Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
dany
Imagine
ambele ghivece
Imagine
rufele la uscat

Scuze dar ma enerveaza ca merge greu imageshack asa ca nu am rabdare sa pun si restul pozelor sad.gif

Revin cu , comentarii la ce ati discutat azi smile.gif

Sexy hug.gif

Ina - asa deci ...tu te gandesti ca asa o educatie ti-as da ??? Hmmm , cred ca ai dreptate tease.gif

Monic - pupic.gif ma bucur tare mult ca s-a rezolvat totul !Vezi ? data viitoare sa deschizi gura si se rezolva !

May , Miha , Monic ( cele 3 m )).gif )
...m-ati innebunit lol.gif lol.gif pana acum vroiati in gradina ...acum puneti stapanire pe baie lol.gif lol.gif

crissy - multumesc blushing.gif

Monic
Dany, vrei sa spui ca noi suntem m&m&m? )).gif
ALICE
Da, drei nim.Sau cum se numeau bomboanele alea nemtesti?
dany
Nimm zwei , Alice ....dar merge si nimm drei lol.gif

CITAT(Monic @ 01-08-2007, 03:34 PM) *

Tu te referi la M&M ??? Pai mai punem noi un M pe langa ....parca vede cineva ? tease.gif
Monic
CITAT(danyhoney @ 01-08-2007, 03:44 PM) *

Nimm zwei , Alice ....dar merge si nimm drei lol.gif

CITAT(Monic @ 01-08-2007, 03:34 PM) *

Tu te referi la M&M ??? Pai mai punem noi un M pe langa ....parca vede cineva ? tease.gif

exact la alea ma refeream
ca suntem si bune ca ciocolata grin.gif
amantrei )).gif
dany
Si pentru cea dintre voi 3 care vroia sa intre in dulap .....uite dovada ca nu are loc tease.gif
Imagine
Ella79
CITAT(himere2005 @ 01-08-2007, 12:43 PM) *

ella, esti bine? tie iti doresc concediu placut alaturi de mihai cheer.gif

pupic.gif Multumesc Himere! Sunt bine, astept concediul, din 17 intru....
In rest incerc sa imi adun energia si vointa pt dieta dar nu imi prea iesie. Si mi-e ciuda ca nu voi arata asa cum as vrea in vacanta...
Ma bucur ca ai mai aparut pe aici, chiar mi-a fost dor de tine. hug.gif
ALICE
CITAT(danyhoney @ 01-08-2007, 04:53 PM) *

Si pentru cea dintre voi 3 care vroia sa intre in dulap .....uite dovada ca nu are loc tease.gif
Imagine

Da lasa-ma ca gasesc ele o solutie.Parca nu le sti )).gif
dany
Ai dreptate , Alice , la asta nu m-am gandit doh.gif )).gif

CITAT(himere2005 @ 01-08-2007, 11:43 AM) *

dany, mi-a placut baia si aranjamentul floral...unde ai gasit "ingredientele"? le-ai aranjat ca o maestra in ikebana grin.gif

Multumesc , himere . Cu florile ...doar le-am cumparat si le-am infipt in vaza asa cum mi-au venit la mana deci nu e un aranjament gandit )).gif
May
Uuuuuuuu w00t.gif w00t.gif w00t.gif Ma sacrific sa iau eu in cort tot ce e in dulap ca sa fac loc pt miha sa doarma )).gif

Visul meu e ca mall-ul cu enspe nivele de aici din Madrid sa imi fie dressing si dulapior cu cosmetice lol.gif
dany
Ce smechera esti , may ....Tu ii faci loc lui Miha in dulap doar ca sa iei tu tot ce e acolo blum.gif tease.gif
May
Socrii mei sunt in concediu incepand de azi si, pana sambata cand pleaca in tara, sunt toata ziua acasa si misuna ca niste gandaci. Mi-as dori niste bocanci imensi ca sa ii strivesc.... sau sa incerc cu un spray impotriva insectelor? eusa_think.gif

CITAT(danyhoney @ 01-08-2007, 04:28 PM) *

Ce smechera esti , may ....Tu ii faci loc lui Miha in dulap doar ca sa iei tu tot ce e acolo blum.gif tease.gif

Nu draga, o fac pt a putea dormi ea mai bine devil.gif
dany
da , da , da siguuuuuur tease.gif

Eu zic ca daca dai cu spray nu prea are efect :pun pariu ca socrii tai sunt mai tari ca orice spray )).gif . Asa ca ...bocancii !!!
michelle
Nici o problema Dany, slabesc ca sa incap in dulap. Lucrusoarele stau f bine acolo grin.gif
Monic
ahh, uitasem
eu azi dau de baut la lume haninoroc.gif
ca am trecut sub pragul de 70 cheer.gif
dany
Hihihihi, ai auzit , May ??? No chance sa iei tu lucrurile in cort tease.gif . Miha , eu zic ca incapi asa cum esti , n-are rost sa te fortezi sa slabesti )).gif

CITAT(Monic @ 01-08-2007, 04:44 PM) *

ahh, uitasem

Felicitari , Monic !!!!

Asa deci .....iar party cheer.gif cheer.gif cheer.gif ??? Zii repede cu ce ne imbeti )).gif
Monic
CITAT(danyhoney @ 01-08-2007, 04:46 PM) *

Hihihihi, ai auzit , May ??? No chance sa iei tu lucrurile in cort tease.gif . Miha , eu zic ca incapi asa cum esti , n-are rost sa te fortezi sa slabesti )).gif

CITAT(Monic @ 01-08-2007, 04:44 PM) *

ahh, uitasem

Felicitari , Monic !!!!

Asa deci .....iar party cheer.gif cheer.gif cheer.gif ??? Zii repede cu ce ne imbeti )).gif

cu paalincaaa
si garrone blum.gif
dany
Monic , deeeeeciiiii palinca pentru mine si Garrone cu lamaie pentru dylly )).gif
himere2005
sa va arat ce am primit de ziua mea smile.gif
Imagine
si...nu merge imageshack asa ca va scriu: un spray, un gel de fata de la garnier, o bratara si 2 siraguri de margele

astept sa mai slabesc un pic si dupa aia ma pozez in oglinda ca am impresia ca sunt cam umflatica )).gif
dany, dar parca ai mai slabit, mie asa mi se pare in poza facuta in oglinda( de fapt fotografiai dulapul )

monic, eu vreau o sangria..ai prin debara? blum.gif dar nu refuz nici bere, nici whiski, nici gin sau ouzo )).gif ...a mai ramas si altceva nementionat? )).gif

crissy, ce-ti mai face mogaldeata? ca ma gandeam la ea ...cand ati fost la nunta andreei si imita animalele, asa si bia azi blum.gif
Monic
CITAT(danyhoney @ 01-08-2007, 04:51 PM) *

Monic , deeeeeciiiii palinca pentru mine si Garrone cu lamaie pentru dylly )).gif

pa Dylly o instalam direct sub butoi cu furtunul in gura si lamaile pe langa baby.gif
himere2005
tulip, da raportul...ai mirosit berica data de monic , ai? )).gif ce ne facem cu olita ca bia numai pe langa pat vrea sa faca doh.gif )).gif langa canapeaua mea noua )).gif
dany
N-am slabit , Himere .....tot pe la 70 ma invart ( na , acum am spus si cate kg am doh.gif ) .

Monic , i-ai dat ceva de baut pe ascuns lui May ? Ca vad ca tot inclinata sta ...si ma gandeam ca a dat-o deja pe alcool lol.gif

CITAT(Monic @ 01-08-2007, 05:12 PM) *

CITAT(danyhoney @ 01-08-2007, 04:51 PM) *

pa Dylly o instalam direct sub butoi cu furtunul in gura si lamaile pe langa baby.gif

Si pe mine unde ma instalezi ??? Doar la dylly te gandesti Imagine
himere2005
may acum e prea slaba si o trag sanii in fata )).gif may...mai trimite si pe la noi ca sa nu mai stai inclinata grin.gif
Monic

pai prima data astept sa vad ce loc am rezervat in baie la tine
pe urma mai vedem

CITAT(himere2005 @ 01-08-2007, 05:20 PM) *

may acum e prea slaba si o trag sanii in fata )).gif may...mai trimite si pe la noi ca sa nu mai stai inclinata grin.gif

la May nu i-am dat, ca sunt invidioasa rau pe ea, si o las cu apa plata tata.gif ca ea a luat 2 portii de tzatze si mie de-aia nu mi-a ramas
Himere, iti dau ce vrei tu, numai sa iti treaca supararea hug.gif Eu zic ca daca ai intra mai des pe la noi te-am mai face sa razi(cred...)
dany
CITAT(Monic @ 01-08-2007, 05:32 PM) *

pai prima data astept sa vad ce loc am rezervat in baie la tine
pe urma mai vedem

Locul e la alegerea ta .....Acum sa te vad ce faci tease.gif
himere2005
monic, miha, am vazut invitatiile de nunta, tare finute sunt...si mie imi place tare visiniul
cum vreti sa va aranjati parul? stiu ca maiha parca il vroia despletit, dar la una din nuntile la care a fost nu era incantata de cum ii statea in fata.
miha, cred ca ti-ar sta bine cu parul strans sun, apoi lasate buclele sa cada si in lateral
pe monic o vad eleganta purtand parul facut coc si cu o floare gen magnolie sau orhidee alba biggrin.gif

asa este monic, dar cateodata mai am si eu momente de depresie si mi-e frica sa nu aduc suparare si pe aici...voi incerca sa intru mai des pupic.gif
michelle
Himere, am fost la o nunta duminica si mi-am facut coc, insa nu imi statea deloc bine. Nu stiu inca ce coafura sa imi fac dry.gif
Tulip
Salutare,fetelor!!!!!

Himere,ma bucur ca ai reaparut,ti-am simtit lipsa!!!!!Imi pare rau ca ai probleme,sper sa-ti revina optimismul cat mai curand.......

Alice,felicitari pt. masina,arata super...... w00t.gif w00t.gif

Monic,deci sunteti in cautare de nasi? wink1.gif Bine ca ai scapat de femeia aia blink.gif Si felicitari pt. ticker!!!

Himere,noi de 3 saptamani am scapat de pampersi,se cere singura pe olita/wc yahoo.gif yahoo.gif Doar seara ii mai pun scutec,sper s-o dezobisnuiesc cat mai repede......nu te mai stresa cu olita si nu o stresa nici pe Bia,cand va veni momentul o sa scapati si voi de pampersi fff. usor...... pupic.gif
otilici
Himere ce bine-mi pare ca ai revenit!Aduci veselie si prospetime aici pe forum smile.gif
pupic.gif pupic.gif pt.tine si pt.Bia.
himere2005
da, cred ca au fobie de olita )).gif ...s-ar putea sa-i placa direct pe wc blum.gif ...ii mai bag si un micro-spray de wc poate o sa prefere sa locuiasca acolo )).gif bia zice ca a facut pipi sau caca dupa )).gif iar pe olita nu sta deloc. intr-o zi a facut langa canapeaua noua intr-un colt (exact ca o mata )).gif ), eu fiind convinsa ca e pe olita si apoi a mai pus si un servetel umed deasupra lol.gif
Tulip
cand suntem afara si nu este wc in preajma,Timea face pipi si in iarba....mai nou,are insa o dilema.....nu intelege,de ce nu are voie sa faca kk in iarba,daca la pipi are unda verde doh.gif
Ama.ro
Monic, vreau si eu garone.Ca mai am pcte si...nush cum sa le consum. )).gif
Tulip, cum ai reusit sa scapi de pampersi?DA-mi idei..ca eu nu mai stiu ce sa fac.A mea face 1an si 4 luni, din toamna merge la cresa si...nimic.Zice "caca" de 100 de ori pe zi si degeaba.O pun pe olita si nu face.Apoi iar zice "caca"..iar o pun.M-a disperat.Numai in scutec face. mad.gif
Tulip
parerea mea ca e prea mica inca........Timea s-a dezvatat la 2 ani si 1 luna aprox......mai las-o wink1.gif
dany
Voi vorbiti de caca si eu vin cu o intrebare despre papa )).gif :

Cine a facut ardei copti in cuptor ??? Eu faceam doar pe aragaz dar acum nu mai pot asa ca i-am bagat in cuptor si ....nu-mi place cum au iesit . I-am taiat pe jumatate si i-am pus pe gratarul de la cuptor ( fara seminte si cotor ) . Au iesit moi si nu se desprinde pielita bine de pe ei . Ce am facut gresit ????
May
Ramasesem inclinata? )).gif
dany
Daaaaa...zii repede ce ai baut ca nu te mai puteai indrepta ? )).gif )).gif
nusarich
Dany, si eu am patit la fel cu ardeii in cuptor, ca atare mi-am luat o tava de metal si am pus-o pe aragaz si am copt ardeii direct pe tava, ca sa nu fac aragazul praf. aragazul tau are gratar? Ca ma gandesc ca ar merge asa, cu o tava sau o tabla chioara...
dany
Nusa , din pacate nu pot folosi o tava de metal pe aragaz doar daca are fundul magnetic doh.gif . Asa ii faceam inainte , in tava. Mersi oricum hug.gif
May
dany dar pt ce iti trebuie ardeii copti? Sa ii faci asa cu otet? Ca daca e pt asta, misca-te la Lidl si ia-ti la borcan gata facuti, nu te mai chinui pupic.gif

ana sokares? )).gif
dany
Ce tare esti , May hug.gif !!!! Stiu si eu borcanele alea blum.gif Dar pe langa otet au si ulei doh.gif
emu
CITAT(danyhoney @ 01-08-2007, 12:50 PM) *
Cine a facut ardei copti in cuptor ???

Dany... am facut eu la cuptor acu' ceva vreme, dar i-am pus intregi (doar spalati, netaiati si necuratati de seminte) si au iesit bine. I-am pus pe o tava de-aia de nu se lipeste nimic de ea si am dat focul la mediu spre mare.

Va salut... si mai stau cu ochii pe voi )).gif daaa... nu prea am timp sa scriu.
dany
Heyyy, Emi , mai traiesti ??? hug.gif Poate ca greselile mele au fost :
1- ca i-am taiat
2 - ca i-am pus pe gratar si nu in tava

Stiu pentru data viitoare , mersi . Danutza facea ardei la cuptor dar ...de unde sa o iau eu acum ? )).gif
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 01-08-2007, 12:43 PM) *

ina, unde e plecat barbatelul si cand se intoarce?

E plecat la Amsterdam si se intoarce peste un an sorry.gif

Parca sunt niste bunghisori florile alea din ghivece, dany-dulce, frumusele oricum wink1.gif
Felicitari pt greutate, monic! Dar cu rochia de nunta ce faci daca mai slabesti? Nu e deja croita?

May
dany hai fata ca nu te ingrasi de la un ardei ca doar nu mananci toata ziua... sunt deliciosi si nu are rost sa te afumi singura pupic.gif
dany
Stiu , May , am mancat borcane din aia pana acum )).gif dar ma mai apuca dorul sa simt miros de ardei copti in casa doh.gif Siiii nu ma cunosti : cand am pofta mananc ardei copti cu paine ...si mai si inmoi painea in zeama aia lol.gif lol.gif

Intrebare -intrebatoare : mi s-a pus pata sa ma tund si nu stiu cum !!!!!!!!!!!!!!!!! Ceva idei ??? Mi-am facut o poza in oglinda ( lol.gif ) care a iesit ca naiba dar ....macar sa aveti idee de forma fetei mele ( ATENTIE : va uitati doar la forma , nu la cum arat la ora asta , ati inteles ??? ) .Nu stiu cum reusiti voi sa va faceti poze singure si sa aratati si bine ......oi fii eu mai toanta lol.gif
Imagine

Aaaa, si sa nu bagati in seama burta ...e plina cu papa si cu 3 litri de apa ( adica ce a mai ramas di ei pe acolo )...nu ca nu as avea burta dar parca in poza arat ca si cum mai am un pic si nasc lol.gif lol.gif
Tulip
hai,mai,Dany,ca esti frumoasa w00t.gif !!!!!!!!!! floare.gif Nu te tundeeeeeeeeeeeeeeeeee!

trebuia sa zambesti un pic,dar ma gandesc ca prea te concetrai sa faci foto tease.gif tease.gif
dany
Cred ca nici cand stau pe tron nu ma concentrez asa cum am facut-o la poza , Tulip lol.gif lol.gif Deci , ideea e ca nu vreau neaparat sa ma tund scurt de tot ....vreau ...altceva ...o tunsoare noua ....De asta m-am plictisit , mai ales de cand mi-a crescut bretonul asa de lung ( asta in 3 luni doh.gif ). As vrea o schimbare ....nu stiu de ce ...asa mi s-a pus pata )).gif
May
Vai dany ce burta aiiiiiii !!!! esti gravida fata???? Apropo, ma uitam cu lupa ! )).gif Trebuia sa comentezi tu repede ca ai burta, ca arati nu stiu cum... numai reclama proasta iti faci... nu cred ca observa cineva ca esti putin balonata daca nu scoteai tu repede in evidenta

Eu asa te vad:

Imagine sau Imagine

Poate si o schimbare a tonului tau de roscat ar fi binevenita, ceva mai intens sau poate suvite multe si marunte cu 2 nuante de roscat

Sa nu ma iei cu: vai, la varsta mea bla bla bla ca te bat mad.gif
Ama.ro
Dani, eu cand nu aveam probleme cu greutatea, faceam niste ardei....super.Hai sa-ti zic cum: ii prajeam, ii decojeam si apoi ii azvarleam in mujdei frecat cu putin ulei, sare si un vf de zahar.(se facea ca o crema si ii mai puneam putina apa)
Cat despre tunsoare..eu mi-as lasa parul lung.(inclusiv bretonul)...cel mult tuns in trepte.Eu, dupa ce l-am tinut natural catva timp, m-a pus naiba sa ma tund si vopsesc.Acum plang dupa el..cred ca ma tun scurt si astept sa creasca.
Anna
CITAT(Maybeline @ 01-08-2007, 09:47 PM) *

ana sokares? )).gif

huh.gif blink.gif blink.gif
Ma intrebi ceva? biggrin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.