Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Ama.ro
blink.gif Hai ca am ramas masca.Pai si n-o duce la dr?Ma gandesc ca or exista ceva calmante..eventual, daca n-ai cum sa faci sa n-o pu-i nasa, macar sa-si ia un pumn de calmante.
anaoi
pt ca daca nu urmeaza ar trebui sa vorbesti cu Paul sa ii explici...compromisul maxim pe care s ail faci este sa ii lasi sa vina la nunta (nu prea ai cum sa eviti asta, ca sunt fratele si cumnata lui Paul) in calitate de INVITATI nu nasi.
si daca parintii lui Pual comenteaza explica-le si lor ce a facut cumnata lui Paul. dar cel mai important fii ferma pe pozitii, pt ca este ziua cea mai importanta din viata voastra.
alta idee...dar de ce nu va casatoriti voi fara sa mai stie nimeni? ma rog...idee doar.
dany
Monic - hug.gif pupic.gif . M-ai lasat masca , sincer . M-am cam ingrozit cand am citit . Nu stiu daca noi iti putem da sfaturi ....Fiind vorba de fratele lui paul e cam complicat ...Cert e ca nici eu nu as vrea sa am o asa persoana la nunta mea ...si mai ales ca nasa . Vorbeste totusi cu paul si ganditi in perspectiva .Nasii ii ai nu doar pentri o zi .

Multa bafta sa iesi cumva cu bine din situatia asta . pupic.gif
Monic
CITAT(anaoi @ 31-07-2007, 03:55 PM) *

pt ca daca nu urmeaza ar trebui sa vorbesti cu Paul sa ii explici...compromisul maxim pe care s ail faci este sa ii lasi sa vina la nunta (nu prea ai cum sa eviti asta, ca sunt fratele si cumnata lui Paul) in calitate de INVITATI nu nasi.
si daca parintii lui Pual comenteaza explica-le si lor ce a facut cumnata lui Paul. dar cel mai important fii ferma pe pozitii, pt ca este ziua cea mai importanta din viata voastra.
alta idee...dar de ce nu va casatoriti voi fara sa mai stie nimeni? ma rog...idee doar.

i wish, paul vrea cu nunta, prieteni, familie
eu as fi vrut fara sad.gif
in fine, si eu sunt masca, nu imi vine sa cred ce mi s-a intamplat
femeia cred ca se trateaza, dar ea nu recunoaste ca ar fi bolnava
treaba lor. Necazul e ca vor face parte din familia mea, si asta ma termina, pt ca la noi in familie toti sunt NORMALI(de-ati stii ce mult inseamna asta... sad.gif )
Amazoana
Monica, explica-le lui Paul si parintilor lui. Sincer nu cred ca s-ar supara; e imposibil ca de 14 ani, parintii cumnatului tau sa nu stie cum le este nora. Parerea mea....
Si cum spun fetele, nu cred ca nu au cum sa NU vina la nunta, dar DOAR ca invitati!Ooffff, ce situatie aiurea. Imi pare rau. hug.gif
anaoi
ai pm
anaoi
am plecat . pa
michelle
Monic, fetele au dreptate.. Nu cred ca vor putea lipsi de la nunta, dar ca sa iti fie nasi.. valea.gif Nasii devin parintii vostri spirituali. Vorba lui Dany, nu ii ai doar pentru o noapte. Sper sa gasiti fuguta alta pereche. La nunta sa speram ca o va tempera cineva, poate chiar iei masuri preventive, nu are rost sa faca scandal in cea mai frumoasa zi din viata voastra. pupic.gif
Sexymom
Fete frumoase, la mine in jurnal aveti poze cu mine si cu Maybeline, daca vreti sa le vedeti, si acum mai pun altele.Besos pupic.gif
Ama.ro
CITAT(Sexymom @ 31-07-2007, 07:05 PM) *

Fete frumoase, la mine in jurnal aveti poze cu mine si cu Maybeline, daca vreti sa le vedeti, si acum mai pun altele.Besos pupic.gif

Superrrr!!!
Unde locuiesti, Sexy?
Sexymom
Locuiesc in Madrid.
dany
Baia si holul de la etaj .... In sfarsit gata cheer.gif cheer.gif .Pusesem si 2 poze cu biroul dar ...am facut ceva gresit si nu le-a luat doh.gif
Ama.ro
CITAT(Sexymom @ 31-07-2007, 07:28 PM) *

Locuiesc in Madrid.

Si sor'mea e in Madrid..de mai bine de un an de zile.Super curte..
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 31-07-2007, 07:33 PM) *

Baia si holul de la etaj .... In sfarsit gata cheer.gif cheer.gif .Pusesem si 2 poze cu biroul dar ...am facut ceva gresit si nu le-a luat doh.gif

Dany, arata super bine baia si holul. Imi place maxim dusul, bazinul wc si vaza aceea mare plina cu lori. Ai talent fata, nu gluma. Stii, e tare primitoare casa ta. Felicitari!
Monic
Dany, acum am vazut pozele si e super super, nu am cuvinte sa spun cat de mult imi place hug.gif
Felicitari, esti o artista in decoratiuni interioare!
May, Sexy sunteti foarte frumoase, Sexy pe tine te stiam slaba oricum, dar May...... buei fato, tu ai tinut secret cat ai slabit, ia zi repede cate kg ai blum.gif , wooow, e o diferenta imensa intre ce ai fost si ce-ai ajuns lol.gif
Sexymom
superba fata asta, ai vazut ultimele poze????? cum e dotata????
Monic
CITAT(Sexymom @ 31-07-2007, 08:14 PM) *

superba fata asta, ai vazut ultimele poze????? cum e dotata????

ai dreptate Sexy, e dotata rau, rusine sa-i fie, ca de-aia nu mi-a ajuns si mie mad.gif
lol.gif lol.gif lol.gif
Dumbo
Daca sunt doritoare donez si de la mine... o cupa.

Superba casa, honey. M-am indragostit de dressing, e bestial. Nici bucataria nu arata mai rau. Ce mai, toata casa e super-super.

Eu cred ca nu o sa mai termin cu casa, mai ales ca meseriasii romani sunt din ce in ce mai nesimtiti, daca nu sunt stimulati inainte. Tipii cu care am discutat personal sunt ok, in schimb au venit aia azi sa imi monteze usa metalica si au plecat cu jumatate de perete dupa ei. Ca sa nu mai zic ca am maturat toate scarile pana la parter (eu stau la etajul 4/4) ca au imprastiat moloz pana la scara blocului. Maine cand o veni al meu mester si o vedea minunea se ia cu mainile de cap. doh.gif
Dupa toate cele mi-au trantit usa aia veche tocmai peste peretele proaspat facut de al meu mester. Am zis ca ii dau afara din casa, si mai multe nu.

Monic, nasi ar fi frumos sa fie o pereche cu care sa iti fie drag sa te intalnesti, nu frica. Ca sa nu mai zic ca trebuie sa iti fie alaturi in ziua nuntii. Ce faci daca o apuca crizele in biserica? O alergi in jurul mesei? Incearca sa gasesti o cale de scapare, ai destul stres cu nunta.
ina_ceva
Mama ce gospodina ai fost astazi, axe! Tzi-a priit racoarea de afara wink1.gif

Super arata, dany-dulce! Nu stiu cum sa-ti spun , dar tot timpul mi-am dorit o mama asa ca tine, nu ma infiezi wink1.gif ?

Somnic usor!
May
Ma faceti sa rad.... oare numai eu ma vad ca o balena esuata in poze? )).gif Multumesc mult pt complimente... am slabit 6 kg in ultimele 2 luni si sper sa mai slabesc vreo 3 luna lui august... toate cu WW si bicicleta... sunt multumita si mandra de mine dar mai am mult de luptat... si am de luptat mult si la mansarda caci ma vad la fel de grasa ca la aproape 100 de kile... nu pot sa constientizez ca am slabit sad.gif

Poate, dupa ce vin din tara, o sa va pun o poza cu before and (aproape)after....

Monic blink.gif fereste-te de femeia aia!
ganesha
CITAT(Maybeline @ 31-07-2007, 01:53 PM) *

Ma faceti sa rad.... oare numai eu ma vad ca o balena esuata in poze? )).gif Multumesc mult pt complimente... am slabit 6 kg in ultimele 2 luni si sper sa mai slabesc vreo 3 luna lui august... toate cu WW si bicicleta... sunt multumita si mandra de mine dar mai am mult de luptat... si am de luptat mult si la mansarda caci ma vad la fel de grasa ca la aproape 100 de kile... nu pot sa constientizez ca am slabit sad.gif

Da, cred ca numai tu te vezi balena esuata tease.gif grin.gif Felicitari pentru eforturi si pentru rezultate, si nu uita ca atunci cind e vorba de noi insine si de aspectul nostru, mereu ne vedem mai strimb decit ne vad cei din jur. Enjoy rezultatele si nu uita sa fii mindra de tine wink1.gif si sa nu te lasi floare.gif

Eu azi am sarit calul cu ciocolata primita cadou (~ 400 calorii numai din cioco) - dar a meritat, a fost un cadou care mi-a mers direct la inima, de la studenta care a lucrat 2 luni la noi in lab. Azi a fost ultima ei zi si a vrut sa-si arate recunostinta (si memoria ei buna )).gif , ca a tinut minte ca-mi place ciocolata gourmet cu menta - mai bine uita si ramineam doar cu felicitarea lol.gif ). De miine iar la treaba!
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Matinala si astazi, nu se prinde somnul de mine si pace; asta e wacko.gif .
M-am vazut aseara cu fetele, recunosc ca mi-era dor de ele wink1.gif hug.gif

Ganesha, te iertam pt ciocolata aia, a fost o situatie mai speciala blum.gif , dar de maine pe cai, da?
Ama.ro
Neata neuroni!Dany, si mie imi place casa ta.Eu visez la o casa a mea, asa mare si frumos aranjata. smile.gif
Ganesha, macar a fost bun a cioco, nu?
nusarich
Buna dimineata!

Dany, super casuta ai! Arata de milioane!

Monic, vorbeste cu Paul, s-ar putea ca si el sa aiba aceeasi parere ca si tine in legatura cu cumnata... e mai bine sa discutati, pana la urma veti ajunge la cea mai buna concluzie, te asigur!
BLUELIFE
Buna dimineata! yahoo.gif
Monic crede-ma nu merita in astfel de cazuri sa faci nici un compromis.Nasii trebuie sa-ti fie cei mai buni prieteni,sunt ca al doilea parinte si nu-ti strica cea mai frumoasa zi din viata pentru nimeni.Spune un Nu hotarat ,iti spun din experienta.Si pana la urma ce rost are sa te complici?E pacat ca e bolnava si chiar daca nu vreau sa par insensibila , de ce sa suferi tu pentru problemele altuia cu atat mai mult ca acel cineva iti face rau chiar si neintentionat.Eu am primit multe palme la viata mea ,din pacate ,as putea sa scriu un roman din cei 14 ani de cand sunt cu sotul meu(si inca sunt tanara grin.gif )si crede-ma ,pot sa-ti dau un singur sfat:nu face compromisuri atunci cand iti faci tie rau,pentru nimeni!Si sunt sigura ca Paul te va intelege,la urma urmei e si nunta lui give_rose.gif Inceputul e mai greu si dupa aceea vin celelalte:vizite ,ca doar e "nasa",nu?,poate si botezul copilului ca asa e frumos,zile de nastere pleasantry.gif Daca se simte rau ,alte vizite,si problema este ca de cate ori veti merge la ea cu intentiile cele mai curate ,tu vei pleca plangand sau paralizata de tot felul de situatii.Boala ,la urma urmei nu este o scuza. ca sa ranesti pe altul. give_rose.gif

Dany swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif Felicitari!
michelle
Dany felicitari pentru casuta cheer.gif Imi place tare mult cum ati amenajat-o. Felicitari inca o data!! pupic.gif
Amazoana
Imagine
anca veselie
neatzaaaaa!
si eu am iesit aseara cu fetele, dar a trebuit sa plec inainte sa vina ina sa ma vad cu alte fete.
a fost foarte placut, ma bucur ca in sfarsit am cunoscut-o pe nessie pe care o vanez de mult!
sper sa reeditam intamplarea asap biggrin.gif

dany am vazut ultimele poze, imi place rau casutza! pupic.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 01-08-2007, 09:40 AM) *

neatzaaaaa!
si eu am iesit aseara cu fetele, dar a trebuit sa plec inainte sa vina ina sa ma vad cu alte fete.
a fost foarte placut, ma bucur ca in sfarsit am cunoscut-o pe nessie pe care o vanez de mult!
sper sa reeditam intamplarea asap biggrin.gif

dany am vazut ultimele poze, imi place rau casutza! pupic.gif

Poze n-ai? Dylly are? De fapt daca le astept pe ale ei, cred ca prind aniversarea de 80 de ani blum.gif Ups, acus vine si ma strange de gat!
ALICE
Am dat avans pentru masina noua.Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cheer.gif Vine in 3 saptamani.
Loooome ,mi-am luat masina.Bine, nu mi-am luat inca,dar va anunt cand apare
BLUELIFE
Pur si simplu va invidiez,eu nu stiu cand am sa va pot cunoaste " sorry.gif sorry.gif sorry.gif live"

CITAT(ALICE @ 01-08-2007, 09:58 AM) *

Am dat avans pentru masina noua.Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cheer.gif Vine in 3 saptamani.

Felicitari! cheer.gif Ce marca?
axe10
Va anunt cu mandrie ca am -1kg...in 3 zile de Montignac curat.....
ALICE
CITAT(BLUELIFE @ 01-08-2007, 10:01 AM) *

Felicitari! cheer.gif Ce marca?

Apai ce mi-am permis si eu.Chevrolet.
CITAT(axe10 @ 01-08-2007, 10:03 AM) *

Va anunt cu mandrie ca am -1kg...in 3 zile de Montignac curat.....

Serios????E f bine. cheer.gif
ina_ceva
Bravo, axe! cheer.gif Se pare ca-tzi merge mai bine decat cu WW.

Felicitari, alice! Neaparat sa faci poze cu ea cand vine wink1.gif
Sexymom
Alice felicitari, e o masina foarte frumoasa,si scumpa floare.gif
Axe bravo tie pupic.gif

Eu in 3 zile reusesc sa ma ingras 1 kg, nu sa il pierd sad.gif
ALICE
CITAT(Sexymom @ 01-08-2007, 10:24 AM) *

Axe bravo tie pupic.gif

Nu e scumpa Sexi,e printre cele mai ieftine.Dar n-am mai vrut masina romaneasca, asa ca am ales urmatoarea varianta cea mai ieftina.
BLUELIFE
Alice e super masina si-a luat o cunostinta de a mea si imi place foarte mult,dar am uitat sa te intreb:culoarea?
Sa ai parte de ea fara surubelnita si sa o vinzi cand vei vrea ,la suprapret! grin.gif
Axe felicitari!cred ca te insotesc si eu in Monti... grin.gif

CITAT(ALICE @ 01-08-2007, 10:32 AM) *

CITAT(Sexymom @ 01-08-2007, 10:24 AM) *

Axe bravo tie pupic.gif

Nu e scumpa Sexi,e printre cele mai ieftine.Dar n-am mai vrut masina romaneasca, asa ca am ales urmatoarea varianta cea mai ieftina.

Si eu sunt de parere ca nu merita sa cumperi masina romaneasca indiferent cum s-ar numi ca dupa doi ani tot asa zdrongane ca Dacia cea vestita.Am fost cu Loganuri de 2-3 ani si crede-ma nu as vrea sa fiu posesoarea lor,iar la confort ,ata la condus cat si la pasageri,sau portbagaj...varza. dry.gif
nusarich

S-o stapaniti sanatosi si fara peripetii! Ce culoare e? Ce model e? Sefa mea are Kalos de 2 ani si e super multumita de ea. adica merge aproape in fiecare luna la Sibiu, in afara de venitul zi de zi la Otopeni si e foarte incantata de masinuta. Am vazut pe langa blocul meu si ceva Aveo (am inteles ca e imbunatatita fata de Kalos) si Lacetti. Asta nu stiu cum e, dar arata super din afara.
Ama.ro
Alice, felicitari pt masina.N-o uzi? )).gif
La mine toarna cu galeata inca de azinoapte.
dany
Neata , neuroni !!

Va multumesc la toate si ma bucur ca va place cum a iesit totul hug.gif .Mai avem de retusat pe ici-pe-colo dar in mare e gata , uf !!

Lavi - felicitari pentru kilograme ...nu e prea mult in 3 zile ?

Ina - )).gif eu te-as infia dar voi avea probleme cu cresterea si educarea ta lol.gif

Alice - felicitari pentru masina !!

Dumbo - eu sunt " danyhoney" ......"honey" e altcineba blum.gif

Mai avem un pic de alergat azi si apoi profit de vremea buna si imi mai pun niste flori in gradina . Asa ca ...vorbim mai pe dupa-masa .

Sa aveti o zi buna !
BLUELIFE
Sexy am tras cu ochiul in jurnal si am vazut pozele. cheer.gif Si eu inot la fel de bine,numai ca inca nu am nici macar cu ce spre deosebire de voi.Si ce bine va sta ,abia astept sa plec si eu in concediu cand va vad imi vine sa mor.Apropo,din ce localitate esti?
ALICE
Peste trei saptamani o ud.E model Aveo.Sincera sa fiu atata ne-am cacait pana am dat avansul de numa' numa'.Atata am studiat ofertele.........Zici ca noi ne luam Porche.Dar astia-s banii nostrii de nunta si sper sa ne aduca noroc.
La culoare n-am prea avut pretentii, ca avem nevoie de ea mai repede.Dar am avut noroc sa fie una pe o culoare draguta.Stati ca gasesc o poza
Amazoana

Felicitari cheer.gif Uaaauuu Chevrolet. Pot sa te intreb cat ai dat pe el? give_rose.gif
Abia astept sa ma laud si eu....dar mai dureaza putin...
BLUELIFE
CITAT(ALICE @ 01-08-2007, 10:47 AM) *

Peste trei saptamani o ud.E model Aveo.Sincera sa fiu atata ne-am cacait pana am dat avansul de numa' numa'.Atata am studiat ofertele.........Zici ca noi ne luam Porche.Dar astia-s banii nostrii de nunta si sper sa ne aduca noroc.
La culoare n-am prea avut pretentii, ca avem nevoie de ea mai repede.Dar am avut noroc sa fie una pe o culoare draguta.Stati ca gasesc o poza

good.gif
ina_ceva
Dany-dulce, la ce educatie cred ca as primi din partea ta (gen bagat barbati sub masa), nu as refuza tease.gif
uka
Am luat examenul scris la licenta, maine am prezentarea lucrarii de diploma, ma pregatesc sa ma apuc sa ii fac o prezentare frumusica in power point.
va pup
p.s. dany stii ca imi place casutza ta mult mult, da?? iar baia arata...hmm...fabulous give_rose.gif pupic.gif pupic.gif
otilici
Dany,ai o casuta foarte primitoare.Imi place mobilierul tau din baie de moooor smile.gif
ina_ceva
Felicitari, uka! Bafta maine!!!Tinem pumnii!!
otilici
May,tocmai m-am uitat in jurnalul lui Sexy,arati SUPER! Felicitari pt.ceea ce ai realizat! floare.gif give_rose.gif .Ei,dar nici Doina nu se lasa mai prejos,nu-si arata varsta deloc! Va invidiez fetelor pupic.gif pupic.gif
anca veselie
dulci nu s-au facut poze...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.