Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Amazoana
CITAT(otilici @ 24-08-2007, 11:10 AM) *

Yammy si cafeaua ta dulcikatty,am furat putin din ea,ca eu is cafengista smile.gif pupic.gif

Azi am inceput ziua prost,merit sa ma trageti de urechi blushing.gif ,am papat 2 felii de paine cu finetti deja,so am la activ 6 puncte.Acum bag la piersici,mai tarziu pepene,sa mai dreg busuiocul grin.gif

Ma inscriu si eu la cafengiste.
Eu am mancat o felie de paine cu un cub de branza topita dimineata.
Acum - o piersica, o cafea mare cu 2 lapte condensat si juma lgta miere. Urmeaza restul strugurilor acrii.
Deci 4p wink1.gif
May
Neatza smile.gif

ella ce cauti pe forum??? blink.gif

dulci lol.gif la poza aia a ta cu cafeaua si ursuetul, mi s-a parut ca ursuletul face pipi in cafea, dar era aburul lol.gif

ana hop hop cow.gif cow.gif hai la dans )).gif

pupic.gif fetele pupic.gif
Anna
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Hai la dans May! give_rose.gif
Ce preferi? Uite pe ce vreau eu sa dansez...ce zici? de acord?

Pentru May biggrin.gif pupic.gif
May
Merge, merge cheer.gif cheer.gif

Pt Ana si al ei morcovel naughty.gif
otilici
Fetele,ma bag si eu la un dans cu voi,ca de cateva zile dansez aproape non-stop prin casa,cica fac aerobic blum.gif
Deja si Norbi incepe sa faca genuflexiuni cand aude muzica )).gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 24-08-2007, 12:01 PM) *

Neatza smile.gif

dulci lol.gif la poza aia a ta cu cafeaua si ursuetul, mi s-a parut ca ursuletul face pipi in cafea, dar era aburul lol.gif

pupic.gif fetele pupic.gif

Hai fata ca m-ai facut sa ma duc pe pagina precedenta sa ma uit ce mama zmeilor am postat.... blushing.gif
May
CITAT(dulcikatty @ 24-08-2007, 11:11 AM) *

Hai fata ca m-ai facut sa ma duc pe pagina precedenta sa ma uit ce mama zmeilor am postat.... blushing.gif

Uita-te si tu unde isi tine manutzele ursul ala si pe unde e traiectoria aburului din cafea lol.gif
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 24-08-2007, 12:07 PM) *

Fataaaaaa, mi-am permis sa pun si eu melodia cu Morandi (eu imi tin sunetul la calc. off) si sefii mei toti " blink.gif ce se aude? O fi soneria de la telefonul cuiva????" Si apoi, vazandu-ma ca ma batai si-au dat seama ca je devil.gif ascult muzicaaaaa cheer.gif
Ce-mi placeeeeeeeee. Azi sunt asa bine dispusa blum.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Sper sa ma si tina......
otilici
Dulci,May si mie mi s-a parut la fel prima data cu ursuletul blum.gif Acum stiu de unde vine savoarea cafelei naughty.gif lol.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 24-08-2007, 12:14 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 24-08-2007, 11:11 AM) *

Uita-te si tu unde isi tine manutzele ursul ala si pe unde e traiectoria aburului din cafea lol.gif

Acum am vazut. Nu fu cu intentie. "Cu directie" ar spune altii lol.gif lol.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 24-08-2007, 12:10 PM) *

tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif Duso grin.gif grin.gif =)))
se potriveste cat de cat naughty.gif
May
Cat de cat naughty.gif

ana ai reusit sa iei ala? unsure.gif
Amazoana
Nu mai puneti nici o melodie? sorry.gif Hai ca mi se plictisesc colegii tease.gif
ganesha
CITAT(dulcikatty @ 24-08-2007, 11:52 AM) *

Nu mai puneti nici o melodie? sorry.gif Hai ca mi se plictisesc colegii tease.gif

Gata, treceti la treaba, WHIP IT!!! Ca si-asa e weekend aproape!!!
Anna
CITAT(Maybeline @ 24-08-2007, 12:25 PM) *

Cat de cat naughty.gif

ana ai reusit sa iei ala? unsure.gif

DAAAAAA cheer.gif
vai e fantastic!! iti multu mult pupic.gif hug.gif
Amazoana
E tare simpatica melodia si videoclipul Ganesha. pupic.gif
ganesha
CITAT(dulcikatty @ 24-08-2007, 12:25 PM) *

In fanteziile mele nebune aia din videoclip (se subintelege care) e sefa mea lol.gif lol.gif
Amazoana
CITAT(ganesha @ 24-08-2007, 02:22 PM) *

In fanteziile mele nebune aia din videoclip (se subintelege care) e sefa mea lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif situ esti cel cu biciu, numai ca mai si...ratezi lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
ganesha
CITAT(dulcikatty @ 24-08-2007, 01:49 PM) *

CITAT(ganesha @ 24-08-2007, 02:22 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif situ esti cel cu biciu, numai ca mai si...ratezi lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Nu, eu privesc!!! E mai voluptos asa lol.gif
Monic
Maycaramida.gif vad shock.gif ca ai alungat-o pe Ella de pe forum )).gif rusinica tie sau nu am inteles eu bine faza blush.gif Hai ca doar am glumit wink1.gif
Mersic fetelor pt cele trei pese, si eu m-am dantuit, chiar daca una era cu declaratie speciala pt un anumit morcovel lol.gif
Eu ieri am mancat doar putin orez crud ca de trei zile am diaree blushing.gif asa ca eu nu va pun nici un meniu

Nu stiu ce e ca de cateva zile si in viata de zi cu zi toata lumea e prost dispusa, nervoasa, si vad ca si pe forum sufla un aer mai... statut wacko.gif si giur ca nu de la mine vine blum.gif
otilici
Probabil Ella trebuia sa fie deja cu iubitul prin strainezia,de asta o fi zis May...e doar o parere,nu cred sa fi vrut sa o alunge smile.gif
Monic
oti, iti spun un secret secret.gif
si eu exact la asta m-am gandit dar nu ma pot abtine sa nu ma iau de may grin.gif
May
Bine ma, duceti-ma in piata publica si aruncati cu pietre mad.gif Hai sa vad care arunca prima mad.gif
lol.gif lol.gif lol.gif Ma miram ce cauta pe forum cand ea trebuia sa fie in avionul spre Turcia grin.gif

Iar monic putea sa nici nu spuna ca glumeste ca oricum imi dadeam seama pt ca ea nu e in stare sa fie rea laugh.gif

Maine vin socroseniile wacko.gif dar mai e atat de putin pana plec .... rolleyes.gif
Monic
CITAT(Maybeline @ 24-08-2007, 04:28 PM) *

Bine ma, duceti-ma in piata publica si aruncati cu pietre mad.gif Hai sa vad care arunca prima mad.gif
lol.gif lol.gif lol.gif Ma miram ce cauta pe forum cand ea trebuia sa fie in avionul spre Turcia grin.gif

Iar monic putea sa nici nu spuna ca glumeste ca oricum imi dadeam seama pt ca ea nu e in stare sa fie rea laugh.gif

Maine vin socroseniile wacko.gif dar mai e atat de putin pana plec .... rolleyes.gif

bine, May, si ca sa-ti dovedesc ca pot fi rea ma ofer sa dau eu prima cu o pietricica tata.gif
si asta doar ca sa fii pregatita pe cand vin socrii tai cu bombele
May
tata.gif back )).gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 24-08-2007, 05:28 PM) *

poate are avion de noapte....zic si eu....
ganesha
The internet crashed!!! lol.gif lol.gif lol.gif Super super cul!
himere2005
neata!
uite ca v-am pregatit si cafea, nessul, ceaiul verde sau cocktail-ul )).gif
de ieri sunt bine dispusa, se pare ca mai am un pic si termin cu dantura din fata, asa ca imi pot depune linistita cv-ul ....sa vedem ce gasesc pe piata muncii rolleyes.gif
in rest, in timpul "liber" mai apuc sa citesc legislatie
am luat si o camera video la reducere cheer.gif nu e chiar nou nouta dar e buna. panasonic. e micuta si finuta cu 650 ron. acum va inteleg de ce nu prea faceati poze cand aveati camera la voi smile.gif
maine e ziua fratelui si il sarbatorim, dar sper ca de luni sa vin si eu cu meniuri.
o zi luminoasa si sper sa ne revedem cand intrati mai multe. numai buna-dispozitie sa avem, viata e frumoasa si merita traita, merita sa ne impartasim bucuriile
monic, si in jurul meu e cam la fel, lumea e cu fundu-n sus, dar cred ca cel mai important este sa evitam intalnirile cu oamenii care ne incarca cu energii negative si sa strangem relatiile cu cei care debordeaza de optimism, asta poate ne molipsim si noi blum.gif
Tulip
Buna dimineata!!!!

Himerus, pupic.gif ,multumim pt. cafea!!!!!!
Sa inteleg va de luni te apuci de WW?Si o sa intri mai des? cheer.gif

cri
Buna dimneata!! cheer.gif

Himere eu o sa ma servesc din ceai daca nu e cu suparare

De luni o sa vin si eu cu meniul, daca ma primiti
Amazoana
Neata dragelor
LA MULTI ANI Ancaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa party.gif party.gif party.gif Sper ca te distrezi super pe beach.gif
himere2005
pai sa va serviti fetelor ca nu le-am pus degeaba )).gif aveti si o maslina alaturi cu tot cu sambure )).gif
incerc sa ma apuc de dieta. de intrat o sa intru mai des sa mai glumim intre noi. din punctul meu de vedere forumul nu mai este asa cum este pentru ca
1. nivelul de informatie este scazut, in sensul ca dialogurile nu au o tema. eu una nu pot sa inteleg cum de suntem atatea fete, majoritatea cu studii superioare si nu suntem in stare sau nu vrem sa dezbatem anumite subiecte, de actualitate sau nu.
2. meniurile cam lipsesc
3. nu radem suficient. ar trebui sa dam o nota optimista forumului prin intamplarile de zi cu zi care ni s-au parut amuzante.
4. sa nu mai condamnam atat de usor si sa incercam sa ne ajutam unele pe altele. daca cineva cere un sfat sau daca isi expune mai mult viata personala decat alta forumista care este mai rezervata de ex., cea care e mai rezervata sa-si exprime o parere fara sa raneasca sentimentele celeilalte persoane.
de ce nu scoatem la iveala intamplarile frumoase din viata noatra?
eu oricum o sa intru, chiar daca reusesc sa tin dieta sau nu pentru ca ma simt bine aici, dar as vrea ca discutia sa mearga de la sine, nu sa ne "uitam" unele la altele grin.gif
de abia astept sa se intoarca si fetele din vacanta sa ne aduca fotografii de pe plaiurile mioritice ori din alte parti
May
Neatza smile.gif

himere pupic.gif stai ca azi imi vin socrii si sa vezi ce de intamplari amuzante wacko.gif

anca LA MULTI ANI cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Eu de maine incep sa imi fac bagajul grin.gif

bubbles
Neata .La MUlti Ani Anca !!!!!!! party.gif
Pisik
La Multi Ani Ancuta pupic.gif Sa iti dea Dumnezeu numai bucurii, sa iti gasesti un babu pe placul tau, sa fii vesela si luminoasa toata viata!!!! hug.gif
otilici
LA MULTI ANI Anca! Sa fii fericita si muuult muuult iubita,o meriti din plin. wink1.gif hug.gif pupic.gif
Dumbo
LA MULTI ANI ANCA!!!!!
michelle
Salutare neuroni! cheer.gif Remember me?

Azi m-am intors din concediu... A fost foarte fain. Acum fac upload la cateva poze pe care le-am selectat din cele 6 mii facute in ultimele 2 saptamani.

Va pup! pupic.gif
ina_ceva
Bine ai revenit, miha! cheer.gif
Unde sunt pozele?
dany
Bine ai revenit , Miha !!!!!!

Astept pozele cu sufletul la gura tease.gif

Noi am mai scapat de un chef de "casa noua " ( cu cei care ne-au ajutat ) . Ne mai asteapta inca 2 dar nu stiu cand le vom face !

Tulip
Buna dimineata!!!!!

Miha,cate poze ati facut? w00t.gif w00t.gif w00t.gif Le astept cu nerabdare! wink1.gif

michelle
Neata!

Am revenit cu pozele din concediu. O sa vedeti cateva poze de la mare: Costinesti, Neptun, Mamaia, Saturn, Mangalia, apoi de la munte Caciulata, Sibiu, Sighisoara, Sovata, Praid, Cheile Bicazului si Izvorul Muntelui. M-am ingrasat si mi-e cam rusine blushing.gif .. dar promit sa ma pun pe treaba din septembrie grin.gif

Va astept cu micul dejun.
Imagine

nusarich
Neata!

Miha multumim pentru micul dejun. Superbe pozele! Mi-am adus aminte de copilarie, cand mergeam la Sovata (am o poza in care lingeam muntele sa vad daca e sarat...).
ina_ceva
yummy... ce mic dejun, mutumim Miha

Acum ma uit si la poze wink1.gif
ina_ceva
Super poze, in cat timp ati reusit sa vizitati totul? Mie nu mi se pare ca te-ai ingrasat unsure.gif

Ce mai face Geo?
ina_ceva
O rugaminte am: sa-mi dati si mie site-ul ala cu transformarea din kJ in calorii, ca nu-l mai gasesc unsure.gif
michelle
CITAT(ina_ceva @ 26-08-2007, 12:13 PM) *

O rugaminte am: sa-mi dati si mie site-ul ala cu transformarea din kJ in calorii, ca nu-l mai gasesc unsure.gif

http://tools.fettrechner.de/kj-kcal-umrechnung.html
ina_ceva
Merci Miha pupic.gif
michelle
CITAT(ina_ceva @ 26-08-2007, 11:37 AM) *

Super poze, in cat timp ati reusit sa vizitati totul? Mie nu mi se pare ca te-ai ingrasat unsure.gif

Ce mai face Geo?

Am stat 9 zile la mare si 6 la munte. In Bucuresti am fost in trecere, la control si un pic in Unirea sa ma uit dupa bridal shoes. Geo era bine, a mai slabit. Luna trecuta a cununat si am discutat un pic despre nunti. Dylly a reusit sa ajunga desi avusese nemtii pe cap. Vesela ca intotdeauna grin.gif
ganesha
CITAT(michelle @ 26-08-2007, 09:07 AM) *

Neata!

Am revenit cu pozele din concediu. O sa vedeti cateva poze de la mare: Costinesti, Neptun, Mamaia, Saturn, Mangalia, apoi de la munte Caciulata, Sibiu, Sighisoara, Sovata, Praid, Cheile Bicazului si Izvorul Muntelui. M-am ingrasat si mi-e cam rusine blushing.gif .. dar promit sa ma pun pe treaba din septembrie grin.gif

Iti multumesc din suflet, Miha, pentru pozele puse, m-au bagat in butoiul cu melancolie, probabil e de bine )).gif , m-a uns la suflet sa le... rasfoiesc.

Iar tu arati fenomenal!!! floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.