Buna dimineata!
Monic crede-ma nu merita in astfel de cazuri sa faci nici un compromis.Nasii trebuie sa-ti fie cei mai buni prieteni,sunt ca al doilea parinte si nu-ti strica cea mai frumoasa zi din viata pentru nimeni.Spune un Nu hotarat ,iti spun din experienta.Si pana la urma ce rost are sa te complici?E pacat ca e bolnava si chiar daca nu vreau sa par insensibila , de ce sa suferi tu pentru problemele altuia cu atat mai mult ca acel cineva iti face rau chiar si neintentionat.Eu am primit multe palme la viata mea ,din pacate ,as putea sa scriu un roman din cei 14 ani de cand sunt cu sotul meu(si inca sunt tanara

)si crede-ma ,pot sa-ti dau un singur sfat:nu face compromisuri atunci cand iti faci tie rau,pentru nimeni!Si sunt sigura ca Paul te va intelege,la urma urmei e si nunta lui

Inceputul e mai greu si dupa aceea vin celelalte:vizite ,ca doar e "nasa",nu?,poate si botezul copilului ca asa e frumos,zile de nastere

Daca se simte rau ,alte vizite,si problema este ca de cate ori veti merge la ea cu intentiile cele mai curate ,tu vei pleca plangand sau paralizata de tot felul de situatii.Boala ,la urma urmei nu este o scuza. ca sa ranesti pe altul.
Dany
Felicitari!