pai sa va serviti fetelor ca nu le-am pus degeaba
).gif)
aveti si o maslina alaturi cu tot cu sambure
incerc sa ma apuc de dieta. de intrat o sa intru mai des sa mai glumim intre noi. din punctul meu de vedere forumul nu mai este asa cum este pentru ca
1. nivelul de informatie este scazut, in sensul ca dialogurile nu au o tema. eu una nu pot sa inteleg cum de suntem atatea fete, majoritatea cu studii superioare si nu suntem in stare sau nu vrem sa dezbatem anumite subiecte, de actualitate sau nu.
2. meniurile cam lipsesc
3. nu radem suficient. ar trebui sa dam o nota optimista forumului prin intamplarile de zi cu zi care ni s-au parut amuzante.
4. sa nu mai condamnam atat de usor si sa incercam sa ne ajutam unele pe altele. daca cineva cere un sfat sau daca isi expune mai mult viata personala decat alta forumista care este mai rezervata de ex., cea care e mai rezervata sa-si exprime o parere fara sa raneasca sentimentele celeilalte persoane.
de ce nu scoatem la iveala intamplarile frumoase din viata noatra?
eu oricum o sa intru, chiar daca reusesc sa tin dieta sau nu pentru ca ma simt bine aici, dar as vrea ca discutia sa mearga de la sine, nu sa ne "uitam" unele la altele
de abia astept sa se intoarca si fetele din vacanta sa ne aduca fotografii de pe plaiurile mioritice ori din alte parti