....acasa nu mi-e foame de caldura...pap putin de tot mai ales fructe....in schimb la servici mi-e foame(chiar si acum). In we acasa am mancat dimineata subtire, asa de crescut glicemia in schimb la o ora dupa ce am venit la servici(dupa masa) mi s-a facut o foame de lup. Va aduc la cunostinta ca am consumat in ambele zile cate o portie de paste minunate...cu sos alb(ca nu stiu sa fac acasa)....noroc ca dupa aia nu am mancat seara acasa.

Bai, Peach, super soacra!...lasa ca mai bine sa-ti dea bani decat sa cumpere cine stie ce. A mea ori imi da bani ori imi cumpara cate un poolover....iarna de Mos Craciun....la gusturile ei mai bine bani!

Apropos de cadouri....va plac surprizele sau sa ziceti voi ce va doreste inimioara?
Eu , una prefer surpiza.

Si mie la servici mi-e o foame de lup, pt ca e racoare si atunci am pofta de mancare. daca umblu pe afara sau stau acasa imi trece, dar la servici as manca si pietre.
Monic, o sa incerc si eu sa vad daca reusesc...la mine insa ma indoiesc sa se duca asa multe kg dry.gif ca ma cunosc doar
axe10
CITAT(Pisik @ 23-07-2007, 01:01 PM) *

Monic, o sa incerc si eu sa vad daca reusesc...la mine insa ma indoiesc sa se duca asa multe kg dry.gif ca ma cunosc doar

Ce ti-am zis sa nu te mai stresezi atata?!!! dry.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 23-07-2007, 11:57 AM) *

dany pt ca m-ai visat fumand ca o turcoaica te mai iert, dar pt ca ai indraznit sa ma visezi fara par.... trebuie sa platesti un pupic.gif. Cum aratam? lol.gif lol.gif lol.gif

Pai cum sa arati ? Inchipuie-ti ca esti tunsa la 1 ( deci nu chiar 0 ) lol.gif .Chestia e ca te-am certat rau de tot lol.gif

pupic.gif pupic.gif
bubbles
Care imi da simie un imbold (un sut in posterior lol.gif ) sa imi fac curaj sa ies la cumparaturi grin.gif doh.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 23-07-2007, 01:13 PM) *

Care imi da simie un imbold (un sut in posterior lol.gif ) sa imi fac curaj sa ies la cumparaturi grin.gif doh.gif

Nu iesi....sunt multe multe grade afara....de ce nu te-ai dus pana acum?

Sursa:realitatea tv...Bucuresti ora 13/ 40 grade
May
dany grin.gif hug.gif

E mai cald la voi decat la mine ( la mine fiind putin peste 30 de grade iar in casa super racoare). Aseara chiar nu am dormit cu geamul decat f putin deschis si inveliti cu un cearceaf rolleyes.gif
BLUELIFE
CITAT(Maybeline @ 23-07-2007, 12:57 PM) *

ama ce bine arati naughty.gif

deea, pisik mie mi se pare ca aratati super, daca v-as fi cunoscut azi nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca voi vreti sa mai slabiti w00t.gif

peach cred ca a mancat stricat soacra-ta de ti-a dat bani anul asta blink.gif )).gif

monic mama cate kg intr-o saptamana huh.gif felicitari! hug.gif

miha eu nu am reusit sa vad rochia ta de mireasa sorry.gif

blue desteapta mai esti plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif

Adica?la care parte te referi? lol.gif lol.gif lol.gif
Bubbles pur si simplu te invidiez w00t.gif
dany
Cine vine sa ma ajute la calcat ????? Precizez ca e racoare la mine in casa )).gif
anaoi
vezi ca sun la usa si tu nu raspunzi
bubbles
Blue de ce? grin.gif
BLUELIFE
CITAT(bubbles @ 23-07-2007, 01:25 PM) *

Blue de ce? grin.gif

Pentru ca eu am stat in casa la caldurica doh.gif si am facut mancare ,m-am topit nu altceva, si as fi preferat sa fiu cu tine la gratar.Daca toate merg bine mai am 2 sapt pana la concediu blum.gif
May
blue la nota de la licenta w00t.gif

dany nici daca ma platesti nu vin, urasc sa calc tease.gif
BLUELIFE
CITAT(Maybeline @ 23-07-2007, 01:31 PM) *

blue la nota de la licenta w00t.gif

dany nici daca ma platesti nu vin, urasc sa calc tease.gif

Mersi pupic.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 23-07-2007, 01:23 PM) *

Cine vine sa ma ajute la calcat ????? Precizez ca e racoare la mine in casa )).gif

Daca e racoare calc max o ora!
Pisik
Axe, incerc sa nu ma stresez, dar merg cu nasi-mea in concediu, care e obsedata de silueta si de regim, a facut luni intregi masaj anticelulitic, impachetari cu toate alea, a tinut regimuri, manca o foaie de salata pe zi; bine, ea are o conformatie destul de naspa, in sensul ca nu are talie si are burta, dar acum de cand a slabit asa nici nu se observa...E, asta este, eu sunt cum sunt, grasa si frumoasa, babu meu ma iubeste, ce-o sa fac acuma, o sa ma omor?

Dany, eu mai bine ma topesc de cald decat sa calc. Yack! Noroc cu sotiorul meu, ca imi calca si mie. Ziceti voi mai fetelor, sa nu il iubesc eu pe el? )).gif
anaoi
Monic, ai mp
dany
CITAT(anaoi @ 23-07-2007, 12:23 PM) *

vezi ca sun la usa si tu nu raspunzi

Cum sa raspund daca sunt in gradina blum.gif
anaoi
acolo pe sezlong? banuiam ca esti tu...vezi pastreaz un cocktail si pt dylly ca vine imediat in curte
axe10
Pisi...........daca Florin ar calca i-as pupa si talpile...............
dany
CITAT(anaoi @ 23-07-2007, 12:58 PM) *

acolo pe sezlong? banuiam ca esti tu...vezi pastreaz un cocktail si pt dylly ca vine imediat in curte

Hai mai repede ca se topeste gheata din pahar

CITAT(axe10 @ 23-07-2007, 01:02 PM) *

sa pun si eu paie pe foc ? Si Dirk calca blum.gif )).gif hug.gif
Sexymom
CITAT(Pisik @ 23-07-2007, 02:39 PM) *

! Noroc cu sotiorul meu, ca imi calca si mie. )).gif

Si al meu calca, e dragalas calcand fundite si facand cute la rochii si la volanase.Spune ca se relaxeaza.Eu numai la gandul ca trebuie sa calc o batista ma enervez lol.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 23-07-2007, 02:11 PM) *

CITAT(anaoi @ 23-07-2007, 12:58 PM) *

Hai mai repede ca se topeste gheata din pahar

CITAT(axe10 @ 23-07-2007, 01:02 PM) *

sa pun si eu paie pe foc ? Si Dirk calca blum.gif )).gif hug.gif

Hai ba...mai va plingeti...........al meu doar da cu aspiratorul si sterge prafu ....odata pe luna
BLUELIFE
Ok,si al meu calca si face si curatenie,Doamne bine a fost pana a fost el in concediu,le gaseam toate gata biggrin.gif grin.gif
axe10
O salata de asi manca din mana lui..........
ALICE
CITAT(axe10 @ 23-07-2007, 02:33 PM) *

Hai ba...mai va plingeti...........al meu doar da cu aspiratorul si sterge prafu ....odata pe luna

Si al meu la fel.Face, dar doar daca ii spun eu.De la el nici un simt.Cica nu trebuie.............
michelle
Batrana femela de tantar isi inveleste nepoteii la culcare si le zice:
- Daca sunteti cuminti, maine va duc la strandul de nudisti!
bubbles
Gata comisioanele grin.gif .Fost la babuin,dus paracetamol si algolcalmin ca a facut insolatie sorry.gif ,fost la posta si cumparat mancare neingrasacioasa blum.gif .La noi e drept binisor de mers pe afara .. adica nu e naduseala sa nu poti respira si cand am plecat se inorase eusa_think.gif dadea a ploaie dar intre timp au disparut toti norii .Ma rog pray.gif sa ploua sa stinga focul de padure sa putem pleca acasa smile.gif
bubbles
Haideti sa va spun si voua ce am gasit intr`o revista : cand faci supe sau ciorbe si se ridica grasimea ,bagati in oala cateva cuburi de gheata.Ele atrag grasimea si o retin ,doar ca tb scoase rapid pentru a nu se topi !!!
Sexymom
Fetelor stiti cumva cate calorii au vinetele si kiwi? eu nu reusesc sa descarc tabelul cu lista caloriilor.
bubbles
Vinetele au 27 kcal la 100g wink1.gif
Fetele care stati in Sud :Bucuresti, Dolj ,Teleorman etc. de maine s`a decretat cod rosu ,adica temperaturi de peste 41 grade!!!!
dany
Sexy, kiwi au 50 kcal.

Bubbles , ce inseamna cod rosu ??? Am inteles ca vor fii temperaturi mari dar...dandu-se acest cod ...se va avea cumva grija de locuitori ? Ma refer la apa minerala gratis la job , sa se lucreze doar unde exista aer conditionat .....etc. Si copii ce fac ? Sau sunt deja in vacanta ?
bubbles
Cod rosu:temperaturile trec de 41 de grade ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif .Normal la muncitorii din constructii trebuie sa le fie asigurate cate 2L de apa minerala etc .La bucuresti stiu ca au fost puse corturi cu apa rece si cu personal calificat gata sa sara in ajutorul oamenilor!!Copii trebuie tinuti de catre parinti in casa iar pensionarii sa nu iasa afara pe perioada 11-17 !!!
„Codul roşu se instituie dacă īn anumite zone se īnregistrează, două zile consecutiv, temperaturi de peste 40 de grade Celsius”, a explicat directorul ANM, Ion Sandu.
dany
Am inteles , mersi .
bubbles
Npc Dany wink1.gif .Mie sincer mi`e frica pentru ai mei.Ce ti`e si cu vremea asta .

Uitati si aici: http://www.protv.ro/stiri/social/cod-rosu-...in-romania.html
bubbles
Gata!!!Maine nu se va lucra intre orele 11-16 in judetele cu cod rosu in doar unele institutii!!!!
ina_ceva
La multi ani buburuzei tale, deea! give_rose.gif give_rose.gif

Felicitari pt slabeala, monic!

CITAT(Maybeline @ 23-07-2007, 01:19 PM) *

E mai cald la voi decat la mine ( la mine fiind putin peste 30 de grade iar in casa super racoare). Aseara chiar nu am dormit cu geamul decat f putin deschis si inveliti cu un cearceaf rolleyes.gif

Invelitzi unde?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.