Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Ella79
CITAT(Pisik @ 19-06-2007, 04:35 PM) *

Cursuri de engleza nu stiu unde se fac, la British Council, dar sunt scumpe

si proaste!!!
dany
Buna seara , buna seara !

cheer.gif cheer.gif Avem curent la casuta !!! cheer.gif cheer.gif Azi am dus toate hainele acolo , bucataria e gata ( aragazul e si el prezent )... daca am duce maine si patul .... acolo as ramane sa dorm )).gif

CITAT(dulcikatty @ 19-06-2007, 01:56 PM) *

Mie dai? blink.gif Curate, murdare, nu se pune, ca sunt harnica si le dau luciu.
La casa mea noua nu a adus nimeni oale. blum.gif Am vreo 3 de la mama.....si-o tigaie...........

Ti-as da cu draga inima dar .... cum ? Doar daca te deplasezi pana aici smile.gif
dany
E o liniste pe aici de ma doare capul )).gif )).gif

In seara asta ma voi uita la " Nea Marin miliardar " pe net cheer.gif cheer.gif Un film vechi care mi-a placut tare mult la timpul lui ... nu mai stiu cati ani aveam cand l-am vazut ( realizat in 1978 ) .
otilici
Dany,cand va mutati la casuta?Ma refer sa dormiti prima noapte acolo...Aveti o data,un termen ce vi l-ati pus voi sau doar cand e gata totul pus la punct?
Sper sa nu par stupida,dar asta imi trecea prin cap acum...Tin minte ca la noi inca nu pusesem covoarele pe jos si mie mi-a trebuit sa dormim deja in noul apartament,imediat dupa ce a fost gata baia si bucataria rolleyes.gif
dany
Daca am fii dus sambata trecuta mobila ... in seara asta am fii putut dormi dormit deja acolo ( patul ar fii fost dus doar in ziua in care am fii avut curent - deci azi ). Dar nu a tinut vremea cu noi asa ca ... sper ca sambata sau duminica sa ducem toata mobila si sa dormim deja acolo .
De ce sa pari stupida ???? Si eu de abia astept sa dorm acolo ... cu toate ca inca mai am sentimentul ca nu ne apartine casa doh.gif

Inca nu e pus totul la punct pentru ca cine ne pune gresia in bai de la etaj ne cam duce cu vorba ...dar putem folosi baia de jos .

Sper ca din ziua in care vom dormi acolo sa reusesc sa ma tin de WW : voi putea gati si voi putea manca la ore rezonabile ( nu in fiecare zi doar dupa orele 20 ca pana acum ) . Mai avem 3 luni si plecam in concediu si eu arat ca o cow.gif dubla
otilici
Hai mey ca nu demult te complimentam toate ce bine arati la varsta ta si tu te tot stresezi precum Pisik blum.gif Ai sa dai jos,nu te teme,sa scapi de stres intai,ca asa chiar nu te poti tine de dieta.Si in concediu vei fi o bella wink1.gif
Cat despre acel sentiment cum ca inca nu iti apartine casa,sa stii ca l-am avut si eu pana de curand,noi ne-am mutat la inceputul lui septembrie.Probabil ca si tie iti va trebui ceva timp sa te obisnuiesti bine de tot cu aceasta schimbare.

lol.gif Acum am vazut ca ai zis ca arati ca o vaca dubla lol.gif
Atunci eu sunt o vaca tripla cow.gif cow.gif cow.gif
lol.gif lol.gif lol.gif
May
cow.gif cow.gif cow.gif cow.gif

Care da mai mult? lol.gif
dany
lol.gif lol.gif May !!! Ma intrebam cand ai de gand sa scrii ceva blum.gif

Oti lol.gif lol.gif . Auzi la ea :tripla lol.gif . Deci ... din octombrie anul trecut ( de cand cu povestea cu job-ul ) si pana acum am luat 8 kg blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif Si nu le dau jos nicicum . Adevarul e ca nici nu ma mai pot tine de WW ca inainte . Poate cand vom termina cu tot stresul ma va apuca si pe mine harnicia cu WW ...cu toate ca nu prea am sanse : peste 2 saptamani vine mama mea la noi ( si doar nu o sa-i dau mancare WW ) . Apoi mai vine o prietena pe care , iarasi , nu o pot pune la WW . Offf , de as scapa macar de 4 kg pana la concediu si tot ar fii bine .

Ma plang ca o baba ....doar e numai vina mea ca nu ma tin de WW . Asta e ! Imi voi reveni eu ...cumva ...candva )).gif

Pe de alta parte : cum naiba sa slabesc cand am un sot nebun si rad cam toata ziua ???? lol.gif lol.gif Doar stim ca rasul ingrasa ...cica tease.gif

Apropo de ore imposibile de masa : Dirk a mai ramas cu electricianul la casa si m-a sunat ca vine in 5 minute . Deeeeciiiii..... vom lua cina in aproximativ 15 minute !! Vedeti cat e ceasul ???

Gata ! A venit ! Ma duc sa pap blushing.gif
otilici
Hai mai Dany,daca chiar ii adevarata treaba asta cu rasul,pe cuvant de onoare ca ma fac fata serioasa salut.gif
blum.gif blum.gif blum.gif
( lol.gif )

Si eu imi astept sotul sa ajunga acasa de la serviciu,dar nu am rezistat si am mancat de cca o ora blushing.gif blushing.gif .Rusinica mie ca pap la ore din astea sorry.gif

Pofta mare Danydulce pupic.gif
dany
Mesri , Oti ! Papat .

Ce ??? Te faci serioasa ??? Sa te cred ?? tease.gif

Ma bag la " Nea Marin miliardar " dar mai trag un ochi si pe aici smile.gif
otilici
Am plecat si eu ca a sosit babuinul smile.gif
Noapte buna tuturor! hug.gif
dany
Noapte buna , Oti !
May
Si eu mananc, mai nou, dupa 8 din cauza ciufuliciului asta de barbat mad.gif ca sta la pc si zice numai: mai stai putin si vin..... si uite asa trece o ora dry.gif

Meniu 19 iunie 2007

* pepene - 0 p

*- omleta din 2 oua - 4 p
- cascaval feliat - 1,3 p
- 2 felii mortadela - 2 p
- 1 felie de paine - 1 p

* 2 piersici - 0 p

*- ciorba de legume - 3 p
- 2 felii de paine - 2 p
- 2 chiftelute - 6 p
- ceapa - 0 p

Total: 19,3 puncte din 22 permise
dany
hihihi, ce bine ca nu sunt singura care mananc asa de tarziu )).gif

May , tu stii ca eu am un fix , nu ? Unde sunt grasimile bune in meniul tau ??? )).gif

Sa va spun ceva ? Ma uit la film si mi s-a facut o pofta nebunaaaaaaa de slanina cu ceapa verde !!!! Numai Nea Marin e de vina ... manca cu o asa pofta ca inghit in sec de vreo 15 minute lol.gif Am slanina in congelator ... si am si ceapa verde dar....as fii chiar nesimtita sa mananc asa ceva la ora asta.
ina_ceva
Si mie imi place slanina cu ceapa verde si mustar wink1.gif ; am papat in WE doar cu mustar si rosii, cand am fost la gratar blushing.gif , dar parca ceapa aia ii da tot gustul
dany
Asa , Ina , fa-mi si tu pofta blum.gif
ina_ceva
blum.gif blum.gif cine a inceput prima?
dany
Nu euuu !!!! Nea Marin ...pe cuvant de pionier )).gif

Stii, mie imi place slanina si cu ridichi )).gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 19-06-2007, 08:39 PM) *

Buna seara , buna seara !

cheer.gif cheer.gif Avem curent la casuta !!! cheer.gif cheer.gif Azi am dus toate hainele acolo , bucataria e gata ( aragazul e si el prezent )... daca am duce maine si patul .... acolo as ramane sa dorm )).gif

Mie dai? blink.gif Curate, murdare, nu se pune, ca sunt harnica si le dau luciu.
La casa mea noua nu a adus nimeni oale. blum.gif Am vreo 3 de la mama.....si-o tigaie...........

Ti-as da cu draga inima dar .... cum ? Doar daca te deplasezi pana aici smile.gif

Sar'naaaaaaaaaaaaaaaaaaa pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 19-06-2007, 11:24 PM) *

hihihi, ce bine ca nu sunt singura care mananc asa de tarziu )).gif

May , tu stii ca eu am un fix , nu ? Unde sunt grasimile bune in meniul tau ??? )).gif

Sa va spun ceva ? Ma uit la film si mi s-a facut o pofta nebunaaaaaaa de slanina cu ceapa verde !!!! Numai Nea Marin e de vina ... manca cu o asa pofta ca inghit in sec de vreo 15 minute lol.gif Am slanina in congelator ... si am si ceapa verde dar....as fii chiar nesimtita sa mananc asa ceva la ora asta.

Vaca de mine mananca acum, dupa ce nu am mancat mai nimic azi......si mananc 2 snitele cu branza.
May
Nu sunteti normale... acum m-am pus pe balit ca bebelusii dupa slanina cu ceapa si mustar plus paine proaspata doh.gif

dany n-am grasimi bune tease.gif
ina_ceva
daaa...paine la cuptor, aburinda

Somnic usor!!! pupic.gif
dany
tease.gif tease.gif May , macar nu sunt singura !!! Dar...nu am paine proaspata ( moamaaaa ce merge ) ...masina de paine e dusa deja si ar dura prea mult sa fac paine acum . Darrrr...cred ca maine imi fac pofta ( daca nu ma umflu deja la gura pana atunci ) . nu sunt rea de pofte dar cand ma apuca ....ma apuca , frate .

CITAT(ina_ceva @ 19-06-2007, 11:16 PM) *

Te omor , Ina !!!!!
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 20-06-2007, 12:16 AM) *

Somnic usor!!! pupic.gif

Visati numai nebunii la ora asta, auzi la ea, paine aburinda..pfuuiiiiiiiiiiiii dry.gif
Va pup, somn usor!
May
Bai deci m-au luat niste pofte de mi s-a umplut gura de apa... aproape ca ma doare capul... pierd copilul din cauza voastra lol.gif lol.gif lol.gif. De unde iau eu slaninutza la ora asta? Doar de pe mine poate lol.gif
dany
CITAT
CITAT

Sar'naaaaaaaaaaaaaaaaaaa pupic.gif

ahaaa, deci sa inteleg ca vii sa le iei ? tease.gif

Aoleuuuu ce postare mi-a iesit doh.gif doh.gif Intelegi tu , Mada , ce am vrut sa scriu, nu ? Incerc sa refac dar nu promit ca imi iese )).gif

CITAT(Maybeline @ 19-06-2007, 11:19 PM) *

Bai deci m-au luat niste pofte de mi s-a umplut gura de apa... aproape ca ma doare capul... pierd copilul din cauza voastra lol.gif lol.gif lol.gif. De unde iau eu slaninutza la ora asta? Doar de pe mine poate lol.gif

Trebuie sa fie afumata asa ca ...de pe tine nu se pune blum.gif

Gluma-gluma dar si mie mi-e o pofta de mor . Rar mi se intampla asa ceva doh.gif
May
Trebuia sa te uiti la Nea Marin! mad.gif Nu mai dorm acum de pofte lol.gif lol.gif lol.gif Si mie mi-e rar pofta de ceva, dar acum parca au dat dracii in mine lol.gif
dany
Iertare , May !! plecaciune.gif plecaciune.gif

Eu ma uit la Nea Marin pentru ca mi-a placut filmul odata ....dar uitasem de slanina & co . Acum ne curg balele la amandoua doh.gif cica noi nu mai traim in Ro ...dar poftele sunt tot get-beget romanesti !! Deci nu suntem chiar anti-patrioate, nu ? lol.gif
May
Pai cand ne-or vedea pe amandoua cu coltul de paine intr-o mana si slana in alta, murdare de mustar la gura si mirosind a ceapa.... ne roaga sa reprezentam Romania in Uniune lol.gif lol.gif lol.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Ai uitat usturoiul lol.gif lol.gif
May
Nuuu ca de la ala facem buuuurpppp si lesina lumea lol.gif lol.gif lol.gif

Eu merg la TV, noapte buna fetele floare.gif

dany hug.gif
dany
Gata ! Se termina si Nea Marin ...ca sa dau in vorba lui olteneasca )).gif

Ma duc la nani ....cred....daca nu mai gasesc un alt film de vazut )).gif .Cred ca amicul care mi-a dat adresa site-ului va fii injurat rau de tot in urmatoarele zile )).gif . Eu am lucruri mai importante de facut si daca stau asa tarziu sa vad filme ....nu ma voi trezi dimineata . DARRRRRR , maine am doar de dat cu vopsea peretii din beci .....asa ca ....nu ma preseaza timpul blum.gif tease.gif

CITAT(Maybeline @ 19-06-2007, 11:50 PM) *

Nuuu ca de la ala facem buuuurpppp si lesina lumea lol.gif lol.gif lol.gif

Eu merg la TV, noapte buna fetele floare.gif

dany hug.gif

Si ce daca lesina lumea ???? Important e sa fim noi in picioare , nu ? lol.gif

Noapte buna , May . Cam repede mergi la TV ..... de regula erai pana mai tarziu pe aici blum.gif . Dar ....te inteleg )).gif pupic.gif
Monic
neatza dragelor
Ha! Azi va astept eu cu o cafea aburinda de la Starbucks coffee. Dupa 2 saptamani de stres in care am tacut malc pe forum, dupa nspe inpachetari si despachetari, dupa 17 ore de zbor am ajuns la Los Angeles, si va pupic cu drag de dimineata. Raportez o caldura cam ca acasa si seceta, paduri si iarba ingalbenite... si un chef de vizitat... si chef de mancat slanina cu ceapa si mustar grin.gif
dany
cheer.gif cheer.gif Monic !!!! pupic.gif pupic.gif Spune-ne mai multe !!! cum te simti ? Cum e acolo ? Cum ai ajuns ...peripetii,ceva ? Mie, personal , imi e dor de tine ....sincer ....fara "pupincurisme" cum a spus cineva odata lol.gif Aaaa, a ajuns si la tine mirosul de slana cu ceapa ??? lol.gif lol.gif
Monic
Daaa, dany, a ajuns mirosul de ceapa cu slanina! Am ajuns abia de 12 ore, inca nu am vazut mare lucru, dar mai am 18 zile sa vizitez.... Am ajuns la biroul companiei la care lucrez, si am primit biroul meu, si... totul era atat de strain... asa ca am intrat repede la voi, v-am citit, si acum ma simt ff `acasa`.
Doar slanina cu ceapa mai lipseste )).gif si un babuin mexican care sa dea din buric lol.gif
dany
M-am apucat sa ma uit la " Veronica " ....amintiri, tinereti, etc ....asa e cu babele lol.gif Dar mi se cam inchid ochii ...asa ca ...plec la nani !
Vad ca Monic nu mai scrie nimic ....May la fel ...asa ca ....Noapte buna !!!!!
Monic
Noapte buna dany, vise frumoase si pline de ceapa cu stii tu ce
dany
CITAT(Monic @ 20-06-2007, 12:24 AM) *

Daaa, dany, a ajuns mirosul de ceapa cu slanina! Am ajuns abia de 12 ore, inca nu am vazut mare lucru, dar mai am 18 zile sa vizitez.... Am ajuns la biroul companiei la care lucrez, si am primit biroul meu, si... totul era atat de strain... asa ca am intrat repede la voi, v-am citit, si acum ma simt ff `acasa`.
Doar slanina cu ceapa mai lipseste )).gif si un babuin mexican care sa dea din buric lol.gif

Am scris in acelasi timp .

Heiiii, esti proaspata acolo ...Vei avea timp de vizitat si de facut poze !!! Cand simti ca te lasa bateriile ...intra aici si spune-ne ce te doare ! Vom fii alaturi de tine !! Totdeauna ! Stii asta , nu ? Ai fost cam retrasa in ultimul timp ...poate iti vei reveni .

Oooopsss, babuin mexican ??? De unde ai scos dorinta asta ?? Nu ca nu as vrea si eu blum.gif tease.gif E cam greu de indeplinit...adica noi nu te prea putem ajuta ...dar incercam pupic.gif

Cat e ceasul la tine acum ?

CITAT(Monic @ 20-06-2007, 12:27 AM) *

Noapte buna dany, vise frumoase si pline de ceapa cu stii tu ce

Stop !!!! Nu plec pana nu mai aflu ceva comentarii ,impresii de la tine )).gif Chiar mi-a fost dor de rine si nu as putea pleca acum la nani , stiind ca esti on si ...poate mai ai ceva de spus . hug.gif

In legatura cu " ceapa & stim noi ce" ....cred ca voi face pe devil.gif in 16 maine si tot imi voi face pofta lol.gif
Monic
Pai mare lucru nu pre am de spus, dar daca se intampla ceva voi sunteti primele care veti afla.
Babuinul mexican ar fi le indemana deoarece California e plina de mexicani )).gif
promit niste poze facute din avion, nu sunt ff bune pt ca umiditatea a fost cam mare, Atlanticul este acoperit de o perdea de nori destul de groasa, nu am reusit sa o vad ca in urma cu 2 ani, cand a fost senin...
Am dat de multe goluri de aer, in State a inceput si vremea uraganelor, asa ca calatoria de la New York la Los Angeles a fost distractiva .
Sper sa nu fie deplasata povestea mea despre calatoria asta, dar chiar nu am cui povesti... si ma simt cam cum s-a simtit orice om simplu si fara perspectiva care a ajuns la mearga in lume rolleyes.gif
lyra
Buna dimineata

azi dau de baut. de toate si pentru toate gusturile. azi mergem la notar sa semnam actele. va dau de baut inainte pt ca dupa o sa-mi sufle vantul prin buzunare. )).gif va pup si sa aveti o zi minunata. hug.gif pupic.gif

Click sa vezi atasamentul

BLUELIFE
Multumim,Lyra ,ai dreptate,asa se intampla dupa nu mai ai nici un leu iar altii au prostul obicei de a cere de baut si nu ca nu le-ai da ,dar nu ai castigat ci ai cheltuit,asta nu se pricepe lol.gif

Si "Buna dimineata"tuturor.
Pisik
Neatza!

Sunteti mortale voi cu slaninutele voastre, noroc ca nu am pofte din astea

Monic, bine ai revenit! Eu evident ca am pierdut firul si nu stiu unde si de ce pleci. Poate face cineva un rezumat si pt Baba dochia de mine )).gif

Lyra, bafta la acte!

Eu aseara nu am fost cuminte si merit bataie. Nu zic decat ca la zece seara am mers la mama blushing.gif

Sunt deprimata in continuare, cred ca am nevoie de multa odihna, sa imi reculeg gandurile...dar nu stiu cand voi apuca sa fac asa ceva, daca voi apuca....
Iarasi m-am enervat la serviciu, ma simt total neapreciata si data la o parte sad.gif

Dar, trebuie sa gandesc pozititv ca altfel o iau razna, nu?

Pupicei si o zi frumoasa pupic.gif
BLUELIFE
Nu mai fi deprimata,Pisik ,noi suntem alaturi de tine la fel ca multa alte persoane gragi tie,sunt convinsa de asta. give_rose.gif La servici si eu am persoane care ma fac sa ma simt patetica dar in final ele sunt cele invidioase si rau intentionate asa ca... n-au decat,cand ma supara ma intorc cu spatele stau de vorba cu voi,va citesc si uit de ele. pupic.gif
Pisik
CITAT(BLUELIFE @ 20-06-2007, 08:54 AM) *

Nu mai fi deprimata,Pisik ,noi suntem alaturi de tine la fel ca multa alte persoane gragi tie,sunt convinsa de asta. give_rose.gif La servici si eu am persoane care ma fac sa ma simt patetica dar in final ele sunt cele invidioase si rau intentionate asa ca... n-au decat,cand ma supara ma intorc cu spatele stau de vorba cu voi,va citesc si uit de ele. pupic.gif

O sa incerc. De astazi iau Omega 3, poate ma ajuta sa mai diminueze stresul
daconst
Neatza fetili!

Monic,ce ma bucur ca ai scris,chiar ma gindeam la tine ca taci si faci.Bravo fata ca ai ajuns cu bine si te asteptam sa povesteti tot,tot. pupic.gif

Pisik,noi iti dam voie sa te plingi cit vrei si te sustinem de fiecare data.Sa nu uiti asta,cind esti mai suparata.La noi te poti descarca cind simti nevoia. hug.gif

Dany,lasa fata ca terminati cu casa si apoi bagi dieta si putina miscare cu bicicleta si s-a rezolvat si kg tale.
Eu vorbesc,dar azi e bine cintarul. tease.gif
Nu ppot sa-mi permit luxul sa nu ma mai cintaresc ca sunt in criza de timp.Acusi plec in Ro si inca nu ma incap hainutele,iar chef sa-mi cumpar prea multe pentru marimea asta nu am. sorry.gif

Deea,ar fi fain sa ne intalnim la mare sa faca copii baie in piscina. naughty.gif
Eu,ca de obicei nu-mi stiu programul din tara.Acolo improvizez de fiecare data.Dar tinem legatura. pupic.gif

Bine ca n-am intrat aseara pe aici,ca ati imprastiat miros de slana cu ceapa...si sigur baleam si eu ca fi-miu toata seara. lol.gif
Ma grabesc sa pregatesc micul dejun ca deja ma striga Lucas. doh.gif
Pisik
CITAT(daconst @ 20-06-2007, 09:53 AM) *

Pisik,noi iti dam voie sa te plingi cit vrei si te sustinem de fiecare data.Sa nu uiti asta,cind esti mai suparata.La noi te poti descarca cind simti nevoia. hug.gif

Multumesc Danuta, stiu ca pot conta pe voi pupic.gif
Evita insa sa ma mai vaicaresc de toate alea, nu trec printr-o perioada grozava, dar cred ca toti avem parte si de perioade mai putin bune, trebuie sa avem taria sa trecem peste ele
himere2005
neata
am mare nevoie de sfatul vostru. am inceput sa-mi fac o lucrare stomatologica si unul dintre dinti este cu probleme. urmeaza sa-l opereze ca are infectie. intre timp mi s-a umflat falca si zici ca fac box de performanta. va rog sa-mi dati un sfat in privinta asta. momentan mi s-a recomandat amoxicilina gheata si ceai de salvie pentru galgara. imi este destul de greu sa va citesc, totusi am reusit in mare. am temparatura 39, dar incerc sa o tin sub control si sa o scad
mi-a placut tare mult casa lui dany, annais parca esti alt om de cand cu noua coafura wink1.gif , monic si eu astept povesti smile.gif . astept sa scrie tulip si alandana. multumesc ca ati intrebat de mine smile.gif si promit sa revin, dar am nevoie de timp, de cateva zile ma simt cam rau si aproape nu fac nimic. in afara de statul cu bia dorm de cate ori am ocazia
va imbratisez pe toate
oti si bia face exact la fel noaptea din cauza dintilor. oricum ea ma trezeste de 2 ori pe noapte doh.gif pentru laptic
Pisik
CITAT(himere2005 @ 20-06-2007, 10:03 AM) *

neata
am mare nevoie de sfatul vostru. am inceput sa-mi fac o lucrare stomatologica si unul dintre dinti este cu probleme. urmeaza sa-l opereze ca are infectie. intre timp mi s-a umflat falca si zici ca fac box de performanta. va rog sa-mi dati un sfat in privinta asta. momentan mi s-a recomandat amoxicilina gheata si ceai de salvie pentru galgara. imi este destul de greu sa va citesc, totusi am reusit in mare. am temparatura 39, dar incerc sa o tin sub control si sa o scad
mi-a placut tare mult casa lui dany, annais parca esti alt om de cand cu noua coafura wink1.gif , monic si eu astept povesti smile.gif . astept sa scrie tulip si alandana. multumesc ca ati intrebat de mine smile.gif si promit sa revin, dar am nevoie de timp, de cateva zile ma simt cam rau si aproape nu fac nimic. in afara de statul cu bia dorm de cate ori am ocazia
va imbratisez pe toate
oti si bia face exact la fel noaptea din cauza dintilor. oricum ea ma trezeste de 2 ori pe noapte doh.gif pentru laptic

Himere, sanatate multa si sa te faci repede bine pupic.gif . Ne lipsesti. Eu nu stiu sa iti dau sfaturi, ca m-a ferit Dumnezeu de infectii la masele. Dar cred ca si un antiinflamator ti-ar face bine.
Nu stiu, sa zica si fetele

Pupici si pt Bia pupic.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 20-06-2007, 12:19 AM) *

AM EU ACASA 3 BUCATI A 30CM PATRATI. VENITI SA VI LE DAU? (CU OCAZIA ASTA PRIMESC SI OALELE DE LA DANY)Sorry pt caps lock
anaoi
hei....neata.

dylly ia un cockatil, lyra..ca tot vin nemtii...sa fiu lucida, fresh.

pisik tinem pumnii si sa spui daca e cineva la rand pt educat prin violenta tipica de scorpion

himere, sanatate

ina ESTI MOARTA si ingropata langa paine proaspata....

dany
....no comment...ref la slanina...ref la cele 8 kile...pe pariu ca reusesti s ale dai jos si dylly nu?

monic...bine ai venit inapoi, lui dylly i-a fost dor de tine.. hug.gif sa te distrezi si sa faci multe, multe poze....dylly comanda si un mexican pt harem.
Amazoana
Esti tare puternica azi, Dylly! )).gif Bataioasa si cu harem unsure.gif ....bat pariu ca aia stau drepti (mai ales catargul) cand apari. Daca nu de alta, de teama sigur tease.gif !
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.