Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Anna
CITAT(danyhoney @ 16-08-2007, 02:29 AM) *

Cu MARE intarziere ....urez si eu toate cele bune tuturor Mariilor noastre !!!!!!!! Inclusiv pentru Milka-Romatrika cheer.gif tease.gif

pupic.gif hug.gif hug.gif Multumesc mult Dany.

CITAT(Maybeline @ 16-08-2007, 11:47 AM) *

Neatza cow.gif cow.gif cow.gif

ana tii WW? Sa te vad naughty.gif

Ce nu ma crezi? Lasa ca iti pun meniu pe seara! tease.gif

CITAT(ina_ceva @ 16-08-2007, 08:11 AM) *

Acum m-am prins si eu tease.gif

Avand in vedere ca nu stiu sa inot, desi imi place apa f mult, m-am inscris la bazin si i-au lectii cool.gif nu stiu cum se nimeri dar instructorul este super scumpel, o bombona de baiat ca sa zic asa blushing.gif

Ina unde faci inot?
Imi dai si mie un Pm cu detalii? unde, cat, la ce ora?biggrin.gif
Multumesc frumos.
dany
Buna , fetele !

Milka
- spor la numarat si asteptam meniuri !!!

Ina - eu stiu sa inot dar parca-parca te-as insoti naughty.gif tease.gif
May
Asta imi mai lipsea sa vad: milka in piscina... sa vezi atunci ce plang copiii ca nu mai au apa )).gif. Astept sa vad tot meniu diseara ca acum l-am vazut partial naughty.gif. Bine, ca pe tine nu te atrage inotul, ci instructorul w00t.gif

dany ce faci? cum se simte amica ta? pupic.gif
ALICE
Sunt fericita ca mi-a trimis cineva un cd cu poze de la nunta mea de la sala.Ca mie nu mi-a facut ala care a filmat si poze la sala.Si sunt asa faine clap.gif
May
Si vrem sa le vedem si noi cheer.gif

Sau hm.... dar am vazut poze de la sala.... m-ai bagat in ceata... doar am vazut si valsul vostru... blink.gif
Monic
aia cred ca era Pisik rolleyes.gif daca nu ma insel
si eu vreau sa vad pozele cheer.gif
ALICE
Da,ati vazut vreo doua stranse de unde numai eu stiu.
http://www.flickr.com/photos/10131816@N04/...57601458406421/
dany
CITAT(Maybeline @ 16-08-2007, 12:45 PM) *

dany ce faci? cum se simte amica ta? pupic.gif

Amica mea e... bine , mersi de intrebare . A avut mare noroc !!!
Monic
Alice, pozele sunt absolut superbe, m-am uitat de doua ori la ele floare.gif Ai fost o miresica frumoasa si naturala, iar sala a fost absolut superba rolleyes.gif
axe10
CITAT(ALICE @ 16-08-2007, 03:01 PM) *

Da,ati vazut vreo doua stranse de unde numai eu stiu.
http://www.flickr.com/photos/10131816@N04/...57601458406421/

Iti mai zic inca odata ca mi-a placut tare mult coronita ta....am mai zis-o dar ma repet...natur!
Anna
mad.gif mad.gif mad.gif
Of fetelor sunt asa nervoasa!
Azi e prima mea zi de WW si datorita unor oameni draguti din jurul meu m-as napusti in ceva!!
Sunt plina de nervi....din cauza lor o sa mor.
Mi-e asa ciuda pe mine, n-aveti ideea.
Unde gasesc si eu manuale de rautate ca nu ma pricep deloc.
si ca sa va lamuresc si pe voi:
noua mea relatie de amicitie cu fostul prieten, m-a sunat si m-a rugat sa nvdm sa vorbim, ca are omu nevoie de un prieten. m-am conformat, no hai sa fim prieteni.
ei bine suntem prieteni numai cand are el nevoie de un amic!!! mai rau e ca eu credeam ca s-a schimbat, vai ce suparata sunt pe mine!!
ieri nici macar un semn nu a dat ca sa imi ureze la multi ani, ceva acolo. azi nu m-am putut abtine si i-am zis ca se pare ca ieri nu a patit nimic rau si de aia nu m-a sunat si cica tot eu sunt aia rea doh.gif
i-am insirat tot ce aveam de spus si mi-a zis ca a avut motivele lui....cele mai jalnice motive!!!!
si alea ar fi
el: pt ca tindem sa ne apropiem din nou
el: si oricum te suna pe tine toata lumea
el: si stiu ca era o obligatie ...uite nu am vrut sa stii ca e o obligatie
Cat de jalnic poate sa sune asta!! sorry.gif sigur maine imi va trece dar azi sunt asa dezamagita.altadata o sa imi dau doi pumni inainte chiar sa il salut pe strada sad.gif
May
Eu as zice sa il castram ca sa nu se perpetueze specia dry.gif
Anna
Duca-se ca mi-a trecut blum.gif

pupic.gif
axe10
Ce discutii de copii mici aveti si voi mai Annais....e prea necopt...parerea mea!
May
CITAT(axe10 @ 16-08-2007, 10:20 PM) *

Ce discutii de copii mici aveti si voi mai Annais....e prea necopt...parerea mea!

Pai doar nu isi ia unul de 40 de ani )).gif ca modelul de aproape 30 il am eu si tot necopt e )).gif
Anna
Axe ai f mare dreptate.

Da tot sunt happy ca azi am tinut WW klumea
Va pun si meniul 16.08.2007

~ 2 fel paine - 1.5 pct
~ 1 fel br top - 1pct
~ 1 ardei - 0pct
~ sunca - 1 pct

~ 1 banana - 1pct

~ cartofi fierti - 2pct
~ 1 ou fiert - 2pct
~ 1 rosie - 0 pct
~ perle branza - 1.5 pct

~ 1 iaurt - 0.5 pct

~ 2 fel paine - 1.5 pct
~ mancare de varza - 2 pct

~ 1 mar - 0 pct
~ struguri - 2pct

total - 16 pct
emu
bau...

Felicitari Ana pt meniu... e sub 17 puncte totusi smile.gif

Medeea n-a mai revenit cu meniul de ieri... ca sa nu mentionez si meniul de azi )).gif Medeea? Pe unde umbli? Ti-e frica de nuia naughty.gif ?)).gif
ganesha
CITAT
Faza cu ``ma mut la marmacie`` o stiu de la ganesha asa ca... ea e capul rautatilor

Eu mi-s fimeie sierioasa tease.gif Parol!!!

Alice, te-ai maritat pe 24 septembrie???? w00t.gif
Anna
CITAT(emu @ 16-08-2007, 11:55 PM) *

bau...

Felicitari Ana pt meniu... e sub 17 puncte totusi smile.gif

Medeea n-a mai revenit cu meniul de ieri... ca sa nu mentionez si meniul de azi )).gif Medeea? Pe unde umbli? Ti-e frica de nuia naughty.gif ?)).gif

Pai am voie 18 biggrin.gif si m-am saturat.
pastrez pt zile negre devil.gif
pupic.gif Emi
ALICE
CITAT(axe10 @ 16-08-2007, 08:55 PM) *

Iti mai zic inca odata ca mi-a placut tare mult coronita ta....am mai zis-o dar ma repet...natur!

Mie nu mi-a placut.De dimineata trandafirii au fost bobocei, dupa aia s-au deschis,s-au facut mari,ca naiba.Dupa ce am venit de la coafor am vrut sa-mi tai parul, mad.gif dar nu mai aveam timp

CITAT(ganesha @ 17-08-2007, 12:01 AM) *

Alice, te-ai maritat pe 24 septembrie???? w00t.gif

Nu, pe 23
nusarich
CITAT(Maybeline @ 16-08-2007, 11:25 PM) *

CITAT(axe10 @ 16-08-2007, 10:20 PM) *

Pai doar nu isi ia unul de 40 de ani )).gif ca modelul de aproape 30 il am eu si tot necopt e )).gif

Buna dimineata!

May, ce te face sa crezi ca unul de aproape 40 e mai copt? Barbatii sunt copii toata viata... Poate de-asta si simtim uneori nevoia sa fim mamoase cu ei.
Tulip
Buna dimineata/ziua!!!!

Azi stau acasa,mi-am luat liber! cheer.gif cheer.gif

May
nusa pai nu stiu daca sunt mai copti, am sfatuit-o sa nu ia modelul de 30 ca ala sigur nu e copt asa ca sa treaca la urmatorul nivel de 40 dar se pare ca nici aia nu sunt buni )).gif. De fapt, tata-meu se alerga cu mama prin casa...asa ca... )).gif

tulip si cum te relaxezi azi? cheer.gif

Neatza cow.gif
nusarich
CITAT(Tulip @ 17-08-2007, 10:50 AM) *

Buna dimineata/ziua!!!!

Azi stau acasa,mi-am luat liber! cheer.gif cheer.gif

Si ne faci in ciuda, sau cum devil.gif ? Ca unii dintre noi azi (inca) munceste wacko.gif ...

CITAT(Maybeline @ 17-08-2007, 11:53 AM) *

nusa pai nu stiu daca sunt mai copti, am sfatuit-o sa nu ia modelul de 30 ca ala sigur nu e copt asa ca sa treaca la urmatorul nivel de 40 dar se pare ca nici aia nu sunt buni )).gif. De fapt, tata-meu se alerga cu mama prin casa...asa ca... )).gif

Neatza cow.gif

Vezi, incet-incet ajungi la concluzia mea...
May
Daca ma gandesc mai bine, socrul meu are 50 si, cum zice Iantu, nu e mai destept decat un copil de 5 ani wacko.gif
Tulip
CITAT(Maybeline @ 17-08-2007, 11:53 AM) *

mi-am intins paryul
m-am epilat

cand se culca fata un pic de curatenie blink.gif
May
Nici nu ma asteptam la alt raspuns, dar inca mai speram ca imi zici ca te asezi in sezlong cu un cocktail in mana )).gif
Tulip
CITAT(Maybeline @ 17-08-2007, 12:26 PM) *

Nici nu ma asteptam la alt raspuns, dar inca mai speram ca imi zici ca te asezi in sezlong cu un cocktail in mana )).gif

hmm......mi-ai dat o idee naughty.gif naughty.gif naughty.gif blum.gif blum.gif

anaoi
Imagine

mai bine direct pe plaja cu un cocktail in mana

sau asa

Imagine
nusarich
Dragii meu neuroni, eu fac BUGET, da???????? Aveti mila de o biata muritoare care mai are de calculit si in we...
anaoi
deloc nu am mila...
eu am delegatie cu nemti 2 saptamani plus in we...
deeeeeeeeeeeeeciiii au fost cocktailurile de goodbye pt cam o luna.
Tulip
CITAT(anaoi @ 17-08-2007, 12:41 PM) *

Imagine

mai bine direct pe plaja cu un cocktail in mana

sau asa

Imagine

w00t.gif w00t.gif w00t.gif
anaoi
rolul principal avandu-l plaja blum.gif
dany
Delegatie usoara , dylly !!!!! hug.gif
Anna
NeatZA!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Am sosit! pupic.gif hug.gif

Meniu 17.08.2007

~ omleta cu ardei si rosie si br top - 3pct
~ salata rosii cu 1 ling ulei - 1 pct ( sau e 1,5? ) special pt May ca sa am si grasimi bune naughty.gif

~ cartofi fierti - 2 pct
~ br perle - 3 pct
~ sunca - 1.5 pct

~ iaurt - 0.5 pct

~ mancare varza - 2pct
~ 2 fel paine - 1.5 pct

total 14.5 pct
Amazoana
CITAT(anaoi @ 17-08-2007, 12:48 PM) *

deloc nu am mila...
eu am delegatie cu nemti 2 saptamani plus in we...
deeeeeeeeeeeeeciiii au fost cocktailurile de goodbye pt cam o luna.

Fleosc!
Unde pleci?
Nu mai intrii deloc? Da' poate mi-e si mie dor de tine, da? batista.gif
May
ulei vegetal - 1 p lingurita
ulei de masline - 1,5 p lingurita

Mananci putin wink1.gif

As zice ca nu ai fructe, dar cica rosia e fruct )).gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 17-08-2007, 01:53 PM) *

ulei vegetal - 1 p lingurita
ulei de masline - 1,5 p lingurita

Mananci putin wink1.gif

As zice ca nu ai fructe, dar cica rosia e fruct )).gif

pai stai mai ca ala nu e tot meniu

cum adica mananc putin? sad.gif((
Ella79
Tocmai am intrat oficial in concediu. Trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea... )).gif
Monic
CITAT(ALICE @ 17-08-2007, 07:53 AM) *

Mie nu mi-a placut.De dimineata trandafirii au fost bobocei, dupa aia s-au deschis,s-au facut mari,ca naiba.Dupa ce am venit de la coafor am vrut sa-mi tai parul, mad.gif dar nu mai aveam timp

lol.gif lol.gif laugh.gif parca ma aud pe mine, Alice, si eu sunt tot atat de nebuna-rau ca tine laugh.gif
Tulip
CITAT(Ella79 @ 17-08-2007, 02:40 PM) *

Tocmai am intrat oficial in concediu. Trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea... )).gif

felicitari? cheer.gif cheer.gif

ce planuri ai pe ziua de azi? wink1.gif
Ella79
CITAT(Tulip @ 17-08-2007, 02:44 PM) *

felicitari? cheer.gif cheer.gif

ce planuri ai pe ziua de azi? wink1.gif

Azi o sa ies in oras cu ai mei + niste prieteni pt ca de Sfanta Maria n-am avut nici timp si nici nu m-am simtit bine.
Monic
Ella, cum mai stai cu babuinul? ca eu sunt tare curioasa. Ai aflat pana la urma de ce a facut faza aceea in primavara? unsure.gif
Ella79
CITAT(Monic @ 17-08-2007, 02:47 PM) *

Ella, cum mai stai cu babuinul? ca eu sunt tare curioasa. Ai aflat pana la urma de ce a facut faza aceea in primavara? unsure.gif

nu, n-am aflat si nici nu ma intereseaza. Important e prezentul pentru mine, cum e acum si cum va fi in viitor.
Acum suntem super ok, mai bine decat oricand.
Nessie
CITAT(Ella79 @ 17-08-2007, 02:49 PM) *
nu, n-am aflat si nici nu ma intereseaza. Important e prezentul pentru mine, cum e acum si cum va fi in viitor.
Acum suntem super ok, mai bine decat oricand.
Ella, am si eu o intrebare referitor la asta, daca poti sa imi raspunzi fara sa te simti aiurea. floare.gif

Cum poti sa ai incredere in el cand ti-a facut o asemenea faza la care nu te asteptai nici in 100 de ani? blink.gif Pe mine asta m-ar da pe spate: neincrederea! Ok, indiferent ce a facut, cu trecerea timpului durerea o sa dispara, dar increderea pierduta cum se repara? Orice ar fi nu poti sa te simti la fel ca inainte, cu inima senina si sigura pe relatie...

Sau sunt eu aiurea ca gandesc asa? wacko.gif
nusarich

Bravo! Concediu placut! Si cu multe poze!
Monic
Ella, eu te invidiez sincer ca esti asa cum esti, si nu judeci, treci peste greutati, uiti de ce a fost...
Pt ca eu, tot ca si Nessie, as fi renuntat de mult la persoana care mi-a tradat increderea. Cred ca nu as fi fost in stare sa ma mai uit la el dupa ce mi-a spus ca relatia noastra nu mai e ce a fost...
Asa ca ai toata admiratia mea floare.gif
Ella79
Cum va spuneam, eu traiesc in prezent, nu in trecut. Ma intereseaza ce e acum, nu ce fost. Si nu consider ca mi-a inselat increderea. Pur si simplu el a avut niste dublii referitor la viitorul nostru si mi le-a expus. E mai bine asa, decat sa fi ramas in aceasta relatie frustrat, doar de dragul de a nu ne desparti ca au trecut 10 ani... Intotdeauna voi prefera ca omul de langa mine sa stea langa mine pt ca asa simte, pt ca asa crede 100%. Daca 1% are dubii... e mai bine sa discutam, chiar sa ne despartim. In viata exista si zone gri, dar in iubire nu, e ori alb, ori negru.
Pentru mine e important ca acum e mai frumos decat inainte, ca relatia s-a revigorat, ca suntem vii si traim iubirea asta, nu doar ne complacem in ea.
Iar siguranta 100% Nessie eu nu cred ca exista vreodata. Pentru ca nu exista garantii ca omul ala te va iubi mereu. Asta e si motivul pt care nu sunt genul de fata care se grabeste sa se marite. Pt ca nimeni si nimic pe lume nu iti pot garanta ca vei ramane langa cineva toata viata.
O sa ziceti ca "daca a facut odata o faza ar putea s-o repete". Sigur ca ar putea! Dar si eu as putea sa ma trezesc intr-o dimineata ca nu vreau sa mai fim impreuna. Si atunci am s-o spun liber, fara sa ma ascund dupa degete. Pt ca iubirea trebuie sa fie libera, nu constransa de "ce zice lumea".
Monic
legat de ce a spus Ella, noua cam multa lume ne-a spus, ca vom vedea: doi ani va fi bine si pe urma vom avea parte de iadul de pe pamant mad.gif ca nu ne vom suporta, si ne vom reaminti de vremurile de acum cand totul mergea bine...
sau viitoarea soacra mi-a spus ca sa nu spun nimanui ca o duc bine si ca ma iubesc cu Paul, pentru ca cine stie ce voi avea in cap peste cativa ani, si mai bine sa tac mad.gif
devil.gif pai pe mine m-au luat toti dracii: adica daca persoana respectiva are o relatie care lasa de dorit asta inseamna ca si eu peste doi ani voi trai rau? mad.gif Mi se pare inuman sa i se spuna unei persoane care se afla inainte de casatorie, ca degeaba spera la ceva bun, ca oricum nu va avea parte de asa ceva mad.gif
Raspunsul pe care l-am dat a fost inevitabil acelasi, socant, intr-adevar, ca si replica. Le-am spus ca daca acum ne iubim am dreptul sa o spun oricui, pt ca asa este, si il consider pe Paul cel mai bun barbat de pe Pamant; iar daca in doi ani nu ne vom intelege bine, pai Doamne ajuta, DIVORTAM, ca doar nu ne vom da in cap si nu ne vom strica viata: daca nu ne mai este bine impreuna atunci poate ne va fi bine separat. Dar acum ne iubim, si asta este TOT CE CONTEAZA PT NOI.
Faza e ca toti au ramas socati de replica mea wink1.gif Dar, buna e zicala`Fiecare cu .... stiti voi ce`fiecare stie ce are in ograda proprie, asa ca eu, personal, nu am nevoie de `binevoitori` care sa imi prezica ca peste cativa ani voi avea o viata de cosmar.
Asa ca Ella, intr-un fel iti dau dreptate.

Oooops, scuze, nu stiu daca se intelege ceva blushing.gif , am scris intr-o goana cum mi-a venit in cap
May
Ana credeam ca ala ti-e meniul si ca te rezumi la 14 puncte azi, de aceea am zis ca mananci putin pupic.gif

ella sper sa te relaxezi la maxim, cand plecati? hug.gif

monic ai perfecta dreptate... multe lume sufera de sindromul drobului de sare dry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.