Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
May
Ah, ca mi-am amintit: dulceatza este considerata un dulce? Adica face parte din categoria de 12 puncte pe saptamana alocate dulciurilor? Ca am cumparat niste iaurturi mortale de 150 de grame si la fund, cam un sfert din paharel, e dulceatza din acelasi fruct ca si iaurtul si cand il mananci le amesteci drool.gif

CITAT(anaoi @ 19-06-2007, 12:58 PM) *

gasit loc pt expunere la muzeul grigore antipa...

au facut loc langa scorpioni grin.gif

Nuuuu, specimenul acesta trebuia pus acolo unde arata evolutia omului de la maimutza care se scarpina in fund lol.gif
dany
Deeeeeciiiii, vine omul si spune linistit ca are oale , etc de vanzare si rezultatul care e ?? E catalogat drept un specimen unic si i se pregateste impaiere si expunere in muzeu ..... Hmmmmm, cred ca nu mai spun nimic de acum ca cine stie ce idei va mai vin , nebunelor !!! Ma duc langa oalele mele lol.gif
anaoi
vrei sa o ia fosilele la goana prin bucuresti?

CITAT(danyhoney @ 19-06-2007, 02:05 PM) *

Deeeeeciiiii, vine omul si spune linistit ca are oale , etc de vanzare si rezultatul care e ?? E catalogat drept un specimen unic si i se pregateste impaiere si expunere in muzeu ..... Hmmmmm, cred ca nu mai spun nimic de acum ca cine stie ce idei va mai vin , nebunelor !!! Ma duc langa oalele mele lol.gif

sa le vinzi sau s agatesti in ele? sau gatesti in ele inainte de a le vinde si le vinzi cu bonus...urma de mamaliga?
dany
May, nu stiu daca dulceata e bagata in cele 12 puncte dulce / saptamana pentru ca aceasta regula nu mai exista de mult . Poate te ajuta Miha .
May
Sau sa inceapa copiii care viziteaza muzeul sa planga din cauza ca se vor face mari si vor ajunge vanzatori de oale lol.gif lol.gif lol.gif. De mici trebuie invatati cum sa strige: hai la oale neamuleeeeee!!! ca atunci cand vor fi mari, sa aibe intonatia perfecta! lol.gif

CITAT(danyhoney @ 19-06-2007, 01:07 PM) *

May, nu stiu daca dulceata e bagata in cele 12 puncte dulce / saptamana pentru ca aceasta regula nu mai exista de mult . Poate te ajuta Miha .

Mersi... nici ca nu mai exista nu imi mai aminteam... acum mi-am dat seama ca s-a anuntat pe aici give_rose.gif. Atunci cred ca nu are nimic daca mananc iaurt d-ala drool.gif
anaoi
si sa prefere sa se intoarca la stadiul de maimute care se scarpinau in fund....
dany
CITAT(anaoi @ 19-06-2007, 01:07 PM) *

sa le vinzi sau s agatesti in ele? sau gatesti in ele inainte de a le vinde si le vinzi cu bonus...urma de mamaliga?

le dau cadou , na ! nu pot sa gatesc in ele ....dar le tin pe post de tobe si cand veniti la mine va dau desteptarea dimineata in ritm de batut de oale blum.gif blum.gif
si ....m-am emancipat , fac mamaliga la microunde ....asa ca nema urme pe oale ,sic!
May
CITAT(anaoi @ 19-06-2007, 01:09 PM) *

si sa prefere sa se intoarca la stadiul de maimute care se scarpinau in fund....

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
CITAT(danyhoney @ 19-06-2007, 02:10 PM) *

CITAT(anaoi @ 19-06-2007, 01:07 PM) *

le dau cadou , na ! nu pot sa gatesc in ele ....dar le tin pe post de tobe si cand veniti la mine va dau desteptarea dimineata in ritm de batut de oale blum.gif blum.gif
si ....m-am emancipat , fac mamaliga la microunde ....asa ca nema urme pe oale ,sic!

ok,ok,ok...atunci urme de sarmale. treaca de la mine
dany
CITAT(Maybeline @ 19-06-2007, 01:09 PM) *

Sau sa inceapa copiii care viziteaza muzeul sa planga din cauza ca se vor face mari si vor ajunge vanzatori de oale lol.gif lol.gif lol.gif. De mici trebuie invatati cum sa strige: hai la oale neamuleeeeee!!! ca atunci cand vor fi mari, sa aibe intonatia perfecta! lol.gif

Staiiii , ca n-am priceput ! paiiiii daca sunt impaiata ...cum , puii mei , mai pot striga ca sa auda copiii intonatia ???? blum.gif

CITAT(anaoi @ 19-06-2007, 01:12 PM) *

ok,ok,ok...atunci urme de sarmale. treaca de la mine

nici d-alea , na ! TOBE de trezit dimineata!!!! Sa va invatati minte sa mai radeti de un om necajit care nu are loc unde sa puna toata agoniseala
anaoi
wow ce ditamai cazan ai !!!!
dany
lol.gif lol.gif Il auzi deja ?
anaoi
devil.gif nu. e prea plin cu agoniseala ta give_rose.gif si nu zdragane prea tare. mai incearca
May
Daca tot dai oalele gratis, sa stii ca eu astept pachet grin.gif
anaoi
goale sau cu urme?
May
Curate )).gif
dany
CITAT(anaoi @ 19-06-2007, 01:22 PM) *

devil.gif nu. e prea plin cu agoniseala ta give_rose.gif si nu zdragane prea tare. mai incearca

doh.gif doh.gif Acum am priceput ce ai vrut sa spui ....Ce sa va fac daca mi-ati impaiat si creierul )).gif

CITAT(Maybeline @ 19-06-2007, 01:22 PM) *

Daca tot dai oalele gratis, sa stii ca eu astept pachet grin.gif

Nu mai dau gratis , na ! M-ati suparat si voua vi le dau cu suprapret, sa va invatati minte lol.gif

Sauuuuu , vi le dau gratis dar doar dupa ce se aseaza mizeria de vreo 5 cm pe ele ....sa aveti ce curata blum.gif
dany
Imi iau oalele si plec lol.gif

Pe diseara sau pe maine .

pupic.gif fetele
anaoi
oki. pa...noi iti pregatim lcoul la muzeu intre timp
Amazoana
Mie dai? blink.gif Curate, murdare, nu se pune, ca sunt harnica si le dau luciu.
La casa mea noua nu a adus nimeni oale. blum.gif Am vreo 3 de la mama.....si-o tigaie...........
Anna
CITAT(michelle @ 19-06-2007, 11:50 AM) *

CITAT(lyra @ 19-06-2007, 11:23 AM) *

Julliet Binoche! Parerea mea )).gif

Annais, eu zic ca semeni cu Lisa Kudrow
Imagine Imagine

naughty.gif naughty.gif give_rose.gif

CITAT(Maybeline @ 19-06-2007, 01:02 PM) *

Netaza!!! yahoo.gif Ce frumoasa este viata cand incepi de dimineatza, cu o cana de cafea si tigarea langa ea, iar cine nu fumeaza are toata stima noastra cheer.gif cheer.gif cheer.gif

anna ori te cunosc, ori semeni rau cu cineva, frumoasa pamantului give_rose.gif

Oare toate cantarele o iau razna impreuna? Ca si al meu arata cu un kil mai mult asa din senin si vad ca nu se duce blink.gif

devil.gif may io cred ca ai infulecat ieri ceva din tava aia de la cuptor blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif
anaoi
Imagine
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 19-06-2007, 03:08 PM) *

Imagine

Pentru mine?????????????? w00t.gif Multumesc,am luat-o si asta e nu o mai poti lua inapoi wink1.gif Eu am luat regenon am si slabit dar dupa aceea am pus totul la loc cu varf si indesat ,nu dau vina pe regenon caci am mancat ca nesimtita dar nici nu pot sa zic sigur ca are efect indelungat. wink1.gif

Aaaaa,in caz ca n-ati observat:I'm baaack... cheer.gif

Lyra ,mai simplu :te invit la masa,si nu mai trebuie nici sa cureti masa dupa ce ai servit. pupic.gif plec acasa ca am lucrat azi de m-am spart lol.gif lol.gif lol.gif va pup pe toate ,ne vedem maine

CITAT(danyhoney @ 19-06-2007, 01:04 PM) *

Bafta , Andreea !

May
, ce zici tu acolo de cafea si tigara ??? Parca te lasasei de fumat , nu ? Sau aiurez eu ?? hug.gif

Si eu vreau... give_rose.gif
anaoi
Imagine

mai luati ca sa nu va certati
anca veselie
printre cazane si cafele bag si eu meniul:

md: 5.5p
wasa 2
sunca 2
br. Vaci 1
dulceata 0.5

gref 0

pranz: 5.5
pui 2
varza 1
rosii+castra 0
masline 2
cafea cu lapte 0.5

mai tarziu iaurt+banana+zmeura 2.5

momentan: 13.5p, speeeer sa mai pap doar fructe
otilici
Vai dylly,te bat! devil.gif Tocmai vroiam sa ma plang ca asa am pofta de ceva dulce de innebunesc si vroiam sa cer incurajari de la voi sa nu ma ating de nimik.Si cand colo ce vad...? devil.gif nervous.gif
valea.gif
anaoi
ok,ok,ok...scuze. nu mai scriu nimic

ce vezi tu e cah, cu cafea cah, cu sintetice. bleah. e bine asa?
otilici
CITAT(anaoi @ 19-06-2007, 03:50 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Muuult mai bine blum.gif Da promiteti ca nu papati nici voi daca nu-s bune,ok? grin.gif naughty.gif

hug.gif pupic.gif
May
anna turnatoare mica devil.gif imi arata cu un kil mai mult inca de vineri si vad ca nu vrea sa se duca, nu e de la aia de ieri devil.gif

otilici cah cah cah lol.gif lol.gif lol.gif
Pisik
Si mie mi-e pofta de ce a pus Dylly acolo si babu si asa tre sa faca cinste ca a terminat cu bine cursurile de franceza si a luat examenul ieri, asa ca poate il "incalt" sa faca cinste cu asa ceva bun de tot, yumyyyy
May
pisik cahhhh cahhhhh lol.gif
Deea
CITAT(Pisik @ 19-06-2007, 04:03 PM) *

Si mie mi-e pofta de ce a pus Dylly acolo si babu si asa tre sa faca cinste ca a terminat cu bine cursurile de franceza si a luat examenul ieri, asa ca poate il "incalt" sa faca cinste cu asa ceva bun de tot, yumyyyy

Pisik unde a facut cursuri de franceza? Au si cursuri de engleza?
anaoi
CITAT(otilici @ 19-06-2007, 03:55 PM) *

CITAT(anaoi @ 19-06-2007, 03:50 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Muuult mai bine blum.gif Da promiteti ca nu papati nici voi daca nu-s bune,ok? grin.gif naughty.gif

hug.gif pupic.gif

pai nu mai avem ce sa papam, pt ca le-am terminat deja...
anaoi
CITAT(Maybeline @ 19-06-2007, 04:05 PM) *

pisik cahhhh cahhhhh lol.gif

pai da, ca sa ne lase noua mai mult
dylly e ala de pe plaja gras de plezneste ,dar cu un ranjet de neuron satisfacut pe bot.
bubbles
Dylly drool.gif .vreau si eu unu sorry.gif imediat dupa Pilates biggrin.gif grin.gif
anaoi
Imagine
May
Muhahahhahahahaahahah lol.gif lol.gif
otilici
Bubbles,tu de cand faci Pilates?Ca vreau si io sa arat ca tine naughty.gif tease.gif Il pun pe sotul sa-mi descarce de pe net.Imi mai descarcase o data si le-a sters cica "din greseala" blum.gif si na,am ramas fara Pilates sorry.gif blink.gif
Dylly e asta de pe plaja la umbra caruia ma racoresc eu? tease.gif tease.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Si sa stiti ca ala de pe frisca e un caca de porumbel !! lol.gif lol.gif lol.gif
Pofta buna! blum.gif cool.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 19-06-2007, 04:01 PM) *

anna turnatoare mica devil.gif imi arata cu un kil mai mult inca de vineri si vad ca nu vrea sa se duca, nu e de la aia de ieri devil.gif

devil.gif devil.gif devil.gif ba io cred ca e de acolo! lasa ca stiu eu blum.gif blum.gif
pupic.gif ca sa plece kilu blum.gif
Pisik
CITAT(Deea @ 19-06-2007, 04:05 PM) *

CITAT(Pisik @ 19-06-2007, 04:03 PM) *

Pisik unde a facut cursuri de franceza? Au si cursuri de engleza?

i-a trimis de la serviciu la institutul francez. Cursuri de engleza nu stiu unde se fac, la British Council, dar sunt scumpe
anaoi
CITAT(otilici @ 19-06-2007, 04:34 PM) *

Bubbles,tu de cand faci Pilates?Ca vreau si io sa arat ca tine naughty.gif tease.gif Il pun pe sotul sa-mi descarce de pe net.Imi mai descarcase o data si le-a sters cica "din greseala" blum.gif si na,am ramas fara Pilates sorry.gif blink.gif
Dylly e asta de pe plaja la umbra caruia ma racoresc eu? tease.gif tease.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Si sa stiti ca ala de pe frisca e un caca de porumbel !! lol.gif lol.gif lol.gif
Pofta buna! blum.gif cool.gif

otilici, vezi ca ramane copichilul orfan de mama... grin.gif nu e caca de porumbel, e de pescarus ca noi suntem deja pe plaja...
bubbles
Otilici am am 3 saptamani de cand cu Pilates`u si am incercat sa fac macar de alea 3 ori de care zice ea ca e nevoie ca sa te mentii in forma si sa ai o forma placuta a corpului .Nu ti`as dori sa arati ca mine .. talie si fara tzatze si fundul cat casa poporului tease.gif

May lol.gif lol.gif lol.gif .Stiam faza lol.gif
otilici
N-ai dreptate bubbles,arati foarte bine,doar sa stii sa-ti pui in valoare sanii,de ex. sa porti sutiene cu push-up wink1.gif .Nici eu nu-s foarte bogata la capitolul asta,decat acum ca alptez grin.gif Iar grasime pe abdomen am avut intotdeauna,oricat sport am facut si oricat de slaba am fost,de asta ma tenteaza Pilates smile.gif
Dylly,fug la piata sa cumpar un cos cu rosii,sa ai cu ce arunca in mine tomato.gif
anaoi
si sa te fac salata dupa aceea...

pa neuroni . pe maine.
otilici
Pa dylly si sper ca nu te-ai suparat pe mine pupic.gif pupic.gif
Anna
Fetelor am si eu o intrebare tampa, ca nu am nici un material WW cu mine, cate pct are 100 gr muschi file.

si inca ceva, stiti unde se fac cursuri de inot? biggrin.gif

anaoi
CITAT(otilici @ 19-06-2007, 04:55 PM) *

Pa dylly si sper ca nu te-ai suparat pe mine pupic.gif pupic.gif

buf. pai d ece sa ma supar daca tu iti alegi singura rosiile??? give_rose.gif ma scutesti de un drum in piata.... hug.gif hug.gif
nu m-am suparat logic, ma doare burta d ela pilates si de atata ras.
dar chiar tre sa plec. atata tot.
anca veselie
anna cred ca se potriveste punctajul asta: Sunca, afumata, fara grasime 20g 0,5 Points
Anna
CITAT(anca veselie @ 19-06-2007, 05:14 PM) *

anna cred ca se potriveste punctajul asta: Sunca, afumata, fara grasime 20g 0,5 Points

perfect!! yahoo.gif yahoo.gif thx pupic.gif
bubbles
Otilici pot sa imi iau eu push-up`ul push-up`urilor lol.gif ca sani tot nu o sa am .. si partea rea e ca daca slabesc .. de acolo slabesc cel mai tare bang.gif . Poate cand voi face bebe ma voi mai implini si eu putintel grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.