Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
May
Si ceva de genul dar la o lungime mai mare

Imagine

ana nu stii ce inseaman sokares? vaiii dar unde ai crescut? lol.gif glumesc.... e o vorba de a mea pe care nu ar trebui sa o folosesc... am auzit-o la un tiganus si inseamna: ce faci lol.gif
dany
Ama ----m-ai facut sa rad cu "cand nu aveam probleme cu greutatea " lol.gif EU AM probleme cu greutatea ....am 6 kg in plus . Dar reteta ta e buuunaaaaaaaaa!!! In legatura cu parul - tu fiind mai noua nu ai de unde sa stii - eu am ffffff multe fire albe ( primele mi-au aparut la 18 ani ) deci ...trebuie sa ma vopsesc . Avand parul lung folosesc 2 tuburi de vopsea la 1 luna jumate ( maine trebuie sa ma vopsesc ) si ...ma gandesc ca daca ma tund scap doar cu 1 tub )).gif ....Daca nu aveam problema asta l-as fii lasat in continuare lung .

May , faci misto de ce scriu eu , da ?? Bineeeee!! Nu te prind eu si te arunc in mare ?? Vezi tu blum.gif
Mi-a placut a 2-a tunsoare pusa de tine !!! Nu stiu cum mi-ar sta dar mi-a placut . In legatura cu vopseaua ....deja mi-am cumparat o nuanta de roscat . Stii ce ma enerveaza pe mine ? Am breton , ok ...dar in partea stanga atarna parul asa cum ar trebui si pe dreapta nu vezi pic de par ....cred ca bretonul meu a fost tuns inegal doh.gif

Ati inteles ceva din ce am explicat ? lol.gif

Si mai am o problema : sunt lenesa , nu am rabdare sa stau in fata oglinzii sa-mi intorc parul cu mii de perii . De fapt , nu stiu daca e lene ....eu NICIODATA nu am stat mult in fata oglinzii . Dirk e mai rau decat mine lol.gif
emu
HA HA vorbiti de tunsori!!!!
Eu m-as tunde zero... n-au plecat nici acum pasarelele lol.gif Plus ca asa as scapa de o grija, nu ar mai trebui sa pierd timpul sa-mi usuc pleata zilnic )).gif

Dany si eu tot la o tunsoare in scari pe lung/mediu ma gandeam wink1.gif

De trait... traiesc... cand zic ca scap si am timp sa rasuflu mai apare cate-o belea - la munca ma refer - in nici un caz nu pot sa ma plang ca ma plictisesc )).gif
Ama.ro
Si mie imi place a doua tunsoare.Mai depinde si de tipul de par, ca daca nu-l ai lins nu prea o sa-ti stea asa.Decat..cu peria. biggrin.gif
E nasol cu firele albe..
Eu n-am nici unul si ma vopsesc ca tolomaca de la vreo 15 ani.(cica vreu schimbari blink.gif )
Anna
Pt fetele care isi fac poza in oglinda biggrin.gif
Zic si eu....nu e mai usor sa intindeti mana si sa indreptati camera spre voi, sa va faceti singure poze? Asta atunci cand vreti sa ne aratati doar fatza.
Pentru ca se vede mult ma clar si nici nu se vede burtica tata.gif pupic.gif Dany
May
ana e experta la facut poze cu fata ei, cu corpul nu isi face caci ne-am da seama de unde o cunoastem

Sa va dau un hint? matrix lol.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 01-08-2007, 11:27 PM) *

ana e experta la facut poze cu fata ei, cu corpul nu isi face caci ne-am da seama de unde o cunoastem

Sa va dau un hint? matrix lol.gif

May sa vezi ce bataie iti iei tu! Ca ma dai de gol bataita.gif

dnsoara zice de o poza de la tzara, de la parastas,unde eram imbracata in negru si cica eram din matrix biggrin.gif biggrin.gif grin.gif no ca mi-s vedeta!
May
M-a facut domnisoara give_rose.gif de obicei mi se spune cow.gif
dany
Anna - asta a fost prima poza care mi-am facut-o in oglinda ! Iertati o nestiutoare !!!!! Sunteti de coma cu " matrix" ....Sa mor daca imi aduc aminte de acea poza ...dar ...asa e cu babele :uita !!

Ama - faci ( sau ai facut deja ) o prostie ca te vopsesti !!!! Iti strici parul !!!Sau l-ai stricat deja sad.gif Poate si eu m-as fii vopsit (din an in Paste) doar pentru schimbare dar...de la 15 ani ??? Sunt ceva ani de atunci !! Lasa-ti parul sa creasca pana ai iar culoarea ta naturala ( va trebui sa mai tunzi un pic din el din cand in cand ) , lasa-i un timp de respiro si apoi te poti vopsi ....1 data la 5 ani !!!

Si ...eu am parul lins ....doar dupa ce ma spal pe cap sta un pic ondulat ( de ce ? habar nu am) .

CITAT(emu @ 01-08-2007, 10:08 PM) *

HA HA vorbiti de tunsori!!!!
Eu m-as tunde zero... n-au plecat nici acum pasarelele lol.gif Plus ca asa as scapa de o grija, nu ar mai trebui sa pierd timpul sa-mi usuc pleata zilnic )).gif

lol.gif lol.gif vad ca pasarelele tale sunt statornice rau lol.gif . Ce sa zic ....daca as stii ca nu ies cateva luni din casa ...m-ar bate si pe mine gandul sa ma fac cheala si pe cap ( ca in rest sunt .....Oooopssss blushing.gif ) . Dar cum sansele sunt minime ...ma las pagubasa . Banuiesc ca TU vei reusi ...candva !!!!! Prea s-a oprit stolul la tine lol.gif
emu
Anna nu pui si aici poza cu matrix girl.. sa vedem si noi? blum.gif
ina_ceva
anna, sa inteleg ca te poti lasa pe spate de la genunchi in sus, nu?
May
Uite alta careia ii place place campul, nu padurea.... sa traiasca chelia... nu de alta, dar oricum barbatii gasesc greu gaura... decat sa desenez harti.... lol.gif
emu
daaa fiecare pasare din stolul meu se pare ca are stolul propriu asa insistente sunt )).gif

MAY lol.gif lol.gif
May
Ooooo nuuuu, ana e din matrix realoaded, nu poate sa se indoaie ca are reumatism dar fura inimi cu privirea wink1.gif
ina_ceva
Ce pasari, ce stoluri? ...am ratat vreo pasarica?
May
Pai emu, oricum sta 7 ani si 10 injuraturi pana ma desface la sutien... vrei sa mai ingreunez si alte chestii? )).gif

ina, emu are o pasarica pe creier care ii zice sa se tunda cheala )).gif
ina_ceva
Parca auzisem eu de pasarica asta acum ceva timp, dar am crezut ca si-a luat zborul grin.gif
emu
hahahaha ina am ras cu lacrimi naughty.gif

Sa mai zic de stolul meu... ce plan are? Mi-a avertizat sotul (si nu numai odata) cand o fi (vreodata) sa raman cu bebe la purtator, o sa-i bage scuza ca au luat-o razna hormonii si trebuie chelie, altfel nu mai are zile bune cu mine lol.gif
ina_ceva
lol.gif nu as vrea sa fiu in locul sotzului tau, cand te mangaie pe chelie (a nu te gandi la alte chelii)
emu
CITAT(ina_ceva @ 01-08-2007, 04:59 PM) *

Parca auzisem eu de pasarica asta acum ceva timp, dar am crezut ca si-a luat zborul grin.gif

E una-ncapatanata rau!! nu pleaca nici de-a naibii biggrin.gif

O sa aiba 9 luni la dispozitie sa se obisnuiasca )).gif sau mai bine zis... sa-i treaca socul )).gif
dany
CITAT(ina_ceva @ 01-08-2007, 10:53 PM) *

anna, sa inteleg ca te poti lasa pe spate de la genunchi in sus, nu?

Uite cine a vazut matrix stie lol.gif

CITAT(Maybeline @ 01-08-2007, 10:55 PM) *

Ooooo nuuuu, ana e din matrix realoaded, nu poate sa se indoaie ca are reumatism dar fura inimi cu privirea wink1.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(Maybeline @ 01-08-2007, 10:53 PM) *

Uite alta careia ii place place campul, nu padurea.... sa traiasca chelia... nu de alta, dar oricum barbatii gasesc greu gaura... decat sa desenez harti.... lol.gif

Zuzooooooooooooooooooooooooo , esti dusa raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuu si fara sanse de vindecare !!!! pupic.gif

CITAT(ina_ceva @ 01-08-2007, 11:03 PM) *

lol.gif nu as vrea sa fiu in locul sotzului tau, cand te mangaie pe chelie (a nu te gandi la alte chelii)

lol.gif lol.gif

Bueyyyyy, ati luat-o toate razna ???? Ce-i nebunia asta aici ?????

lol.gif lol.gif

P.S. rad pe soptite ...sa nu vina Dirk sa ma intrebe ce am ca , zau , ca nu ii pot traduce totul in asa fel incat sa inteleaga glumele noastre lol.gif lol.gif

CITAT(emu @ 01-08-2007, 11:03 PM) *

E una-ncapatanata rau!! nu pleaca nici de-a naibii biggrin.gif

DOAR UNA ??????????????? Pai inseamna ca si-a adus tot neamul cu 8 generatii inainte .....ca face atat galagie si e ata de insistenta lol.gif lol.gif ( tot pe soptite )
emu
Deci o numim pe ana romatrika (romantic matrix si ka-ul ala asa de diminutiv.. ca tot e ea micuta) de acum incolo )).gif

Dany, te-ai hotarat? Dam cu banul tunsoare pe lung sau chelie?!... mie-mi iese chelie )).gif ma intreb de ce oare?! )).gif
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 01-08-2007, 11:53 PM) *

Uite alta careia ii place place campul, nu padurea.... sa traiasca chelia...

Vrei sa spui ca tzie itzi plac mai mult cararile prin campie decat cele prin padure?
emu
CITAT(danyhoney @ 01-08-2007, 05:12 PM) *

( tot pe soptite )

hihihihi si eu tot pe soptite... ca inca suntem in ore de lucru lol.gif ma duc sa rad in baie lol.gif
dany
lol.gif lol.gif Eu radeam pe soptite si apare Dirk si ma intreaba : de ce razi ?? Si eu ....paiii...hmmm...sa veziii.-...la care , el ohmy.gifk , am inteles , iar glume de muieri pe care nu le inteleg !!! Sa dau pe spate , nu alta !!! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(emu @ 01-08-2007, 11:14 PM) *

Dany, te-ai hotarat? Dam cu banul tunsoare pe lung sau chelie?!... mie-mi iese chelie )).gif ma intreb de ce oare?! )).gif

Bueyyy, chelie nu tine ...inca ....Plecam in concediu la sfarsitul lui septembrie si chiar ca nu am chef sa ma lase Dirk acasa din cauza de chelie lol.gif lol.gif
ina_ceva
lol.gif lol.gif
sigur ai sa stai in gradina, printre flori, plangand ca ai ramas singurica
May
Pai oricum e o carare pe campia mea.... numai ca trebuie sa ai grija sa nu cazi in canalizare lol.gif

Padurea nu imi place decat daca e o parcela micuta la capatul cararii lol.gif
ina_ceva
Somnic usor! Pe maine...
emu
ok, e oficial... trebuie sa ies putin sa ma calmez lol.gif n-aveti stolul normal acasa )).gif
may se vede ca se apropie ora de "somn" )).gif
noapte buna ina wink1.gif
May
fata draga, la mine nu e decat 12 fara 20 .... pana la 2 cand ma culc eu... tot sa vorbim de pasarici lol.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 01-08-2007, 11:26 PM) *

Pai oricum e o carare pe campia mea.... numai ca trebuie sa ai grija sa nu cazi in canalizare lol.gif

Padurea nu imi place decat daca e o parcela micuta la capatul cararii lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Ma doare burta de ras !!!!!!!!!!!!!!!!! lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(ina_ceva @ 01-08-2007, 11:22 PM) *

lol.gif lol.gif
sigur ai sa stai in gradina, printre flori, plangand ca ai ramas singurica

lol.gif Si o iau si pe Emi langa mine ...ca ea mi-a bagat in cap chelia lol.gif doh.gif

CITAT(emu @ 01-08-2007, 11:34 PM) *

n-aveti stolul normal acasa )).gif

ca parca tu il ai blum.gif tease.gif lol.gif

Noapte buna , Ina si sper sa nu visezi stoluri lol.gif
emu
CITAT(Maybeline @ 01-08-2007, 05:39 PM) *

fata draga, la mine nu e decat 12 fara 20 .... pana la 2 cand ma culc eu... tot sa vorbim de pasarici lol.gif

pasarele cu panselute-n cioc )).gif

Dany... vin cand nu ploua... ca doare chelia )).gif
May
Stai ca primim mesaj de la matrix )).gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif

Acum nu ploua , Emi !!!!! A venit vara si la noi ...asa ca....hai, calare pe avion si directia "dany"( asa sa dai pe GPS ca altfel ajungi in Walapampa ) lol.gif lol.gif
Anna

matrix girl

ca sa stiti de ce radeti ! biggrin.gif
sa imi spuneti daca se vede!
Noapte buna!
dany
CITAT(Maybeline @ 01-08-2007, 11:54 PM) *

Pardon : mesaj de la ROMATRIKA !!!! Mi-am permis sa scriu cu "k" in loc de "c" , Emi ....e ok ?? )).gif
May
Nu se vad ana sad.gif

dany pai cu k a scris si emu )).gif
Anna
http://www.flickr.com/photos/9059125@N03/977715051/

da acum??
dany
CITAT(Maybeline @ 02-08-2007, 12:00 AM) *

dany pai cu k a scris si emu )).gif

Si eu de ce , puii mei , am vazut "c" ???????????????? Din cauza cheliei pe care nu o am ?? lol.gif lol.gif
May
Mancati-as ochelarii tai de libelula lol.gif Uite cine se pricepe sa isi faca poze singura.... daca nu te-as cunoaste mai bine as fi zis ca te tavaleai cu cineva pe iarba naughty.gif

Ce gene de milka are mai frate w00t.gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 02-08-2007, 12:57 AM) *

CITAT(Maybeline @ 01-08-2007, 11:54 PM) *

Pardon : mesaj de la ROMATRIKA !!!! Mi-am permis sa scriu cu "k" in loc de "c" , Emi ....e ok ?? )).gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif no ca m-am facut si cu porecla! pupic.gif

Ma bucur ca lucrati in echipa la realizarea ei! devil.gif devil.gif devil.gif

pupic.gif Emi
emu
CITAT(annaiss_derrian @ 01-08-2007, 06:02 PM) *

w00t.gif whoahaa zi repede la ce te gandeai cand ai pozat? )).gif super romatrika!!

dany asa dau pe gps-ul care nu-l am lol.gif ajung sigur )).gif conteaza pe mine!!!
rectific: conteaza pe stolul meu )).gif
dany
Romatrika -deciiiiii aceasta poza mi-a placuta taaaare mult !!!!! Ce o fii vrut May cu matrix ...nu stiu ...Probabil il visase cu o noapte inainte lol.gif lol.gif .Adevarul e ca arati tare sexy ....in negru ...ochelari negri de soare ....Spioana mica , zi-ne pentru cine lucrezi !! lol.gif lol.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 02-08-2007, 01:05 AM) *

Mancati-as ochelarii tai de libelula lol.gif Uite cine se pricepe sa isi faca poze singura.... daca nu te-as cunoaste mai bine as fi zis ca te tavaleai cu cineva pe iarba naughty.gif

Ce gene de milka are mai frate w00t.gif

pai asa vreau sa las impresia, ca ma tavaleam biggrin.gif biggrin.gif grin.gif

Si nici nu eram rimelata..cred, sau nu eram f puternic tease.gif tease.gif

p.s. nu te lua de ochelarii mei de musca biggrin.gif cool.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 02-08-2007, 12:05 AM) *

Uite cine se pricepe sa isi faca poze singura....

HALT , STOP , WAIT .....cum adica "isi face poze singura " ??????????????? Acea poza nu e facuta singura !!!! Sunt eu baba dar nici chiar asa blum.gif tease.gif

Romatrika
- daca ai facut acea poza singura ...eu ma impusc . Zii ca NUUUUUUU lol.gif lol.gif
Anna
CITAT(emu @ 02-08-2007, 01:06 AM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 01-08-2007, 06:02 PM) *

w00t.gif whoahaa zi repede la ce te gandeai cand ai pozat? )).gif super romatrika!!

in tot cazu nu la matrix!! lol.gif lol.gif

CITAT(danyhoney @ 02-08-2007, 01:10 AM) *

CITAT(Maybeline @ 02-08-2007, 12:05 AM) *

Uite cine se pricepe sa isi faca poze singura....

HALT , STOP , WAIT .....cum adica "isi face poze singura " ??????????????? Acea poza nu e facuta singura !!!! Sunt eu baba dar nici chiar asa blum.gif tease.gif

Romatrika
- daca ai facut acea poza singura ...eu ma impusc . Zii ca NUUUUUUU lol.gif lol.gif

=))) Dany, nu ai sa ma crezi!!
Dar poza in care sunt in negru si stau intr-o parte, mi-am facut-o singura, cu self timer, ca si majoritatea ( o sa le pun in album, ca sunt f f multe) pt ca ai mei erau f ocupati si nu aveau timp sa ma ia pe mine in poza.
Iar cele doar cu fatza mea, sunt facute de mine.
Singura care a facut-o mama e cea in negru, unde sunt cu fatza.
dany
Am inteles , Emi ....cand vad un stol deasupra casei sa ma feresc ...in secundele urmatoare apari tu ...Ce stiu eu UNDE vrei sa aterizezi lol.gif lol.gif

Fetele dragi si zapacite ......"baba" va zice "noapte buna " si se retrage in barlog lol.gif .Maine IAR are de alergat ( noroc ca o duce masina blum.gif ) doh.gif )).gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 02-08-2007, 01:07 AM) *

Romatrika -deciiiiii aceasta poza mi-a placuta taaaare mult !!!!! Ce o fii vrut May cu matrix ...nu stiu ...Probabil il visase cu o noapte inainte lol.gif lol.gif .Adevarul e ca arati tare sexy ....in negru ...ochelari negri de soare ....Spioana mica , zi-ne pentru cine lucrezi !! lol.gif lol.gif

Nu, nu! nu trebuia sa arat sexy, din contra ca eram la parastas.
O vecina de acolo mi-a zis sa imi dau ochelarii jos lol.gif ca nu se cade asa ceva!
I-am zis ca fac riduri biggrin.gif grin.gif si m-a lasat in pace.
May
Dany eu ii zic matrix ca parca e iesita din film, nu ca ar semana cu personajul Neo )).gif acum-acum isi pune telefonul la ureche si se teleporteaza in lumea mustelor blum.gif

Arata bine ce mai, dar in casa la ea nu are oglinzi, d-aia se plange )).gif maine, poimaine, nu ii mai surade viitorul nici ei lol.gif
Anna
Noapte buna Dany!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.