CITAT(michelle @ 26-07-2007, 09:54 AM)

Neata!
Cred ca ma servesc si eu cu o cafeluta..
Pisik, ai zis ca pleci undeva? Ca mie mi-a scapat... Ai gasit alt job?
Dany, mai bine incet si sigur.. Sunt bune si cateva sute de grame. O sa ajungi la target
Noi diseara petrecem la gratar pt ziua lui Cata de maine, iar maine mergem acasa.. Sambata iar petrecem cu rudele, iar duminica avem nunta la un prieten. Avea dreptate
Ganesha cand zicea ca nu prea tin kg cont de evenimentele noastre calendaristice
).gif)
Miha, da, am gasit alt job, dar l-am refuzat

desi ca si celalat era mult mai bine platit si cu masina. Am ajuns la concluzia ca este o decizie pe termen lung si mi-am asumat-o, dand o ultima sansa sefului meu, care mi-a dat ca ultima data Martie anul viitor. Daca nici atunci nu se intampla nimic, sunt nidreptatita sa imi caut in alta parte cu succes. Pt ca mi-am dovedit ca pot, ca nu de oferte duc lipsa, ca as putea foarte usor sa obtin un post mult mai bine platit. Momentan insa, pt etapa asta a carierei mele, cred ca am investit foarte multe in job-ul asta ca sa nu ii mai acord o sansa si sa ii dau altcuiva pe tava postul de manager. Mai rar gandire din asta pe termen lung, nici eu nu credeam ca sunt capabila de profunzimea asta
Acum sa revin la intrebarea ta, plec in concediu maine iar sambata dimineata plecam spre Croatia. Stam o sapt acolo si apoi mergem in Italia unde stam la socrii o sapt (ei vor fi deja in tara, deci apart lor va fi liber)