Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Dumbo
CITAT
Dumbo - eu sunt " danyhoney" ......"honey" e altcineba blum.gif

Scuze, pupic.gif give_rose.gif
Amazoana
Felicitari Ukaaaaaaa! cheer.gif Knock them down! cum zice inglezii
Monic
fetelor, vreau sa va multumesc tuturor pt sfat, nici nu stiti cat de mult m-ati ajutat. Mi-am adunat ieri puterile si i-am spus clar lui Paul sa faca ceva, ca eu nu vreau ca un astfel de om sa imi vina nas. Nu a comentat deloc, mi-a spus ce prost s-a simtit si ca s-a blocat si el cand a vazut ce face femeia si ce striga la noi. Plus ca eram in casa lor, deci nu avea cum sa ridice tonul in casa altuia...
Aseara, dupa job mi-a spus ca a sunat acasa, si le-a spus si parintilor care au inteles imediat(ati avut dreptate, parintii deja stiau ca femeia e dusa rau). Asa ca in momentul de fata, multumita voua give_rose.gif
avem o persona non grata la nunta lol.gif cheer.gif (imi pare extrem de rau sa zic asta, dar decat sa se intample ceva mai bine asa) Bineinteles fratele lui paul si baiatul lor sunt asteptati cu drag, dar femeia sa stea ori acasa ori la casa de nebuni(asta mi-a zis Paul)
Daca nu erati voi taceam malc si ma stresam pana in 9 septembrie sad.gif Va multumesc!!! hug.gif
May
Neatza, multumesc tuturor inca o data give_rose.gif

alice felicitari pt masinutza cheer.gif cheer.gif cheer.gif

axe wow, in 3 zile un kil? super! floare.gif

uka fata desteapta pupic.gif

dany pot sa ma mut in baie la tine? )).gif hug.gif

monic ce bine ca s-a rezolvat wink1.gif
Amazoana
Monic, ce bine imi pare ca ai rezolvat! cheer.gif pupic.gif Ce rost avea sa te stresezi, in loc sa fii fericita si sa plutesti (alergi grin.gif ) dupa cumparaturi!
michelle
CITAT(Maybeline @ 01-08-2007, 12:11 PM) *

Si eu! Si eu! cheer.gif Incap in dulapior laugh.gif

Axe, bravo pt kil!
May, eu te inteleg. Asa ma vedeam si eu, tot grasuta, chiar daca eram piele si os. blushing.gif Bine ca m-am recuperat wacko.gif
Uka, felicitari! give_rose.gif Bafta multa in continuare!
Monic, ce ma bucur ca ati rezolvat problema asta hug.gif
Alice, asteptam cinstea naughty.gif

CITAT(BLUELIFE @ 01-08-2007, 10:37 AM) *

Si eu sunt de parere ca nu merita sa cumperi masina romaneasca indiferent cum s-ar numi ca dupa doi ani tot asa zdrongane ca Dacia cea vestita.Am fost cu Loganuri de 2-3 ani si crede-ma nu as vrea sa fiu posesoarea lor,iar la confort ,ata la condus cat si la pasageri,sau portbagaj...varza. dry.gif

Eu sunt posesoarea unui Logan de fix 2 ani, si asta pentru ca am optat pt o masina noua in locul uneia SH.
Cine compara loganul cu o masina straina sa aiba in vedere ca e la juma de pret totusi huh.gif
nusarich
Monic, ma bucur tare ca s-a rezolvat problema. Vezi ce inseamna sa comunici? Poate si Paul avea o retinere sa vorbeasca cu tine, asa cum si tu iti faceai ganduri... de-acum incolo, inainte de a-ti face planuri si ganduri, vorbeste cu Paul, intoarceti probleme pe toate partile impreuna si o sa gasiti cu siguranta o rezolvare, impreuna.
Dumbo
Si eu am Loganash si sunt multumita de el. Mai ales ca e pe motorina si consuma foarte foarte putin.
Cand am luat-o m-am uitat si eu la Chevrolet, numai ca era mai scump si in plus nu aveau nici o varianta pe motorina.

Monic
CITAT(michelle @ 01-08-2007, 11:26 AM) *

Axe, bravo pt kil!
May, eu te inteleg. Asa ma vedeam si eu, tot grasuta, chiar daca eram piele si os. blushing.gif Bine ca m-am recuperat wacko.gif

Si eu sunt de parere ca nu merita sa cumperi masina romaneasca indiferent cum s-ar numi ca dupa doi ani tot asa zdrongane ca Dacia cea vestita.Am fost cu Loganuri de 2-3 ani si crede-ma nu as vrea sa fiu posesoarea lor,iar la confort ,ata la condus cat si la pasageri,sau portbagaj...varza. dry.gif

Eu sunt posesoarea unui Logan de fix 2 ani, si asta pentru ca am optat pt o masina noua in locul uneia SH.
Cine compara loganul cu o masina straina sa aiba in vedere ca e la juma de pret totusi huh.gif

eu as veni sa stau de paza pe langa dulapiorul cu Miha, ca in dulapior no way sa incap la imensitatea mea laugh.gif
May
Nu stiu unde incapeti voi, dar solul e al meu, vin cu cortul )).gif
himere2005
may, arati traznet fata.... ne sochezi de fiecare data pupic.gif ...de abia astept alte poze...remy ce zice? nu-i ii este frica cu asa o tipa langa el? sa nu te fure cei din Spania? )).gif poate reusiti si sa va vedeti si cu liliana si poate trimiteti aer de Spania si la Galati wink1.gif
unde este tulip ca parca n-am mai vazut-o pe aici rolleyes.gif
monic, bine ca s-a rezolvat problema. voi capricornii ar trebui sa va expuneti punctul de vedere mai des, caci eu cred ca de multe ori aveti dreptate. si cumnata mea este la fel ca tine, nu vrea sa deranjeze spunand ceea ce gandeste si de multe ori o simt ca ceva nu este in regula si deschid eu discutia....ca daca este sa nu va placa cineva poate sa nu va placa si din motive neintemeiate...prinde mai mult curaj ca faci bine
blue, ti-am trimis pm, daca mai vrei amanunte sa-mi scrii
alice, felicitari pentru masina, tare draguta este culoarea....mai ai emotii la volan?
miha, multumesc pentru pm, tare mult tin la voi, insa nu reusesc sa ma adun de multe ori si sa scriu , nu stiu unde am pierdut optimismul de alta data rolleyes.gif acum de ex. avem o problema in familia extinsa. mama are in grija o matusa care e singura si are parkinson. boala i-a atins si creierul si incepe sa nu mai judece cum trebuie. acum cateva zile a plecat noaptea de acasa si a ajuns pe strazi. a sunat cineva la salvare s a ajuns la spital, vineri o externeaza. mama nu stie ce sa mai faca, cum sa se mai imparta si nici eu nu stiu cum sa o ajut sad.gif ea tine in carca atatea persoane...cu copilul nu o solicit decat la urgente, insa material nu reusesc sa ma mai descurc singura. lucrarea de care m-am apucat la stomatologie cposta mult peste puterile noastre....deci: nu va uit, doar ca daca am perioade mai aiurea devin cam tacuta
sexy, merci de mesaj, sunteti tare frumosi la piscina, am vazut ca nici la tine nu merge dieta. eu vreau sa ma organizez si nu prea reusesc ca sunt pofticioasa si in plus mai manan si la nervi doh.gif
uka, multa bafta, o sa vezi ca emotiile sunt mai mari...dupa aia o sa zici ca te-ai stresat prea mult
ella, esti bine? tie iti doresc concediu placut alaturi de mihai cheer.gif
dany, mi-a placut baia si aranjamentul floral...unde ai gasit "ingredientele"? le-ai aranjat ca o maestra in ikebana grin.gif
anca, mi-ai facut mare bucurie cu imaginile din excursie si am apreciat efortul de a posta atat si cu atatea explicatii...parca as fi fost eu fotograful blum.gif
ina, unde e plecat barbatelul si cand se intoarce?

Monic
CITAT(Maybeline @ 01-08-2007, 11:38 AM) *

Nu stiu unde incapeti voi, dar solul e al meu, vin cu cortul )).gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif ce bine, ce bine, macar am de ca ma sprijini cand ma apuca somnul lol.gif
BLUELIFE
CITAT(michelle @ 01-08-2007, 12:26 PM) *

Axe, bravo pt kil!

Indraznesc sa te contrazic deoarece tocmai am adus o lista de preturi pentru cineva si un logan la 9300 de eur nu e deloc ieftin fata de alte masini, straine,pe care le poti lua la 8-10 mii eur,poate ca in urma cu doi ani erau mai ieftine dar acum...nu vreau sa te jignesc si eu m-am gandit la un moment dat sa iau logan ca e nou dar am facut mii de comparatii din mii de puncte de vedere si nu mi se arata,cel putin mie nu mi se pare rentabil. pupic.gif

Uka ma bucur pentru tine,stiu ce inseamna si sunt fericita ca ai scapat de primul hop,Felicitari.Bafta la Oral... doh.gif la sustinerea lucrarii ma refeream lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
felicitari pentru slabit axe, cred ca ma apuc de citit monti ca macar pot sa mananc bine )).gif
dana, deea, pisik, concediu placut, sa veniti cu poze cheer.gif
oti, ti-ai scos tickerul? ce prostioare mai face piticul tau?
noi i-am pus biancai cercei cheer.gif o sa descarc acum o poza, nu e grozava ca nu sta deloc sa-i pozez cerceii, probabil ca-i este teama de mine de cand am imobilizat-o sa-i pun cerceii, dar ce sa fac daca altii nu se baga, ma lasa pe mine sa fiu personajul negativ )).gif
May
CITAT(Monic @ 01-08-2007, 11:43 AM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif ce bine, ce bine, macar am de ca ma sprijini cand ma apuca somnul lol.gif

De parca nu te primesc in cort dry.gif

himere si noi am dori tare mult sa o vedem pe liliana si chiar vb cu doina despre ea ieri si despre faptul ca nu a dat niciun semn de viata... a ramas ca ne contacteaza ea caci noi nu stim unde sa o contactam. Remy ce sa zica, se bucura pt mine si ma trage mereu de sunci ca cica: tre` sa trag bine acum ca pe urma nu mai am de ce )).gif. Sper sa se rezolve toate si la tine pupic.gif
Sexymom
CITAT(BLUELIFE @ 01-08-2007, 11:45 AM) *

Sexy am tras cu ochiul in jurnal si am vazut pozele. cheer.gif Si eu inot la fel de bine,numai ca inca nu am nici macar cu ce spre deosebire de voi.Si ce bine va sta ,abia astept sa plec si eu in concediu cand va vad imi vine sa mor.Apropo,din ce localitate esti?

Din Madrid, ce zici tragi o tura pana la mine? naughty.gif
himere2005
Imagine
asta e tot ce am momentan, poate cand va sta mai linistita pun poze mai reusite smile.gif
nusa, cum petreci? naughty.gif ....din pacate nu am poze de la ziua mea ca am avut aparatul imprumutat 2 saptamani la cumnata mea. ei au fost cazati in bulgaria, apoi au vizitat si grecia si turcia putintel. au si filmat apa clara....asa de frumos mi s-a parut in grecia...ne-au servit si cu ouzo de la mama lui...bun dar cam tare mi s-a parut blum.gif
anca veselie
himere pupic.gif ma bucur ca ti-au placut pozele mele!
imi pare rau sa aud ca aveti probleme... si foarte nasol cu matusa, e tragic ca oamenii ajung in astfel de situatii...
in ceea ce priveste optimismul, o sa-l regasesti sigur pupic.gif
BLUELIFE
Himere mersi,ai pm
anca veselie
alice felicitari pt masina, s-o stapaniti sanatosi~!
michelle
CITAT(BLUELIFE @ 01-08-2007, 12:50 PM) *

Indraznesc sa te contrazic deoarece tocmai am adus o lista de preturi pentru cineva si un logan la 9300 de eur nu e deloc ieftin fata de alte masini, straine,pe care le poti lua la 8-10 mii eur,poate ca in urma cu doi ani erau mai ieftine dar acum...nu vreau sa te jignesc si eu m-am gandit la un moment dat sa iau logan ca e nou dar am facut mii de comparatii din mii de puncte de vedere si nu mi se arata,cel putin mie nu mi se pare rentabil. pupic.gif

Dap, acum 2 ani erau cu cateva sute de eur mai ieftine.
Intr-adevar daca ai 10 mii E, loganul nu e cea mai buna alegere.. Sor'mea avea la bataie 10 mii E pt masina si pana la urma a mai facut un efort si si-a luat de 14 mii Skoda grin.gif
Sexymom
Himere e frumoasa foc printesa ta, cu cercei noi. pupic.gif
BLUELIFE
CITAT(michelle @ 01-08-2007, 01:08 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 01-08-2007, 12:50 PM) *

Dap, acum 2 ani erau cu cateva sute de eur mai ieftine.
Intr-adevar daca ai 10 mii E, loganul nu e cea mai buna alegere.. Sor'mea avea la bataie 10 mii E pt masina si pana la urma a mai facut un efort si si-a luat de 14 mii Skoda grin.gif

Oricum sa o stapanesti sanatoasa ca pe vremea aceea cand aveam numai dacii,Doamne dragi ne erau.Si am avut si eu o dacie de 25 de ani dar intretinuta ca lumea si am plans cand am vandut-o doh.gif iar loganul daca ai grija de el tot tine ceva ca doar e noua. give_rose.gif
himere2005
dar legat de consumul la benzina ce stiti? ca eu am auzit ca matiz consuma putin ...
axe10
Fetele, merci...merg si eu mai repede la inceput...ca de fiecare data....dupa cata inghetata am mancat in ultimele 2 saptamani e si normal sa dau jos asa repede...

Himere si eu am revenit la asta tot din cauza cantitatii de mancare ingerate la ww...parca erau zile in care faceam foamea...acum ca aveam momente in care nu alegeam eu alimentele cele mai potrivite...dar sa stau de fiecare data sa calculez ce gatesc, sa impart la portii, iar apoi sa constat ca fiecare bucatica de carne "costa" o gramada de puncte....nu ca asi fi mare carnivora....dar altfel mi se face foame....asa...mi-e foame, bag ceva in gura...mancare ce credeati?....si nu-mi pasa de puncte. WW am afirmat, pt mine e super de intretinere, pt ca dupa ce am interzis la paste(preferatele mele), orez....ma rasfat cu cate o portie numarata!!
Asa ca merg inainte asa ca am avut succes cu asta....asta nu inseamna ca nu va urmaresc!
Alice, felicitari pt masinutza....asteptam berile!

May si Sexy scriu si aici ...bine o fi sa stai cu burta la soare cand altii muncesc....yummmy oricum, amandoua!
BLUELIFE
CITAT(himere2005 @ 01-08-2007, 01:24 PM) *

dar legat de consumul la benzina ce stiti? ca eu am auzit ca matiz consuma putin ...

Depinde la ce iti trebuie matizul.Chiar daca are servo dar nu stiu sigur,cat e de mica se manevreaza mai greu decat o masina mare deoarece are unghiul de intoarcere a rotilor destul de mic,cu alte cuvinte unde intorci cu o masina bine reglata dintr-o manevra ,chiar daca e mai mic cu mult ,matizul necesita 2-3 manevre.Nu are stabilitate buna in curbe si sub greutate.Pe de alta parte e mica si e buna in oras.Referitor la consum fiecare masina consuma mult in oras daca e aglomerat si sunt semafoare multe.de ex.:un audi care consuma la druym intins 4-4.5l la plecare de la semafor poate ajunge pana la 18 l.asta bineinteles pe distanta mica dar totusi in loc de 4 ajunge la o medie de 7-8 l in oras,in functie de cate opriri e obligat sa faca.Acum daca vrei o masina mica de oras,matizul ca si polo sau golf,smart etc sunt super,si nu consuma foarte mult intr-adevar. pupic.gif

CITAT(Sexymom @ 01-08-2007, 12:55 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 01-08-2007, 11:45 AM) *

Sexy am tras cu ochiul in jurnal si am vazut pozele. cheer.gif Si eu inot la fel de bine,numai ca inca nu am nici macar cu ce spre deosebire de voi.Si ce bine va sta ,abia astept sa plec si eu in concediu cand va vad imi vine sa mor.Apropo,din ce localitate esti?

Din Madrid, ce zici tragi o tura pana la mine? naughty.gif

bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif
Asta pentru ca imi faci in ciuda.poi cum sa ajung eu la tine din Bihor,fata draga?dar nu ma ispiti ca poate la anul nu scapi de mine si o sa-ti para rau ca m-ai invitat lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Sexymom
Draga mea, eu sunt tare incantata de cate ori imi calca cineva pragul, chiar astept sa mai vina cate cineva, cum stie si Maybeline, eu am mereu casa plina .Uneori si cate 7,8 copii.Cu parinti cu tot.
Anna
CITAT(ALICE @ 01-08-2007, 09:58 AM) *

Am dat avans pentru masina noua.Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cheer.gif Vine in 3 saptamani.
Loooome ,mi-am luat masina.Bine, nu mi-am luat inca,dar va anunt cand apare

Felicitari Alice!!! cheer.gif cheer.gif pupic.gif

CITAT(axe10 @ 01-08-2007, 10:03 AM) *

Va anunt cu mandrie ca am -1kg...in 3 zile de Montignac curat.....

La cat mai multe cu minus, Axe pupic.gif-
Bravo!! cheer.gif
BLUELIFE
CITAT(Sexymom @ 01-08-2007, 02:09 PM) *

Draga mea, eu sunt tare incantata de cate ori imi calca cineva pragul, chiar astept sa mai vina cate cineva, cum stie si Maybeline, eu am mereu casa plina .Uneori si cate 7,8 copii.Cu parinti cu tot.

OK,anul acesta sunt falita dupa scoli si licente dar anul viitor poate te fericesc cateva zile cu familia cu riscul de a parea depravata ca pic din prima lol.gif ,oferi cazarea gratuit?
ALICE
CITAT(dulcikatty @ 01-08-2007, 10:51 AM) *

Felicitari cheer.gif Uaaauuu Chevrolet. Pot sa te intreb cat ai dat pe el? give_rose.gif
Abia astept sa ma laud si eu....dar mai dureaza putin...[/color]

Scuze,acum am avut un pic de tip liber.9350 EURO
BLUELIFE
L-am si sunat pe sotul meu sa ma laud cu invitatia primita si stii ce mi-a spus?"Fugi, bea o cafa si la patru sa fii acasa" lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
ALICE
CITAT(himere2005 @ 01-08-2007, 12:43 PM) *

alice, felicitari pentru masina, tare draguta este culoarea....mai ai emotii la volan?

N-am mai condus de atunci.Cred ca o sa se repete istoria
Anna
CITAT(uka @ 01-08-2007, 11:21 AM) *

Am luat examenul scris la licenta, maine am prezentarea lucrarii de diploma, ma pregatesc sa ma apuc sa ii fac o prezentare frumusica in power point.
va pup
p.s. dany stii ca imi place casutza ta mult mult, da?? iar baia arata...hmm...fabulous give_rose.gif pupic.gif pupic.gif

Felicitari Uka ! Multa bafta! Iti tin pumnii! pupic.gif
Amazoana
CITAT(ALICE @ 01-08-2007, 02:21 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 01-08-2007, 10:51 AM) *

Felicitari cheer.gif Uaaauuu Chevrolet. Pot sa te intreb cat ai dat pe el? give_rose.gif
Abia astept sa ma laud si eu....dar mai dureaza putin...[/color]

Scuze,acum am avut un pic de tip liber.9350 EURO

Serioooos? blink.gif Noi spuneam ca ne luam masina cea mai ieftina (dar noua) si ne ajunge la 13.000Euro. Hmmm, trebuie sa vb cu iubi. dry.gif
Anna
pupic.gif Monic
ma bucur foarte mult ca ai scapat de piatra de pe inima! pupic.gif
Acum poti sa stai linista, mai trebuie sa va gasiti alti nasi si e rezolvata situatia! give_rose.gif
ALICE
Pai dupa asta era Renault la 10000 euro.Dar sunt piesele f scumpe la masinile frantuzesti.Dupa aia Citroen 10700 euro aceeasi poveste.Apoi Hyundai 11.000, Skoda Fabia-11.300,Wolkswagen 11.500,Opel Corsa 12.000
BLUELIFE
CITAT(ALICE @ 01-08-2007, 02:25 PM) *

CITAT(himere2005 @ 01-08-2007, 12:43 PM) *

N-am mai condus de atunci.Cred ca o sa se repete istoria

Trec dupa o vreme ,eu de emotii n-am condus aproape un an dupa ce am luat permisul si cand tyoata lumea mi-a spus ca am sa uit sa conduc ,am trecut la treaba.Cu marsalierul nici acum nu stau foarte bine,cu parcarea sunt aproape varza dar caut intotdeauna loc de unde sa pot iesi usor si trece cumva.daca nu ,imi bag piciorul ,sun pe iubi si sa vina sa o scoata.S-a intamplat o data cand m-a blocat o soferita mai "buna "ca mine pleasantry.gif lol.gif lol.gif lol.gif
uka
eu zic ca depinde si de dotarile masinii la pret, depinde ce vrei sa aibe pe ea...
faretle meu are logan ambiance, sau nu mai stiu exact ( ultima varianta oricum) si a zis k nu ar da-o pentru un ford focus nou, nu ii place deloc... iar tata are tot Logan Prestige, cel de 16 v si mi se pare super masina, la 10000si ceva, chiar nu mai stiu, aproape 10200, eu sunt pro logan, desi da, arata cam ciudat...iar interiorul se vede k e "ieftin" dar la banii astia, o masina full options... nu prea cred...
matizul consuma putin ptr ca e mica...e o masina haioasa, dar eu nu mi-as lua-o...nici macar ptr oras...dar ma rog.. stiti voi, asa gabarit, asa masina...deci la gabaritul meu Logan scrie, desi tocmai ne-am luat de vreo 2 saptamani un renault laguna 2004, SH, ptr ca omuletul meu nu a vrut logan nou....fiecare cu piticii lui...
a fost mai demult la pro tv, la pro motor, o comparatie intre masinile cu preturi in jur de 10.000 iar loganul a iesit pe locul 2, in fata pegeot 206 cred, dar cel nou, care cica i-au pus portbagaj si estre oribiiiilll, in fata la kia rio si nu mai stiu ce masini au fost, pe primul loc era parca fiat albea..dar doar ptr ca interiorul arata un pic altfel, nu asa "ieftin" ca la logan, ah si o alta masina proasta este hyunday accent, zdrangane oribil...
uka
ma pot imbraca maine asa?? eu zic ca da
voi ce ziceti?
BLUELIFE
Ptr faza cu hyundai-ul ai clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif cheers.gif
Explicatia:asa masina si-a luat o pleasantry.gif simpatie de a mea, si nu mai poate de mandrie. doh.gif
uka
CITAT(BLUELIFE @ 01-08-2007, 02:57 PM) *

Ptr faza cu hyundai-ul ai clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif cheers.gif
Explicatia:asa masina si-a luat o pleasantry.gif simpatie de a mea, si nu mai poate de mandrie. doh.gif

da la fata berea, sa fie sa fie...masinile tatalui meu de la serv erau hyndai, si acum le-a luat forduri fiesta..erau jalnice alea, si nu aveau decat vreo 2-3 ani...

mi-am amintit ca am bere in frigideeeerrrrr wacko.gif baby.gif
BLUELIFE
CITAT(uka @ 01-08-2007, 03:02 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 01-08-2007, 02:57 PM) *

da la fata berea, sa fie sa fie...masinile tatalui meu de la serv erau hyndai, si acum le-a luat forduri fiesta..erau jalnice alea, si nu aveau decat vreo 2-3 ani...

mi-am amintit ca am bere in frigideeeerrrrr wacko.gif baby.gif

Si inca o tura... cheers.gif cheers.gif cheers.gif haninoroc.gif haninoroc.gif haninoroc.gif haninoroc.gif haninoroc.gif

Alo!? tu maine ai examen bataita.gif bataita.gif bataita.gif
dar un pic de depravare nu strica ,totusi: drinks.gif drinks.gif drinks.gif drinks.gif
uka
CITAT(BLUELIFE @ 01-08-2007, 03:06 PM) *

Si inca o tura... cheers.gif cheers.gif cheers.gif haninoroc.gif haninoroc.gif haninoroc.gif haninoroc.gif haninoroc.gif

dar un pic de depravare nu strica ,totusi: drinks.gif drinks.gif drinks.gif drinks.gif

inocentul.gif inocentul.gif bag.gif gata gata ma apuc de power pointuri book.gif book.gif biggrin.gif ma fac angel.gif dar tto as bea o bereee
anca veselie
uka bafta, sigur o sa fie bine!

am vb cu dylly pe mess si ea zicea ca poate e mai bine sa-ti iei un sacou sau o camasa, m-am gandit si eu mai bine si cred ca ar fi mai ok ceva mai serios.
BLUELIFE
CITAT(uka @ 01-08-2007, 03:10 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 01-08-2007, 03:06 PM) *

inocentul.gif inocentul.gif bag.gif gata gata ma apuc de power pointuri book.gif book.gif biggrin.gif ma fac angel.gif dar tto as bea o bereee

Bine dar sa nu zici la nimeni naughty.gif naughty.gif naughty.gif devil.gif devil.gif devil.gif
Monic
CITAT(anca veselie @ 01-08-2007, 02:16 PM) *

uka bafta, sigur o sa fie bine!

am vb cu dylly pe mess si ea zicea ca poate e mai bine sa-ti iei un sacou sau o camasa, m-am gandit si eu mai bine si cred ca ar fi mai ok ceva mai serios.

si eu sunt adepta tinutei mai sobre, pt ca face totusi o impresie buna. Eu sunt mai sarita de pe fix, as zice camasa alba si pantaloni/fusta de stofa, sau sacou
nu da cu rosii tomato.gif
BLUELIFE
Plecat,va pup,pe maine pupic.gif
crissy
Doamne ce dragi imi sunteti pupic.gif . Ma delectez zilnic cu postarile voastre, chiar daca nu scriu des pentru ca nu prea am ce. Sunteti pansament pentru rana.
Un pupic.gif si tot respectul meu pentru Maybeline (sper ca am scris bine). Arati super, esti o frumoasa si-mi place ca ai simtul umorului.
Danyhoney, imi place tare casuta voastra. Am salvat si eu cateva fotografii (cu dressing-ul si baia), sper ca nu te superi. Daca o sa am nevoie de sfaturi, stiu la cine sa apelez wink1.gif . Dar pana ajungem si noi la amenajarile interioare mai avem drum lung de strabatut.
uka, felicitari pentru licenta. Mai ai un hop si scapi. Spor la power point-uiala. Sa-i lasi masca pe aia din comisie!

CITAT(axe10 @ 01-08-2007, 01:30 PM) *

Alice, felicitari pt masinutza....asteptam berile!

Axe, biggrin.gif Hei, berea nu e monti. Felictari pentru kg alungat. Si mie mi-a mers bine cu monti, dar din pacate nu mai am chef de diete.
dany
Ce vorbarete ati fost cheer.gif

Eu am terminat aproape toata treaba ( mai am de dat cu aspiratorul ) : fost la cumparaturi ( cumparat un cos dublu pentru rufele murdare ) , pus flori in 2 ghivece , pus 3 dalii in gradina , spalat 4 masini de rufe ( mai am vreo 2 doh.gif ) , facut curat , acum am o supica de pui la facut .....Ptiu sa nu ma deochi lol.gif Siiii ca sa va demonstrez am facut si cateva poze ......acum sa vad daca le pot pune ca iconite atasate ...

Imagine

Unul din ghivece
Sexymom
CITAT(BLUELIFE @ 01-08-2007, 03:21 PM) *

L-am si sunat pe sotul meu sa ma laud cu invitatia primita si stii ce mi-a spus?"Fugi, bea o cafa si la patru sa fii acasa" lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Pai vrei sa stai atat de mult? pana la patru? lol.gif

Dany esti harnica ca o furnicuta, e tare frumoasa casa ta. floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.