Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
MEDEEA
CITAT(danyhoney @ 14-08-2007, 01:47 AM) *

Mda.....am fost cam inceata ....saraca Medeea deja explicase ce -si -cum e cu ea si eu inca eram la stadiul de intrebat . Asta e ....iertati o batranica , nu ??? Plsssss !!!!

In alta ordine de idei : ce poza ai pus tu acolo , Medeea ??? Sunt doar sucuri ? Sau sunt cocktail-uri ? Daca sunt cocktail-uri ....pregasteste-te de alergat maine cand intra Dylly ( ANAOI ) !!!! Ea e experta noastra in cocktail-uri )).gif )).gif Sau ...poate picati la mica-intelegere ....mai stii ? )).gif

Eu zic ca sunt sucuri naturale! grin.gif
Pt batranica... give_rose.gif floare.gif
May
Batranica se da la tuica si tu ii dai suc? lol.gif
MEDEEA
CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 01:49 AM) *

Poate te incumeti sa pui si poze cu tine medeea naughty.gif

Incerc naughty.gif
Dar voi de unde sunteti...eu sunt de pe langa Bucuresti! naughty.gif
dany
CITAT(MEDEEA @ 14-08-2007, 12:45 AM) *

Cred ca ma apuc de ww...ma enerveaza ca se slabeste greu devil.gif
Dar e mai permisiv....pot sa pap si dulce cheer.gif
Stiu ce e ww...am mai avut tentative sa-l tin ,dar nu stiam exact daca da rezultate rolleyes.gif
Voi ce rezultate aveti?

Ce inseamna pentru tine "se slabeste greu " cu WW ????? NORMAL e intre 500 gr - 1 kg / saptamana !!! ASTA LA INCEPUT SI DACA NU AI MAI TINUT 1000 DE DIETE INAINTE !!!!!

Rezultatele noastre ? Cel mai bine ar fi sa spuna fiecare personal ....EU am slabit 9 kg si m-am lasat ( motive diverse ) si am luat inapoi 8 kg IN 2 ANI !!!! sotul meu a slabit 15 kg in cam 3 luni in 2006 , s-a lasat de numarat si a luat 3KG de atunci !!!!!

Alte fete au slabit si s-au mentinut - Miha , Deea ( arata super-beton chiar daca nu recunoaste ) .......Daconst ( in concediu acum ) a nascut in ianuarie si de atunci a dat jos cam 30 kg ( sper sa nu gresesc ) ...etc ...

May - sa spuna singura cat a slabit de arata atat de sexoasa acum !!

Deci se poate !!!!

CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 12:51 AM) *

Batranica se da la tuica si tu ii dai suc? lol.gif

Shhhhhhhhtttttttt !!!!! Trebuie sa ma dai tu repede de gol box.gif box.gif tease.gif

CITAT(MEDEEA @ 14-08-2007, 12:51 AM) *

CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 01:49 AM) *

Poate te incumeti sa pui si poze cu tine medeea naughty.gif

Incerc naughty.gif
Dar voi de unde sunteti...eu sunt de pe langa Bucuresti! naughty.gif

Sunt multe fete din Bucuresti pe aici !!!! Se fac si intalniri ....care nu au de a face cu WW lol.gif de obicei ele intra "pe zi" lol.gif . May si eu suntem in strainezia si ne mai apuca damblalele la ore din astea imposibile lol.gif
May
Da, daconst, una din proaspetele mamici a dat jos 30 de kg cam in 6 luni

Eu sunt din Ploiesti, dar de 2 ani locuiesc in Madrid. In septembrie vin in vacanta si poate o sa ne vedem daca vii la una din intalnirile neuronilor floare.gif

dany pai deh, daca noi stam acasa si nu muncim ca altii grin.gif putem sa stam la taclale la orele astea biggrin.gif
MEDEEA
CITAT(danyhoney @ 14-08-2007, 01:57 AM) *
Sunt multe fete din Bucuresti pe aici !!!! Se fac si intalniri ....care nu au de a face cu WW lol.gif de obicei ele intra "pe zi" lol.gif . May si eu suntem in strainezia si ne mai apuca damblalele la ore din astea imposibile lol.gif
Pai 1000 de diete nu cred ca am tinut ,dar vreo 5 le-am incercat.... naughty.gif
Si ma refer la faptul ca se slabeste doar atat intr-o saptaman,dar explicatie e f simpla ...e normal doar papi ce-ti place cu masura! naughty.gif
Fetelor va dati seama ca pentru mine e foarte motivant sa dau jos mai repejor! sorry.gif

CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 01:59 AM) *

Da, daconst, una din proaspetele mamici a dat jos 30 de kg cam in 6 luni

Eu sunt din Ploiesti, dar de 2 ani locuiesc in Madrid. In septembrie vin in vacanta si poate o sa ne vedem daca vii la una din intalnirile neuronilor floare.gif

dany pai deh, daca noi stam acasa si nu muncim ca altii grin.gif putem sa stam la taclale la orele astea biggrin.gif

Super-tare ...si eu sunt din Ploiesti..in ce zona a orasului stai? blum.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 12:59 AM) *

Bueyyyyy....deciiiiiiiiiiiiii...vreau sa te anunt ca .... am muncit azi de mi-au sarit ochii doh.gif . Daca tot nu am avut net ...am calcat de mi-au sarit capacele , am pus o imitatie de gresie in baia de jos cu al meu ( mai mult el dar ...eu am asistat ) , am "ascuns " cablurile electrice din beci , am fost cu bicicleta la cumparaturi , am facut cina , am udat gradina .....Mai vrei ????? lol.gif lol.gif Nu iti spun ce am de facut maine ca zici ca am innebunit grin.gif
May
Normal ca e motivant dar gandeste-te ca decat sa adopti o dieta cu care sa slabesti 10 kile pe luna si apoi sa iei 20 inapoi cand incepi si tu sa mananci ca un om normal, mai bine gandeste-te ca la anu` pe vremea asta vei avea cel mult 5-10 kg in plus, iar cele pe care le-ai dat jos nu se vor mai intoarce imediat cum bagi o bucatica de ciocolata in gura.

Pai dany, munca d-asta am facut si eu: facut curat in toata casa, mers la cumparaturi, facut 2 feluri de mancare dar na, daca nu ne plateste nimeni, nu se pune )).gif
MEDEEA
CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 02:05 AM) *

Normal ca e motivant dar gandeste-te ca decat sa adopti o dieta cu care sa slabesti 10 kile pe luna si apoi sa iei 20 inapoi cand incepi si tu sa mananci ca un om normal, mai bine gandeste-te ca la anu` pe vremea asta vei avea cel mult 5-10 kg in plus, iar cele pe care le-ai dat jos nu se vor mai intoarce imediat cum bagi o bucatica de ciocolata in gura.

Ok...m-ati convins...de maine ww! cheer.gif
Gasesc un tabel pe aici si calculul punctelor?
May
WW cheer.gif
dany
CITAT(MEDEEA @ 14-08-2007, 01:03 AM) *

Pai 1000 de diete nu cred ca am tinut ,dar vreo 5 le-am incercat.... naughty.gif
Si ma refer la faptul ca se slabeste doar atat intr-o saptaman,dar explicatie e f simpla ...e normal doar papi ce-ti place cu masura! naughty.gif
Fetelor va dati seama ca pentru mine e foarte motivant sa dau jos mai repejor! sorry.gif

Exact cum ai spus si tu : se mananca sanatos cu WW !!!!!!!!!!!! Vrei sa dai 5 kg / saptamana jos si dupa ce papi ceva nepermis sa vezi ca le pui la loc intr-o zi ????? Nu cred ! Asa ca ....ia-o incetisor ... tine-te de puncte si de regulile WW si .... vei fii multumita !!! GARANTAT !!!

Ce inseamna "repejor" pentru tine ??? Ziceai ceva de 40 kg , nu ? In mod normal , cu WW tinut strict , ai putea da jos cam 1 kg / saptamana . DAR....la inceput s-ar putea sa nu ai rezultate ...pana pricepe corpul tau ce vrei sa faci cu el . Intrebarea e : ai vointa necesara ???? Daca da ... e perfect !!!!

Pi.Es: Ce buna sunt la dat sfaturi doh.gif

Hmmmmm...May mi-o ia tot timpulm inainte lol.gif lol.gif

May
dany zici ca esti prezentator de talk show lol.gif : ai vointa necesara?!!! ai tot ce iti trebuie?!!! si tu poti fi un invingator!!!! oare cum or suna toate astea cu vocea ta de om bland? )).gif

Eu sunt speedy gonzales, mey, nu stiai? naughty.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 01:07 AM) *

Pai dany, munca d-asta am facut si eu: facut curat in toata casa, mers la cumparaturi, facut 2 feluri de mancare dar na, daca nu ne plateste nimeni, nu se pune )).gif

blum.gif blum.gif blum.gif Ba se pune .....daca ne primim recompensa altfel ....De ce trebuie sa fim platite mereu cash ??? lol.gif
May
Chestia e ca ori gandim la fel, ori ma plagiezi )).gif
MEDEEA
CITAT(danyhoney @ 14-08-2007, 02:11 AM) *

CITAT(MEDEEA @ 14-08-2007, 01:03 AM) *

Exact cum ai spus si tu : se mananca sanatos cu WW !!!!!!!!!!!! Vrei sa dai 5 kg / saptamana jos si dupa ce papi ceva nepermis sa vezi ca le pui la loc intr-o zi ????? Nu cred ! Asa ca ....ia-o incetisor ... tine-te de puncte si de regulile WW si .... vei fii multumita !!! GARANTAT !!!

Ce inseamna "repejor" pentru tine ??? Ziceai ceva de 40 kg , nu ? In mod normal , cu WW tinut strict , ai putea da jos cam 1 kg / saptamana . DAR....la inceput s-ar putea sa nu ai rezultate ...pana pricepe corpul tau ce vrei sa faci cu el . Intrebarea e : ai vointa necesara ???? Daca da ... e perfect !!!!
Ha..ha..normal ca n-am devil.gif Altfel eram manechin acum yahoo.gif
Dar cu sustinere din partea voastra poate reusesc! cheer.gif

Pi.Es: Ce buna sunt la dat sfaturi doh.gif

May
CITAT(danyhoney @ 14-08-2007, 01:14 AM) *

blum.gif blum.gif blum.gif Ba se pune .....daca ne primim recompensa altfel ....De ce trebuie sa fim platite mereu cash ??? lol.gif

``Aia`` nu e recompensa buey, aia e obligatia morala a barbatului lol.gif
MEDEEA
CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 02:13 AM) *

dany zici ca esti prezentator de talk show lol.gif : ai vointa necesara?!!! ai tot ce iti trebuie?!!! si tu poti fi un invingator!!!! oare cum or suna toate astea cu vocea ta de om bland? )).gif

Eu sunt speedy gonzales, mey, nu stiai? naughty.gif

Te-am intrebat ceva?Nu ai vazut? hug.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 01:13 AM) *

Si ce ? Nu am dreptate ???? Aceleasi cuvinte mi s-au spus si mi la inceput si m-au ajutat .

Care voce blanda , mey ?????? Sa ma auzi cand sunt suparata sau fffffff serioasa .... o iei la goana lol.gif
May
Medeea mai bine zii direct comentariul tau ca daca mai citezi si pe altul nu mai intelegem nimic rolleyes.gif, sau citeaza bucati mai mici grin.gif

CITAT(danyhoney @ 14-08-2007, 01:16 AM) *

Care voce blanda , mey ?????? Sa ma auzi cand sunt suparata sau fffffff serioasa .... o iei la goana lol.gif

Da, da, cum sa nu... mi-e frica deja lol.gif cred ca nici nu cresc decibelii cand tipi tu blum.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 01:14 AM) *

Chestia e ca ori gandim la fel, ori ma plagiezi )).gif

Heyyyyyyy, eu sunt baba pe aici asa ca ...TU ma plagiezi . Stii ce vreau sa spun si te bagi repede in fata blum.gif grin.gif

Vezi ca te-a intrebat Medeea ceva si nu ai raspuns !!! Ntz, ntz ,ntz !!!
May
Sa nu mai vad morcov in viata mea daca vad intrebarea acum... poti sa repeti? unsure.gif
dany

Adica te-a intrebat in ce parte a orasului Ploiesti stai / ai stat !!!!!!!
MEDEEA
[quote name='Maybeline' date='14-08-2007, 02:17 AM' post='86676']
Medeea mai bine zii direct comentariul tau ca daca mai citezi si pe altul nu mai intelegem nimic rolleyes.gif, sau citeaza bucati mai mici :grin
Nu prea stiu cum...scuze! floare.gif
May
In nord )).gif si tot nu vad unde m-a intrebat doh.gif

Aaaaa pe pagina cealalta... vazusi acum )).gif

Tu unde stateai in Pl? w00t.gif
dany
Buna dimineata ,soare !!!!! te-ai trezit si ai citit intrebarea ???? Super blum.gif grin.gif tease.gif
May
Soareleeee meuuuuuu ai rasarit in viata mea stiu euuuuuu yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

A aparut si mama lui cupilu crocodilu hug.gif
MEDEEA
CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 02:24 AM) *

In nord )).gif si tot nu vad unde m-a intrebat doh.gif

Aaaaa pe pagina cealalta... vazusi acum )).gif

Tu unde stateai in Pl? w00t.gif

In sud... pupic.gif
Fetele va tzuc si va spun somnic pufos!
De maine ww.....am zis!
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
May
Eu am invatat in sud, am facut liceul la Administrativ cheer.gif Noapte buna hug.gif
dany
Daaaaaa, mama lu` cupilu crocodilu o va ajuta pe Medeea cu sfaturi filozofice tareeeee bune !!!!!! Si daca NICI atunci nu e sigura Medeea ca e bine sa tina WW ......nu mai stiu ce sa zic !!!!

Hai , A , pune artileria ta de cunostinte la bataie !!!! Asa mai invatam si noi cate ceva , SIGUR !!!!!! hug.gif
May
Pun pariu ca mama lui cupilu crocodilu stie sa faca bombe )).gif

Mai stau 10 min si merg la somn, vreau nu vreau, ca daca nu ma culc eu nu se culca nici morcoveatza al meu doh.gif
dany
Va spun si eu noapte buna , somn usor si vise placute !!!!!Imagine Imagine

Maine de dimineata merg la spital la o amica sad.gif
May
CITAT(danyhoney @ 14-08-2007, 01:37 AM) *

Maine de dimineata merg la spital la o amica sad.gif

Bine ca ne arunci vestea asa de final sad.gif

Noapte buna pupic.gif
dany

Medeea , de maine asteptam meniurile tale scrise aici ....daca gresesti ceva te vom corecta , fii sigura !!!!! Asa vei invata sa punctezi corect !!! Si ...daca nu gasesti un aliment in lista de puncte sau gatesti ceva si nu stii cum sa punctezi : intreaba !!!!!!!!!!!!!!!!!

CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 01:39 AM) *

Bine ca ne arunci vestea asa de final sad.gif

N-am vrut sa stric buna dispozitie de aici cu o problema personala ....scuze hug.gif

Somnic usor !!!
ganesha
Stati asa ca mama lu' cupilu' crocodilu' a pierdut siru', din cauza de cupil crocodil care si-a alungat propria muma de la calc pentru a-si satisface el insusi craving-urile de jocuri online.

Deci: cum, care, cind, unde, cu cine, si mai ales... de ce? blushing.gif
Ama.ro
Neata!O cafeluta vrea cineva?
Imagine

Bine ai venit, Medeea!Cred ca ai vazut cea mai buna alegere cu ww-ul. smile.gif E cea mai echilibrata dieta, pe mine m-a ajutat ff mult.
Fetele, hai sa va povestesc..ca ma mananca limba.De azi ma apuc de invatat matematica. devil.gif
Sotul meu se tot chinuie de cativa ani sa termine si el facultatea si se impiedica de un anumit examen.Deja nici macar nu mai invata pt el..asa ca m-am hotarat sa-l ajut.A zis ca altfel nu invata decat daca invat si eu cu el..parca e copil mic.Asa ca azi am de invatat un curs, dupa care il discutam(cand vine el acasa). )).gif
Of, viata mea!Cum naiba sa reusesc eu acum sa invat ecuatii diferentiale, materie de facultate??
Da' n-am ce face..fac orice pt ca el sa invete..
Deea
NeataMultumesc de cafeluta Ama.

Ieri n-ati scos nici 3 cuvinte si aseara....ce gurese ati fost! Vad ca m-ati "studiat" smile.gif ... las ca o sa caut o poza de la 70 de kg. sa vedeti ca nu sunt chiar asa top model smile.gif . probabil ca nu se vad cele 80 de kg atat din cauza ca sunt inalta cat si pt. ca am facut f. mult sport de cand eram mica.

Bun venit Medeea si spor la alungat kg....sa nu le alungi prea repede ci incet si bine! 500g-1kg pe saptamana sunt arhisuficiente.

Ama.ro
Deea, m-am uitat si eu pe pozele alea si chiar vroiam sa-ti zic ca nu se vad kg alea in plus.Ce sporturi ai facut?
doh.gif Eu acum vad..cafeaua aia pare mai mult inghetata. )).gif )).gif
May
Neatza sleep.gif
ALICE
Neata buna lazy.gif
Deea
Ama am facut inot de pe la 4 ani, dar nu de performanta apoi am facut 10 ani baschet dupa care am continuat ...cu intreruperi mai mici sau mai mari sa alerg, sa fac sport acasa, sa merg la aerobic, fitness...Acum de 6-7 luni insa nu am ma facut nimic, decat mers pe jos cat de mult si de cate ori am ocazia.
axe10
Buna dimineata!

Ce bine e cand esti liber...m-am intors ieri de la tara dar abia azi am apucat sa va citesc....
Medeea, bine ai venit si spor la slabeala...
Deea, eu sunt aproape de tine ca inaltime (177cm) am acum 77kg si tot nu arat asa bine...problema mea e burta(ca burtica nu pot sa-i spun) si fara abdomene nu o sa scap niciodata de ea. De asemenea am niste sunculitze pe spate...dar tu arati f bine....cred ca ti s-a stricat cantarul!

Am petrecut 3 zile jumate cu copilul meu de care mi-era tare dor, ne-am dus la balci (m-am dat cu ea in "valurile marii" si mi se facuse o frica...dar m-am tinut tare sa nu se prinda pitica si sa nu prinda frica), nu m-am betivanit (cu toate ca si mama si soacra sunt Marii) si singura abatere a fost o felie de tort duminica. In rest m-am uitat la ceilalti cum se infrupta si eu am baut apa...deh...
Am mancat gratar de pui, saramura de crap, fructe...
Am venit acasa si am gatit ca era gol frigiderul dar ieri nu m-am simtit prea bine si nu am mancat de pranz decat pe la 18 o musaca de vita cu vinete si dovlecei.

bubbles
Neata .O zi frumoasa va doresc pupic.gif
Anna
Neatza!

Am pus pozele din vacanta, sunt in semnatura. Poze de la Omu.

Va pup pe toate! pupic.gif hug.gif
May
Tocmai mi-am dat seama ca implinirea a 21 de ani inseamna 1 punct in minus la WW )).gif
ALICE
Naspa May.Asta da dezavantaj lol.gif
Amazoana
Neata si din partea mea
May
CITAT(ALICE @ 14-08-2007, 10:14 AM) *

Naspa May.Asta da dezavantaj lol.gif

Mai grav e ca in max 2 luni o sa trebuiasca sa scad iar un punct sorry.gif )).gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 11:28 AM) *

Mai grav e ca in max 2 luni o sa trebuiasca sa scad iar un punct sorry.gif )).gif

De ce May? dry.gif
Pisik
Hello!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif

Am revenit si eu, sunt inca chiauna, de maine incep serviciul, acum am trecut doar sa va pup dulce, revin cu poze si impresii ori azi mai pe seara ori maine, poimaine, dar promit ca incerc sa fie cat mai repede.

A fost super, am peste 1000 de poze, o sa selectez unele reprezentative sa ilustreze povestile.

Bun venit fetelor noi!

Am citit si eu printre randuri, stiu ca Alice si Axe s-au apucat deMonti, mult succes!

May, La Multi Ani cu intarziere!

Deea, arati demential. Eu la 72 (cate am acum, din nou blushing.gif ) si aceeasi inaltime cu tine nici nu visez sa arat asa vreodata (sportul, bata-l vina doh.gif )

In rest, nu mai stiu, nu mai retin, ne reauzim mai tarziu, fug prin casa, ca nici de mancat nu am apucat si bate babu din picior langa mine ca il neglijez laugh.gif

Pupicei pupic.gif
Anna
Bine ai revenit Pisik!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif
Te asteptam cu detalii give_rose.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.