Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
dany
Neata !!!

Cum v-ati petrecut WE-ul pana acum ?

Ama - bafta la numarat !

Lavi - cu share ...dai copy /paste pe link . SA-TI TRAIACA BABUINUL !!!

Danutza - nu cred ca reusesc sa te sun luni dimineata ...doar pe dupa-masa am timp sad.gif

Noi am facut mancare chinezeasca aseara cu niste prieteni si arata bucataria mea ca dupa razboi )).gif asa ca n-am decat acum sa continui punerea ei la punct . Cand facem chinezeasca , avem un wok electric care vine pus in mijlocul mesei si pe langa el 1000 de castronele cu tot ce avem nevoie . Fiecare face cate o portie ( mai iute , mai dulce , etc ) . Am fost 7 persoane ....va dati seama acum cam cate vase sunt de spalat ??? Traiasca masina !! lol.gif

O duminica placuta in continuare !!
axe10
CITAT(danyhoney @ 29-07-2007, 10:53 AM) *

Neata !!!

Cum v-ati petrecut WE-ul pana acum ?

Ama - bafta la numarat !

Lavi - cu share ...dai copy /paste pe link . SA-TI TRAIACA BABUINUL !!!

Danutza - nu cred ca reusesc sa te sun luni dimineata ...doar pe dupa-masa am timp sad.gif

Noi am facut mancare chinezeasca aseara cu niste prieteni si arata bucataria mea ca dupa razboi )).gif asa ca n-am decat acum sa continui punerea ei la punct . Cand facem chinezeasca , avem un wok electric care vine pus in mijlocul mesei si pe langa el 1000 de castronele cu tot ce avem nevoie . Fiecare face cate o portie ( mai iute , mai dulce , etc ) . Am fost 7 persoane ....va dati seama acum cam cate vase sunt de spalat ??? Traiasca masina !! lol.gif

O duminica placuta in continuare !!

Yummy.....
Merci Dany.
Amazoana
Lavinia, sa-ti traiasca sotul
dany
CITAT(Dumbo @ 28-07-2007, 11:24 PM) *

Dar mi-am dat seama ca nu mor daca nu mananc nimic mai mult de 24 de ore, nu imi pica tavanul in cap... sorry.gif
Daca nu as fi mancat seara era si mai bine.

Tu nu vorbesti serios , asa-i ? Cum sa stai nemancata mai mult de 24 de ore ???? Asta e infometare nu e dieta .
daconst
CITAT(axe10 @ 28-07-2007, 04:42 PM) *

CITAT(daconst @ 28-07-2007, 03:07 PM) *

Axe,cum sa bagi supozitorul invers??? blink.gif
N-am mai auzit asa ceva.Imi imaginez ce m-ar deranja pe mine faza asta,dapai pe bb mic. sad.gif

Cu varful ascutit poate zgaria....am zis cu capatul bont nu pe lat....

Doamne cum ai dedus ca pe lat sa-l bagi??? blink.gif
Mie mi se pare brutal sa-l bagi cu capatul bont,de aia ma miram.Daca si varful la termometru il dau cu crema inainte de a-i lua febra,iti dai seama cum umblu cu supozitorul.

In fine,La multi ani sotului!

Cris,concediu placut! yahoo.gif

Dany,e bine si mai pe seara,cind poti tu.Ca atunci e tati acasa si e bine oricum.
We la mine n-a fost prea grozav ca azi am iesit la plimbare si ne-a prins ploaia cu caruciorul.Sa nu va spun ce se distra bb,chiuia de numa.Credea ca dau intentionat cu apa. lol.gif

Ella,ce mai faci????Nu am mai citit de mult mesaje de la tine. pupic.gif
ganesha
CITAT
Ganesha..altfel decat prin liposuctie cum se poate da jos celulita?Ai idee?Exercitii fizice pt celulita.

Ama, eu nu cred ca prin liposuctie se da jos celulita, daca predispozitia spre denaturare a tesutului adipos exista, chiar daca indepartezi din el, apare in ala ramas, si o luam de la capat. Am vazut celulita pe femei ultra slabe...

Exercitii fizice speciale nu stiu sa existe, nu m-a preocupat subiectul, gargaunii mei din cap cu slabitul si restu' se refera la obsesia mea cu sanatatea, nu la aratatul bine, asta eventual vine ca bonus, dar mi se cam rupe ce zic ceilalti despre mine wink1.gif (lumea daca are de comentat, comenteaza oricum).
Dar odata cind rasfoiam website-ul celor de la Shape Magazine, am gasit 2 workout-uri:

1) Cellulite solution strenght moves
si
2) The anti-cellulite workout

Nu sint cine stie ce deosebite, ma rog, majoritatea din ele intra in rutina obisnuita a cuiva care lucreaza. Asa ca... nu stiu ce sa zic wacko.gif

Iar la capitolul creme, vrea sa zic ca nu am gasit niciodata o crema anticelulitica FARA parabeni. Si cit te mai gindesti ca trebuie sa te dai cu ea de 2 ori pe zi... ma prefer cu celulita decit cu parabeni pe mine.

Cred ca solutia e vesnica melodie: de evitat cafeaua, tutunul, anticonceptionalele, soarele, bronzatul la salon, carnea, alimentele semipreparate, zaharul si carbii rai... de ales alimente proaspete, multa hidratare, sport... si o viata cit mai naturala.
Anna
Ganesha poti sa imi explici si mie care este treaab cu acei parabeni? Ce anume sunt si de ce zici ca sunt nocivi?
Multumesc give_rose.gif
ganesha
CITAT(annaiss_derrian @ 29-07-2007, 02:17 PM) *

Ganesha poti sa imi explici si mie care este treaab cu acei parabeni? Ce anume sunt si de ce zici ca sunt nocivi?
Multumesc give_rose.gif

Parabenii sint denumirea generala pentru methylparaben, ethylparaben, methylparaben si butylparaben de se gasesc printre alti bau bau de la sectiunea de ingrediente a produselor cosmetice si de toaleta (sodium lauryl sulphate - SLS, phthalates, formaldehyde si altii ). Sint esteri ai acidului para-hidroxibenzoic, sint potential carcinogeni. S-au gasit parabeni in tumorile canceroase (mai ales in cancerul de sin), s-au gasit pina si in laptele de mama. Ei sint folositi extensiv in industria cosmetica, in mai toate produsele. Acum depinde foarte mult si de destinatia produsului respectiv, si mai ales de timpul de expunere - e o mare diferenta intre un demachiant care sta pe piele 3 minute si apoi se clateste cu apa si o crema de noapte, de exemplu, care e lasata sa actioneze toata noapte, dupa care e urmata de crema de zi. Iar pentru o crema anticelulitica e chiar mai delicat, pentru ca permeabilitatea pielii e sporita de masaj (si/sau impachetarile cu folie) si se recomanda folosirea de 2 ori pe zi.

Asta e pe scurt...

Mai multe raspunsuri la intrebari comune se gasesc la pagina de FAQ a website-ului The Campaign for Safe Cosmetics .

De asemenea, o baza de date destul de impresionanta cu majoritatea produselor cosmetice si gradul lor de... periculozitate este Skin Deep (in ultima saptamina website-ul respectiv nu a mers, nu stiu de ce, probabil o sa-si revina el). In general produsele L'Oreal, Revlon, Nivea sint printre cele mai de speriat.

In plus:

"the companies listed here have pledged to not use chemicals that are known or strongly suspected of causing cancer, mutation or birth defects in their products and to implement substitution plans that replace hazardous materials with safer alternatives in every market they serve. Several major cosmetics companies, including OPI, Avon, Estee Lauder, L'Oreal, Revlon, Proctor & Gamble and Unilever have thus far refused to sign the Compact for Safe Cosmetics."
axe10
Buna dimineata!
Gata!
De azi ma potolesc si incep serios, din nou sa tin dieta corect. Si aici e vorba de Montignac. Dupa multe luni de asteptare am constat ca ww ma ajuta sa slabesc supppppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrr incetisor si nu am doar 2-3 kile de dat jos asa ca m-am intors la dieta care m-a ajutat sa revin la cat de cat silueta de dinainte de a ramane insarcinata!
Nu am inceput chiar f corect-adica am baut ness , deci cofeina, dar cum tensiunea mea abia se taraste sa ajunga la un prag normal asta va fi abaterea mea de zi cu zi....
Azi ma duc si eu sa reumplu frigiderul ca dupa 2 saptamani in care s-a mancat in casa mai mult minuturi s-au epuizat toate resursele...deci azi piata(cum se intampla de o fac numai lunea?!), carnica de pui, fructe, legume....deci gateala dupa masa. Nu ma inebunesc pe caldura asta sa fac mancare dar asa nu putem continua.
Va urez o saptamana minunata!

Merci, Dana.
Ama.ro
Neata!Nici ieri n-am avut cu ce ma lauda.
Ganesha, am observat si eu ca evitand cafeaua si carboh se diminueaza celulita mult.De fapt eu nici aia 2l de apa nu prea ii beau, cred ca aia e problema.Normal ca organismul, cand nu ii dai suficienta apa, o va retine in tesuturi. sad.gif
Momentan beau decof, macar sa elimin cofeina, dar stiu ca si aia e nociva.NU mai zic de zaharina...Chiar..ce parere ai despre indulcitorii artificiali vis-a-vis zahar?Pana la urma exista studii concludente ca ar fi nocivi?Fructoza are tot atatea calorii ca si zaharul dar e sanatoasa.
Cred ca o sa mananc vreo 2 zile orez cu legume/fructe..poate mai elimin apa din tesuturi.
anaoi
NEATA !!! ma duc imediat sa fac cafeaua

CITAT(danyhoney @ 28-07-2007, 01:16 AM) *

CITAT(daconst @ 27-07-2007, 09:14 PM) *

Mai intru si eu pe aici sa nu ma dati disparuta.Inca nu am plecat in Ro si se pare ca doar marti plecam,ca sa nu prindem cozi la vama.

Deciiii...nu mai sunt cozile acelea imense la vama ca altadata !!!!!! Maica-mea a venit la inceputul lunii si a ajuns cu 6 ore mai devreme PENTRU CA NU AU FOST COZI LA VAMA !!!!!!!!!!!!! Granitele sunt deschise !!!! Se uita la pasaport / buletin si asta doar la unguri !!!!!

ba da dany, au fost cozi mari in we acesta pot ca la nadlac de ex, este un singur ghiseu care vinde rovignete pt Romania...

revin imediat cu cafeaua....preferinte?

Imagine
anaoi
Imagine
axe10
CITAT(anaoi @ 30-07-2007, 09:07 AM) *

Imagine

aha...asta imi place...cum naiba fac astia prin filme icetea ala?...ca eu am facut si mi-a iesit pishoarca...fara gust si am incercat si eu sa-l fac mai concentrat
dany
Imagine
Shot at 2007-07-29
Buna dimineata !

Mersi pentru ceai , Dylly pupic.gif

Ce m-a distrat faza cu bb-le tau si cu ploaia, Danutza lol.gif

La noi sunt 12,6° C ,ploua si bate vantul ca nebunul si noi avem putin de alergat pentru niste acte doh.gif .

O saptamana placuta sa aveti !!
anaoi
la noi 38 !!!!!!!!! dar cik miercuri scad la 25. oare cum e sa iti fie racoare de dimineata?
Amazoana
Neata fetele
nusarich
CITAT(anaoi @ 30-07-2007, 09:57 AM) *

la noi 38 !!!!!!!!! dar cik miercuri scad la 25. oare cum e sa iti fie racoare de dimineata?

si eu ma tot intreb....
anaoi
cand afli raspunsul sa ii spui si lui dylly
May
Neatza wacko.gif

Am avut un WE super si pe cat de super o fost, pe atat de rau mi-a fost aseara... cred ca am facut un pui de insolatie si ieri nu am mancat nimic toata ziua pt ca mi-era greata si pe seara am mancat o nectarina, am vomitat, am mancat pepene, am vomitat, am mancat o inghetata, am vomitat, am baut apa, am vomitat.... deci nimic doh.gif doh.gif doh.gif. Acum nu mai am nimic si merg sa mananc ceva grin.gif

Poze o sa pun azi sau maine floare.gif
dany
Am terminat o parte din drumurile ce le aveam de facut ...uff.

Uka - azi ai licenta ! BAFTAAAAAAAA !!!!

L-am primit si eu...

Un tip intra intr-o faramacie si le intreaba pe farmaciste:
- Aveti peste? Farmacistele se uita buimace la el si nu-i raspund nimic.
- Aveti peste? - revine el.
- Domnule, dumneata nu vezi ca aici este farmacie? - indrazneste una.
- Eu v-am intrebat daca aveti peste! - insista el.
- Nu domnule, n-avem peste! - raspunde una mai aroganta.
- Atunci, de azi, eu sunt pestele vostru!
Ama.ro
CITAT(danyhoney @ 30-07-2007, 09:55 AM) *

La noi sunt 12,6° C ,ploua si bate vantul ca nebunul si noi avem putin de alergat pentru niste acte doh.gif .

O saptamana placuta sa aveti !!

Unde sa vin?Ca deja incep sa ma crizez din cauza caldurii. mad.gif
Uka, iti tin si eu pumnii.Si cumnata mea da tot azi licenta.
Anna
CITAT(Maybeline @ 30-07-2007, 11:21 AM) *

Neatza wacko.gif

Am avut un WE super si pe cat de super o fost, pe atat de rau mi-a fost aseara... cred ca am facut un pui de insolatie si ieri nu am mancat nimic toata ziua pt ca mi-era greata si pe seara am mancat o nectarina, am vomitat, am mancat pepene, am vomitat, am mancat o inghetata, am vomitat, am baut apa, am vomitat.... deci nimic doh.gif doh.gif doh.gif. Acum nu mai am nimic si merg sa mananc ceva grin.gif

Poze o sa pun azi sau maine floare.gif

pupic.gif hug.gif Ola May. Ma bucur ca te-ai distrat, nasol insa cu insolatia sad.gif
Asteptam poze.

ganesha ..multumesc de info pupic.gif hug.gif

uka bafta multa!
BLUELIFE
Bine v-am gasit.Uka sper ca totul e OK la licenta.eu am foarte mult de lucru dar ce mai conteaza de luni sunt in concediu pana la 1 septembrie.am sa mai intru sa vad ce faceti,plec la mare si cateva zile la Brasov daca toate merg bine.Va pup si ne mai vedem.Dylly ce m-as face fara tine?multumesc de cafea.mmmyyyummmyyyy grin.gif

Ganesha ai bagat sperietii in mine swoon.gif

Si la noi e frig si ploua cu stropi imensi.
anaoi
bluelife, mad.gif
anca veselie
salutare!
dupa a 3-a cafea ma simt mai ok, momentan. am fost la mare, la bulgari, la sunny beach unde a,m mai fost. foarte frumos!
am pus niste poze la mine in Jurnal

dana ajungi si prin bucuresti? tare mi-ar placea sa te cunosc!
uka bafta!
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 30-07-2007, 02:21 PM) *

bluelife, mad.gif

Whattt?????????ce-am facut de te uiti asa urat la mine? blink.gif

Anca,in legatura cu pozele acelea... swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif arati suuuupeeeer bine. naughty.gif pupic.gif
May
Poze smile.gif
anaoi
pai in primul rand ploua cu stropi imensi....

si in al doilea rand cik ai concediu de luni pana pe 1 septembrie????? mad.gif mad.gif mad.gif
Ama.ro
CITAT(Maybeline @ 30-07-2007, 02:49 PM) *

Wow!Aratati belea amandoua.
Numai eu sunt platfus? sorry.gif
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 30-07-2007, 02:49 PM) *

si in al doilea rand cik ai concediu de luni pana pe 1 septembrie????? mad.gif mad.gif mad.gif

Da este,intr-adevar ploua cu stropi mari dar si tuna si fulgera acum cateva minute de mi-am stinds calculatorul de frica.Iar concediul la noi se calculeaza in zile lucratoare deci din 20 de zile se fac 4 saptamani.Si eu nu am fost din septembrie cand m-am angajat aici pana acum deloc in concediu. sad.gif Dar daca vrei te duc cu mine,vii? naughty.gif
ganesha
.
CITAT
Chiar..ce parere ai despre indulcitorii artificiali vis-a-vis zahar?Pana la urma exista studii concludente ca ar fi nocivi?

Indulcitorii artificiali sint oribili, acum nu am la indemina link-uri spre studii, dar chiar la un cautat superficial pe google gasesti o gramada de informatii, mai mult sau mai putin stiintifice. In primul rind, un lucru foarte important e ca dau dereglari foarte mari din cauza ca ei au forma (impropriu spus)de carbohidrat, neurotransmitatorii de pe creier ii percep ca pe un carb adevarat, trimit informatia la creier ca si cum in organim ar exista carbi adevarati, creierul actioneaza in consecinta si.... tzapa e ca i-ai de unde nu-s. E un fenomen care da o gramada de chestii peste cap, ca sa nu mai zic de acele pofte nebune de dulce. Am sa caut niste studii, am salvate prin calculator. Sau am s-o intreb si pe mama (ea lucreaza in cercetare in neuro, ca ea chiar voia sa inceapa niste experimente in directia asta).

O saptamina minunata sa aveti! floare.gif
Amazoana

Atunci ma uit si eu asa mad.gif
May
CITAT(Ama.ro @ 30-07-2007, 01:52 PM) *

As vrea sa fac schimb de sani cu tine, dar nu ti-as dori )).gif
anaoi
si asta ink nu e nimic.....
BLUELIFE

Asta e conspiratie... pai nici in vis nu arat asa bine ca voi fratilor! w00t.gif (scuze,sorelor) lol.gif
Oricum ,felicitari,sunteti tari... give_rose.gif
Si cand ma gandesc ca eu nu am reusit sa-mi gasesc costum de baie care sa ma incapa nici in UNgaria... doh.gif doh.gif doh.gif cow.gif cow.gif cow.gif cow.gif cow.gif

CITAT(dulcikatty @ 30-07-2007, 02:55 PM) *

Atunci ma uit si eu asa mad.gif

Hei si tu incepi??????? doh.gif Cu ce sa va impac?

In loc sa ma compatimiti ... am avut si eu niste examene,nu?
Ama.ro
Ganesha, aia stiam..ca sunt perceputi ca adevarati carboh.Si din cauza asta se secreta i nsulina si...scade niv glucidelor in sange..rezulta hipoglicemie deoarece...n-are ce sa scada.Dar citisem undeva ca org se obisnuieste cu ei pana la urma si..nu se mai lasa pacalit. biggrin.gif
Adica..toate E-urile se regasesc in celulita..printre altele..dar nu ma gandeam ca dau dereglari asa mari.S-o intrebi pe mama ta, chiar sunt interesata de subiect.
Amazoana
CITAT(BLUELIFE @ 30-07-2007, 03:00 PM) *

Eee, hai aici hug.gif la ce ai avut examene? Ce ai facut? pupic.gif
BLUELIFE
Si n-am vazut pana acum marea decat la tv,ca niciodata nu am avut bani sa plecam undeva,trebuiau intotdeauna pentru altceva.Nici acum nu ma scot din casa dar cand le vad pe putolancele mele cum se bucura cand stiu ca plecam la mare nu ma mai intereseaza de bani. grin.gif

CITAT(dulcikatty @ 30-07-2007, 03:01 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 30-07-2007, 03:00 PM) *

Eee, hai aici hug.gif la ce ai avut examene? Ce ai facut? pupic.gif

Pai licenta,ai uitat?
Ama.ro
CITAT(Maybeline @ 30-07-2007, 02:56 PM) *

As vrea sa fac schimb de sani cu tine, dar nu ti-as dori )).gif

Crede-ma ca mi-as dori. mad.gif O perioada beam zilnic tinctura de marar si lemn dulce, ma masam cu ulei superbust si..nimic.De fapt nu chiar nimic..doar pofta de mancare.Al meu sot rade de mine..are sanii mai mari ca ai mei. doh.gif doh.gif
BLUELIFE
Apropo,vita ta de Kiwi a facut furori pe la toata lumea careia i-am aratat-o floare.gif
anaoi
ok, te lasam in pace..

aaaaaaaa..stai un pic, ca dylly se vede maine cu anca....oooooo sa vezi ce-ti fac ca arati asa bine !!!! si nu ii dai vointa lui dylly...4 frozito inghiti mari si nu light
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 30-07-2007, 03:06 PM) *

ok, te lasam in pace..

aaaaaaaa..stai un pic, ca dylly se vede maine cu anca....oooooo sa vezi ce-ti fac ca arati asa bine !!!! si nu ii dai vointa lui dylly...4 frozito inghiti mari si nu light

pupic.gif
Amazoana
CITAT(BLUELIFE @ 30-07-2007, 03:03 PM) *

Pai licenta,ai uitat?

Aaa, licenta. doh.gif

CITAT(BLUELIFE @ 30-07-2007, 03:05 PM) *

Apropo,vita ta de Kiwi a facut furori pe la toata lumea careia i-am aratat-o floare.gif

Si eu povestesc cu drag despre ea. Dar sa stii ca erau acrii kiwi, necopti
BLUELIFE
Dylly tu cum stai cu concediul?
dany

Tareeeeee bine arati , May !!! Cum , doamne iarta-ma , ai slabit atat de mult ??

Ama - join my club , nu esti singura )).gif
Amazoana
CITAT(anaoi @ 30-07-2007, 03:06 PM) *

ok, te lasam in pace..

Asaaaa, baga-i pe gat!!!! )).gif
BLUELIFE
CITAT(dulcikatty @ 30-07-2007, 03:08 PM) *

Pai licenta,ai uitat?

Aaa, licenta. doh.gif

CITAT(BLUELIFE @ 30-07-2007, 03:05 PM) *

Si eu povestesc cu drag despre ea. Dar sa stii ca erau acrii kiwi, necopti

Dar pe foto nu se simte... tease.gif tease.gif tease.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Amazoana

Si n-am vazut pana acum marea decat la tv,ca niciodata nu am avut bani sa plecam undeva,trebuiau intotdeauna pentru altceva.Nici acum nu ma scot din casa dar cand le vad pe putolancele mele cum se bucura cand stiu ca plecam la mare nu ma mai intereseaza de bani. grin.gif

Deci vii la mare? Sau te duci la alta mare? wacko.gif
dany
CITAT(anaoi @ 30-07-2007, 02:06 PM) *

ok, te lasam in pace..

si inca 4 de la mine blum.gif
BLUELIFE
CITAT(dulcikatty @ 30-07-2007, 03:10 PM) *

Deci vii la mare? Sau te duci la alta mare? wacko.gif

Romania doar ca asa-i bugetul... sorry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.