may, arati traznet fata.... ne sochezi de fiecare data

...de abia astept alte poze...remy ce zice? nu-i ii este frica cu asa o tipa langa el? sa nu te fure cei din Spania?
).gif)
poate reusiti si sa va vedeti si cu
liliana si poate trimiteti aer de Spania si la Galati
unde este
tulip ca parca n-am mai vazut-o pe aici
monic, bine ca s-a rezolvat problema. voi capricornii ar trebui sa va expuneti punctul de vedere mai des, caci eu cred ca de multe ori aveti dreptate. si cumnata mea este la fel ca tine, nu vrea sa deranjeze spunand ceea ce gandeste si de multe ori o simt ca ceva nu este in regula si deschid eu discutia....ca daca este sa nu va placa cineva poate sa nu va placa si din motive neintemeiate...prinde mai mult curaj ca faci bine
blue, ti-am trimis pm, daca mai vrei amanunte sa-mi scrii
alice, felicitari pentru masina, tare draguta este culoarea....mai ai emotii la volan?
miha, multumesc pentru pm, tare mult tin la voi, insa nu reusesc sa ma adun de multe ori si sa scriu , nu stiu unde am pierdut optimismul de alta data

acum de ex. avem o problema in familia extinsa. mama are in grija o matusa care e singura si are parkinson. boala i-a atins si creierul si incepe sa nu mai judece cum trebuie. acum cateva zile a plecat noaptea de acasa si a ajuns pe strazi. a sunat cineva la salvare s a ajuns la spital, vineri o externeaza. mama nu stie ce sa mai faca, cum sa se mai imparta si nici eu nu stiu cum sa o ajut

ea tine in carca atatea persoane...cu copilul nu o solicit decat la urgente, insa material nu reusesc sa ma mai descurc singura. lucrarea de care m-am apucat la stomatologie cposta mult peste puterile noastre....deci: nu va uit, doar ca daca am perioade mai aiurea devin cam tacuta
sexy, merci de mesaj, sunteti tare frumosi la piscina, am vazut ca nici la tine nu merge dieta. eu vreau sa ma organizez si nu prea reusesc ca sunt pofticioasa si in plus mai manan si la nervi
uka, multa bafta, o sa vezi ca emotiile sunt mai mari...dupa aia o sa zici ca te-ai stresat prea mult
ella, esti bine? tie iti doresc concediu placut alaturi de mihai
dany, mi-a placut baia si aranjamentul floral...unde ai gasit "ingredientele"? le-ai aranjat ca o maestra in ikebana
anca, mi-ai facut mare bucurie cu imaginile din excursie si am apreciat efortul de a posta atat si cu atatea explicatii...parca as fi fost eu fotograful
ina, unde e plecat barbatelul si cand se intoarce?