Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Dumbo
Monic, dar din cate imi amintesc eu primesti 5 zile libere dupa casatorie... Eu stiu ca nu mi-am luat decat 3, si 2 mi-am luat inainte de nunta dar tot in contul celor 5. Mi se pare ca 5 zile sunt legal libere. Asa ca fie ca vrea, fie ca nu vrea colega ta nu are de ales.

In ceea ce priveste cumnata, stai linistita, ziua aceea va trece atat de repede incat nu o sa ai timp tu de cumnata si nebunia ei.
Monic

Multumesc fetelor, acum caut sa vad daca la ungurii astia exista ceva lege , dar inca nu am dat de ea. sad.gif

CITAT(Dumbo @ 10-08-2007, 04:38 PM) *

In ceea ce priveste cumnata, stai linistita, ziua aceea va trece atat de repede incat nu o sa ai timp tu de cumnata si nebunia ei.

Dumbo give_rose.gif hug.gif
Tulip
Monic,nu o sa va intoarceti in tara?Adica definitiv....parca iti doreai fff. mult lucrul asta......
bubbles
Deea ce misto de tine .1.78 ohmy.gif Vreau si eu blum.gif .
Mananc aiurea ca nu am timp si am o gramada de alergatura.Mai nou avem alta problema pe care nu stiu cum sa ii mai dau de cap de imi vine sa ma dau cu capul de pereti cry.gif .Ehhh... .Am pus asa orele la cununii ca sa am timp de aranjat, coafat ... exact cum a spus Deea .. ca trece repede timpul wink1.gif
Monic
CITAT(bubbles @ 10-08-2007, 04:56 PM) *

Deea ce misto de tine .1.78 ohmy.gif Vreau si eu blum.gif .
Mananc aiurea ca nu am timp si am o gramada de alergatura.Mai nou avem alta problema pe care nu stiu cum sa ii mai dau de cap de imi vine sa ma dau cu capul de pereti cry.gif .Ehhh... .Am pus asa orele la cununii ca sa am timp de aranjat, coafat ... exact cum a spus Deea .. ca trece repede timpul wink1.gif

hai bubule spune, ca poate iti dam un sfat
antonia05
Salutare fetele!Nu am mai intrat demult pe site din varii motive si anume,pot enumera cateva:lipsa de timp, m am angajat la un salon in Bucuresti si e ceva de lucru etc etc.Am vrut sa vad ce mai faceti, mai gasesc timp sa va citesc si ma bucur ca sunteti bine.

Va pup si mai vorbim!Un WE minunat va doresc!!! hug.gif floare.gif cheer.gif floare.gif
dany
Buna seara !!!

Monic - hug.gif si sper sa iasa totul bine in final !!! Cum spuneau si fetele : cere acele zile libere ( nu cred ca in Ungaria nu exista !!! ) .Aici se dau 3 zile libere - bune si alea , nu ? M-a distrat ce a zis colega ta : sa nu se mai repete lol.gif lol.gif ...de parca te mariti in fiecare WE lol.gif . A mai zis cineva : scoate-i ochii ca si tu ai sarit pentru ea cand ai venit din state !!!! In legatura cu cealalta problema ...hmmm... ori vorbesti din nou cu Paul ...ori ataci cumnatul tau si ii explici ca vrei sa iasa totul bine , sa simti ca e nunta ta si sa stea pe langa nevasta-sa !!! Nu cred ca Paul vrea ca ceilalti invitati sa se simta prost !!! Mai ales ca o parte din ei ( invitati) sunt din familie si cunosc "problema" cumnatei . Hai , capul sus : everything will be allright !!!!!!! hug.gif

Antonia - bine ai revenit give_rose.gif !!!! Cam mult ai lipsit smile.gif . Esti bine ? Cum adica , te-ai angajat in Bucuresti ? Nu te mai intorci in Germania ?? Ce-ti face pustiul ?
Te-am prins si te-am si bombardat cu intrebari )).gif
antonia05
floare.gif [quote name='danyhoney' date='10-08-2007, 09:52 PM' post='86247']
Buna seara !!!

Monic - hug.gif si sper sa iasa totul bine in final !!! Cum spuneau si fetele : cere acele zile libere ( nu cred ca in Ungaria nu exista !!! ) .Aici se dau 3 zile libere - bune si alea , nu ? M-a distrat ce a zis colega ta : sa nu se mai repete lol.gif lol.gif ...de parca te mariti in fiecare WE lol.gif . A mai zis cineva : scoate-i ochii ca si tu ai sarit pentru ea cand ai venit din state !!!! In legatura cu cealalta problema ...hmmm... ori vorbesti din nou cu Paul ...ori ataci cumnatul tau si ii explici ca vrei sa iasa totul bine , sa simti ca e nunta ta si sa stea pe langa nevasta-sa !!! Nu cred ca Paul vrea ca ceilalti invitati sa se simta prost !!! Mai ales ca o parte din ei ( invitati) sunt din familie si cunosc "problema" cumnatei . Hai , capul sus : everything will be allright !!!!!!! hug.gif[/quote]

Antonia - bine ai revenit give_rose.gif !!!! Cam mult ai lipsit smile.gif . Esti bine ? Cum adica , te-ai angajat in Bucuresti ? Nu te mai intorci in Germania ?? Ce-ti face pustiul ?
Te-am prins si te-am si bombardat cu intrebari )).gif :[/quote]

da!M am angajat in Bucuresti la un salon dar pt o perioada pt a capata experienta.Trebuie sa lucrez undeva sa mi fac mana.Cum mai am ceva de stat prin Ro,profit de ocazie si ma experimentez in salon ca altfel imi pierd mana. Dominik face bine, creste si e din ce in ce mai nazdravan. give_rose.gif
dany
Multa bafta !!!!!!!!
antonia05
CITAT(danyhoney @ 10-08-2007, 10:04 PM) *

Multa bafta !!!!!!!!

Multumesc mult!!Sa fie!!!!

Am vazut si eu acu foto cu casutza si mi place foarte mult.Ati muncit ceva nu gluma!!!!!Sa va bucurati de ea si sa fiti fericiti!!!Acum cred ca te ai mai linistit dupa atata stres. hug.gif floare.gif cheer.gif
dany
Multumesc !!! Asa e , ce a fost mai greu a trecut . Acum mai avem doar maruntisuri de facut dar....parca nu mai avem chef deloc )).gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 10-08-2007, 11:40 AM) *

Multumesc !!! Asa e , ce a fost mai greu a trecut . Acum mai avem doar maruntisuri de facut dar....parca nu mai avem chef deloc )).gif

Oricit de grea si lunga e munca MARE, partea cu maruntisurile de la urma cre'ca e cea mai criminala doh.gif (si fizic si psihic)
dany
lol.gif Ai dreptate , A ! Acum simt si eu asta ...

Hai sa va pun niste bancuri ca sa intrati vesele in WE :

" Dupa cativa ani de casnicie, saturandu-se sa se tot certe, un tanar si sotia lui se hotarasc sa apeleze la un consilier pentru a-si salva casnicia. Cand ajung la cabinetul consilierului, acesta ii intreaba direct
"Care este problema?".
Imediat, sotul face o fata lunga si se aseaza pe scaun fara a spune nimic.
Sotia incepe sa vorbeasca non stop, descriind problemele casatoriei.
Dupa ce o asculta 5...10...15 minute, consilierul se apleaca peste ea, o ia de umeri, o saruta pasional cateva minute, si o lasa inapoi pe scaun. Dupa aceasta, sotia ramane muta intr-un colt.
Consilierul se uita la sot, care se uita si el la ei, fara sa-i vina a crede.
Consilierul ii spune
"Sotia dvs. are NEVOIE de asta de cel putin de doua ori pe saptamana!"
Sotul se scarpina in cap si raspunde "Pot sa o aduc aici in fiecare marti si joi."

---------------------------------------------

Un macelar vede intrand in magazinul sau un caine cu o bancnota de $10 si un bilet pe care scria: "10 antricoate de miel, va rog."

Amuzat, ia banii, pune antricoatele intr-o punga in gura cainelui, si inchide repede magazinul. Il urmareste pe caine si vede cum opreste la culoarea verde a semaforului, se asigura in ambele sensuri si traverseaza in statia de autobuz. Cainele verifica lista cu orarul si se aseaza pe banca.

Cand autobuzul apare, se uita sa verifice numarul autobuzului, apoi se urca. Macelarul il urmeaza perplex. Dupa un timp, cainele se aseaza in fata, se pune pe labele din spate si apasa butonul "stop", iar macelarul il urmeaza afara. Cainele alearga pana in fata unei case si lasa punga la intrare. Se intoarce pe alee, mai face o cursa, si latra catre usa . Si latra, si latra.

Nici un raspuns. Atunci sare pe perete, alearga in jurul gradinii, se bate cu capul de geam, sare, si asteapta din nou la usa . Un tip masiv iese injurand si bombanind cainele.

Macelarul incepe sa strige la tip, "Ce dracului faci? Cainele asta e un geniu!"

Stapanul ii raspunde, "Geniu, pe dracu'! Este a doua oara saptamana asta cand isi uita cheia."

---------------------

Americanii, japonezii si romanii isi doteaza fabricile cu cate un ceas inteligent, cu cuc.

America ...
Ora 8: Cucu-cucu, bine-ati venit la lucru'!
Ora 12: Cucu-cucu, pauza de lucru'!
Ora 17: Cucu-cucu, s-a terminat lucru'!

Japonia...
Ora 8: Cucu-cucu, deja sunteti la lucru'?
Ora 12: Cucu-cucu, continuati lucru'!
Ora 17: Cucu-cucu, s-a terminat lucru'!
Ora 20: Cucu-cucu, plecati va rog de la lucru'!

Romania ...
Ora 8: Cucu-cucu, a venit cineva la lucru'?
Ora 12: Cucu-cucu, a inceput cineva lucru'?
Ora 16: Cucu-cucu, mai e cineva la lucru'?

---------------------------------------------

Un ateu se plimba prin padure minunandu-se de frumusetile naturii:
Ce copaci impresionanti! Ce rauri cristaline! Ce animale frumoase!
La un moment dat, in timp ce se relaxa, omul aude in spatele lui zgomote ciudate.
Cand se intoarce vede un urs ca-n povesti: mare, frumos, sanatos si cu pofta de mancare.
Ingrozit, ateul o ia la fuga, insa ursul avea conditie fizica asa ca il urmeaza constiincios. Omul era atat de ingrozit incat la un moment dat se impiedica si cade. Ursul il apucase deja de un picior asa ca omul, paralizat de frica, racneste:
-Doamneeee!!!
In secunda urmatoare, timpul se opri, ursul ingheta in pozitia in care se afla, padurea ramase neclintita si o lumina se revarsa din cer. Tipul, socat, auzi o voce:
-Mi-ai negat existenta toata viata, le-ai explicat si altora ca sunt un mit, ai pus toata creatia Mea pe seama intamplarii cosmice... vrei acum sa te salvez? Pot eu sa te consider credincios cu adevarat?
Ateul se uita fix in lumina si raspunse:
-As fi ipocrit sa Iti cer brusc sa ma consideri credincios, dar poate ai reusi intr-un fel sa devina ursul crestin?
-Foarte bine, raspunse vocea. Lumina disparu, zgomotul padurii reveni. Ursul il elibera din ghearele sale,isi impreuna labele din fata si spuse:
-Doamne, binecuvinteaza aceste bucate. Amin!

----------------------------------------

Copiii stateau la rand pentru a servi pranzul in cantina unei scoli catolice. Pe un colt al mesei era o gramada de mere.
Maicutele lipisera pe tava cu merele un bilet pe care scria: "Ia doar unul, Dumnezeu te supravegheaza". Putin mai in fata, la capatul celalat al mesei, se afla o gramada mare de prajituri cu ciocolata.
Unul dintre copii a scris un bilet si l-a lipt pe tava: "Ia cate vrei, Dumnezeu supravegheaza merele!"

-------------------------------------------------

Compunere scrisa de un copil african: "Cand ma nasc, sunt Negru, cand cresc, sunt negru, cand stau la soare, sunt negru, cand mi-e frig, sunt negru, cand sunt speriat, sunt negru, cand sunt bolnav, sunt negru, iar cand mor, sunt tot negru. Iar tu, omule alb, cand te nasti, esti roz, cand cresti, esti alb, cand stai la soare, esti rosu, cand ti-e frig, esti albastru, cand esti speriat, esti galben, cand esti bolnav, esti verde, iar cand mori, esti cenusiu. Si tu ma numesti pe mine "de culoare"???

--------------------------------------

Bula se intalneste pe strada cu un prieten care il intreaba :
-Bula, am auzit ca ti-a murit soacra. Ia zi ce-a avut?
-Ceva bijuterii, un televizor color, si putine economii...
-Nu asta, vroiam sa intreb ce i-a lipsit ?
-Pai masina, o casa sau un apartament proprietate personala...
-Maaai Bula, vroiam sa stiu de ce a murit.
-Pai a fost la noi in vizita, eu i-am spus sa mearga in pivnita sa aduca
cartofi, sa facem piuree si gratare, ea a cazut pe scari si si-a rupt
gatul.
-Da! Ce ghinion! Si ce-ati facut atunci?
-Pai taitei cu branza ....

----------------------------

Un vanator si-a invitat prietenii sa le arate colectia sa de animale
impaiate.
-Uite, aici este un leu pe care l-am impuscat in Africa . Langa el,
oveverita, iar acolo in spate este soacra-mea.
-Dar ce zambitoare este! remarca unul dintre musafiri.
-Da, pentru ca pusca avea luneta si pana-n ultima clipa a crezut ca vreau
sa o fotografiez.

---------------------

WE superb !!!! Concediu placut celor care pleaca la mare / munte !!
ganesha
lol.gif lol.gif lol.gif Bestiale!!!
May
Mai stiti ca acum ceva timp a pus cineva pe forum un videoclip al unei tipe obeze care canta si infuleca carnati? Ei bine, tocmai am vazut-o pe tipa la tv la o emisiune in reluare... cred ca pe Antena3, si surprize surprize: este romanca stabilita in Germania. In timp ce i se lua inteviul, pe jumatate de ecran, se difuza videoclipul cu pricina )).gif
ganesha
CITAT(Maybeline @ 10-08-2007, 04:00 PM) *

Mai stiti ca acum ceva timp a pus cineva pe forum un videoclip al unei tipe obeze care canta si infuleca carnati? Ei bine, tocmai am vazut-o pe tipa la tv la o emisiune in reluare... cred ca pe Antena3, si surprize surprize: este romanca stabilita in Germania. In timp ce i se lua inteviul, pe jumatate de ecran, se difuza videoclipul cu pricina )).gif

Ruth Renner - Give me the Food? lol.gif Adica Miss Platnum, pardon cool.gif ... cica e cintareata mare si tare si difuzata pina la refuz de mtv-ul european. Acu'... zic si eu din vorbe, ca n-o am nici cu mtv-ul si nici cu muzica de o cinta ea, da' am citit prin zeare.
ina_ceva
Neatza!

Plec spre mare in curand, abia astept. yahoo.gif yahoo.gif

WE placut si voua wink1.gif !
Tulip
Buna dimineata!!

We placut si distractie placuta,fetelor! cheer.gif cheer.gif
bubbles
Neata.Week placut fetelor. pupic.gif Ina distractie placuta hug.gif
bubbles
Sa pun si o poza cu mine de ieri lol.gif .Am avut chef de imbracat o fusta mar 38 de acum 2 ani blink.gif .Sa vedeti ce a iesit .. nu bagati in seama fata ca incercam sa ii explic lui babu ca nu tine bine aparatul lol.gif .Poate aratam mai bine daca aveam ceva toc in picioare huh.gif Imagine

MOnic doar asta o am imbracata in costum sorry.gif Imagine
Mi`am luat pana la urma fusta de tul ca sa stea putin mai infoiata rochia smile.gif
dany
Neata !!

Distractie placuta , Ina !!

" La inceput a fost cuvantul. Iar Zeul Universal al Muzicii a dat din cap si a aparut rock-ul. In ora urmatoare a dat din maini si a aparut rap-ul. Dupa care a dat din picioare si a aparut pop-ul. Obosit de atata treaba si de masa copioasa de dimineata s-a dus la WC. Asa au aparut manelele. "
Tulip
CITAT(danyhoney @ 11-08-2007, 10:37 AM) *

Neata !!

Distractie placuta , Ina !!

" La inceput a fost cuvantul. Iar Zeul Universal al Muzicii a dat din cap si a aparut rock-ul. In ora urmatoare a dat din maini si a aparut rap-ul. Dupa care a dat din picioare si a aparut pop-ul. Obosit de atata treaba si de masa copioasa de dimineata s-a dus la WC. Asa au aparut manelele. "

)).gif )).gif lol.gif
dany
LA MULTI ANI ,MAY !!!!!!!!!!

Sa cresti mare si frumoasa naughty.gif

Imagine
Tulip
May,la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pupic.gif
May
Du-te ma si lasa-ma ca m-ai si speriat lol.gif. Trebuie sa ma avertizezi inainte sa faci asa ceva ca sunt slaba cu inima si ma inmoi imediat. Iei omul din lumea viselor si te astepti sa stie cine esti cand tu suni cu nr de Spania. Chiar, cum ai facut asta? blink.gif Mersi mult de tot hug.gif si sper ca nu am zis vreo tampenie )).gif

tulip pupic.gif
dany
lol.gif lol.gif Bueyyyyy, nu puteam sa sun din Spania , ti-e clar , nu ? tease.gif Am cartela pentru telefon si probabil de aia nu apare prefixul Germaniei blum.gif . Scuze ca te-am trezit doh.gif

Chestia e ca tu ai incercat sa ma suni inainte ...si m-am gandit ca esti treaza deja tease.gif
May
Fataaa lol.gif nu e vb ca m-ai trezit, e vb ca asa ceva nu se face.... a fost un atentat la inima mea lol.gif. Imagineaza-ti ca visam un barbat plin de ierburi pe picioare si eu il curatam si apoi imagineaza-ti cum imi storceam creierul ca sa imi amintesc ce dany din Spania cunosc eu lol.gif oricum, un cadou f frumos hug.gif. Fata ce voce mistoaca ai, parca esti pustoaica de 17 ani.... mama ce bani ai scoate la o anumita linie telefonica naughty.gif

Am incercat sa te sun? w00t.gif Ia stai asa...... Vaiii lol.gif acum citesc mesajul... cred ca mi s-a parut ca suna telefonul si nu am ajuns la tel si am sunat eu inapoi, ca asa fac, si apoi am oprit si m-am culcat.... alta explicatie nu gasesc lol.gif Deci ti-e clar pe ce lume sunt nu? lol.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 11-08-2007, 10:33 AM) *

Fataaa lol.gif nu e vb ca m-ai trezit, e vb ca asa ceva nu se face.... a fost un atentat la inima mea lol.gif. Imagineaza-ti ca visam un barbat plin de ierburi pe picioare si eu il curatam si apoi imagineaza-ti cum imi storceam creierul ca sa imi amintesc ce [b]dany din Spania cunosc eu[/b] lol.gif oricum, un cadou f frumos hug.gif. Fata ce voce mistoaca ai, parca esti pustoaica de 17 ani.... mama ce bani ai scoate la o anumita linie telefonica naughty.gif

lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(Maybeline @ 11-08-2007, 10:33 AM) *

Am incercat sa te sun? w00t.gif Ia stai asa...... Vaiii lol.gif acum citesc mesajul... cred ca mi s-a parut ca suna telefonul si nu am ajuns la tel si am sunat eu inapoi, ca asa fac, si apoi am oprit si m-am culcat.... alta explicatie nu gasesc lol.gif Deci ti-e clar pe ce lume sunt nu? lol.gif

E claaaaaarrrr !!!! Esti duuuuusaaaaa rau de tot !! tease.gif tease.gif

Sa nu mai vii sa spui ca esti normala ca avem aici dovada ca nu esti blum.gif
May
E vina ta oricum ca m-ai debusolat prin multe metode: m-ai facut sa cred ca ma suna cineva de aici, apoi ti-am auzit vocea incredibil de tanara si nu in utimul rand erai timida )).gif Na! pupic.gif
dany
lol.gif lol.gif Eu timida ???? lol.gif lol.gif lol.gif Ce , puii mei , era sa fac cand nu stiam ce sa mai zic ca tu dormeai pe tine lol.gif .
May
Te-am speriat, a? lol.gif Eu sunt mai infipta asa, cred ca ai observat lol.gif. Tu, draguta de tine: sunt dany.... Calaul de mine: care dany? ... tu:.... de pe forum.... Si s-a desteptat si cow.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Oricum, e primul cadou pe care l-am primit de ziua mea si care conteaza cu adevarat hug.gif
bubbles
La Multi Ani !!!! May pupic.gif pupic.gif pupic.gif Sa cresti mare ca frumoasa esti deja hug.gif si sa ai toata fericirea din lume
May
bubbles dar nu crezi ca sunt destul de mare? blink.gif vrei sa ma poti zarii de pe balcon? )).gif Mersiiii pupic.gif
dany

WE placut , neuroni !!!
crissy
May, la multi ani! Sa ai o zi frumoasa si lipsita de musafiri nepoftiti. floare.gif
bubbles
May unde esti tu mare? bataita.gif .Daca e sa te zaresc ,te zaresc din cauza ochilor tai frumosi taree :gove_rose: .Mi`ar fi placut sa am si eu ochi ca ai tai blum.gif

Si nu mai zic de plamani tease.gif
Ama.ro
La multi ani, May!
Un tort virtual din partea mea:
Imagine
ganesha
La Multi Ani, May! Am venit si eu cu un fel de Costel dupa mine, ca armasar deja ai primit mai sus blushing.gif lol.gif

Imagine
otilici
La Multi Ani fericiti May !!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sa ti se implineasca tot ce-ti doresti si sa ai parte numai de zile senine alaturi de Remy!
hug.gif pupic.gif pupic.gif
Ella79
LA MULTI MULTI ANI FERICITI MAY!!!!!!! [size=4][color=#FF99FF]
May
Multumesc din tot sufletul fetelor hug.gif

La noi tocmai a fost cutremur acum 15-20 min w00t.gif si a fost maricel ca l-a trezit pe Remy din somn. Eu de abia intrasem in baie si apoi am strigat la el sa se ridice din pat caci credea ca ii misc eu patul. A fost o experienta diferita fata de altele si cred ca din cauza blocului si ca stau la ultimul etaj. Ma refer la faptul ca nu am mai simtit ca ma ``zguduie`` ci am simtit ca ma ``leagana``. Ma mira f mult ca pisica torcea linistita pe langa picioarele mele si canarii cantau cu cateva secunde inainte... nici urma de agitatie la ei dry.gif. Ma sperie si mai mult ca acum 3-4 zile ma gandeam eu in sinea mea daca si in Spania sunt cutremure ca la noi caci nu am auzit nici o poveste despre ele asa cum auzi in tara. Mereu fac asa, cum ma gandesc la ceva ce nu prea are sanse sa se intaple curand, cum se intampla imediat... imi vine sa imi dau cu ciocanul peste creier doh.gif
Tulip
Buna dimineata!!!!!

May,saraca de tine,ce experienta!

Mie mi-e frica de cutremur de mooooor,cred ca de firca lui am facut asigurare la locuinta laugh.gif
May
Si mie mi-e teama, dar pe mine cel mai rau ma ingrozeste sunetul acela specific... wacko.gif
Tulip
CITAT(Maybeline @ 12-08-2007, 12:10 PM) *

Si mie mi-e teama, dar pe mine cel mai rau ma ingrozeste sunetul acela specific... wacko.gif

da....... sad.gif

si oamenii panicati care ies in fata blocului si striga "cutremur-cutremur".........ajungi sa te panichezi si tu si nu mai gandesti rational.....brrrrrrrrrrrrrrr
BLUELIFE
Buna,fetelor! yahoo.gif Mai am o zi si plec la mare yahoo.gif
May La multi ani,sa fi fericita sa ai parte de tot ce iti doresti in viata,si noi pe langa tine! doh.gif

Moaama,ce harnice ati fost... w00t.gif Ma duc sa va citesc din urma si apoi plec sa ma mai pregatesc ca parca vad ca tot uit ceva acasa doh.gif Bubbles te-am pomenit ,iubita cu atatea situatii de urgenta cred ca iar esti mai mult singura acasa sad.gif
Tulip
Poze
wink1.gif
Dumbo
Tulip , foarte frumoasa bebelusha ta.

Maybeline LA MULTI ANI!!! Sa inteleg ca atat de tare te-ai destrabalat de ziua ta incat ai cutremurat tot blocul?
w00t.gif

Azi nu am chef de nimic, la noi ploua cu galeata de ieri de la pranz. Si e o umezeala in aer de zapacesc.
Aveam chef de porumb fiert dar nu am gasit porumb in piata si mi-am luat pere. Poate e mai bine asa.
otilici
Tulip,esti o frumoasa si jumatate hug.gif pupic.gif .Iar Timea seamana tot mai mult cu taticul wink1.gif ,o dulceata de fetita pupic.gif
Ce locuri frumoase sunt acolo! Unde erati?
Tulip

Merci de complimente pupic.gif .....Chiar seamana Timea atat de mult cu tati? huh.gif Trebuie sa fac neaparat un baietel,poate el o sa semene cu mine blum.gif

Cele mai multe poze sunt facute la Sovata....duminica trecuta a fost organizata o expozitie cu masini de epoca....tipa in rochie alba e sora mea wink1.gif
Deea
http://www.flickr.com/photos/organize/?sta...157601311694345

poze de la mare...completare. Am si o poza cu f.u.n.d.u.l meu mare....aia e la oferta limitata smile.gif

May la multi ani fericiti! floare.gif

Tulip esti f.f.f. draguta! Pozele super si cele cu familia f. frumoase....tare draguti sunteti impreuna. Semeni cu sora ta.

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.