Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Ama.ro
Dulci, ma mai gandesc.. biggrin.gif
Mi s-a cam luat de atatea diete..E vreuna sa poti manca oricat, orice?(fara sa stai ca zuza juma' de zi la sala dupa ce mananci orice, oricat.. )).gif )).gif
Dany, daca te sacrifici si cu cateva clatite ma mai gandesc.. grin.gif (nu de alta dar de maine sunt un om nou.. )
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 30-07-2007, 07:39 PM) *

Dulci....eu as pofti o Grasa de Cotnari sau Lacrima lui Ovidiu...no ca am chef de vin acu biggrin.gif
O sticla imi ajunge naughty.gif
Sarutmana! blum.gif

Daca stii ce sa ceri, primesti. Personal de la mine blum.gif
Imagine
Anna
CITAT(Maybeline @ 30-07-2007, 07:41 PM) *

anna ai fost la LP betiva mica? naughty.gif

N-am mai fost May! Ca n-am avut cu cine dry.gif
Dar umitor nu imi pare prea rau!
Acu...asta e blum.gif

CITAT(dulcikatty @ 30-07-2007, 07:57 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 30-07-2007, 07:39 PM) *

Dulci....eu as pofti o Grasa de Cotnari sau Lacrima lui Ovidiu...no ca am chef de vin acu biggrin.gif
O sticla imi ajunge naughty.gif
Sarutmana! blum.gif

Daca stii ce sa ceri, primesti. Personal de la mine blum.gif
Imagine

DULCI O LA LA LAAAAAA!!!!
LA ASTA NU MA ASTEPTAM !!!! WWWOOOOWWWW

CE BINE ITI STA CU VINU LANGA TINE naughty.gif naughty.gif pupic.gif hug.gif
Sarutmana!
Bine ca de acum incolo stiu, cer exact ce vreau....ca vad ca primesc rpd. pupic.gif pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 30-07-2007, 07:49 PM) *

Hai la mine , Anna , am grasa de cotnari blum.gif blum.gif

Ia uite mai!! Alta cu vinu in casa! Cum de mai rezista Dany? biggrin.gif
Ca la mine se duce de mult...pe gatlej biggrin.gif biggrin.gif grin.gif

Ama...asteptam cu drag noul om blum.gif blum.gif si iti tin pumnii sa te tii de promisiuni!
Ama.ro
Imagine
Am promis clatite. tease.gif
Amazoana
CITAT(Ama.ro @ 30-07-2007, 08:41 PM) *

Imagine
Am promis clatite. tease.gif

iooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiii doctor.gif shock.gif drool.gif
dany
Vin si eu cu tine pe targa , Mada lol.gif lol.gif
Dumbo
eu vin cu o targa sa pun clatitele pe ea.

Fir-ar, daca as reusi sa gasesc aparatul foto prin casa as face niste poze. Sa le fac tablou si sa ma mai uit peste ele data viitoare cand mai am chef de adus mesteri in casa. Tocmai am vre-o 10 saci cu moloz in mijlocul sufrageriei, inca o gramada care asteapta sa fie incarcata (probabil numai vre-o 5-6 saci). Pisica mea a ramas cu sechele, la orice fosnit da sa fuga. Si ca sa aiba loc de desfasurare trupele am mutat totul, totul, totul in dormitor.
Asta inseamna ca ma sui in pat dupa ce escaladez ceva scaune pe care stau chestii, am in jur toate plantele mele dragi, ma mir ca mai putem respira impreuna. In semn de protest pisica a dormit azi noapte la ea in casuta. scare.gif
Nu ma adopta si pe mine nimeni? Ca imi vine sa fug de acasa.
dany
Cu parere de rau , Dumbo , dar eu nu te adopt tease.gif )).gif Si eu am trecut prin ce treci tu acum ( bine , noi nu aveam mobila in casa ) si am tras 3 luni ( de 1 luna ne-am mutat ) si nimeni nu m-a adoptat lol.gif

Spor la treburi si ...sa vezi ce multumita vei fii cand totul va fii gata .Totul se face cu sacrificii asa ca ... distractie placuta la ajunsul in pat lol.gif blum.gif

offtopic.gif bautura lol.gif lol.gif

Cica yahoo imi transfera automat toate pozele unde vreau eu . Sunt curioasa daca trensfera toate pozele la gramada sau pe albume . ma vor anunta pe mail ...
Dumbo
Eu nu ma chinui decat de 2-3 saptamani, si mai am inca 2 (probabil, daca schimbam si calorriferele se fac 3). Dar e un sarman apartament de bloc, nu casa.
Desi inca mai caut vila aia pe care vrea barbata-miu sa o construiasca in interiorul apartamentului. pray.gif Sper sa fie cu mansarda si cel putin 3 bai.
dany
Vila in interiorul apartamentului ????? Dar sa fie si cu piscina , sauna si solariu , nu ? lol.gif
dany
CITAT(danyhoney @ 30-07-2007, 09:04 PM) *

offtopic.gif bautura lol.gif lol.gif

Cica yahoo imi transfera automat toate pozele unde vreau eu . Sunt curioasa daca trensfera toate pozele la gramada sau pe albume . ma vor anunta pe mail ...

Gataaa, mi-au transferat toate pozele pe shutterfly ....fiecare album in parte cheer.gif !! Super !! Si eu nu am avut de facut nimic , doar sa fiu de acord sa fie transferate ! A durat 1 ora .
ganesha
Am inceput subiectul de Retete Calculate, deocamdata am pus doar 2 retete, intentionez sa mai adaug (atit pentru mincaruri cit si pentru dulciuri). Au informatiile nutritionale si punctele WW calculate pe portii. cool.gif
Ama.ro
Neata, neuroni!
Imagine
BLUELIFE
Buna dimineata!E buna cafa,e buna pupic.gif Carmenutza bine ai venit! give_rose.gif
ina_ceva
Venit si eu de acasa tease.gif ; am papat la mama in doua zile cat nu mancam aici in intr-o saptamana wink1.gif .Dar mai mult de 1 kil nu am luat, asa ca nu ma stresez.
Babuinul a plecat sorry.gif dar ma descurc eu si fara el.

Cum am de recuperat din ce ati scris voi, ma pun pe treaba si revin mai tarziu cu impresii blum.gif

O zi de marti racoroasa si fara cele trei ceasuri rele wink1.gif !
anaoi
Imagine

neata....

ama clatite !!!!!?????!!!! unde ziceai ca stai, ca dylly acum e la tine
anaoi
Merg 100 de negri prin desert si mergand ei asa gasesc lampa lui Aladin. O freaca ei acolo si iese duhul lampii si zice ca le indeplineste la fiecare o dorinta. A primului e "sa fiu alb", al celui de-al 2-lea, "sa fiu alb", si tot asa pana la al 99 -lea . Al 100-lea sta se gandeste si zice: "Sa fie toti negri!"

Un politist opreste un sofer noaptea...Actele in regula, faruri,
stopuri, tot. Statea bou` cu actele omului in mana, nu ii gasea
nodu-n papura...
In fine, vede ca asta nu avea stingator la masina (sic !)
- Dom`le, amenda! Te-am prins, te-am ars! Uite, ca sa te fac scapat,
raspunde la o intrebare: conduci noaptea; de pe contrasens vezi ca se
apropie 2 faruri; ce este?
- O masina...
- Bine, o masina, da` ce e? Mercedes, Dacie, Volvo.....? Vad ca nu
stii...
Hai sa iti mai pun o intrebare:conduci noaptea; de pe contrasens vezi
ca se apropie un far; ce este?
- O motocicleta...
- Bine, dar ce e? Honda, Suzuki, Kawasaki? Vezi ca nu stii?
AMENDA scrie pe matale !!
- Bine, platesc, da` vreau sa iti pun si eu o intrebare: conduci
noaptea: pe maginea soselei vezi o gagica meseriasha, bulan, ***** ,
balcoane, tot tacamu`; ce este?
- O [*****], ce sa fie?
- Bine, dar mai exact, ma-ta? sor-ta? nevasta-ta?

Barbatii se impart in cinci categorii dupa trei criterii.
Criteriile sunt:
- Bautura pe care o consuma;
- Mijlocul de transport folosit;
- Cu cine satisfac nevoile sexuale.
Categorii:
1.Whisky-Mercedes-Amanta
2.Coniac-Masina statului-Secretara
3.Pepsi-Dacia personala-Autostopista
4.Ceai-Tramvai-Nevasta
5.Apa-Talpa-Laba

Bula cu un prieten pe strada.
Bula ii zice acestuia:-Cand ajung acasa praf fac chilotii nevesti-mi!
-De ce ma? intreaba prietenul
-Ma strang de mor.

anaoi
Imagine
ina_ceva
May, super familie ai, iar tu ai slabit atat de mult wink1.gif .Bravo, ai avut vointza clap.gif

Concediu placut, deea!

Uka, ce ai facut la examenul de ieri? A fost greu?

Miha, Axe La multi ani babuinilor vostri si sa fitzi fericiti pana la adanci batraneti!!

Dany-dulce, yahoo mi-a transferat albumele pe flikr in 3 zile wacko.gif
anca veselie
neatzaaaa!
am dormit grin.gif ce bine e sa dormi din cand in cand!!!!!!!
dany e fain shutterfly asta? ca nust unde sa-mi transfer pozele. eu as vrea pe picassa, dar vad ca nu pot.
dulcico ce faina-i poza! imi place de tine pupic.gif
inutzaaa pupic.gif normal ca te descurci si fara babu!
va urez o zi frumoasa!
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 31-07-2007, 10:36 AM) *

pupic.gif hug.gif
anca veselie
ina nu intri putin pe mess?
ina_ceva
imediat se face wink1.gif
anaoi
mda...si cu dylly nu vb...bineeeeeee
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 31-07-2007, 10:36 AM) *

Dany-dulce, yahoo mi-a transferat albumele pe flikr in 3 zile wacko.gif

Dar cat poze aveai soro? Ca mie mi le-a transferat tot cam intr-o ora..... dry.gif

CITAT(anca veselie @ 31-07-2007, 10:36 AM) *

dulcico ce faina-i poza! imi place de tine pupic.gif
va urez o zi frumoasa!

Care poza? unsure.gif

Ina, te descurci! Cand nu te descurci, suna-ma. Iti vand ponturi. Sunt "mama lor" za maiti experta

CITAT(anaoi @ 31-07-2007, 10:41 AM) *

mda...si cu dylly nu vb...bineeeeeee

Cine nu vb maaaa? Eu vb, vezi ca vb? ma auzi? vorbeeeeeeeesc )).gif
anaoi
da te aud....stai ca mi-ai spart timpanul..... hug.gif
anca veselie
cum care poza??? aia pe care ai postat-o!!!!

dylly vrei sa vb cu mine pe mess? naughty.gif
anaoi
vrei calule ovaz?
ina_ceva
sorry.gif sorry, imi da eroare cand dau add, imi cere sa revin mai tarziu wacko.gif
dany
Neata !

Anca - mie imi place shutterfly ...Pozele de la semnatura sunt puse acolo . Chestia e doar ca acum nu stiu cum pot sa fac publice cateva albume...... va trebui sa fac sapaturi sa o rezolv .

Ina - bine ai revenit hug.gif

Fetele , azi nu prea voi avea timp de voi ( ma auzi , dylly ? pupic.gif ) .....am cam multe de facut doh.gif

Va doresc o zi superba si ...ne auzim mai pe dupa-masa
anca veselie
dany merci, o sa ma uit! spor la treburi!
Amazoana
Sa ai o zi usoara Dany! pupic.gif
michelle
CITAT(danyhoney @ 31-07-2007, 11:07 AM) *

Anca - mie imi place shutterfly ...Pozele de la semnatura sunt puse acolo . Chestia e doar ca acum nu stiu cum pot sa fac publice cateva albume...... va trebui sa fac sapaturi sa o rezolv .

Dany uite aici cum se procedeaza

Neata!
BLUELIFE
Ina huh.gif ,tu parca te-ai tuns si datorai niste poze,nu?Si bine ai revenit pupic.gif
Cine stie ce a facut Uka la examen?

Fetelor,bine ca am plecat ieri ca v-ati dezmatat de toata frumusetea doh.gif
Eu pap numai fructe si iaurturi si mancare doar dimineata si fac bicicleta ca doar,doar mai dau ceva jos pana cand merg la mare. wacko.gif
_noni_
pupic.gif fetele vesele!

Am reusit sa mai citesc si eu cate un pic.

Le urez BUN VENIT! floare.gif fetelor noi si abia astept ocazii sa ma intind la discutzii cu voi toate.

Sa aveti o zi vesela si productiva tease.gif !

}{
axe10
Buna ziua neuroni!
Ba, May, se vede bine ca te-ai tinut de dieta...ce sa zic, arati fantastic!

[quote name='BLUELIFE' date='30-07-2007, 03:11 PM' post='83407']
Deci vii la mare? Sau te duci la alta mare? wacko.gif
[/quote]
Romania doar ca asa-i bugetul... sorry.gif
[/quote]

Daca stai la gazda, si iti urez sa-ti gasesti una ieftina(ca acum se aliniaza si astia cu preturile la prturile hotelurilor), te inteleg...altfel....nu ma mai vede plaja din Romania decat poate asa o zi in we....

Ina, merci de urari...deh facu si el 35 ca nevasta! Bine ca ai mai aparut....probabil din lipsa de timp...

Eu azi mi-am luat un liber sa mai deretic un pic prin casa ca iar e ca la nebuni...dupa 2 saptamani in care nu m-am putut misca din cauza caldurii..era cazul, nu? Am ales bine ca e mai racorel in casa dupa noaptea trecuta cand chiar m-am imbracat si eu pe la 4 dimineata. M-a trezit o migrena teribila datorata schimbarii de presiune atmosferica si pana nu am luat un antinevralgic nu m-a last deloc!
M-am trezic cu elan dimineata si am gatit, chiar 2 feluri de mancare, am spalat de mana, am bagat si masina si acum intr-o pauza am venit sa vad ce faceti ca ma apuc sa frec baile. O astept si pe cumnata-mea sa vina azi de la tara asa ca trebuia sa fac ceva mancare...ca si asa i-am tinut pe baietii casei numai pe pizza, baghete, sandwitch-uri, salata si piure instant...gratar am facut ieri ca trebuia sa mananc si eu ceva de regim.
Si pt ca am ajuns aici va anunt ca am trecut cu bine peste prima zi de Montignac...cam cu foame la pranz pana s-a facut gratarul....si azi continui in acelasi ritm.

Va pup si vorbim mai tarziu ca fug la treaba....
daconst
Fetele scriu in mare viteza ca la 17 plecam.
Va pup pe toate si sa va gasesc pe toate slabute cind ma intorc. cheer.gif
Concediu placut,la cele care vor pleca si cele care se marita sa aibe o nunta de vis!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anaoi
drum bun, Dana...concediu super va doreste dylly
otilici
Drum bun Dana! Sa aveti parte de zile frumoase! Pupici lui Lucas si mamicii! pupic.gif pupic.gif
michelle
Concediu placut si drum bun, Danuta! Pupici lui Lucas pupic.gif
anca veselie
concediu placut! pupic.gif pupic.gif
dany
Fac o pauza si am intrat sa vad ce mai ziceti azi smile.gif

Multumesc , Miha !!! hug.gif Voi incerca cand voi avea timp si sper sa ma descurc .

Danutza - drum bun , fara stat prea mult in vami , Lucas sa doarma bine si sa nu fie marait !!! Concediu placut sa aveti si sa reveniti sanatosi ! pupic.gif
Monic
Dana, multumim de urarai, si ... concediu placut in 3 floare.gif
May, bueyyy, ce faci, unde s-au dus kg in plus? w00t.gif swoon.gif ca esti slaba fato, parca-parca sa nici nu te recunoasca omul hug.gif

Apai buey, pleaca omul pe cateva zile si ce faceti voi? Umpleti forumul cu beutura, palinca, tuica, vin, frozito, prajituri ingrasacioase, chefuri, alea-alea
rusine sa va fie!!! mad.gif
hug.gif hug.gif mi-a fost dor de voi
am avut 4 zile traznet in tara sorry.gif daca mai stateam cateva zile ma intorceam jurand ca nu ma mai intorc in vecii vecilor acasa sorry.gif
anaoi
buf...
ne ierti pt prostii? si hm...ai pm

tura de dupa-amiaza , fetelor

Imagine
Monic
va iert )).gif laugh.gif , dar sa mai faceti si alta data
hehe, tura de dupa-amiaza laugh.gif
eu acum mi-am transferat pozele pe shutterfly, am avut aprox 300 poze si a durat 10 min w00t.gif
BLUELIFE
drool.gif drool.gif drool.gif

Dana concediu placut! pupic.gif
Amazoana
CITAT(axe10 @ 31-07-2007, 12:02 PM) *

Daca stai la gazda, si iti urez sa-ti gasesti una ieftina(ca acum se aliniaza si astia cu preturile la prturile hotelurilor), te inteleg...altfel....nu ma mai vede plaja din Romania decat poate asa o zi in we....

Se aliniaza draguta, deoarece si turistii ridica pretentii exagerate. Sa nu intram in detalii, ca am cu ce sa le combat pe toate. Te rog.
Ama.ro
Concediu placut iti urez si eu, Dana!
Mi-am facut si eu jurnal..sper sa ma tin de treaba.Sa ma trageti de urechi daca e cazul. )).gif
Monic
Hai sa va povestesc
Pacat ca nu ma cunoasteti sa vedeti ce fel de om sunt. Sunt o persoana ff calma si linistita, ma enervez greu si nu jignesc pe nimeni niciodata. Fac intotdeauna astfel sa fie bine pt restul si doar apoi pentru mine. Astea vi le spun, pt ca am cam primit o palma imensa la care nu ma asteptam.
Dar s-o iau cu inceputul. Cumnata lui Paul a avut niste probleme cand a nascut, i s-a urcat laptele la cap cum s-ar spune(nu stiu termenul medical). De atunci a cam luat-o razna, e dusa rau de acasa si si-a distrus si sotul(fratele lui Paul) cu crizele ei psihice in cei 14 ani de casatorie.
Ei bine, Paul i-a chemat de nasi in urma cu 1 luna, pt ca ii este singurul frate care e insurat si pt ca parintii lor au insistat.
Sambata ne-am dus pe la ei sa le ducem invitatia, si femeia a facut un circ monstru, ne-a zis in toate felurile, pe mine m-a facut proasta/fara caracter/imbecila/increzuta/fara frica lui Dzeu/nemernica/ultimul om de pe fata pamantului/, pe Paul la fel, fara macar un motiv. Eu am ramas imobilizata la fotoliu pt ca de mirare m-au lasat puterile. Nu am vazut in viata mea asa ceva, pt ca in familia noastra toata lumea e normala, si cu bun simt doar in filme am pomenit asa ceva. Nici nu stiam ce sa fac, cum sa ma comport. Femeia asta m-a facut in toate felurile, m-a jignit fara motiv intr-un hal greu de imaginat. Eu am stat tacuta, si nici sa plec nu am putut, nu aveam pur si simplu putere in picioare. Nici Paul nu a scos o vorba, nici el nu a mai vazut-o in halul asta. Fratele lui paul ne-a zis sa nu o bagam de seama pt ca este bolnava, si asa se comporta de ani intregi cu el, nu are ce sa ii faca.
Femeia, dupa ce a urlat si ne-a injosit in toate felurile s-a calmat, si pe urma s-a purtat ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic, a venit chiar sa ma pupe, si s-a oferit sa vina sa ma ajute le pregatirile de nunta.
A durat doua zile pana ce mi-am revenit din soc. Sunt pur si simplu terminata, obosita psihic si inca nu imi vine sa cred ce mi s-a intamplat. Eu inteleg ca e un om bolnav, dar dupa faza asta eu nu vreau sa o vad la nunta mea si sa imi fie si nasa pe deasupra. Mi-e frica de ea, pt ca la un moment dat mi-a spus ca ea va face un scandal monstru daca vine la nunta. Mi-a promis chiar ca va merge la fratele meu pe care il cunoaste de multa vreme, si le va spune si lui si sotiei sale ca si ei sunt la fel ca mine, adica oameni de nimic...
Spuneti-mi ce sa fac? Pur si simplu mi-e frica sa o stiu la nunta. Dar cum sa ii zic lui Paul sa nu isi cheme fratele de nas? Azi dimineata i-am spus lui Paul ca daca ar fi sa ii spun ce am pe suflet l-as ruga sa aleaga: ori ma vede pe mine la nunta, ori pe cumnata-sa. Stiu ca nu e corect nici fata de el, nici fata de fratele lui... dar nu vreau ca cineva sa faca circ in cea mai frumoasa zi a vietii mele...
Va rog mult, suneti-mi care e calea corecta, ce sa fac, voi ce ati face in locul meu, cum ati proceda? sorry.gif
anaoi
prima intrebare a lui dylly:
nu urmeaza nici un tratament, care sa o ajute sa se controleze?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.