Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Monic
may, tu cand ne spui cate kg ai , ca de pe ticker nu se intelege, iar din poze noi iti dam tare putin )).gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 17-08-2007, 04:04 PM) *

Ana credeam ca ala ti-e meniul si ca te rezumi la 14 puncte azi, de aceea am zis ca mananci putin pupic.gif

ella sper sa te relaxezi la maxim, cand plecati? hug.gif

monic ai perfecta dreptate... multe lume sufera de sindromul drobului de sare dry.gif

NO...AM MAI BAGAT DE 1 PCT SUC =))
SI O SA MAI PAP FRUCTE DESEARA SI POATE SI STRUGURI
Ella79
CITAT(Maybeline @ 17-08-2007, 04:04 PM) *

ella sper sa te relaxezi la maxim, cand plecati? hug.gif

Pe 24 plecam in Turcia si ne intoarcem pe 31, iar pe 2 septembrie plecam in Italia pana pe 15 septembrie. Abia pe 20 septembrie ma mai intorc la munca cheer.gif cheer.gif cheer.gif
May
monic am 83 de kg, tikerul are 1 kg in plus smile.gif

ella mama ce concediu, sigur o sa vii cu forte proaspete cheer.gif

ana vad ca ai facut omleta azi )).gif
Anna
Ella super concediu ai, distractie maxima! pupic.gif cheer.gif

May pai mi-ai facut tu pofta aseara si de aceea am facut si eu o omleta de dim blum.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 17-08-2007, 05:06 PM) *

ella mama ce concediu, sigur o sa vii cu forte proaspete cheer.gif

Da, am o luna de concediu. Sincer, abia ma mai tineau balamalele asa ca mi-am zis ca anul asta merit si eu sa huzuresc 34 de zile incheiate )).gif )).gif
Sunt convinsa ca o sa vin cu forte proaspete. Sunt sigura ca o sa am o vacanta exact asa cum mi-o doresc. Prima parte de huzur, somn si stat la plaja, a doua parte de vizitat locuri frumoase si dragi mie. Sper sa ajung si in Sicilia, ca de vreo 2 ani imi doresc.

Va anunt de pe acum ca din 20 septembrie ma reapuc de dieta. De data asta va fi WW + niste reguli in plus date de nutritionist. Si o sa ma duc din nou la sala, asa cum am facut 2 ani la rand.

May
Apropo, nu mai mergem tot acolo la pescuit unde ramaneam peste noapte, mergem mai aproape si ne intoarcem seara, asa ca nu mai sunt ofticata cheer.gif

ella revine cu forte proaspete, la atac!! yahoo.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 17-08-2007, 05:14 PM) *

ella revine cu forte proaspete, la atac!! yahoo.gif

PAZEA!!! )).gif )).gif
Din 20 septembrie sa nu mai vad fir de ingrasacioase pe aici ca fac scandal! Si cum o sa fiu odihnita, scandalul o sa fie pe masura. lol.gif lol.gif
May
Deci inca mai pot sa spun ca tocmai am facut ditamai tava de cioco de casa? )).gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 17-08-2007, 05:16 PM) *

Deci inca mai pot sa spun ca tocmai am facut ditamai tava de cioco de casa? )).gif

VREI SA TE UCID????? devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 17-08-2007, 05:16 PM) *

deocamdata, din partea mea, poti sa spui ca faci si purcel la protap. Dar dupa 20 sept sa vezi ce tava de ciocolata iti iei tu daca te aud... )).gif Ciocolatie te fac! lol.gif
May
CITAT(annaiss_derrian @ 17-08-2007, 04:21 PM) *

VREI SA TE UCID????? devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif

Nu mai bine vii la mine? naughty.gif

CITAT(Ella79 @ 17-08-2007, 04:25 PM) *

deocamdata, din partea mea, poti sa spui ca faci si purcel la protap. Dar dupa 20 sept sa vezi ce tava de ciocolata iti iei tu daca te aud... )).gif Ciocolatie te fac! lol.gif

salut.gif salut.gif salut.gif

Si acum, ca o consolare, va spun ca eu nici nu gust din ea, asa ca suntem chit )).gif
Ella79
blink.gif si nu poftesti??? blink.gif blink.gif
Monic
Acum vorbind de dieta, sincer nu am crezut ca doar cu cateva reguli stricte voi da jos 7 kg in 5 saptamani
Nu stiu daca va amintiti cat ma plangeam anul trecut ca eu mor de foame si tot nu slabesc. Ei bine, acum ca ma presa timpul si nu vroiam sa vad cum cantarul electronic imi arata 75 kg am decis sa NU mananc. In prima saptamana am renuntat la fainoase si dulciuri, si mancam f mult dimineata, iar dupa amiaza beau doar lapte sau mananc un iaurt/o salata, iar dupa ora 5 NIMIC
Mi-a fost greu si inca imi este pana imi obisnuiesc organismul, dar in fiecare dimineata am un orgasm grin.gif cand ma urc pe cantar si imi arata tot mai putin rolleyes.gif Si imi vine acum sa imi spun mie insami: `pai ti-au trebuit 2 ani ca sa iti dai seama? cuplu.gif `
incet-incet incep sa revin la vechile forme, e drept ac pantalonii de acum 3 ani inca nu intra pe mine, dar eu sunt happy oricum wink1.gif
nah ca m-am laudat putin blum.gif
May
CITAT(Ella79 @ 17-08-2007, 04:26 PM) *

blink.gif si nu poftesti??? blink.gif blink.gif

In 99% din cazuri imi trece pofta in timp ce gatesc biggrin.gif, in restul... pacatuiesc )).gif

monic felicitarile mele dar totusi... blink.gif mie nu mi se pare sanatos ce faci tu acolo....parerea mea blink.gif. Mi-e sa nu dai intr-un yo-yo de toata frumusetea apoi... mananci doar o masa pe zi, ca un iaurt sau o salata nu pot fi considerate o masa... noah, tu stii mai bine dar eu nu sunt de acord unsure.gif
Ella79
Monic, si eu am sa mai adaug niste reguli in plus la WW, tot ca si tine sa nu mai mananc seara, sa am masa pincipala dimineata si cina aproape nimic, sa nu mai amestec proteinele cu carbohidratii si fructele. Dar eu nu vreau sa renunt complet la nicio categorie de alimente, nici macar la fainoase si dulciuri, pt ca ma tem ca daca renunt complet la ele am sa pun kilogramele la loc cand o sa incep sa le reintroduc in alimentatie.
WW e o dieta foarte buna, dar nu putem avea toate acelasi rezultate cu ea pt ca nu suntem identice. Anul asta eu nu am mai slabit deloc cu WW iar nutritionistul mi-a spus ca e prea permisiva pt mine si organismul s-a obisnuit deja cu ea pt ca am tinut-o tot anul trecut.
Ma bucur mult pt tine ca slabesti asa frumos! Mai ales ca o sa fii mireasa si o sa arati traznet! Stiu ca si tu te cam chinuiai cu WW intr-o vreme si nu erai chiar asa de multumita de rezultate...
Monic
May, cum ziceam am renuntat la carbohidrati in prima saptamana. Acum mananc orice in limitele ww, dar imi distribui mancarea altfel. Cel mai mult mananc dimineata, si seara nu mai mananc nimic. Nu stiu daca se poate numi o singura masa pe zi, pt ca din momentul in care ma trezesc pana spre dupa-amiaza pe la 2 tot mananc/ciupesc cate putin. Azi de ex am mancat asa: 300 ml cappucino cu lapte, cu putina ciocolata, apoi paine cu slanina prajita si 3 rosii, apoi cartofi cu cascaval pane, iar la final cappucino 300 ml, tot cu lapte. Si cateva alune cool.gif
Acum nu va ganditi ca am mancat cantitati industriale, dar am mancat consistent, si exact ce am avut facut acasa. Acum stiu ca veti spune ca am mancat prostii. Asta e.
Am fost la nutritionist si mi-a recomandat sa renunt la fructe(pt ca contin ff mult zahar) si sa nu mananc dupa-amiaza decat foarte dietetic. Am facut doar exact ce mi s-a spus.
Iar din moment ce de la mancarea de dimineata si de la ora 17 sunt satula nu vad rostul sa mai mananc ceva seara. pofte, ca sa mananc, as avea, dar ma abtin grin.gif blushing.gif
Itotdeauna m-am mirat cum de Dana mananca de toate, si ne spune ca mananca orice si slabeste. Acum imi dau seama ca de fapt secretul consta in cantitati. Nu zic ca metoda aleasa de mine este sanatoasa, dar ma bucur enorm ca in sfarsit am avut forta necesara sa renunt la mancatul necontrolat si sa mananc doar in momentul in care imi este foame(si sa ma opresc exact atunci cand nu imi mai e). Senzatia de foame poate trece si dupa 2 imbucaturi si dupa 3, dar de multe ori mancam exact cat aveam pe farfurie. Ieri de exemplu am avut un moment grandios, zic eu grin.gif Mi-am luat o inchetata Gelato, foarte buna, cu cornet special, hmmm, iar dupa ce am mancat din el cam un sfert am simtit pur si simplu ca e prea dulce si nu imi mai trebuie. Si am avut puterea sa o arunc cheer.gif
Na ca iara m-a luat gura pe dinainte...
May
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif

Am inteles gresit, credeam ca mananci o singura data ceva dimineatza, apoi un iaurt sau salata si gata. Acum ca am inteles, este destul de ok, fiecare isi cunoaste corpul pupic.gif
Monic
May nu am vrut sa supar pe nimeni sau sa ma laud. Adevarul e ca de 2 ani sunt intr-o continua cura de slabire, de doi ani mananc putin si sunt mereu frustrata, iar acum, am un moment in care chiar slabesc, am si ambitia necesara si am zis sa profit, ca cine stie cat ma tine )).gif oricum, voi avea nevoie de suportul vostru cand intru la mentinere floare.gif

Ella, anul trecut pe vremea asta te gandeai cum ar fi sa ai un bebe. Vei profita de vacanta sa va apucati de proiectat grin.gif sau momentan ai renuntat la idee? rolleyes.gif
May
monic pai nici nu superi pe nimeni, nici nu te lauzi, pur si simplu spui ce rezultate ai si ce metoda functioneaza la tine, ca daca nu spui tu nici nu spune altul in lucul tau pupic.gif. La mine functioneaza metoda cu 2 mese pe zi si 3 gustari )).gif
axe10
Daca May a facut cioco de casa...va anunt ca tiramisu e la frigider pana maine....am musafiri si le bag la dieta:Dylly, Anca, Ina....hihihi....sa nu le spuneti dar eu nu o sa mananc.... grin.gif
uka
hello, am revenit din concediu..
pana reapar pe aici va las astea:
http://www.flickr.com/photos/8167947@N04/s...57601505761902/
dany
Bine ai revenit , Uka !!! Vazut pozele dar nu am inteles cate ceva )).gif :

- pui poze cu tzitzi goale dar tu esti imbracata pana la brau ( aproape ) ....pai a fost fair ??? blum.gif
- unde ati fost la cheful acela nebun ( asa arata din poze )).gif ) ?
- 2h 30 min de la sinaia la predeal ( sau era invers ??? ) ??? aoleuuuuu, mama !!! )).gif

Iti multumesc pentru pozele cu parasutistii aceia !!!!! Superbe !!!!! Si eu am facut cam 2,5 ani parasutism blum.gif

Ella , iti doresc un concediu superb !!!! In ce priveste povestea ta de iubire ....ma cam abtin :fiecare face ce vrea si cum vrea !! Deciii te vei apuca de WW din 20 septembrie ?? Bravo tie !!! DAR....te voi dezamagi un pic : eu voi pleca in concediu pe 27 si cand ma voi intoarce voi povesti , probabil , si ce am mancat acolo ....DACA iti voi face pofta ....imi cer scuze ! Asta e ! TE INTELEG PERFECT .....DAR nu cred ca poti interzice cuiva sa zica ceva de papa ingrasacios pe aici ...doar stii cum sunt neuronii , nu ? lol.gif

Monic . ma bucur ca slabesti si sper sa nu te impiedici de jo-jo candva !!!! Se pare ca papi sanatos si asta e bine !!!! MUltaaaaa bafta si .....modifica rochita de nunta tease.gif hug.gif

May , TE OMOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cioco de casa ????????????? Bueyyyyyy...deciiiiii...esti mai mult decat dead la ora asta tease.gif

Anna , bun meniul tau dar se poate si mai bine hug.gif

CITAT(axe10 @ 17-08-2007, 08:01 PM) *

Daca May a facut cioco de casa...va anunt ca tiramisu e la frigider pana maine....am musafiri si le bag la dieta:Dylly, Anca, Ina....hihihi....sa nu le spuneti dar eu nu o sa mananc.... grin.gif

Pe tine te kilaresc rau de tot , stii , nu ???????? Eu mai am un pic de asteptat pana fac tiramisu .....Oricum , sper sa va cada bine si POZEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May
dany hug.gif

Eu sunt tare, tare suparata sad.gif. A vb Remy in seara asta cu ai lui si ne-a dat tata-sau marea veste ca a reusit sa isi innoiasca permisul de conducere si ca el isi ia masina si nu stiu ce. Singura problema e ca omul asta nu a mai condus de mai bine de 20 de ani, va dati seama? Si de mai bine de 10 ani nu si-a mai schimbat permisul si normal ar fi trebuit sa dea testul din nou dar na, sta intr-un oras mic si nimic nu e imposibil cand dai spaga. Imaginati-va ca socra-meu si-a luat carnetul si apoi nu a mai condus deloc pana acum si el zice ca daca se urca la volan si conduce un pic pe camp isi da drumul. Nici macar nu vrea sa mai ia cateva ore de condus de la o scoala de soferi ca sa isi intre in mana, el isi intra in mana pe camp domne`! Sunt tare indignata cum de se poate sa fie atat de inconstienti aia care i-au dat permisul, ca sa nu mai spun cat de inconstient e el. Pai el nu are reflexe sau nu e atent nici in viata de zi cu zi la chestii minore... eu i-am zis lui Remy ca in masina cu tata-sau nu ma urc nici pana la coltul blocului si a zis ca nici el si ca nu are decat sa se supere. Nici nu stiu de ce ma enervez ca e problema lui.....
dany
In primul rand sunt de vina autoritatiele de acolo !!!!! DAR...daca socrul tau va face un accident ....va fii singurul vinovat . NU PRICEP cum se poate ca el sa aiba voie sa conduca dupa atatia ani FARA a face din nou scoala de soferi sau macar un test !!! Nu si-a schimbat permisul de 10 ani ???? Nu stiu ce legi sunt acolo dar AICI te obliga sa iti schimbi permisul atunci cand iti inregistrezi noua masina si EI STIU ca nu ai avut masina personala in tot acest timp ( datele sunt salvate , normal ) ...Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun ....

Oricum ...PAZEA SPANIA !!!!! Socrul lui May va fii la volan in curand !!! smile.gif
Tulip
cheer.gif Buna dimineata!

Uff,May,chiar ca ai un socru de cosmar blink.gif blink.gif
Oare omul asta cum a putut sa traiasca pana acum fara masina unsure.gif unsure.gif
Dupa parerea mea problema cea mai grava e ca ar putea accidenta oameni nevinovati sorry.gif sorry.gif
Nu cumva sa te urci in masina lui!

Eu plec azi la Tg-Mures,imi caut o rochita,ceva pt. nunta(nu ma marit again,sunt doar invitata) tease.gif

A,si apropos de nunti,azi se marita Bubbles!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Casa de piatra,Andreea!
Tulip
Uff,nu mai stiu,azi sau maine e nunta lui Bubbles? unsure.gif unsure.gif
May
Nici eu nu stiu cum s-a putut asa ceva.... sa vedem ce se va intampla cand isi va lua masina.... el deja vorbea ca poate apuca sa isi ia masina cand vine acasa si sa mearga la mare cat inca mai e cald... adica sa iasa pe autostrada si sa faca 350 km pana la mare blink.gif. Remy i-a zis ca nu e intreg la minte si ma dadea pe mine exemplu ca nu am mai condus de cand mi-am luat carnetul, adica de acum 3 ani, dar daca ar fi sa luam o masina as face scoala din nou, doar ca nu mai dau testul deoarece cu 30 de ore de condus cate se fac la scoala si apoi o pauza de 3 ani numai sofer nu ma numesc . Zicea ca astea-s copilarii si ca mi-e mie teama de condus blink.gif

tulip pe tikerul lui bubbles scrie ca mai e o zi cheer.gif. Sa ne arati rochita grin.gif

Noi plecam la pescuit, ne auzim diseara floare.gif
Ella79
CITAT(Monic @ 17-08-2007, 06:54 PM) *

Ella, anul trecut pe vremea asta te gandeai cum ar fi sa ai un bebe. Vei profita de vacanta sa va apucati de proiectat grin.gif sau momentan ai renuntat la idee? rolleyes.gif

Nu, nu am renuntat la idee, din contra! Numai ca din motive medicale e un pic mai complicat...

Sa aveti un week-end excelent fetelor!!
l3lia
Salut fetelor,as vrea sa ma alatur si eu voua cu dieta ww.Inca sunt la stadiul de studiu retro,dar de hotarat m-am hotarat deja.Ma primiti prin preajma? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Lelia
lliliana
Sal fete....pup tot ce prind... pupic.gif

Lia, bine ai venit shi spor la lupta )).gif pupic.gif
otilici
Bine ai venit l3lia!Bafta multa la slabit cu ww! floare.gif Azi e cam liniste pe aici ca e WE si fetele-s la plaja wink1.gif ,dar in timpul saptamanii va fi ceva mai multa agitatie...
hug.gif
ganesha
CITAT(otilici @ 18-08-2007, 02:01 PM) *

Bine ai venit l3lia!Bafta multa la slabit cu ww! floare.gif Azi e cam liniste pe aici ca e WE si fetele-s la plaja wink1.gif ,dar in timpul saptamanii va fi ceva mai multa agitatie...
hug.gif

Hello, l3lia!!!

O parte din fete sint la plaja, alta parte sint prin alte parti, iar alta parte (care n-avea treaba, bineinteles) sta de fundu' ciinelui, ca si-a luat ciine lol.gif

Dany... te-ai dat si cu parasuta? Mi-ai spulberat si ultima parere timida cum c-ai fi fomeie serioasi (ma rog, asa pare din poze lol.gif lol.gif )

Eu sint intr-o mare dilema - ciinele o sa-mi alunge veveritele lol.gif Mda... m-am trezit simbata la ora 5 am, de aia vorbesc in dodii, nu ma bagati in seama floare.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 18-08-2007, 12:50 AM) *

dany hug.gif
Imaginati-va ca socra-meu si-a luat carnetul si apoi nu a mai condus deloc pana acum si el zice ca daca se urca la volan si conduce un pic pe camp isi da drumul. Nici macar nu vrea sa mai ia cateva ore de condus de la o scoala de soferi ca sa isi intre in mana, el isi intra in mana pe camp domne`! Sunt tare indignata cum de se poate sa fie atat de inconstienti aia care i-au dat permisul, ca sa nu mai spun cat de inconstient e el. Pai el nu are reflexe sau nu e atent nici in viata de zi cu zi la chestii minore... eu i-am zis lui Remy ca in masina cu tata-sau nu ma urc nici pana la coltul blocului si a zis ca nici el si ca nu are decat sa se supere. Nici nu stiu de ce ma enervez ca e problema lui.....

May, supara-te pe mine, faci ce vrei dar trebuie sa-ti spun un lucru. Eu am luat carnetul in 1995, adica acum 12 ani si pana anul trecut nu am condus decat de vreo 5 ori....am luat intr-adevar 4 ore de condus si acum ma declar, fara sa ma laud o buna soferita (aici ma lauda si barbatul-care stii cum sunt barbatii, te-ar pune sa conduci numai ca sa-i aduci pe ei acasa de la chefuri, frate-miu care e sofer de meserie si alti BARBATI-colegi, prieteni)...deci se poate. Nu-l cunosc pe socrul tau dar nu ai de unde sa stii ce-i poate pielea la volan...daca nu vrei sa mergi cu el in masina nu-i problema ...dar nu face un caz din asta!

CITAT(l3lia @ 18-08-2007, 12:30 PM) *

Salut fetelor,as vrea sa ma alatur si eu voua cu dieta ww.Inca sunt la stadiul de studiu retro,dar de hotarat m-am hotarat deja.Ma primiti prin preajma? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Lelia

Bine ai venit....si spor!

Dany...mai bine parasutista decat parasuta....parerea mea... pupic.gif

AAAAA, UKA, tu erai la parasailing?
l3lia
As vrea sa va dau niste detalii despre mine:am 169cm, 67 kg ...si 35 ani(probabil nu mai aveti veterane de astea pe aici,nu?);si am si 2 copii mari(8 si 12 ani).
Acum,eu m-am gandit ca pana ma lamuresc exact cam ce pot eu sa mananc tinand ww. sa tin 4-5 zile de regim disociat(sa nu sariti in capul meu,ca stiu cam care e parerea voastra despre asta),sa am timp si sa ma documentez,dar sa nici nu pierd niste zile in care sunt singurica pana imi vine familionul acasa.
Ei,ce ziceti? O fi foc?
Ma bucur sa fiu aici cu voi.De cand va citesc am impresia ca va stiu deja de mult timp.
otilici
Pai..daca tot esti singurica zilele astea,de ce nu profiti si sa te obisnuiesti cu numaratul.Parerea mea...care este grin.gif blum.gif E drept,cu disociatul slabesti mai rapid,dar nu ai de dat f multe kg,asa ca nu e un motiv serios blum.gif ,eventual da-ne un motiv mai bun )).gif
ganesha
CITAT(l3lia @ 18-08-2007, 03:10 PM) *

As vrea sa va dau niste detalii despre mine:am 169cm, 67 kg ...si 35 ani(probabil nu mai aveti veterane de astea pe aici,nu?);si am si 2 copii mari(8 si 12 ani).
Acum,eu m-am gandit ca pana ma lamuresc exact cam ce pot eu sa mananc tinand ww. sa tin 4-5 zile de regim disociat(sa nu sariti in capul meu,ca stiu cam care e parerea voastra despre asta),sa am timp si sa ma documentez,dar sa nici nu pierd niste zile in care sunt singurica pana imi vine familionul acasa.
Ei,ce ziceti? O fi foc?
Ma bucur sa fiu aici cu voi.De cand va citesc am impresia ca va stiu deja de mult timp.

Si eu am un "copil mare" (8 ani in decembrie, clasa a3a, de-abia am cumparat rechizite ca n-amr ezistat poftei care mi-a facut-o o dulceata de fata de aici de pe forum). Ma abtin sa nu sar in capul tau, asta doar pentru ca ai zis sa nu, de obicei eu ma fac ca n-aud/vad cind cineva zice/scrie cuvintul cheie "disociat". Savureaza zilele de...liniste si singuratate! floare.gif
uka
hallo...
1. nu eram eu la parasailing
2. pozele cu fete cu tzatzi goale sunt facute de teo nu d mine
3. si eu am facut topless dar din diverse motive nu am bagat pozele cu mine pe albumul public biggrin.gif
4. eram imbracata pana la brau ptr ca ma arsese soarele si deja facusem o mica alergie, dar cand intram in apa eram topless
5. cheful ala nebun a fost la verisoara lui teo, la braila, eram toti dusi cu capul si am incepu tsa ne amintim de muzica anilor 90, cu vanilla ice, macarena, cassablanca, etc...
dany
CITAT(ganesha @ 18-08-2007, 02:06 PM) *

Dany... te-ai dat si cu parasuta? Mi-ai spulberat si ultima parere timida cum c-ai fi fomeie serioasi (ma rog, asa pare din poze lol.gif lol.gif )

lol.gif lol.gif Eu femeie serioasa ????? Aparentele ( pozele ) inseala blum.gif

CITAT(axe10 @ 18-08-2007, 02:50 PM) *

Dany...mai bine parasutista decat parasuta....parerea mea... pupic.gif

CORECT !!!!!! )).gif

Bine ai venit , L3lia !!!! Multa bafta !!!! Sunt si eu de acord cu fetele : lasa disociatul si apuca-te sa te documentezi in legatura cu WW !!! Mai ales ca esti solo acum smile.gif

P.S.Aici sunt si mai veterane decat tine ( te refereai la varsta ) tease.gif . Sa-ti traiasca copiii !!!

Noi am trecut cu bine peste cheful de casa noua cu vecinii....Ufffff !!!! Au plecat pe la ora 2:30 ( eu am strans de pe aici pana acum ) si ....au fost multumiti cu ce au avut pe masa si se pare ca le-a placut ce a iesit din toata munca noastra la casuta !!
Acum ne mai asteapta sambata viitoare un chef cu cei care ne-au ajutat si apoi inca unul cu prietenii si ....am cam terminat !!

Va doresc un WE placut in continuare !!!
axe10
CITAT(l3lia @ 18-08-2007, 04:10 PM) *

Ei,ce ziceti? O fi foc?

Chiar ar trebui sa te obisnuiesti cu numaratul daca tot esti libera...."la mare"....cantar ai?
Si eu am tot 35 de ani dar fimea are numai 4...deh...ai fost mai harnica....

CITAT(uka @ 18-08-2007, 05:17 PM) *

hallo...
1. nu eram eu la parasailing
2. pozele cu fete cu tzatzi goale sunt facute de teo nu d mine
3. si eu am facut topless dar din diverse motive nu am bagat pozele cu mine pe albumul public biggrin.gif
4. eram imbracata pana la brau ptr ca ma arsese soarele si deja facusem o mica alergie, dar cand intram in apa eram topless
5. cheful ala nebun a fost la verisoara lui teo, la braila, eram toti dusi cu capul si am incepu tsa ne amintim de muzica anilor 90, cu vanilla ice, macarena, cassablanca, etc...

Ma uitam si nu vedem care esti tu, ma uitam dupa bikini...si pt ca pozele erau ba din profil , ba de jos, ba de sus nu mai intelegeam nimik...tot ziceam...e...are mai multi bikini...acu' m-am lamurit....
Si daca erai la parasailing era misto...eu am practicat cand am fost in Antalya de fiecare data. Senzatia e super-misto...acolo sus e o liniste de nu-ti vine sa crezi...si nu sunt decat max 200m...
Am facut si eu topless acum vreo 7-8 ani dar atunci m-am ales cu o sensibilitate intre si sub sana si nu-mi mai trebuie...recomand purtarea sutienuli...
Tulip
Buna dimineata!

Haideti la cafea! smile.gif

Mi-am cumparat ieri din Tg-Mures un costumas de vara dragut,care imi face un decolteu w00t.gif w00t.gif ,e negru cu bulinute albe,imediat incerc sa pun si o poza......nu e ffff. elegant,dar tinand cont ca o nunta va fi gen garden-party,cred ca merge.

De maine ma apuc si eu de dieta,m-am ingrasat 2 kg,nici nu ma mir,pt ca am papat fffffff. multe prostii sorry.gif .Inca nu m-am hotarat daca am sa numar sau sa aplic regula lui Monic,cu exceptia ca dupa ora 17,daca chiar mor de foame,sa mananc un fruct,un iaurtel,ceva-ceva...... grin.gif grin.gif

Ma duc sa-mi schimb si tickerul wacko.gif wacko.gif
axe10
CITAT(Tulip @ 19-08-2007, 08:41 AM) *

Buna dimineata!

Haideti la cafea! smile.gif

Mi-am cumparat ieri din Tg-Mures un costumas de vara dragut,care imi face un decolteu w00t.gif w00t.gif ,e negru cu bulinute albe,imediat incerc sa pun si o poza......nu e ffff. elegant,dar tinand cont ca o nunta va fi gen garden-party,cred ca merge.

De maine ma apuc si eu de dieta,m-am ingrasat 2 kg,nici nu ma mir,pt ca am papat fffffff. multe prostii sorry.gif .Inca nu m-am hotarat daca am sa numar sau sa aplic regula lui Monic,cu exceptia ca dupa ora 17,daca chiar mor de foame,sa mananc un fruct,un iaurtel,ceva-ceva...... grin.gif grin.gif

Ma duc sa-mi schimb si tickerul wacko.gif wacko.gif

Astept poze....

Tulip
http://img248.imageshack.us/img248/3083/dsc02077zu6.jpg

Nu stiu ce s-a intamplat cu poza....costumasul e negru cu buline albe..... huh.gif huh.gif huh.gif

Arat ca o zebra doh.gif
nusarich
CITAT(Tulip @ 19-08-2007, 10:04 AM) *

Nu stiu ce s-a intamplat cu poza....costumasul e negru cu buline albe..... huh.gif huh.gif huh.gif

Arat ca o zebra doh.gif

Buna ziua tuturor!

Tulip, nu mi se pare deloc ca arati ca o zebra, gandeste-te ca aparatul foto face figuri... Eu am mai vazut tipe imbracate in combinatia de negru cu bulinute albe si putin mi-a trebuit sa nu ma duc sa le intreb de unde si-au luat costumatia. Eram pe strada, ca altfel... Parerea mea, e foarte finut, sa-l porti sanatoasa! Si distractie placuta!
May
Neatza biggrin.gif

axe tocmai ca nu il cunosti pe socrul meu si cred ca nimanui nu i-ar facea placere sa se afle pe autostrada cu un om care nu a mai condus de 20 de ani, care e foarte neatent si distras. Mi se pare normal sa fac un mare caz din asta caci nu este vorba despre un om responsabil wink1.gif. Nici nu stiu de ce te-ai simtit vizata din moment ce te consideri o femeie cu picioarele pe pamant si, totusi, nu ti-ai ``intrat in mana pe camp``. Stai linistita ca eu nu ma supar cand altcineva are alta parerea decat mine, asta face viata interesanta. Sa dea Dumnezeu sa fie cel mai bun sofer al tuturor timpurilor, caci nu ii doresc raul salut.gif

lia bine ai venit printre noi cheer.gif

tulip mie imi place f mult costumasul si decolteul naughty.gif
otilici
Tulip,esti o frumoasa si ai gusturi delicate give_rose.gif
Anna
Buna!
fetelor am si eu o intrebare
pentru cele din voi care ati plecat din Buc in Cta cu microbuzu (Dylly, Anca - tin eu minte ca ati mers cu microbuzu) , stiti cumva de unde pleaca, cat costa, daca trebuie sa faci rezervare...etc
Va multumesc! pupic.gif hug.gif
axe10

Arat ca o zebra doh.gif

mie imi place....

CITAT(Maybeline @ 19-08-2007, 02:27 PM) *

Neatza biggrin.gif

axe tocmai ca nu il cunosti pe socrul meu si cred ca nimanui nu i-ar facea placere sa se afle pe autostrada cu un om care nu a mai condus de 20 de ani, care e foarte neatent si distras. Mi se pare normal sa fac un mare caz din asta caci nu este vorba despre un om responsabil wink1.gif. Nici nu stiu de ce te-ai simtit vizata din moment ce te consideri o femeie cu picioarele pe pamant si, totusi, nu ti-ai ``intrat in mana pe camp``. Stai linistita ca eu nu ma supar cand altcineva are alta parerea decat mine, asta face viata interesanta. Sa dea Dumnezeu sa fie cel mai bun sofer al tuturor timpurilor, caci nu ii doresc raul salut.gif

lia bine ai venit printre noi cheer.gif

tulip mie imi place f mult costumasul si decolteul naughty.gif

Nu m-am simtit vizata deloc...dar am zis ca nu ai de unde sa stii cum conduce daca nu ai mers cu el....ai rabdare sa vezi intai si pe urma iti spui parerea.
ALICE

Arat ca o zebra doh.gif

Tie-ti sta bine indiferent ce porti. wink1.gif
anca veselie
neatza!
axe a facut un tiramisu bestial si in afara de asta un piure de spanac si rulada de pui super bune! ne-am simtit foarte bine cu toatele pupic.gif
anna microbuzul pleaca de la autogara baldovin parcalabul, pe langa gara de nord. nu mai stiu exact cat costa pt ca n-am mai fost de mult. nu se fac rezervari.
tulip foarte tare decolteul tau naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.