Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
bubbles
Neata.Aseara am fost in vizita la cineva pana pe la 11 si ceva .. iar azi sunt singura ca e babuinul la servici .trebuie sa`mi fac ceva de mancare dar habar nu am ce .Ma doare rau capul si mai ales partea dreapta si cel mai tare ochiul...simt ca mi se afunda in orbita blink.gif .M`o fi tras vreun curent ...
Himere insanatosire grabnica.nu stiu ce sa iti zic ca si eu am o masea care ma ia durerea cand mi`e lumea mai draga,Poate imi fac curaj si ma duc la stomato doh.gif .
Pisik asta bataita.gif ca nu ai fost cuminte si give_rose.gif hug.gif ca te inteleg si sunt lng tine.
Dana si restul fetelor care au nascut .. cand mergem acasa la finutza si o vedem prima oara .. tb sa ii cumparam ceva hainutze?Dana i`am gasit o bunaciune de grasunica lui Lucas naughty.gif
anaoi
CITAT(dulcikatty @ 20-06-2007, 10:56 AM) *

Esti tare puternica azi, Dylly! )).gif Bataioasa si cu harem unsure.gif ....bat pariu ca aia stau drepti (mai ales catargul) cand apari. Daca nu de alta, de teama sigur tease.gif !

deci am zis violenta de scorpion...chetsii subtile si elegante, fara mizerie multa in urma...otravire, distrugere psihica, etc
Amazoana
CITAT(anaoi @ 20-06-2007, 11:29 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 20-06-2007, 10:56 AM) *

Esti tare puternica azi, Dylly! )).gif Bataioasa si cu harem unsure.gif ....bat pariu ca aia stau drepti (mai ales catargul) cand apari. Daca nu de alta, de teama sigur tease.gif !

deci am zis violenta de scorpion...chetsii subtile si elegante, fara mizerie multa in urma...otravire, distrugere psihica, etc

lol.gif lol.gif lol.gif
valelica mamaaaaaa, tre' sa-mi fac testamentul, ca doar vii vineri la mine.
Fetelor, daca nu postez nimic duminica seara, sunati la Politie.
Bubbles aici cand te duci la un nou nascut prima oara, pui niste bani la patut, sau in scutec.....daca iti este ruda apropiata (cred ca te duci la fini, nu?) poti lua hainute.....
BLUELIFE
Fetele sunt tare suparata... sorry.gif colega ma tot f...de cateva zile incoace...daca vorbesc sau intreb ceva sunt "prea curioasa si ea nu imi raporteaza tot ce se intampla" daca nu zic nimic sunt dezinteresata si nu urmaresc decat interese personale...nu mai pot ,ma scoate din minti si pe deasupra nu pot comenta cu ea sa o pun bine la punct ca risc sa ma puna intr-o ipostaza neplacuta si sa vorbeasca aiurea despre mine directorului sorry.gif tot ce se intampla este "vina mea",daca nu i se deschide vreun fisier "sigur tu ai facut ceva" cat ca expres nu-i umblu in calculator...TAMPESC sorry.gif sorry.gif sorry.gif

Si pe deasupra ea este cea care lucreaza de cand s-a infiintat scoala,deci ,unele probabil stiti ce inseamna asta:zici ca-i firma personala... sad.gif
Amazoana
CITAT(BLUELIFE @ 20-06-2007, 12:16 PM) *

Fetele sunt tare suparata... sorry.gif colega ma tot f...de cateva zile incoace...daca vorbesc sau intreb ceva sunt "prea curioasa si ea nu imi raporteaza tot ce se intampla" daca nu zic nimic sunt dezinteresata si nu urmaresc decat interese personale...nu mai pot ,ma scoate din minti si pe deasupra nu pot comenta cu ea sa o pun bine la punct ca risc sa ma puna intr-o ipostaza neplacuta si sa vorbeasca aiurea despre mine directorului sorry.gif tot ce se intampla este "vina mea",daca nu i se deschide vreun fisier "sigur tu ai facut ceva" cat ca expres nu-i umblu in calculator...TAMPESC sorry.gif sorry.gif sorry.gif

OOOFFF, CE AIUREA......
Aveam si eu un coleg care facea diferite chestii urate in mod special, dar s-a dat pe brazda trebuie sa te tina nervii hug.gif pupic.gif
BLUELIFE
CITAT(dulcikatty @ 20-06-2007, 12:21 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 20-06-2007, 12:16 PM) *

OOOFFF, CE AIUREA......
Aveam si eu un coleg care facea diferite chestii urate in mod special, dar s-a dat pe brazda trebuie sa te tina nervii hug.gif pupic.gif

N-am cum inaintea mea nimeni nu a rezistat mai mult de 6 luni pe postul acesta iar ea este o persoana uracioasa cu toata lumea:tipic secretara sad.gif mad.gif

Ma poate ajuta cineva:de ce imi apare mie sub profil "Avertizare: < 0 ( ) 10 >"?
Anna
pupic.gif Neatza fetelor!

Himere sper sa te faci bine si sa treci mai des pe la noi. pupic.gif pt Bia.

Bluelife imi pare rau de colega uracioasa, tot ce poti sa faci e sa incerci sa o evtiti sa nu o bagi in seama, si sa nu iti faci nervi cu ea si poate poate se potoleste sau gaseste o alta colega pe care sa o f*** la cap.
In legatura cu faza cu Avertizare sub profil, asa scrie la toti userii, numai ca fiecare il vede pe al lui.

De Alandana mai stiti ceva? O fi plecat in concediu?

Eu am de verificat listele de plati si sunt blink.gif, mor si de cald, cu aeru asta cond nu ma impac, nus de ce sunt asa intoarsa pe dos sorry.gif

am mai pus poze aseara, de data asta sunt si cu mine ditamai cow.gif

poze noi

Va pup pe toate give_heart.gif kisses.gif

Apropooo...care e cu cafeaua azi? grin.gif grin.gif
anaoi
Imagine
BLUELIFE
Eu tocmai am fiert una.In legatura cu uitatul si trecerea la o alta persoana - n-are cum pentru ca eu sunt singura care a venit recent si pe restul i-a rezolvat la timpul lor sad.gif Mersi totusi pentru incurajare pupic.gif Alaturi de voi ma simt bine give_rose.gif

CITAT(anaoi @ 20-06-2007, 01:36 PM) *

Imagine

Tu de fapt ce urmaresti? devil.gif Vrei sa dam cantarul peste cap?? bataita.gif Ispita ce esti...

Annaiss super pozele si tu meriti o portie de la Dylly pentru ca nu ai probleme cu silueta.
anaoi
annaiss pofta in cui ca ia uita-te la dulcikatty in jurnal s avezi ce a primit
May
Neatza yahoo.gif

monic asteptam povesti lungiii si amanuntite cheer.gif

himere multa sanatate, eu nu am avut probleme dar Remy a avut infectie la masea si nu ii putea face nimic dentistul pana nu ii trecea asa ca a luat amoxacilina o saptamana si i-a trecut pupic.gif

bluelife poate apare o colega mai noua si isi muta atentia asupra ei unsure.gif

dylly ieri cu cafelele alea, azi cu astea.... tu chiar vrei sa fii linsat? tease.gif

Din ciclul: ``ce tampenii a mai facut socrul meu`` prezentam episodul de azi. Si-a pus la prajit costita si am observat ca ii sare ulei pe aragaz ( pe care de abia il spalasem aseara) si i-am zis de ce nu isi pune un capac. A zis ca nu mai murdareste si capacul ( ca pe ala il spala, aragazul nu dry.gif) si nici nu am apucat sa ies din bucatarie ca i-a explodat costita, cred ca a facut o bula de aer sub ea si a sarit din cratita umpland totul de ulei ( aragaz, dulapuri, pereti). Statea si se uita ca prostul si nu ii venea sa creada... pe mine m-au apucat ametelile caci o sa trebuiasca sa fac eu curat ca desteptul a luat hartie de bucatarie si a inceput sa stearga uleiul ( va dati seama ``cum s-a sters``) doh.gif doh.gif doh.gif Prostul daca nu e si fudul, nu-i prost destul blink.gif

anna daca si tu esti grasa.... blink.gif va fac cadou oglinzi fratilor ca vad ca nu prea aveti pe acasa blink.gif
Anna
CITAT(BLUELIFE @ 20-06-2007, 01:42 PM) *

Eu tocmai am fiert una.In legatura cu uitatul si trecerea la o alta persoana - n-are cum pentru ca eu sunt singura care a venit recent si pe restul i-a rezolvat la timpul lor sad.gif Mersi totusi pentru incurajare pupic.gif Alaturi de voi ma simt bine give_rose.gif

CITAT(anaoi @ 20-06-2007, 01:36 PM) *

Imagine

Tu de fapt ce urmaresti? devil.gif Vrei sa dam cantarul peste cap?? bataita.gif Ispita ce esti...

Annaiss super pozele si tu meriti o portie de la Dylly pentru ca nu ai probleme cu silueta.

lol.gif lol.gif nu m-ai vazut bine blum.gif

CITAT(anaoi @ 20-06-2007, 01:49 PM) *

annaiss pofta in cui ca ia uita-te la dulcikatty in jurnal s avezi ce a primit

whaaa whaaaa sorry.gif deci eu nu primesc nimic? snif snif

CITAT(Maybeline @ 20-06-2007, 01:56 PM) *

Neatza yahoo.gif

monic asteptam povesti lungiii si amanuntite cheer.gif

himere multa sanatate, eu nu am avut probleme dar Remy a avut infectie la masea si nu ii putea face nimic dentistul pana nu ii trecea asa ca a luat amoxacilina o saptamana si i-a trecut pupic.gif

bluelife poate apare o colega mai noua si isi muta atentia asupra ei unsure.gif

dylly ieri cu cafelele alea, azi cu astea.... tu chiar vrei sa fii linsat? tease.gif

Din ciclul: ``ce tampenii a mai facut socrul meu`` prezentam episodul de azi. Si-a pus la prajit costita si am observat ca ii sare ulei pe aragaz ( pe care de abia il spalasem aseara) si i-am zis de ce nu isi pune un capac. A zis ca nu mai murdareste si capacul ( ca pe ala il spala, aragazul nu dry.gif) si nici nu am apucat sa ies din bucatarie ca i-a explodat costita, cred ca a facut o bula de aer sub ea si a sarit din cratita umpland totul de ulei ( aragaz, dulapuri, pereti). Statea si se uita ca prostul si nu ii venea sa creada... pe mine m-au apucat ametelile caci o sa trebuiasca sa fac eu curat ca desteptul a luat hartie de bucatarie si a inceput sa stearga uleiul ( va dati seama ``cum s-a sters``) doh.gif doh.gif doh.gif Prostul daca nu e si fudul, nu-i prost destul blink.gif

anna daca si tu esti grasa.... blink.gif va fac cadou oglinzi fratilor ca vad ca nu prea aveti pe acasa blink.gif

eee...nus foarte. dar sunt mai plinutza. sad.gif
bubbles
Uff am resuit sa dorm putin si am transpirat toata blink.gif .Cred ca fac si frisoane.Am fost la cineva care avea putin araceal asi mi`e sa nu fi luat si eu blink.gif
May imi vine sa te omor .. asa pofta mi`e de slaninuta cu ceapa crying.gif .Am o bucata mare in congelator bang.gif
Amazoana
Bubbles, daca esti racita, mai bine nu te mai duce la bebe...........
bubbles
Dulci astept pana maine sa vad cum ma simt..mi`am bagat niste vata cu spirt in ureche ca tot curent zic ca e ... de imi pulseaza numai o bucata de cap si numai ochiul dr imi curge blink.gif .Si Babu a zis ca tot curentul m(i)-a tras(o) lol.gif
May
Bubbles dry.gif dany a venit cu slanina aseara ca s-a uitat la Nea Marin, asa ca nu ma mai omori degeaba ca si eu mor de pofta )).gif
anaoi
may, da dylly vrea sa fie linsat...te oferi pe post de calau?
May
Stiu cum sa te omor devil.gif te indop cu dulciuri si mancare pana pocnesti singura )).gif
bubbles
Uhhh .. sorry.gif sorry May hug.gif .asa pofta de slaninuta cu ceapa am de imi ploua in gura. drool.gif Si doar ce am mancat o pulpa fiarta cu telemea de pui doh.gif
daconst
Bubles,eu nu stiu cum sunt obiceiurile in zona voastra,dar daca n-ati vazut-o niciodata ma gindesc ca trebuie sa-i luati ceva.In unele locuri se obisnuieste sa-i pui bani la copil.
Nu stiu ce sa zic,mai intreaba pe la tine prin zona cum se procedeaza.

Himere,sanatate multa!
Nu ma pricep la dinti si masele ca n-am avut probleme.Nusha stiu ca era cindva cu operatie.Poate te ajuta ea. pupic.gif

Blue,n-o mai lasa fata pe colega aia sa faca atatea fitze.Spune-i vreo doua sa se potoleasca,serios acuma. mad.gif
anaoi
au venit nemtii. pe maine. pa
dannette
Salutare fetele!!!

Bubbles, nu m-am putut abtine devil.gif
Cum e asta pulpa fiarta cu telemea de pui?

Sper ca nu te superi pe mine, pupic.gif , mai rad si eu...
Tulip
May,te-am vazut pe culiunar........ne uitam la aceeasi prajitura/tarta )).gif )).gif
otilici
CITAT(dannette @ 20-06-2007, 04:38 PM) *

Salutare fetele!!!

Bubbles, nu m-am putut abtine devil.gif
Cum e asta pulpa fiarta cu telemea de pui?

Sper ca nu te superi pe mine, pupic.gif , mai rad si eu...

Bubbles,si eu vroiam sa te intreb acelasi lucru )).gif .Mai precis,cum e telemeaua de pui? grin.gif blum.gif
Tulip ce gatesti bun azi? naughty.gif

Himere,si eu zic ca pe langa ce ai enumerat acolo ti-ar mai trebui un antiinflamator,ca sunt si antipiretice,iti scad febra (gen Paracetamol,Ibuprofen). pupic.gif pupic.gif si sanatate multa.
May
tulip da? lol.gif super tare... nu stiu sigur despre care vb ca m-am uitat la mai multe sa vad ce mai e nou si acum am pus sa fac un tort micutz de zahar ars pt Remy ca acum 2 seri imi spunea pana sa ne culcam ca o sa ii zica lui maica-sa sa ii faca crema de zahar ars caci ii e dor. Normal ca s-a trezit gelozia in mine ca maica-sa stie sa faca si eu nu devil.gif asa ca uite, incerc sa vad ce iese ca sa uite baiatul ca exista mamica lol.gif. Eu nu am mancat niciodata rolleyes.gif
Tulip
CITAT(Maybeline @ 20-06-2007, 05:06 PM) *

tulip da? lol.gif super tare... nu stiu sigur despre care vb ca m-am uitat la mai multe sa vad ce mai e nou si acum am pus sa fac un tort micutz de zahar ars pt Remy ca acum 2 seri imi spunea pana sa ne culcam ca o sa ii zica lui maica-sa sa ii faca crema de zahar ars caci ii e dor. Normal ca s-a trezit gelozia in mine ca maica-sa stie sa faca si eu nu devil.gif asa ca uite, incerc sa vad ce iese ca sa uite baiatul ca exista mamica lol.gif. Eu nu am mancat niciodata rolleyes.gif

wow,May,sa faci poze neaparat.......imi place si mie fff. mult crema de zahar ars blushing.gif

May
As face poze dar n-am cu ce dry.gif aparatul este inca la reparat, asta seara trebuie sa trec pe acolo sa imi zica nenea cat ma costa si sa decid daca merita reparat sau nu sad.gif

Oare eu am fost un copil maltratat de n-am mancat nicidata d-asta? )).gif

Mi-am amintit ca as putea sa ii fac poza cu camera web laugh.gif
Ella79
May, da-mi si mie linkul la tort de zahar ars ca ma tenteaza. Daca vrei sa faci crema de zahar ars te invat eu ca sunt maestra. Treci pe mess si iti explic.
May
ella zi-mi id-ul tau cheer.gif
Ella79
mircea_daniela2002
_noni_
Salutare!

uite ca am reusit sa mai intru si eu un pic!

am net la birou, numai ca nu prea am timp sa si scriu, dar va citesc cand pot!

Dana, si mie mi-e dor de voi! pupic.gif

Monic, ma bucur ca ai ajuns in sfarsit, si ca te mai aerisesti un pic! profita la maxim si nu uita sa faci shopping si pentru mine grin.gif , si poate gasesti chestii interesante si pt. nunta pe-acolo:P

Annais esti o fumusica si o finutza! floare.gif

eu s-ar putea sa plec in weekend la Vama Veche cu niste prieteni si nu stiu cum sa fac cu cazarea...n-am mai fost acolo niciodata si ma tem ca poate pe weekend nu o sa gasim locuri libere....

voi ce stiti? cand mergeti acolo pe unde stati, in afara de cort sau masina?

}{

antonia05
Salutare fetele!!!

Iata sunt si eu suparata pt ca am o problema de sanatate care nu stiu cum sa o rezolv.Va povestesc in mare ce si cum.Anul trecut , intr o dimineatza, m am trezut cu o durere puternica de cap.Incepuse sa mi amorteasca mana stanga, picior si apoi buze, gingie, limba.Vorbeam incoerent si zaceam.Am si dat la boboci de cateva ori.Am fost la urgente, mi a facut injectii cu Aulin, si calciu.Mi am mai trecut cat de cat, amorteala mi a trecut inainte sa merg la spital.Vorbirea mi a revenit.Am facut tomografie si a iesit bine, apoi peste 3 saptamani am mai facut o tomografie, am fost la neurolog, a zis ca ea crede ca a fost un accident ischemic tranzitor.Cei de la urgente mi au zis ca ar fi fost o migrena puternica.Am facut o serie de investigatii dupa asta:electroencefalograma, doppler, RMN si totul a iesit normal.Problema mare este ca, o data la 2-3 luni, imi amorteste mana stanga, apoi obrazul stang, buzele, gingiile si limba.Ma tine aceasta cateva minute apoi imi trece, dupa care ma apuca o durere de cap in partea dreapta(de la jumatatea capului -frunte pana la ceafa).Vorbirea nu mai era incoerenta dar capul ma doare si acum, mai putin, dar este de azi dimineatza, cu toate ca intre timp am luat 2 algocalmine.Nu stiu ce se intampla si , daca cunoasteti un neurolog bun sa mi spuneti.Au crezut ca este vorba de inima dar am facut si la aceasta investigatii, ecografie si e totul ok.Unde credeti ca as mai putea sa ma duc in afara de neurologie???AM NEVOIE DE UN DOCTOR BUN!!! Deja ma deranjeaza si ma ingrijoreaza acest lucru si nu stiu cum sa mai actionez.Unii zic ca e de la calciu, altii...ca de la tiroida.Eu nu mai stiu ce sa mai cred, ce sa mai fac.Ma sacaie rau e tot treaba asta.Imi trebuie un diagnostic concret si tratament pe masura.A doua oara cand mi a amortit mana si piciorul etcetc, imi pierdusem si memoria pt cateva minute.acum nu s a mai intamplat si asta.
bubbles
Deci va dati seama ca .. chiar ma doare capul ohmy.gif .Nu am observat ca am scris asemenea tampenie huh.gif .Scuze .. auzi la mine .. telemea de pui lol.gif

Monic
Noni, ma bucur ca iti place la noul job, si imi este dor de tine pupic.gif . Sper sa te distrezi bine la mare floare.gif
Himerus, sper ca te simti mai bine. Iti trimit un pupic pe partea umflata ca sa iti treaca mai repede.
May, lasa curatenia!
Dany, ai mai lasat putina slanina si pt altele ca mine? blum.gif
Dana sa stii ca si eu sunt pe faza de fiecare data cand pui poze cu Lucas care e un frumos. Sunt cam invidioasa pe tine, pt ca ai reusit sa slabesti foarte mult, ca ai avut vointa necesara... ceea-ce mie imi cam lipseste. sorry.gif
http://new.photos.yahoo.com/szigheti/album...460762404661138
May
antonia eu habar nu am de doctori, sper sa te ajute fetele. Sanatate multa pupic.gif

monic ce frumoase sunt pozele w00t.gif nu stiam ca ai voie sa faci poze din avion blink.gif hug.gif

Urmatorul mesaj are continut culinar

Am reusit sa fac o poza cu camera web la tortuletul meu de zahar ars. Sun f multumita de cum a iesit, e f bun la gust ( am luat o lingurita sa vad cum a iesit si inca una sa confirm rezultatul lol.gif ). Imi pare rau ca am facut doar putin intr-o forma de chec, data viitoare il fac in forma rotunda si fac straturile inalte cheer.gif. Si dovada

Am fost dupa apratul de fotografiat sa imi spuna cat e cip-ul si bomba: cei de la Hp nu vand doar cip-ul separat, ci il vand cu tot cu placuta care il contine asa ca trebuie sa merg iar vineri sa aflu pretul aleia wacko.gif
anca veselie
buna seara!
noni ai PM
anna esti o scumpa, imi plac tare pozele!
himere sanatate multa pupic.gif . nu ma pricep la tratamente...
antonia nust unde ai putea sa te duci, probabil tot la neurolog, sa-ti faca alte investigatii... ai grija si sanatate!
may arata foarte fain!

daca ieri se minuna may ca mananc prea putin, am recuperat azi... cu 11 p de... dulce naughty.gif sunt o cow.gif cow.gif cow.gif cow.gif m-am dua la sala si am facut 45 min aerobic si 60 min step aerobic si am calculit cu formula lui dany dulce si mi-au iesit 10 p. deci... cica am scos dezmatul lol.gif

am si eu o problema de principiu, cred: pe 21 iulie ar fi trebuit sa merg la o nunta, la o amica, care nu mi-e f apropiata si nu mi-a fost niciodata f apropiata. nust cum ma considera ea... in afara de faptul ca nu am bani de nunta, in data respectiva cred ca o sa fiu plecata in concediu. este foarte urat ca nu ma duc la nunta?
bubbles
May drool.gif .Sa`ti fie de bine blum.gif .Monic iti dau eu slaninuta daca vrei .. ca am in congelator de multa vreme ca noi nu prea mancam.Iar lui babu nu`i dau ca ar tb sa iau si eu atunci dry.gif .
May
anca daca nu esti apropiata si chiar nu ai bani sau esti plecata, nu vad de ce nu ai putea sa te eschivezi, parerea mea wink1.gif

Tocmai am vb cu o cunostinta care cica s-a angajat si primeste 10-15 mil pe luna pt ca face sondaje de opinie blink.gif. Mie mi se pare un salariu mare mai ales pt ceea ce face si tind sa cred ca ma minte. Sau nu mai stiu eu bine situatia din tara? blink.gif

bubule hai la o felie grin.gif
anca veselie
da, ideea e ca stiam de ceva timp si initial am zis ca ma duc, si daca as fi fost in tara m-as fi dus sigur. nu ma asteptam sa plec...
nu ma pricep la salarii, dar ia 10 sau 15 mil, ca e o diferenta mare. si depinde ce face exact si la ce firma lucreaza.
bubbles
May imediat vin biggrin.gif .sa pornesc teleportatorul si sunt la tine grin.gif
May
Cica nu stie cum se numeste firma unde s-a angajat si ca nici salariul nu stie cat e sigur ca cica depinde de cate ore lucreaza. Mi-e greu sa cred ca pt a iesi in strada si a face sondaje de opinie pt diferite produse te platesc cu pana la 15 mil... ca sa nu mai zic ca mi-e greu sa cred ca nu stie cum se numeste firma blink.gif
Monic
May, eu nu o cred pe prietena ta dry.gif
May
Oh, nu-i spune prietena ca nu e nici pe departe )).gif. E de fapt un tip pe care il stiu de vreo 3 ani. El mi-a facut cunostinta cu fostul meu prieten, manca-l-ar rechinii lol.gif. Cica afla mai multe vineri, dar miroase a exagerare dry.gif
anca veselie
exagereaza clar, i-a vandut cineva gogosi sau minte intentionat
se plateste probabil la nr de chestionare completate, sau hai sa zicem la nr de ore, desi nu pot fi verificate.
May
E posibil sa minta sau sa fii fost si el mintit. Cel mai probabil e cum zici tu, sa fie platit pt nr de chestionare caci orele lucrate nu pot fi verificate... In fine, sa ii fie lui de bine ca pe mine nu ma afecteaza cu nimic smile.gif
May
Meniu 20 iunie 2007

*- ciorba de legume - 3 p`
- 2 felii de paine - 2 p
- ceapa - 0 p

* iaurt - 3,2 p

*- piure - 3,7 p
- 2 chiftele - 4 p
- sos tomate - 2 p

* tort - 2 p

* pepene cu miezul galben - 0 p

Total: 19,9 puncte din 22 permise

Nu stiu ce grasimi bune as putea manca.... salata nu imi fac ca sa folosesc ulei... cu maslinele nu ma impac... fructe uscate nu ma pot opri din mancat daca incep... aveti alte idei? unsure.gif
BLUELIFE
Buna dimineata!Va astept la cafea...Micutzul meu a facut ieri febra 39.3 ceea ce e foarte mult.Azi noapte am pus comprese ,i-am dat antibiotic am luat panadol,azi dimineata de la inceput toata treaba,pare sa-si fi revenit pe cand am plecat de acasa.Dar sunt nelinistita ca am plecat la servici si a ramas cu dadaca,sper sa fie ok.
Pisik
Neatza!
Blue, insanatosire grabnica puiului pupic.gif
Eu sunt o vaca jumate: iarasi am 70 mad.gif si cica pana pe 4 iulie trebuia sa ajung la 67 mad.gif
Ieri am fost "detasata" toata ziua fara sa stiu la o conferinta (m-a luat sefu pe sus in ultima clipa) si am mancat tone de prostii, no alternative.
Asa ca am tinut si eu dieta luni si 2 zile balamuc mad.gif

Gata, am 14 zile sa ma pun pe picioare si sa ajung macar la 68. Asa ca va rog militaria jos si biciu pe mine, ca am target ambitios.

In rest, hmmm, am tras o morala buna la babuin azi dimineata, ca ma enerveaza ca e delasator si simt ca batem pasu pe loc in viata asta. V-am zis ca sunt f pesimista in ultima vreme, poate daca imi revin cu dieta si slabesc putin o sa ma simt mai bine

Pupicei, o zi buna pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Mai stam putin si plecam sa o luam pe finutza si pe mama ei sa le ducem acasa cheer.gif .
Blue insanatosire grabnica puiului tau hug.gif .
Pisik bataita.gif .. tu ai zis .. de acum suntem pe capul tau pokey.gif .
crissy
CITAT(BLUELIFE @ 21-06-2007, 08:27 AM) *

Buna dimineata!Va astept la cafea...Micutzul meu a facut ieri febra 39.3 ceea ce e foarte mult.Azi noapte am pus comprese ,i-am dat antibiotic am luat panadol,azi dimineata de la inceput toata treaba,pare sa-si fi revenit pe cand am plecat de acasa.Dar sunt nelinistita ca am plecat la servici si a ramas cu dadaca,sper sa fie ok.

Bluelife, pt febra peste 39 poti sa-i bagi un supozitor de Novocalmin (nu mai retin cati ani are dar daca e mai mare si nu suporta supozitoarele poti sa ii dai Algocalmin picaturi insa nu-mi mai aduc aminte cum se da sad.gif ). Si cea mai buna schema (mi-a spus-o o tipa din Buc. care merge la unul dintre cei mai renumiti pediatri din Rom., a fost invitata o data si la Teo la emisiune) este alternarea (la 6-8 ore, de preferat 8 dar daca febra nu cedeaza se poate da si la 6 ore) siropelelelor care au ca substanta activa Ibuprofen (gen Nurofen) cu paracetamol (Panadol, Calpol...). Si noi abia am scapat de febra, e groaznic sa-ti vezi puiutul molesit si marait. Sanatate multa.
Tu dai antibiotic fara sfatul medicului?

Pisik, si eu in tandem cu fetele bataita.gif bataita.gif floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.