Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
anaoi
neata...

mda, pisik, sonorizarea a lasat de dorit...ca organizare a fost mai aiurea chestia cu accesul care s-a facut dupa 21.00. plus a fost super faptul ca erau multe standuri de vanzare racoritoare si apa si nu stateai mult la coada. )).gif
a fost frumos concertul. a fost surprinzator faptul ca a cantat in romana. w00t.gif
dar publicul putea fi mai entuziasmat. dar deh...
Pisik
CITAT(anaoi @ 26-07-2007, 09:28 AM) *

neata...

mda, pisik, sonorizarea a lasat de dorit...ca organizare a fost mai aiurea chestia cu accesul care s-a facut dupa 21.00. plus a fost super faptul ca erau multe standuri de vanzare racoritoare si apa si nu stateai mult la coada. )).gif
a fost frumos concertul. a fost surprinzator faptul ca a cantat in romana. w00t.gif

De ce nu ai zis ca mergi? Poate ne vedeam pe acolo...publicul a fost nesimtit, mama a stat in gazon si mi-a zis ca erau niste comentarii acolo de te luai cu mainile de cap. La noi in peluza a fost liniste, ca erau multi oamnei in varsta. Plus ca in primul sfert de ora s-a plecat din cauza probl cu sonorizarea, iar spre final pleca lumea in masa, cred ca si de asta nu a bisat. Mi se pare lipsa de respect sa pleci cand un om se chinuie pe scena...
Amazoana
ImagineImagineImagine
anaoi
CITAT(Pisik @ 26-07-2007, 09:34 AM) *

neata...

De ce nu ai zis ca mergi? Poate ne vedeam pe acolo...publicul a fost nesimtit, mama a stat in gazon si mi-a zis ca erau niste comentarii acolo de te luai cu mainile de cap. La noi in peluza a fost liniste, ca erau multi oamnei in varsta. Plus ca in primul sfert de ora s-a plecat din cauza probl cu sonorizarea, iar spre final pleca lumea in masa, cred ca si de asta nu a bisat. Mi se pare lipsa de respect sa pleci cand un om se chinuie pe scena...

ideea e ca s-a chinuit ca publicul s afie entuziasmat si astia nimic....probabil ca in provincie au fost mai ca lumea. dar de ce naiba sa vii la concert daca te porti asa? mai bine stai acasa. vii numai ca s azici ca ai fost? naspa.
si eu sunt de parere ca a cantat bine. profesionist.

da am fost, biletele la concert au fost cadoul lui dylly pt ziua lui gabi.
Dumbo
Buna dimineata.
Cine mai e la cafelutza?

De cand cu mesteritul prin casa nu mai am acces la cantar. Sper sa nu ma sperii cand ma sui din nou.

Ieri am mancat 2-3 piersici toata ziua si pe la 20:30 cand am terminat cu nebunia am inceput sa mananc, si iar sa mananc si am tot mancat pana am simtit ca plesnesc. sorry.gif Sunt groaznica.
Pisik
Eu nu mai spun in ce a constat cina mea aseara. In ce a mancat Ama alaltaieri blushing.gif doar ca mai multa doh.gif

Dumbo, nu vreau sa te cert, ca nu-s mai breaza, dar parerea mea este sa mananci mai bine in timpul zilei. Eu am mai avut tentative de a manca fructe toata ziua, care se terminau dezastruos in frigider seara, asa ca am renuntat. Sunt persoana care nu rezista la astfel de zile de dezintoxicare si eu ma numar printre ele, asa ca incerc sa mananc cat mai echilibrat ziua. In ultimele zile am o foame nebuna (poate imi vin si mie rusii dupa atatea luni, exact in concediu doh.gif ) si seara nu ma pot abtine, oricat as manca ziua, dar de regula daca mananc ziua mai bine seara nu mai am tendinte de infulecare asa mari.

Ia un mic dejun consistent si eu zic ca va fi mai bine hug.gif
michelle
Neata!
Cred ca ma servesc si eu cu o cafeluta..

Pisik, ai zis ca pleci undeva? Ca mie mi-a scapat... Ai gasit alt job?
Dany, mai bine incet si sigur.. Sunt bune si cateva sute de grame. O sa ajungi la target hug.gif

Noi diseara petrecem la gratar pt ziua lui Cata de maine, iar maine mergem acasa.. Sambata iar petrecem cu rudele, iar duminica avem nunta la un prieten. Avea dreptate Ganesha cand zicea ca nu prea tin kg cont de evenimentele noastre calendaristice )).gif
Sexymom
Buna dimineata, eu va servesc cu chefir si paine prajita, vrea cineva? pupic.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 26-07-2007, 09:54 AM) *

Neata!
Cred ca ma servesc si eu cu o cafeluta..

Pisik, ai zis ca pleci undeva? Ca mie mi-a scapat... Ai gasit alt job?
Dany, mai bine incet si sigur.. Sunt bune si cateva sute de grame. O sa ajungi la target hug.gif

Noi diseara petrecem la gratar pt ziua lui Cata de maine, iar maine mergem acasa.. Sambata iar petrecem cu rudele, iar duminica avem nunta la un prieten. Avea dreptate Ganesha cand zicea ca nu prea tin kg cont de evenimentele noastre calendaristice )).gif

Miha, da, am gasit alt job, dar l-am refuzat doh.gif desi ca si celalat era mult mai bine platit si cu masina. Am ajuns la concluzia ca este o decizie pe termen lung si mi-am asumat-o, dand o ultima sansa sefului meu, care mi-a dat ca ultima data Martie anul viitor. Daca nici atunci nu se intampla nimic, sunt nidreptatita sa imi caut in alta parte cu succes. Pt ca mi-am dovedit ca pot, ca nu de oferte duc lipsa, ca as putea foarte usor sa obtin un post mult mai bine platit. Momentan insa, pt etapa asta a carierei mele, cred ca am investit foarte multe in job-ul asta ca sa nu ii mai acord o sansa si sa ii dau altcuiva pe tava postul de manager. Mai rar gandire din asta pe termen lung, nici eu nu credeam ca sunt capabila de profunzimea asta blink.gif

Acum sa revin la intrebarea ta, plec in concediu maine iar sambata dimineata plecam spre Croatia. Stam o sapt acolo si apoi mergem in Italia unde stam la socrii o sapt (ei vor fi deja in tara, deci apart lor va fi liber)
michelle
Wow ce fain, Pisik! Te invidiez. grin.gif Distractie placuta cheer.gif Sa vii cu multe poze
Sexymom
Pisik sa ai un concediu de vis, sa va relaxati si sa va intoarceti 3 de acolo. pupic.gif pupic.gif
michelle
CITAT(Sexymom @ 26-07-2007, 10:01 AM) *

Buna dimineata, eu va servesc cu chefir si paine prajita, vrea cineva? pupic.gif

Multumim Sexi, eu vreau! grin.gif Sar'mana
anaoi
CITAT(Sexymom @ 26-07-2007, 10:01 AM) *

o rosie si un fir de ceapa verde primim?
Pisik
CITAT(Sexymom @ 26-07-2007, 10:15 AM) *

Pisik sa ai un concediu de vis, sa va relaxati si sa va intoarceti 3 de acolo. pupic.gif pupic.gif

he he, sa te auda Dumnezeu Sexy, dar...slabe sanse sad.gif
Sexymom
Pai merg astea cu chefir sau dam in diaree? )).gif
Am si ceapa si rosie, cum sa nu, dar numai pt.musafiri )).gif
anaoi
hm....stai ca vin
Sexymom
Pisik nu se stie niciodata, si daca o sa fiti relaxati sunt sanse.Departe de lumea dezlantuita, ia sa vezi tu cum este )).gif Daca va luati laptop-ul cu voi vin si vi-l arunc pe geam.Fara mobile si nici o sursa de net, te rog.
Pisik
CITAT(Sexymom @ 26-07-2007, 10:58 AM) *

Pisik nu se stie niciodata, si daca o sa fiti relaxati sunt sanse.Departe de lumea dezlantuita, ia sa vezi tu cum este )).gif Daca va luati laptop-ul cu voi vin si vi-l arunc pe geam.Fara mobile si nici o sursa de net, te rog.

Ne luam laptop-ul, dar pt gps, pt harti, din astea....nu avem de gand sa il folosim in alte scopuri...
cat despre bb, in primul rand trebuie sa am rusi ca sa se poata inatmpla ceva
Ama.ro
Neata!Cam tarziu dar...am avut probl cu fata, am fost la dr. sad.gif
Ulcior..dar la copiii mici e mai problematic decat la dulti.
Ieri am mai bagat inca 3 pcte deci in total 16.Cum punctez sfecla la borcan? (are zahar)
May
Neatza cow.gif
anaoi
e 'na ziua copile....dar daca ai dormit si pt dylly, te iert
May
Pai am dormit pana acum jumatate de ora ( a se consemna ca la mine e 10.51 si m-am culcat la 3 dimineatza) si m-am gandit numai la tine blush.gif )).gif
anaoi
multumesc...dar dylly tot neodihnit e.
Amazoana
CITAT(anaoi @ 26-07-2007, 11:53 AM) *

multumesc...dar dylly tot neodihnit e.

Si eu sad.gif asa m-as intinde intr-un hamac, sub un tei........ tease.gif
anaoi
mda
Anna

neata...

Unde ai stat mai de ti-a placut? blum.gif blum.gif
Am fost si eu, am avut loc la tribuna E, de vazut se vedea f bine insa se auzea f f rau blink.gif
Abia intelegeam ce vorbeste, noroc ca stiam melodiile.
A fost o problema numai la microfonul lui, ca fetele din back vocal se auzeau perfect.
Noi am plecat mai devreme si era strada plina...semn ca nu numai noi am fost deranjati de asa zisa muzica. sad.gif
Noroc ca nu sunt mare fan, ca as fi fost tare dezamagita.
michelle
Un politist vine dimineata pe la ora 5 la serviciu, in pielea goala.
Superiorul il intreaba:
- Ba, ce-i cu tine? Ai innebunit, ce vii in halul asta serviciu?
Politistul super excitat:
- Sefuuuu' ..am fost cu nevasta-mea la o petrecere si pe la 3 noaptea au
inceput jocurile de societate.
S-au stins luminile si o voce a strigat:
"Sa se dezbrace doamnele!".
Dupa cateva minute, din nou :
- "Si domnii sa se dezbrace!"
Imediat aceeasi voce a strigat:
-"Si acum ... la lucru!
-Si ???!!!
.....
- Si, eu intr-un sfert de ora am ajuns...!!!
anaoi
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
axe10
Buna ziua....treaba multa azi!
Maine libera si o iau la drum sa-mi vizitez copilul si ma intorc sambata la servici dupa masa.
De luni trec la disociat! Am zis....sau ying yang ala al fetelor....o sa citesc sa vad ce si cum....ca vreau sa mai scad vreo 2-3 pana la sf lunii....Dany, oare de ce?

anaoi
unsure.gif
Deea
Am primit slipul cheer.gif Dana multumim mult, mult, mult pupic.gif

si acum....parada modei smile.gif

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
anaoi
hai pa. pe maine
May
O declar Miss Slipuletz 2007 cheer.gif cheer.gif cheer.gif )).gif
anaoi
deci noi juriul o declaram Miss Slipuletz 2007...clar?
sa iti traiasca fata Deea si sa creasca mare si frumoasa
Anna
Buna.
Fetelor voi ce tip de masina de spalat aveti?
Ma uitam si acum la ele, m-ar interesa sa cumpar una, dar habar nu am dupa ce sa caut.
nici nu stiu ce firma e mai buna huh.gif
Ma puteti ajuta? pupic.gif
Deea
lol.gif Foarte tare asta cu Miss Slipuletz 2007 .... si Lucas e Mr. Slipuletz 2007 in cazul acesta hug.gif

Anna eu am whirlpool e f.f.f buna. Mai sunt si alte marci bune...si mai ieftine. Uita-te la nr. de turatii, la consum de energie, gandeste-te unde o sa fie pozitionata pt. a sti daca iei cu incarcare verticala sau nu; cate programe are pt. spalare...Hai ca te-am lamurit bustean! smile.gif
Anna
CITAT(Deea @ 26-07-2007, 05:10 PM) *

lol.gif Foarte tare asta cu Miss Slipuletz 2007 .... si Lucas e Mr. Slipuletz 2007 in cazul acesta hug.gif

Anna eu am whirlpool e f.f.f buna. Mai sunt si alte marci bune...si mai ieftine. Uita-te la nr. de turatii, la consum de energie, gandeste-te unde o sa fie pozitionata pt. a sti daca iei cu incarcare verticala sau nu; cate programe are pt. spalare...Hai ca te-am lamurit bustean! smile.gif

pai cred ca ar fi ok una pana in 15 mil. tu ce model ai? daca poti sa te uiti cand ajungi acasa, ca nu cred ca il stii pe de rost blum.gif
m-am uitat la ele, si am nevoie de incarcare frontala. Conteaza sa aibe un nr mai mare de turatii?
Si mai multe programe de spalare presupun biggrin.gif
Multumesc de raspuns pupic.gif si hug.gif pt miss Slipuletz.
daconst
Deea,ce frumos ii sta Alexiei,chiar ca e Miss Slipulet!!! cheer.gif
I-am luat si lui Lucas o pereche tot marimea asta,dar nu se vede ca-s mai mari.Numai bine ca ii poarta si la doi ani. grin.gif

Dylly,Pisik nici o poza de la concert???

Eu intru mai rar ca lui Lucas i-au mai iesit 4 dintisori sus,deodata.Asa ca va dati seama cit sufera.dar bine ca am scapat acum pentru o vreme.
Si Otilici la fel se trezeste noapte plingind si nu vrea nimic.Clar e de la dinti. doh.gif
Deea
CITAT(daconst @ 26-07-2007, 05:21 PM) *

Deea,ce frumos ii sta Alexiei,chiar ca e Miss Slipulet!!! cheer.gif
I-am luat si lui Lucas o pereche tot marimea asta,dar nu se vede ca-s mai mari.Numai bine ca ii poarta si la doi ani. grin.gif

Dylly,Pisik nici o poza de la concert???

Eu intru mai rar ca lui Lucas i-au mai iesit 4 dintisori sus,deodata.Asa ca va dati seama cit sufera.dar bine ca am scapat acum pentru o vreme.
Si Otilici la fel se trezeste noapte plingind si nu vrea nimic.Clar e de la dinti. doh.gif

Si Alexiei o sa-i vina si la anul cu siguranta.

Da-i sa roada jucarele si sunt niste geluri de dat pe dintisori, sunt racoroase si amoretesc putin zona. Din cand in cand daca era super maraita si o dureau tare ii dadeam la culcare niste sirop panadol sau nurofen pentru copii, sunt bune si la febra dar si cand ies dintisorii.
uka
CITAT(annaiss_derrian @ 26-07-2007, 05:13 PM) *

pai cred ca ar fi ok una pana in 15 mil. tu ce model ai? daca poti sa te uiti cand ajungi acasa, ca nu cred ca il stii pe de rost blum.gif
m-am uitat la ele, si am nevoie de incarcare frontala. Conteaza sa aibe un nr mai mare de turatii?
Si mai multe programe de spalare presupun biggrin.gif
Multumesc de raspuns pupic.gif si hug.gif pt miss Slipuletz.

pana in 15 mil gasesti o masina buna, si da nr d turatii sa fie mai mare, si vezi si ce capacitate ai tu nevoie, majoritatea au 5 kg, dar sunt si mai mari
Ama.ro
Si eu am tot whirlpool si sunt multumita de ea.Soacra mea are Ardo..de vreo 7 ani si n-a avut nici ea nici o problema cu masina.Oricum e bine sa aiba cuva de inox.Stie careva cat are un baton dots?
uka
alexia este intr-adevar o miss....e frumusica si ffffffff dulce

CITAT(Ama.ro @ 26-07-2007, 05:54 PM) *

Si eu am tot whirlpool si sunt multumita de ea.Soacra mea are Ardo..de vreo 7 ani si n-a avut nici ea nici o problema cu masina.Oricum e bine sa aiba cuva de inox.Stie careva cat are un baton dots?

Dots=2,5
dar nu ma intreba d unde stiu, asa am gaist in lista
cri
apropo de masini de spalat eu am daewoo cu bule si sunt chiar multumita de ea, mama are whirlpool si a avut ceva probleme cu ea, dar cred ca e si chestie de noroc
axe10
Eu am Candy de vreo 7 ani, 400 rotatii cu incarcare frontala. Daca vrei sa-ti iasa rufele cat mai uscate(noteaza si mototolite) iei cu mai multe rotatii....cu cat are mai multe rotatii le invarte mai repede si scoate mai multa apa. Dar sunt unele si cu variatii de rotatii....e mai usor sa vezi cum lucreaza asa....pt mine e de ajuns asta....

Am uitat sa va spun ca Alexia e minunata in slipuletz....dar eu zic ca va stresati prea tare cu copii la plaja....daca face la slipuletz caca ce faceti?...va apucati de spalat?....si oricum sper Deea ca nu ai de gand sa stai mai mult de o ora cu ea la soare....medicul mie mi-a zis ca soarele nu iubeste copii sub 2 ani...

A, nu uita de cuva...sa fie cu garantie cat mai mare!!!!!!!!!!
Deea
Axe nu o sa stau decat dimineata f. devreme si dupa ora 17. Parerile doctorilor sunt impartite in ceea ce priveste bebele si soarele... oricum in soare direct n-o sa o las. Slipul e special pt. bebei, tocmai sa poata sa faca caca , sa nu murdareasca prin jur si sa se spele repede...sa o tin dezbracata nu-mi place.

Anna e un model mai vechi masina mea de spalat ...are vre-o 5-6 ani dar nu am avut nici o problema cu ea.

Maine ultima zi de munca....de luni concediu cheer.gif cheer.gif cheer.gif
axe10
CITAT(Deea @ 26-07-2007, 08:34 PM) *

Axe nu o sa stau decat dimineata f. devreme si dupa ora 17. Parerile doctorilor sunt impartite in ceea ce priveste bebele si soarele... oricum in soare direct n-o sa o las. Slipul e special pt. bebei, tocmai sa poata sa faca caca , sa nu murdareasca prin jur si sa se spele repede...sa o tin dezbracata nu-mi place.

Anna e un model mai vechi masina mea de spalat ...are vre-o 5-6 ani dar nu am avut nici o problema cu ea.

Maine ultima zi de munca....de luni concediu cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Concediu placut! Aveti grija!
Amazoana
Deea este suuuuper dulce fetita ta. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa! pupic.gif
Deea
CITAT(dulcikatty @ 26-07-2007, 08:37 PM) *

Deea este suuuuper dulce fetita ta. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa! pupic.gif

Multumesc Dulci pupic.gif
Amazoana
Stii, eu nu am inca mobila in sufra, iar a ta mi-a placut. Cred ca ceva de genul asta imi voi face. Dar eu am spatiu putin..... unsure.gif
uka
CITAT(cri @ 26-07-2007, 08:00 PM) *

apropo de masini de spalat eu am daewoo cu bule si sunt chiar multumita de ea, mama are whirlpool si a avut ceva probleme cu ea, dar cred ca e si chestie de noroc

eu tot daewoo cu bule am si it sucks big time!!!! e varza
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.