Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
May
Poze grin.gif
dany
Bueyyy, ce familie frumoasa sunteti , May !!!!!!!!!!!!! Si asa de tineri toti.......
michelle
Ce mult ai slabit, wow! w00t.gif
bubbles
May cat esti de frumoasa blush.gif si slaba pupic.gif .Semeni foarte bine cu mama ta (sau asa mi se pare mie) .
Va doresc o sapt placuta si racoare hug.gif .Am plecat la PEy grin.gif
Pisik
May w00t.gif pentru:
ce ai slabit!!!!
ce parinti tineri ai!!!!
ce cumnata simpatica si ce frate haios!!!!
May
Wow w00t.gif multumesc mult, chiar nu ma asteptam la asemenea comentarii, ma bagati in pamant blushing.gif

Nu stiu ce secret au parintii mei dar parca se fac tot mai tineri.... arata mult mai bine decat acum 5-6 ani. Frate-meu e un nebun si jumatate, iar Otilia e o fata cuminte si desteapta. Si eu si frate-meu semanam cu mama la trasaturi dar la caracter... suntem bucatele din tata amandoi, mai ales eu )).gif
anaoi
dylly crede ca semeni cu mama ta. ai o familie frumoasa si tanara.

slabo ....

Imagine
ganesha
CITAT(Ama.ro @ 23-07-2007, 09:17 PM) *

Neata! yahoo.gif

Ganesha,Hai sa-ti zic cum fac: fac mai intai 10 min de bicicleta..de incalzire..apoi trec la brate(vreo4 aparate din care 2 pt pectorali)...incerc sa fac cu greutati mici, apoi fac 100 abdomene cu aparatul inclinat, apoi 30 abdom la alt aparat(un aparat care iti lucreaza toti muschii abdomenului), apoi lucrez muschii oblici cu greutatile(ma inclin stg-dr cu greutatile in maini), atrec apoi la muschii de la picioare..incerc sa fac cu greutati mai mari(4 aparate), apoi muschii fesieri(un aparat...fac multe repetari,adica vreo 5 serii a cate 15), apoi stepar 15 min si apoi banda 15 min)De azi incolo vreau insa sa lucrez ori abdomenul ori bratele in aceeasi zi..ieri cand am coborat de pe banda mi-a fost rau, n-am mai putut respira.Gata, de azi doar 1 h de sala!

Ama, bravo pentru kil si pentru dedicatie! cheer.gif Deci faci circuit, eu fac grupe cind lucrez greutati si zile de cardio separate. Eu m-as conversa zile-ntregi despre asta, nu prea am cu cine decit pe forumurile specializate, dar din cind in cind simt ca incep sa nu mai am aer pe acolo lol.gif , de aia am tabarit asa pe tine give_rose.gif
Keep up the good work!!!

May, am pazut poze! wink1.gif
Ella79
May, cum spuneau si fetele, ai o familie foarte foarte frumoasa! Parintii tai sunt atat de tineri si de frumosi... Bravo voua!!
May
Multumesc floare.gif

dylly cred ca azi vrei sa fii batut rau de femei isterice si pofticioase w00t.gif
Monic
apai bueey May
doar atatea poze? pai nici nu m-am pus bine sa le vizionez si s-au si gatat sad.gif
dany
Ne da doar poze cu portia , Monic , sa ne tina in suspans )).gif
Monic
Dylly, eu vin prima sa te bat
sa te leg de scaun si sa mananc in fata ta ceea-ce ai postat tu devil.gif si sa mai si gasesc un babuin cu care sa ma lafai in fata ta, bine, unul senzual, nu ca nemtii tai tata.gif
Dany, chiar la babuinul tau ma gandeam, care spre norocul tau NU se incadreaza in categoria babuinilor prescrisi lui Dylly
dany
CITAT(Monic @ 24-07-2007, 03:34 PM) *

Dany, chiar la babuinul tau ma gandeam, care spre norocul tau NU se incadreaza in categoria babuinilor prescrisi lui Dylly

lol.gif lol.gif
May
Da, doar atatea poze caci, spre surprinderea mea, 3/4 din poze sunt numai cu frate-meu si prietena lui doh.gif. I-am lasat sa se ocupe ei si surprize surprize. Mai sunt cateva poze si cu restul lumii dar ba ne-a prins cu gura deschisa, ba cu fundul ... total aiurea dry.gif
Monic
si cu socrii n-ai? sa ne arati si noua? grin.gif
dany
Pe socrela ai vazut-o ...era intr-o poza )).gif
May
Poza e de la revelion ca mai recenta nu am cu amandoi si nu merita efortul sa micsorez 2 poze )).gif

Imagine

Eu tocmai am terminat curatenia in toata casa, de azi dimineatza ma tot invart ca un titirez si de abia am terminat.... bine ca am mai luat pauze sa mananc si sa vad ce mai faceti. Sa dea naiba daca se pastreaza vreun pic curatenia in casa asta.... maine o sa arate ca si cum nici nu am facut curat sad.gif
Monic
lasa May ca mai ai putin pupic.gif
sau va mai intoarceti dupa vizita in Romania?
May
CITAT(Monic @ 24-07-2007, 05:17 PM) *

lasa May ca mai ai putin pupic.gif
sau va mai intoarceti dupa vizita in Romania?

Cum adica daca ma mai intorc dupa vizita in Romania? Unde sa ma intorc? In Spania? Pai merg doar in vizita in Ro, nu raman acolo, ma intorc aici..... nu stiu daca as mai putea sa traiesc in Ro sad.gif. Ne bate gandul din ce in ce mai tare sa plecam din Madrid si sa ne mutam undeva la mare....
daconst
Salutare fetili!
Venim si noi cind nu mai e nimeni deja pe aici,dar sunt tot pe fuga cu bagaje,controale la dr,vaccinuri si alte alea.
Vad ca nici voi nu v-ati omorat cu scrisul. grin.gif

May,frumoase poze,dar cam putine.Ce bine semanati cu mama ta si tu si fratelo.Iar sanii am vazut de unde i-ai mostenit. naughty.gif
Iar Remy e leit taica-sau,seamana perfect.Sunteti o familie frumoasa! give_rose.gif

Monic,mi-am amintit ca ma intrebai daca trecem prin Budapesta.Noi mergem noaptea ca sa ajungem pe lumina in Ro,deci vom fi pe la 3-4 dimineata in Budapesta,dar ma indoiesc ca tu n-ai somn. )).gif

Miha,ce GPS aveti?Nu stii a aparut harta romanie pe cd?Ca noi cind am luat GPS-ul nostru nu aveau Romania bagata.
Frumoase invitatiile voatre,se asorteaza cu ornamentele restaurantului. wink1.gif

Axe,mersi de raspunsul cu AC,dar am sunat in Ro si cica sunt multi care monteaza Ac,trebuie doar sa-l cumpar si a doua zi este montat.Asta la noi in oras,nu stiu cum e la voi.

Sexy, pupic.gif
Eu nu pra am timp sa citesc jurnale si de aia ma bucur cind va vad aici la noi.
uka
CITAT(daconst @ 24-07-2007, 10:13 PM) *

Axe,mersi de raspunsul cu AC,dar am sunat in Ro si cica sunt multi care monteaza Ac,trebuie doar sa-l cumpar si a doua zi este montat.Asta la noi in oras,nu stiu cum e la voi.

dc te iei dupa "profesionisti" multi stiu sa monteze AC, dar cel mai bine e sa iei o firma autorizata, ca sa nu pierzi garantia in primul rand
Anna
M-AM INTORS cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif
Ma pun acum pe citit. hug.gif
Noapte buna!
Dumbo
Buna seara, ce animatie pe aici.
Imi vine sa urlu. La servici am mult de lucru, acasa am casa intoarsa si plina de mesteri, praf, scule de tot soiul, saci cu adezivi, gips, ciment si tot felul de bunatati din astea.
si ca sa fie toate la locul lor sunt si umflata ca un butoi si am retinut cred ca vre-o 2 litri de apa, ca deh, e perioada aia a lunii.
Mi-e groaza sa ma cantaresc maine dimineata.
ganesha
Neatza (de-acuma cool.gif ) !

Iar am o nelamurire de aia de ma scarpin cu mina dreapta dupa urechea stinga: sucul de legume/fructe cum se puncteaza? Adicatelea se punteaza dupa valorile lui nutritionale, sau se punteaza in cadrul punctului aluia pentru depasirea cantitatii de legume/fructe, sau se puncteaza in functie de legumele/fructele stoarse (desi asa ar fi putin incorect)? wacko.gif

Am terminat (cred eu) de primit de la lume pozele de la spectacol, le-am ingramadit intr-un album: poze Dark Fire .
Tulip
Buna dimineata!!!!

Nu ma recunosc,ce matinala sunt azi! doh.gif doh.gif doh.gif Ma pregatesc sa ma duc la servici sorry.gif sorry.gif ,insa mai am un pic de timp si am intrat pe la voi smile.gif

Deea,sa-ti traiasca fetita,e minunata! give_rose.gif

May,ce bine arati!Si ai o familie super-super,tanar si frumos toata lumea!

Ganesha,wow w00t.gif w00t.gif
Anna
Neatza fetelor!
Va pegatesc cate o cafelutza, am frecat si nesu...ba chiar am si ceai rece.
O zi frumoasa tuturor! pupic.gif hug.gif
axe10
Bune de dimineata!

Sper ca azi sa fie un pic mai racoare....
Aseara pe la ora 22 am iesit cu barbatul la o plimbare prin parc, era plin evident si am descoperit langa sala polivalenta un club de sport si distractie care are inclusiv piscina...a intrebat Florin de preturi si ne-am racorit instantaneu-40 ron/zi in timpul saptamanii si 60 ron in we....wow...nu stiu cum e la abonament, o sa consult pagina lor de web.

M-am intors acasa pe la 23.45 si azi dimineata m-am trezit greu!...si am dat cu nasul in traficul infernal.....Doamne astia cu drumurile o sa ne omoare de tot.

Ieri dupa masa a venit si cosmeticiana sa ma "cosmetizeze"...eu aveam impresia ca ceara aia nu e calda deloc cand ma uitam la ea in oala dar cand a intins-o pe picioare am zis ca am luat foc....va dati seama prin alte parti cum a fost.. w00t.gif ....

Eu va invit la un ness rece cu lapte daca vreti ca eu nu mai consum cafea calda de cand cu caldurile astea....si 2 cuburi de gheata.

May....familie frumoasa si tanara....sa ne zici cand te muti la mare ca sigur eu te vizitez...vreo luna pe vara nu mai mult! tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif

Dana, in Bucuresti instalare sub 2 saptamani nu am gasit la nici o firma specializata Samsung....ca vorba aia pierd garantia si nu am chef....

Uka, cum stai cu examenele?
Pisik
Neatza!

Noi aseara am fost intr-o vizita care s-a prelungit ai am ajuns acasa la 12:30. Mi-am revazut o fosta colega, care e graviduta, am stat la povesti toti 4, a fost relaxant. Am papat (destul de tarziu) o felie paine alba, salata de vinete (o bunatate), zacusca (de asemenea) si o felie de pepene. Orium, cantarul meu e incremenit la 71,5 si sunt si constipata si balonata de vreo 2 zile mad.gif Am fost insa perseverenta cu supliformul si impachetarile in plastice, sa vedem daca reusesc sa imi iau Elancyl...

Un lucru bun e ca am reusit sa vindem vechea masina, azi merge babu sa faca actul de vanzare-cumapare si sa ia banii, din care avem de dat inapoi la parintii lui babu, cu o parte plecam la noi (nici nu imi vine sa cred ca sambata dimineata plecam, nu am nimic facut si nici timp) si se cam termina, dar e bine macar ca scapam de ea ca devenise stresant, merge f greu piata de second hand.

Diseara merg la Julio cheer.gif abia astept.

Uf, hai ca parca nu mai e asa cald afara, sau cel putin mie asa mi s-a parut.

Pupici si o zi buna! hug.gif
cri
Buna dimineata!
eu am furat ceaiul biggrin.gif
ma duc sa-mi iau si o tigara
dany
Buna dimineata !!!

Ganesha - sucul de legume / fructe , daca e cumparat punctezi dupa valorile date pe sticla / pet . Daca il faci tu :200 ml = 1 P . Sa nu ma intrebi de ce se puncteaza sucul facut de tine din fructe proaspete ca nu stiu ....Parca Miha sau Danutza aveau raspunsul....

Va anunt ca am reusit sa raman blocata de mijloc ...merg ca o baba cocosata doh.gif doh.gif Nu stiu cum am reusit , probabil m-a tras curentul ca stau cu usa de la intrarea laterala mai tot timpul deschisa ...si geamuri deschise .
Ama.ro
Neata neuroni!Mi-a fost cam jena sa intru ieri sa mai dau vreun raport.Ieri pana la ora 19 mancasem de vreo 16 pcte si in loc de 2 pcte am reusit sa consum...nici nu mai vreau sa ma gandesc cat. sad.gif De fapt am mancat seara 1 chiftea(nush cate pcte are), 1mic(nici asta nush cat are)..ca am poftit la ce manca sotul meu plus inghetata(max 300 gr)Oare cate pcte au fost? unsure.gif N-am fost nici la sala pana la urma.Azi dimineata nu m-am cantarit ca n-am vrut..cred ca de frica. sorry.gif sorry.gif sorry.gif Of, of!
Ganesha si May, aratati super!
Monic
Dana, chiar ieri s-a plans seful ca au fost in vacanta (Italia) cu masina, si cand sa intre la unguri GPS-ul tot vroia sa ii intoarca inapioi, pt ca ieseau de pe harta )).gif lol.gif . deci ma gandesc ca daca ei nu au gasit cd cu harta ungariei si romaniei slabe sanse
Dany, sigur curentul te-a tras si nu Dirk? giggle.gif
dany
CITAT(Monic @ 25-07-2007, 08:48 AM) *

Dany, sigur curentul te-a tras si nu Dirk? giggle.gif

Asa de dimineata incepi cu prostiile ? lol.gif lol.gif . Daca ar fii fost Dirk nu cred ca ramaneam cocosata .....sau mai stii ? tease.gif

Apropo de GPS ...pe noi ne-a invartit anul trecut de 3 ori pe aceleasi strazi in Köln ca nu gasea iesirea pe autobanda lol.gif
michelle
Neata!

Miha,ce GPS aveti?Nu stii a aparut harta romanie pe cd?Ca noi cind am luat GPS-ul nostru nu aveau Romania bagata.

Dana, noi avem modelul asta de GPS, iar hartile le avem crack-uite de pe site-urile cu torenti. grin.gif

Ganesha super poze! V-ati distrat de minune

Pt noi a fost vital GPS-ul cand am fost anul trecut o saptamana in Bucuresti.. Nu stiu cum ne-am fi descurcat pe toate maghernitele pe care am umblat grin.gif
peach
CITAT(michelle @ 25-07-2007, 09:06 AM) *

Neata!

Dana, noi avem modelul asta de GPS, iar hartile le avem crack-uite de pe site-urile cu torenti. grin.gif

Ganesha super poze! V-ati distrat de minune

Pt noi a fost vital GPS-ul cand am fost anul trecut o saptamana in Bucuresti.. Nu stiu cum ne-am fi descurcat pe toate maghernitele pe care am umblat grin.gif

Miha dar ce software folosesti ex tom.tom?
cit de detailata este harta? la nivelul bucurestiului?
michelle
CITAT(peach @ 25-07-2007, 10:19 AM) *

Miha dar ce software folosesti ex tom.tom?
cit de detailata este harta? la nivelul bucurestiului?

Avem 2 soft-uri: igo my way 2006 si mio map 3.4
Pai e destul de detaliata.. adica nu am avut probleme pe nicaieri pe unde am mers.

Programul fara harti are vreo 15mb, cu harta romaniei are cam 20mb, cu toate hartile europei are 900mb
Deea
Buna Dimineata!

Axe, abonamentul la clubul ala este 1500 RON /an ...daca nu au si piscina interioara il folosesti doar vara...deci...
axe10
CITAT(Deea @ 25-07-2007, 10:42 AM) *

Buna Dimineata!

Axe, abonamentul la clubul ala este 1500 RON /an ...daca nu au si piscina interioara il folosesti doar vara...deci...

Nu am vazut decat exterioara...credeam ca e pe luna....!

May
Neatza cheer.gif Multumesc inca o data pt toate complimentele floare.gif

ganesha sper poze w00t.gif

anna freaca-te cu.... nesul si apoi controleaza-ne la morcovi lol.gif

Taica-meu si-a luat GPS de aici, un Tomtom, si i-a gasit hartile fratello pe net... nu ma intrebati unde si cum ca habar nu am )).gif

axe10
Uite ce am gasit....scumputz:
Intr-o alta ordine de idei, am cerut informatii referitoare la piscina de la club. Piscina este destul de mare, aveti garantia unor servicii de calitate si, fiind de-abia deschisa, aveti sanse sa gasiti locuri chiar daca nu va faceti abonament. Pentru cei interesati, cateva detalii:
~ TAXA CARD SILVER = 500 lei (valabil tot sezonul cald)
= Intrare piscina: luni - vineri = 20 lei / Sambata - Duminica = 30 lei
= Copiii pana in 12 ani = 10 lei

~ TAXA CARD GOLD = 1000 lei (valabil tot sezonul cald)
= Intrare piscina: luni - vineri = 10 lei / Sambata - - Duminica = 20 lei
= Reducere bar si restaurant 10%
= Copiii pana la 12 ani au intrare gratuita

~ TAXA CARD VIP = 1500 lei (valabil tot sezonul cald)
= Intrare piscina gratuit
= Reducere bar si restaurant 15%
= Copiii pana la 12 ani au intrare gratuita

~ TAXA CARD FAMILY = 2200 lei (valabil tot sezonul cald)
= Intrare piscina gratuit pentru toti membrii familiei (copiii pana la 12 ani)
= Reducere bar si restaurant 10%

~ TAXA INTRARE LA LIBER (in functie de locurile disponibile din ziua respectiva)
= Luni - Vineri = 40 lei
= Sambata - Duminica = 60 lei
= Copiii pana la 12 ani au reducere 50%

* Pierderea cardului se taxeaza cu 30 lei / *Cardul este nominal si nu se poate instraina / *Membrul are garantia unui loc permanent la piscina, sezlong si prosop/ *Ca servicii suplimentare, aveti lectii de inot individual adulti (obligatoriu membru), lectii de inot individual copii, lectii de inot grupa de copii si masaj de relaxare/*Piscina este deschisa zilnic intre orele 09:00 si 21:00. / *Pentru informatii suplimentare, sunati la 0723.998.266
May
dany te-a cocosat.... curentul? naughty.gif Da-te repede cu crema (gen Voltaren) si stai infofolita putin sa traca raceala din tine ca nu e de gluma. Si Remy a fost cocosat de durere 2-3 zile de curand si am bagat in el un tub de crema si nu mai are nimic hug.gif
michelle
CITAT(Ama.ro @ 25-07-2007, 09:12 AM) *

De fapt am mancat seara 1 chiftea(nush cate pcte are), 1mic(nici asta nush cat are)..ca am poftit la ce manca sotul meu plus inghetata(max 300 gr)Oare cate pcte au fost? unsure.gif

Ama, poti aproxima pentru mic si parjoala
Carne tocata, mixta 1 lingura, 30g negatita 2 Points

Inghetata difera la punctaje in functie de firma care o produce.
Inghetata cu frisca & Fructe 1 Pahar mic, 170g 8,5 Points
Inghetata de cafea 1 pahar, 200ml 5,5 Points
Inghetata de fructe-/Inghetata cu lapte 1 cupa, 50g 1,5 Points
Dar depinde foarte mult de compozitie..
axe10
Da cand mananci multa-multa inghetata?... doh.gif blink.gif blum.gif tease.gif sorry.gif w00t.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
michelle
CITAT(axe10 @ 25-07-2007, 12:13 PM) *

Da cand mananci multa-multa inghetata?... doh.gif blink.gif blum.gif tease.gif sorry.gif w00t.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Lasa mai, merita o abatere acolo, nu ai vazut ce slaba e? grin.gif
Plus daca nu introduci in alimentatie si cand tii dieta astfel de alimente pleasantry.gif , cand incepi sa mananci iti dai organismul peste cap.. parerea mea

Dany, stai impaturita cu un brau, sau daca nu ai, tine ceva in jurul mijlocului sa-ti tina cald. Am inteles ca voi aveti pe acolo 18 grade brrrr
May
18 grade ??? w00t.gif w00t.gif w00t.gif Cum stai cu usa si gemurile deschise dany mad.gif ? Nu ti-e frig? Ca la mine erau aseara 26 de grade in salon si m-am dus sa imi iau cearceaful sa ma invelesc unsure.gif. Cred ca vrei bataie dry.gif sad.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 25-07-2007, 11:10 AM) *

dany te-a cocosat.... curentul? naughty.gif Da-te repede cu crema (gen Voltaren) si stai infofolita putin sa traca raceala din tine ca nu e de gluma. Si Remy a fost cocosat de durere 2-3 zile de curand si am bagat in el un tub de crema si nu mai are nimic hug.gif

hug.gif May ! Ma da Dirk in fiecare seara ( durere am de luni ) cu un gel gen Voltaren si dimineata e mai bine ....dar nu tine mult.
May
Pai tu nu poti sa iti dai singura? Nu esti mutanta ca mine? )).gif Ca eu ajung sa ma dau cu crema singura pe spate.... doar o data pe zi nu e de ajuns sad.gif
dany

Asa e , Miha , azi avem 19° . Stau cu un pulover legata la mijloc ,mersi hug.gif

Pai , in casa e destul de cald , May . Adica 21° acum si las usa deschisa ( daca nu ploua ) sa se aeriseasca . Am impresia ca doar de la geamuri nu intra aer destul doh.gif
May
Esti dereglata la cap, aeriseste camerele pe rand si nu mai sta in cea in care aerisesti. Gandeste-te la ce calduri au fost pana acum si ce impact au avut schimbarile astea de vreme pt tine. La mine e clar ca la 21 de grade stau in trening in casa si cu sosete in picioare wacko.gif. Da Doamne sa nu fie frig in tara in septembrie ca or sa rada si cu fundul de mine cand or vedea cum ma imbrac la 20 de grade doh.gif doh.gif doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.