CITAT(BLUELIFE @ 20-06-2007, 01:42 PM)

Eu tocmai am fiert una.In legatura cu uitatul si trecerea la o alta persoana - n-are cum pentru ca eu sunt singura care a venit recent si pe restul i-a rezolvat la timpul lor

Mersi totusi pentru incurajare

Alaturi de voi ma simt bine

CITAT(anaoi @ 20-06-2007, 01:36 PM)

Tu de fapt ce urmaresti?

Vrei sa dam cantarul peste cap??

Ispita ce esti...
Annaiss super pozele si tu meriti o portie de la
Dylly pentru ca nu ai probleme cu silueta.

nu m-ai vazut bine
CITAT(anaoi @ 20-06-2007, 01:49 PM)

annaiss pofta in cui ca ia uita-te la dulcikatty in jurnal s avezi ce a primit
whaaa whaaaa

deci eu nu primesc nimic? snif snif
CITAT(Maybeline @ 20-06-2007, 01:56 PM)

Neatza
monic asteptam povesti lungiii si amanuntite
himere multa sanatate, eu nu am avut probleme dar Remy a avut infectie la masea si nu ii putea face nimic dentistul pana nu ii trecea asa ca a luat amoxacilina o saptamana si i-a trecut
bluelife poate apare o colega mai noua si isi muta atentia asupra ei
dylly ieri cu cafelele alea, azi cu astea.... tu chiar vrei sa fii linsat?
Din ciclul: ``ce tampenii a mai facut socrul meu`` prezentam episodul de azi. Si-a pus la prajit costita si am observat ca ii sare ulei pe aragaz ( pe care de abia il spalasem aseara) si i-am zis de ce nu isi pune un capac. A zis ca nu mai murdareste si capacul ( ca pe ala il spala, aragazul nu

) si nici nu am apucat sa ies din bucatarie ca i-a explodat costita, cred ca a facut o bula de aer sub ea si a sarit din cratita umpland totul de ulei ( aragaz, dulapuri, pereti). Statea si se uita ca prostul si nu ii venea sa creada... pe mine m-au apucat ametelile caci o sa trebuiasca sa fac eu curat ca desteptul a luat hartie de bucatarie si a inceput sa stearga uleiul ( va dati seama ``cum s-a sters``)

Prostul daca nu e si fudul, nu-i prost destul
anna daca si tu esti grasa....

va fac cadou oglinzi fratilor ca vad ca nu prea aveti pe acasa

eee...nus foarte. dar sunt mai plinutza.