Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Pisik
Axe, setul fructat l-am luat din Croatia, i-a placut maxim

LA MULTI ANI Mariilor!
Ella79
CITAT(nusarich @ 15-08-2007, 09:12 AM) *

La Multi Ani, Ella (de Maria nu te stiam pana acum cateva zile)!

Multumesc mult Nusa!!! Esti o draguta ca de obicei! pupic.gif

Pisik, si noi am vrea sa mergem la anul in Croatia. Dupa ce te mai linistesti o sa te mai intreb pe privat cate ceva despre Croatia. pupic.gif
anca veselie
neatza si LA MULTI ANI!!!!!!! sarbatoritelor!
pisi foarte faine pozele!! sotul tau se pricepe la fotografiat, te scoate foarte fain in evidenta pupic.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 15-08-2007, 09:29 AM) *

neatza si LA MULTI ANI!!!!!!! sarbatoritelor!
pisi foarte faine pozele!! sotul tau se pricepe la fotografiat, te scoate foarte fain in evidenta pupic.gif

Zici ca e fotomodel...in toate pozitiile o pune....
Deea
CITAT(Ella79 @ 15-08-2007, 07:18 AM) *

Neata!!
Deea, se pare ca numai noi aparem pe aici cu noaptea in cap!

Neata!

La multi ani Ella si tuturor Mariilor!

eu inca eram acasa la ora aia, trageam un ochi sa vad ce nebunii au facut fetele noaptea trecuta smile.gif

Pisik am vazut pozele...f.dragut colierul cu fructe, si eu l-am remarcat smile.gif. Se pare ca ati avut o vacanta f. frumoasa. Te-am vazut in ultimul nr. al revistei Tango...esti ca Scufita Rosie smile.gif
anaoi
La multi ani pt sarbatorite

Imagine
axe10
La multi ani, Mariilor!
Amazoana
CITAT(Deea @ 14-08-2007, 02:20 PM) *

CITAT(danyhoney @ 14-08-2007, 02:18 PM) *

chestii,trestii )).gif

)).gif ...a se citi fursecuri )).gif

pupic.gif Asta citisem lol.gif

Lumeeeeeeeeee: am liber azi cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Pfui ce fericita suuuunt. M-am trezit la 9 wacko.gif

floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif Pt toate Mariile si Marianii. Sa traiti cu numele!
May
La multi ani ellisorului nostru si tuturor Mariieor cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Remy e liber azi yahoo.gif

tulip unde te muti? La marmacie? lol.gif
Anna
La multi ani Marielor! cheer.gif give_rose.gif floare.gif

Si eu is una dintre ele, asa ca multumesc pt urari fetelor! pupic.gif hug.gif
May
Buei milka eu credeam ca ti-au pus si tie un nume gen: Juana. Gheorghita... dar merge si Maria )).gif La multi ani!! hug.gif
MEDEEA
[b] cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
La multi ani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pentru Mariuci,Marinele si Mari!
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Maine vin cu raportul...azi plec la o Marie si vin maine!
Poooooooooooooooop!
Imagine

Ps...am slabit 500 de grame...cu mc cu tot! cheer.gif
Imagine
Anna
CITAT(Maybeline @ 15-08-2007, 11:51 AM) *

Buei milka eu credeam ca ti-au pus si tie un nume gen: Juana. Gheorghita... dar merge si Maria )).gif La multi ani!! hug.gif

give_rose.gif Ms ms
Asa ma cheama dnsoara, Ana Maria tease.gif Comentezi?? grin.gif
May
medeea felicitari, o sa slabesti mai repede la inceput pt ca sochezi organismul prin trecerea la dieta cheer.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 15-08-2007, 11:01 AM) *

Vrei sa fac ca porcusorul isteric? lol.gif
May
Am prostit.... sunt treaza de aproape 2 ore si de abia acum vad ca e 11 blink.gif cand m-am trezit mi s-a parut ca e 12.30 ceasul si chiar ma minunam cum de am dormit pana la ora aia dar se pare ca am vazut prost doh.gif
MEDEEA
CITAT(Maybeline @ 15-08-2007, 12:04 PM) *

medeea felicitari, o sa slabesti mai repede la inceput pt ca sochezi organismul prin trecerea la dieta cheer.gif

Cu ce s-o fi socat organismul meu ca eu i-am dat ce-i place mccccccccccccccccc blum.gif
Va pun o poza cu mine....... yahoo.gif

Imagine
May
S-a socat pt ca ai mancat mai putin ca in alte zile, zic eu smile.gif

Aia nu e poza cu tine, aia e poza cu fatza ta si cu superbul par si e si minuscula... nu se accepta, consiliul cere alta )).gif
MEDEEA
CITAT(MEDEEA @ 15-08-2007, 12:26 PM) *

CITAT(Maybeline @ 15-08-2007, 12:04 PM) *

Cu ce s-o fi socat organismul meu ca eu i-am dat ce-i place mccccccccccccccccc blum.gif
Va pun o poze cu mine....... yahoo.gif

Imagine

Imagine
Nessie
CITAT(MEDEEA @ 15-08-2007, 12:24 PM) *
Medeea, uneori chiar de asta are nevoie organismul sa iasa din platou: un "ceva" TOTAL antidieta. wink1.gif
May
Asa da cheer.gif cheer.gif cheer.gif
MEDEEA
[b]As vrea sa pap si eu cereale cu lapte...cum sa le punctez ...? give_rose.gif
Mai sunt slaba?
Cum vi se pare? blink.gif blink.gif
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 15-08-2007, 12:01 PM) *

give_rose.gif Ms ms

Sa traiesti cu numele D-ra Ana Maria! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
MEDEEA
Imagine
El e javroiul meu...Athos-are 12 ani!
Anna
CITAT(dulcikatty @ 15-08-2007, 12:41 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 15-08-2007, 12:01 PM) *

give_rose.gif Ms ms

Sa traiesti cu numele D-ra Ana Maria! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

MULTUMESC MULT DULCI !!!!! pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif
May
medeea laptele te uiti cate grasimi are si apoi vezi in lista ca ai acolo punctele pt lapte, iar cerealele le calculezi de pe ambalaj cu calculatorul de puncte floare.gif

Lapte, 0,3% grasime 250ml 1,5 Points
Lapte, 1,5% grasime 250ml 2 Points
Lapte, 3,5% grasime 250ml 3,5 Points
Amazoana
Medeea esti tare draguta si javroiul este bestial )).gif pupic.gif

Annaiss, cum si unde petreci azi?
Ama.ro
Buna, fetele!
Anna, la multi ani!
Medeea, da..la inceput am dat si eu 1 kg, imediat cum am inceput ww.
Hai sa va zic cum mi-am facut azi salata de vinete..fara ulei: cu iaurt. grin.gif Zici ca e cu maioneza..nici nu se simte ca-i cu ulei.(iaurtul a fost gras..)Si are mai putine puncte...
MEDEEA
CITAT(dulcikatty @ 15-08-2007, 01:39 PM) *

Merci Dulci..eu cred ca ne cunoastem virtual! naughty.gif
MEDEEA
CITAT(MEDEEA @ 15-08-2007, 01:57 PM) *

hug.gif cheer.gif de pe idioata )).gif

Anna
CITAT(Ama.ro @ 15-08-2007, 01:50 PM) *

Anna, la multi ani!

Multumesc Ama pupic.gif pupic.gif hug.gif
Anna

dulci ma duc cu niste amici la o clatita uriasa blum.gif blum.gif
Abia astept ...mi-e o pofta!!!
axe10
Cum o fi aia clatita?...daca asi gasi faina integrala la plafar asi baga si eu o portie cu dulceata dietetica....buuuuunnnnnnnnn
nusarich
CITAT(axe10 @ 15-08-2007, 03:12 PM) *

Cum o fi aia clatita?...daca asi gasi faina integrala la plafar asi baga si eu o portie cu dulceata dietetica....buuuuunnnnnnnnn

Axe, faina integrala sde gaseste si la Mega Image, in cazul in care il ai mai aproape decat pe Plafar...
Amazoana
CITAT(MEDEEA @ 15-08-2007, 02:35 PM) *

Sa poate, sa poate grin.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 15-08-2007, 03:11 PM) *

dulci ma duc cu niste amici la o clatita uriasa blum.gif blum.gif
Abia astept ...mi-e o pofta!!!

No ase...mie-mi spui????
anaoi
dylly se cara...pa. pe maine
Amazoana
CITAT(anaoi @ 15-08-2007, 04:32 PM) *

dylly se cara...pa. pe maine

Pup Ioana pupic.gif
Ella79
multumesc pt urari si flori!! pupic.gif
Anna
FETELOR DE MAINE MA APUC DE WW!!!!!

Asa ca am nevoie de incurajari si daca aveti timp as ruga fetele care tin WW acu sa mai posteze din meniurile lor pupic.gif hug.gif
Ama.ro
CITAT(MEDEEA @ 15-08-2007, 02:35 PM) *

Medeea, puteam sa jur ca te-am mai vazut pe undeva..da' nu stiam de unde sa te iau.. )).gif
Tulip
Buey,m-am exprimat gresit....mea culpa doh.gif doh.gif

Nu eu ma mut ci noi ne mutam,adica noi,neuronii,in alta casuta tease.gif tease.gif tease.gif

Ella,la multi ani! pupic.gif give_rose.gif
ina_ceva
CITAT(Tulip @ 14-08-2007, 10:16 PM) *

in curand o sa ne mutam naughty.gif naughty.gif naughty.gif

Unde o sa va mutati?

Pisik, superbe pozele wink1.gif

CITAT(axe10 @ 15-08-2007, 09:02 AM) *

Aseara, fata mea scumpa m-a intrebat daca o sa imbatranesc...ca ea nu vrea sa imbatraneasca...ce sa-i faci..probleme de varsta de 4 ani...

Ce de probleme grin.gif

La multi ani ella, anna si celorlate Marii! give_rose.gif
dany
Cu MARE intarziere ....urez si eu toate cele bune tuturor Mariilor noastre !!!!!!!! Inclusiv pentru Milka-Romatrika cheer.gif tease.gif

Oare am fost singura care si-a dat seama imediat ce a vrut sa spuna Tulip cu mutatul ???????????? cheer.gif cheer.gif
emu
Bine v-am regasit smile.gif

Pisik, nu vreau sa interpretezi gresit ce-am spus ieri doh.gif Am intrebat din pura curiozitate, pt ca nu stiu cum e in Italia si nici in alte parti ale Croatiei smile.gif

CITAT
Oare am fost singura care si-a dat seama imediat ce a vrut sa spuna Tulip cu mutatul?

Dany, cred ca DA lol.gif clap.gif
ganesha
CITAT(Maybeline @ 15-08-2007, 10:47 AM) *

unde te muti? La marmacie? lol.gif

e in grup, maaaai, si mai e si virtual, si chiar si tu o sa trebuiasca sa te muti, atuncEa sa te vad lol.gif la marmacie sa fie, daca asa-ti doreste inima blum.gif
Deea
CITAT(danyhoney @ 16-08-2007, 02:29 AM) *

Oare am fost singura care si-a dat seama imediat ce a vrut sa spuna Tulip cu mutatul ???????????? cheer.gif cheer.gif

Neata!

Si eu mi-am dat seama blum.gif Ma distra May cum a sarit ea cu marmacia asa ca am tacut sa vad ce si cum! devil.gif
ina_ceva
Acum m-am prins si eu tease.gif

Avand in vedere ca nu stiu sa inot, desi imi place apa f mult, m-am inscris la bazin si i-au lectii cool.gif nu stiu cum se nimeri dar instructorul este super scumpel, o bombona de baiat ca sa zic asa blushing.gif
anaoi
ina pm

neata
Pisik
Neatza!

Ina, poate reusesti sa ii faci o poza "subacvatica" antrenorului sa il vedem si noi naughty.gif

Azi si maine am doua zile naspa tare, am scris la mine in jurnal. Am nevoie de inca 24 de ore ca sa duc totul la capat si sa nu pic mad.gif

Cu dieta sunt varza rau, mai bine reuseam sa ma mobilizez in concediu, acuma cum m dat cu nasu de stres si nebunala, cum bag ca sparta in mine tava de prajituri...trebuie neaparat sa imi revin si sa ma apuc de treaba mad.gif

Anna, succes la numarat pupic.gif

Pupici si o zi frumoasa
May
Neatza cow.gif cow.gif cow.gif

Faza cu ``ma mut la marmacie`` o stiu de la ganesha asa ca... ea e capul rautatilor )).gif

ana tii WW? Sa te vad naughty.gif

La noi e fiesta saptamana asta si ieri a fost ziua cu artificii & Co. plus un joc idiot care se face in fiecare an si care consta in catararea pe un stalp de metal inalt de vreo 3-4 metrii si cine se catara pana in varf castiga 100 de euro. Toata smecheria e ca stalpul e uns cu vaselina de colo pana colo si este imposibil sa ajungi pana in varf. Toata lumea si-a dat seama de asta si nimeni nu se baga in afara de cativa romani care nu stiu ce au in cap, probabil ca tarate. Si uite cum, in fiecare an, se gasesc 2-3 curajosi sa se faca de rasul lumii, iar spaniolii se strang ca la circ sa vada cum se dobitoceste romanul. Asa imi venea aseara sa il apuc de pantaloni pe ala care incerca si sa ii dau 2 palme sa se trezeasca la realitate. Dupa ce ca nu reusesc si sunt de rasul tuturor, mai pleaca si cu hainele distruse de vaselina dry.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 15-08-2007, 11:35 PM) *

CITAT(axe10 @ 15-08-2007, 09:02 AM) *

Aseara, fata mea scumpa m-a intrebat daca o sa imbatranesc...ca ea nu vrea sa imbatraneasca...ce sa-i faci..probleme de varsta de 4 ani...

Ce de probleme grin.gif

Iti dai seama...copil cu neuroni mai multi decat ma-sa!

CITAT(danyhoney @ 16-08-2007, 02:29 AM) *

Pe bune...ma gandeam ca mai auzim vreo veste buna si isi mai cumpara cineva vreo casa misto...la curte.

CITAT(ina_ceva @ 16-08-2007, 08:11 AM) *

Acum m-am prins si eu tease.gif

Avand in vedere ca nu stiu sa inot, desi imi place apa f mult, m-am inscris la bazin si i-au lectii cool.gif nu stiu cum se nimeri dar instructorul este super scumpel, o bombona de baiat ca sa zic asa blushing.gif

Cum de-l nimerishi tu asa mai Ina?...te-a mirosit ca esti solo cred!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.