Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
otilici
Wooow,bubbles!! Ce mai faci?Nu demult te-au pomenit fetele,nu ai sughitat? )).gif
pupic.gif pupic.gif
bubbles
Oti hug.gif .Cam stresata blum.gif in rest bine pupic.gif
Dumbo
Buna seara,
am promis ca azi ma culc mai devreme, sunt sigura daca ma tin de cuvant. Sunt asa de obosita incat mi se pare ca organismul meu e dat cu totul peste cap.
Ce metabolism, ce arderi... ? poate nevoie.
otilici
CITAT(axe10 @ 08-08-2007, 07:57 PM) *

cum o fi sa-i ramana unei babe proteza pe "membrul" mosului....! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Axe nebuno,ce imaginatie bogata ai lol.gif lol.gif .Am ras cu lacrimi lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Bubbles,cum stai cu pregatirile pt.nunta?Ai emotii?Cu kilogramele cum stai,te mentii?
Mai spune-ne ce ai facut intre timp,ca era sa te dam disparuta smile.gif
bubbles
Pai cu kg ma invart pe la 61.5 - 61.6 kg sorry.gif Poate reusesc sa ajung la 60 pana asapt viit.Pregatirile sunt in toi .. nu am putut intra pe aici ca a tb sa vin la Piatra ca am internat`o pe bunica la diabet sorry.gif si pana acum nu am avut comp

Ieri am dat comanda de buchet din flori naturale curgator grin.gif
Monic
auzi acolo la axe la ce-i sta capul blush.gif
apoi bueeey, tu ai de gand sa umblii cu membrele mosnegilor in proteza in loc de un morcov tanar? mad.gif pope.gif
axe10
CITAT(otilici @ 08-08-2007, 09:16 PM) *

CITAT(axe10 @ 08-08-2007, 07:57 PM) *

cum o fi sa-i ramana unei babe proteza pe "membrul" mosului....! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Axe nebuno,ce imaginatie bogata ai lol.gif lol.gif .Am ras cu lacrimi lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Pai ce ma, ele nu au dreptul la "jocuri' erotice?

CITAT(bubbles @ 08-08-2007, 09:21 PM) *

Ieri am dat comanda de buchet din flori naturale curgator grin.gif

11 zile....se duc acusica....spor la treaba ca sunt convinsa ca nu-ti sta capul la altceva....

CITAT(Monic @ 08-08-2007, 09:29 PM) *

auzi acolo la axe la ce-i sta capul
apoi bueeey, tu ai de gand sa umblii cu membrele mosnegilor in proteza in loc de un morcov tanar? mad.gif pope.gif

Daca am proteza crezi ca se mai uita vreun morcov....poate sa castig la loto saptamana asta si sa fiu "putreda" de bogata.... tease.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 08-08-2007, 04:29 PM) *

Nuuuuu ca de fapt nu au facut nici un gratar, dar erau ei prea infierbantati si s-au scos ca fac gratar )).gif

Sa vezi minunea minunilor, milka a invatat sa scrie si ne trimite mesaje )).gif

A ramas milka inclinata.... bine ca nu era in telecabina lol.gif

Bueeeyy.....tu faci aci misto de mine? )).gif grin.gif grin.gif
Am vrut eu sa scriu ceva.....da cred ca am uitat biggrin.gif blum.gif
Deea
http://www.flickr.com/photos/10161553@N02/

cateva poze de la mare
Monic
Wooow, Deea, mi s-au oprit ochii pe tine w00t.gif
pai unde te-ai ingrasat tu, fato? Wooow ce bine areti hug.gif w00t.gif
de papusica nu mai zic nimic ca Alexia e o frumoasa floare.gif
Anna
CITAT(Deea @ 08-08-2007, 10:26 PM) *

Suupeeeerrr poze Deea.....e o dulcica Alexia, iar tu esti o slabanoaga blum.gif tease.gif
Imi place costumul tau de baie wink1.gif
Deea
dau bine in UNELE poze....acum sincer....am 80 kg batute pe muchie deci nema slabanoaga...oricum multumesc blum.gif Mai am poze de incarcat si o sa pun si una cu "priveliste din spate"...sa vedem atunci daca mai ziceti sau nu ca sunt slabanoaga

Anna costumul il am de 2 ani ...e din 3 piese...acum 2 ani purtam doar slipul tanga acum port slipul normal blum.gif
Tulip
Deea,ai o printesa minunata give_rose.gif e frumoasa foc!!!!
Iar tu esti w00t.gif w00t.gif w00t.gif ...arati inunat in costum de baie......nu ti-a ramas burtica deloc-deloc.......

Deea
CITAT(Tulip @ 08-08-2007, 10:46 PM) *

Deea,ai o printesa minunata give_rose.gif e frumoasa foc!!!!
Iar tu esti w00t.gif w00t.gif w00t.gif ...arati inunat in costum de baie......nu ti-a ramas burtica deloc-deloc.......

pupic.gif
da, burtica nu am...poate pt. ca si inainte eram scoaba la burta.
michelle
Deea ai o papusa de fata pupic.gif Iar tu daca asa arati cu kg in plus, imi inchipui ce grasa esti daca mai dai jos give_rose.gif
Acum ca am vazut poze cu tine nici nu mai imi vine sa mai pun cu mine blushing.gif
dany
Buna seara , buna seara !

Nu veti crede dar .....am facut din nou gratar azi !!! cheer.gif cheer.gif Sunt innebunita sa stau seara in gradina )).gif .Aici e doar 22:35 asa ca ....e o ora rezonabila pentru Dirk sa mearga la nani si sa ma lase sa ma desfasor pe aici , zic eu tease.gif )).gif

Ma duc sa citesc ce ati scris si revin cu ,comentarii ( daca am ) si cu cateva poze din seara asta ( ca dovada )).gif ).
otilici
w00t.gif Deea,sunteti superbe amandoua! Ai o minunatie de fetita,frumoasa,finuta si precis si cuminte smile.gif
Si nu mai spune ca esti grasa ca bataita.gif
pupic.gif pupic.gif
dany
Deeeciiii....

Cele 3 M&M&M ( Monic , Miha ,May ) se tin tot de sotii !!! Se dau la fursecurile mele )).gif Bineeeeeeeee , va prind eu la cotitura )).gif )).gif

Ina
.....hai , scumpa ca nu mai e mult si iti vine iubi acasa si nu te mai doare capul de fursecurile altora blum.gif

Miha ....super tare faza !!!!!!!!

Lavinia ....)).gif )).gif )).gif esti duuuusaaaaaaa....nu stiu cand te intorci blum.gif

CITAT(Monic @ 08-08-2007, 08:29 PM) *

Tu esti si mai dusa !!!!!!! lol.gif lol.gif lol.gif

Deea ...arati super-mega-excelent !!!!!! Vreau si eu sa arat ASA sad.gif sad.gif . Alexia e o dulceata !!!!!!!

Ma enerveaza net-ul de mor !!!!!!! Nu ma lasa sa pun poze sad.gif( .....De cand ne-am mutat aici ne cam face figuri si urasc asta sad.gif

Ma enerveaza net-ul de mor !!!!!!! Nu ma lasa sa pun poze sad.gif( .....De cand ne-am mutat aici ne cam face figuri si urasc asta sad.gif

CITAT(michelle @ 08-08-2007, 12:33 PM) *

Dany, exista frezii pe vremea asta? Stiam ca vremea lor e primavara grin.gif
Foarte draguta!

Si eu stiam ca freziile apar primavara . Eu le-am plantat in mai .....si acum au aparut ( prima dintre ele ) ....mai am vreo 3 plantate ( sunt curioasa ce culoare vor avea ) ....Deh , sunt frezii nemtesti si apar cand vor ele lol.gif habar nu am de ce au aparut acum , sincer !

In legatura cu bujorii nu te pot ajuta pentru ca nu stiu .....Dar astept si eu un raspuns ...cu mare interes !!!! vreau sa-mi pun bujori in gradina .
dany
Imi cer scuze dar.....nu pot pune pozele promise .....sa-l ia naiba de net !!!! Poate reusesc maine !

Romatrika
, esti on si nu zici nimic ??? hmmmmm , ciudat ......nu te stiu asa tacuta tease.gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 09-08-2007, 12:46 AM) *

Imi cer scuze dar.....nu pot pune pozele promise .....sa-l ia naiba de net !!!! Poate reusesc maine !

Romatrika
, esti on si nu zici nimic ??? hmmmmm , ciudat ......nu te stiu asa tacuta tease.gif

Pai ce sa zic Dany.
Uite cica imi fac bagaju biggrin.gif ...de fapt ma uit prin dulap sa vad ce iau cu mine
E posibil sa plec la munte in we. cheer.gif cheer.gif cheer.gif
si intre timp va mai citesc.

Eu stiu ca tu NU VREI sa pui poze...ca vad ca deja ai disparut..ai fugit la frucsecuit naughty.gif naughty.gif

dany
lol.gif lol.gif Bueyyyyy , sunt aici !!!!! am dispasrut doar cat sa trimit un PM ...cuiva blum.gif

Serios vorbind : habar nu am DE CE nu pot pune pozele !!!!! deci nici macar nu le pot vedea pe PC ......la naiba !!!!!!!! Si ...tare as fii vrut sa ma laud un pic blum.gif blum.gif )).gif

CITAT(annaiss_derrian @ 08-08-2007, 11:52 PM) *

TE OMORRRRR !!!!!!!! La munte ?????????????????? Te battttt !!!!
Anna
CITAT(danyhoney @ 09-08-2007, 12:58 AM) *

lol.gif lol.gif Bueyyyyy , sunt aici !!!!! am dispasrut doar cat sa trimit un PM ...cuiva blum.gif

Serios vorbind : habar nu am DE CE nu pot pune pozele !!!!! deci nici macar nu le pot vedea pe PC ......la naiba !!!!!!!! Si ...tare as fii vrut sa ma laud un pic blum.gif blum.gif )).gif

CITAT(annaiss_derrian @ 08-08-2007, 11:52 PM) *

TE OMORRRRR !!!!!!!! La munte ?????????????????? Te battttt !!!!

Smekero....PM back lol.gif
Bate-ma ..daca ma prinzi tease.gif tease.gif
Hai fuga pana la mine, ca vineri ne urcam in tren si plecam la Busteni blum.gif blum.gif
Vii? : tease.gif
dany
Deeeccciiiii...de la ultima mea postare si pana acum 8 adica cam 40 minute ) m-am chinuit sa dau restart la Pc !!!!! II OMOR PE AIA RASPUNZATORI !!!!!!!!!!!!!!!! Chiar ca nu am nervi pentru asa ceva ....La naiba !!!! Nu stiu cum sa va explic ca sa intelegeti ( eu insumi nu inteleg mare lucru )).gif ) . Deci . la fosta adresa aveam net cu 6000 de habar-nu -am -ce ......aici avem doar 4000 DAR platim ca si pentru 6000 si netul MERGE CA NAIBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am reclamat deja de 2 saptamani si inafara unor intrebari de rutina .....nu s-a intamplat nimic doh.gif doh.gif Sa nu mori incet ?????
dany
Cica acum ma lasa sa vad si pozele sad.gif(.....daca tot am stat pana la ora asta ....incerc sa pun pozele aici si apoi plec la nani ....

Banuiesc ca pana termin eu de pus pozele toata lumea a plecat deja la somn ....daca n-ar fii fost netul asta imbecil .... oricum astept comentarii maine ....mai ales de la cele 3 M&M&M )).gif blum.gif

Deci.....prima poza cu dedicatie speciala pentru May )).gif ...maine pap din ei blum.gif
Imagine

urmeaza Dirk ...care imi scoate limba ...de ce oare ?? )).gif
Imagine

Dirk la gratar smile.gif
Imagine

yuuummmyyyyy ( carnea o papasem deja )).gif ) ...astea sunt doar ....delicatesuri )).gif
Imagine

acum ma vedeti in toata splendoarea mea doh.gif doh.gif DAR e DOAR vina mea ca arat ( din nou ) asa doh.gif
Imagine

se inserase deja si Dirk avea ochii ici-mici de oboseala
Imagine

si ...uite asa ne uitam noi la TV din gradina .....la TV-ul din bucatarie )).gif . Se vede , nu ?
Imagine

Gata !!! Astea au fost pozele de azi !!!! DACA maine va fii vreme la fel de faina ....facem iar gratar ....dar vom avea peste ( yummmyyy ) . Sa mai schimbam , nu ? )).gif

dany

Si ...uite asa m-a apucat ora 1:25 si eu sunt inca treza sad.gif( . Si ...parca nici somn nu imi e doh.gif

Habar nu aveti voi cata treaba am maine sad.gif . Ce as fii vrut sa fac azi ( dar nu am avut chef ) + ce aveam programat pentru maine doh.gif doh.gif

Asa ca .....ma mai vedeti la fata peste 1 saptamana lol.gif cand termin totul tease.gif

Am uitat sa va anunt ca pe data de 18 august vom avea cheful de casa noua cu vecinii ( vom fii cam 18 persoane ) si NU MAI AM TUICA sa-i imbat lol.gif lol.gif ( ei au baut-o pe toata SIIIIIII le-a placut doh.gif )).gif )

Ne-au intrebat ce vrem sa primim ca , cadou si ....eu am sarit repede :bani !! )).gif Vreau neaparat un baloansoar pentru gradina si ....nu ne mai permitem sa il cumparam acum ( costa cam 240 €) asa ca ....vrem bani de la vecini ( mai bine asa decat sa ne aduca cine-stie-ce cadouri care vor ateriza la gunopi ca nu ne plac )....si noi vom pune diferenta !!!!!

Vreti poze cu balansoarul ?? blum.gif

asa arata normal
Imagine

si asa se intinde ca o canapea
Imagine

Eeee , ce parere aveti ??? Il pot cumpara si pe verde sau albastru .....dar , parca rosu merge mai bine , nu ?

ganesha
240 de euri un balansoar de gradina? w00t.gif wow!!!!

Am ajuns la concluzia ca vorba cu "martea sint 3 ceasuri rele" are urmarea " miercurea sint 3 la n ceasuri rele".

Tre' sa recunosc, era marti (ieri) cind ne-a furat bicla cupilului fix din curte lol.gif , dar miercurea a adus si ea potop de bucurii grin.gif :

- piinea care a crescut prea mult si nu s-a copt calumea

- piinea care a fost pusa in cuptor si s-a ars (plus alarma de fum care zbiera ca apucata)

- buza care mi-am muscat-o doh.gif si am o vinataie de toata frumusetea

- sushi-ul meu preferat care de cind n-am mai fost eu acolo s-a scumpit cu cam 60% w00t.gif

Nu-i nimic, dara, miine e joi! Oare creste exponential? lol.gif lol.gif lol.gif
dany
M-am saturat de net-ul asta , pe bune !!!!!!!!!!!!!!! In ultimele 3 ore am avut cam 25 de minute conectare !!!!!!! NU e normal !!!!!!!! Asa ca .....daca nu mai apar prea des pe aici ...sa stiti ca nu am chef de a astepta o conectare !!!!!! In seara asta a fost chiar ffff extrem si nu am nervi pentru asa ceva !!!! Asa caaaaaa....ne vedem cand va merge net-ul mai bine sad.gif(

A , cum sa fure bicla din curte ????? Stai intr-un oras mare ???? Noi putem lasa toate usile descuiate fara frica !!! Cu painea ......lasa ca iese data viitoare !!! Nu merita sa te superi pentru asta !!!!! ca s-a scumpit sushi-ul .....hmmmmm....ghinion !!! Or fii avut ei motive sa il scumpeasca ....

Plec la somn ca mi-am facut destui nervi pe aici in seara asta !!!!!!! doh.gif doh.gif

Somn usor tuturor !!!!!!
ganesha
CITAT(danyhoney @ 08-08-2007, 04:50 PM) *

A , cum sa fure bicla din curte ????? Stai intr-un oras mare ???? Noi putem lasa toate usile descuiate fara frica !!! Cu painea ......lasa ca iese data viitoare !!! Nu merita sa te superi pentru asta !!!!! ca s-a scumpit sushi-ul .....hmmmmm....ghinion !!! Or fii avut ei motive sa il scumpeasca ....

Somn usor tuturor !!!!!!

Am pus detaliile aici , nu mai vreau sa ma gindesc ca ma enervez lol.gif N-am zis ca ma supar, viata e prea scurta pentru asta, doar remarcam ca nu numai martea are 3 ceasuri rele... vine miercurea si o bate la puncte lol.gif

Nu stiu daca sa fac ceva miine sau nu... wacko.gif ma duc la somn ca prea bat cimpii.

Somn dulce! Si Buna Dimineata pentru cine se trezeste acusi wink1.gif !!!
ALICE
CITAT(danyhoney @ 09-08-2007, 02:32 AM) *

Imagine

Si eu vreau.Am vazut si eu unul, l-am si masurat ca sa vad daca-mi incape in balcon, si e prea mare.Adica de incaput incapea, dar nu imi puteam lua avant ca sa ma misc un pic cu el. lol.gif
bubbles
Neata yahoo.gif
Monic si Axe nu sunteti normale tease.gif
Deea ce sa zic .. arati super super bine ... eu nici in visele mele nu cred ca voi arata asa sorry.gif .Si sa nu mai zic ca mie mi`e rusine sa stau in costum blink.gif chiar si la mare doh.gif

Dany cat ziceai ca ai 18 - 19 ani hug.gif
axe10
Neata!

Dany...nu ai somn, ai?....la mine e invers, eu ma culc devreme si barbatul meu bananaie prin casa!

Deea, astept sa vad spatele...daca zici ca e asa dezastru. Fata mi se pare ca arata f bine.

O zi buna!
michelle
Neata!
Multumim pt poze, Dany! Arata tare bine la tine in gradina. La asa ceva visez si eu...

Aici e innourat iar si sta sa ploua, dar imi fac sperante ca se va indrepta vremea. Mai am 2 zile yahoo.gif
Deea
Buna dimineata! pupic.gif

Niste chef de munca poate sa trimita cineva si la mine?

CITAT(michelle @ 09-08-2007, 10:00 AM) *

Neata!
Multumim pt poze, Dany! Arata tare bine la tine in gradina. La asa ceva visez si eu...

Aici e innourat iar si sta sa ploua, dar imi fac sperante ca se va indrepta vremea. Mai am 2 zile yahoo.gif

Miha am inteles ca de maine se indreapta vremea....iti tin pumnii!
cri
Buna dimineata! cheer.gif
Uff ce bine e acasa, gata cu plimbareala, de abia de acum incolo o sa am concediu
Vin si pozele, dar intai sa le adun
Anna
Neatza!

Apropo de ceasuri rele...
Azi s-a dus unu din ele, din ale mele cele rele )).gif
Am constatat ca nu mai avem tren la ora 21 la cat vroiam sa plecam maine, si o sa plecam mai devreme....asa ca in seara asta trebe sa fac bagaju si sa ma car cu el maine la work dry.gif dry.gif dry.gif mad.gif
Plus ca o sa ratez intalnirea cu voi, pentru ca tata azi are ultima zi de concediu si merem dupa masina de spalat, ca sa ajunga pe sambata acasa. dry.gif

Mai astept surprize!! dry.gif
May
Neatza, dansul vacii cow.gif cow.gif cow.gif

deea ce sa mai zic... printesa ta are 2 ochisori negrii ca 2 margelute si fereasca Dumnezeu sa fi iesit cu ochii albastri ca tine ca provoca accidente pe strada mai tarziu )).gif. Tu arati incredibil, am stat si m-am holbat la poza aia cand esti in costum de baie in timp ce ma dadeam cu capul de pereti give_rose.gif

dany mama ce net de kkt sad.gif. Sa stii draga ca apreciez gestul tau de a-mi dedica porumbul dar mi-am luat si eu 2 aseara si cred ca devorez unul azi ca aseara era prea tarziu. Iar tu in splendoarea ta nu esti rau deloc naughty.gif

anna ai anuntat salvamontistii ca vizitezi muntele? Pericol de avalansa!!! lol.gif hug.gif

bubbles bine ai revenit cheer.gif

Dans din nou cow.gif cow.gif cow.gif
ALICE
May ce pregatesti pentru sambata? naughty.gif
May
Nada de nada... sper sa nu faca cineva greseala de a-mi trece pragul neinvitat ca n-am chef de nimeni. O sa dormim pana nu o sa mai putem, apoi dam o tura prin Carrefour asa fara tinta, doar ca sa ne plimbam si poate mai vedem ceva dragutz, apoi ne luam un kebab si venim acasa unde o sa stam la tv ca 2 porumbei. Nici tort nu mai iau pt ca nu gasesc unul asa micut doar pt noi 2 si mai multe zile nu vreau sa am tort in frigider sa stau sa ma gandesc ca o obsedata numai la el. Mi-a ajuns cu facutul pregatiri cu 2 zile inainte si stres si stat dupa fundul tuturor sa ii servesti la masa... n-am pt cine mai... pt nesimtiti nu mai fac nimic, fac ceva pt sufletul meu.... mai ales ca sunt deprimata ca imbatranesc dry.gif
Amazoana
Si eu am fost deprimata in legatura cu imbatranitul, May... hug.gif Iti doresc sa petreci exact asa cum iti doresti si sa fie o zi reusita! pupic.gif
May
Ms pupic.gif
anca veselie
may cati ani faci? daca nu-s indiscreta give_rose.gif
dany super tare poza ta pupic.gif
eu sunt deprimata si fara chef de munca, de viatza si de orice sad.gif
axe10
Va apuca amocu' pe toate acum...afara a iesit soarele, canicula nu e, care mai de care aveti timp liber de iesit si plimbarit si voi va plangeti in pumni....May...la 20 si ceva de ani nu imbatranesti...ci infloresti!

Azi am mancat la md numai fructe asa ca atunci cand colegii au mers la masa am fost prima la lift. Nu m-am dedat dezmatului, am mancat cuminte, dar cam mult ca mi-era o foame de lup:supa de pui, dulce cu carnita si un fel de tochitura care am mancat-o fara mamaligutza (ce buna ar fi fost!!!).
Asa ca slabe sperante sa mi se faca foame pana diseara...poate servesc ceva cu fetele la intalnire ca pana atunci nici prin matz nu-mi trece foamea.

Ce o fi cu Dylly-mache de nu a aparut deloc azi?
De Himere ce sa mai zic!

May
21 fac giggle.gif

Si mie mi-e o foame de mor dar mai astept pana vine Remy la pauza de masa.... fac salata de vinete si ciorbita de dovlecel blum.gif
anaoi
Imagine

dyllymache a fost supe rocupat mai mult plecat decat la birou.

revenit.
honey79
DANY vroiam doar sa-ti spun ca, noi am vazut acum vreo 2 saptamani la TOOM exact acelasi balansoar la 49 euro..... era la oferta. Poti da o fuga azi-maine,sa vezi daca-l mai au. Noi nu l-am luat din motiv de latime. Era exact cat balconul de lat.

anca veselie
CITAT(Maybeline @ 09-08-2007, 01:40 PM) *

21 fac giggle.gif

daaa, ce muulti, clar imbatranesti doh.gif doh.gif doh.gif
May
Pai nu sunt multi pt tine ca ai trecut de varsta... dar pt mine.... wacko.gif
anca veselie
ofofof, ce naspa suna ce zici tu sad.gif
ganesha
CITAT(Maybeline @ 09-08-2007, 02:40 AM) *

21 fac giggle.gif

Te-ai scos! De-acum ai voie sa bei (in cam toate) tarile tease.gif lol.gif
May
CITAT(anca veselie @ 09-08-2007, 02:10 PM) *

ofofof, ce naspa suna ce zici tu sad.gif

De ce suna naspa? blink.gif

CITAT(ganesha @ 09-08-2007, 02:24 PM) *

Te-ai scos! De-acum ai voie sa bei (in cam toate) tarile tease.gif lol.gif

Daaa, m-ai nimerit... eu nu pot sa beau cu Remy o juma` de bere si tu ai pretentii )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.