May, cum ziceam am renuntat la carbohidrati in prima saptamana. Acum mananc orice in limitele ww, dar imi distribui mancarea altfel. Cel mai mult mananc dimineata, si seara nu mai mananc nimic. Nu stiu daca se poate numi o singura masa pe zi, pt ca din momentul in care ma trezesc pana spre dupa-amiaza pe la 2 tot mananc/ciupesc cate putin. Azi de ex am mancat asa: 300 ml cappucino cu lapte, cu putina ciocolata, apoi paine cu slanina prajita si 3 rosii, apoi cartofi cu cascaval pane, iar la final cappucino 300 ml, tot cu lapte. Si cateva alune
Acum nu va ganditi ca am mancat cantitati industriale, dar am mancat consistent, si exact ce am avut facut acasa. Acum stiu ca veti spune ca am mancat prostii. Asta e.
Am fost la nutritionist si mi-a recomandat sa renunt la fructe(pt ca contin ff mult zahar) si sa nu mananc dupa-amiaza decat foarte dietetic. Am facut doar exact ce mi s-a spus.
Iar din moment ce de la mancarea de dimineata si de la ora 17 sunt satula nu vad rostul sa mai mananc ceva seara. pofte, ca sa mananc, as avea, dar ma abtin
Itotdeauna m-am mirat cum de
Dana mananca de toate, si ne spune ca mananca orice si slabeste. Acum imi dau seama ca de fapt secretul consta in cantitati. Nu zic ca metoda aleasa de mine este sanatoasa, dar ma bucur enorm ca in sfarsit am avut forta necesara sa renunt la mancatul necontrolat si sa mananc doar in momentul in care imi este foame(si sa ma opresc exact atunci cand nu imi mai e). Senzatia de foame poate trece si dupa 2 imbucaturi si dupa 3, dar de multe ori mancam exact cat aveam pe farfurie. Ieri de exemplu am avut un moment grandios, zic eu

Mi-am luat o inchetata Gelato, foarte buna, cu cornet special, hmmm, iar dupa ce am mancat din el cam un sfert am simtit pur si simplu ca e prea dulce si nu imi mai trebuie. Si am avut puterea
sa o arunc
Na ca iara m-a luat gura pe dinainte...