Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
otilici
A propos May,tu ce inaltime ai?

)).gif )).gif Tulip,la Monti nu ma gandisem grin.gif ,oricum nu am sa-l inteleg vreodata blum.gif
Tulip
CITAT(otilici @ 22-08-2007, 03:22 PM) *

A propos May,tu ce inaltime ai?

)).gif )).gif Tulip,la Monti nu ma gandisem grin.gif ,oricum nu am sa-l inteleg vreodata blum.gif

si mie mi se pare fff. complicat.... huh.gif huh.gif
otilici
Ana,mi-ai facut o pofta cu inghetata ta...de mor,nu alta.Daca ma scap si mananc azi,sa stii ca e numai vina ta si adaugi tu punctele la ale tale,na! lol.gif tease.gif

A propos,am pus poze noi smile.gif
May
Buna ziua smile.gif

otilici am 1.75 pupic.gif felicitari pt kilul pierdut cheer.gif

Tulip
Otilici,felicitar!!!!!! give_rose.gif Unde ti-a disparut tickerul? blum.gif

Norbi e un baiat frumos-frumos-frumos-frumos...........sa-ti traiasca!
Anna
No colegu a scapat cu viata!

Si eu am papat ok pana acu pun meniul:

~ 2 fel paine - 1.5 pct
~ br top - 1 pct
~ ardei - 0 pct
~ sunca - 1.5 pct

~ banana - 1pct

~ baton fitness - 1.6 pct

~ paste - 2pct
~ branza - 1pct
~sunca - 0.5 pct

~ cola zero - 0 pct

10.1 pana acum
otilici
CITAT(Maybeline @ 22-08-2007, 03:39 PM) *

Buna ziua smile.gif

Sunt cam la greutatea ta,dar din pacate am cu 13cm mai putin blushing.gif blushing.gif blushing.gif
pupic.gif
Anna
CITAT(otilici @ 22-08-2007, 03:36 PM) *

Ana,mi-ai facut o pofta cu inghetata ta...de mor,nu alta.Daca ma scap si mananc azi,sa stii ca e numai vina ta si adaugi tu punctele la ale tale,na! lol.gif tease.gif

Bine uite adaug eu la ale mele pupic.gif

Tu de ce nu pui meniuri? naughty.gif blum.gif
Tulip
CITAT(otilici @ 22-08-2007, 03:54 PM) *

CITAT(Maybeline @ 22-08-2007, 03:39 PM) *

Buna ziua smile.gif

Sunt cam la greutatea ta,dar din pacate am cu 13cm mai putin blushing.gif blushing.gif blushing.gif
pupic.gif

sigur cu 13 cm? unsure.gif
otilici
CITAT(Tulip @ 22-08-2007, 03:43 PM) *

Otilici,felicitar!!!!!! give_rose.gif Unde ti-a disparut tickerul? blum.gif

Norbi e un baiat frumos-frumos-frumos-frumos...........sa-ti traiasca!

Nu-l mai iubesc pe ticker ca scad mai mult in cm decat la kilograme blum.gif ...sa vedeti ce muschi am facut la picioare,ceva de speriat,de la atatia km de plimbat copilul.Daca nu ar fi in carucior,ar cadea lat precum catelul Ganeshei dupa atatia km lol.gif
Sa inteleg ca Norbi mai are o sansa la Timea? naughty.gif Ne treci pe lista de pretendenti? give_rose.gif wink1.gif

Ana,nu am pus meniuri ca mancam aiurea din cauza copilului,nu prea aveam timp.Am sa incerc sa pun de acum incolo.
Tulip,sigur 13,am 1,62m sad.gif
May
Haideti fetelor sa ne mobilizam si sa ne punem meniurile pe aici ca asta numai forum de dieta nu mai e. Cred ca este o solutie sa reinviem sustinerea care era inainte pe aici si de care se plange toata lumea ca a disparut.

Eu nu imi pot pune meniul azi ca este unul tare pacatos doh.gif dar promit ca pun de maine cheer.gif

otilici pai uite ca si eu am cu 3 kg mai mult decat deea si cu 3 cm mai putin decat ea, dar nu arat nici pe departe asa bine ca ea sorry.gif
otilici
May,tu arati mai plinuta ca Deea,eu arat mai plinuta ca tine...cine da mai mult? lol.gif
Si meniul meu de azi e aiurea,ca am mancat niste chipsuri blushing.gif ,dar va jur ca nu am pus gura pe asa ceva de ani de zile si nici n-am sa mai pun sorry.gif
Am mancat deja:
paine - 4p
vinete cu maioneza - 2p
chips - 6p blushing.gif
cafea - 0p,ca e cu indulcitor
May
Eu langa mine aratam mai plinute decat tine )).gif
Tulip
Otilici,si eu am 1.62 cm blum.gif blum.gif

Mi-as pune si eu meniul,doar ca eu nu tin ww blum.gif
Anna
Atunci sa facem o regrupare si sa vedem cine mai tine WW
Maine toata lumea sa vina cu meniul frumos, curat si sanatos!!
Da? pupic.gif hug.gif
otilici
Dar tu ce dieta tii Tulip? blum.gif Ai grija ce meniu pui pe-aici,sa nu te trezesti cu puncte in plus de la mine si tu naughty.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 22-08-2007, 04:17 PM) *

Atunci sa facem o regrupare si sa vedem cine mai tine WW
Maine toata lumea sa vina cu meniul frumos, curat si sanatos!!
Da? pupic.gif hug.gif

Cu tema facuta in curat,iar d-na profesoara ne-o corecteaza cu cerneala rosie blum.gif

hug.gif pupic.gif
Tulip
Eu incerc sa pap cat mai sanatos....si dupa ora 17 doar fructe......

Insa azi e a doua zi doar lol.gif lol.gif
May
CITAT(Tulip @ 22-08-2007, 03:21 PM) *

OOoo pai e mare lucru ca deja a trecut una cheer.gif
Tulip
Si-o pus Otilici ticker naughty.gif naughty.gif naughty.gif

CITAT(Maybeline @ 22-08-2007, 04:23 PM) *

CITAT(Tulip @ 22-08-2007, 03:21 PM) *

OOoo pai e mare lucru ca deja a trecut una cheer.gif

mdaaaaaaaaaaa )).gif
otilici
Daaa,mi-am pus ticker,sper sa nu inghete de tot blum.gif ,sa ne racoreasca doar

Si a tinut figura cu fructele dupa 17,Tulip?
Eu daca nu pap si seara mancare normala,doar ca pe la ora19-20,ma trezesc noaptea ca mi-e rau si ma bag cu totul in frigider blushing.gif
May
otilici hai sa facem intrecere ca si eu tot 14 kile mai am de eliminat )).gif cheer.gif si eu, ca si tine, mai repede cu cm decat cu kilele smile.gif
otilici
May,de acord! Si care-i premiul la care bate targetul prima? naughty.gif
May
CITAT(otilici @ 22-08-2007, 03:33 PM) *

May,de acord! Si care-i premiul la care bate targetul prima? naughty.gif

Satisfactie personala si admiratie vesnica lol.gif pupic.gif
ganesha
CITAT(otilici @ 22-08-2007, 02:36 PM) *

Bestial copilasul!!!!! cheer.gif Mi-aduce aminte de cind era si al meu mititel si... cuminte lol.gif Da' tu unde esti in poze? wink1.gif
ALICE
CITAT(Tulip @ 22-08-2007, 03:20 PM) *

CITAT(otilici @ 22-08-2007, 03:20 PM) *

Alice: apa plata cu lamaie blum.gif

Azi la mine a fost zi de cantar: am mai dat jos 1kg,in total pana acum sunt 7 blum.gif .Dar mai am muuult pana la target,sau pana la 30 ca Dana smile.gif

merge combinatia la monti? grin.gif grin.gif

Merge ca are IG mic lol.gif
Didi
CITAT(Maybeline @ 22-08-2007, 04:30 PM) *

otilici hai sa facem intrecere ca si eu tot 14 kile mai am de eliminat )).gif cheer.gif si eu, ca si tine, mai repede cu cm decat cu kilele smile.gif

Si eu, si eu. grin.gif
Desi, cred ca mai am 15, da tot pe acolo sunt. Daca ajung la 58, imi ridic singura statuie. lol.gif

CITAT(ganesha @ 22-08-2007, 04:36 PM) *

CITAT(otilici @ 22-08-2007, 02:36 PM) *

Bestial copilasul!!!!! cheer.gif Mi-aduce aminte de cind era si al meu mititel si... cuminte lol.gif Da' tu unde esti in poze? wink1.gif

Io vreau poze cu dihanelul, la subforumul cu pasari, insecte, si ce animale or mai fi pe acolo. grin.gif
otilici
Didi,bine ai venit in club! pupic.gif
Ganesha,eu ii pot face lui poze,el mie nu grin.gif tease.gif .Data viitoare cand mai pun poze,pun si cu mine,promit! pupic.gif
May
Vai draga, cum asa, la varsta asta nu stie sa faca poze? Dar eu stiam sa pilotez si avionul la anii lui lol.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 22-08-2007, 04:47 PM) *

Vai draga, cum asa, la varsta asta nu stie sa faca poze? Dar eu stiam sa pilotez si avionul la anii lui lol.gif

Tu esti copilu minune!! )).gif )).gif
Monic
Tulip, ca sa te ambitionez vreau sa spun ca in we am fost acasa si ai mei m-au indopat(pana dupa-masa pe la 17, apoi nimic), si nu am dat in yo-yo. Sper sa te tina si pe tine figura wink1.gif
Se pare ca organismul meu da mereu d furca cu zaharul din fructe, ca de cand nu le prea mananc scad mai bine in greutate cheer.gif
Ella79
CITAT(annaiss_derrian @ 22-08-2007, 02:25 PM) *

Pentru neuroni! pupic.gif hug.gif

Imagine

Imagine

Uite asta e unul din motivele pentru care forumul nu mai e ce a fost si unele din noi nu mai intra pe forum. Pentru ca unele dintre noi chiar se straduiesc sa tina dieta.
Monic
ella floare.gif , mie de exemplu imi face placere sa vad astfel de poze si sa vad ca unele fete au chef de gluma. Asta pt mine inseamna buna-dispozitie.
Eu zic ca motivul principal este faptul ca multe fete sunt in concediu, ca fetele care erau mai active au spus cam tot ce era de spus, ca cele mai multe dintre noi ne cam saturam sa fim mereu cu gandul la dieta...
Tulip
Monic,eu nu cred ca rezist sa nu pap chiar nimic dupa ora 17....asa ca mi-am propus sa fie doar fructe.......si eventual,daca nu se misca cantarul,sa renunt la ele..... unsure.gif
Ella79
CITAT(Monic @ 22-08-2007, 04:57 PM) *

ella floare.gif , mie de exemplu imi face placere sa vad astfel de poze si sa vad ca unele fete au chef de gluma. Asta pt mine inseamna buna-dispozitie.
Eu zic ca motivul principal este faptul ca multe fete sunt in concediu, ca fetele care erau mai active au spus cam tot ce era de spus, ca cele mai multe dintre noi ne cam saturam sa fim mereu cu gandul la dieta...

Monic, eu am spus motivul MEU pentru care forumul nu mai e ce a fost, motivul pentru care EU nu mai intru pe forum.
Stii bine ca si inainte era buna-dispozitie pe forum. Dar inainte fiecare se tinea de dieta si eu, cel putin, intram sa mai gasesc un sfat, sa invat ceva din experienta unei fete care a slabit frumos cu WW, sa mai facem schimb de retete WW. Acum de ce sa mai intru? Sa vad doar care ce si cat a mai mancat?
Asta e perceptia mea, nu am pretentia ca e si a altora. Pentru mine forum = dieta. Atat. Si daca forum nu mai inseamna dieta nu mai exista ratiunea pentru care sa imi pierd atat de mult timp pe aici. Intru sa vad ce mai fac fetele pe care le cunosc. Dar vad ca si ele apar din ce in ce mai rar....

Anna
No ce sa zic, imi cer scuze daca au fost interpretate altfel pozele puse de mine.

In conditiile in care eu tin dieta, pun meniuri de ~ 1 sapt si vad ca pe aici nimeni nu mai tine dieta mi-am cam permis sa postez ce am postat.
Ella dupa cum stiam nici tu nu tii dieta, asa ca nu prea iti inteleg indignarea.

Si ca sa revenim pe un ton pozitiv astept maine meniuri )).gif )).gif
Ella79
CITAT(annaiss_derrian @ 22-08-2007, 05:12 PM) *

No ce sa zic, imi cer scuze daca au fost interpretate altfel pozele puse de mine.

In conditiile in care eu tin dieta, pun meniuri de ~ 1 sapt si vad ca pe aici nimeni nu mai tine dieta mi-am cam permis sa postez ce am postat.
Ella dupa cum stiam nici tu nu tii dieta, asa ca nu prea iti inteleg indignarea.

Si ca sa revenim pe un ton pozitiv astept maine meniuri )).gif )).gif

Nici nu trebuie sa intelegi. Eu am spus care e parerea mea, care e raspunsul meu la intrebarea "de ce nu mai e forumul asta ce a fost?". Nu ti-a cerut nimeni sa ai aceeasi opinie cu mine.
ganesha
CITAT
ca sa te ambitionez vreau sa spun ca in we am fost acasa si ai mei m-au indopat(pana dupa-masa pe la 17, apoi nimic), si nu am dat in yo-yo

Din pacate (ca altfel ar fi usor de identificat, prevazut si prevenit) yo-yo nu e un eveniment care se intimpla in momentul x sau ca urmare a actiunii y. E un fenomen complex, un rezultat al mai multor chestii individuale luate impreuna. Si nu are granite temporale, nu e o cauza-efect batuta in cuie, poate sa-si arate coltii intr-o luna, in 3 ani, la menopauza, nu neaparat intr-un weekend in care mincam prea mult. Si tot din pacate, modalitatile prin care-si face simtita prezenta sint mult mai complexe decit un kil-2 venit(e) ca din senin. floare.gif

Dihanel va fi prezentat, la cererile insistente, imediat cum ajung acasa, n-am nicaieri pe online poze cu el blushing.gif

Otilici, aparatul tau n-are timer? tease.gif grin.gif
Anna
cheer.gif V-am pupat am plecat de la work, in final!!!
uka
hello, va pup si eu de la brasov, in ultima mea zi libera inainte de a incepe serviciul aici.
am intrat ptr ca am vazut un id "didi" si mi-a atras atentia, ptr ca asa il cheama pe motanul meu blanos scump si drag
pupicei
Didi
CITAT(uka @ 22-08-2007, 07:27 PM) *

hello, va pup si eu de la brasov, in ultima mea zi libera inainte de a incepe serviciul aici.
am intrat ptr ca am vazut un id "didi" si mi-a atras atentia, ptr ca asa il cheama pe motanul meu blanos scump si drag
pupicei

Ioi, sper ca nu e marca inregistrata, sa trebuiasca sa-i platesc despagubiri morale. lol.gif

Si, asteptam poze cu Didi, la subforumul cu animalute. flowers1.gif
ganesha
CITAT(Didi @ 22-08-2007, 06:45 PM) *

pupicei

Ioi, sper ca nu e marca inregistrata, sa trebuiasca sa-i platesc despagubiri morale. lol.gif

Maaai, tu esti santinela de servici? Ca vad ca ne trimiti pe toatele cu mic cu mare, cu canini cu feline la subforumu' de animale lol.gif floare.gif
Didi
CITAT(ganesha @ 22-08-2007, 08:50 PM) *

CITAT(Didi @ 22-08-2007, 06:45 PM) *

pupicei

Maaai, tu esti santinela de servici? Ca vad ca ne trimiti pe toatele cu mic cu mare, cu canini cu feline la subforumu' de animale lol.gif floare.gif

Vezi ca tu ai niste restante pe acolo. tease.gif De cand am ajuns acasa, tot astept sa vad dihania aia. w00t.gif
ganesha
Stai ca abia acum am ajuns eu acasa. Acushaia o postez, acushaia grin.gif
bubbles
Buna seara .Va salut pe fuga .Va pupic.gif si va anunt ca mi`e dor de voi hug.gif
ganesha
CITAT
Vezi ca tu ai niste restante pe acolo. tease.gif De cand am ajuns acasa, tot astept sa vad dihania aia. w00t.gif

Gata, l-am pus yahoo.gif , mi-am salvat obrazu', dar l-am pus la mine la jurnal , am sa zic de el si la animale daca e musai musai tease.gif
Dumbo
Buna seara,
din pacate eu nu prea am cum sa fiu activa pe forum decat seara, si atunci pe fuga. Si imi place sa scriu ce simt, ce gandesc, sa raspund daca e vre-un subiect deschis, sa ma amuz, sa inveselesc sau sa incurajez. Sa scriu pur si simplu ce am mancat azi mi se pare un pic prea fad, daca as avea vreme si daca as fi destul de organizata mi-as face un jurnal. Dar nu sunt, asa ca... scriu aici. Ma imi fac abonament economic. Un mesaj/zi in timpul saptamanii si in week-end cand am auzit ca e mai ieftin promit sa scriu mai mult. Cu riscul eu sa scriu si tot eu sa raspund.

Azi am realizat inca o data de unde imi vine comportamentul alimentar deviat. De la mami meu. Care acum jumatate de ora incerca sa ma indoape cu prune si cu banane. Ca mi-a adus banane tocmai de la Bucuresti. Am rezistat eroic, desi imi cam venea sa le devorez.
naughty.gif
emu
Bananele sunt bune... chiar foarte bune )).gif De ce a fost nevoie sa te abtii? Nu sunt decat 1p pe 100 grame, mai mult decat suficient pt a-ti satisface pofta wink1.gif
May
Iubitul meu, Remy, care are 28 de ani, rade de se prapadeste langa mine la aceasta ora tarzie deoarece este game master pe un joc si aduce mostrii multi intr-o zona in care sunt jucatori cu level mic si sunt omorati repede de monstrii. Cum ar trebui sa reactionez eu? blink.gif

Si cand va ziceam ca s-a intors lumea cu fundul in sus......
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

Mai rarutz pe aici doh.gif , incerc sa-mi revin grin.gif

Mananc in puncte, dar in alea de mentinere, ca altfel nu as mai avea limita cand as vedea mancare. Cand nu mai numar, pap un iaurt sau doua dimineatza (din ala cu fructe), masa sanatoasa de pranz (piure cu snitel de pui) si seara fructe sau iaurt; si alte fructe drept gustari intre mese wink1.gif

Astazi ma duc iar la bazin, sper sa ma descurc mai bine, ca ultima data am luat vreo doua guri bune de apa. Ei, asta face parte din procesul de invatare grin.gif

Am reusit sa obtin cateva zile libere in septembrie (o saptamana) si mi-am luat deja bilet la Amsterdam, sa ma duc la babuin yahoo.gif si la cartierul rosu naughty.gif .

O zi placuta astazi si cat mai racoroasa!
nusarich
Neata si de la mine!

Bravo, ina, pentru bazin. Si eu imi propusesem odata demult sa invat sa inot, dar cum anii au trecut si n-am facut-o (nici pe asta, printre multe altele...) am renuntat. Ca de babatii n-au aia nevoie pe acolo. Iar bazin... nu cred ca voi avea vreodata, ca sa zic ca as fi tentata sa ma balacesc.
Si bravo si pentru concediu!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.