Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Ama.ro
Buna seara, fetele!Eu sunt din Bucuresti asa ca..e ff cald afara.In schimb in casa am racoare(stau la parter)..oricum pana nu trec caldurile nici nu ma gandesc sa scot fata afara la plimbare.Poate doar seara.Azi am mancat un fagure de miere si nu stiu cum sa-l punctez.Nu prea mi-am numarat punctele deoarece azi am mancat 2 frigarui din piept de pui(cu multe rosii, ceapa si ardei si piept de pui ff putin) iar in rest fructe, cateva felii toast cu gem cu indulcitor..cred ca m-am incadrat.Am facut si 1,5 h fitness intensiv.
Hai sa va zic ce am aflat: ca celulita se arde cand lucrezi cu greutati mai mari la exercitiile pt coapse.Hmmmm..da' mie mi-e sa nu-mi dezvolt muschii si mai rau.
ganesha
CITAT(Ama.ro @ 23-07-2007, 11:23 AM) *

Am facut si 1,5 h fitness intensiv.
Hai sa va zic ce am aflat: ca celulita se arde cand lucrezi cu greutati mai mari la exercitiile pt coapse.Hmmmm..da' mie mi-e sa nu-mi dezvolt muschii si mai rau.

Ama, de unde ai aflat? Adica... studii(reviste) de specialitate, sau asa... reviste de populaizarea stiintei? Singurul motiv pentru care n-as lucra picioare cu greutati mari ar fi din grija pentru articulatii. In rest... la femei muschii nu cresc la nesfirsit, ei cresc putin si gata. muschii "aia" de care lumea in general fuge se obtin cu suplimente - noi n-avem ce ne trebuie (asa ca barbatii) ca sa-i facem prea mari. M-am uitat si eu la pozele tale, arati demential! w00t.gif A! si daca tot fac conversatie cool.gif , ce lucrezi mai exact cind zici "fitness", greutati libere, scripeti, cardio, faci circuit, faci grupe, cross... toate impreuna, toate ...pe rind...? Just curious... pupic.gif
Ella79
Neata
axe10
CITAT(Ama.ro @ 23-07-2007, 10:23 PM) *

Buna seara, fetele!Eu sunt din Bucuresti asa ca..e ff cald afara.In schimb in casa am racoare(stau la parter)..oricum pana nu trec caldurile nici nu ma gandesc sa scot fata afara la plimbare.Poate doar seara.Azi am mancat un fagure de miere si nu stiu cum sa-l punctez.Nu prea mi-am numarat punctele deoarece azi am mancat 2 frigarui din piept de pui(cu multe rosii, ceapa si ardei si piept de pui ff putin) iar in rest fructe, cateva felii toast cu gem cu indulcitor..cred ca m-am incadrat.Am facut si 1,5 h fitness intensiv.

O ora jumate de fitness.pe caldura asta!!! w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Ama.ro
Neata! yahoo.gif

Ganesha, merci de apreciere pupic.gif , am auzit de la cineva careia i-a zis sotul ei(care merge la sala de f mult timp).De fapt sunt pareri pro si contra.Mie instructorul mi-a zis sa fac mai multe repetari dar cu greutati mai mici.Sincer...habar n-am.Hai sa-ti zic cum fac: fac mai intai 10 min de bicicleta..de incalzire..apoi trec la brate(vreo4 aparate din care 2 pt pectorali)...incerc sa fac cu greutati mici, apoi fac 100 abdomene cu aparatul inclinat, apoi 30 abdom la alt aparat(un aparat care iti lucreaza toti muschii abdomenului), apoi lucrez muschii oblici cu greutatile(ma inclin stg-dr cu greutatile in maini), atrec apoi la muschii de la picioare..incerc sa fac cu greutati mai mari(4 aparate), apoi muschii fesieri(un aparat...fac multe repetari,adica vreo 5 serii a cate 15), apoi stepar 15 min si apoi banda 15 min)De azi incolo vreau insa sa lucrez ori abdomenul ori bratele in aceeasi zi..ieri cand am coborat de pe banda mi-a fost rau, n-am mai putut respira.Gata, de azi doar 1 h de sala!
Axe, in sala e rece ca au aparate de aer cond. )).gif Pai altfel cred ca muream..
Fetele, s-a dus 1 kg in sfarsit!
BLUELIFE
Buna dimineata tuturor!Deja e cald...

Cafea?
axe10
Aha, vreau eu....dar rece!
BLUELIFE
Cum stai cu invatatul?
Deea
CITAT(ina_ceva @ 23-07-2007, 07:54 PM) *

La multi ani buburuzei tale, deea! give_rose.gif give_rose.gif

hug.gif Multumesc Ina!

Buna dimineata!
Spor la treaba si ... racoare
bubbles
Neata yawn.gif .Azi noapte iar am adormit pe la 4 blink.gif .Nu stiu de ce nu pot dormi singura aici wacko.gif .Babu al emu se pare ca prea curand nu va veni acasa bang.gif .Azi in nici un caz.De ieri dimineata e in unitate dry.gif .Focul nu au reusit sa`l stinga si pana nu se stinge nu poate veni acasa cry.gif
Pisik
Neatza!

DEsi ieri am tinut dieta, azi cantaream mai mult doh.gif ; deci nicio sansa sa scad sub 70 pana plec. E, asta este, nici nu ma mai stresez...
Andreea, babu tau e pompier?

Pupici si o zi suuuper
Amazoana
CITAT(michelle @ 23-07-2007, 11:50 AM) *

Dulci, unde e Scoica asta?

Este in Constanta, pe bulevardul Mamaia, vis-a-vis de Universitatea Ovidius, sediul vechi.
Apari in zona? yahoo.gif
bubbles
Da Pisik cry.gif .Daca ati vazut la stiri incendiul din Harghita .. acolo tb sa mearga si el dar momentan asigura din unitate ca tb sa ramana si aici un echipaj in caz de alte incendii sorry.gif
axe10
Fetili, am o intrebare: cu ce va tratati calcaiele vara sa nu se mai usuce ?...iarna nu am probleme, dar vara de la praf (ca nu ma spal cu apa rece) mi se usuca teribil...dau cu creme dar degeaba!
Deea
CITAT(axe10 @ 24-07-2007, 09:31 AM) *

Fetili, am o intrebare: cu ce va tratati calcaiele vara sa nu se mai usuce ?...iarna nu am probleme, dar vara de la praf (ca nu ma spal cu apa rece) mi se usuca teribil...dau cu creme dar degeaba!

Aceeasi problema o am si eu si am intrebat pedichiurista, mi-a zis ca e f. buna crema de la school dar sa n-o folosesc vara pt. ca ingalbeneste pielea si se face urata, acum sa ma dau cu o crema grasa in fiecare seara, cea de galbenele e buna. Astept toamna sa fac un tratament cu crema de la school si sper ca la anu sa nu mai am calcaiele asa uscate si urate.
peach
CITAT(axe10 @ 24-07-2007, 08:31 AM) *

folosesti crema hidratatanta pentru picioare?
michelle
CITAT(dulcikatty @ 24-07-2007, 09:28 AM) *

CITAT(michelle @ 23-07-2007, 11:50 AM) *

Dulci, unde e Scoica asta?

Este in Constanta, pe bulevardul Mamaia, vis-a-vis de Universitatea Ovidius, sediul vechi.
Apari in zona? yahoo.gif

Multumesc, Dulci give_rose.gif Nu stiu strazile dupa nume, dar ne descurcam cu GPS-ul grin.gif
Da, o sa ajung pe 11 aug si stau o saptamana. Inca nu stim in ce statiune mergem. Eu as vrea in Mangalia, ca tare mi-e dor de orasul copilariei mele baby.gif
Amazoana
Cea de galbenele este tare buna. Mama mea si-a cumpart de la Plafar o crema de galbenele special pt calcaie. Intreaba acolo. Este in jur de 5 lei, are tubul alb, cu capac portocaliu. Era foarte multumita de ea....mie, din fericire, nu-mi trebuie.......
bubbles
Si babu foloseste tot de galbenele .I`am luat una scumpa de la farmacie dry.gif SI nu a dat rezultat asa ca am zis sa incercam si una mai ieftina (e 4-5 lei cea de galbenele) si ii merge fff bine wink1.gif
Amazoana
CITAT(michelle @ 24-07-2007, 10:08 AM) *

Multumesc, Dulci give_rose.gif Nu stiu strazile dupa nume, dar ne descurcam cu GPS-ul grin.gif
Da, o sa ajung pe 11 aug si stau o saptamana. Inca nu stim in ce statiune mergem. Eu as vrea in Mangalia, ca tare mi-e dor de orasul copilariei mele baby.gif

Cu placere pupic.gif . Eventual puteti intreba, toata lumea stie unde este Scoica. S-a mai deschis pt perioada verii "Scoica Land" se afla in Mamaia; am inteles ca are hotel, plaja privata si vestitul restaurant.

Si eu am ramas cu un sentiment de gol in suflet.....mi-e dor sa ies seara in Mangalia, sa merg in cluburi in statiuni..... sorry.gif
Monic
eu cand eram acasa si mi se stricau calcaiele stropeam apa pe asfaltul din curte si imi frecam calcaiele de asfalt... si atat
si aveam calcaie perfecte
sa ma vedeti acum sorry.gif , nici la mine nu functioneaza nici o crema sorry.gif
axe10
Merci fetele, o sa incerc crema de galbenele....hidratanta foloseam pana acum!
cri
salutare!
domne da cald mai e, si e de abia 11 mad.gif
bine ca sunt in concediu ca muream daca mergeam la munca, asa nici nu tractoru nu ma scoate nimeni afara, si pizdi e lesinata, sta numai in baie pe gresie

si eu am aceeasi problema cu calcaiele si mi-am luat de la plafar o crema, se cheama Virginia facuta de Favisan, sincer nu miroase prea minunat dar chiar e buna

ma duc sa ma bag in cada cu apa rece, ca nu mai pot
axe10
Eu oricat de cald ar fi nu pot face dush cu apa rece....
Ba, mortala esti cu pizdi asta....
May
Neatza floare.gif

ina unde ne invelim? adica pe ce parte din corp? pai, cand ne culcam, ne invelim numai pe mijloc dar pe parcursul noptii se face frig si dimineatza e racoare asa ca ma trezesc invelita pana in gat laugh.gif

cri cand ai zis ca ``si pizdi e lesinata`` nu m-am mai gandit la pisica pt un moment si imi imaginam o pizdi... lesinata lol.gif lol.gif lol.gif

Si eu am probleme cu calcaiele mai tot timpul, indiferent de anotimp, dar acum am descoperit un scrub si o crema speciale pt calcaie de la Yves Rocher si nu mai am probleme. O data pe saptamana imi tin picioarele in apa calda cu sare mare, apoi le ``slefuiesc`` cu piatra ponce, in rest, in fiecare seara aplic scrub-ul ( se prezinta sub forma unei creme cu particule fine prin ea, asa ca nu e f distructiva) si pur si simplu se vede cum imi pica mogaldete de piele moarta de pe calcai, apoi ma spal si aplic crema hidratanta si nu mai am probleme. Dupa 1 saptamana de tratament nu mai am probleme dar daca neglijez, revine, asa ca sunt constanta. Cred ca se poate rezolva cu orice scrub pt calcaie si apoi crema hidratanta, caci daca va faceti doar cu piatra ponce ``mananca`` mult si repede din calcaie, ca sa nu mai spun ca neuniform si pot aparea dureri, iar doar cu crema hidratanta nu faceti decat sa inmuiati pielea moarta, dar ea tot acolo ramane.
cri
biggrin.gif am bagat-o si pe ea in apa sa se mai racoareasca si acu a luat-o la alergat prin casa, mai bine o lasam sa-i fie cald

numai la prostii va ganditi, dar si pizdi cea mare e lesinata blum.gif
May
CITAT(axe10 @ 24-07-2007, 10:44 AM) *

Eu oricat de cald ar fi nu pot face dush cu apa rece....
Ba, mortala esti cu pizdi asta....

Eu nu fac cu apa aproape rece decat cand vin de la piscina si ma ustura pielea daca dau cu calda. In rest fac numai cu calda caci nu mai transpir asa mult apoi si cand ies din dus simt racoarea data de diferenta de temperatura dintre cadura apei si caldura de afara. Daca faci cu apa rece si apoi iesi din dus e acelasi sentiment ca si atunci cand stai intr-un shop la aer conditionat si apoi iesi afara si te ``loveste`` caldura in fata, plus ca transpiri abundent.
mirela
)).gif Cri am intrat sa vad ce e pe aici si am murit de ras. Esti comica rau! Pupici la toate!
anaoi
Imagine
dany
Sper ca sunt fara alcool , Dylly , ca la caldurile de la voi ....asta va mai lipseste lol.gif
BLUELIFE
CITAT(danyhoney @ 24-07-2007, 01:25 PM) *

Sper ca sunt fara alcool , Dylly , ca la caldurile de la voi ....asta va mai lipseste lol.gif

Sincer ,pe noi nu cred ca ne mai ajuta nimic,noi numai asa "duse" putem ramane lol.gif lol.gif lol.gif

Dylly multumim plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif

Dar cine e la masa? naughty.gif

De fapt ce ne oferi?bautura sau ... lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
a mai era cineva la masa? dylly va ofera numai bauturile si cam atat.
oricum ala are verigheta.

Imagine
otilici
Eu inca mai sper ca sunt neingrasacioase blum.gif
anaoi
nu spera, ca te usuci aici blum.gif
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 24-07-2007, 01:38 PM) *

a mai era cineva la masa? dylly va ofera numai bauturile si cam atat.
oricum ala are verigheta.

Imagine

Chiaarrr....vezi asta n-am (vrut sa ) scuze,n-am vazut-o lol.gif
otilici
lol.gif lol.gif
Mai bine un pahar de cola light cu cuburi de gheata sorry.gif
anaoi
las ca tot degeaba
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 24-07-2007, 01:47 PM) *

las ca tot degeaba

Mai faci pillates?
anaoi
da, dari nu s-a facut pt ca nu au avut curent....
am programare vineri
dany
Primita de la Dylly grin.gif

Imagine
anaoi
shhhhhhhhhhhh
BLUELIFE
CITAT(danyhoney @ 24-07-2007, 01:56 PM) *

Primita de la Dylly grin.gif

Imagine

w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif clap.gif clap.gif clap.gif eat.gif eat.gif eat.gif eat.gif eat.gif

Nu-i de mirare ca tickcer-ul meu bate pasul pe loc,iar Dylly e smechera ca face pillates nu ca mine ,si poate sa "prea...."cu asemenea bunataturi lol.gif
axe10
Lui Dylly ii ie dor de duca
BLUELIFE
CITAT(axe10 @ 24-07-2007, 02:07 PM) *

clap.gif clap.gif clap.gif lol.gif lol.gif lol.gif
anca veselie
salutare neuroni! m-am intors la scarbici, gata concediul... sunt lesinata de somn si caldura, nu am chef de nimic, visez la mare...
sapt asta nu numar, dar incerc sa pap putin. am papat o miica inghetata, de 1 p doar tease.gif
dany
CITAT(axe10 @ 24-07-2007, 01:07 PM) *

Pai ma lasa pe mine sa termin de curatat faianta si vine sa ma ia sa plecam in lumea larga ...soare, mare, plaja, cocktail-uri , etc lol.gif
michelle
Mama w00t.gif ce de-a bunatati!! Multumim Dylly, eu mi-am bagat ciocul in toate blum.gif
Anca, bine ai venit! cheer.gif Ai postat pe undeva impresiile, pozele?
anaoi
sa va pocneasca dylly cu niste inghetata? devil.gif
dany
Pe mine nu , mersi , dylly , ca la mine ploua intr-una de azi dimineata blum.gif
anca veselie
miha bine v-am gasit! am inceput sa scriu la mine in jurnal, dar cred ca o sa postez si la subiectul pe care l-am deschis despre italia.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.