Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
anca veselie
nust, ma face sa ma simt de parca am trait o eternitate )).gif cred ca sunt prea deprimata eu...
May
Pai eu nu ti-am zis ca esti batrana mai sad.gif, ti-am spus doar ca ai trecut de 21 de ani... deci poti sa ai si 22 )).gif pupic.gif
anca veselie
)).gif pupic.gif
anaoi
Deea, pm
ganesha
CITAT(anca veselie @ 09-08-2007, 05:03 AM) *

nust, ma face sa ma simt de parca am trait o eternitate )).gif cred ca sunt prea deprimata eu...

The older, the wiser. tease.gif

Eu nu mai am tupeu sa ma simt batrina lol.gif Am citit odata in Runner's World de o tipa wink1.gif care avea 88 de ani si alerga maratoane, avea o turma de nepoti si stranepoti si zice :"I feel young, age is just a number" lol.gif lol.gif
anaoi
am plecat fetele pa....
eu_carmenutza
cheer.gif buna! e cineva pe aici care e la ucdc? give_rose.gif
ina_ceva
Deea, arati super, nu-mi pot imagina unde tzii tu alea 80 de kile dry.gif

Anna, distractie placuta in WE wink1.gif Imi pare rau ca nu ai fost aseara sad.gif

O zi placuta astazi wink1.gif !
bubbles
Neata yahoo.gif .Sper sa rezolvam azi cu analizele ca sa putem depune dosarul la starea civila de aici din oras ca pana al urma aici tb sa ne cununam si civil si religios cheer.gif
Ama.ro
Neata, neuroni!
May, ce tanara esti.. smile.gif Eu fac 29 si deocamdata tot e bine..sa vad ce fac la anul, cand schimb prefixul..Cred ca o sa fac ca strutul.
Am pus cateva poze in albumul meu..in jurnalul meu..de ieri.M-am imbulinat toata )).gif , si pe fii'mea am imbulinat-o. )).gif
Bubbles..sau Michelle, am o intrebare la voi.Aveti idee, dupa casatoria civila e vreun termen in care sa schimbi buletinul?Ca parca stiu ca atunci cand m-am maritat eu am avut obligatia ca in termen de...nush cate zile..sa schimb buletinul.Mama n-a intrebat ieri si..chiar ii va trebui buletinul la internare. sad.gif
anaoi
neata...

ama , dylly s ebaga ca musca in lapte....cik e o luna de zile din cate a auzit el la colege care s-au maritat...
acuma daca nu i-a perforat buletinul il poate folosi in continuare, daca e perforat tre sa il schimbe.
Tulip
Buna dimineata! floare.gif
ALICE
CITAT(Ama.ro @ 10-08-2007, 08:41 AM) *

Bubbles..sau Michelle, am o intrebare la voi.Aveti idee, dupa casatoria civila e vreun termen in care sa schimbi buletinul?Ca parca stiu ca atunci cand m-am maritat eu am avut obligatia ca in termen de...nush cate zile..sa schimb buletinul.Mama n-a intrebat ieri si..chiar ii va trebui buletinul la internare. sad.gif

Eu in termen de 2 saptamani am fost
Anna
CITAT(ina_ceva @ 10-08-2007, 06:28 AM) *

Anna, distractie placuta in WE wink1.gif Imi pare rau ca nu ai fost aseara sad.gif

Ms frumos Inutza pupic.gif give_rose.gif
Tu ce planuri ai in we?
michelle
Neata! Aproape we!!! yahoo.gif Diseara plecam in concediu cheer.gif
Ama, eu nu m-am interesat inca despre schimbarea buletinului, asa ca nu te pot ajuta... Casa de piatra mamei tale! pupic.gif

Fetelor puteti sa ma ajutati cu niste informatii? floare.gif
- intr-una dn zile voi ajunge in Sibiu, ce as mai putea vizita prin zona (obiective turistice, eventual in judetele vecine)
- aveti idee daca se poate trece Dunarea cu bacul la Galati si daca e deschis si noaptea?
cri
buna dimineata!
Am dormit ca ursul, ce bine e! cheer.gif
Dar nu e nimeni pe aici cu un ceai?

@michelle eu am trecut Dunarea cu bacul pe la Smardan si din cate mi-aduc aminte scria ca trecerea se face pana la ora 18

Acum ma duc cu pizdi la doctor sa-i faca vaccinul
anca veselie
CITAT(ganesha @ 09-08-2007, 06:16 PM) *

CITAT(anca veselie @ 09-08-2007, 05:03 AM) *

The older, the wiser. tease.gif

Eu nu mai am tupeu sa ma simt batrina lol.gif Am citit odata in Runner's World de o tipa wink1.gif care avea 88 de ani si alerga maratoane, avea o turma de nepoti si stranepoti si zice :"I feel young, age is just a number" lol.gif lol.gif

are dreptate doamna! desi la 88 ani e cam maricica )).gif

neatza! plec la mare cheer.gif

himere2005
neata
miha, cu bacul se poate trece pana la ora 20.00 din cate stiu, dar poate treceti Dunarea cu barca )).gif pupic.gif
ai de gand sa ajungi la Galati? spune Da biggrin.gif concediu placut hug.gif
deea si monic aratati beton, deea m-ai dat gata cu trupul tau.
m-am apucat si eu de slabit, deocamdata am inceput sa nu mai mananc ca disperata si pe parcurs sper sa reusesc si sa ma incadrez in puncte, beau si lichide si am facut si ceva sport blum.gif
in rest, in timpul liber merg la stomatolog, cam asta-i distractia )).gif macar persoanele la care am fost sunt pontoase blum.gif , mai citesc presa pe acolo...e bine...jacuzi mai lipseste
revin

anca, distractie placuta la mare wink1.gif sa te faci neagra biggrin.gif
bubbles, de abia astept poze de la nunta. in legatura cu greutatea sa nu-ti faci probleme. eu zic ca nr.40 e foarte bine, oricum, sa incerci sa te mentii
imi place avatarul lui dany
ma uitam la toate fetele noi intrate, care mai de care mai bine aratati pupic.gif
tulip, pe tine tot asa te striga in disperare timea?ca pe mine pana nu ma aduce la exasperare nu se lasa bia , iar cand o iau din parc se tranteste pe jos. oare cum sa procedez sa nu se mai comporte asa rolleyes.gif
la multi ani may, tinerico, faci si tu ca mine, cand am vazut ca nu prea s-a meritat munca pentru pregatitul mesei, m-am multumit si cu un gratar )).gif
michelle
CITAT(himere2005 @ 10-08-2007, 11:52 AM) *

neata
miha, cu bacul se poate trece pana la ora 20.00 din cate stiu, dar poate treceti Dunarea cu barca )).gif pupic.gif
ai de gand sa ajungi la Galati? spune Da biggrin.gif concediu placut hug.gif

Da, voi trece la noapte prin Galati. De asta ma interesam cum trecem Dunarea.
Daca nu gasim bac, trecem pe la Cernavoda...
anca veselie
himere merci, sper sa am vreme buna!
iti urez bafta cu dentistul, mai ai mult?
himere2005
CITAT(anca veselie @ 10-08-2007, 11:57 AM) *

himere merci, sper sa am vreme buna!
iti urez bafta cu dentistul, mai ai mult?

cam da, au o gramada de pacienti si ma programeaza o data pe sapatmana sad.gif in schimb ambii la medici care
ma duc (mama si fiu) sunt amabili. la mine au aparut niste complicatii la un dinte si a fost nevoie sa-l opereze, insa fiul, care are specializare pe maxilo-facial a fost un dragut si m-a tinut de vorba, asa ca n-am simtit mare lucru si mi-am dat seama ca imi facusem probleme degeaba
miha, cam la ce ora treci prin galati? grin.gif as fi in stare sa te astept undeva dar ma duc ai mei direct la nebuni, cred ca o lasam pe alta data smile.gif

lyra, cum mai merge curatenia?
ama, unde este albumul tau ca nu l-am gasit rolleyes.gif am vazut ca ai o fetita mai mica decat bia cu 4 luni, e cuminte?
luchi
CITAT(himere2005 @ 10-08-2007, 10:14 AM) *

ma duc (mama si fiu) sunt amabili. la mine au aparut niste complicatii la un dinte si a fost nevoie sa-l opereze, insa fiul, care are specializare pe maxilo-facial a fost un dragut si

neatza! Himere, o curiozitate - cabinetul la care mergi se numeste Floradent (sau Florident)?
himere2005
am vazut niste poze de la intalnire. ce dragute sunteti toate ...cine era tipa aia blonda?

nu, hai ca-ti dau pm, ca vroiam sa te mai intreb si cate ceva luchi
michelle
CITAT(himere2005 @ 10-08-2007, 12:14 PM) *

miha, cam la ce ora treci prin galati? grin.gif as fi in stare sa te astept undeva dar ma duc ai mei direct la nebuni, cred ca o lasam pe alta data smile.gif

Pai nu avem o ora fixa, dar in principiu plecam pe la 22.. Depinde cat de liber e drumul si cat de tare o calcam grin.gif Dupa calculele mele, pe la 2 a.m. ar trebui sa fim acolo
himere2005
mi-e dor de ramona, de alandana, irinush, antonia, mai aveam cateva persoane in minte care n-au mai scris de mult timp, macar un mesaj sad.gif
Tulip
Himere,salut! pupic.gif

Mie o singura data mi-a facut o criza Timea,acum 2 saptamani intr-un hipermarket......s-a trantit pe jos,a urlat,a plans pt. ca nu am lasat-o sa stea in piciore in carucior........am incercat s-o ignor(mi se pare ca e cea mai buna metoda), dar nu prea mi-a iesit,tati intra in pamant de rusine lol.gif si oamenii se uitau la noi......intr-un final am reusit s-o calmez,dar nu a fost o experienta prea palcuta doh.gif
himere2005
da, si eu sunt la fel, legat de rusine, nu stiu cum sa plec mai repe de la fata locului blushing.gif )).gif se mai zbate in brate la mine, dar intr-un final ajung cu ea acasa. dar de obositor e obositor doh.gif am probleme cu memoria doh.gif (a mea, nu a calc blum.gif ) imi recomandati ceva? prietena mea, care e farmacista a spus ca-mi aduce niste lecitina rolleyes.gif
Tulip
Cu memoria am si eu probleme,nu ff. mari,dar totusi....deh,imbatranesc doh.gif

eu de sapt. viitoare vreau sa iau Spirulina.......am auzit ca-i bun......

Miha,parca tu ai luat,a avut vreun efect?
himere2005
va spun ca am probleme cu retinutul zileleor si orelor de la stomatolog, ca l-am programat si pe dan pentru o problema si cand colo l-am trimis in alta zi :doh pana la urma s-a lamurit treaba si l-am rugat sa intrebe si de mine ca altfel iar o faceam de oaie ...mi se pare ca am luat-o razna in concediul asta atat de lung ....parca vad ca daca ajung la scarbici o sa incep sa ma plang ca e prea mult de lucru )).gif dar cel putin mai intalnesc si eu oameni, simt ca m-am cam salbaticit )).gif

deea, m-am gandit sa te sun cand erai la mare sa intreb de fetita cum se mai simte dar mi-a fost cam rusine blushing.gif am vazut ca ati petrecut bine. noi totusi am avut avantajul ca seara puteam umbla teleleu )).gif
michelle
CITAT(Tulip @ 10-08-2007, 01:36 PM) *

De bun e bun, nu are ce sa strice. Nu stiu daca rezolva insa pb cu memoria.
ALICE
CITAT(Tulip @ 10-08-2007, 01:24 PM) *

Mie o singura data mi-a facut o criza Timea,acum 2 saptamani intr-un hipermarket......s-a trantit pe jos,a urlat,a plans pt. ca nu am lasat-o sa stea in piciore in carucior........am incercat s-o ignor(mi se pare ca e cea mai buna metoda), dar nu prea mi-a iesit,tati intra in pamant de rusine lol.gif si oamenii se uitau la noi......intr-un final am reusit s-o calmez,dar nu a fost o experienta prea palcuta doh.gif

Eu nu stiu ce as face, cred ca as muri de rusine si eu.Ma mai uit la televizor si mai vad cate unul care face asa, si mi se pare imposibil.Dar uite ca se intampla
Tulip
CITAT(ALICE @ 10-08-2007, 02:03 PM) *

CITAT(Tulip @ 10-08-2007, 01:24 PM) *

Eu nu stiu ce as face, cred ca as muri de rusine si eu.Ma mai uit la televizor si mai vad cate unul care face asa, si mi se pare imposibil.Dar uite ca se intampla

Intotdeauna am crezut ca mie niciodata nu o sa mi se intample asa ceva.....mai ales ca Timea e fff. cuminte si ascultatoare in general.......dar uite...de ce ti-e frica,nu scapi grin.gif grin.gif grin.gif

CITAT(michelle @ 10-08-2007, 01:53 PM) *

CITAT(Tulip @ 10-08-2007, 01:36 PM) *

De bun e bun, nu are ce sa strice. Nu stiu daca rezolva insa pb cu memoria.

nu vreau neaparat pt. memorie........doar ca am citit numai lucruri bune despre ea si m-am gandit sa fac si eu o cura huh.gif
Deea
CITAT(himere2005 @ 10-08-2007, 01:47 PM) *

deea, m-am gandit sa te sun cand erai la mare sa intreb de fetita cum se mai simte dar mi-a fost cam rusine blushing.gif am vazut ca ati petrecut bine. noi totusi am avut avantajul ca seara puteam umbla teleleu )).gif

)) trebuia sa ma suni, de ce sa-ti fie rusine

Eu chiar am vrut sa stau cu Alexia, cand sunt la servici nu stau cu ea decat f. putin seara si in we alergam de colo-colo ...statul in masina, in magazine si mai stiu eu pe unde nu se numeste timp petrecut cu copilul. Ca sa fim doar noi doi cred ca o sa plecam intr-un we prelungit pe undeva.
Monic
Hai sa va mai povestesc o intamplare din viata mea care in ultimele zile a devenit un adevarat film de groaza, si chiar ca o iau deja pe aratura sorry.gif
Nu mai stiu ce sa ma fac sad.gif
Imi vine sa dau cu piciorul in toata nunta, si daca nu ar fi Paul chiar ca as renunta la tot. In primul rand ieri mi-a venit colega cu prima bomba: ca ea nu ma poate inlocui pt ca chiar atunci incepe facultatea si nu vrea sa lipseasca. Mi-a spus pe sleau ca ar fi bine ca pe 10(pe 9 am nunta) sa ma prezint la job. I-am explicat ca asta ar insemna sa plec cu 5 ore mai repede de la propria nunta ca sa prind autobuzul care sa ma aduca de la Cluj inapoi la Budapesta sad.gif . Mi-a spus ca ii pare rau, dar ea nu poate veni in locul meu, ca POATE ar putea totusi lipsi o zi, dar sa fiu eu constienta ca este pentru prima si ultima oara, si sa nu se mai repete blink.gif Toate astea, dupa ce s-a autoinvitat la nunta mea, si dupa ce i-am zis cu jumate de gura ca daca vrea foarte mult poate veni(urmatoare intrebare fiind daca ii platesc drumul si hotelul blink.gif ). Ca sa nu mai zic, ca in ziua cand m-am intors din USA, dupa 19 ore de zbor a trebuit sa vin sa o inlocuiesc ca ea sa mearga in concediu. De la aeroport mi-am dus bagajele acasa si direct la servici am aterizat... ca sa-i fie ei bine... dry.gif
Asta a fost doar prima bomba. A urmat paul. Nu stiu daca va mai amintiti ca cumnata lui Paul care trebuia sa ne vina de nasa ne-a facut un circ monstru, m-a facut in toate felurile in conditiile in care am vazut-o de doua sau trei ori in viata mea si chiar mi-a fost draga. Dupa circ l-am rugat pe Paul sa faca in asa fel incat sa nu o aduca la nunta, pt ca daca o vad acolo mai bine nu ma duc eu(si asta pt ca ne-a promis ca va face circ la nunta).
Ca sa aflu eu aseara ca de fapt lui paul i-a fost rusine sa ii spuna fratelui lui ca sotia cu probleme mentale nu este invitata la nunta(sau ma rog, nu este binevenita). Fratele insista inca sa o aduca pe muiere, iar paul nu i-a zis nimic.
Asa ca aseara dupa ce mi-a zis am simtit pur si simplu ca intru in pamant. Nu mai stiu ce sa fac. Ma simt vinovata intr-un fel pt ca ma simt rea, dar oare merit eu sa ma stresez inca o luna cat mai am pana la nunta si sa stau cu nervii intinsi la maxim nestiind ce ma asteapta la propria nunta?! Eu zic ca nu este corect asa ceva, nu fata de mine, pentru ca eu nu am facut rau nimanui, si nu merit sa imi strice cineva nunta.
Paul zice ca astea sunt doar istericale de-ale mele si sunt convinsa ca el crede ca daca va veni muierea aceea la nunta voi tacea si nu voi zice nimic, si ca totul va trece cu bine. Dar eu nu mai sunt atat de convinsa. Chiar nu mai stiu ce sa fac, vad ca nu ma pot impune in fata lui, pt ca nu ma asculta.
Voi ce credeti, ce ati face in locul meu?
Amazoana
Offf Monic, ce colega tampita ai? Sunt curioasa ce i-ai raspuns in legatura cu drumul si cazarea. Si tu de ce nu "i-ai scos ochii" ca ai venit direct la serviciu venita fiind de la drum? Ar putea face si ea"un efort" sa-ti tina locul o zi. mad.gif Ce ma enerveaza oameni ca astia. Eu una sunt inconjurata de ei, stiu despre ce vorbesti.... hug.gif
Cat despre sot si cumnata....nu stiu ce sa spun....imi pare rau ca va venii aia la nunta...scuze, nu stiu ce sa-ti spun. sad.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif . Am luat si eu pranzul : 1 actimel, un bol de iaurt cu 50g paine tip graham (secara,tarate) si un mar grin.gif .
Himere pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Monic nu stiu ce as face eu in locul tau sorry.gif ca si la noi e la fel .. mai ales ca acum e stress`ul cel mai mare bang.gif .Vara lui babu zicea ca sa o aduca pe cumnatasa (a ei) si i`am zis frumos NU (e o sclifosita si o nesimtita aia doh.gif ) .Fara suparare dar ziua aia tb sa fie minunata si nu stressanta ca am destul stress si pana atunci wink1.gif

Am uitata sa va zic .. am rezolvat cu civila cheer.gif .Pe 19 august dimineata la 9 grin.gif iar la Biserica la 15 cheer.gif
Monic
exact, deja am destule pe cap, toate le aranjez prin email, si fug acasa in weekenduri. Nu stiu cum sa ma impart, si mai am si asta pe cap. Va spun sincer ca imi vine sa imi bag piciorul in toata nebunia asta mad.gif
Tulip
Si Paul nu se razgandeste?Nu isi permita sa le zica sau e prea simtit?
crissy
himere, nu-ti fa probleme ca Bia plange cand nu obtine ce vrea. E o etapa care o sa treaca. Asa face si Elise, mai ales cand e iritata de ceva, cum ar fi ultimele maselute care ii ies. Nu ii convine nimica, plange din orice, tranteste tot ce ii cade in mana wacko.gif. Si la noi se uita lumea ca la urs, dar asta este! Eu am luat lecitina cat am invatat pentru titularizare si si-au facut efectul. Dar odata intrerupte... Eu ca sa nu uit ceva, imi notez pe calendar. Ca aici, inclusiv zilele de nastere ale apropiatilor (eu iau zilnic pastile pt tiroida, intr-o zi 1 1/2, ziua urmatoare 1 capsula; iti dai seama ca nu retin cat am luat ieri, asa ca am recurs la metoda calendarului )).gif ).
Deea, dar ascunzi bine alea 80 kg, ca in poze nu se vad wink1.gif . Ce inaltime ai? E o scumpica fetita ta.
Monic, brrr, film de groaza. Nu poti sa-ti iei o zi de concediu medical? Eu daca m-as pune in pielea sotului tau cred ca as proceda la fel ca el. Nu ca as tine cu ursul pentru ca ziua nuntii trebuie sa fie cea mai frumoasa si ma fericita zi din viata voastra (bine, asta pana vine un baby.gif) dar mi-ar fi rusine, jena sa-i impun asa ceva. Roaga-l insistent pe cumnat sa aiba grija ca sotia sa-si ia medicamentele si sa stea cu ochii pe ea ca pe butelie. Si toate rudele sa o supravegheze si, daca se intampla ceva suspect sa o duca acasa. Parerea mea, sper ca nu te-am suparat si mai tare. floare.gif
Ama.ro
Monic, si mie mi se pare buna ideea cu conc medical..(mai ales ca in Romania poti obtine usor o adeverinta cum ca ti s-a facut rau...uite asa, chiar la propria nunta.. rolleyes.gif )
Ai avea o scuza..Cu problema cealalta..nush ce sa-ti zic.Pana la urma e fratele lui..problema e delicata.
Deea
Crissy am 178 cm. Multumesc! floare.gif

Monic e tare aiurea cu situatia respectiva, daca ma pun in locul tau iti dau dreptate 100% daca ma pun in locul lui Paul are si el partea lui de dreptate.... e destul de aiurea sa-i spui propriului frate sa nu-si aduca nevasta la nunta.... sper sa reusesti sa te relaxezi si in cazul in care ea vine la nunta sa nu aveti perte de incidente neplacute.

Bubbles spor la pregatiri si toate cele! mananci extrem de prost si aiurea.... dar sper sa fie doar din cauza alergaturii cu nunta.
michelle
Monic, au zis fetele ce am vrut sa zic si eu.. Nu cred ca poti scapa de cumnata, dar trebuie musai supravegheata. Vorbeste tu cu cumnatul, spune-i temerile tale..

Bubbles, ce faci intre cununia religioasa si restaurant? Nu e cam mare distanta?
Monic
multumesc fetelor ca m-ati ascultat give_rose.gif
Bubule, ceva poze cu costumasul de cununie?
Deea
CITAT(michelle @ 10-08-2007, 04:06 PM) *

Monic, au zis fetele ce am vrut sa zic si eu.. Nu cred ca poti scapa de cumnata, dar trebuie musai supravegheata. Vorbeste tu cu cumnatul, spune-i temerile tale..

Bubbles, ce faci intre cununia religioasa si restaurant? Nu e cam mare distanta?

Noi am avut cununia civila la 9 si cea religioasa la 17 sau 18 ... nu mai stiu blum.gif ... a trecut timpul repede, pana am plecat de la primarie pana am ajuns acasa...venit diverse persoane, schimbat in rochie de mireasa, aranjat par, machiat.... cu 15 minute inainte de cununie eu nu eram gata smile.gif
michelle
Intreb ca am si eu niste probleme care ma framanta rolleyes.gif
La ce ora as putea pune civila si religioasa (avand in vedere ca la mine o sa fie totul pe banda rulanta - merg direct la civila, apoi la religioasa, apoi la restaurant - cu tot alaiul dupa mine, inclusiv lautarii) astfel incat sa pot face poze pe lumina (se intuneca la 5) si sa nu las oamenii sa ma astepte cat ma duc eu sa ma pozez blink.gif Mda, complicat, nu?
O solutie ar fi sa fac sedinta foto dupa religioasa, dar ca sa fie lumina trebuie sa o pun pe la 3.. Si ma intreb ce fac pana la 7-8 cand incepe sa vina lumea la local? unsure.gif
Monic
CITAT(michelle @ 10-08-2007, 03:26 PM) *

Intreb ca am si eu niste probleme care ma framanta rolleyes.gif
La ce ora as putea pune civila si religioasa (avand in vedere ca la mine o sa fie totul pe banda rulanta - merg direct la civila, apoi la religioasa, apoi la restaurant - cu tot alaiul dupa mine, inclusiv lautarii) astfel incat sa pot face poze pe lumina (se intuneca la 5) si sa nu las oamenii sa ma astepte cat ma duc eu sa ma pozez blink.gif Mda, complicat, nu?
O solutie ar fi sa fac sedinta foto dupa religioasa, dar ca sa fie lumina trebuie sa o pun pe la 3.. Si ma intreb ce fac pana la 7-8 cand incepe sa vina lumea la local? unsure.gif

tragi un pui de somn, Miha lol.gif
michelle
CITAT(Monic @ 10-08-2007, 04:37 PM) *

tragi un pui de somn, Miha lol.gif

la asta nu m-am gandit dar e o idee buna lol.gif lol.gif
May
Neatza fetele cheer.gif

monic... chiar ca film de groaza, sper sa se aranjeze toate spre binele tau hug.gif

himere ms pupic.gif

ama daaaa vorba lui Remy: eu sunt o caprioara tanara si el e magar batran lol.gif

Am facut si eu o afacere buna ca m-am dus 8 ore la lucru in locul lui socrela ( am facut curat la niste birouri unde as fi terminat totul in max 2 ore dar a zis socrela sa ma intind cat o zi de post) si am castigat 80 de euro pe care numai bine i-am dat la dentistul lui remy dar tot e ceva )).gif
Monic
Miha, cum zicea si Deea, eu cred ca timpul va trece atat de repede incat nu prea vei sta degeaba. Eu mi-as pune nunta religioasa pe la 6, asa ai timp de la 3 pt fotografii si ai timp sa te mai aranjezi, sa mai dai un refresh la machiaj, apoi biserica dureaza 2 ore, cred, daca trageti putin de timp grin.gif
si de-abia apucati sa ajungeti la sala pe la 8 grin.gif

eu nu stiu inca la ce ora vom avea cununia oficiala, dar daca se poate alege ora atunci va fi la 12;
la 13 cununia religioasa care la noi este de max 20 de min(asa am cerut);
si de la 14 sala grin.gif
mai rau ca la speedy gonzales lol.gif
bine, asta in cazul in care se va tine sad.gif
Nessie
Monic, cu colega poti sa-i dai cu Flit rapid. Conform Codului muncii ai dreptul la 5 zile libere dupa casatorie, platite integral.

Poate sa stea si-n cap si-n fund!! E lege si seful nu o sa aiba de ales.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.