Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
felicitari uka cheer.gif ai avut emotii?
miha, imi pare rau sa aud ca ceva este in neregula cu rochia, fug la nunti sa vad ce te-a suparat
anna, frumoase poze si tu parca esti din ce in ce mai atragatoare. sa stii ca ti-a facut despartirea de fostul smile.gif
nusa eu zic ca daca te hotarasti sa o faci acum ca dupa nunta cine stie daca nu apare vreun pitic blum.gif

distractie placuta in concediu/deplasari dany, blue si uka
nusarich
CITAT(himere2005 @ 03-08-2007, 12:28 PM) *

felicitari uka cheer.gif ai avut emotii?
miha, imi pare rau sa aud ca ceva este in neregula cu rochia, fug la nunti sa vad ce te-a suparat
anna, frumoase poze si tu parca esti din ce in ce mai atragatoare. sa stii ca ti-a facut despartirea de fostul smile.gif
nusa eu zic ca daca te hotarasti sa o faci acum ca dupa nunta cine stie daca nu apare vreun pitic blum.gif

himere, mai e ceva cale lunga (as zice eu) si pana la nunta, asa ca mai bine acum, ca dupa... mai greu. Iar piticul... poate sa mai stea un piculet, nu? Nu de alta, dar macar sa terminam datoriile, sa "investim" banii in [*****] lu' piticu' grin.gif
himere2005
la ce facultate te-ai gandit sa dai nusa?
himere2005
monic, dupa ce va casatoriti ramaneti in tara?poate iti gasesti ceva in domeniul proiectelor pentru fonduri europene, parca tu ai facut un curs
Ama.ro
Uka, felicitari!!!
Michelle, nunta e cel mai important eveniment din viata unei femei, e un moment in care tre' sa fie cea mai frumoasa, cea mai fericita..Eu zic sa cauti acea rochie..perfecta.De ce vrei neaparat facuta pe comanda?Sau..probeaza mai multe si vezi ce model te avantajeaza si..eventual faci la comanda doar pt material.
Nici mie nu prea imi place de la mijloc in jos..iar sus eu as opta pt ceva care sa atraga atentia.(nu ai sanii mari si de aceea)Eu tot corset am avut la nunta dar, ca sa nu se vada lipsa sanilor, am avut niste trandafirasi roz.N-am poze acum pt exemplificare ca le-am trecut pe Cd-uri, dar n-am scris CD-urile.
Eu azi nici nu mai dau prin jurnalul meu, sunt atat de suparata!!!M-am cantarit azi dim si aveam 54. sad.gif
Asa ca nici nu mai zic ce mananc azi..e secret. )).gif )).gif
Dar o sa fie in limita punctelor.. )).gif )).gif
uka
multumesc cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif give_rose.gif
da, am avut emotii....
blue peste 2 saptamani nu stiu pe unde o sa fiu, cred k la mare...

AXE din pacate nu ma pot uita ce melodie este ptr k sunt pe zapp p net si nu merge youtube decat fff greu si nu am rabdarea necesara
BLUELIFE
CITAT(uka @ 03-08-2007, 01:23 PM) *

multumesc cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif give_rose.gif
da, am avut emotii....

Pai si eu stau doar o zi la Bv dupa care plec si eu la mare naughty.gif
uka
CITAT(BLUELIFE @ 03-08-2007, 01:27 PM) *

da, am avut emotii....

Pai si eu stau doar o zi la Bv dupa care plec si eu la mare naughty.gif

fain asa
nusarich
CITAT(himere2005 @ 03-08-2007, 12:46 PM) *

la ce facultate te-ai gandit sa dai nusa?

Ei, asta inca nu stiu, deocamdata prospectez piata. Eu am facut tot ASE-ul, cibernetica, asa ca nu ma voi orienta catre ceva abstract, ca mi-a ajuns.
michelle
CITAT(Ama.ro @ 03-08-2007, 01:10 PM) *

Eu zic sa cauti acea rochie..perfecta.De ce vrei neaparat facuta pe comanda?

Mi-a facut alta rochie pt ca cea initiala era prea lunga pt inaltimea mea si era greu de modificat..

Am sunat la croitoreasa si a zis ca alta nu mai face cu modificarile mele. Adica ori e asta, ori deloc.
O matusa a zis ca o poate modifica, sa o mai descreteasca in partea aia scurta ca un "sortz" si sa vina un pic mai acoperitor pe volane.
Uhhh.. nu stiu ce sa fac.

Uka, felicitari! cheer.gif give_rose.gif
Anna
CITAT(himere2005 @ 03-08-2007, 12:30 PM) *

ms Himere blushing.gif
axe10

da, am avut emotii....

AXE din pacate nu ma pot uita ce melodie este ptr k sunt pe zapp p net si nu merge youtube decat fff greu si nu am rabdarea necesara

E vorba de Narcotic Trust- I like it....poate o stii!

CITAT(michelle @ 03-08-2007, 01:55 PM) *

CITAT(Ama.ro @ 03-08-2007, 01:10 PM) *

Eu zic sa cauti acea rochie..perfecta.De ce vrei neaparat facuta pe comanda?

Mi-a facut alta rochie pt ca cea initiala era prea lunga pt inaltimea mea si era greu de modificat..

Am sunat la croitoreasa si a zis ca alta nu mai face cu modificarile mele. Adica ori e asta, ori deloc.
O matusa a zis ca o poate modifica, sa o mai descreteasca in partea aia scurta ca un "sortz" si sa vina un pic mai acoperitor pe volane.

Daca e pe asa...eu nu asi mai lua-o!

Cand ajung acasa o sa pun o poza cu cumnata mea in rochia ei super ieftina....sa vezi ce misto vine....
nusarich
CITAT

Miha, eu, una, n-as mai lua-o daca-i pe impuse. Adica pana la urma sunt banii tai, este nunta ta, de ce sa te conditioneze croitoreasa? Mama mea a fost croitoreasa si n-as putea sa-ti povestesc de cate ori chema la probe clientele, tocmai ca sa le placa si lor ce iese, nu numai mamei. Plus ca erau o gramada care initial ziceau una si apoi brusc se gandeau ca mai bine schimba modelul. Nu e cazul tau, tu ai zis de la bun inceput ce vrei, trebuia doar sa faca rochita mai scurta, nu sa-i modifice aspectul. Sper sa nu te supar, dar eu as cauta alta croitoreasa. Pana la nunta mai e ceva vreme, mai poti cauta acel model simplu sau poate chiar matusa ta poate sa-ti faca rochita asa cum trebuie, doar sa-i duci materialele...
ganesha
CITAT(uka @ 03-08-2007, 12:52 AM) *

Am luat licenta gataaaaa
am scapat de ase, nu imi mai trebuie, 16 ani de scoala sad.gif, ooofff, i'm free, si sunt La BV acum....unde e racoare si bine biggrin.gif

Uka, felicitari!!! Cit de fain trebuie sa fie sentimentul ca ai scapat de scoala, abia astept sa-l simt si eu. Eu sint in al 20-lea an, fara pauza, si inca mi-s departe de moment . Dar se va intimpla, cu siguranta, nu-mi pierd speranta lol.gif
Monic
axe, hai ca de-abia astept poze cu mireasa
Miha, ai fost? sa ne dai de veste, ca eu sunt foarte curioasa cum ai decis.
Uka, felicitari!
otilici
Si eu sunt curioasa ce a facut Miha pana la urma...

Fetelor,imi sunt buni pantalonii dinainte de a ramane insarcinata!!! yahoo.gif cheer.gif cheer.gif Tocmai vroiam sa abandonez WW-ul pt. ca eram ff suparata ca nu scad la cantar grin.gif .Sincera sa fiu,cred ca nu e bun cantarul asta,am sa incerc sa ma cantaresc pe altul sau sa-mi iau unul nou,electronic blum.gif

Felicitari Uka!! cheer.gif E o senzatie tare frumoasa.Sa ai o vara minunata!
ganesha
CITAT(otilici @ 03-08-2007, 05:15 AM) *

Si eu sunt curioasa ce a facut Miha pana la urma...

Fetelor,imi sunt buni pantalonii dinainte de a ramane insarcinata!!! yahoo.gif cheer.gif cheer.gif Tocmai vroiam sa abandonez WW-ul pt. ca eram ff suparata ca nu scad la cantar grin.gif .Sincera sa fiu,cred ca nu e bun cantarul asta,am sa incerc sa ma cantaresc pe altul sau sa-mi iau unul nou,electronic blum.gif

Felicitari Uka!! cheer.gif E o senzatie tare frumoasa.Sa ai o vara minunata!

cheer.gif clap.gif band.gif Lasa cintarul, ia-ti altul sau bazeaza-te pe centimetru! Bravo tie! Hard work pays off!
May
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif nu stiu de ce, dar asa imi vine )).gif

otilici, cantarul e dusmanul, centimetrul e prietenul hug.gif nu aveai cum sa incapi in pantalni fara sa slabesti wink1.gif

Imi pare rau ca nu am ajuns si eu la sexy sa o cunosc pe mirela doh.gif

ana trecand peste faptul ca ai poza cu calul ceea ce inseamna ca te reprofilezi de la matrix la Dallas, dar ai observat ca aveati aceeasi coafura? lol.gif lol.gif lol.gif
axe10
Asa cum am promis.....o poza cu rochia de cununie...
Imagine

Si printesa mea cu mireasa:
Imagine

Mireasa la pusul voalului....a se vedea aranjamentul parului:
Imagine
Monic
ai dreptate axe, foarte frumoasa rochia, si miresica!!!
axe10
Eu am fost de parere intotdeauna ca nu are rost sa dai o poala de bani pe o rochie de o zi...acuma fiecare cum vrea!
Tulip
Axe,dar niste poze cu tine nu ne pui?
ina_ceva
Felicitari, uka! cheer.gif cheer.gif Trebuie sa dai de baut wink1.gif
michelle
Superba miresica! floare.gif Sa va traiasca finutii!
Asa rochie am vazut la salonul unde mi-am comandat eu, cu 6 mil.
Am updatat statusul meu in legatura cu rochia la nunti.

Otilici, ai toata admiratia mea give_rose.gif

Week-end placut tuturor!
Amazoana
CITAT(axe10 @ 03-08-2007, 08:32 PM) *

Eu am fost de parere intotdeauna ca nu are rost sa dai o poala de bani pe o rochie de o zi...acuma fiecare cum vrea!

Aceeasi parere o am si eu!
Anna
CITAT(Maybeline @ 03-08-2007, 05:36 PM) *

ana trecand peste faptul ca ai poza cu calul ceea ce inseamna ca te reprofilezi de la matrix la Dallas, dar ai observat ca aveati aceeasi coafura? lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
btw...e iapa biggrin.gif
si cred ca isi facuse si ea freza cu breton blum.gif blum.gif blum.gif
dany
Neataaaa !!!!

Sculat cu noaptea in cap , pregatit ce luam la noi DAR facut si cafea pentru voi pentru cand va treziti hug.gif . Si ceai , bineinteles !! Micul dejun l-am pregatit , e in frigider pe farfurii , fructele sunt in fata voastra pe masa ....asa ca "Pofta buna " )).gif

Sa aveti un WE superb !!! hug.gif
michelle
Multumim pt cafea, Dany! floare.gif

Un we fara abateri va doresc wink1.gif
May
Au plecat socrii yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Sa aveti un WE beeeeeton cheer.gif cheer.gif cheer.gif
otilici
May,si tu la feeeeel!!! yahoo.gif cheer.gif cheer.gif
haninoroc.gif party.gif yeah.gif
axe10
CITAT(Tulip @ 03-08-2007, 10:23 PM) *

Axe,dar niste poze cu tine nu ne pui?

Pe mine nu prea m-au prins in poze ca eram la munca mai mult!

CITAT(michelle @ 03-08-2007, 11:35 PM) *

Superba miresica! floare.gif Sa va traiasca finutii!
Asa rochie am vazut la salonul unde mi-am comandat eu, cu 6 mil.

Nu sunt fini, Miha, e doar frate-miu....deh a preferat pe altii de nashi....m-a cam suparat pe mine cu asta dar asa e viata!....
Miha, noi am dat pe ea 2.6mil din Europa....afacere...ce zici?

Eu sunt la servici asa ca ma servesc cu cafea rece de la Dany si va urez tuturor un we superb!

M-am hotarat, ma duc la Tusnad in septembrie .....

CITAT(Maybeline @ 04-08-2007, 09:15 AM) *

Au plecat socrii yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Sa aveti un WE beeeeeton cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Buey, poate va inmultiti.....
Amazoana
Axe, de ce te superi ca nu v-au ales nasi pe voi? De ce sa nu fie altii si sa fie tot din familie? Mie nu-mi place chestia asta. Abia astept sa fac nunta, sa am nasi prieteni dragi.... unsure.gif
axe10
CITAT(dulcikatty @ 04-08-2007, 03:51 PM) *

Axe, de ce te superi ca nu v-au ales nasi pe voi? De ce sa nu fie altii si sa fie tot din familie? Mie nu-mi place chestia asta. Abia astept sa fac nunta, sa am nasi prieteni dragi.... unsure.gif

Pt ca nu-si permiteau sa aiba altii ca nashi....cadouri...tot felul de chestii...si in plus nu ai cum sa stii cam care a fost viata noastra ca frati....so...
Amazoana
Draguta, nu voiam sa te supar, iti spuneam parerea mea...daca te-am deranjat, scuze.
axe10
Sa nu lungim discutia ca nu are rost .....
Ama.ro
Buna, fetele!Va doresc un weekend placut tuturor si fara tentatii.
Ieri n-am prea mancat de suparare si uite asa a venit seara si...am bagat vreo 15 pcte. mad.gif Buna afacere. mad.gif
Michelle, eu tot o rochie ieftina am avut.Vreo 5 mil..de la un magazin de pe Lipscani.De fapt eu am cautat o rochie care sa aiba un aer...romantic. )).gif Nu m-am uitat neaparat la material ci la felul cum arata pe mine.
Am pus niste poze sa ma vedeti si voi.(se fac 3 ani in octombrie de cand m-am casatorit...aveam vreo 56-57 kg...slabisem in preajma nuntii, cred ca de la emotii)
Si eu am avut probleme cu nasii, nu gaseam nasi.Nimeni nu se mai baga la nasit deoarece nu sunt bani.Eu stiu deoarece am nasit...e multa cheltuiala.Si daca te alegi si cu niste fini care au alte treburi mai importante de lasata secului decat vizita la nasi, care nu stiu sa dea un telefon..macar de ziua noastra...pana la urma te mai intrebi daca se merita.Lumea a devenit din ce in ce mai egoista. sad.gif
Pozele: http://s165.photobucket.com/albums/u74/AnutzzaM/
ganesha
Noua ne-au fost nasi preotul care ne-a cununat si sotia lui. I-am explicat frumos cum ca pentru noi nunta e o chestiune personala, si nu vrem lume in biserica, nu vrem sa aducem rude, nasi, prieteni si tot tacimul. Si ca nici cununie civila nu vrem decit... cind o sa fie cazul (si a fost pina la urma ca aparuse bebeul). Asa ca preotul s-0a scarpinat dupa urechea dreapta cu mina stinga, a oftat adinc si a zis sa-i dam timp de gindire. Apoi s-a consultat cu nevasta sa care s-a induiosat profund si ne-au sunat sa ne propuna sa ne fie nasi. Iar slujba nuntii a fost de-a dreptul magica. Sint niste oameni deosebiti... acelasi preot l-a botezat si pe copilas cind a fost vremea, dar de data asta cu nasi "normali".
michelle
Ama, ai fost o miresica tare dragutza pupic.gif
Fetelor mi-am luat in sfarsit rochie. E simpla, cum voiam initial.
Va multumesc tuturor pentru sustinere floare.gif
Anna
CITAT(michelle @ 04-08-2007, 08:27 PM) *

Ama, ai fost o miresica tare dragutza pupic.gif
Fetelor mi-am luat in sfarsit rochie. E simpla, cum voiam initial.
Va multumesc tuturor pentru sustinere floare.gif

Miha ma bucur ca ti-ai luat rochitza si ca esti incantata de ea pupic.gif
Ai vazut ca pana la urma lucrurile s-au rezolvat.
uka
deci am niste draci uriasi, am net d la zapp la BV si nu pot vedea nici rochita amei si nici p cea a mihaelei, ma enerevaza rau, merge mai incet k un mosneag de 90 ani.. mad.gif
uka
http://www.flickr.com/photos/8167947@N04/s...57601216188932/

poze d zilele astea
Sexymom
May acum inteleg de ce nu mai intri pe messenger, dar macar mai faceti si voi o pauza de masa naughty.gif
Ama ai fost o mireasa foarte frumoasa , f. slaba, superb machiata, iar rochia ta este minunata, de printesa.
Mish si rochia din albunul tau este frumoasa, chiar foarte frumoasa, toate lucrurile simple sunt elegante si pline de bun gust.
Axe nu te mai agita fetita, eu am 2 fini si ma aduc in pragul falimentului de cateva ori pe an )).gif )).gif
Ganeshacred ca a fost ceva deosebit de frumos la nunta ta,eu nu am avut cum sa fentez juma de Alexandria , colegii de serviciu ai mei (vreo 30 la nr) si toata banca nationala unde lucra sotul meu lol.gif
A fost o nebunie la nunta, dar cum sunt eu vesela si optimista m-am gandit ca nuntasii fac nunta nu eu, ei stiu daca trebuie sa se simta bine, nu sa le torn eu in pahare, si a fost frumos pana la urma.
Am avut parte de peripetii cu rochiile de mireasa. Eu am avut 3 rochii de mireasa.Initial nu am vrut sa imi iau rochie si mi-a imprumutat-o matiusa mea, o rochie de vis, mulata pe corp si cu niste volanase flamenco, coada lunga de 5 metrii in spate, dar cu 1 saptamana inainte am probat-o si nu mi se mai inchidea fermoarul pt. ca de la 52 de kile facusem 56.
Asa ca am mai luat o rochie de la matusa lui gabrie, o minunatie , brodata manual, cu flori naturale prinse cu codita cu tot , toata partea din fata.dar nici asta nu a mai vrut sa ma primeasca in ea dupa 2 zile, asa ca am dat fuga la magazinul Cocor si mi-am luat prima rochie intalnita in fata ochilor ( avea maneci bufante, stransa pe corp pana sub talie si de acolo niste sarme bagate pe dedesupt sa raman infoiata).Cu ea m-am casatorit si o mai am si acum drept dovada.
ganesha
CITAT
Ganesha cred ca a fost ceva deosebit de frumos la nunta ta,eu nu am avut cum sa fentez juma de Alexandria , colegii de serviciu ai mei (vreo 30 la nr) si toata banca nationala unde lucra sotul meu lol.gif
A fost o nebunie la nunta, dar cum sunt eu vesela si optimista m-am gandit ca nuntasii fac nunta nu eu, ei stiu daca trebuie sa se simta bine, nu sa le torn eu in pahare, si a fost frumos pana la urma.
Am avut parte de peripetii cu rochiile de mireasa. Eu am avut 3 rochii de mireasa[b].
Initia nu am vrut sa imi iau rochie si mi-a imprumutat-o matiusa mea, o rochie de vis, mulata pe corp si cu niste volanase flamenco, coada lunga de 5 metrii in spate, dar cu 1 saptamana inainte am probat-o si nu mi se mai inchidea fermoarul pt. ca de la 52 de kile facusem 56.
Asa ca am mai luat o rochie de la matusa lui gabrie, o minunatie , brodata manual, cu flori naturale prinse cu codita cu tot , toata partea din fata.dar nici asta nu a mai vrut sa ma primeasca in ea dupa 2 zile, asa ca am dat fuga la magazinul Cocor si mi-am luat prima rochie intalnita in fata ochilor ( avea maneci bufante, stransa pe corp pana sub talie si de acolo niste sarme bagate pe dedesupt sa raman infoiata).Cu ea m-am casatorit si o mai am si acum drept dovada.

lol.gif ce cool! te-ai plimbat prin 3 rochii! Eu n-am avut ceea ce se cheama rochie de mireasa, de cind eram copila si pina recent faceam alergie la rochiile de mireasa. De cind am imbatrinit am devenit mai toleranta lol.gif Visul meu era o rochita de in, dar n-am gasit in in oras. Bunica mea avea, dar daca ii ziceam ma intreba la ce-mi trebuie, asa ca am preferat sa tac chitic. Am gasit un material asemanator cu inul, mi-am facut o rochita simpla simpla simpla -singurele cusaturi au fost cele de pe umeri si cele din lateral. A fost dementiala. Buchetul l-am vrut de flori de cimp -happy hippie, stiu, stiu, dar n-am prea gasit asa ceva. Nasa a adus un imeeens buchet de flori multe amestecate, colorate, nebun de frumoase. Mentionez ca pe nasa am vazut-o prima data in biserica, atunci cind a inceput slujba. lol.gif

Ar trebui sa scanez niste poze - a fost demential, si daca as mai face-o odata, tot asa as face-o. Se pare ca inca nu-s complet sanatoasa la cap. A iesit oleaca de tragedie in familie, dar ai mei ma stiau oricum dusa cu pluta, si nu s-au mirat prea tare.
ina_ceva
Miha, ma bucur ca s-a rezolvat problema cu rochia si ca ai gasit exact cum iti place. wink1.gif
Sexymom
A fost o aventura Ganesha, care a iesit bine, drept dovada sunt amintirile care le ai.
PS: eu mor dupa albastrele si dupa papadii.Doar m-am nascut langa camp pe malul garlei. )).gif
Ama.ro
Neata, neuroni!!!
O cafea? Imagine

Sexy, multumesc...chiar ma simteam frumoasa, nu aveam atatea complexe.
dany
Salutari , neuroni !!

Miha , ma bucur ca ti-ai gasit rochita !! banuiesc ca ti s-a luat o piatra de pe inima acum smile.gif

Ama - ai fot o mireasa frumusica .

Uka - faine pozele . mi-am adus aminte de iesirile pe care le faceam acasa la gratar.

Sexy - tare faza cu rochiile tale de mireasa )).gif

May - distractie placuta cu Remy si nu uita sa mai dai si pe la noi tease.gif

Am vesti de la Danutza : Lucas e cuminte , sta cu buni asa ca mami si tati au timp de plimbari ca 2 porumbei )).gif

Ati trimis caldurile la noi , fetelor ? sad.gif Ieri ne-am topit in excursie ( noroc ca aveam aer conditionat in autocar ) , azi la fel e deja tare cald ( noroc ca in casa - la parter - e racoare blum.gif ). Sucita mai sunt : cand ploua vroiam soare ... acum ...vreau soare dar nu asa puternic )).gif

va doresc o duminica placuta !
Sexymom
Numai mie mi se putea intampla asta )).gif

Va scriu alta patanie. la nunta nu am vrut formatie sa imi cante manele, asa ca am contractat un inginer de sunet din TVR1.
Am plecat la biserica ( care era langa restaurant) si in timpul slujbei socrul meu a tras o tura la restaurant sa vada daca inginerul a montat sculele si cum se aude lol.gif si acolo nu era nimeni, si noi in 30 de minute terminam cu pupatul si pozele lol.gif
A venit inapoi la biserica , rosu la fata, ca o sa tinem nunta cu un singur acordeonist ( si ala tot contractat de mine, vecin de bloc).
Sotul meu se uita la mine si tacea malc.I-am spus ca ce fac eu fac bine .Si am continuat sa am incredere ca totul iese perfect.
Asa ca am plecat de la biserica si cand am ajuns acolo au ramas masca cu totii, erau deja luminile aprinse, o ferie in jurul lacului si canta cea mai misto muzica de jazz.
Inginerul avand experienta a venit cu 10 minute inainte, a pus sculele si boxele si asta a fost tot.Si acum le aduc aminte ce crize au facut lol.gif lol.gif
otilici
Vai Sexy nebuno ! lol.gif lol.gif lol.gif Mi-a stat inima in loc cand am citit lol.gif
pupic.gif
Sexymom
Iti dai seama prin ce a trecut socrul meu lol.gif cred ca de atunci a ramas speriat de mine lol.gif
Puiul meu mereu spune ca socrii mi-au prins frica, dar eu nu am facut decat sa fiu sincera cu ei si sa nu ii las sa imi educe copii dupa principiile lor de acum 50 de ani, si mai ales sa nu imi conteste nici o parere sau hotarare in ceea ce privesc copii si casnicia.

Cred ca eu sunt unica care are dreptul sa ii atinga, sa le faca observatie si sa ii invete sa faca diferenta intre bine si rau, eu nici sotul nu il las sa le spuna vreodata ca sunt nesimtite, lenese sau mai stiu eu ce mad.gif sau sa ridce tonul la ele, chiar daca fac ceva rau vreau sa le explice cu vorba buna si argumente convingatoare, sa fie bland si altadata nu se va mai repeta grasala.Sper sa nu grasesc cu nimic.

Imi aduc aminte de reactia lui Maybeline cand a venit la mine prima data, in preajma Craciunului.
Miruna a varsat pe o fata de masa alba, imaculata, brodata manual de bunica , un pahar de coca -cola.
Si eu i-am spus bland Mirunei ca se spala si am zambit la ea.
Maybeline se astepta sa tip sau sa o cert, asa ca am inceput sa rad si am intrebat-o de cate ori nu a varsat si ea bauturi pe fata de masa )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.