Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
May
dany noapte buna hug.gif
dany
CITAT(annaiss_derrian @ 02-08-2007, 12:13 AM) *

=))) Dany, nu ai sa ma crezi!!
Dar poza in care sunt in negru si stau intr-o parte, mi-am facut-o singura, cu self timer, ca si majoritatea ( o sa le pun in album, ca sunt f f multe) pt ca ai mei erau f ocupati si nu aveau timp sa ma ia pe mine in poza.
Iar cele doar cu fatza mea, sunt facute de mine.
Singura care a facut-o mama e cea in negru, unde sunt cu fatza.

Deciiiii...ati inteles ....nu merg la nani ...ma duc sa ma impusc !!!!! Romatrika isi merita numele : si-a facut ea singura poze !!!! Si eu am promis ca ma impusc doh.gif .Bueeeyyyy, e dasteapta rau Romatrika noastra . Poate ma invata si pe mine .....daca supravietuiesc impuscaturii lol.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 02-08-2007, 01:15 AM) *

Dany eu ii zic matrix ca parca e iesita din film, nu ca ar semana cu personajul Neo )).gif acum-acum isi pune telefonul la ureche si se teleporteaza in lumea mustelor blum.gif

Arata bine ce mai, dar in casa la ea nu are oglinzi, d-aia se plange )).gif maine, poimaine, nu ii mai surade viitorul nici ei lol.gif

Iar le bagi pe fete in ceatza?! Instigatoareo blum.gif blum.gif

May se refera la faptul ca eu sunt reprezentant Avon si spre deosebire de alti reprezentanti cicalitori, eu nu i-am zis ei sloganul nostru si anume "Viitorul iti surade" ( sau ceva de genu, se pare ca ea il stie mai bine grin.gif )
Si acu e ofticata ca nu ii surade si ei tata.gif

CITAT(danyhoney @ 02-08-2007, 01:18 AM) *

Deciiiii...ati inteles ....nu merg la nani ...ma duc sa ma impusc !!!!! Romatrika isi merita numele : si-a facut ea singura poze !!!! Si eu am promis ca ma impusc doh.gif .Bueeeyyyy, e dasteapta rau Romatrika noastra . Poate ma invata si pe mine .....daca supravietuiesc impuscaturii lol.gif

Dany Ne lasi noua casutza...aaaa...si niste coliva blum.gif blum.gif blum.gif tease.gif tease.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 02-08-2007, 12:15 AM) *

Dany eu ii zic matrix ca parca e iesita din film, nu ca ar semana cu personajul Neo )).gif acum-acum isi pune telefonul la ureche si se teleporteaza in lumea mustelor blum.gif

Arata bine ce mai, dar in casa la ea nu are oglinzi, d-aia se plange )).gif maine, poimaine, nu ii mai surade viitorul nici ei lol.gif

Nopeeeee, nu in lumea mustelor ca zboara peste tot si VEDE tot !!!!!!!!!!

Nu are oglinzi ??? Ii facem noi cadou cateva ...sau macart una ????? Saraca Romatrika lol.gif lol.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 02-08-2007, 12:20 AM) *

Dany Ne lasi noua casutza...aaaa...si niste coliva blum.gif blum.gif blum.gif tease.gif tease.gif

box.gif box.gif Dupa ce ca ma impusc din cauza ta mai vrei si casuta ??????????? Bueyyy...un pic de rusine fata de oamenii mai in varsta se poate ? lol.gif lol.gif Aaaaaa, tu il vrei , de fapt , pe Dirk :sanatos , voinic , HARNIC , iubaret ( doar cu mine blum.gif )...ETE ca nu ma mai impusc , na ! tease.gif

Aaaaa, acum am prins-o si pe May lol.gif DAR EI II SURADE VIITORUL !!!!!!! blum.gif Zica ce-or zice aia de la Avon blum.gif
emu
Dany, mai intai o sa vina pasaroiul lider cu indicatii pretioase, dupa care si restul de... pasarici )).gif

Noapte buna va zic si eu hug.gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 02-08-2007, 01:20 AM) *

Nopeeeee, nu in lumea mustelor ca zboara peste tot si VEDE tot !!!!!!!!!!

Nu are oglinzi ??? Ii facem noi cadou cateva ...sau macart una ????? Saraca Romatrika lol.gif lol.gif

Va las adresa? biggrin.gif
Cand ajunge la mine? blum.gif blum.gif
May
Mai grav e ca musca trage la kkt, asa ca o trimitem in lumea libelulelor )).gif

Da mai, uitati cata nesimtire pe ea... la televizor e reclama la avon clar: suna-ti reprezentantul si iti va spune ca viitorul iti surade.... si ea de colo ca mie nu imi surade sorry.gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 02-08-2007, 01:25 AM) *

box.gif box.gif Dupa ce ca ma impusc din cauza ta mai vrei si casuta ??????????? Bueyyy...un pic de rusine fata de oamenii mai in varsta se poate ? lol.gif lol.gif Aaaaaa, tu il vrei , de fapt , pe Dirk :sanatos , voinic , HARNIC , iubaret ( doar cu mine blum.gif )...ETE ca nu ma mai impusc , na ! tease.gif

nuuuu...eu vreau numai casutza. blum.gif grin.gif

Aaaa.....nu te mai impusti? Da macar oglinda sa mi-o trimiti wink1.gif

CITAT(Maybeline @ 02-08-2007, 01:27 AM) *

Da mai, uitati cata nesimtire pe ea... la televizor e reclama la avon clar: suna-ti reprezentantul si iti va spune ca viitorul iti surade.... si ea de colo ca mie nu imi surade sorry.gif

bine zis!
Daca nu m-ai sunat lol.gif lol.gif lol.gif
nu ai facut exact asa cum zice in reclama, asa ca s-a dus viitoru tau surazator devil.gif devil.gif devil.gif

dany
CITAT(emu @ 02-08-2007, 12:25 AM) *

Dany, mai intai o sa vina pasaroiul lider cu indicatii pretioase, dupa care si restul de... pasarici )).gif

Noapte buna va zic si eu hug.gif

Pasaroi ???? O noua denumire pentru babuin ????? CAND vine ??????????Cum arata ???? lol.gif

Noapte buna , Emi si te mai asteptam sa vii la o sueta ( cu tot cu stolul tau ) !

CITAT(Maybeline @ 02-08-2007, 12:27 AM) *

lol.gif lol.gif

Cum , puii mei , sa plec la somn cand vad ca nebunele mele preferate ( lipseste una ...dar asta e...) sunt asa de vesele ?????

CITAT(annaiss_derrian @ 02-08-2007, 12:30 AM) *

CITAT(danyhoney @ 02-08-2007, 01:25 AM) *

box.gif Dupa ce ca ma impusc din cauza ta mai vrei si casuta ??????????? Bueyyy...un pic de rusine fata de oamenii mai in varsta se poate ? lol.gif lol.gif Aaaaaa, tu il vrei , de fapt , pe Dirk :sanatos , voinic , HARNIC , iubaret ( doar cu mine blum.gif )...ETE ca nu ma mai impusc , na ! tease.gif

nuuuu...eu vreau numai casutza. blum.gif grin.gif

Aaaa.....nu te mai impusti? Da macar oglinda sa mi-o trimiti wink1.gif

CITAT(Maybeline @ 02-08-2007, 01:27 AM) *

bine zis!
Daca nu m-ai sunat lol.gif lol.gif
nu ai facut exact asa cum zice in reclama, asa ca s-a dus viitoru tau surazator devil.gif devil.gif devil.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Nu mai pooootttttt de rasssssss !!!!!! Voi ziceti ca sunteti normale ??????????????????????? lol.gif lol.gif

Chemati doctorul ca ma doare burta !!! lol.gif lol.gif

later edit : uitasem un "e" la cuvantul sueta adresat lui Emi ....si ...zapauca cum e ea ...cine stie ce interpreta . Sau ...daca nu ea ...stolul ei lol.gif
May
dany pai nu mai pleca.... libelula asta ar trebui sa se culce ca maine se duce la munca, dar ea se crede acum din matrix si aia nu dorm )).gif

Ia auzi frateeeee trebuia sa o suna pe Mafalda sa imi spuna ca imi surade viitorul, ca pe messenger nu se pune mai doh.gif iti pastrez si zatul de cafea sa imi citesti lol.gif
dany
Ai dreptate , May ....noi rezistam mai mult ...."noi stam acasa , suntem casnice ,in timp ce altii munceste" si ne pare bine blum.gif .Ti-a placut ????

Iti dau si zatul meu de capuccinno ?????? Merge ??? lol.gif lol.gif
May
zatz de capucino? alta care a facut insolatie )).gif

Mai, daca mie imi place sa ma tina barbatul in spate... sa stau acasa si sa vb cu voi pana la 2 dimineatza... cum poti sa imi spui ca nu imi surade viitorul? lol.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 02-08-2007, 01:40 AM) *

dany pai nu mai pleca.... libelula asta ar trebui sa se culce ca maine se duce la munca, dar ea se crede acum din matrix si aia nu dorm )).gif

Ia auzi frateeeee trebuia sa o suna pe Mafalda sa imi spuna ca imi surade viitorul, ca pe messenger nu se pune mai doh.gif iti pastrez si zatul de cafea sa imi citesti lol.gif

Ce ai mai cu libelula? lol.gif Lasa ca maine o sa zbor pana la birou biggrin.gif
Plus de asta...eu am sunat la reprezentant si am un viitor minuntat naughty.gif naughty.gif
Adevaru ca am vazut ca ii duceau fetele cate un pachet de cafea reprezentantei.....cred ca de aia! Sa citeasa in zat!
No...ca pe asta am ratat-o!

CITAT(Maybeline @ 02-08-2007, 01:45 AM) *

Mai, daca mie imi place sa ma tina barbatul in spate... sa stau acasa si sa vb cu voi pana la 2 dimineatza... cum poti sa imi spui ca nu imi surade viitorul? lol.gif

La tine e abia 1...nu ne mai minti! lol.gif

May
E 1 dar stau pana la 2 daca am cu cine cheer.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 02-08-2007, 12:45 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 02-08-2007, 12:49 AM) *

Ce ai mai cu libelula? lol.gif Lasa ca maine o sa zbor pana la birou biggrin.gif
Plus de asta...eu am sunat la reprezentant si am un viitor minuntat naughty.gif naughty.gif
Adevaru ca am vazut ca ii duceau fetele cate un pachet de cafea reprezentantei.....cred ca de aia! Sa citeasa in zat!
No...ca pe asta am ratat-o!

lol.gif lol.gif lol.gif
Anna
Dany tu nu mai ai cuvinte nu? biggrin.gif
ca vad ca te tavalesti de ras laugh.gif laugh.gif
dany

INTREBARE IMPORTANTA !!!!!! SUNTETI NORMALE ????? VA CONSIDERATI PERSOANE NORMALE ???? lol.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 02-08-2007, 01:53 AM) *

devil.gif devil.gif devil.gif
ce-mi dai sa stau?
dany
CITAT(annaiss_derrian @ 02-08-2007, 12:55 AM) *

Ce naiba sa mai zic ???? Rad si rad si rad......Dirk a plecat la somn ca a zis ca nu ii prea place rasul meu( normal ca nu ii place daca nu intelege de ce rad ) lol.gif lol.gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 02-08-2007, 01:57 AM) *

INTREBARE IMPORTANTA !!!!!! SUNTETI NORMALE ????? VA CONSIDERATI PERSOANE NORMALE ???? lol.gif

May.....tu citesti ce ne intreaba Dany? sorry.gif sorry.gif sorry.gif
Cum pledam? Zi repede sa ne punem aman2 de acord devil.gif devil.gif
Sau chemam avocatu? blushing.gif

Io cred ca vrea sa ma scoata nebuna ca sa nu mai imi dea oglinda tease.gif tease.gif
dany
CITAT(annaiss_derrian @ 02-08-2007, 12:57 AM) *

ce-mi dai sa stau?

Ce ne dai sa te tinem langa noi ???? Vorbeste comercianta din mine lol.gif lol.gif lol.gif Ce zici ,may ??? Sunt buna , nu ? lol.gif lol.gif tease.gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 02-08-2007, 01:58 AM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 02-08-2007, 12:55 AM) *

Ce naiba sa mai zic ???? Rad si rad si rad......Dirk a plecat la somn ca a zis ca nu ii prea place rasul meu( normal ca nu ii place daca nu intelege de ce rad ) lol.gif lol.gif

Razi tu Harap Alb, dar nu e rasul tau! devil.gif

CITAT(danyhoney @ 02-08-2007, 02:00 AM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 02-08-2007, 12:57 AM) *

ce-mi dai sa stau?

Ce ne dai sa te tinem langa noi ???? Vorbeste comercianta din mine lol.gif lol.gif lol.gif Ce zici ,may ??? Sunt buna , nu ? lol.gif lol.gif tease.gif

Pai..prezenta mea e suficienta!! grin.gif
Va dau DVDurile cu Matrix ....aaa...si autografe.
E bine? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif grin.gif grin.gif
dany
CITAT(annaiss_derrian @ 02-08-2007, 12:59 AM) *

CITAT(danyhoney @ 02-08-2007, 01:57 AM) *

May.....tu citesti ce ne intreaba Dany? sorry.gif sorry.gif sorry.gif
Cum pledam? Zi repede sa ne punem aman2 de acord devil.gif devil.gif
Sau chemam avocatu? blushing.gif

Io cred ca vrea sa ma scoata nebuna ca sa nu mai imi dea oglinda tease.gif tease.gif

Bing-bang......bing-bang.....TIMPUL DE A CHEMA UN AVOCAT A EXPIRAT !!!!!!! Ce puteti spune in apararea d-voastra , D-ra Romatrika si D-soara May ????? Clepsidra merge deja .....aveti 5 minute la dispozitie blum.gif blum.gif tease.gif
Anna
Dany, acu am chemat intariri!

Eu ma consider normala. Dap. )).gif
Ma contrazice careva? devil.gif
dany
CITAT(annaiss_derrian @ 02-08-2007, 01:02 AM) *

lol.gif lol.gif DVD cu Matrix am .....autografe ...n-a nevoie .....ALTCEVA ????? MOamaaaaa ce dura m-am facut !!! lol.gif lol.gif
May
Eu pledez anormala.... macar recunosc

si halatul cat e halatul???? cat e domnule halatul??? aaa scump domne` scump, dincolo era mai ieftin lol.gif

Ce va dau sa stati cu mine? Dupa ce ca aveti onoarea sa va adresati mie? rusine sa va fie! nu mai e respect pe lume domne` dry.gif lol.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 02-08-2007, 02:08 AM) *

si halatul cat e halatul???? cat e domnule halatul??? aaa scump domne` scump, dincolo era mai ieftin lol.gif

Ce va dau sa stati cu mine? Dupa ce ca aveti onoarea sa va adresati mie? rusine sa va fie! nu mai e respect pe lume domne` dry.gif lol.gif

neah....va minte
May a luat-o razna provizoriu azi, cand a vazut cu ce cumparaturi au venit socrii ei acasa lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif tot vrea sa zica ca stie ea cas mai ieftine in alte parti laugh.gif
dany
CITAT(annaiss_derrian @ 02-08-2007, 01:06 AM) *

Asdteptam intaririle !!!

Va considerati normala, d-soara Romatrika ??? Hmmmmm, eu va contrazic !!! lol.gif lol.gif
May
Maine sa vezi cum il implora ana pe seful ei sa o ierte dupa ce o gaseste dorm ind pe birou: va dau autograf pe dvd cu matrix lol.gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 02-08-2007, 02:07 AM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 02-08-2007, 01:02 AM) *

lol.gif lol.gif DVD cu Matrix am .....autografe ...n-a nevoie .....ALTCEVA ????? MOamaaaaa ce dura m-am facut !!! lol.gif lol.gif

No..s-a dus oferta, nu-ti mai dau nimic si raman si pe capul tau devil.gif devil.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 02-08-2007, 01:08 AM) *

M-ai terminat .... lol.gif lol.gif lol.gif NU MAI POT !!!!!
Anna
CITAT(danyhoney @ 02-08-2007, 02:09 AM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 02-08-2007, 01:06 AM) *

Asdteptam intaririle !!!

Va considerati normala, d-soara Romatrika ??? Hmmmmm, eu va contrazic !!! lol.gif lol.gif

Hm.....astept argumente, dovezi si tot arsenalu! devil.gif
Nu ma las asa usor! tease.gif

CITAT(Maybeline @ 02-08-2007, 02:09 AM) *

Maine sa vezi cum il implora ana pe seful ei sa o ierte dupa ce o gaseste dorm ind pe birou: va dau autograf pe dvd cu matrix lol.gif

lol.gif lol.gif
Sa vezi cate autografe o sa dau eu maine pe contracte, sa nu scriu in loc de semnatura mea, sa nu scriu matrix girl sau romatrika biggrin.gif biggrin.gif doh.gif laugh.gif
May
Eu joc in Terminator 5 =)) ... maine avem lupta finala cu matrix lol.gif

ana cum poti sa spui ca esti normala cand te iei in gura cu babele la parastas? lol.gif lol.gif lol.gif
dany
CITAT(annaiss_derrian @ 02-08-2007, 01:09 AM) *
May [/b] a luat-o razna provizoriu azi, cand a vazut cu ce cumparaturi au venit socrii ei acasa lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif tot vrea sa zica ca stie ea cas mai ieftine in alte parti laugh.gif

lol.gif lol.gif E clar !!!! CAZUL E INCHEIAT !!!! D-soara Romatrika si D-soara May sunt condamnate la 100 de ani prezenta pe acest forum si au obligatia de a intretine buna dispozitie !!!!

Multumescv , zapacitelor , pentru o seara frumoasa !!!!

Heyyyy, asta nu inseamna ca plec deja .....Trebuie sa-mi serbez "victoria" cu o Imagine si ceva de baut si apoi pot dormi linistita tease.gif blum.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 02-08-2007, 02:13 AM) *

Eu joc in Terminator 5 =)) ... maine avem lupta finala cu matrix lol.gif

ana cum poti sa spui ca esti normala cand te iei in gura cu babele la parastas? lol.gif lol.gif lol.gif

Era un rol draga, ai uitat ca jucam in matrix ? lol.gif lol.gif
Cu cine te joci tu de-a Terminatoru. cu Remy? lol.gif lol.gif naughty.gif naughty.gif
May
Ia auzi mai... in ce lumina ma pune anutza noastra.... nu numai ca nu-mi surade viitorul din cauza ei, dar ma si da de gol ca stiu unde sunt lucrurile ieftine, ca babele alea barfitoare w00t.gif ... pai daca stau acasa fratilor si ma tine barbatul, iau cele mai ieftine haine dar nu spun ca le-am luat la reducere, si diferentele de bani le strang si merg la sex shopp sa imi iau un morcov cu baterii )).gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 02-08-2007, 02:13 AM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 02-08-2007, 01:09 AM) *
May [/b] a luat-o razna provizoriu azi, cand a vazut cu ce cumparaturi au venit socrii ei acasa lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif tot vrea sa zica ca stie ea cas mai ieftine in alte parti laugh.gif

lol.gif lol.gif E clar !!!! CAZUL E INCHEIAT !!!! D-soara Romatrika si D-soara May sunt condamnate la 100 de ani prezenta pe acest forum si au obligatia de a intretine buna dispozitie !!!!

Multumescv , zapacitelor , pentru o seara frumoasa !!!!

Heyyyy, asta nu inseamna ca plec deja .....Trebuie sa-mi serbez "victoria" cu o Imagine si ceva de baut si apoi pot dormi linistita tease.gif blum.gif

Am inteles, dna Judecatoare!
Noapte buna si somn usor Dany. pupic.gif
Sa visezi si tu ceva matrix, terminator, superman....ca maine o luam de la capat tease.gif
dany
CITAT(annaiss_derrian @ 02-08-2007, 01:16 AM) *

Cu cine te joci tu de-a Terminatoru. cu Remy? lol.gif lol.gif naughty.gif naughty.gif

Nope , cu mine ...cu "judecatorul " ...te-a tras in piept lol.gif lol.gif

P.S.habar nu am ce joaca ea lol.gif
May

Da..... trebuie sa il pun sa ma termine azi lol.gif

daca ne vede nessie maine, ne cenzureaza lol.gif

Nu ii zice noapte buna ca nu pleaca.... a uitat ca l-a ascuns pe vecinul in dulap cand a venit dirk, se duce sa il scoata )).gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 02-08-2007, 02:17 AM) *

Ia auzi mai... in ce lumina ma pune anutza noastra.... nu numai ca nu-mi surade viitorul din cauza ei, dar ma si da de gol ca stiu unde sunt lucrurile ieftine, ca babele alea barfitoare w00t.gif ... pai daca stau acasa fratilor si ma tine barbatul, iau cele mai ieftine haine dar nu spun ca le-am luat la reducere, si diferentele de bani le strang si merg la sex shopp sa imi iau un morcov cu baterii )).gif

Nu te dau mai de gol, te laud blum.gif blum.gif
Iara visezi la morcovi ?
Vedeti ce patiti de la atata WW ? Visati numai legume biggrin.gif grin.gif
De aia a slabit May atat.....acu ati aflat.
De maine ...dieta cu morcovi. Nu ne mai cheama neuronii WW, ne cheama morcovele. laugh.gif laugh.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 02-08-2007, 01:19 AM) *

Imagine

Nu as vrea sa fiu in pielea lui Nessie , pe bune !!!! Sa fiu nevoita sa citesc atatea nebunii lol.gif lol.gif
May
Remy ma tot intreaba de ce rad si se uita din ce in ce mai ciudat lol.gif ma tot feresc sa nu vada monitorul lol.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 02-08-2007, 02:20 AM) *

Nu ii zice noapte buna ca nu pleaca.... a uitat ca l-a ascuns pe vecinul in dulap cand a venit dirk, se duce sa il scoata )).gif

Pai e deja 2 juma....1 juma la tine.....crezi ca are timp sa te termine in noaptea asta? Io zic sa te grabesti laugh.gif laugh.gif

Ahaaa....de aia tot ne facea poze cu dulapu, stia ea ca e ceva cu dulapu ala....da nu stia exact. tease.gif
dany
CITAT(annaiss_derrian @ 02-08-2007, 01:20 AM) *

Iara visezi la morcovi ?
Vedeti ce patiti de la atata WW ? Visati numai legume biggrin.gif grin.gif
De aia a slabit May atat.....acu ati aflat.
De maine ...dieta cu morcovi. Nu ne mai cheama neuronii WW, ne cheama morcovele. laugh.gif laugh.gif

Bueyyyyyy, Romatrika , ce dasteapta esti tu !!!!!!!! Ce repede te-ai prins ce face d-soara May !!! lol.gif lol.gif lol.gif Ti se iarta 3/4 din pedeapsa !!!

Asadar .....supunem la vot un nou nume pentru neuronii WW lol.gif lol.gif WW-morcovel ? Morcovel-WW" ? WW si morcovele ? "morcov tanar -WW batran " ??? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
May
A inceput Betty sa ma linga pe degetele de la picioare.... imi face incalzirea pana vine remy lol.gif zau de nu e excitant lol.gif
Anna
Fetelor eu zic sa ne facem rpd alte iduri, ca ne luam sigur ban.
Haideti..pregatiti-va mesajul de adio de pe forum devil.gif
dany
CITAT
CITAT(annaiss_derrian @ 02-08-2007, 01:24 AM) *

Ahaaa....de aia tot ne facea poze cu dulapu, stia ea ca e ceva cu dulapu ala....da nu stia exact. tease.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Bueyyy , zapaucelor !!!!! Cum va inchipuiti voi ca as tine un vecin pana ar veni Dirk asaca ?????????????????? Stiu EXACT la ce ora apare sa aca ...am timp destul sa eliberez dulapul !!! tease.gif tease.gif

Inca o data , ca sa nu uitati : gaina batrana .....e desteapta !!! lol.gif
Anna
Gata...eu va parasesc biggrin.gif devil.gif
ma bag la somnic.
Va pup si astept sa rad si maine la fel.
pupic.gif hug.gif
Noapte buna!
May
Mesajul meu de adio: a meritat fiecare secunda lol.gif lol.gif lol.gif las mostenire viitorul meu morcov cu baterii lui anutza, iar carnetul meu cu pozitii deochiate lui dany lol.gif
dany
LA NAIBA !!!!! Ce aiurea a parut postarea mea !!!!! NESSIE !!!!! AJUTOR !!!!! Am incercat sa o repar dar ...n-am reusit doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.