Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Amazoana
CITAT(nusarich @ 06-08-2007, 11:17 AM) *

Buna dimineata tuturor!

Am trecut azi sa va povestesc minunea minunata de-a visat-o Dom' Nicolaescu (ministrul sanatatii, pentru cine nu stie)... Fratilor, e o nebunie absoluta, dementa si idioata! Mai aveam un pic si dadeam cu doctorul de toti peretii. Dupa ce acum o saptamana si ceva am primit faimosul talon prin posta, am incercat vreo 2 zile sa imi fac programare telefonica la policlinica mea. Si imi zice tanti aia: veniti luni dimineata sa va faceti programare. OK, merg luni dimineata, stau la coada de la 6.45 pana la 7.15 ca sa imi zica tanti de la programari "Aaaa..... programarile se fac vinerea la medicii de familie, veniti vineri". OK zic, vin vineri. Vineri (saptamana trecuta) ma infiintez la coada. Adica la 6.30 eram la policlinica la coada de cel putin 200 de persoane formata la programari. Imi fac programare pentru azi-dimineata la ora 8, cabinetul 8. Again, ma infiintez la 7.40, ca sa nu stea doctorul dupa mine, si ... s-a schimbat modificarea. Era la cabinetul 4. Iesi afara, intra in alta cladire, alti oameni, alte cabinete... OK zic, era 7.50, la 8 intru si poate ajung si eu ca un om normal la job. Ei, la 8.10 abia vine nenea doctorul. Si ce sa vezi, se strecoara in cabinet si o mamaita care avea probabil mancarea pe foc, ca programare nu avea... Si sta, frate, aia acolo pana pe la 8.35. Dupa care, intra un tataitz cu o alta mamaitza, ca lor le-a zis nenea doctorul sa vina la 7.30, dar daca n-a venit el... si stai si-aseapta... Si intru si eu in cabinet (prima progarmare de azi) la ora... 9.05. M-a tot intrebat, m-a consultat, eu fierbeam de nervi, cred ca de vreo 5 ori m-a intrebat ce varsta am, nu mai zic intrebari ciudate de genul: greutate / inaltime / cat am la talie (?). Si uite-asa am ajuns sa vin si eu la munca la 10.30, as zice ca boierii, daca stau sa ma gandesc, nu? Maine dimineata ma duc sa-mi ia sange si sa-mi faca analizele pe care mi le-a dat si abia dupa trebuie sa-mi fac iar programare (aceeasi coada de vineri - care s-a mutat acum joi) ca sa-mi zica si mie nenea doctorul ceva de bine. Sau de rau, mai stii?
Deci, pentru cele care stiti ca veti primi talonul minunat prin posta, inarmati-va cu rabdare si nervi de cremene, ca la cum merge teaba asta...

Ohohoooo si mie cate intrebari ciudate mi-a puuuus. Dar m-a expediat rapid. Iti mai prevad o portie de nervi: cand mergi sa-ti ridici rezultatul, nu iti da hartiile, ca trebuie sa le duca la casa de sanatate. Eu le-am luat si le-am xeroxat (spuneai ca mi-ar fi dat un gogoloi de aur, asa se uitau dupa mine....) doh.gif
nusarich
CITAT(dulcikatty @ 06-08-2007, 12:05 PM) *

Ohohoooo si mie cate intrebari ciudate mi-a puuuus. Dar m-a expediat rapid. Iti mai prevad o portie de nervi: cand mergi sa-ti ridici rezultatul, nu iti da hartiile, ca trebuie sa le duca la casa de sanatate. Eu le-am luat si le-am xeroxat (spuneai ca mi-ar fi dat un gogoloi de aur, asa se uitau dupa mine....) doh.gif

nici nu-mi trebuie hartiile, sa si le tina, ca si-asa daca am nevoie de analize ma duc si mi le fac eu unde stiu, nu asa, manata de la spate...
Ama.ro
Uite, de aia nu-mi place mie sa ma duc la dr.Eu cand ma duc la dr de fam stau cu orele dupa toate fosilele pe care le cauta tanti cu coasa pe'acasa. mad.gif
Eu m-am cam lovit in ultima per de doctori...vreau sa-mi pun sterilet.Pierd eu o zi pe la dr sa iau o amarata de trimitere la ginecolog, mai stau o zi si pe acolo(dupa ce ma programez telefonic), ma trimite sa fac Papanicolau si in a 2 teste si...cand sa vin cu rezultatele...imi zice ca iar imi trebuie trimitere de la dr de fam, ca cica a expirat luna.. wacko.gif
ALICE
Azi am si eu programare la ginecolog pt prima oara in viata mea. swoon.gif
axe10
CITAT(nusarich @ 06-08-2007, 11:17 AM) *

Buna dimineata tuturor!

Am trecut azi sa va povestesc minunea minunata de-a visat-o Dom' Nicolaescu (ministrul sanatatii, pentru cine nu stie)... Fratilor, e o nebunie absoluta, dementa si idioata! Mai aveam un pic si dadeam cu doctorul de toti peretii. Dupa ce acum o saptamana si ceva am primit faimosul talon prin posta, am incercat vreo 2 zile sa imi fac programare telefonica la policlinica mea. Si imi zice tanti aia: veniti luni dimineata sa va faceti programare. OK, merg luni dimineata, stau la coada de la 6.45 pana la 7.15 ca sa imi zica tanti de la programari "Aaaa..... programarile se fac vinerea la medicii de familie, veniti vineri". OK zic, vin vineri. Vineri (saptamana trecuta) ma infiintez la coada. Adica la 6.30 eram la policlinica la coada de cel putin 200 de persoane formata la programari. Imi fac programare pentru azi-dimineata la ora 8, cabinetul 8. Again, ma infiintez la 7.40, ca sa nu stea doctorul dupa mine, si ... s-a schimbat modificarea. Era la cabinetul 4. Iesi afara, intra in alta cladire, alti oameni, alte cabinete... OK zic, era 7.50, la 8 intru si poate ajung si eu ca un om normal la job. Ei, la 8.10 abia vine nenea doctorul. Si ce sa vezi, se strecoara in cabinet si o mamaita care avea probabil mancarea pe foc, ca programare nu avea... Si sta, frate, aia acolo pana pe la 8.35. Dupa care, intra un tataitz cu o alta mamaitza, ca lor le-a zis nenea doctorul sa vina la 7.30, dar daca n-a venit el... si stai si-aseapta... Si intru si eu in cabinet (prima progarmare de azi) la ora... 9.05. M-a tot intrebat, m-a consultat, eu fierbeam de nervi, cred ca de vreo 5 ori m-a intrebat ce varsta am, nu mai zic intrebari ciudate de genul: greutate / inaltime / cat am la talie (?). Si uite-asa am ajuns sa vin si eu la munca la 10.30, as zice ca boierii, daca stau sa ma gandesc, nu? Maine dimineata ma duc sa-mi ia sange si sa-mi faca analizele pe care mi le-a dat si abia dupa trebuie sa-mi fac iar programare (aceeasi coada de vineri - care s-a mutat acum joi) ca sa-mi zica si mie nenea doctorul ceva de bine. Sau de rau, mai stii?
Deci, pentru cele care stiti ca veti primi talonul minunat prin posta, inarmati-va cu rabdare si nervi de cremene, ca la cum merge teaba asta...

Dar tu de unde esti? Cluj?...ca la noi in Buc poti sa-ti faci analizele la un cabinet particular care lucreaza cu casa de asigurari....

CITAT(ALICE @ 06-08-2007, 12:42 PM) *

Azi am si eu programare la ginecolog pt prima oara in viata mea. swoon.gif

Bafta...sa-ti fie rusine....ziceti si voi fetelor ceva...pai cum pt prima oara in viata!?
ALICE
CITAT(axe10 @ 06-08-2007, 12:47 PM) *

Bafta...sa-ti fie rusine....ziceti si voi fetelor ceva...pai cum pt prima oara in viata!?

Nu imi este.Ca-s speriata de bombe.Ba imi este de moooooooor.Ce ma fac?
Ama.ro
)).gif Prima oara cand am fost la ginecolog am avut toata ziua senzatia ca m-a violat cineva...Naspa rau!
Nu doare, stai linistita..e doar ff jenant.
ALICE
CITAT(Ama.ro @ 06-08-2007, 12:56 PM) *

)).gif Prima oara cand am fost la ginecolog am avut toata ziua senzatia ca m-a violat cineva...Naspa rau!
Nu doare, stai linistita..e doar ff jenant.

Da,mersi m-ai linistit lol.gif
axe10
poate ma ajutati cu sugestii
nusarich
Axe, nu, din Bucuresti sunt, dar am preferat sa-mi fac analizele tot la policlinica mea, ca macar stiu ca nu trebuie sa stau eu sa alerg dupa ele apoi. Adica tantele de la laborator trimit analizele direct la nenea doctorul si eu ma duc la el. Mi s-a parut mai comod asa. Asta si pentru ca policlinica e pe Washington, iar eu stau in Pantelimon (si lucrez in Otopeni). Iar drumurile... nu mai vorbesc. Cel putin pana ies din Bucuresti e jale mare.

Alice, da, sa-ti fie cam rusine, ca e bine sa-ti faci anumite analize in fiecare an... de preventie macar.
dany
Salutare , neuroni !

Am intrat doar sa va salut si sa va doresc o saptamana linistita si placuta ! hug.gif

Am cam multe de facut azi asa ca nu am timp sa stau cu voi ....poate , totusi , pe seara smile.gif

Dumbo
Buna dimineata,
cheer.gif cred ca am 64 (inca). De fapt m-am suit pe cantar si arata 67, m-am speriat, m-am dat jos, m-am suit din nou de 3-4-5 ori si arata 64.

May
Neatza cheer.gif

Acum, dupa comentariile voastre, ar fi trebui sa spun ca tocmai mi-am extras morcovul de prin anumite parti si am intrat sa vad ce mai faceti dar nu e asa )).gif . Don`soara ana are bila neagra caci am apucat sa ii spun ca plec la pescuit in WE dar cred ca se gandea la morcovul ei si nu a receptionat informatia lol.gif.

Ma simt extrem de ciudat acum ca stiu ca suntem doar noi 2 singuri, e o stare de bine si de libertate yahoo.gif. Astazi am program de curatenie generala ( sper sa nu ma apuce lenea doh.gif)

La pescuit a fost super, ziua a trecut repede, iar noaptea, dupa ce toata lumea s-a pus la somn ( fetele in masini, baietii pe saltele langa undite )).gif) eu nu am avut somn, imi doream sa fiu langa remy, asa ca mi-am tras salteaua langa a lui si am dormit imbratisati pe malul lacului, imbracati cu 2 randuri de haine groase si zgribuliti sub patura. De prins peste nu prea a fost vorba caci este f cald si nu mananca... Remy a prins una bucata peste de 5 cm lol.gif, alt tip a prins o broasca testoasa )).gif si un altul a prins un crap si o mreana dar crapul la scapat cand am vrut sa plecam acasa caci a vrut sa il spele ca era plin de nisip si s-a zgariat in branhiile lui si i-a dat drumul in apa blink.gif
honey79
Fetelor, nu e Sarbatoare azi?????
http://www.romania.co.nz/rel/calendar.php
Sexymom
May de cand te asteptam, vazusi pozele cu Mirela? sunt la mine in jurnal de la pag.148.
Ce super treb sa fie fara socrii, profita din plin.Si zii lui remy ca sotul meu e mai tare ca el la pescuit, a prins un peste sub 5 cm, nici acum nu imi explic cum a deschis gura sa ia un ac asa de mare plin cu mamaliga lol.gif
ganesha
Dilema la 8 dimineata cind ma usutura un ochi de mor si n-am dormit aproape deloc as-noapte:

- e normal, stiu, cunsoc, etc ca exista o diferenta de kg intre cintarul electronic si cel mecanic. Buuun, la mine a fost asa: diferenta de 4 kile cind aveam peste 75 (75-80) de kile si diferenta de 3 kile cind am ajuns sub 75. Acum cintarul meu electronic arata 68 de kile (nu acum, la ultima cintarire, acum 2 sau 3 sapt), iar cel mecaninc arata 65. Dubiosenia e ca la al meu sot cintarul electronic arata 74 si cel mecaninc... 73.

(eu ma bazez, normal, pe cel electronic cind inregistrez masuratorile, da' ma intereseaza filozofia din spate) Ati patit asa ceva? Adica sa arate la voi o diferenta, si la alte persoane alta diferenta? wacko.gif
nusarich
Honey, da, e sarbatoare, e Schimbarea la fata. Cica de acum incep sa cada frunzele, sa se coaca strugurii...

Si Ama zicea ca azi se mananca si peste. Asta presupun in cazul in care tii post. Adica poti manca peste oricum, dar pentru cei ce postesc e dezlegare.

Ganesha, si mie cantarul mecanic imi arata mai mult decat cel electronic, asa ca am renuntat la a ma cantari pe 2 cantare, il folosesc numai pe cel electronic. Si ar trebui sa pun mana si pe un centimetru...
Ama.ro
CITAT(nusarich @ 06-08-2007, 03:17 PM) *

Honey, da, e sarbatoare, e Schimbarea la fata. Cica de acum incep sa cada frunzele, sa se coaca strugurii...

Si Ama zicea ca azi se mananca si peste. Asta presupun in cazul in care tii post. Adica poti manca peste oricum, dar pentru cei ce postesc e dezlegare.

Ganesha, si mie cantarul mecanic imi arata mai mult decat cel electronic, asa ca am renuntat la a ma cantari pe 2 cantare, il folosesc numai pe cel electronic. Si ar trebui sa pun mana si pe un centimetru...

DA, pe cel mecanic reusisem sa ajung, in sfarsit, la 51kg, apoi s-a stricat si mi-am cumparat electronic.Si...am vazut pe el 55 kg. wacko.gif (asta la interval de cateva zile)
ganesha
CITAT(Ama.ro @ 06-08-2007, 04:27 AM) *

DA, pe cel mecanic reusisem sa ajung, in sfarsit, la 51kg, apoi s-a stricat si mi-am cumparat electronic.Si...am vazut pe el 55 kg. wacko.gif (asta la interval de cateva zile)

Da' i-ai suit si pe altii? Diferenta era aceeasi? Ca pe mine asta ma frapeaza... SI ca e in fct de nr de total kile la mine wacko.gif
nusarich
Ganesha, incearca sa faci un test cu o sticla de apa. Sau cu un bidon de apa (de 5 l de ex). Vezi cat iti arata cantarul si cat ar trebui sa arate si asa tragi concluzia de rigoare, poate arata abateri mai mari la greutati mai mari...
Ama.ro
Care altii?Altii nu prea au nici o treaba cu cantarul )).gif .
ganesha
CITAT(Ama.ro @ 06-08-2007, 04:42 AM) *

Care altii?Altii nu prea au nici o treaba cu cantarul )).gif .

Pai in stil edificator )).gif

Nu ma intereseaza neaparat ca sa vad cite kile am eu EXACT (ca ma cintaresc si la medic o data pe an cind fac analizele de rutina), dar MA INTRIGAAAAAAA... cum adica la mine acum e diferenta de 3 kg!!! , la al meu EL e diferenta de 1 kg !!!! si... cind aveam intre 75-80 kg diferenta era de 4!!!!!! lol.gif

Ma gindeam ca poate se mai intimpla si pe la altii, si sa ne intrigam impreuna lol.gif
honey79
Dap, Nusarich...... tocmai ca am citit cum ca fetele vor sa faca treburi prin casute, de-aia.

Pupici.
Anna
CITAT(Maybeline @ 06-08-2007, 02:18 PM) *

Neatza cheer.gif

Acum, dupa comentariile voastre, ar fi trebui sa spun ca tocmai mi-am extras morcovul de prin anumite parti si am intrat sa vad ce mai faceti dar nu e asa )).gif . Don`soara ana are bila neagra caci am apucat sa ii spun ca plec la pescuit in WE dar cred ca se gandea la morcovul ei si nu a receptionat informatia lol.gif.

Ma simt extrem de ciudat acum ca stiu ca suntem doar noi 2 singuri, e o stare de bine si de libertate yahoo.gif. Astazi am program de curatenie generala ( sper sa nu ma apuce lenea doh.gif)

La pescuit a fost super, ziua a trecut repede, iar noaptea, dupa ce toata lumea s-a pus la somn ( fetele in masini, baietii pe saltele langa undite )).gif) eu nu am avut somn, imi doream sa fiu langa remy, asa ca mi-am tras salteaua langa a lui si am dormit imbratisati pe malul lacului, imbracati cu 2 randuri de haine groase si zgribuliti sub patura. De prins peste nu prea a fost vorba caci este f cald si nu mananca... Remy a prins una bucata peste de 5 cm lol.gif, alt tip a prins o broasca testoasa )).gif si un altul a prins un crap si o mreana dar crapul la scapat cand am vrut sa plecam acasa caci a vrut sa il spele ca era plin de nisip si s-a zgariat in branhiile lui si i-a dat drumul in apa blink.gif

Offf...asa e May.
Rusine sa imi fie!! sorry.gif sorry.gif sorry.gif
Sa stii ca stiam ca te duci la peste dar neuronu meu nu a procesat data cu informatia si aberam pe aici cu morcovu, vezi ca te astept diseara pe mess. biggrin.gif biggrin.gif pupic.gif
Monic
)).gif Deci si voi o patiti cu cantarul )).gif
Pai pana acu 2 ani ma cantaream fest cu cantar mecanic, care imi arata mereu max 66 kg
Apoi mi-am luat cantar electronic care mi-a aratat 72,4 din prima clipa de mi-au iesit ochii din orbite cand am vazut! Am facut depresie )).gif
De atunci tot cu cantarul electronic ma delectez, de 2 ani imi arata tot peste 70, doar de cateva saptamani incepe sa se cuminteasaca si sa arate cat vreau eu blum.gif
Sa nu mai spun ca cantarul electronic ma arata la 66 sau chiar sub
ina_ceva
Anna, ai mesageria plina wink1.gif ia vino si fa curat blum.gif
May
In primul rand, recitind mesajul meu anterior, am observat ca mi-a fost foame si am mancat o cratima, sa imi fie cu iertare doh.gif

ana ru-si-ni-ca )).gif pupic.gif

ganesha eu m-am intrigat mult timp, atat de mult incat acum nu ma mai intrig ca ma intrig degeaba wacko.gif

sexy am vazut fata pozele, m-am ofticat ca nu am fost si eu dar chiar nu am avut cum sorry.gif

Acum vad si eu ca e sarbatoare azi ohmy.gif. Eu am facut curat..... si cred ca m-a pedepsit Dumnezeu caci m-am curentat la intrerupator de am vazut cum imi tremura mainile doh.gif
Dumbo
In concluzie: sa ma rog sa nu mi se strice cantarul ca cine stie ce arata. Eu nu am decat unul si ... zic eu bun. Pana la proba contrarie.

S-au mai cantarit si ai mei pe el si se parea ok. Pe al meu sot nu il sui pe cantar nici cu slujbe, asa ca nu am alt reper. As mai putea incerca sa sui pisica, dar nu prea sta. Cred ca si ea se sperie cand vede cat e de grasa.
Pentru mine conteaza mai mult diferenta de greutate (preferabil scaderea in greutate). decat ce afiseaza. Nu conteaza ca afiseaza 64 daca eu ma simt ca un balon. Pot sa afiseze oricat.

bang.gif azi iar am mancat ca o cow.gif Au venit ceva colegi din delegatie si au adus ciocolata buna de tot.
Si la pranz nu am gasit nimic mai bun decat orez cu ciuperci.
Dumbo
Intrebare pentru cunoscatoare: cate puncte are un fibrobar?
Anna
CITAT(ina_ceva @ 06-08-2007, 06:36 PM) *

Anna, ai mesageria plina wink1.gif ia vino si fa curat blum.gif

Gata..am golit.
ai primit mesajul meu? blum.gif
Nvdm maine nu? giggle.gif
Ama.ro
CITAT(Dumbo @ 06-08-2007, 09:22 PM) *

4,5 lol.gif Cine stie...cunoaste. )).gif
Dumbo
Asa de multeeeeeeeeeee??? doh.gif
Ama.ro
da, calculeaza dupa formula si ai sa te convingi.
ina_ceva

De fapt, calculat dupa formula, are 3.5p grin.gif

Abia ce am papat unu, ca mi-era pofta wink1.gif
Ama.ro
CITAT(ina_ceva @ 06-08-2007, 10:17 PM) *

De fapt, calculat dupa formula, are 3.5p grin.gif

Abia ce am papat unu, ca mi-era pofta wink1.gif

Eu calculasem la fibrobar forte..ala cu seminte de in, scrie pe ambalaj lipide si omega 3...ori omega 3 sunt grasimi nesaturate.(zic eu ca se trec tot la lipide)Acum nu prea stiu ce scrie pe fibrobarul clasic..
ina_ceva
Ala clasic are 120 calorii si 8gr grasime parca, oricum 3.5 pcte. Din ala forte nu am papat niciodata si nici nu am vazut unsure.gif
ina_ceva
Somnic usor! wink1.gif

Am de recuperat cateva ore de somn de saptamana trecuta, asa ca in pat cu mine wink1.gif
Dumbo
Mi-am luat si forte si simplu ca nu stiam cum e ala forte.
ma duc la culcare ca iar se chinuie sotul sa ma trezeasca de dimineata. yawn.gif
axe10
Neata' la fete!
Si afara ploua, ploua....si nu-i trecut de ora noua....
Din nou m-am trezit cu noaptea in cap(adica de data asta pe la 5.30) pt ca barbatul meu a deschis geamul si batea asa tare vantul si ploua ca m-am trezit si nu am mai adormit. Am baut deja o cafelutza decofe si va astept pe aici cu masa pusa: azi servesc croissante calde, paine prajita, ceiutz cald si multe bunatati.

Eu nu m-am urcat de vreo saptamana pe cantar ca am avut echipa rosie in vizita si nici nu stau prea mult dimineata acasa ca sa ma cantaresc corect. La mine diferenta intre cantare (mecanic si electronic) nu este decat de vreo 500 g asa ca il folosesc cu nadejde pe cel electronic.
Ieri am mancat in parametri dar ce asi mai fi baut o visinata ca a facut mama si ne-a trimis si noua o sticla plina si cu visine....
Aseara m-am dus sa-mi culeg barbatul de la servici, din lipsa de una bucata masina si vreau sa va spun ca am facut 40 min din sos. Oltenitei pana la Moghioros pt ca stergatoarele erau date la maxim si nu faceau fata....cred ca mergeam cu 30km/ora.
nusarich
Buna dimineata!

Ploua peste tot azi... Vorbeam cu a mea sorela care e mai aproape de Constanta si zice ca si la ei ploua de rupe. Si cica zici ca-i noapte, ca afara e intuneric.

Am ajuns azi la job cu pantalonii uzi pana la genunchi. Ce umbrela, ce geaca... am prins o pala de-aia de ploaie fix cand am coborat din masina (azi ne-am incumetat, ca a trebuit sa-mi las sangele la policlinica). Si uite cum in 50 de metri m-am murat bine... Sper sa se termine ploaia pana la 4, ca nu-mi place deloc cand ploua. Plus ca n-am dormit din cauza zgomotului de picaturi in geam si pe tabla de la scurgerea de la balcon, batea de zici ca tinea mortis sa stau eu cu ochii pe pereti. Noroc cu mitzul care m-a mieunat pana m-am trezit, ca nici ceasul n-a sunat, probabil era obosit si el...
Ama.ro
Neata, neuroni!
Imagine
Am venit cu cafeluta...decof pt cei ce nu beau cu cofeina.Ploua in Bucuresti de rupe si eu vroiam sa ma duc sa-mi iau ceva dulce. grin.gif MA duc si pe ploaie...am o pofta de dulce de moooor.
Amazoana
CITAT(nusarich @ 07-08-2007, 09:24 AM) *

Buna dimineata!

Ploua peste tot azi... Vorbeam cu a mea sorela care e mai aproape de Constanta si zice ca si la ei ploua de rupe. Si cica zici ca-i noapte, ca afara e intuneric.

Am ajuns azi la job cu pantalonii uzi pana la genunchi. Ce umbrela, ce geaca... am prins o pala de-aia de ploaie fix cand am coborat din masina (azi ne-am incumetat, ca a trebuit sa-mi las sangele la policlinica). Si uite cum in 50 de metri m-am murat bine... Sper sa se termine ploaia pana la 4, ca nu-mi place deloc cand ploua. Plus ca n-am dormit din cauza zgomotului de picaturi in geam si pe tabla de la scurgerea de la balcon, batea de zici ca tinea mortis sa stau eu cu ochii pe pereti. Noroc cu mitzul care m-a mieunat pana m-am trezit, ca nici ceasul n-a sunat, probabil era obosit si el...

Neata'
In Ct inca nu ploua, e asa de intuneric insa....chiar zici ca e seara. Sigur va ploua in curand. La 2 Mai, a plouat de a rupt, a ramas tot satul fara curent. Vaaaii mama noastra!
Daca o mai tine mult asa, eu ma depresionez sorry.gif

Dylly miss you! hug.gif
michelle
Neata!
Si la noi e innourat si sta sa ploua.. brrr
Sper sa isi revina vremea saptamana viitoare ca plec la mareee cheer.gif
ALICE
M-am uitat si eu pe net la vreme, dar nu pare sa se schimbe ceva prea curand
otilici
Ce ploaie,ce-i aia?La mine e soare,dom'le!A plouat joi-vineri si atat.
Tulip
CITAT(otilici @ 07-08-2007, 10:00 AM) *

blink.gif what????
Si la noi ploua....vreau soare si caldura....... sorry.gif
nusarich
CITAT(Tulip @ 07-08-2007, 10:21 AM) *

blink.gif what????
Si la noi ploua....vreau soare si caldura....... sorry.gif

Subscriu. Si eu vreau soare, caldura mai cu masura, dar soare da!
Amazoana

Doamne ce bebelas frumos ai! Si cat este de fotogenic. Da-i un pupic, pls din partea mea pupic.gif
Anna
Si pe mine m-a udat nitel, noroc ca stau aproape de job si am avut o umbrela imensa ca altfel...
si asa aseara m-a murat bine sad.gif
Nu mai vreau ploooaaiiieeeeee dry.gif dry.gif dry.gif
axe10
CITAT(Ama.ro @ 07-08-2007, 09:42 AM) *

Neata, neuroni!
Imagine
Am venit cu cafeluta...decof pt cei ce nu beau cu cofeina.Ploua in Bucuresti de rupe si eu vroiam sa ma duc sa-mi iau ceva dulce. grin.gif MA duc si pe ploaie...am o pofta de dulce de moooor.

Nu m-as duce nici sa-mi dea aia pe gratis!

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.