Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Tulip
CITAT(Deea @ 12-08-2007, 02:58 PM) *

http://www.flickr.com/photos/organize/?sta...157601311694345

poze de la mare...completare. Am si o poza cu f.u.n.d.u.l meu mare....aia e la oferta limitata smile.gif

May la multi ani fericiti! floare.gif

Tulip esti f.f.f. draguta! Pozele super si cele cu familia f. frumoase....tare draguti sunteti impreuna. Semeni cu sora ta.

Deea, pupic.gif Mie mi se pare ca nu am nimic in comun cu sorela,chit ca multe lume zice ca semanam......

Nu se vad pozele sad.gif
May
Multumesc floare.gif

tulip ce frumosi sunteti impreuna... Remy a zis: asa mare s-a facut Timea? laugh.gif

deea nici eu nu vad pozele sorry.gif
Deea
http://www.flickr.com/photos/organize/?sta...157601311694345

nu stiu de ce nu s-ar vedea...mai incercati acum, albumul e public...
otilici
Deea,tot nu se vad...ma trimite sa ma loghez.
May
Si la mine la fel sad.gif
ALICE
CITAT(Tulip @ 12-08-2007, 02:49 PM) *

Merci de complimente pupic.gif .....Chiar seamana Timea atat de mult cu tati? huh.gif Trebuie sa fac neaparat un baietel,poate el o sa semene cu mine blum.gif

Bebelusa mea, nu i-a mai crescut parul???????????? sad.gif Seamana si cu mami dar numai la ochi
lliliana
Sal Ness...nu-mi merge mess-ul la serviciu, dar, surpriza, merge Onedenul. Acasa ajung rar la calculator. Mi-e tare dor de voi. hug.gif Sunt bine si ba pup pe toate cu tot sufletelul meu. hug.gif
lliliana
Sal fete cucuiete. Va pup pe toate. pupic.gif Am crezut ca e jurnalul lui Ness. )).gif N-am fost atenta...batranetzea )).gif
Tulip
Buna ziua!!!!!

ce liniste pe forum....miroase a concedii )).gif )).gif )).gif

Buna,Lliliana!!!
anaoi
Hallo,

Monic, ai mp,

Deea ma trimite sa ma loghez, nu pot vedea pozele. mai incerc.

Imagine, pt neuroni
ALICE
Hai sa va mai pun niste poze de la Paintball
Deea
http://www.flickr.com/photos/10161553@N02/...57601311694345/

Pup fetele!

ce liniste pe aici...pe unde umblati?

stie cineva cand se intoarce Pisik din concediu?

am dat iar public la poze...sper ca acum sa se vada ceva.

CITAT(ALICE @ 13-08-2007, 01:43 PM) *

Hai sa va mai pun niste poze de la Paintball

smile.gif ce luptatoare de elita avem pe aici smile.gif
ceva vanatai....?
Tulip
Deea,sunt superbe pozele!!!!!!!Ai o bombonica de papusa,e dulce-dulce!!!

Iar tu arati ff. bine,chiar si dibn spate! tease.gif tease.gif tease.gif

Isi suge Alexia degetelul? smile.gif
Deea
CITAT(Tulip @ 13-08-2007, 01:57 PM) *

Deea,sunt superbe pozele!!!!!!!Ai o bombonica de papusa,e dulce-dulce!!!

Iar tu arati ff. bine,chiar si dibn spate! tease.gif tease.gif tease.gif

Isi suge Alexia degetelul? smile.gif

Multumesc!

da isi suge degetul .... nu-mi place dar nu pot s-o dezobisnuiesc, asa adoarme, cand e nervoasa isi baga degetul in gura si se linisteste.... am citit ca pana la 2-3 ani nu e o problema daca continua si dupa trebuie luate masuri.

despre mine... nu mai comentez smile.gif, noi ne vedem intr-un fel ceilalti altfel; oricum e bine ca nu par cat casa poporului smile.gif give_rose.gif
anaoi
hallo...mai termina, pe bune. arati super bine...
sa iti traiasca frumusetea de fata...
May
Am ramas asa w00t.gif cand am vazut pozele... cred ca nu ai oglinzi in casa deea )).gif

Acum fug ca mi-e teama de alice laugh.gif blum.gif

salut.gif
anaoi
v-am pupat...pe maine..
Deea
Pa Dyllysor, o dupa-amiaza placuta in compania Ioanei blum.gif
emu
Buna dimineata!!!
Am intrat sa va urez o saptamana placuta tuturor hug.gif
Susannah
Deea, arati extraordinar! Reaminteste-mi te rog, cate kilo si ce inaltime ai acum? Sa ma orientez un pic in spatiu si in privinta mea. Sa iti traiasca dulceata sa fie sanatoasa! Ai si un sot foarte "hot" naughty.gif sa iti traiasca si sa te iubeasca mult!
May
Are 80 de kg la 1,78 si arata beton naughty.gif

Milkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ella79
Tulip, esti foarte frumoasa! w00t.gif Iar Timeea mie mi s-a parut intotdeauna o fetita din revista. E superba. Si searama cu tine, mai ales in ultima poza. Sunteti o familie foarte foarte frumoasa si va sta asa bine impreuna!!

Eu... astept concediu. Mai am 4 zile care sper sa treaca repede. Maine ma duc la birou abia la 12, miercuri e ziua mea, deci o sa treaca repede, iar joi si vineri prevad ca o sa ma uit non stop la ceas. Ma asteapta 3 saptamani de vacanta... mi se pare ireal de frumos! N-am avut in viata mea atata concediu... yahoo.gif
Sunt suparata ca am pus pe mine si nu-mi place deloc cum arat, mai ales in costum de baie. doh.gif Acum nu prea mai am ce sa fac, ca oricum in Turcia e aproape imposibil sa tii dieta. Dar cand ma intorc ma pun pe treaba.
Mi-e dor de voi pt ca nu prea am avut timp sa citesc in ultimele 2 - 3 luni. A fost un an extrem de agitat pt mine, dar sper ca din septembrie sa ma mai linistesc, viata mea sa intre iarasi pe fagasul normal.

Anna
CITAT(Maybeline @ 13-08-2007, 07:04 PM) *

Are 80 de kg la 1,78 si arata beton naughty.gif

Milkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cheer.gif cheer.gif cheer.gif

pupic.gif Ti-a fost dor de mine nu? devil.gif devil.gif

I'm back!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Sa vezi ce surpriza haioasa am pt tine May, numa sa descarc pozele hug.gif
Deea
CITAT(Susannah @ 13-08-2007, 06:27 PM) *

Deea, arati extraordinar! Reaminteste-mi te rog, cate kilo si ce inaltime ai acum? Sa ma orientez un pic in spatiu si in privinta mea. Sa iti traiasca dulceata sa fie sanatoasa! Ai si un sot foarte "hot" naughty.gif sa iti traiasca si sa te iubeasca mult!

asa cum a zis May am 1.78 si 80kg....sper sa ajung pana la sf. anului la 70.

Multumesc de complimente! give_rose.gif
emu
Ana, a cui e rochia din poza 122?
Anna
CITAT(emu @ 13-08-2007, 09:35 PM) *

Ana, a cui e rochia din poza 122?

Sunt haine traditionale ardelenesti, a fost a strabunicii mele, la fel ca si camasa, hainutza albastra si cea neagra cu model.
Dumbo
Buna seara.
Iaca am venit si eu acasa.

Azi am fost dezastru in ceea ce priveste mancarea. Mi-am amintit pe la ora 2 ca nu am apucat sa mananc, bausem numai o cafea de dimineata asa ca am mai gasit numai un sanwich cu ton. Seara am dat-o in bara cu o salata de pui. bang.gif Sunt infernala.
ganesha
CITAT(Deea @ 13-08-2007, 10:19 AM) *

asa cum a zis May am 1.78 si 80kg....sper sa ajung pana la sf. anului la 70.

Deea, cre'ca daca ai sa pui poze SI atunci, n-o sa mai aiba nimeni curaj sa mai puna poze pe forum lol.gif Arati demential de pe-acuma! floare.gif
dany
buna seara !!

Tulip - sunteti o familie tare frumoasa !!

Deea - te OMOR daca mai spui ca nu arati bine !!! Pe mine m-ai dat pe spate !!!!! Serios !!!! Si.....cum a spus si ganesha .....daca ne pui poze la 70 kg .....eu , personal , ma duc sa ma impusc ! Vei arat mai mult decat senzational !!!!

May ....Anna ...Milkaaa ???? Am pierdut ceva ???? lol.gif

Anna
- super faine pozele !!!!!
emu
CITAT(annaiss_derrian @ 13-08-2007, 03:16 PM) *
Sunt haine traditionale ardelenesti, a fost a strabunicii mele, la fel ca si camasa, hainutza albastra si cea neagra cu model.

nu pot sa nu remarc starea exceptionala in care au fost pastrate wink1.gif
Anna
CITAT(emu @ 13-08-2007, 11:27 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 13-08-2007, 03:16 PM) *

nu pot sa nu remarc starea exceptionala in care au fost pastrate wink1.gif

Da, asta asa e. Sa vezi ce material si ce lucratura, m-au impresionat si pe mine.

Dany povestea cu Milka e cam asa... devil.gif asta de May imi zice asa.
S-au dus vremurile cu Romatrika am ajuns la cow.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ina_ceva
La multi ani, may! Sa fii fericita alaturi de remy wink1.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
May
Multumesc ina pupic.gif

dany ii zic milka anei caci are niste gene de vacuta baltata naughty.gif. Ce mai faci? hug.gif
May
Si prim-plan cu ana lol.gif

Medeea bine ai venit pe la noi floare.gif
ganesha
CITAT(Maybeline @ 13-08-2007, 02:06 PM) *

Ce... tzpana e, ca sa zic asa lol.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 01:06 AM) *

)).gif )).gif Ce nu-ti place>? Special pt tine am pozat naughty.gif naughty.gif blum.gif
May
CITAT(annaiss_derrian @ 14-08-2007, 12:09 AM) *

)).gif )).gif Ce nu-ti place>? Special pt tine am pozat naughty.gif naughty.gif blum.gif

Mi-am dat seama give_rose.gif manca-te-as lol.gif
MEDEEA

Bine v-am gasit!
Am cetit si eu cate ceva sa pot sa ma introduc )).gif
Imi place gasca vostra...sper sa dau si eu putina culoare aici )).gif
Ceva pentru voi.....
May
Pentru cele care nu stiu, medeea are 30 de ani, 1.64 si 103 kg si nu s-a decis ce dieta sa tina. Daca se decide sa tina WW o sa o ajutam, nu-i asa fetelor? wink1.gif

medeea la noi trebuie sa vii cu picanterii de genul: sot, copil, amant, pretendent...alea alea ca intre fete naughty.gif de unde esti, cu ce te ocupi si tot tacamul floare.gif
MEDEEA
CITAT(MEDEEA @ 14-08-2007, 01:27 AM) *

Bine v-am gasit!
Am cetit si eu cate ceva sa pot sa ma introduc )).gif
Imi place gasca vostra...sper sa dau si eu putina culoare aici )).gif
Ceva pentru voi.....

A...si parca am citit ca e ziua cuiva...sau a fost...sunt obosita...
LA MULTI ANI CU SANATATE!!!!!!!!!!
May
A fost ziua mea, sa traiesc si sa nu imbatranesc cheer.gif mersi hug.gif
MEDEEA
CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 01:32 AM) *

Pentru cele care nu stiu, medeea are 30 de ani, 1.64 si 103 kg si nu s-a decis ce dieta sa tina. Daca se decide sa tina WW o sa o ajutam, nu-i asa fetelor? wink1.gif

medeea la noi trebuie sa vii cu picanterii de genul: sot, copil, amant, pretendent...alea alea ca intre fete naughty.gif de unde esti, cu ce te ocupi si tot tacamul floare.gif

Mey...amant inca nu am ,dar promit ca va anunt cand voi avea )).gif )).gif )).gif (cine stie) wacko.gif
Sot am si am si un baietel de 5 ani si de la sarcina am ramas cu surplusul asta mare de kg... devil.gif
Sunt o f mare pofticioasa blushing.gif Sa-mi fie rusinica blushing.gif
Momentan lucrez acasa ...hartogaraie biggrin.gif

CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 01:34 AM) *

A fost ziua mea, sa traiesc si sa nu imbatranesc cheer.gif mersi hug.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
La cat mai multe veri! pupic.gif Cat ai facut? huh.gif
dany
Bine ai venit , Medeea !!!! give_rose.gif
Vad ca te-a luat May tare inainte sa incepem noi )).gif . Deci ...asteptam detalii despre tine : ce ai in dotare ? Sot , copil , nepoti , catel , purcel ??? Am citit ca nu stii ce dieta sa tii ...daca te vei axa pe WW te vom ajuta cu mare placere !!!! DAR ....nu va fii usor la inceput !! Eu as zice ca , daca ai timp , sa citesti un pic din urma ...sau macar sa citesti la subiectul "diete" ceva despre WW. Noi , cele care am tinut ( sau mai tinem inca ) WW suntem multumite !!! WW e , de fapt , un stil de viata sanatos .... nu e o dieta .

May - mi-a explicat Romatrika ce si cum cu Milka blum.gif )).gif Ce mai fac ??? Pai..... ma invart pe aici prin casa si tot timpul mai gasesc ceva de facut doh.gif doh.gif Oare cand se va termina ?? tease.gif Tu ce faci ? L-ai expediat pe Remy la somn , l-ai terminat ? lol.gif
May
Am implinit venerabila varsta de 21 de ani )).gif

Sa iti traiasca baietelul si sa se faca mare si sanatos, cand oi vrea sa il insori, vezi ca sunt fetite pe forum disponibile )).gif. Avand in vedere ca esti pofticioasa, cred ca tii s-ar potrivi dieta WW deoarece este o dieta in care poti sa mananci orice vrei, dar in limita bunului simt.
MEDEEA
CITAT(danyhoney @ 14-08-2007, 01:39 AM) *

Bine ai venit , Medeea !!!! give_rose.gif
Vad ca te-a luat May tare inainte sa incepem noi )).gif . Deci ...asteptam detalii despre tine : ce ai in dotare ? Sot , copil , nepoti , catel , purcel ??? Am citit ca nu stii ce dieta sa tii ...daca te vei axa pe WW te vom ajuta cu mare placere !!!! DAR ....nu va fii usor la inceput !! Eu as zice ca , daca ai timp , sa citesti un pic din urma ...sau macar sa citesti la subiectul "diete" ceva despre WW. Noi , cele care am tinut ( sau mai tinem inca ) WW suntem multumite !!! WW e , de fapt , un stil de viata sanatos .... nu e o dieta .

May - mi-a explicat Romatrika ce si cum cu Milka blum.gif )).gif Ce mai fac ??? Pai..... ma invart pe aici prin casa si tot timpul mai gasesc ceva de facut doh.gif doh.gif Oare cand se va termina ?? tease.gif Tu ce faci ? L-ai expediat pe Remy la somn , l-ai terminat ? lol.gif

Cred ca ma apuc de ww...ma enerveaza ca se slabeste greu devil.gif
Dar e mai permisiv....pot sa pap si dulce cheer.gif
Stiu ce e ww...am mai avut tentative sa-l tin ,dar nu stiam exact daca da rezultate rolleyes.gif
Voi ce rezultate aveti?
May
dany adevarul e ca ne-am terminat reciproc, el de ceva mai multe ori pe mine decat eu pe el blushing.gif vai vai ce porcarele vorbim lol.gif. Nu e la somn, se bate cu monstrii la pc-ul lui )).gif
dany
Mda.....am fost cam inceata ....saraca Medeea deja explicase ce -si -cum e cu ea si eu inca eram la stadiul de intrebat . Asta e ....iertati o batranica , nu ??? Plsssss !!!!

In alta ordine de idei : ce poza ai pus tu acolo , Medeea ??? Sunt doar sucuri ? Sau sunt cocktail-uri ? Daca sunt cocktail-uri ....pregasteste-te de alergat maine cand intra Dylly ( ANAOI ) !!!! Ea e experta noastra in cocktail-uri )).gif )).gif Sau ...poate picati la mica-intelegere ....mai stii ? )).gif
May
medeea eu tin WW cam de un an si am slabit 14 kg dar nu am tinut tot timpul corect... ca daca ma tineam de treaba acum nu mai aveam probleme de greutate. doh.gif
MEDEEA
CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 01:43 AM) *

Am implinit venerabila varsta de 21 de ani )).gif

Sa iti traiasca baietelul si sa se faca mare si sanatos, cand oi vrea sa il insori, vezi ca sunt fetite pe forum disponibile )).gif. Avand in vedere ca esti pofticioasa, cred ca tii s-ar potrivi dieta WW deoarece este o dieta in care poti sa mananci orice vrei, dar in limita bunului simt.

Asa zic si eu naughty.gif
Merci de urare si ce n-as da sa mai am si eu 21 de ani ,atunci aveam 60 de kg w00t.gif
May
Poate te incumeti sa pui si poze cu tine medeea naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.