Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
dany
CITAT(Maybeline @ 25-07-2007, 11:22 AM) *

Pai tu nu poti sa iti dai singura? Nu esti mutanta ca mine? )).gif Ca eu ajung sa ma dau cu crema singura pe spate.... doar o data pe zi nu e de ajuns sad.gif

M-am dat si eu singura azi ....dar nu ma pot masa asa cum o face Dirk blum.gif
anaoi
e canicula pana la mijlocul lui septembrie.
May
CITAT(danyhoney @ 25-07-2007, 11:27 AM) *

M-am dat si eu singura azi ....dar nu ma pot masa asa cum o face Dirk blum.gif

EEee fara pretentii acum, important e sa te dai hug.gif

CITAT(anaoi @ 25-07-2007, 11:28 AM) *

e canicula pana la mijlocul lui septembrie.

Daca ma bucur, ma linsati?? unsure.gif unsure.gif unsure.gif )).gif
anaoi
da.
May
Atunci nu ma mai bucur, rad pe sub mustati )).gif ia uite ce trista sunt: sorry.gif sorry.gif sorry.gif
dany
May , la noi daca avem peste 20° in casa ( indiferent de anotimp ) e prea cald )).gif . Azi mi-am luat si eu pantaloni lungi ...pana ieri am fost in pantaloni scurti . Asta sunt eu : baba fara minte , ma mai cred inca la 20 de ani doh.gif )).gif .Si mai fac ceva prin casa , transpir si apoi ies prin gradina ...sa ma aerisesc doh.gif

Acum ....dati cu rosii , castraveti stricati ...cu ce vreti voi
May
Ai merita sa aruncam cu peste dupa tine dry.gif. Sa nu mai faci asa ceva ca poti sa racesti puternic de nu te mai ridici din pat sad.gif
dany
salut.gif , May hug.gif
Ama.ro
CITAT(axe10 @ 25-07-2007, 12:13 PM) *

Da cand mananci multa-multa inghetata?... doh.gif blink.gif blum.gif tease.gif sorry.gif w00t.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Inghetata mai mananc..nu asa multa insa. bataita.gif
A luat sotul meu un tort de inghetata de 1 kg si lupta si da-i si da-i si lupta..eu ziceam doar ca gust dar deh..
Nu mai calculez ca ma apuca nervii.
Oricum, pt a fi incalzita in stomac inghetata, corpul consuma energie..pana la urma n-ar avea chiar atatea calorii.Hmmm..acum ma incurajez singura. lol.gif grin.gif
Dumbo
Azi decretez si de fructe
si asa ma doare capul de simt ca mor, daca ma indop cu altceva nu cred ca o sa fie prea bine.
Ama, ai mancat macar jumatate de tort? sau i-ai mai lasat si sotului?

axe10
CITAT(michelle @ 25-07-2007, 12:18 PM) *

CITAT(axe10 @ 25-07-2007, 12:13 PM) *

Da cand mananci multa-multa inghetata?... doh.gif blink.gif blum.gif tease.gif sorry.gif w00t.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Lasa mai, merita o abatere acolo, nu ai vazut ce slaba e? grin.gif
Plus daca nu introduci in alimentatie si cand tii dieta astfel de alimente pleasantry.gif , cand incepi sa mananci iti dai organismul peste cap.. parerea mea

Dany, stai impaturita cu un brau, sau daca nu ai, tine ceva in jurul mijlocului sa-ti tina cald. Am inteles ca voi aveti pe acolo 18 grade brrrr

Eu ma refeream la mine....desertul preferat...am incercat cred toate inghetatile de pe piata!!!!!

CITAT(danyhoney @ 25-07-2007, 12:21 PM) *

CITAT(Maybeline @ 25-07-2007, 11:10 AM) *

dany te-a cocosat.... curentul? naughty.gif Da-te repede cu crema (gen Voltaren) si stai infofolita putin sa traca raceala din tine ca nu e de gluma. Si Remy a fost cocosat de durere 2-3 zile de curand si am bagat in el un tub de crema si nu mai are nimic hug.gif

hug.gif May ! Ma da Dirk in fiecare seara ( durere am de luni ) cu un gel gen Voltaren si dimineata e mai bine ....dar nu tine mult.

Nu ar putea sa se bage el pe la spate sa te incalzeasca..?.. naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif

CITAT(danyhoney @ 25-07-2007, 12:24 PM) *

Asa e , Miha , azi avem 19° . Stau cu un pulover legata la mijloc ,mersi hug.gif

Pai , in casa e destul de cald , May . Adica 21° acum si las usa deschisa ( daca nu ploua ) sa se aeriseasca . Am impresia ca doar de la geamuri nu intra aer destul doh.gif

19 grade?....aoleu, mama, ce nu as da pt 29 de grade...........ufffffffff.....bine ca nu mai e asa fierbinteala azi!

Dany, take care.........

Dylly, de unde ai scos-o cu canicula pana in septembrie?
anaoi
au anuntat aseara
dany
CITAT(axe10 @ 25-07-2007, 12:37 PM) *

19 grade?....aoleu, mama, ce nu as da pt 29 de grade...........ufffffffff.....bine ca nu mai e asa fierbinteala azi!

Eu am mai zis ca va trimit racoare si ceva ploaie dar nu stiu cum sa le impachetez . Nimeni nu mi-a dat nici o idee asa ca ...le tin pentru mine blum.gif
Ama.ro
CITAT(Dumbo @ 25-07-2007, 01:34 PM) *

si asa ma doare capul de simt ca mor, daca ma indop cu altceva nu cred ca o sa fie prea bine.

Sa vezi ce s-a suparat..ca i-am mancat din tortul lui. )).gif )).gif (eu zisesem ca nu vreau inghetata, ca si asa a fost mancarea mea de baza ..la mare)Cam un sfert..pana sa se dezmeticeasca.. lol.gif lol.gif
Faza frumoasa a fost urmatoarea: ne-am dus impreuna in supermarket(si cu fata), acolo eu am dus carutul fetei.. cu cumparaturi, iar el carutul de cumparaturi..cu fata.Si-a luat tortul, eu am luat pt mine fructe si verdeturi, lactate light si altele iar cand sa plecam, de focul tortului de inghetata a luat-o inainte.(se grabea omul)Uite asa ne-am pierdut si ne-am cautat vreo 10 min.(cheile erau la mine lol.gif )Inghetata se cam topise asa ca am bagat-o in congelator, el a intrat la dus si eu am zis sa gust din inghetata. lol.gif lol.gif lol.gif
Pisik
CITAT(Ama.ro @ 25-07-2007, 02:12 PM) *

CITAT(Dumbo @ 25-07-2007, 01:34 PM) *

Sa vezi ce s-a suparat..ca i-am mancat din tortul lui. )).gif )).gif (eu zisesem ca nu vreau inghetata, ca si asa a fost mancarea mea de baza ..la mare)Cam un sfert..pana sa se dezmeticeasca.. lol.gif lol.gif
Faza frumoasa a fost urmatoarea: ne-am dus impreuna in supermarket(si cu fata), acolo eu am dus carutul fetei.. cu cumparaturi, iar el carutul de cumparaturi..cu fata.Si-a luat tortul, eu am luat pt mine fructe si verdeturi, lactate light si altele iar cand sa plecam, de focul tortului de inghetata a luat-o inainte.(se grabea omul)Uite asa ne-am pierdut si ne-am cautat vreo 10 min.(cheile erau la mine lol.gif )Inghetata se cam topise asa ca am bagat-o in congelator, el a intrat la dus si eu am zis sa gust din inghetata. lol.gif lol.gif lol.gif

Eu ma cert cu babu pe inghetata si chestii bune. Mai ales decand tine si el regim, cum prindem ceva bun mai sa ne scoatem ochii nu alta blum.gif lol.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif Si , uite asa a ramas saracul om fara inghetata lol.gif
Dumbo
Al meu daca ii zic ca nu mananc ceva mai tare ma imbie si isi ia o gramada de prostii ca sa imi faca pofta.

devil.gif

El nu tine regim, desi ar cam trebui, la cele 105 kilograme (ce-i drept e drept, e si inalt, dar totusi).
michelle
CITAT(danyhoney @ 25-07-2007, 02:15 PM) *

Cred ca asta este work-around-ul pt a-l pune pe sotz la dieta naughty.gif
May
Al meu imi ia mancarea de la gura lol.gif. Daca ciugulesc din farfuria lui ma lasa de 2 ori, max 3 si apoi imi zice sa nu vin la el sa ma vait dupa ce ma cantaresc maine )).gif, iar la dulciuri se uita la mine ca uliul la prada... si ma cumintesc sa nu imi sara la gat lol.gif
Ama.ro
Dany, eu sub 23 de grade in casa...mor de frig.Sunt friguroasa.Soacra mea de ex moare de caldura.Eu in apa, la mare, ma zgribuleam de frig(la 20-21 grade, apa marii) si ea statea cate o ora in apa.
Pisik, al meu nu vrea sa tina regim.Am incercat sa gatesc sanatos..pt amandoi..degeaba.Mananca pe ascuns sau scapa in dulciuri si face prapad.De sport sa nu auda..nici o statie de tramvai nu merge pe jos, cica il dor picioarele.Intr-o perioada tineam Monti amandoi dar el, la servici, isi lua neconforme iar acasa venea satul.Acum aplic alta tactica..cand merg cu el pe strada ii tot zic: ia uite la ala ce bine arata, ce muschi lucrati are, n-are pic de grasime.. naughty.gif devil.gif
Cica va slabi..da' nu acum, ca are alte prioritati.Da' are in plan.. laugh.gif
dany
CITAT(michelle @ 25-07-2007, 01:24 PM) *

CITAT(danyhoney @ 25-07-2007, 02:15 PM) *

Cred ca asta este work-around-ul pt a-l pune pe sotz la dieta naughty.gif

)).gif Il pune pe sot la dieta si strica dieta ei cu inghe .....Hmmm , parca nu se prea potriveste )).gif

CITAT(Ama.ro @ 25-07-2007, 01:25 PM) *

Cica va slabi..da' nu acum, ca are alte prioritati.Da' are in plan.. laugh.gif

Nu l-ai intrebat ce prioritati are acum ? Sigur iti spunea : nu vezi ce cald e , cum sa stau fara inghetata ?? )).gif
peach
bag si eu un off topic:
Inselatoria prin telefon a disperat firmele de electronice

la noi erau 15 grade si ploua dimineata ..acum a iesit soarele
May
Din ciclul: ce a mai facut socrul meu, va prezint dilema zilei... sau mai bine zis a noptii lol.gif. A inceput sa manance noaptea frate dry.gif, adica deja manca noaptea pe la 12-1, dar acum chiar e nesimtire curata. Vine de la lucru pe la 19.00, ii trage tare cu whisky, apoi mananca. La 11 se culca si se trezeste pana in 1 sa manance iar. De vreo 2 saptamani se trezeste pe la 3-4 si mananca iar blink.gif caci eu mereu ma duc la toaleta pe la orele alea si cel putin o data la 2 zile il gasesc mancand in bucatarie doh.gif. De cateva luni nici nu mai mananca la masa cu soacra-mea, ci mananca singur in bucatarie asa din picioare si direct din oala...pur si simplu mananca pe ascuns sa nu il vada nimeni cat baga in el dry.gif. Acum cateva zile i-a zis Remy ca nu se vede ca a ajuns sa manance singur in bucatarie si pe ascuns si s-a atacat de mama focului. Treaba lui, dar ma streseaza ca tot el se vaita ca e gras si gafaie dupa ce urca un etaj, macar de nu ar mai comenta. mad.gif
dany
CITAT(peach @ 25-07-2007, 01:32 PM) *

bag si eu un off topic:
Inselatoria prin telefon a disperat firmele de electronice

la noi erau 15 grade si ploua dimineata ..acum a iesit soarele

Mda ....si la noi se purta genul asta de inselatorii : te sunau pe fix ca ai castigat nu-stiu-cat si iti dadeau un nr de tel la care sa suni .....Chestia era ca acel nr era ceva hot line - costa 1 minut de te rupea .

Ha , ha la tine e mai frig decat la mine cheer.gif

Sa aveti o zi buna !!!
michelle
Offf viata mea blink.gif
honey79
May zic si eu, nu da cu paru' .... dar mancatul asta necontrolat suna cam dubios. Poate are vreo problema de sanatate ceva, de-i cere organismul sa manance tot timpul. Cand si-a facut ultima data analize???

Zic si eu.... nu te supara.

Pupicei.

anaoi
Imagine

e doar iaurt light inghetat...nu dati cu parul
Monic
CITAT(danyhoney @ 25-07-2007, 11:41 AM) *

Acum ....dati cu rosii , castraveti stricati ...cu ce vreti voi

Dany, eu pot sa dau cu oua? sau pepeni?
Ziceti-mi si mie ca s-a racit in tara, ca in noaptea asta ma duc acasa cheer.gif
La noi sunt acum 27 grade si e ataaat de bine fata de 40 rolleyes.gif
Oare ce-o fi cu Himere, ca iara a uitat de noi unsure.gif
Dana ce planuri aveti, ce veti face prin tara? Ii aratati lui Lucas patria?? naughty.gif wink1.gif

Crenguta, ma bucur tare sa te vad hug.gif Ce mai faci?
michelle
CITAT(Monic @ 25-07-2007, 03:02 PM) *

Ziceti-mi si mie ca s-a racit in tara, ca in noaptea asta ma duc acasa cheer.gif
La noi sunt acum 27 grade si e ataaat de bine fata de 40 rolleyes.gif

Monic, uite prognoza aici
In Iasi s-a mia racit un pic.. adica sunt 30 grade, fata de 40 zilele trecute..
Monic
hug.gif Miha, se pare ca nu voi transpira sub limba )).gif
May
CITAT(honey79 @ 25-07-2007, 01:49 PM) *

May zic si eu, nu da cu paru' .... dar mancatul asta necontrolat suna cam dubios. Poate are vreo problema de sanatate ceva, de-i cere organismul sa manance tot timpul. Cand si-a facut ultima data analize???

Zic si eu.... nu te supara.

Pupicei.

Uite ca intamplarea face ca luna asta i-au facut un contract de munca si a trebuit sa isi faca obligat fortat toate analizele si nu are nimic care sa profoace criza asta alimentara prin care trece. Are buba la cap, parca e flamand tot timpul.... are noroc ca transpira ca un porc toata ziua la munca si depunde efort minor pt restul oamenilor, dar major pt dimensiunile si varsta lui si nu se face cat casa ( adica e deja cat casa, dar nu se face cat o vila). Cred ca pana la urma nici nu ii e atat de foame, mananca doar ca sa manance, ii place pur si simplu.

Faza tare e ca mi-a adus maica-mea din tara o cutie mare cu cornulete cu rahat si una cu saratele si va dati seama ca sunt aproape intregi ca eu nu mananc si le-am zis si lor sa manance, dar sa isi ia ei din cutie ca nu pot sa le scot pe farfurie sa se usuce si sa le aruncam apoi. Chestia e ca am pus cutiile in bucatarie, fix langa frigiderul lor si acoperite cu un prosopel si socra-meu e tare frustrat ca din cauza prosopului nu le vede si uita de ele. Ieri a zis cea mai mare perla din istoria lui. Cica o sa isi scrie pe un biletel ``saratele si cornulete`` si o sa il lipeasca pe frigider ca sa il vada mereu si sa nu uite sa manance blink.gif doh.gif. Acum ziceti si voi dry.gif
honey79
Ei, atunci nu stiu ce sa zic.....smile.gif o fi gurmand...mai stii. wink1.gif si mai ales daca are bucatarese bune.....
Te pupic dulcic.
anaoi
floare.gif
CITAT(Monic @ 25-07-2007, 03:06 PM) *

si iti dam caldura si la pachet ca sa nu zici ca suntem rele...
Amazoana
CITAT(michelle @ 25-07-2007, 02:48 PM) *

Nu pot sa cred. Mare ti-e gradina Doamneeeeeeeeeeeee
Monic
CITAT(anaoi @ 25-07-2007, 02:27 PM) *

floare.gif
CITAT(Monic @ 25-07-2007, 03:06 PM) *

si iti dam caldura si la pachet ca sa nu zici ca suntem rele...

va rasplatesc, sa stiti, pe sf lui august cand zburati incoace floare.gif grin.gif
anaoi
dylly se reprofileaza in profanator de morminte
Monic
CITAT(anaoi @ 25-07-2007, 02:40 PM) *

dylly se reprofileaza in profanator de morminte

asa are sanse dylly sa gaseasca babuini tari ca piatra
cu varsta ar fi o problema totusi, zic eu lol.gif, cu varsta babuinilor, ca Dylly e tanara si zburdalnica(chiar si cu un genunchi umflat)
anaoi
dylly s elipseste de babuinii aia ca put prea tare...buf. deh lipsa de apa blum.gif

plus dylly are doi genunchi umflati momentan
May
CITAT(michelle @ 25-07-2007, 01:48 PM) *

blink.gif blink.gif blink.gif
Monic
CITAT(Maybeline @ 25-07-2007, 02:52 PM) *

blink.gif blink.gif blink.gif

exact, May, mi-ai luat vorba din gura lol.gif
Pisik
Am primit si eu pozele alea pe mail, mare ti-e gradina Doamne!

Dany, s-a miscat putin tickerul tau, asa-I? Bravo pupic.gif
anaoi
hai pa. pe maine.
ganesha
Wow ce spor aveti la scris!!!! give_rose.gif pentru aprecierile pentru poze, ma bucur ca v=au placut.

Acum ca am scapat cu spectacolul parca-s un animal salbatic scapat de dupa garduri - fac tot ce nu mi-am dat voie sa fac inainte de el (ca sa nu ma accidentez, etc), printre care, la loc de top sta faptul ca mi-am luat role cheer.gif Nu am mai mers pe role de mai mult de 10 ani, ieri le-am inaugurat si m-a durut fix in cot de eventualitatea unei caderi cu julituri ca de'.... nu ma mai trage nimeni pe DVD in viitoarul apropiat cheer.gif

Deci sucul de fructe/legume facut in casa iese cu 1 p pe 200 ml, floare.gif Dany. E ok zic eu, desi ma cam mir, imi fac sucuri destul de des, mai ales post-antrenament, sau ca mic-dejun, si calculat dupa nutrienti si calculator, sucul de morcovi de exemplu iese cu 2 puncte la 250 ml, deci dublu. wacko.gif Well, cred ca merg pe viarianta cu 1p lol.gif pare mai profitabila!

Ama.ro
Buna, fetele!Vin la raport..azi imi repar greselile de ieri.Am mancat asa:
cartofi fierti in coaja(2 portii a cate..cred ca vreo 4 cartofi medii)...................4p
2 portii a cate 2 polonice de supa de ciuperci..cu cate 1 felie toast graham......6p
2 portii a cate 1 felie toast, cu gem dietetic..din ala cu zaharina......................2p
pepene..cam mult si o piersica.....................................................................1p
total...........................................................................................................13p
Ma duc acum si la sala.Vroiam sa va intreb..eu gemul ala cu zaharina nu l-am punctat, ca n-are decat zaharina.Trebuia punctat?
daconst
Dany,cu spatele am patit-o si eu ca am dormit cu geamul deschis si m-am trezit intepenita.De cind ma leg cu o bluza nu mai am treaba.Hai te pup sa treaca. pupic.gif

Miha,noi avem sistemul asta si pentru el nu exista harta cu Ro.Cica mai nou este cu Ungaria si le descarca sotul de pe net ca-s scumpe ca naiba.Cine stie cind vedem si Ro ca noi cind plecam la mare ne invartim mereu o ora pina iesim din Bucuresti. doh.gif

Monic,inca nu avem stabilit ce facem in concediu,dar sigur o sa ne plimbam cu bb sa-si cunoasca originile. )).gif
dany
Monic - iti doresc sa nu ai parte de canicula inntara !!!! cu toate ca ...se pare nu prea ai sanse sa scapi ...

Danutza - se pare ca mi-am facut-o cu mana mea cu spatele sad.gif Asta e ! Mi-am luat azi de la farmacie un fel de plasture pentru dureri de spate si cateva creme . Acel plasture l-am aplicat pe zona dureroasa si ar fii trebuit sa fie fierbinte .......la mine e ceva de genul " putin cald".....Nu stiu ce sa cred !!! Scap eu cumva ....ca doar mi-s gaina batrana , nu ? )).gif )).gif

Pisi - hug.gif , da s-a miscat al naibii de ticker un pic ( nu asa cum vroiam eu dar tot e bine )....Oricum mai am mult de dat jos pana la concediu !!!! De fapt as fii vrut sa dau mult jos pana la inceputul lui septembrie darrrrr.....am ajuns la concluzia ca " cine ma place , ma place asa cum sunt .....cine nu--alta mama nu mai face " smile.gif

ohmy.gif unsure.gif plecaciune.gif cate se pot intampla !!! Offfff
ganesha
CITAT
De fapt as fii vrut sa dau mult jos pana la inceputul lui septembrie darrrrr.....am ajuns la concluzia ca " cine ma place , ma place asa cum sunt .....cine nu--alta mama nu mai face "

Ai ajuns la o concluzie tare buna, dany draga floare.gif adica... daca esti in parametri sanatosi cu greutatea, n-are nici un sens sa te stresezi. Incetul cu incetul o sa se duca ele, am observat ca nu prea tin ele cont de evenimentele noastre calendaristice, lol.gif ca ba-i concediu, ba-i vara, ba-i revelion. Oricum n-are nevoie sa faca mama alta, ca nu prea vad pe cineva sa nu te placa wink1.gif Tin pumnii sa alugni durerea de spate! pupic.gif
dany
hug.gif Ganesha si multumesc !!!!!! give_rose.gif Stiam eu ca ...cineva ...ma va intelege smile.gif

Chestia e ca ...acum aproape 2 ani , cand am inceput WW ...ajunsesem la greutatea dorita ( intr-un timp relativ scurt , as putea spune ) siiiiii...apoi m-am culcat pe o ureche ( sau pe mai multe ) si ......am ajuns la greutatea de acum ....DACA ar fii sa am ceva de "comentat " pentru aceasta perioada ...ar fii doar : daca te tii de treaba iti mentii greutatea ....DACA o iei pe aratura ca mine ...ai de pus inapoi 6 kg luati in 2 ani ca mine !!!!!! doh.gif
dannette
Neatza! pupic.gif
O cafea, ceva? Nu serveste nimeni?

Cam raruta activitatea pe forum! Deja ati intrat in concedii? Sau v-a molesit caldura? Astazi s-a mai racorit un pic deci poate ne revine energia grin.gif
Pisik
CITAT(danyhoney @ 26-07-2007, 01:18 AM) *

hug.gif Ganesha si multumesc !!!!!! give_rose.gif Stiam eu ca ...cineva ...ma va intelege smile.gif

Chestia e ca ...acum aproape 2 ani , cand am inceput WW ...ajunsesem la greutatea dorita ( intr-un timp relativ scurt , as putea spune ) siiiiii...apoi m-am culcat pe o ureche ( sau pe mai multe ) si ......am ajuns la greutatea de acum ....DACA ar fii sa am ceva de "comentat " pentru aceasta perioada ...ar fii doar : daca te tii de treaba iti mentii greutatea ....DACA o iei pe aratura ca mine ...ai de pus inapoi 6 kg luati in 2 ani ca mine !!!!!! doh.gif

Sau aproape 15 in mai putin de un an ca mine doh.gif blushing.gif

Dany, eu zic ca si tine, alta mama nu mai face asa ca incerc sa nu ma mai stresez, pt ca am ajuns la concluzia ca nu merita. Sunt momente si momente: pot sa slabesc, mi-am dovedit-o. Probl mea mare e cu mentinerea, asa ca incerc sa dau jos daca mai reusesc si mai ales sa mentin, ca nici de data asta nu am reusit, slabisem la 69,5 si am pus 2 kile blushing.gif

Neatza!

A fost frumos aseara, dar a avut probl cu sunetul, ma asteptam la ceva mai mult dpdv organizare si tehnic.

Azi e ultima zi la birou, diseara mai am un eveniment si o sa ajung super tarziu, iar maine sper sa ma pot ocupa de bagaj ca nu am facut nimic...

Ma simt super obosita si tracasata, sper sa imi revin

Pupici hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.