Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
otilici
Sexy,tu esti o mama minunata si ai mare dreptate,trebuie multa rabdare cu copiii.Si eu imi doresc sa fiu o mama care sa nu-l certe mereu si sa-l pedepseasca,as vrea ca atunci cand va fi mai maricel sa nu se simta ingradit si stresat de mama,asa cum au facut ai mei cu mine.Ei,dar nici obraznic nu trebuie sa fie.Trebuie sa gasesc un echilibru pt. ca totul sa fie ok,se pare ca tu l-ai gasit smile.gif
dany
Uite , vezi ? de aia zicem noi ca esti o mama minunata !!!! Nu ma adopti ?? Plsssssss
otilici
Dany,ce mai faci? Ce program ai pt azi? Un gratar,ceva?Sau azi e zi de leneveala? blum.gif
dany
M-ai prins , Oti ! Leneveala scrie pe mine azi )).gif . Ziua de ieri a fost destul de obositoare ( 13 ore pe drum ) , in noaptea de vineri spre sambata am dormit doar vreo 2 ore ( habar nu am de ce ) , azi-noapte iar n-am dormit prea bine ...asa ca azi nu fac NIMIC )).gif . Dirk e plecat deci am toata ziua doar pentru mine . Cred ca ma duc si ma trantesc pe un sezlong in gradina si ma voi gandi la nemurirea sufletului )).gif

Tu ce program ai ?
otilici
Pai atunci trandaveala placuta,Dany! biggrin.gif Lasa ca mai trebuie si cate o zi de asta de leneveala,meditatie etc,numai pt tine,prinde bine sufletului wink1.gif si nu numai. Te pup pupic.gif
Sexymom
Otilici departe de a fii o mama perfecta, dar ma gandesc ca eu fiind singura cu copii ( si asta de cand erau mici de tot) am tras multe ponoase din partea bunicilor. Ei veneau 1 saptamana la noi, stateau cu ele in brate, le razgaiau pana la extreme, le faceau toate poftele, le invatau tot felul de tampenii ca sa ma induplece pe mine sa dorm cu ele in pat, ca asa faceau si ei cu sotul meu,le dadeau bani foarte usor si indiferent de ocazie, s.a.m.d.
Plecau si eu ramaneam acasa, sti prin ce treceam ????infern e putin spus, ramaneam cu 2 teroriste, tot efortul meu de a le educa ani de zile disparea intr-o zi, tipau la mine, imi spuneau ca vor la bunici, ca nu sunt o mama normala, etc, etc, etc.
Socrii au facut crize ca am dat copila la 6 ani la scoala, ca trebuia sa o dau la 7 ani, ca eu nu o las sa isi traiasca copilaria, ca nu ma gandesc la ea, timp in care Bianca ( depre ea vb) mi-a spus ca nu se mai intoarce la gradinita, ca ea s-a plictisit de lectii infantile si nu se simte bine acolo.
Fetita care stia de la 4 ani sa citeasca la televizor , sa citeasca hartii, sa faca probleme de clasa 1-a ( asta deoarece socrul meu a invatat-o) se plictisea , si dorea sa mearga la scoala.
Si multe altele, daca este sa povestesc tot scriu 100 de pagini intr-o zi.
Ideea este sa nu lasi pe nimeni sa intervina intre mama si copil, si mai ales sa nu tipi la copil, sa il pedepsesti daca e nevoie , dar sa o faci pe un ton bland, sa priceapa si el si sa spuna : asa este mami, merit sa fiu pedepsita, nu ma mai joc la nintendo 1 luna si nu mai mananc inghetata timp de o saptamana, chiar daca voi o sa mancati zi de zi.
Asta ar trebuii sa fie pedeapsa.Ii tai ce il doare mai tare, dar sa nu o faci intr-un mod violent.
Cat despre echilibru cred ca il am de mica, iar despre calm cred ca am doze cat pt. 100 de mame la un loc.
otilici
Bine faci sexy ca nu lasi pe nimeni sa intervina intre tine si copii,asa ti-e mai usor sa le educi,plus ca legatura intre voi e mai stransa.Eu nu-i las pe bunici sa aiba nici un comentariu despre cum imi educ eu copilul,sunt ca o leoaica cand e vorba de copilul meu.Oricum ei vin sa-l vada cam de 2ori/luna si atunci stau doar o ora,asa ca sa nu aiba pretentii.Oricum nu mi-ar placea sa stea mai mult cu altcineva,ma simt mai linistita cand stiu tot ce i se intampla blum.gif Si asa soacra-mea a umplut lumea ca la anul iese la pensie si ea va avea grija de copil,dar inca pe mine nu m-a intrebat lol.gif .I-am spus sa stea linistita,ca copilul va merge la cresa,nu vreau dureri de cap in plus wink1.gif
Dany,si la mine e o zi lejerissimo azi,merg cu piticul la plimbare dupa ce se trezeste.Dupa-amiaza fac tarta cu fructe a lui Ganesha naughty.gif ,in rest trandaveala la TV scrie si pe mine smile.gif
Sexymom
CITAT(otilici @ 05-08-2007, 01:39 PM) *

Si asa soacra-mea a umplut lumea ca la anul iese la pensie si ea va avea grija de copil,dar inca pe mine nu m-a intrebat lol.gif .I-am spus sa stea linistita,ca copilul va merge la cresa,nu vreau dureri de cap in plus wink1.gif

Bravo tie, buna decizie, si eu alegeam asta.
dany
Am incercat sa pun pozele de ieri dar nu stiu daca am reusit doh.gif . nu sunt interesante ...doar animale , cate ceva din parcul de distractii ... Sunt AICI
axe10
CITAT(danyhoney @ 05-08-2007, 02:04 PM) *

Am incercat sa pun pozele de ieri dar nu stiu daca am reusit doh.gif . nu sunt interesante ...doar animale , cate ceva din parcul de distractii ... Sunt AICI

Se pare ca era un fel de zoo?>...fetitei blonde din poza cred ca tare mult i-a placut. Pacat ca nu ti-a priit drumul...te-ai cam invatat lenesa prin gradina.. blum.gif ...
ganesha
CITAT(danyhoney @ 05-08-2007, 03:04 AM) *

Am vazut poze, speram sa te vad pe tine mai mult wink1.gif Da' au fost interesante si animalele lol.gif floare.gif
dany
N-a fost Zoo ...la Zoo mergi pe jos ,acolo am avut doar 2 locuri unde am avut voie sa coboram din masina care ne-a plimbat prin Safari !! Nu ai voie sa intri in safari pe jos ... Exceptand acele 2 locuri ( caprioare si elefanti ) , pe aprox 90 % din toata suprafata nu ai voie nici macar sa deschizi geamurile de la masina , e interzis !!!
Drumul nu mi-a priit pentru ca nu stiu cui i-ar conveni sa stea 5 ore dus si 5 ore intors in autocar ( din cauze neprevazute ) si apoi doar 3 ore in acel parc - din care 1 a fost turul cu acea masina .

Lavinia , m-am cam invatat lenesa prin gradina pentru ca si la mine e duminica si ...pentru ca am gradina blum.gif

Sa va arat ce am facut azi . A fost mult prea cald sa stau doar lenesa la soare )).gif

am pus un rand de pietricele albe in fata casei
Imagine

si la gradina de flori am facut o delimitare tot cu pietricele
Imagine

mi-am plantat un cercelush
Imagine

am gasit si cateva rosii ( sunt inca verzi dar se fac ele rosii )).gif
Imagine

am gasit intrebuintare scaunelor de bar cale le aveam in bucatarie .....pentru ca ...
Imagine

... ne-am cumparat altele smile.gif
Imagine

Acum fac o pauza , apoi ies la o tura cu bicicleta ( sper sa am chef ) si apoi sa ud gradina - si pe mine probabil )).gif

CITAT(ganesha @ 05-08-2007, 04:26 PM) *

Am vazut poze, speram sa te vad pe tine mai mult wink1.gif Da' au fost interesante si animalele lol.gif floare.gif

Ajung 2 poze cu mine ...ce-i prea mult strica )).gif . Animalele macar erau slabute ...ce sa caute o balena printre ele ? doh.gif )).gif
ganesha
CITAT
Ajung 2 poze cu mine ...ce-i prea mult strica

Poate-ti ajung tie, ca tu te vezi in fiecare moment si probabil te-ai saturat deja lol.gif lol.gif
dany
Fotograful a fost sotul meu .....oare de ce nu mi-a facut mai multe poze ??? Oare din acelasi motiv ca ma vede in fiecare zi ? lol.gif

Adevarul e ca , de cand am pus iar cateva kg pe mine , nu mai am chef sa stau la pozat doh.gif . Aveam vreo 5 poze de ieri cu mine dar nu mi-au placut asa ca le-am lasat doar pe alea 2 . Asta e.
ganesha
CITAT(danyhoney @ 05-08-2007, 06:37 AM) *

Fotograful a fost sotul meu .....oare de ce nu mi-a facut mai multe poze ??? Oare din acelasi motiv ca ma vede in fiecare zi ? lol.gif

Adevarul e ca , de cand am pus iar cateva kg pe mine , nu mai am chef sa stau la pozat doh.gif . Aveam vreo 5 poze de ieri cu mine dar nu mi-au placut asa ca le-am lasat doar pe alea 2 . Asta e.

Frumusetea nu sta in kile, dany draga. Ca nu ti-au placut tie pozele in sine, asta-i alta poveste, stiu cum e doh.gif tease.gif

Otilici colega, iar o comiti? Abia ai facut-o, nici o saptamina n-a trecut, nu? Of, tarta asta... lol.gif
Ama.ro
Sexy..sa-mi dai si mie lectii.Danuta mea sta de vreo 2 zile la bunici, azi am luat-o acasa si..nu ma mai asculta.Am incercat s-o pun la olita si a inceput sa tipe.Crize nu alta..Mereu patesc asa cand o las 1-2 zile la bunici.In plus eu incerc sa-i dau zilnic 2 portii de lactate, 1 de fructe, o ciorbita cu legume si alta masa compusa din carne si piure(sau orez)...soacra mea nu intelege si ba o indoapa nonstop, ba ii sare masa de fructe zicand "i-am dat branzica..sa mai diversificam putin".Poate sunt eu mai intr-o ureche dar eu vreau s-o invat cu niste obiceiuri sanatoase de mica.Soacra l-a crescut asa de "bine"pe al meu sot ca altceva in afara de carne si cartofi prajiti nu mai are in cap. mad.gif
Dany, cum ai atata energie?
otilici
Ganesha,cred ca ma confunzi,altcineva a facut tarta zilele trecute grin.gif .Eu acum o fac prima data,ca am vazut atatea laude la adresa ei.In plus,o fac pt.sot,nu pap decat o bucata sa vad daca mi-a reusit capodopera grin.gif .M-am scos,nu? tease.gif
Acum pe bune,is fata cumintica,nu am numarat saptamana asta,dar am papat cu mare grija si parca vreo 2-300g iar au cazut rolleyes.gif De maine reincep numaratoarea.

Inchipuiti-va ca ma incap pantalonii dinainte de sarcina,dar totusi am 10kg in plus,deci toate is pe burta sad.gif sorry.gif .Astea merg muuult mai greu si ar trebui sport intens,dar nu am nici timp,nici energie,ma solicita copilul asta ceva de groaza.Saptamana asta s-a deschis o sala de fitness in blocul vecin,sper ca de la 1 sept.sa reusesc sa-mi fac abonament si sa fac o sauna/sapt.,ar fi ideal!
ganesha
CITAT(otilici @ 05-08-2007, 07:38 AM) *

Ganesha,cred ca ma confunzi,altcineva a facut tarta zilele trecute grin.gif .Eu acum o fac prima data,ca am vazut atatea laude la adresa ei.In plus,o fac pt.sot,nu pap decat o bucata sa vad daca mi-a reusit capodopera grin.gif .M-am scos,nu? tease.gif
Acum pe bune,is fata cumintica,nu am numarat saptamana asta,dar am papat cu mare grija si parca vreo 2-300g iar au cazut rolleyes.gif De maine reincep numaratoarea.

Inchipuiti-va ca ma incap pantalonii dinainte de sarcina,dar totusi am 10kg in plus,deci toate is pe burta sad.gif sorry.gif .Astea merg muuult mai greu si ar trebui sport intens,dar nu am nici timp,nici energie,ma solicita copilul asta ceva de groaza.Saptamana asta s-a deschis o sala de fitness in blocul vecin,sper ca de la 1 sept.sa reusesc sa-mi fac abonament si sa fac o sauna/sapt.,ar fi ideal!

Ai dreptate, Nusa a facut-o blushing.gif blushing.gif Gata, ai dreptul lol.gif Am casa plina de 2 baieti care se joaca de-a pistoalele de dimineata al meu de 7 jumate, si inca unu'; din vecini de 9). Program uzual de w/e. De aia nu-mi sta mintea locului. Ma ierti? floare.gif Super faza cu sala, tin pumnii sa reusesti sa-ti faci abonament si sa ai energie si pentru asta. Da' la sport pofta vine mincind - cu cit il faci, cu-atita nu-ti mai vine sa-l lasi wink1.gif
Sexymom
Ama mesele mele sunt sfinte, indiferent unde merg si iti spun cu mana pe inima ca fetele mele ( Bianca 11 si Miruna 7) nu au o carie in gura, nu fac rosu in gat si nu le curge nasul de ani de zile.Asta nu inseamna ca nu mananca zi de zi inghetata, si asta de la 1,6 luni.Iarna cel putin sunt innebunite dupa inghetata.Si beau coca fara cofeina ( ceea ce fac toti copii).
Meniu copil:
Ora 8: 250 ml lapte cu nesquik, o banana
ora 10: sandwich cu sunca si castraveti, ori branza cu rosii, sau omleta cu sunca si branza rasa, cremwusti sau ou fiert moale cu paine prajita ( la alegere) dar este obligatoriu sa ceara ceva din cele scrise.
Ora 12: fructe ( orice vor ele)
ora 14: ciorba cu carne, zarzavat bors si smantana, si carnita la gratar cu salata , sau cartofi gratinati, legume, vinete, etc....
ora 17: fructe si dulciuri ( tone, cat pot sa inghita)
ora 21: carne diversa ( crokete, empanadilla, tortilla,snitele,gratare) la alegere cu alte legume
Am noroc ca mananca de toate, daca fac mofturi e treaba lor, eu nu le schimb platoul de mancare, daca le e foame mananca ce au in fata, daca nu eu imi menajez nervii si asta este, rabda pana la urmatoarea masa.

Ama.ro
Sexy, eu una am renuntat la mezeluri si nu-i dau nici fetei(au zahar in compozitie si multa slanina, concentrat proteic din soia, coloranti, conservanti, emulgatori, etc, etc).Doar carne la gratar sau fiarta, fara paneuri, fara cartofi prajiti, fara dulciuri(f rar ii dau vreun corn), painea pe cat posibil integrala, ii dau in schimb unt, smantana, brocoli si altele.Ma gandesc ca ce e sanatos pt mine e si pt ea iar painea alba chiar e o nenorocire, e saracita de vitamine si minerala si albita cu un oxid al clorului.Chiar recent m-am certat cu soacra mea care mi-a reprosat ca"ce e aia sa dau paine neagra copilului..", e chiar nu intelege nimic.(si cum ar putea cand la ea mancarea sanatoasa e micul cu cartof prajit..)
Si nu ma pot impune, i-am zis de nenumarate ori dar eu spun eu aud, se supara pe moment dar tot ca ea face.Ce ma irita e ca o indoapa nonstop, nu intelege importanta hranirii copilului la ore fixe.
Al meu sot imi zice: "las-o draga sa faca ce vrea, e mama!" mad.gif
Sexymom
Ama cu riscul de a te supara pe mine iti spun ca nu este bine ce faci, copila este in crestere si trebuie sa se adapteze cu toate, absolut toate alimentele sanatoase sau nesanatoase, care au conservati sau coloranti cu cat o hranesti cu produse integrale, neprelucrate ( care sunt mult mai sanatoase pt. copil ) cu atat mai mult o pui in fata riscului de a face alergii si de a creste cu anumite carente.
Repet: nu mi-o lua in nume de rau, fiecare este liber sa isi creasca copilul cum vrea, si sa decida ce anume ii da sa manance, dar puneti intrebarea: -la cresa ce mananca? la gradinita ce manaca? dar la scoala? crezi ca o tine cineva pe meniu special? copila trebuie sa fie obisnuita si integrata asa cum sunt alimentati toti copii.
Nu poate pleca in societate cu meniul dupa ea. Scuza-ma te rog daca am fost cam impulsiva, dar asta este realitatea in care cresc copii.
Sexymom
Ma simt cu musca pe caciula ca am scris asta, sper sa nu te superi, repet sad.gif as fii trista saptamani intregi daca te-ai supara pe mine. sad.gif
bebeingeras
sexy ce faci? te intretii cu fetele sad.gif sad.gif
Ama.ro
CITAT(Sexymom @ 05-08-2007, 09:37 PM) *

Ma simt cu musca pe caciula ca am scris asta, sper sa nu te superi, repet sad.gif as fii trista saptamani intregi daca te-ai supara pe mine. sad.gif

Cum sa ma supar?Chiar apreciez sinceritatea. pupic.gif
Stiu ca ai dreptate doar ca atunci cand stiu ca un lucru e nociv mi-e f greu sa-i dau ei.Si crede-ma ca rar imi intra in cap vreo renuntare "definitiva"..
Nu m-am gandit la faza cu cresa, gradinita..acum rumegam ideea, de aia n-am mai scris. )).gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 05-08-2007, 10:15 AM) *

Ama cu riscul de a te supara pe mine iti spun ca nu este bine ce faci, copila este in crestere si trebuie sa se adapteze cu toate, absolut toate alimentele sanatoase sau nesanatoase, care au conservati sau coloranti cu cat o hranesti cu produse integrale, neprelucrate ( care sunt mult mai sanatoase pt. copil ) cu atat mai mult o pui in fata riscului de a face alergii si de a creste cu anumite carente.
Repet: nu mi-o lua in nume de rau, fiecare este liber sa isi creasca copilul cum vrea, si sa decida ce anume ii da sa manance, dar puneti intrebarea: -la cresa ce mananca? la gradinita ce manaca? dar la scoala? crezi ca o tine cineva pe meniu special? copila trebuie sa fie obisnuita si integrata asa cum sunt alimentati toti copii.
Nu poate pleca in societate cu meniul dupa ea. Scuza-ma te rog daca am fost cam impulsiva, dar asta este realitatea in care cresc copii.

Pe de o parte asa e, oricit iti feresti copilul, ajunge la un moment dat sa "dea cu capul" si sa ajunga in situatii in care nu are de ales. DAR o alimentatie "curata" - fara conservanti, fara colesterol, fara grasimi saturate, zahar, sucuri, dulciuri etc etc etc sporeste capacitatea de autoaparare a organismului, iar atunci cind (fara sa aiba de ales) e in contact cu acestea, are posibilitatea sa le elimine si sa le proceseze mai rapid. Cresele, caminele si scolile ar trebui sa nu aiba in meniuri alimente "rele". In al doilea rind, ar trebui sa aiba in meniu CEEA CE CER PARINTII.

Asa e normal, oferta sa se muleze cererii, nu cererea sa se muleze ofertei. Stiu ca din pacate asa ceva INCA nu e posibil in RO de ex, desi am auzit se o gramada de gradinite care incep sa ofere meniuri curate si sanatoase. Eu n-am avut probleme cu meniurile la gradinita si la scoala pentru ca erau pur si simplu impecabile (pina si pentru piticii mei de pe creier - care stii ca-s multi lol.gif ). Ce-i drept, asta a fost aici, nu in RO.

Totul se reduce la banii care intra in buzunarele marilor producatori. Lor li se rupe. Dar noi sintem consumatorii, noi decidem pe ce dam banii. SI asta nu-i motiv sa le umplem lor buzunarele- carora li se rupe de sanatatea noastra. In New York, de exmeplu, s-a interzis transfat-ul. Si vor sa faca asta in multe orase. Si va fi greu, dar va fi posibil. Deja in magazine apar din ce in ce mai multe alimente procesate chiar, care nu mai au MSG in compozitie. Incetul cu incetul, poate.. cine stie, o sa se ajunga la o situatie mai buna. Dar asta trebuie sa inceapa cu noi, consumatorii, si mai ales cu cum ne obisnuim copiii. Ei trebuie, zic eu, invatati ca nu e bine, si ca daca se intimpla sa consume asa ceva, e o raritate. Ei vor fi consumatorii si cumparatorii de miine, si cu cit ii invatam mai bine, cu atit o sa se schimbe, de voie de nevoie si realitatea din magazine/restaurante/gradinite, etc.

floare.gif
Ama.ro
Da, Ganesha, intr-o lume perfecta asa ar trebui.Dar are si Sexy dreptate..pana la urma ar trebui sa o hranesc cat mai sanatos dar sa ii permit si "exceptii", nu zilnice dar...
Am niste intrebari, va rog mult daca aveti un raspuns si pt mine. pray.gif
Cred ca am mai intrebat: 1.eu gemul diet nu-l punctez deoarece are doar zaharina.Trebuie punctat?Nu are valorile nutritionale trecute pe borcan. sad.gif
Ca tot vb de alimente nesanatoase.. )).gif
2.Cum punctez eu fructele?Nu de alta dar azi am mancat 500 gr struguri si 500 gr pepene.
Stai ca acum am vazut cum sunt punctati strugurii. doh.gif si 500 gr cam cate maini or fi??Hai ca am calcat instrachini rau de tot azi. doh.gif
Dumbo
Aproape am scapat si de ultimul mester din casa si de doua zile fac curatenie si incerc sa fac ordine. Despre mancare, nu stiu cand am mancat, ce am mancat in astea doua zile, cate puncte ... nu mai stiu nimic. Nici macar nu m-am cantarit, sper sa nu am vre-un soc maine dimineata si sa ma trezesc ca am peste 65 de kile.
De maine insa gata, trec la numarat punctele ca nu mai tine.

sorry.gif sper numai ca nu m-am ingrasat prea mult zilele astea.
Sexymom
CITAT(Dumbo @ 05-08-2007, 11:03 PM) *

Aproape am scapat si de ultimul mester din casa si de doua zile fac curatenie si incerc sa fac ordine. Despre mancare, nu stiu cand am mancat, ce am mancat in astea doua zile, cate puncte ... nu mai stiu nimic. Nici macar nu m-am cantarit, sper sa nu am vre-un soc maine dimineata si sa ma trezesc ca am peste 65 de kile.

Daca fac 65 de kile ies in fata blocului in tzatele goale si va fac si poze, sunt cat o vaca, doar am 70 de kg sad.gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 05-08-2007, 11:10 AM) *

CITAT(Dumbo @ 05-08-2007, 11:03 PM) *

Daca fac 65 de kile ies in fata blocului in tzatele goale si va fac si poze, sunt cat o vaca, doar am 70 de kg sad.gif

dai scris? lol.gif
dany
CITAT(Ama.ro @ 05-08-2007, 05:04 PM) *

Dany, cum ai atata energie?

Si eu m-am mirat de mine azi ...mai ales ca a fost tare cald ( nu soare dar zapuseala ) )).gif

CITAT(Ama.ro @ 05-08-2007, 09:00 PM) *

Am niste intrebari, va rog mult daca aveti un raspuns si pt mine. pray.gif
Cred ca am mai intrebat: 1.eu gemul diet nu-l punctez deoarece are doar zaharina.Trebuie punctat?Nu are valorile nutritionale trecute pe borcan. sad.gif
Ca tot vb de alimente nesanatoase.. )).gif
2.Cum punctez eu fructele?Nu de alta dar azi am mancat 500 gr struguri si 500 gr pepene.
Stai ca acum am vazut cum sunt punctati strugurii. doh.gif si 500 gr cam cate maini or fi??Hai ca am calcat instrachini rau de tot azi. doh.gif

1 - gemul diet - 15 gr ( cam 1 lingura ) = 0,5 p
2 - strugurii - 100 gr = 1 p ( la fructe trebuie sa consumi 300 gr / zi ....ce depasesti punctezi cu 1 p ....la fel si la legume ( ce depaseste peste 200 gr ) . Eu nu am punctat niciodata in plus la legume - la fructe n-a fost cazul - dar stiind ca fructele sunt dulci eu zic sa punctezi . )

Deci ai 5 p azi doar pentru struguri + 1 p ca ai depasit cantitatea /zi

CITAT(Sexymom @ 05-08-2007, 09:10 PM) *

Cum , puii mei , ai 70 kg si arati atat de bine ????? Si eu am tot 70 ( doh.gif ) si arat chiar ca o cow.gif

Fac galerie sa ajungi la 65 sa vedem poze sexoase tease.gif
Dumbo
Eu dau in scris ca ies in fata blocului la bustul gol daca ajung la 55... ca 65-ul s-ar putea sa fie mai aproape decat cred. Mama ce or sa se bucure copii de la scoala de vis-a-vis.
cheer.gif
BLUELIFE
Buna seara,fetele!Am intrat sa va vad ce mai faceti,mentionez ca sunt in concediu blum.gif pana in septembrie ,si ce gasesc? doh.gif Declaratii ,peste declaratii,promisiuni ce nu pot fi tinute... lol.gif Atentie,Ganesha,nu are rost sa ceri in scris,totul ramane aici,negru pe alb. lol.gif

Si ,da , tinem pumnii sa slabiti sa vedem poze sexoase cheer.gif cheer.gif cheer.gif Ca eu...nu stiu daca am sa mai vad vreodata prefixul 5 pe cantar,eventual la varsta lol.gif lol.gif lol.gif

Va pup,noapte buna.Somnic pufos. pupic.gif
Dumbo
Eu ma duc la culcare ca maine dimineata trebuie sa ma prezint fresh la lucru. Parca vad ca pana dimineata iar mai umpleti cateva pagini bune de veselie.
hug.gif
ganesha
CITAT
Si ,da , tinem pumnii sa slabiti sa vedem poze sexoase

Si uite asa ne dam de gol - ne facem ca sintem cuminti, da' ne prinde lumea cit de perverse sintem lol.gif Ce desteapta mi-s si eu - auzi, cica "dai scris" lol.gif ca doar in scris a zis - negru pe... portocaliu deschis, nu pe alb tease.gif Cre'ca ce-am vrut sa zic era de fapt "semnezi?" lol.gif Ok, deci sintem 3 perverse care vrem poze sexoase si 2 care promit ca le fac daca ajung la kilele cele respective.
Ambele tabere ramin deschise, cine se mai inscrie? lol.gif
dany
Dumbo - bine ca n-ai zis 65 ca deja tipam ca vrem poze ( doar ai 64 pe ticker , nu ? ) lol.gif lol.gif Crezi tu ca doar copiii de la scoala vecina vor avea ce vedea )).gif ??? Siiii...dormi linistita ca nu cred ca in seara asta vor fii discutii "fierbinti" ....lipsesc personajele principale lol.gif

A, noi stam la vanat de poze , nu ? Ca doar suntem de partea celor "normale" ......as vrea eu sa cred lol.gif Oooopsss....mi-a trecut ceva prin cerebel : nu le-am intrebat la ce ora vor iesi golutze pe strada ? doh.gif Trebuie sa fie la o ora la care e multa lume pe strada )).gif . Asa ca : votam ora de iesire ????? tease.gif
Anna
cheer.gif Salutare! Sau mai bine zis..somn usor, noapte buna, vise placute....ca sunt singura pe aici.

Dany ..unde ai fugit? Nu mai stam la umplut pagini? )).gif )).gif )).gif Ca May ne-a abandonat de tot, nici pe mess nu mai da naughty.gif naughty.gif

Va pup si sa aveti o saptamana minunata! pupic.gif hug.gif

Imagine

Si va las cafelutza sa va serviti de dimineatza blum.gif

Imagine

Imagine

dany
Eu sunt ( inca ) aici , Romatrika )).gif . May are program conjugal ca doar au plecat socrii lol.gif . Cine stie cand o vom mai vedea pe aici tease.gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 06-08-2007, 12:59 AM) *

Eu sunt ( inca ) aici , Romatrika )).gif . May are program conjugal ca doar au plecat socrii lol.gif . Cine stie cand o vom mai vedea pe aici tease.gif

Hehehe..."Romatrika" ai? tease.gif tease.gif
Cat despre May....are program bazat pe morcovi )).gif )).gif )).gif
Sa vezi ce ne ia ea la alergat cand o vedea ce-am scris biggrin.gif grin.gif

Ma bag si eu la somnic, noapte buna!
dany
De ce sa ne ia la alergat ???? Doar are morcovul langa ea , nu ?? Si fara socrii lol.gif lol.gif

Noapte buna si sper ca maine face cineva cafeaua !!!

P.S.Am scos ticker-ul pentru ca ...nu ma pot tine de numarat doh.gif doh.gif
axe10
Bune de dimineata, fetele!
O noua saptamana de lucru...haha...e de la ei ca oricum am muncit in we. M-am trezit dimineata fara ceas(de la vantul de afara), am vazut eu ca e cam inorat si ma uit la ceasul de pe tv si ce vad? 10 fara 10...zic, aoleu, trebuie sa-l sun pe shefu sa-i zic ca nu mi-a sunat ceasul...deschid tel mobil si vad ca de fapt era 6.10...deci mult mai devreme decat ma trezesc de obicei...asa ca ajungand la servici toata lumea era mirata ca ma vede asa devreme....eu de obicei ajung pe la 7.30, azi am ajuns la 6.45. Nici la centru de paine nu deschisese ca sa-mi cumpar chifle integrale asa ca trebuie sa cobor din nou mai tarziu.
Ce ti-e si cu vremea asta, acum mori de cald, acum iti tragi nadragii pe tine ca ti se "scoala" parul de rebegeala!

May cred ca e cu morcovul bagat la maxim....dar azi sigur apare ca Remy nu o fi in concediu ca s-o tina legata de pat....sa mai faca si ei pauza...parca vad ca se misca tickerul 2 kile per we.

Dany, e tare frumos in gradinitza ta, de abia astept sa o vad live...

Va urez la toate o saptamana minunata...ma duc sa ma servesc cu o cafelutza!
Amazoana
Neata fetelor pupic.gif cafea.gif
ALICE
Neata.Va pun si eu o poza dela Paintball de sambata.Eu sunt ce mai mica normal
Amazoana
Alice ce fruumooooooooooooos! Cred ca v-ati distrat suuuper. Asa as merge si eu. Cred ca te deconectezi si mai ales relaxezi. Nu?
ALICE
CITAT(dulcikatty @ 06-08-2007, 09:52 AM) *

Alice ce fruumooooooooooooos! Cred ca v-ati distrat suuuper. Asa as merge si eu. Cred ca te deconectezi si mai ales relaxezi. Nu?

Sa stii ca e destul de solicitant.Chiar iti intri in rol,de la un moment dat te crezi in Kosovo lol.gif
Sexymom
Buna dimineata fetelor pupic.gif
Dupa cate prostii am vb ieri azi m-am trezit femeie serioasa. )).gif
Alice te-am recunoscut dup par, ai un par super.
ALICE
CITAT(Sexymom @ 06-08-2007, 10:16 AM) *

Da, am incercat eu sa-l ascund, dar nu s-a putut.Ca imi era casca mare,s-a chinut ala sa mi-o puna. naughty.gif Ma gandeam ca ma nimereste vreunul in mecla.Nu de alta dar erau bilele alea galbene.Ma facea blonda.
In primul tal am tras tot dupa arbitru.Era ala disperat lol.gif
michelle
Neata!

Alice, ati fost cu firma?
ALICE
CITAT(michelle @ 06-08-2007, 10:32 AM) *

Neata!

Alice, ati fost cu firma?

Da,a fost o adunare a tuturor firmelor.Ca avem filiale prin mai multe tari.Si am fost vreo 150 oameni.Cei cu Paintball-ul au amenajat ei in spatele firmei un teren de lupta.
nusarich
Buna dimineata tuturor!

Am trecut azi sa va povestesc minunea minunata de-a visat-o Dom' Nicolaescu (ministrul sanatatii, pentru cine nu stie)... Fratilor, e o nebunie absoluta, dementa si idioata! Mai aveam un pic si dadeam cu doctorul de toti peretii. Dupa ce acum o saptamana si ceva am primit faimosul talon prin posta, am incercat vreo 2 zile sa imi fac programare telefonica la policlinica mea. Si imi zice tanti aia: veniti luni dimineata sa va faceti programare. OK, merg luni dimineata, stau la coada de la 6.45 pana la 7.15 ca sa imi zica tanti de la programari "Aaaa..... programarile se fac vinerea la medicii de familie, veniti vineri". OK zic, vin vineri. Vineri (saptamana trecuta) ma infiintez la coada. Adica la 6.30 eram la policlinica la coada de cel putin 200 de persoane formata la programari. Imi fac programare pentru azi-dimineata la ora 8, cabinetul 8. Again, ma infiintez la 7.40, ca sa nu stea doctorul dupa mine, si ... s-a schimbat modificarea. Era la cabinetul 4. Iesi afara, intra in alta cladire, alti oameni, alte cabinete... OK zic, era 7.50, la 8 intru si poate ajung si eu ca un om normal la job. Ei, la 8.10 abia vine nenea doctorul. Si ce sa vezi, se strecoara in cabinet si o mamaita care avea probabil mancarea pe foc, ca programare nu avea... Si sta, frate, aia acolo pana pe la 8.35. Dupa care, intra un tataitz cu o alta mamaitza, ca lor le-a zis nenea doctorul sa vina la 7.30, dar daca n-a venit el... si stai si-aseapta... Si intru si eu in cabinet (prima progarmare de azi) la ora... 9.05. M-a tot intrebat, m-a consultat, eu fierbeam de nervi, cred ca de vreo 5 ori m-a intrebat ce varsta am, nu mai zic intrebari ciudate de genul: greutate / inaltime / cat am la talie (?). Si uite-asa am ajuns sa vin si eu la munca la 10.30, as zice ca boierii, daca stau sa ma gandesc, nu? Maine dimineata ma duc sa-mi ia sange si sa-mi faca analizele pe care mi le-a dat si abia dupa trebuie sa-mi fac iar programare (aceeasi coada de vineri - care s-a mutat acum joi) ca sa-mi zica si mie nenea doctorul ceva de bine. Sau de rau, mai stii?
Deci, pentru cele care stiti ca veti primi talonul minunat prin posta, inarmati-va cu rabdare si nervi de cremene, ca la cum merge teaba asta...
Amazoana
CITAT(ALICE @ 06-08-2007, 10:21 AM) *

CITAT(Sexymom @ 06-08-2007, 10:16 AM) *

Da, am incercat eu sa-l ascund, dar nu s-a putut.Ca imi era casca mare,s-a chinut ala sa mi-o puna. naughty.gif Ma gandeam ca ma nimereste vreunul in mecla.Nu de alta dar erau bilele alea galbene.Ma facea blonda.
In primul tal am tras tot dupa arbitru.Era ala disperat lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.