Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ina_ceva
Nici sa merg cu bicicleta nu stiu asa ca am zis sa iau masuri si in acest sens, dar asta dupa ce termin cu lectiile de inot. Am descoperit ca-mi place apa f mult, asa ca voi continua sa merg la bazin si dupa terminarea lectiilor.

In legatura cu concediu, a fost putin mai greu, ca nu mi-au putut da, fiind prea multi care deja isi luasera; am tratat cu pers care se ocupa de asta si am obtinut zilele libere punandu-mi ture de noapte timp de o saptamana wink1.gif . Am avut noroc ca am dat peste o pers care chiar voia sa ma ajute smile.gif
Tulip
Buna dimineata!!!!

Eu sunt un car de nervi si rupta de oboseala...... devil.gif devil.gif devil.gif azi noapte mi s-a rupt in bucatarie furtunul de apa .....pana ne-am trezit,apa era in bucatarie si pe hol pana la glezne.......asta la 4 dimineata.......am strans noi cum am putut,s-a uscat tot-tot,dar am impresia ca pot sa iau adio de la parchetul melaminat.......nu stiu ce-o fi la vecinii de jos,inca nu au aparut,mai incolo ma duc sa verific daca am facut si la apartamentul lor vreo catastrofa.......sotul suna la cei de la asigurari,habar n-am care-i procedura in astfel de situatii huh.gif huh.gif huh.gif

ina_ceva
Niciodata nu e prea tarziu ! Nu te baza pe afirmatia asta altfel vei rata multe ocazii si placeri pupic.gif
ALICE
CITAT(Maybeline @ 23-08-2007, 02:21 AM) *

Iubitul meu, Remy, care are 28 de ani, rade de se prapadeste langa mine la aceasta ora tarzie deoarece este game master pe un joc si aduce mostrii multi intr-o zona in care sunt jucatori cu level mic si sunt omorati repede de monstrii. Cum ar trebui sa reactionez eu? blink.gif
Si cand va ziceam ca s-a intors lumea cu fundul in sus......

Nu s-a intors, asa a fost si pana acum.De ex pana acum eu ma uitam la televizor si el se juca pe calculator fotbal Fifa ,sau faceam schimb,el la televizor fotbal si eu pe calculator.De ceva timp e monopol.Se joaca Fifa pe calculator si la televizor isi pune fotbal.Trage un ochi la tele, un ochi la calculator, si tot asa.
Sa nu credeti ca-l impiedica faptul ca sta cu spatele la televizor.No way!
otilici
Alice,faza cu schimbul,adica eu la tv el la calculator,apoi eu la calc,el la tv o cunosc si eu blum.gif .Iar monopol e daca e prietenul online si musai sa joace biliard,iar la tv e snooker si nu are voie sa rateze meciul doh.gif lol.gif Si mai misto e cand ma duc sa plimb copilul si-l las sa se joace linistit la calc grin.gif

Am uitat sa zic ca al meu are 30 deja grin.gif ,deci Remy e mic copil ,il intelegem tease.gif
uka
neatza...
eu la calculator, m-am scos, ca nu prea sta, insa la tv e monopol si la mine, si zici ca s-a blocat tv ul numai p programele de sport...
otilici
Tulip,tu mai tii WW?Sau te mentii la kilogramele de la target? blum.gif
axe10
Buna ziua deja!

Azi lucrez dupa masa si ca de obicei cand se intampla asta, dimineata o am ocupata cu teburi casnice:spalat, calcat, gatit....
E teribil de cald afara, azi o sa fie vreo 38 asa ca o sa fac o baie pana la servici...in metro ca deh, nu am inca masina gata!
Si pt vorbeati de meniuri azi am gatit pt toata lumea din casa:ficatei cu sos, mazare cu carne si astept acum sa se decongeleze fileurile de peste sa-l prajesc ca tare mi-e pofta.
Am fost la piata dis de dimineata ca altfel era stoarsa de puteri din cauza caldurii. Mi-e rau si nu ma pot concentra cand e asa de cald.
Vad ca ati ajuns la vorbele mele cand va ziceam ca daca ne intalnim pe aici nu este numai pt a face glume ci si a invata cate ceva una de la alta despre dietele tinute....dar atunci mi-ati zis ca e voie sa vorbesti despre tot ce vrei aici. Iata ca acum va plangeti de "calitatea" forumului...nimeni nu mai scrie ce baga in gura, sau f rar, vorbim vrute si nevrute dar ne abatem rau de tot de la subiect!

CITAT(ina_ceva @ 23-08-2007, 07:59 AM) *

Neatza! yahoo.gif

Am reusit sa obtin cateva zile libere in septembrie (o saptamana) si mi-am luat deja bilet la Amsterdam, sa ma duc la babuin yahoo.gif si la cartierul rosu naughty.gif .

O zi placuta astazi si cat mai racoroasa!

Bravo, Inutza...te-ai hotarat sa te duci si ma bucur ca ti-ai aranjat de libere!

Pupici@!

Si pt ca azi m-am cantarit, ma duc sa schimb si tikerul....in minus! yahoo.gif
Anna
Neatza!!

Ina bravo pentru lectiile de inot.Imi poti spune si mie unde te duci, la ce bazin?

Eu sunt la work si cu gandu la mare blink.gif doh.gif doh.gif

Va pun meniul pe ziua de azi, ca tot v-am promis:

~ cereale - 2pct
~lapte 250 ml - 2pct

~ banana - 1pct

~ musaca - 4pct ( 2 pct cartofi si 2 carnea)

~ iaurt- 0.5 pct

~ omleta cu ardei, branza si sunca - 4 + 1+ 1.5 - 6.5 pct
~ 2 fel paine - 1.5 pct

17.5 pct
Tulip
CITAT(otilici @ 23-08-2007, 10:55 AM) *

Nu tin WW....insa dupa ora 17 pap doar fructe.......

Didi
CITAT(Tulip @ 23-08-2007, 11:45 AM) *

CITAT(otilici @ 23-08-2007, 10:55 AM) *

Nu tin WW....insa dupa ora 17 pap doar fructe.......

'Neata buna, la tot poporul! biggrin.gif

E indicat sa papam fructele seara? (intreb, pentru ca si eu sunt tentata sa pap la fel, seara as papa doar fructe) Se digera cum trebuie? Nu fermenteaza? Nu au prea multe glucide, ca sa le papam seara? Cine ma lumineaza? wacko.gif
Anna
Dany, May... va vad!!!!
Ce mai faceti? pupic.gif hug.gif
May
Neatza cow.gif

ina felicitari pt inot.... dar de instructor ce ne mai zici? naughty.gif

ana pupic.gif dar tu ce mai faci? unsure.gif

Vin si eu cu meniul diseara ca nu stiu ce am sa mananc biggrin.gif
dany
Buna !

Ce sa fac , Anna ...ma plimb si eu pe aici hug.gif
ganesha
CITAT
E indicat sa papam fructele seara? (intreb, pentru ca si eu sunt tentata sa pap la fel, seara as papa doar fructe) Se digera cum trebuie? Nu fermenteaza? Nu au prea multe glucide, ca sa le papam seara? Cine ma lumineaza?

Fructele in general nu se digera bine cu lactate. De fapt e bine sa fie mincate singure, iar cele mai nabadaioase sint bananele si pepenii. Partea cu seara depinde foarte mult de programul tau. Organismul nostru nu are chiar asa, un ceas, ca sa stie ca e 5, ca e 6, ca e 11. Daca te culci la 12 noaptea n-are sens sa stai nemincata de la 5-6. Iar daca te culci la 10, nu prea e bine sa maninci la 8. SInt lucruri care trebuie urmarite, dar pe multe forumuri si in multe locuri se creeaza adevarate.... isterii cu orele astea si cu combinatiile... In fond si la urma urmei, conteaza sa fim sanatosi si sa nu exageram in nici o parte. Chiar daca au glucide multe si nu sint indicate, decit sa ne abtinem, sa ne roada foamea si sa napustim cu jumate de ora inainte de culcare in piure cu friptura sau mai stiu eu ce alte nebunii, mai bine minam in tihna mai devreme, dar la ceas de seara, o mina de fructe si gata.

Trebuie gasit un echilibru in toate.

Iar bananele.... tare mai sint bune si sanatoase, nu le ocoliti, cu alea doar 100 de calorii cu care vine, are vroe 3 g de fibre care nu-s deloc de neglijat, vitamina B6, C...Aici mai multe informatii.
Didi
CITAT(ganesha @ 23-08-2007, 12:55 PM) *

CITAT
E indicat sa papam fructele seara? (intreb, pentru ca si eu sunt tentata sa pap la fel, seara as papa doar fructe) Se digera cum trebuie? Nu fermenteaza? Nu au prea multe glucide, ca sa le papam seara? Cine ma lumineaza?

Fructele in general nu se digera bine cu lactate. De fapt e bine sa fie mincate singure, iar cele mai nabadaioase sint bananele si pepenii. Partea cu seara depinde foarte mult de programul tau. Organismul nostru nu are chiar asa, un ceas, ca sa stie ca e 5, ca e 6, ca e 11. Daca te culci la 12 noaptea n-are sens sa stai nemincata de la 5-6. Iar daca te culci la 10, nu prea e bine sa maninci la 8. SInt lucruri care trebuie urmarite, dar pe multe forumuri si in multe locuri se creeaza adevarate.... isterii cu orele astea si cu combinatiile... In fond si la urma urmei, conteaza sa fim sanatosi si sa nu exageram in nici o parte. Chiar daca au glucide multe si nu sint indicate, decit sa ne abtinem, sa ne roada foamea si sa napustim cu jumate de ora inainte de culcare in piure cu friptura sau mai stiu eu ce alte nebunii, mai bine minam in tihna mai devreme, dar la ceas de seara, o mina de fructe si gata.

Trebuie gasit un echilibru in toate.

Iar bananele.... tare mai sint bune si sanatoase, nu le ocoliti, cu alea doar 100 de calorii cu care vine, are vroe 3 g de fibre care nu-s deloc de neglijat, vitamina B6, C...Aici mai multe informatii.

Multumesc de lamuriri. give_rose.gif
Nu ma gandeam sa le combin cu altceva, de obicei mananc fructele singure si la distanta de mese. Cum eu pap pe la 17, inainte sa plec de la birou, cand ajung acasa (ora 19, sa zicem) nu imi mai vine sa mananc altceva, dar niste fructe imi cad foarte bine. Si mai trec vreo 4 ore, pana ma pun in pat.

Intrebam, pentru ca, in general, se recomanda mesele predominant proteice seara, dupa cate am citit eu, dar mie nu mi se potriveste deloc varianta asta.

Amazoana
Indrumati-ma, va rog, spre punctajul strugurilor. Pls, pls, pls give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Anna
CITAT(dulcikatty @ 23-08-2007, 01:18 PM) *

Indrumati-ma, va rog, spre punctajul strugurilor. Pls, pls, pls give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

Struguri 1 mina plina, 100g 1 Points
Didi
CITAT(annaiss_derrian @ 23-08-2007, 01:20 PM) *

Eu uit sa ma mai opresc, cand ma apuc de mancat struguri. doh.gif

A calculat cineva, vreodata, cate puncte are la 100 g, activia cu fructe si musli? Ca nu am nici o cutie la indemana. floare.gif
Anna
CITAT(Didi @ 23-08-2007, 01:23 PM) *

Eu uit sa ma mai opresc, cand ma apuc de mancat struguri. doh.gif

A calculat cineva, vreodata, cate puncte are la 100 g, activia cu fructe si musli? Ca nu am nici o cutie la indemana. floare.gif

pentru un activia cu cirese, tocmai manca o colega, are 90 cal si 2.7 grasimi - adica 1.8 pct
insa nus de ce imi amintesc ca ar fi in jur de 3 pct ala cu musli doh.gif
Nessie
Aveti grija la iaurturile Danone. wacko.gif
otilici
Eu n-am mai pus restul meniului de ieri,ca pana la urma am mancat numai prostii blushing.gif blushing.gif
Si tare ma tem ca azi va fi aproape la fel,ca asteptam azi sau maine niste prieteni si parca vad ca se lasa cu mancare... sad.gif Dar am sa recuperez fiecare puncticel si...cel mai important e ca acul cantarului nu ma dezamageste blum.gif
cri
Activia Fibre (germeni de grau) la 125g are 114kcal, 3.4g grasime, 1.9g fibre alimentare - 2.2 puncte

CITAT(Nessie @ 23-08-2007, 04:40 PM) *

cu iaurturile Danone este o problema mai veche, noua ne-au venit multi copilasi cu intoxicatii si alergii de la Danone indiferent de tipul de iaurt, dar cel mai des la danonino si cele cu fructe, dar pana acum nu a facut nimeni nicio reclamatie, bine ca in sfarsit s-a sesizat cineva
otilici
Nici la noi in casa nu se consuma Danone absolut deloc.Cand a aparut Danone cu fructe pe piata imi luam mereu si de cele mai multe ori imi facea acid la stomac sau colica biliara.Pana m-am convins si l-am taiat de pe lista definitiv.Acum folosim doar Milli cu fructe,ne place ff mult.Si uneori Zuzu simplu smile.gif
Amazoana

Oooo, sarut mana! pupic.gif Am avut intentia sa mananc un kg, insa sunt acrii, deci mai mult de "o mana plina" nu am mancat.
axe10
CITAT(dulcikatty @ 23-08-2007, 04:54 PM) *

Oooo, sarut mana! pupic.gif Am avut intentia sa mananc un kg, insa sunt acrii, deci mai mult de "o mana plina" nu am mancat.

Stii cum se zice....cand nu ajungi la struguri zici ca sunt acri.... blink.gif
ganesha
CITAT(Nessie @ 23-08-2007, 03:40 PM) *

Sint oribile iaurturile Danone, indiferent de tara. Si nu neaparat din cauza infestarilor - asta se pare ca e bonus devil.gif Decit un Danone de oricare ar fi el mai bine o ciocolata sau orice alta dracovenie de se maninca de pofta sau de cheat day. Danone-ul e ok de consumat sub forma de pacat, sau ma rog, de ...pofta, in loc de savarine sau sarlote sau alte alimente interzise cu care mai calcam pe bec din cind in cind, dar nu sub forma de iaurt-aliment, adica ala care ar trebui sa aduca beneficii.
axe10
Sunt de acord ca Danone e pe langa iaurt....incercat multe alte firme, multumita de zuzu degresat facut de Albalact!
Cu fructe consumam inainte f rar si atunci era Milli....pana s-a prostit si ala!
Monic
da, Nessie, se pare ca toate alimentele care contin E412 sunt vizate, pt ca acest aditivnu a fost prelucrat cum trebuie si cea existenta momentan pe piata poate provoca cancer in cativa ani, iar riscul e ff mare.
Nu va vine sa credeti, dar de 2 sapt ma uit la etichete, si majoritatea contin acest aditiv/E412 sau guma-guar) dry.gif sad.gif sorry.gif
ganesha
CITAT(axe10 @ 23-08-2007, 04:10 PM) *

Sunt de acord ca Danone e pe langa iaurt....incercat multe alte firme, multumita de zuzu degresat facut de Albalact!
Cu fructe consumam inainte f rar si atunci era Milli....pana s-a prostit si ala!

Eu fac iaurt in casa - adica nu eu, al meu sotz baby.gif Eu doar il maninc - din cind in cind, ca nu-s foarte cu inima impacata vizavi de lactate si beneficiile lor - asa-mi trebuie daca lucrez la oase si vrind nevrind citesc toate cercetarile de culise.

Da' in schimb imi place ticker-ul lui Axe de ma topesc!!! cheer.gif
axe10
CITAT(ganesha @ 23-08-2007, 05:15 PM) *

Eu fac iaurt in casa - adica nu eu, al meu sotz baby.gif Eu doar il maninc - din cind in cind, ca nu-s foarte cu inima impacata vizavi de lactate si beneficiile lor - asa-mi trebuie daca lucrez la oase si vrind nevrind citesc toate cercetarile de culise.

Da' in schimb imi place ticker-ul lui Axe de ma topesc!!! cheer.gif

Pai, de abia astept sa vad "comoara"...daca i-as zice lui barbate-miu...normal ca ar zice ca are el una mai aproape... naughty.gif lol.gif lol.gif
Deea
CITAT(cri @ 23-08-2007, 04:47 PM) *

cu iaurturile Danone este o problema mai veche, noua ne-au venit multi copilasi cu intoxicatii si alergii de la Danone indiferent de tipul de iaurt, dar cel mai des la danonino si cele cu fructe, dar pana acum nu a facut nimeni nicio reclamatie, bine ca in sfarsit s-a sesizat cineva

De la Danone a facut si Alexia intoxicatie ( unul singur a mancat) si dr. a zis ca s-au facut n'spe mii se plangeri .... nu stiu daca si alea au contribuit dar tot e bine ca s-au luat masuri.
Noi numai zuzu mancam si acum am mai gasit unul din lapte de capra, cand ajung la Auchan cumpar si din ala.
axe10
CITAT(Deea @ 23-08-2007, 05:26 PM) *

CITAT(cri @ 23-08-2007, 04:47 PM) *

De la Danone a facut si Alexia intoxicatie ( unul singur a mancat) si dr. a zis ca s-au facut n'spe mii se plangeri .... nu stiu daca si alea au contribuit dar tot e bine ca s-au luat masuri.
Noi numai zuzu mancam si acum am mai gasit unul din lapte de capra, cand ajung la Auchan cumpar si din ala.

Ala de capra imi place de la Covalact...dar e de baut. Si are grasimi multe, asa ca nu-l pot combina cu painika....dar imi place la max!
cri
mie nu-mi place de capra, nici laptele nici iaurtul nici branza, imi da senzatia ca ustura, bunica mea avea si capre si numai din asta ne dadea ca cica e mai bun decat cel de vaca
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 23-08-2007, 12:21 PM) *

ina felicitari pt inot.... dar de instructor ce ne mai zici? naughty.gif

...un dragutz, ca de obicei... naughty.gif
Ella79
CITAT(annaiss_derrian @ 23-08-2007, 11:32 AM) *

~ cereale - 2pct
~lapte 250 ml - 2pct

~ banana - 1pct

~ iaurt- 0.5 pct

~ 2 fel paine - 1.5 pct

17.5 pct

Musacaua nu avea ulei deloc? Si nici omleta?
May
Meniu 23 august 2007

- orez - 7 p ( mancat la 2 mese)
- chiftea - 3 p
- 2 felii de paine prajita - 2 p
- crema de branza cu verdeturi - 2 p
- 2 nectarine - 0 p

Total: 14 puncte din 21 permise crazy.gif

Nici eu nu stiu de ce am mancat asa putin azi unsure.gif
ina_ceva
MD
fructe 0p

D
salata de pui
piept pui 100gr 2p
smantana 2p
maioneza 3p
lipie 2p

C
paine 1p
icre 2p

G
struguri aprox 5p

Total 17p
Anna
CITAT(Ella79 @ 23-08-2007, 09:57 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 23-08-2007, 11:32 AM) *

~ cereale - 2pct
~lapte 250 ml - 2pct

~ banana - 1pct

~ iaurt- 0.5 pct

~ 2 fel paine - 1.5 pct

17.5 pct

Musacaua nu avea ulei deloc? Si nici omleta?

pupic.gif Ella la musaca am stat langa mama sa vad cum o face ( si am aflat cu surprindere ca nu pune deloc ulei, eu mereu puctam si uleiu) Mi-a zis ca fiind carnea grasa lasa ea grasime, dar de data asta a fost mai multa carne de vaca in amestec si nu era deloc deloc grasa. Oricum am ales straturile si mi-am pus mai multi cartofi si vinete si doar putina carne.
Cat despre omleta mi-am facut-o eu in tigaia smekera fara ulei. biggrin.gif

otilici
Buna dimineata! cheer.gif
Poftiti fetelor la cafea
Click sa vezi atasamentul
Sau ceai
Click sa vezi atasamentul

Daca mai aveti si alte preferinte,doar exprimati-va in acest sens si am sa incerc sa le fac fata wink1.gif
pupic.gif pupic.gif pupic.gif fetele mele smile.gif
axe10
Am baut un ness rece cu lapte dar asi bea un ceai!
Merci!
Amazoana
CITAT(axe10 @ 23-08-2007, 04:57 PM) *

Da, draguta, am invatat la scoala acest proverb. Insa nu vad legatura....... blink.gif
Sau simteai nevoia sa intepi ?
axe10
CITAT(dulcikatty @ 24-08-2007, 09:25 AM) *

CITAT(axe10 @ 23-08-2007, 04:57 PM) *

Da, draguta, am invatat la scoala acest proverb. Insa nu vad legatura....... blink.gif
Sau simteai nevoia sa intepi ?

Nu...ai zis ca strugurii erau acrii si nu ai mancat multi....eu zic ca nu ai mancat ca te-a oprit si constiinta...inventand ca erau acri!
Era o gluma...grea.
Amazoana
Multumesc pt lamuriri pupic.gif wink1.gif
Anna
Oti multumesc de cafea pupic.gif hug.gif
ina_ceva
Buna cafea, otilici! pupic.gif

Himere oare ce mai face, vad ca de ceva vreme nu mai pregateste cafea pt noi unsure.gif
Amazoana
Imagine
otilici
Yammy si cafeaua ta dulcikatty,am furat putin din ea,ca eu is cafengista smile.gif pupic.gif

Azi am inceput ziua prost,merit sa ma trageti de urechi blushing.gif ,am papat 2 felii de paine cu finetti deja,so am la activ 6 puncte.Acum bag la piersici,mai tarziu pepene,sa mai dreg busuiocul grin.gif
axe10
CITAT(otilici @ 24-08-2007, 11:10 AM) *

Yammy si cafeaua ta dulcikatty,am furat putin din ea,ca eu is cafengista smile.gif pupic.gif

Azi am inceput ziua prost,merit sa ma trageti de urechi blushing.gif ,am papat 2 felii de paine cu finetti deja,so am la activ 6 puncte.Acum bag la piersici,mai tarziu pepene,sa mai dreg busuiocul grin.gif

Vezi sa nu-l dregi diseara cu ingrasacioase.... bataita.gif

otilici
Nuuu,ca mai pap azi paste cu carnita de pui si apoi iar fructe smile.gif .De restul punctelor habar n-am ce sa mai bag,dar si ieri am papat putin pana la urma.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.