Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ina_ceva
clap.gif in sfarsit singuri, dany-dulce. Si? Fursecuri blum.gif blum.gif ?
axe10
CITAT(danyhoney @ 07-08-2007, 11:46 PM) *

Salutare , salutare !!!!!

Anunt o seara super-mega -faina petrecuta cu sotul meu !!!!! Am facut primul nostru gratar singuri in gradina noastra !!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Eu vreau sa stiu daca a iesit mult fum....cica astia de se pricep fac gratar fara sa umple tot cartierul de fumaraie...asa am auzit si eu ca nu sunt priceputa!
Daca a iesit...poate a iesit si de la voi naughty.gif naughty.gif ..nu numai de la gratar . Ca vorba Inei....

CITAT(ina_ceva @ 08-08-2007, 01:53 AM) *

clap.gif in sfarsit singuri, dany-dulce. Si? Fursecuri blum.gif blum.gif ?

De dimineata se gandeste, se vede ca lipseste Cristi din peisaj. rolleyes.gif
axe10
Blue, eu folosesc rosii proaspete cat am (adica cat sunt pe piata), sau rosii despielitate (bucatele sau intregi) de la Cirio (mi se par cei mai buni, am incercat mai multe firme!) , sau bulion (rarutz) Sultan (care zice ca nu contine amidon...dar sigur are E-uri la greu pt ca nu prea se mucegaieste deasupra daca nu-l folosesc mult timp).
Pledez insa pt rosiile proaspete....dar la preturi ne-au rupt vara asta.

Deea
, bine ai venit!
Sunt convinsa ca a fost greu cu un bb asa mic....cred ca atunci cand or sa fie la liceu o sa apucam si noi sa ne prajim la soare!

Ati vazut ma sarmanii oamenii aia calcati pe trecerea de pietoni la Venetia(langa de fapt) de o italianca drogata?!
Ama.ro
Neata, neuroni!!!
Deea, ce face Alexia, cum a trecut de problema pe care o avea cu febra?
Dany, acum m-am dumirit si eu ca tu abia ti-ai cumparat casa. smile.gif Cred ca e super sa o iei de la 0, s-o faci cum vrei tu..
Eu am doar un apt cu 2 cam(bine ca-l am si pe ala de fapt..) si l-am zugravit si mobilat dupa nunta.(aia a fost luna noastra de miere, oameni practici, deh).Noroc ca am stat la socrii..2 luni am strans moloz zi de zi.
Dumbo, mai ai mult?Vrem poze. )).gif (inainte si dupa curatenia finala...da' sa se vada si moaca ta dupa curatenie )).gif )
Blue..habar nu aveam.Eu cautam doar sa scrie pasta si nu sos, ma uit pe etichete dar...chiar habar nu aveam. huh.gif
michelle
Neata! La noi iar ploua ..
Deea, bine ai revenit! Inseamna ca ati prins numai bine vremea buna.

Oare saptamana viitoare cum va fi la mare? unsure.gif
Deea
Neata!

Nu am reusit sa incarc poze aseara, merge net-ul cu "galme" acasa si acum deja sunt la servici. Sper sa-si revina si conexiunea de acasa....cred ca au luat si firele apa de ploaie smile.gif

Alexia si-a revenit inainte sa plecam la mare si de cand am ajuns la mare a mancat cat pentru 3, ne-a disperat cu pai, pai, pai (adica paine) si apa ( apa zice si la lapte numai ca iti arata biberonul de lapte nu pe cel de apa).

Vreme am prins f. buna, nu a plouat decat luni dar putin, vreo 15 minute si atunci cu soare. De vineri am inteles ca se face iar frumos, acum e urat la mare.

Am reusit sa ma ingras sad.gif ... nu la mare, ci inainte, asa ca am luat 5 kg. si acum sa vad cum reusesc sa scap de ele, sper ca pana la sf. anului sa dau 10 jos....asta e targetul.

O zi buna! pupic.gif
otilici
Deea,abia astept sa ne povestesti cum a fost la mare,cum s-a comportat Alexia si mai ales pooozeeee pupic.gif pupic.gif

Am scris in acelasi timp smile.gif
Deea
CITAT(otilici @ 08-08-2007, 10:14 AM) *

Deea,abia astept sa ne povestesti cum a fost la mare,cum s-a comportat Alexia si mai ales pooozeeee pupic.gif pupic.gif

Am scris in acelasi timp smile.gif

smile.gif Alexia a fost ok, in prima zi a fost cam agitata pe plaja dupa care s-a obisnuit si a misunat de colo colo toata ziua, cand avea ea chef statea sub umbrela si se juca...in rest se catara pe sezlonguri, se ducea la apa, scotea tot de prin sacose .... smile.gif ...activitati intense smile.gif
anca veselie
neatzaaaa!
dany dulce foarte frumoasa frezia! te-am visat aseara, venisem in vizita la tine, nu mai stiu cu cine.
deea bine te-ai intors!
miha eu stiu ca vremea la mare se indreapta din weekend, eu vreau sa merg de vineri seara.
michelle
Ma bucur ca si-a revenit Alexia si ca a fost totul bine pupic.gif

Anca, si noi tot vineri seara plecam, dar ajungem sambata dimineata doh.gif
anca veselie
miha unde mergeti? si cu cine plecati pana la urma?
michelle
CITAT(anca veselie @ 08-08-2007, 10:31 AM) *

miha unde mergeti? si cu cine plecati pana la urma?

Pai nu stim, in principiu cred ca la Costinesti, desi eu nu as vrea acolo. Mergem cu niste prieteni
anca veselie
de ce nu ai vrea acolo? unde ti-ar placea?
May
Neatza cow.gif cow.gif cow.gif

monic w00t.gif tine-o tot asa

dany primul gratar si prima floricica, hai ca lucrurile incep sa se lege pupic.gif

deea de abia asteptam poze cheer.gif

La mine totul merge incredibil, ma asteptam sa imi fie mai bine fara socrii acasa dar mi s-au intrecut orice asteptari )).gif. Parca si cu Remy ma inteleg mai bine ( desi nu credeam ca se poate mai bine decat era w00t.gif), nu il mai aud tachinandu-se cu tata-sau in fiecare zi pana dau in cearta, casa e mereu curata si toate la locul lor si multe altele... si nu au trecut decat 2 zile yahoo.gif
michelle
CITAT(anca veselie @ 08-08-2007, 10:42 AM) *

in mangalia grin.gif

sau mai bine in Bora Bora tease.gif
Anna
Neatza!!!!

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Ce faceti dragutzelor? Cu ce va servesc?

Imagine

Imagine

Imagine

otilici
May ce bine de voi! cheer.gif Cunosc senzatia wink1.gif pupic.gif

Fetele,am pus si eu poze noi aici cheer.gif
May
Eu iau sucul ala de portocale... film te-ai facut aseara mad.gif )).gif pupic.gif

otilici pogonici ce bebe frumos ai... fura-i-as porumbul )).gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 08-08-2007, 11:21 AM) *

Eu iau sucul ala de portocale... film te-ai facut aseara mad.gif )).gif pupic.gif

May ia mana! Ca n-ai voie biggrin.gif
Heeeyy....cand am revenit dnsoara erai Not at my desk biggrin.gif Am zis sa nu te deranjez dry.gif
Lasa ca recuperam azi hug.gif pupic.gif
otilici
CITAT(Maybeline @ 08-08-2007, 11:21 AM) *

otilici pogonici ce bebe frumos ai... fura-i-as porumbul )).gif

Nu-l dam la nimeni,facem scandal...maaareeee )).gif )).gif
May
Ana mai stii ce ti-am zis despre ``don`t`` nu? Daca e, e, daca nu... atunci baga in seama mesajul )).gif. Eram la tv dar veneam in fiecare pauza publicitara sa vad daca ``misti ceva``... si sa iti mai spun in cata graba am facut mancarea ieri numai ca sa nu te las sa astepti? eeeeei comedie! vezi ca acum fac o criza lol.gif

otilici atunci cumpara-mi si mie )).gif
michelle
Otilici, sa-ti traiasca feciorasul, tare dulce e pupic.gif
otilici
Multumim frumos,fetelor pupic.gif pupic.gif
May iesi la balcon repede ca arunc porumbul.Priiindeee-l !!!! lol.gif lol.gif lol.gif
dany
Neata !!

Axe - nici pic de fum !! Doar Dirk e as in facut gratare blum.gif

Ina - copil nebun , de dimineata pui intrebari de-astea ? )).gif

Anca - frumos vis ai avut tease.gif

May - e super senzatia ca nu te "vorba aia " nimeni la cap si ca se mentine curatenia , nu ? hug.gif

Anna - multumesc pentru cafea . Am luat si sucul de portocale daca ai zis ca May nu are voie tease.gif

Oti - deja ai baiat mare , sa-ti traiasca ! Si ce zambaret e !
Anna
CITAT(Maybeline @ 08-08-2007, 11:32 AM) *

Ana mai stii ce ti-am zis despre ``don`t`` nu? Daca e, e, daca nu... atunci baga in seama mesajul )).gif. Eram la tv dar veneam in fiecare pauza publicitara sa vad daca ``misti ceva``... si sa iti mai spun in cata graba am facut mancarea ieri numai ca sa nu te las sa astepti? eeeeei comedie! vezi ca acum fac o criza lol.gif

May lol.gif lol.gif O nu fara crize! Ca mi-s satula.
Acu stiu ca nu poti fara mine...da lasa ca te-ai consolat cu Remy blum.gif blum.gif naughty.gif
Altadata da si u buzz, ca nu mori biggrin.gif

CITAT(danyhoney @ 08-08-2007, 11:46 AM) *

Neata !!

Anna - multumesc pentru cafea . Am luat si sucul de portocale daca ai zis ca May nu are voie tease.gif

Dany pupic.gif
Serveste-te, ca e destul.
Azi ce planuri ai?
May
ana nu vroiam sa deranjez fata de la film blushing.gif pupic.gif

dany hai da-mi si mie o gurita de suc blum.gif hug.gif ca impart si eu porumbul cu tine )).gif
dany
CITAT(Maybeline @ 08-08-2007, 10:58 AM) *

ana nu vroiam sa deranjez fata de la film blushing.gif pupic.gif

dany hai da-mi si mie o gurita de suc blum.gif hug.gif ca impart si eu porumbul cu tine )).gif

May , chiar am porumb la fiert acum asa ca ....pastreaza-l tease.gif . Dar putin suc tot iti dau ca nu sunt egoista )).gif
May
Si eu am porumb fiert dar e in conserva.... eu aveam chef sa rontai de pe ``stiulete`` )).gif hug.gif
axe10
CITAT(Deea @ 08-08-2007, 10:13 AM) *

Neata!
Am reusit sa ma ingras sad.gif ... nu la mare, ci inainte, asa ca am luat 5 kg. si acum sa vad cum reusesc sa scap de ele, sper ca pana la sf. anului sa dau 10 jos....asta e targetul.

O zi buna! pupic.gif

Pai parca de abia slabisei frumos..... bataita.gif

CITAT(michelle @ 08-08-2007, 10:52 AM) *

CITAT(anca veselie @ 08-08-2007, 10:42 AM) *

in mangalia grin.gif

sau mai bine in Bora Bora tease.gif

Merg si eu in Bora-Bora...ma iei? ...ma fac ca nu sunt cu voi...

Neata !!

Axe - nici pic de fum !! Doar Dirk e as in facut gratare blum.gif

Cand ai zis ca e primul de unii singuri am zis ca sunteti incepatori....dar asa...merge!
dany
Lavi , am vrut sa spun ca a fost primul gratar la noi in gradina singurei
axe10
CITAT(danyhoney @ 08-08-2007, 12:26 PM) *

Lavi , am vrut sa spun ca a fost primul gratar la noi in gradina singurei

I see...
Deea
CITAT(axe10 @ 08-08-2007, 12:14 PM) *

CITAT(Deea @ 08-08-2007, 10:13 AM) *

Neata!

O zi buna! pupic.gif

Pai parca de abia slabisei frumos..... bataita.gif

sad.gif slabisem....asa e, dar metabolismul meu e tare "prost" cum nu sunt atenta putin cum se aduna kg. la mine nu merg curele de slabire ci regim constant....si asta din cauza supelor de varza, disociatelor si a altor tampenii facute pe la 16-17 ani. De asta imi vine sa le ciufulesc pe fetele care se infometeaza si tin cure "minune".
axe10
Trebuie sa fim constiente toate de acest fapt.....dar nu facem asta!
michelle
CITAT(danyhoney @ 08-08-2007, 01:17 AM) *

Cu riscul ca va plictisesc ( atata timp cat nimeni nu zice nimic ma gandesc ca am unda verde )).gif ) ...va pun o poza mica cu prima frezie rasarita din ce am plantat eu in gradina smile.gif.Mamaaaa ce bine miroase !!!! Si ...unde mai pui ca sunt florile mele preferate ( pentru ca apar in preajma zilei mele de nastere smile.gif )
Imagine

Dany, exista frezii pe vremea asta? Stiam ca vremea lor e primavara grin.gif
Foarte draguta!

Apropos, aveti idee daca exista bujori in noiembrie?
michelle
O faza tare lol.gif lol.gif
Monic
Miha, chiar tare faza )).gif laugh.gif
Dany, am vazut cu cata elegantie ocolesti intrebarea lui Ina. Hai ca si eu sunt curioasa daca ati reusit sa recuperati ceva de fursecuit Si sunt convinsa ca si May este grin.gif
michelle
CITAT(Monic @ 08-08-2007, 02:51 PM) *

Dany, am vazut cu cata elegantie ocolesti intrebarea lui Ina. Hai ca si eu sunt curioasa daca ati reusit sa recuperati ceva de fursecuit Si sunt convinsa ca si May este grin.gif

Pai voi ce credeti, daca i-a trecut durerea de shale?
Monic
ai dreptate Miha, ca n-a mai scos un cuvint despre durerea de spate, doar ne-a tot plimbat cum ca e ocupata pleasantry.gif si nu are timp de noi wink1.gif
anaoi
Imagine
vrea cineva?
ganesha
CITAT(anaoi @ 08-08-2007, 04:29 AM) *

Imagine
vrea cineva?

Nu stiu ce e in paharul ala, da' vreau eu grin.gif poate ma mai alin, ca numa'; ghinioane am avut ieri si azi de dimineata devil.gif De-acu' incep sa ma binedispun: oare ce mai urmeaza? lol.gif lol.gif
anaoi
Imagine
Ama.ro
CITAT(anaoi @ 08-08-2007, 03:53 PM) *

Imagine

Wow!!!Vrei sa ne inveselesti? grin.gif
anaoi
yeap
May
Au anuntat astia la Tv ca vine un miros ciudat dinspre Germania.... seamana cu mirosul de fursecuri proaspat coapte cool.gif
Monic
sigur se trage de la Dany rolleyes.gif
si May, nu era cumva amestecat cu miros de gratar a`la Dirk? just to be sure wink1.gif
May
Nuuuuu ca de fapt nu au facut nici un gratar, dar erau ei prea infierbantati si s-au scos ca fac gratar )).gif

Sa vezi minunea minunilor, milka a invatat sa scrie si ne trimite mesaje )).gif

A ramas milka inclinata.... bine ca nu era in telecabina lol.gif
anaoi
pa. pe maine
ina_ceva

Ina - copil nebun , de dimineata pui intrebari de-astea ? )).gif

Pai daca mie imi lipseste blum.gif blum.gif
axe10
CITAT(michelle @ 08-08-2007, 02:40 PM) *

Ai, ma, saracul....cine stie daca nu o sa ajungem si noi la fel....cum o fi sa-i ramana unei babe proteza pe "membrul" mosului....! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
Buna searaaaaaaaa yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.