legat de ce a spus
Ella, noua cam multa lume ne-a spus, ca vom vedea: doi ani va fi bine si pe urma vom avea parte de iadul de pe pamant

ca nu ne vom suporta, si ne vom reaminti de vremurile de acum cand totul mergea bine...
sau viitoarea soacra mi-a spus ca sa nu spun nimanui ca o duc bine si ca ma iubesc cu Paul, pentru ca cine stie ce voi avea in cap peste cativa ani, si mai bine sa tac

pai pe mine m-au luat toti dracii: adica daca persoana respectiva are o relatie care lasa de dorit asta inseamna ca si eu peste doi ani voi trai rau?

Mi se pare inuman sa i se spuna unei persoane care se afla inainte de casatorie, ca degeaba spera la ceva bun, ca oricum nu va avea parte de asa ceva
Raspunsul pe care l-am dat a fost inevitabil acelasi, socant, intr-adevar, ca si replica. Le-am spus ca daca acum ne iubim am dreptul sa o spun oricui, pt ca asa este, si il consider pe Paul cel mai bun barbat de pe Pamant; iar daca in doi ani nu ne vom intelege bine, pai Doamne ajuta, DIVORTAM, ca doar nu ne vom da in cap si nu ne vom strica viata: daca nu ne mai este bine impreuna atunci poate ne va fi bine separat. Dar acum ne iubim, si asta este TOT CE CONTEAZA PT NOI.
Faza e ca toti au ramas socati de replica mea

Dar, buna e zicala`Fiecare cu .... stiti voi ce`fiecare stie ce are in ograda proprie, asa ca eu, personal, nu am nevoie de `binevoitori` care sa imi prezica ca peste cativa ani voi avea o viata de cosmar.
Asa ca
Ella, intr-un fel iti dau dreptate.
Oooops, scuze, nu stiu daca se intelege ceva

, am scris intr-o goana cum mi-a venit in cap