E posibil sa minta sau sa fii fost si el mintit. Cel mai probabil e cum zici tu, sa fie platit pt nr de chestionare caci orele lucrate nu pot fi verificate... In fine, sa ii fie lui de bine ca pe mine nu ma afecteaza cu nimic
intr-o astfel de firma poate fi platit la nr de ore, dc lucreaZA in interiorul firmei, adica sa faca chestionare teelfonice, sau sa ajute la pregatirea pachetelor pentru operatori, acum vreo 2 ani era 30.000-40.000 mii ora, sau poate fi platit la chestionar, care poate varia in functie de cat de grele sunt... pot fi chestionare la 30.000 poti fi chestionare la 120.000, salariu nu va avea sigur, pentru ca nu va avea contract de munca si contract de colaborare, sau va fi nevoit sa isi faca contract de persoana fizica autorizata...
nu cred ca va lua 15 mil, sau de fapt, se poate dar va trebui sa munceasca fffff mult, iar ptr inceput cu siguranta nu va lua atata...cred k pentru a fi incantat sa munceasca la firma respectiva i s-a spus suma asta...sunt platiti destul de bine operatorii dar muncesti la greu...
ah sau mai exista chestionarele cu testare, la locatie fixa unde poate fi platit la chestionar sau la ora, acolo poate fi controlat pentru ca este si un coordonator cu ei...iar ei stau in fata unei locatii in interiorul caruia se testeaza un produs, reactia la o reclama...se poat face mai multe ca operator chestionare sondaje de opinie, dar repet, nu de la inceput...
Ah si crede-ma ca in ROmania nu e asa usor sa faci sondaje de opinie...e un chin...si contrar parerilor oamenilor cele mai multe dintre ele nu se fac in strada aiurea...se fac door to door...si crede-ma ca in 2 scari de blocuri cu 10 etaje nu reusesti sa faci 5 chestionare...
EU ajunsesem sa nu mai dorm noptile gandindu-ma cum sa rezolv cu chestionarele...dar adevarul e ca aveam si f multe intr-o saptamana si nu mai afceam fata....iar cererile erau din ce in ce mai mari...