Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Anna
Anca multumesc.
Stii cumva la cat pleaca ultimul?
Era aglomerat cand te-ai dus tu? Mi-e sa nu fie f multa lume sad.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 20-08-2007, 10:49 AM) *

neatza!
axe a facut un tiramisu bestial si in afara de asta un piure de spanac si rulada de pui super bune! ne-am simtit foarte bine cu toatele pupic.gif

Multumesc de laude....va mai astept!

anca veselie
nu mai stiu exact cand pleaca ultimul, sorry
tu la cat vrei sa pleci?
axe, nu zice de 2 ori blum.gif

din pacate e destul de aglomerat, dar masinile vin destul de repede si pleaca la 45 min, cam asa.
Pisik
Dar poze de la vizita la Axe nu aveti?
Cine a fost?
Anna
CITAT(anca veselie @ 20-08-2007, 12:05 PM) *

nu mai stiu exact cand pleaca ultimul, sorry
tu la cat vrei sa pleci?
axe, nu zice de 2 ori blum.gif

din pacate e destul de aglomerat, dar masinile vin destul de repede si pleaca la 45 min, cam asa.

Pai pe la 6 7 cam asa biggrin.gif
May
Neatza cow.gif
cri
salutare!
in sfarsit, am reusit sa pun si eu mana pe 2 pozici, descarcate dintr-un telefon, deci fara cine stie ce calitate
atentie nu va speriati, sunt doar eu biggrin.gif
http://img172.imageshack.us/my.php?image=imagine0065ck1.jpg
http://img168.imageshack.us/my.php?image=imagine0096rw8.jpg

mai multe poze, cand s-o mili careva sa le descarce

si pentru ca azi m-am reapucat de numarat, am si eu o mica intrebare, cate puncte are fibrobarul?
Amazoana
Cri, in primul rand esti tare slaba si tare draguta! Si in al doilea, pls spune sau repeta- daca ai mai spus, unde sunt facute pozNele
anca veselie
pisi am fost eu, dylly si ina
ne-a facut cateva poze axe, dar vad ca nu le-a postat.
anna eu zic ca mai bine la 6 decat la 7, de fapt incearca sa ajungi cat mai devreme.
cri
dulcikatty esti o dulce pupic.gif dar nu sunt chiar asa slaba, burtoiul si colacii ma omoara
prima poza e facuta la Lacul Sf Ana unde era o inghesuiala de nedescris, cu gratare si tot felul de chestii, parca erai pe malul garlei iar a doua la Manastirea Secu
Tulip
Cri,arati tare bine!!!!

Un fibrobar are 3.5P,daca imi amintesc bine! wink1.gif
cri
Sarumana Tulip floare.gif si multumesc pentru raspuns

Pentru ca azi e un nou inceput, mi-am updatat si ticker-ul, sper sa ma si tin de el

axe10
Sorry am uitat sa vi le arat pe fete cu gura plina....promit ca o fac maine....

Azi m-am enervat de dimineata: Intai Florin si-a adus aminte ca desi am platit-o, polita RCA la masina luata in leasing nu ne-a parvenit. Dau mail la relatii cu clientii si ce-mi raspund?...ca au trimis-o de 2 saptamani recomandat...si ca sa verific la posta daca mai e. Bineinteles ca nu am primit nici o recomandata ca daca venea primeam o hartie de la posta ca nu am fost gasita acasa si ma asteapta un plic acolo. Dupa ce ca le-am dat 700 ron, obligat fortat ei vor sa mai stau si la codoi la posta sa ma interesez de soarta plicului....s-o creada ei!
A doua problema e masina a doua care e in service de pe 01 august. Nesimtit de la Eurial ne-au sunat la un moment dat sa spuna ca e gata masina, dar ca au facut si geometria si au constatat ca trebuie schimbat si un amortizor dar ca trebuie sa vorbeasca cu cei de la asigurari. Nu stiu de ce mai trebuia pt ca chiar asiguratorul zisese sa faca geometria. Azi suna Florin pe ala de la receptie (ca , deh, draga acolo nu poti vorbi cu nimeni din service) si ii zice ca azi le trimite ordinul de plata la aia de la asigurari si daca sunt de acord peste 48 de ore (adica inca 2 zile) imi da masina. Florin le-a cerut explicatii pt timpul lung in care au tinut masina...si ii zice ca au trebui piese comandate...care piese tata daca au zis acum 2 saptamani ca e gata?...cand l-a mintit? atunci sau acum....?....tot caut un nr de tel unde sa fac reclamatie direct la peugeot dar nu gasesc/damn it!

Si cu astea fiind zise...va urez sa aveti o zi mai buna decat a mea.

Dpdv dieta stau bine:dimineata am mancat sunca pui, rosie,mozzarella si pt pranz mi-am luat un gratar piept de pui cu mancare de fasole verde. Am si de salata dar nu cred ca mai fac.
emu
Buna buna... am venit in recunoastere )).gif si ce observ?!

1. Medeea a disparut cu tot cu dieta si rapoarte )).gif pacat, pacat.
2. L3lia Bine ai venit si sa ai spor!!!

Uka, am vazut pozele smile.gif una din ele m-a amuzat nespus de tare )).gif Tipa care ar fi vrut sa faca topless, dar si le acoperea mama mama, de parca nu mai vazuse lumea pe plaja podoabe ca ale ei )).gif

Dany, vezi ca nu numai noua ne place casuta voastra wink1.gif Ai zis ceva de poze? smile.gif

Tulip, super costumasul naughty.gif

CITAT
nu sunt chiar asa slaba, burtoiul si colacii ma omoara

Cri, astea se duc frumos cu sport. Probabil nu e nevoie s-o spun, dar dieta fara sport nu face colaceii (incapatanati) sa dispara miraculos smile.gif

Axe, de ce nu te duci direct la ei sa ceri sa vorbesti cu managerul/superviserul/marele sef etc etc? Un simplu telefon n-o sa rezolve problema. Te enervezi degeaba.

Sa aveti parte de o saptamana cu cat mai putine surprize neplacute smile.gif Axe a dat startul... eu stiu ce ma asteapta sapt asta (si inca 2 de acum incolo) )).gif auum auum
Dumbo
Buna seara,

Axe am si eu un astfel de specimen in departament. Si prefer sa stie ca ii sunt dusman, ca sunt o scorpie, ca nu il supor si ca nu e bine sa stea in aceeasi zona cu mine atunci cand sunt nervoasa.
Daca nu am fi fost la serviciu cred ca il cafteam, la propriu. Din pacate avem si camere video prin birouri si nu as vrea sa ma trezesc cu vre-o reclamatie cum ca mi-am batut "colegul". box.gif
E adevarata ca mi-au luat aproape 2 ani ca sa il educ la nivelul minim, adica pastreaza o distanta decenta. Dar tot e ceva.

sorry.gif cam atata cu laudele, sa trec la autocritica.
1. dimineata nu apuc sa mananc, beau numai o cafea si fumez.
2. la pranz mananc si nu prea, adica apuc sa manac pe la ora 2 si atunci in fuga, dupa care ma doare burta, normal, ma apuca foamea destul de repededin nou, etc, samd.
3. seara rup usa de la frigider si mananc, mananc, mananc pana simt ca explodez.
4. dimineata ma sui iar pe cantar si imi smulg parul din cap.

bang.gif bang.gif bang.gif bang.gif bang.gif

Ca sa fie totul bine vine si maica'mea in vizita, ca sa imi spuna cat m-am ingrasat si ca sunt ca o vaca si mananc prea mult. Efectul va fi cel asteptat - o sa mananc si mai mult.
axe10
CITAT(emu @ 20-08-2007, 07:04 PM) *

Axe, de ce nu te duci direct la ei sa ceri sa vorbesti cu managerul/superviserul/marele sef etc etc? Un simplu telefon n-o sa rezolve problema. Te enervezi degeaba.

Buey, aia la Eurial zici ca sunt baza NATO frate, nu te lasa sa calci in service. Din pacate barbatul meu se duce acolo, iar el e mai "moale" ... naughty.gif ca doar de aia l-am luat!
Daca ma duceam eu...era altceva. Numai ca am zis ca el se mai pricepe la masini, comparativ cu mine.
Sper sa se rezolve azi, maine.
Cu asigurarea nu am de gand sa pierd timpul si sa stau la cozi la posta, mi-a trimis o copie si astept sa-mi trimita originalul ca si facturile prin plic normal....

CITAT(Dumbo @ 21-08-2007, 12:11 AM) *

Buna seara,

1. dimineata nu apuc sa mananc, beau numai o cafea si fumez.
2. la pranz mananc si nu prea, adica apuc sa manac pe la ora 2 si atunci in fuga, dupa care ma doare burta, normal, ma apuca foamea destul de repededin nou, etc, samd.
3. seara rup usa de la frigider si mananc, mananc, mananc pana simt ca explodez.
4. dimineata ma sui iar pe cantar si imi smulg parul din cap.

bang.gif bang.gif bang.gif bang.gif bang.gif

Ca sa fie totul bine vine si maica'mea in vizita, ca sa imi spuna cat m-am ingrasat si ca sunt ca o vaca si mananc prea mult. Efectul va fi cel asteptat - o sa mananc si mai mult.

bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif

Nu e bine deloc!

Si eu am tendinta ca dimineata sa mananc tarziu din cauza cafelei si tigarii...dar nu uit niciodata sa mananc. Chiar si mai tarziu (cam pe la 9.30) tot mananc. Masa de pranz se deplaseaza si ea dar nu o sar si chiar mi-e foame. Asa ca pt seara ramane ceva usor.
Ieri de ex am mancat de pranz pe la 17 (dimineata mancasem pe la 10.30) si seara nu am mai putut sa mananc decat 2 piersici.
As vrea sa pot manca alte fructe, am impresia ca si piersicile care le consum acum in fiecare dimineata imi incetinesc slabirea dar la vremea asta nu prea sunt decat fructe care "ingrasa" sa zicem:prune, struguri. Citricele sunt sub orice critica acum, merele care imi plac nu au aparut inca...iar kiwi care e cel mai recomandat pt mine nu sunt de calitate.
De aceea si digestia mea e f lenta....si pt ca nu prea mananc dimineata cereale din cauza de scarba totala...dupa ce am consumat timp de un an jumate numai cartoane dimineata, chiar nu mai am chef de ele. Zac in sertar la servici si in dulap acasa. Dimineata ma bazez pe iaurt zuzu degresat cu 2 chifle integrale.
Cu fructe inainte, evident!

Va urez o zi buna! pupic.gif

Si vorba aia, hai sa bem o cafea.gif
Anna
Neatza!! yahoo.gif cheer.gif

Trezirea fetelor!! pupic.gif hug.gif
otilici
Nu stiu ce se intampla,dar fetele is din ce in ce mai lenese... blum.gif
Ar trebui sa ne facem rost de o trompeta... tease.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Amazoana
Oti, pe mine m-a trezit cumva trompeta ta? Ce-i cu galagia astaaaaaaaaaa?????? )).gif
Va tuc, sa aveti o zi suuuper! pupic.gif
Anna
CITAT(otilici @ 21-08-2007, 11:00 AM) *

Nu stiu ce se intampla,dar fetele is din ce in ce mai lenese... blum.gif
Ar trebui sa ne facem rost de o trompeta... tease.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Asa asa...vad ca numai pomenirea cuvantului trompeta aduce lume pe aici
asa ca o sa continui eu si aduc o toba, o fanfara, un acordeon.... cheer.gif cheer.gif band.gif
otilici
Nu stiu cum de nu a mai aparut Dany pe aici in ultima vreme,da las ca vine ea cu biciul si primiti toate bataita.gif bataita.gif ca nu se misca forumul wink1.gif
lol.gif lol.gif lol.gif
tease.gif

Pe May o intelegem,la ea e dimineata abia peste vreo 2 ore grin.gif blum.gif
Amazoana
CITAT(otilici @ 21-08-2007, 11:15 AM) *

Nu stiu cum de nu a mai aparut Dany pe aici in ultima vreme,da las ca vine ea cu biciul si primiti toate bataita.gif bataita.gif ca nu se misca forumul wink1.gif
lol.gif lol.gif lol.gif
tease.gif

Pe May o intelegem,la ea e dimineata abia peste vreo 2 ore grin.gif blum.gif

Da si mie imi lipseste Dany.Ma inveseleste. Mi-e draga si cand ma cearta blum.gif
Dar May a intrat si ieri.... unsure.gif
May
Neatza, vorbeati de lup? devil.gif Pai eu ma trezesc in jur de 10 ( adica 11 la voi) si depinde cat stau in baie si cat imi ia sa adun de prin casa )).gif

dany cred ca a mai facut rost de tuica si petrece cu vecinii )).gif

medeea cred ca s-a speriat de noi si a fugit dry.gif

Aseara am fost la cumparaturi pana dupa 9, apoi am mancat, am vazut un film la tv si ne-am culcat ca Remy era lovit de bombe ( cu o seara inainte nu a putut sa doarma si de abia la 5 dimineatza a adormit, iar la 7 s-a trezit wacko.gif)
Amazoana
Si eu am fost aseara la cumparaturi cu parintii lui B. Si am mancat ciupercute la cuptor, cam tarzior.... unsure.gif
otilici
Azi am o pofta de mancare ceva de groaza... mad.gif .Am bagat deja o tona de fructe,dar si papa de 12p... doh.gif .Nu mai stiu ce sa fac,imi vine sa rod tot-tot grin.gif .Posibil sa fie rusii prin preajma si de acolo starea asta nasoala.Offf... sad.gif
Anna
cheer.gif Ola lume unde sunteti?

Am si eu o dilema cu WW-u asta

De cand am inceput dieta imi iau mancare la birou, am impresia ca mananc muuult mai fetelor.
Pai inainte inghiteam niste fornetii de alea in 10 min, un snickers un iaurt si gata
acu iau pauza de vreo 3 ori si tot mananc, zici ca sunt la cura de ingrasare

ia aruncati va rog un ochi, e prea mult ? Tin sa precizez ca toate mesele le iau la birou mai putin pastele...care acu o sa le halesc biggrin.gif

Meniu 21.08.2007

~ 3 fel paine - 3 pct
~ sunca - 3 pct
~ br top - 1pct
~ rosie - 0

~ ton - 3pct
~ 1 fel paine - 1pct

~ pepene - 0pct

~ paste 120 gr nefierte - 2 pct
~ br slaba milli - 2.3 pct
~ 1 fel sunca - 0.5

~ struguri - 2 pct

total 17.8 pct ( adica sunt in pct)
May
Ti-am raspuns la tine in jurnal pupic.gif
Anna
Am scris gresit mai sus la paste..am vrut sa zic 120 gr paste fierte!
Dumbo
Buna seara,
nu strigati la mine ca din pacate nu am cum sa servesc cafeluta de dimineata cu voi. La munca am de munca de ma cocoshez, acasa acum iar am de lucru, mai am si oaspeti (maica'mea).
Ma tot intreb si nu reusesc sa imi raspund. Oare cum de uit ziua sa mananc si seara nu uit nici sa ma pici cu ceara. Chiar daca mananc dimineata, la pranz, incerc sa iau o gustare ceva pe la 5-6 cand plec de la lucru tot devastez frigiderul. Sunt groaznica.

Cred ca o sa am o colega noua, se pare ca si pe ea o preocupa silueta, poate o sa aiba cine sa ma incurajeze si la lucru.
Si mai am o varianta dar nu stiu daca functioneaza. Cand eram in scoala dormeam cu cartea sub perna ca sa retin mai bine lectia. Acum mi-as pune o carte cu diete. Oare or sa imi intre in cap?
otilici
Dumbo,nu se stie sigur,dar tu incearca lol.gif tease.gif si spune-ne daca tine figura,ca atunci asa dorm si eu wink1.gif blum.gif

Te pupic.gif
May
dany ai aparut grin.gif

Eu mi-as da si cu cartea in cap daca ar functiona lol.gif
dany
CITAT(otilici @ 21-08-2007, 10:15 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

tease.gif Eu am spus de cateva ori ce aveam de spus in legatura cu acest forum .....nu ma mai repet !!!!! Asa ca .....daca se scrie , e ok ....daca nu ....tot aia e pentru mine hug.gif

Nu as vrea sa par "oaia neagra " a forumului doar pentru ca m-am agitat in legatura cu "functionarea " lui !!!! Eu am incercat sa redau viata ( impropriu spus ) vechiului nostru forum .....altceva nimic !!! Am vazut ca nu merge asa ca .....am lasat-o balta !! De la mine nu veti mai auzi "plangeri " ca se scrie prea putin pe aici .....Poate ne vom reveni ...poate nu ......Cine stie ?

CITAT(Maybeline @ 21-08-2007, 12:27 PM) *

dany cred ca a mai facut rost de tuica si petrece cu vecinii )).gif

De cate ori lipsesc de aici nu inseamna ca m-am betivit !!!!! Scuze ...dar cam asa a sunat ce ai scris tu !!!! hug.gif

Emi , nu ....nu am zis nimic de poze de la cheful cu vecini !!!! Imi pare rau !!

CITAT(dulcikatty @ 21-08-2007, 10:30 AM) *

[color=#009900]Da si mie imi lipseste Dany.Ma inveseleste. Mi-e draga si cand ma cearta blum.gif

hug.gif pupic.gif Multumesc !!!!!!!!

CITAT(axe10 @ 20-08-2007, 04:06 PM) *

Sorry am uitat sa vi le arat pe fete cu gura plina....promit ca o fac maine....

Asteptam pozele cu fetele cu gura plina de tiramisu tease.gif

CITAT(Dumbo @ 21-08-2007, 09:01 PM) *

Cand eram in scoala dormeam cu cartea sub perna ca sa retin mai bine lectia.

Daca ma gandesc cate carti despre WW am eu .....ma cam va durea ceafa de la dormit pe ele .....dar daca tu zici ca merge .....ma sacrific lol.gif
May
Buei, nu am zis ca te-ai betivit, ci ca petreci cu vecinii pupic.gif
otilici
Dany,nu vreau sa te superi pe mine,eu doar vroiam sa mobilizez fetele de dimineata...pe la pranz grin.gif )).gif .Nu am vrut sa insinuez altceva nimic,deci nu esti oaia neagra a forumului.
Noi te iubim hug.gif pupic.gif
Anna
cheer.gif buna seara Dany give_rose.gif
ai si plecat? Hai ca am pregatit niste pahare...de suc )).gif si voie buna.
Ce ai mai facut?
dany
Stiu ca nu ati avut intentii rele dar.....asa am simtit eu ...sryyy !!!!

Intru pe aici cand am chef si cand am ceva de spus !!! Inainte intram la orice ora si stateam ore intregi pe aici ....Era altfel !!! Si ...voi nu aveti nici o vina ca nu mai e asa ca inainte ......
ganesha
CITAT(danyhoney @ 21-08-2007, 11:59 PM) *

Intru pe aici cand am chef si cand am ceva de spus !!! Inainte intram la orice ora si stateam ore intregi pe aici ....Era altfel !!! Si ...voi nu aveti nici o vina ca nu mai e asa ca inainte ......

Helloooo danydraga, mai intii iti dau o floare.gif Mai apoi nu ma pot abtine sa nu intreb si eu: pai de ce Doamne iarta-ma ar intra cineva pe un forum cind n-are chef? Ca doar nu se sta cu pistolul la timpla. lol.gif

Glumesc si eu, nu te supara hug.gif Si eu intru pe anumite forumuri doar cind am ceva de spus (posturile cu 3 cuvinte din care 2 sint "neatza" si "pup" nu le prea agreez), pe altele... intru dintr-un fel de datorie, pentru ca sint committed fata de anumite persoane fata de care mi-am luat niste angajamente, e un fel de forma de voluntariat...

Nu mi-o lua in nume de rau, da' ce inseamna "nu mai e ca inainte"? Am mai auzit asta doar intr-un singur forum in care am fost chiar de la inceputul inceputurilor; cind am intrebat acolo la ce se refera am fost acuzata de insensibilitate si (mai ales) ironie... sorry.gif
dany
Ganesha .....probabil ca nu ai fost de la inceputul "neuronilor" pe aici ( sau pe alte plaiuri ) . Inainte intram SI daca nu aveam chef .....doar pentru a citi ce mai spun fetele mele dragi !!!!! Chiar daca nu aveam ce comenta .....imi placea atmosfera !!!!

Chestii de genul " va pup " si "pa" ...nu sunt genul meu ...sry.

Sunt convinsa ca , daca spun aici ca " nu mai e ca inainte " nu voi fii acuzata de insensibilitate !!! Prea multe fete au disparut de aici din diverse motive ....Si cele care au ramas .....stiu ce vreau sa spun ...

Iti dau si eu o floare.gif dar raman la parerea mea !!
ganesha
Scumpa mea, cre'ca nu m-am exprimat eu, ca ne-am inteles taman pe dos biggrin.gif

CITAT
.probabil ca nu ai fost de la inceputul "neuronilor" pe aici ( sau pe alte plaiuri )

Am citit "neuronii" inca de CIND AU INCEPUT pe idieta (acu... enshpe aaaani), si apoi in celelalte locuri. Dar nu vad ce relevanta are wink1.gif

Pentru ca intrebarea mea era: ce inseamna, cum se defineste acest magic: "nu mai e cum era inainte". Asta e dilema mea, n-are legatura cu vremurile neuronale (pe care, repet, le stiu dinainte de a incepe, din discutiile premergatoare subiectelor cu neuroni si a alegerii titlului... wink1.gif , etc. Atit am intrebat... give_rose.gif ca sa ma edific si eu, pentru ca, asa cum am zis mai sus, a mai zis cineva asta pe ALT forum, si n-am inteles nici acolo la ce se referea. Adica... era mai alert, era mai activ, era mai vesel, era mai intim... ?

CITAT
Inainte intram SI daca nu aveam chef .....doar pentru a citi ce mai spun fetele mele dragi !!!!! Chiar daca nu aveam ce comenta .....imi placea atmosfera !!!!

Pentru mine PERSONAL, exact asta inseamna "a avea chef". A avea chef eu il simt ca "a intra sa vad ce face lumea, fara sa am ce comenta/scrie". De aia am ramas putin.. puzzled, pentru ca "a nu avea chef" pentru mine inseamna " a nu avea chef sa stiu ce face lumea", deci... a intra sa vad ce face lumea= a avea chef. biggrin.gif Stai ca am zapacit propozitia cu spor si succes! lol.gif

CITAT

Chestii de genul " va pup " si "pa" ...nu sunt genul meu ...sry.

Hai maaai, ca n-am zis ca ar fi genul tau, nu-mi da cu tifla de sorry hug.gif Nu se referea la tine, sau la cineva anume, sau la un subiect anume, era... un exemplu pur conversativ rolleyes.gif

CITAT
Sunt convinsa ca , daca spun aici ca " nu mai e ca inainte " nu voi fii acuzata de insensibilitate !!!

Nu am zis ca TU vei fi acuzata de asta. Am zis ca EU AM FOST acuzata de asta atunci cind am intrebat in alta parte cum se defineste "nu mai e cum era inainte". Ideea era ca nu voiam sa fiu acuzata nici aici, era o pura intrebare intrebatoare... blushing.gif

Te pup si cheer up, poate dracu' nu-i asa negru pe cum pare, iar pofta vine mincind, nu? pupic.gif
dany
CITAT(ganesha @ 22-08-2007, 01:19 AM) *

Pentru ca intrebarea mea era: ce inseamna, cum se defineste acest magic: "nu mai e cum era inainte". Asta e dilema mea, n-are legatura cu vremurile neuronale (pe care, repet, le stiu dinainte de a incepe, din discutiile premergatoare subiectelor cu neuroni si a alegerii titlului... wink1.gif , etc. Atit am intrebat... give_rose.gif ca sa ma edific si eu, pentru ca, asa cum am zis mai sus, a mai zis cineva asta pe ALT forum, si n-am inteles nici acolo la ce se referea. Adica... era mai alert, era mai activ, era mai vesel, era mai intim... ?

Te pup si cheer up, poate dracu' nu-i asa negru pe cum pare, iar pofta vine mincind, nu? pupic.gif

EXACT !!!! Acest forum era muuult mai activ , muuuult mai alert , muuuult mai vesel !!!!!!!! Acum e un forum ....aproape mort ...Si ASTA ma doare ....personal !!!!!! Dar .....asta e. !!!! Nu vreau sa ma lungesc la discutii la care ar trebui sa participe mai multe persoane ( ma refer la membrii vechi ) care .....ori nu mai sunt pe aici , ori nu au chef ....

Hai , cheer up si sa ne fie bine !!! hug.gif
anaoi
neata...
dany, ai pm....
ai dreptate ref forum. pa
Didi
Eu nu v-am urmarit pe forumul asta, ca abia acum 2 zile l-am descoperit, dar v-am urmarit prin alte parti si imi erati dragi. Imi pare rau ca simtiti asta in legatura cu forumul. sad.gif
Eu eram tare happy, ca v-am gasit...

Ah, inca ceva: Buna dimineata, neuroni! Sa aveti o zi minunata! biggrin.gif
Ella79
Da, asa e, formulul nu mai e ce a fost.
Anna
Pentru neuroni! pupic.gif hug.gif

Imagine

Imagine
ALICE
Ai innebunit????????????? ohmy.gif roll2.gif cheer.gif crazy.gif doh.gif
Tulip
Ella,bagajele-s la usa? tease.gif
Anna
CITAT(ALICE @ 22-08-2007, 02:27 PM) *

Ai innebunit????????????? ohmy.gif roll2.gif cheer.gif crazy.gif doh.gif

Cine? Eu, cu inghetata? devil.gif devil.gif devil.gif

dry.gif dry.gif Hai ca pe mine ma supara colegu!
S-a dus sa isi ia de papa, i-am zis ca nu vreau nimic pana la urma am zis hai sa imi iau un baton fitness, acu ma suna de la magaz ca mi-a luat nus ce Lion, i-am zis NU!!! Iei decat ala si gata, cica nu, ca el imi ia doua unsure.gif unsure.gif
Sa vad cu ce vine ca i le indes pe gat!!! devil.gif
ALICE
Acum pleaca si ale mele la magazin si cica fac lista cu ce vrem
Una:"inghetata"
Alta:"Coca-Cola"
Alta:"un strudel cu mar"
Alice:cu un nod in gat "Nimic,mersi"
otilici
Alice: apa plata cu lamaie blum.gif

Azi la mine a fost zi de cantar: am mai dat jos 1kg,in total pana acum sunt 7 blum.gif .Dar mai am muuult pana la target,sau pana la 30 ca Dana smile.gif
Tulip
CITAT(otilici @ 22-08-2007, 03:20 PM) *

Alice: apa plata cu lamaie blum.gif

Azi la mine a fost zi de cantar: am mai dat jos 1kg,in total pana acum sunt 7 blum.gif .Dar mai am muuult pana la target,sau pana la 30 ca Dana smile.gif

merge combinatia la monti? grin.gif grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.