Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
May
Bine ai revenit pisik cheer.gif cheer.gif cheer.gif

dulci pt ca o sa schimb prefixul la kg wink1.gif
otilici
Wow,felicitari May,esti harnicuta cheer.gif
MEDEEA
[b] salut.gif Neata fete cucuiete! yahoo.gif
Eu de azi tin ww ...am zis!
O sa-mi calculez cate pct am voie si o sa pap si supa de varza ca-mi place...cate pct o avea o portie? huh.gif
Iar seara o sa intru la raport....
Va poop si o zi buna va doresc!
PS.Stie careva cate kalorii are un punct sau cum sa fac sa nu depasesc totusi nr de puncte ,dar nici nr de kalorii?
O zi buna gagicutzelor!!!!!!!!!!! cheer.gif
ALICE
CITAT(MEDEEA @ 14-08-2007, 01:03 PM) *

salut.gif Neata fete cucuiete! yahoo.gif
O sa-mi calculez cate pct am voie si o sa pap si supa de varza ca-mi place...cate pct o avea o portie? huh.gif

Zi ce mai bagi in ea
MEDEEA
CITAT(ALICE @ 14-08-2007, 01:06 PM) *

CITAT(MEDEEA @ 14-08-2007, 01:03 PM) *

salut.gif Neata fete cucuiete! yahoo.gif

Zi ce mai bagi in ea

Pai....legume(rosii 2 buc,putina telina,ardei,dovlecel,varza si putin secretul gustului,putin ulei si bors)
Atat! hug.gif
ALICE
CITAT(MEDEEA @ 14-08-2007, 01:11 PM) *

Pai....legume(rosii 2 buc,putina telina,ardei,dovlecel,varza si putin secretul gustului,putin ulei si bors)
Atat! hug.gif

Pai punctezi uleiul.Vezi cate lingurite pui.E 1 p lingurita.Si borsul cred ca ar trebui punctat.Fetelor??????????
dany
Salutare !!

Bine ati revenit , Pisik ( asteptam cumintele poze ) si Lavinia give_rose.gif

Medeea , daca nu pui ulei deloc in ciorba va avea 0 p !!!! Eu nu stiu sa se puncteze borsul .
MEDEEA
CITAT(ALICE @ 14-08-2007, 01:31 PM) *

Atat! hug.gif

Pai punctezi uleiul.Vezi cate lingurite pui.E 1 p lingurita.Si borsul cred ca ar trebui punctat.Fetelor??????????

Ok...da-mi si mie lincul cu tabelul ww ,alimentele si punctele! give_rose.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 12:30 PM) *

Bine ai revenit pisik cheer.gif cheer.gif cheer.gif

dulci pt ca o sa schimb prefixul la kg wink1.gif

lol.gif lol.gif d'asta? Suuuuuper. Tot raul spre bine, nu?
May
Aici gasesti postul lui Michelle si descarci de acolo tot ce trebuie
Amazoana
Dany ce faci draguta? Mi-era dor de tine hug.gif . Cum fu week-end-ul tau?
MEDEEA
[b]Va multumesc...sper sa nu va plictisesc! hug.gif
Am voie 23 de pct si azi citesc tot si diseara dau raport! yahoo.gif
Acum chiar ca plec si va doresc o zi buna!

[b]Am pus o poza cu mine si baietelul meu...se vede? yahoo.gif
Deea
CITAT(MEDEEA @ 14-08-2007, 02:16 PM) *

se vede...cam neclara dar..hmmm...smile.gif asteptam poze cu tine mai clare smile.gif

Sa-ti traiasca baietelul si sa-ti aduca numai bucurii! hug.gif

dany
CITAT(dulcikatty @ 14-08-2007, 01:03 PM) *

Dany ce faci draguta? Mi-era dor de tine hug.gif . Cum fu week-end-ul tau?

hug.gif We-ul fu fain ...gratar , chestii,trestii )).gif
Deea
CITAT(danyhoney @ 14-08-2007, 02:18 PM) *

chestii,trestii )).gif

)).gif ...a se citi fursecuri )).gif
MEDEEA
CITAT(Deea @ 14-08-2007, 02:17 PM) *

CITAT(MEDEEA @ 14-08-2007, 02:16 PM) *

se vede...cam neclara dar..hmmm...smile.gif asteptam poze cu tine mai clare smile.gif

Sa-ti traiasca baietelul si sa-ti aduca numai bucurii! hug.gif

Diseara am sa pun poze cu mine...acum plec de acasa!
Si tie sa-ti traiasca fetita! pupic.gif
May
CITAT(Deea @ 14-08-2007, 01:20 PM) *

chestii,trestii )).gif

Lumeeeee a facut deea o gluma cheer.gif cheer.gif cheer.gif. Esti mult prea serioasa tot timpul pupic.gif

Eu nu vad nicio poza blink.gif

Doahhhh era la avatar doh.gif
dany
CITAT(Deea @ 14-08-2007, 01:20 PM) *

chestii,trestii )).gif

blum.gif tease.gif

Ce avatar misto ti-ai tras !!!! Supeeerrrr !!!

Sa-ti traiasca baietelul , Medeea !!!! Din poza aia nu s-ar zice ca ai probleme cu greutatea , arati tare slaba la fata .
Deea
CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 02:23 PM) *

Lumeeeee a facut deea o gluma cheer.gif cheer.gif cheer.gif. Esti mult prea serioasa tot timpul pupic.gif

Eu nu vad nicio poza blink.gif

Doahhhh era la avatar doh.gif

Ce sa fac mai...voi va veseliti noaptea cand eu dorm smile.gif...ce-ar fi sa ma apuc eu ziua sa citez ce-ati facut voi noaptea si sa ma hlizesc smile.gif

Dany multumesc....dar nu avatarul esuper ci ALexia blum.gif
Medeea si mie la fata mi se pare ca arati slaba...asteptam pozele mai tarziu si en dam cu parerea.
Monic
May, mergi inapoi pe idieta, sa vezi ce de glume tragea Deea pe vremuri wink1.gif , e o glumeata si jumatate. Doar de cand nu mai e ou kinder s-a facut femeie serioasa grin.gif
May, blushing.gif la multi ani cu intarziere blushing.gif , iti doresc sa te faci cat mai mica si sa iti creasca inima atat de mare incat sa ai puterea sa dai din tzatzele tale si la altele sorry.gif rolleyes.gif
Pisik de-abia astept sa vad pozele din concediu. Cum mai stai cu moralul?
Bubule mai ai cateva zile rolleyes.gif Ia zi sincer, cate calmante iei pe zi? grin.gif
Anna
POEZIE DE DRAGOSTE ADEVARATA

I love you atat de tare
incat I believe ca mor
you are so incantatoare
oh my dear cat te ador!

When I go la brat cu tine
ma simt very magulit
caci are looking toti la mine
oh, I'm so fericit!

all ar fi atat de bine...
but you see, nu-i chiar asa
caci I tell ce simt in mine
Do you want sa fie asa?

dar tu smile si smile intruna
and I think ca spui traznai
please don't face pe nebuna
si mai look in ochii mei

understand? I love you draga
cum the hell sa-ti mai vorbesc
you are totul pentru mine
and I want sa te intalnesc

but is difficult, vezi bine
caci your mother e pe faza
si din five in five minute
carefully te controleaza

ca for ca s-ajung la tine,
ca in Shakespeare, "Juliet"
I Romeo love pe tine
give me scara din boschet...
Deea
Monic pupic.gif uite cine isi mai aduce aminte...he he maica...ce vremuri smile.gif Monic tu cum mai stai cu moralul , pregatirile etc... ?

Pisik bine ai revenit...chiar ieri intrebam de tine pupic.gif

Oti ce-ti face flacaul? tu cum stai cu kg...sper sa se duca si la tine repede, repede jos!

Bubbles...sper sa reusesti sa te odihnesti zilele astea sa fii in mare forma sambata!
Monic
Bine, Deea, ca nu sunt acasa ca sa ma streseze tot familionu`
acum sunt intr-o maaare dilema
Ia spuneti voi, este vreuna dintre voi care si-a pastrat si numele de fata dupa nunta? Ca mie personal dupa 30 de ani imi vine tare greu sa renunt la numele meu sad.gif
Deea
CITAT(Monic @ 14-08-2007, 04:22 PM) *

Ia spuneti voi, este vreuna dintre voi care si-a pastrat si numele de fata dupa nunta? Ca mie personal dupa 30 de ani imi vine tare greu sa renunt la numele meu sad.gif

Eu nu l-am pastrat pt. ca as fi avut un nume lung cat zidul chinezesc dar stiu multe fete care si-au pastrat si numele lor si au luat si numele sotului.... eu nu vad nici o problema in a folosi doar numele tau dupa casatorie sau pe al tau + al sotului.
anaoi
CITAT(Monic @ 14-08-2007, 04:22 PM) *

salut..dylly nu are timp..dar ref...la asta colege de servici de-ale lui dylly (de fapt ale ioanei) nu si-au schimbat acum numele...il schimba mai incolo. important este sa nu iti perforeze buletinul / cartea de identitate la starea civila, ca atunci nu mai este valabil, pt ca ti-l perforeaza pe serie sau pe numar.
in bucuresti la unele primarii se practica, la altele nu. depinde de la caz la caz.
Monic
pupic.gif fetelor
deea, si eu daca-l pastrez voi avea un nume lung cat zidul Chinezesc
Eu vroiam de fapt sa mi-l pastrez o vreme, iar apoi daca ma obisnuiesc cu numele sotului sa renunt la numele de fata dry.gif
Dar Paul nu vrea sa auda de asa ceva, e un orgolios si jumatate, iar eu sunt o incapatanata careia daca i se spune nu se ambitioneaza si mai tare devil.gif blushing.gif
anaoi
am plecat pa.
otilici
CITAT(Deea @ 14-08-2007, 03:42 PM) *

Oti ce-ti face flacaul? tu cum stai cu kg...sper sa se duca si la tine repede, repede jos!

Deea,flacaul e bine merci blum.gif ,cand foarte cuminte,cand foarte nazdravan.Ma supara ca nu sta o clipa singur,e tare mamos,iar cand am ceva de lucru numai printre picioarele mele sta si mai mult ma incurca doh.gif )).gif Nu sta singur nici in patuc cu jucariile,nici macar in scaunul pt.masa...
Cu kilogramele eu zic ca merge incet...dar sigur.De fapt mai mult la cm se vad rezultatele si in sfarsit am reusit sa ajung la fel de tonica precum inainte de sarcina.Pt. mine e ff important,ca pana acum eram ca o placinta blushing.gif .Mereu obosita,anemica si ma dureau toate.In sfarsit reincep sa traiesc viata la maxim cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Pa Dyllysor hug.gif pupic.gif
May
deea daca o sa incepi sa razi fara motiv o sa stiu ca razi de glumele noastre nocturne blum.gif . Acum serios, de cand lucrezi esti tare pe fuga si din cauza asta pari mereu serioasa, si mi se pare perfect normal sa fie asa ca doar ai o mie si unul de lucruri de facut si esti stresata.... ma minunam doar ca ai zis de fursecuri )).gif

monic mama ce urari w00t.gif , mersi hug.gif

Eu nu vreau sa imi pastrez numele caci suna mai bine prenumele meu pe langa numele lui Remy grin.gif, iar sa le pastrez pe amandoua nu suna bine )).gif
ganesha
CITAT

Eu pe linga ca l-am pastrat, i l-am dat si sotului, ca al lui nu ne placea. Al meu era mai sonor si se potriveste mai bine cu prenumele lui lol.gif Asa ca ne cheama pe amindoi pe numele meu de fata cheer.gif
Dumbo
Buna seara, vai, ce harnice sunteti. Si la slabit si la scris. Oare asta sa fie secretul? Inseamna ca eu nu slabesc din cauza ca nu prea scriu pe aici? Hm...

Monic si eu voiam sa imi pastrez numele si nu am reusit. Mi se parea ca daca imi zice cineva doamna X-ulescu vorbeste despre soacra'mea, nu despre mine. Dar al meu a fost asa de suparat si botos incat am renuntat la idee. La serviciu nu mi-am schimbat numele decat in cartea de munca, cel putin la inceput. Apoi fortat mi-a fost schimbata adresa de e-mail. Se intrebau saracii colegi cine e aia si ce vrea de la ei. Altii cand ziceam ca e vorba de mine, daca erau mai noi in firma ma felicitau, credeau ca atunci m-am casatorit.

Cel mai "frumos" moment a fost cand m-au pus sa semnez la starea civila. Cica sa semnez cu numele nou. Si eu ma uitam ca viteaua la poarta noua si tipa tot insista. rolleyes.gif eu nu voiam sa semnez ca nu imi exersasem semnatura.
Ama.ro
)).gif Si eu am patit la fel la starea civila.
Tulip
in curand o sa ne mutam naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Pisik
Pup fetele,

Am facut un efort si am facut o selectie de poze, sper sa va placa.
Povesti maine, daca nu sunt prea innebunita la birou (si voi fi). Pe scurt, de Italia stiam cum e, dar Croatia a fost pt mine o surpriza neasteptata. Sunt la un nivel comparabil cu Italia, Franta, Germania,etc. Au o infrastructura fantastica, fac un turism de nota zece, hotelul a fost exceptional (la trei stele am avut niste conditii mai mult decat ok), mancarea nu mai zic, liniste, relaxare, ce mai, totul la superlativ. Si nu am fost decat in insula Krk, probabil la Dubrovnik si in alte zone mai "fitoase" e si mai si. Recomand Croatia cu toata caldura.

Va las sa va desfatati cu poze. Pupici pupic.gif

http://www.flickr.com/photos/9462424@N07/s...57601436912815/
Dumbo
Pisik , foarte frumosi porumbeii. hug.gif
MEDEEA
dry.gif Ce pustiu...pe unde umblati? wacko.gif
ganesha
CITAT(MEDEEA @ 14-08-2007, 12:46 PM) *

Eu nu mai umblu, m-am adunat pe-acasa de la servici cheer.gif si mi-e foame! floare.gif
MEDEEA
wacko.gif
CITAT(ganesha @ 15-08-2007, 12:10 AM) *

Eu nu mai umblu, m-am adunat pe-acasa de la servici cheer.gif si mi-e foame! floare.gif

`Hello Ganesha cheer.gif pai pofta mare,dar ce papi la oraa asta?
emu
Bine ai venit Pisik! cheer.gif cheer.gif De ce zici ca Dubrovnic e de fitzosi? )).gif Aici am stat noi acum 2 ani si mi s-a parut super ok. Ca sa ajungem la plaja am luat zilnic vaporasul spre Kolocep - acolo a descoprit varul sotului o plaja de care nu stiu decat localnicii )).gif Am profitat din plin de balaceala in liniste blum.gif Daca ma crezi, nici nu stiu unde se face plaja in Dubrovnic )).gif

Uitandu-ma la poze, Krk mi se pare foarte frumos smile.gif, iar voi pareti ca v-ati distrat de minune.

Tulip, unde va mutati?

Medeea, ai postat meniul de azi?

p.s. Pisik, arati foarte bine, zau daca vad unde e surplusul de kg de care vorbesti smile.gif Relax!
MEDEEA
CITAT(emu @ 15-08-2007, 12:14 AM) *

Bine ai venit Pisik! cheer.gif cheer.gif De ce zici ca Dubrovnic e de fitzosi? )).gif Aici am stat noi acum 2 ani si mi s-a parut super ok. Ca sa ajungem la plaja am luat zilnic vaporasul spre Kolocep - acolo a descoprit varul sotului o plaja de care nu stiu decat localnicii )).gif Am profitat din plin de balaceala in liniste blum.gif Daca ma crezi, nici nu stiu unde se face plaja in Dubrovnic )).gif

Uitandu-ma la poze, Krk mi se pare foarte frumos smile.gif, iar voi pareti ca v-ati distrat de minune.

Tulip, unde va mutati?

Medeea, ai postat meniul de azi?

Raport dry.gif
-cafelut-0 pct
-2 felii painica neagra-3 pct
-1 linguritza smantana pe painici-1 pct
-rosie-0 pct
-4 nughets la mc donalds -4 pct
-salata cu dresing de iaurt-4 pct
-cola light-0 pct
-gogosica mica-3 pct
-pepene-o pct
Total-15 pct...e cam putin...eu trebuie sa pap 23 pct unsure.gif
ganesha

wacko.gif

Pai cina, la mine e 5 jumate naughty.gif Veggie burger cu chifla aferenta si cu tot felul de chestii pe deasupra. Azi e ultima zi de Post.
MEDEEA
CITAT(ganesha @ 15-08-2007, 12:30 AM) *

wacko.gif

Pai cina, la mine e 5 jumate naughty.gif Veggie burger cu chifla aferenta si cu tot felul de chestii pe deasupra. Azi e ultima zi de Post.

Ok....sa -ti fie a bine ! naughty.gif
emu
CITAT
Raport dry.gif
-4 nughets la mc donalds - 4 pct

dupa valorile din lista 4 mc nuggets sunt 3.33 pct, rotunjit in sus -> 3.5p

Conform cartii noi (dupa spusele lui Dany) punctajul se rotunjeste in sus/jos in felul urmator:
* 0,00 - 0,25 p = 0 p
* 0,26 - 0,50 p = 0,5 p
* o,51 - 0,75 p = 0,5 p
* 0,76 - 1p = 1 p
* 1-1,25 p = 1 p
* 1,26 - 1,50 p = 1,5 p
* 1,6 - 1,75 p = 1,5 p
* 1,76 - 2p = 2p
* 2 - 2,25 p = 2p
* 2,26 -2,5 p = 2,5 p
* 2,5 - 2,75 p = 2,5 p
* 2,76 - 3 p = 3 p
etc...

Weight Watchers recomanda sa nu se manance sub 17 puncte zilnic. Ai grija.
MEDEEA
CITAT(emu @ 15-08-2007, 12:44 AM) *

CITAT
Raport dry.gif
-4 nughets la mc donalds - 4 pct

dupa valorile din lista 4 mc nuggets sunt 3.33 pct, rotunjit in sus -> 3.5p

Conform cartii noi (dupa spusele lui Dany) punctajul se rotunjeste in sus/jos in felul urmator:
* 0,00 - 0,25 p = 0 p
* 0,26 - 0,50 p = 0,5 p
* o,51 - 0,75 p = 0,5 p
* 0,76 - 1p = 1 p
* 1-1,25 p = 1 p
* 1,26 - 1,50 p = 1,5 p
* 1,6 - 1,75 p = 1,5 p
* 1,76 - 2p = 2p
* 2 - 2,25 p = 2p
* 2,26 -2,5 p = 2,5 p
* 2,5 - 2,75 p = 2,5 p
* 2,76 - 3 p = 3 p
etc...

Weight Watchers recomanda sa nu se manance sub 17 puncte zilnic. Ai grija.

Pai po sa mai pap niste pepene si nectarine yahoo.gif
May
medeea permite-mi sa iti spun ca ai mancat f aiurea azi, pe langa faptul ca ai mancat putin, nu ai nici macar 2 mese intre toate alimentele consumate. Trebuie sa te organizezi mai bine si sa mananci mai consistent, mai ales ca esti acasa si iti poti gati floare.gif. Eh, asa e in primele zile, pe parcurs te vei obisnui cu hrana sanatoasa pupic.gif

pisik arati super w00t.gif pupic.gif
Ella79
Neata!!
Deea, se pare ca numai noi aparem pe aici cu noaptea in cap!
anaoi
si dylly in jur de 8.00, dar nu are chef de nada azi....

neata

Imagine
Pisik
Neatza!

Am aterizat si eu la birou huh.gif am timp berechet pana mi se incarca mailurile (sute, mii, nici nu stiu) sa va fac o cafeluta.

Emu, May, multumesc de complimente pupic.gif

Emu, nu am zis ca e de fitosi in sensul rau Dubrovnick, ci pt ca am auzit ca este mai scump si mai elegant, adica unde am fost noi e un fel de Eforie a litoralului nostru, iar Dubrovnick e un fel de Mamaia. In sensul asta am spus.

Medeea, sunt de acord cu fetele, incearca sa papi ceva mai consistent. Spor la WW!

Dyllysor, un mare pupic.gif de la mine
axe10

Buna dimineata!

Chiar Tulip, unde te muti si noua nu ne spui?!

Medeea, putinica mancare...si evita McDonalds...nu e prea sanatoasa mancarea...

Pisik, vazut poze, frumoasa vacanta. Mi-a placut colierul tau cu fructe...am vazut ca ai si cercei ma tarziu....simpatic set!

Eu ieri am avut o zi proasta. A inceput dimineata cu starea neplacuta de la stomac, cand am ajuns acasa am mancat si pe urma m-am intins pe canapea unde am atipit vreo ora de la 18 la 19...
Cand m-am trezit parca imi era si mai rau...si o durere de cap groaznica...s-a rezolvat cu un paracetamol si mobilizarea de a calca ceva pt mine ...

Aseara, fata mea scumpa m-a intrebat daca o sa imbatranesc...ca ea nu vrea sa imbatraneasca...ce sa-i faci..probleme de varsta de 4 ani...
nusarich
Buna dimineata!

La multi ani tuturor Mariilor, Marioarelor, Marianelor si Marianilor!

La Multi Ani, Ella (de Maria nu te stiam pana acum cateva zile)!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.