Buna dimineata tuturor!
Am trecut azi sa va povestesc minunea minunata de-a visat-o Dom' Nicolaescu (ministrul sanatatii, pentru cine nu stie)... Fratilor, e o nebunie absoluta, dementa si idioata! Mai aveam un pic si dadeam cu doctorul de toti peretii. Dupa ce acum o saptamana si ceva am primit faimosul talon prin posta, am incercat vreo 2 zile sa imi fac programare telefonica la policlinica mea. Si imi zice tanti aia: veniti luni dimineata sa va faceti programare. OK, merg luni dimineata, stau la coada de la 6.45 pana la 7.15 ca sa imi zica tanti de la programari "Aaaa..... programarile se fac vinerea la medicii de familie, veniti vineri". OK zic, vin vineri. Vineri (saptamana trecuta) ma infiintez la coada. Adica la 6.30 eram la policlinica la coada de cel putin 200 de persoane formata la programari. Imi fac programare pentru azi-dimineata la ora 8, cabinetul 8. Again, ma infiintez la 7.40, ca sa nu stea doctorul dupa mine, si ... s-a schimbat modificarea. Era la cabinetul 4. Iesi afara, intra in alta cladire, alti oameni, alte cabinete... OK zic, era 7.50, la 8 intru si poate ajung si eu ca un om normal la job. Ei, la 8.10 abia vine nenea doctorul. Si ce sa vezi, se strecoara in cabinet si o mamaita care avea probabil mancarea pe foc, ca programare nu avea... Si sta, frate, aia acolo pana pe la 8.35. Dupa care, intra un tataitz cu o alta mamaitza, ca lor le-a zis nenea doctorul sa vina la 7.30, dar daca n-a venit el... si stai si-aseapta... Si intru si eu in cabinet (prima progarmare de azi) la ora... 9.05. M-a tot intrebat, m-a consultat, eu fierbeam de nervi, cred ca de vreo 5 ori m-a intrebat ce varsta am, nu mai zic intrebari ciudate de genul: greutate / inaltime / cat am la talie (?). Si uite-asa am ajuns sa vin si eu la munca la 10.30, as zice ca boierii, daca stau sa ma gandesc, nu? Maine dimineata ma duc sa-mi ia sange si sa-mi faca analizele pe care mi le-a dat si abia dupa trebuie sa-mi fac iar programare (aceeasi coada de vineri - care s-a mutat acum joi) ca sa-mi zica si mie nenea doctorul ceva de bine. Sau de rau, mai stii?
Deci, pentru cele care stiti ca veti primi talonul minunat prin posta, inarmati-va cu rabdare si nervi de cremene, ca la cum merge teaba asta...
Ohohoooo si mie cate intrebari ciudate mi-a puuuus. Dar m-a expediat rapid. Iti mai prevad o portie de nervi: cand mergi sa-ti ridici rezultatul, nu iti da hartiile, ca trebuie sa le duca la casa de sanatate. Eu le-am luat si le-am xeroxat (spuneai ca mi-ar fi dat un gogoloi de aur, asa se uitau dupa mine....)