CITAT
Ganesha..altfel decat prin liposuctie cum se poate da jos celulita?Ai idee?Exercitii fizice pt celulita.
Ama, eu nu cred ca prin liposuctie se da jos celulita, daca predispozitia spre denaturare a tesutului adipos exista, chiar daca indepartezi din el, apare in ala ramas, si o luam de la capat. Am vazut celulita pe femei ultra slabe...
Exercitii fizice speciale nu stiu sa existe, nu m-a preocupat subiectul, gargaunii mei din cap cu slabitul si restu' se refera la obsesia mea cu sanatatea, nu la aratatul bine, asta eventual vine ca bonus, dar mi se cam rupe ce zic ceilalti despre mine

(lumea daca are de comentat, comenteaza oricum).
Dar odata cind rasfoiam website-ul celor de la Shape Magazine, am gasit 2 workout-uri:
1)
Cellulite solution strenght moves si
2)
The anti-cellulite workoutNu sint cine stie ce deosebite, ma rog, majoritatea din ele intra in rutina obisnuita a cuiva care lucreaza. Asa ca... nu stiu ce sa zic
Iar la capitolul creme, vrea sa zic ca nu am gasit niciodata o crema anticelulitica FARA parabeni. Si cit te mai gindesti ca trebuie sa te dai cu ea de 2 ori pe zi... ma prefer cu celulita decit cu parabeni pe mine.
Cred ca solutia e vesnica melodie: de evitat cafeaua, tutunul, anticonceptionalele, soarele, bronzatul la salon, carnea, alimentele semipreparate, zaharul si carbii
rai... de ales alimente proaspete, multa hidratare, sport... si o viata cit mai naturala.