Scumpa mea, cre'ca nu m-am exprimat eu, ca ne-am inteles taman pe dos
CITAT
.probabil ca nu ai fost de la inceputul "neuronilor" pe aici ( sau pe alte plaiuri )
Am citit "neuronii" inca de CIND AU INCEPUT pe idieta (acu... enshpe aaaani), si apoi in celelalte locuri. Dar nu vad ce relevanta are
Pentru ca intrebarea mea era: ce inseamna, cum se defineste acest magic: "nu mai e cum era inainte". Asta e dilema mea, n-are legatura cu vremurile neuronale (pe care, repet, le stiu dinainte de a incepe, din discutiile premergatoare subiectelor cu neuroni si a alegerii titlului...

, etc. Atit am intrebat...

ca sa ma edific si eu, pentru ca, asa cum am zis mai sus, a mai zis cineva asta pe ALT forum, si n-am inteles nici acolo la ce se referea. Adica... era mai alert, era mai activ, era mai vesel, era mai intim... ?
CITAT
Inainte intram SI daca nu aveam chef .....doar pentru a citi ce mai spun fetele mele dragi !!!!! Chiar daca nu aveam ce comenta .....imi placea atmosfera !!!!
Pentru mine PERSONAL, exact asta inseamna "a avea chef". A avea chef eu il simt ca "a intra sa vad ce face lumea, fara sa am ce comenta/scrie". De aia am ramas putin.. puzzled, pentru ca "a nu avea chef" pentru mine inseamna " a nu avea chef sa stiu ce face lumea", deci... a intra sa vad ce face lumea= a avea chef.

Stai ca am zapacit propozitia cu spor si succes!
CITAT
Chestii de genul " va pup " si "pa" ...nu sunt genul meu ...sry.
Hai maaai, ca n-am zis ca ar fi genul tau, nu-mi da cu tifla de sorry

Nu se referea la tine, sau la cineva anume, sau la un subiect anume, era... un exemplu pur conversativ
CITAT
Sunt convinsa ca , daca spun aici ca " nu mai e ca inainte " nu voi fii acuzata de insensibilitate !!!
Nu am zis ca TU vei fi acuzata de asta. Am zis ca EU AM FOST acuzata de asta atunci cind am intrebat in alta parte cum se defineste "nu mai e cum era inainte". Ideea era ca nu voiam sa fiu acuzata nici aici, era o pura intrebare intrebatoare...
Te pup si cheer up, poate dracu' nu-i asa negru pe cum pare, iar pofta vine mincind, nu?