Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Amazoana
CITAT(michelle @ 27-08-2007, 10:14 AM) *

Pai am locuit pana in '93 in Mangalia. Am 26 de ani

Si eu tot 26. Am stat pana in 2000 wink1.gif

CITAT(Tulip @ 27-08-2007, 10:10 AM) *

Buna dimineata!!!!

Imi place ca sunteti tare vorbarete azi! grin.gif grin.gif

Eu nu m-am dus azi la servici si ma simt ffff/ bine acasa cu fata,tot mai mult ma gandesc sa mai fac un baby.gif cat de curand...... smile.gif

Super idee!:)Sa-i faci un fratior.....sau cum spuneam eu cand eram mica "o fratioara"
Pisik
CITAT(dulcikatty @ 27-08-2007, 10:49 AM) *

CITAT(michelle @ 27-08-2007, 10:14 AM) *

Pai am locuit pana in '93 in Mangalia. Am 26 de ani

Si eu tot 26. Am stat pana in 2000 wink1.gif

CITAT(Tulip @ 27-08-2007, 10:10 AM) *

Buna dimineata!!!!

Imi place ca sunteti tare vorbarete azi! grin.gif grin.gif

Eu nu m-am dus azi la servici si ma simt ffff/ bine acasa cu fata,tot mai mult ma gandesc sa mai fac un baby.gif cat de curand...... smile.gif

Super idee!:)Sa-i faci un fratior.....sau cum spuneam eu cand eram mica "o fratioara"

si eu la fel ziceam blum.gif
nusarich
Buna dimineata... pe la pranz

Din ciclul "Romania pitoreasca", asta ca sa vedeti de ce nu-mi place mie sa mai traiesc in Romania, va trimit ceva ce-am primit pe mail acum cateva minute:

PEISAJ MARIN CU MITICI
08.08.2007
Autor: JULIUS CONSTANTINESCU
Pe plaja la 2 Mai, o familie compusa din tata in maieu si burtica de maestru emerit al tablelor, mama costeliva, genul care nu se-ngrasa de-a dracu' ce e si copil tip Goe, galagios si enervant, isi cauta un loc unde sa-si puna cearsaful. "Mama, mama", urla Goe, "aici, aici!". Titanul tablelor isi infige calcaiele in nisip si, din cauza burtii, franeaza anevoie, ca autobuzele cu burduf, in timp ce ma-sa, femeia pe fata careia se ghiceste o bunatate sufleteasca rara, se intoarce si e gata sa-l plezneasca. "Mama, mama, aici am stat si ieri", zice Goe. "Uite coaja de la banana si sticla noastra de cola". Ma-sa se convinge ca, intr-adevar, coaja de banana si sticla de coca-cola pe care le aruncasera ieri sunt tot acolo, se intoarce spre barba-su si zice, plina de scarba: "Bai frate, cata nesimtire! Iti dai seama ca astia nu fac curat pe plaja??"

P.S. Dany, ai mare dreptate, poate, vreodata, vom ajunge si noi la nivelul la care este acum occidentul (desi nu cred ca eu voi mai apuca acele vremuri). Numai ca intre timp, occidentul va progresa, iar noi vom ramane tot inapoiati... imi pare rau pentru cei / cele care nu sunteti de acord cu mine, dar poporul roman este inapoiat. Din foarte multe puncte de vedere. Nu-mi e usor sa zic asta, imi iubesc patria, dar e mare pacat de ea, pentru ca romanii o fac de ras.
himere2005
am fost plecate la plimbare. bia numai in masini ar sta )).gif doneaza careva? grin.gif
tulip, mare curaj ai. ca sa nasti peste un an in iarna poti sa te apuci de treaba naughty.gif
Pisik
Am vb acum cu Mada un pic pe mess. E in Rodos si va pupa pe toate.
himere2005
tulip, deocamdata ma documentez. in 2-3 sapatamani sper sa-mi termine dantura si atunci o sa ma prezint si la interviuri ca acum mi-e cam jena
Tulip
Himere,daca primesti o oferta,o s-o accepti?Si renunti la cic?Sau astepti pana implineste Bia 2 anisori?
himere2005
bia implineste anisorii pe 4 decembrie. eu una sper ca in noiembrie cel tarziu sa fiu deja angajata. am la dispozitie 2 luni de zile sa-mi caut ceva acceptabil. daca nu, ma multumesc cu ce-mi ofera piata muncii. prietenele mele s-au angajat cam cu 650 ron, deci sub 800 rolleyes.gif . sper totusi sa-mi gasesc un loc de munca de unde sa am ce invata, de la cine invata, asta e cel mai important pentru mine. ca daca stii bine contabilitate si iti dai si examenele de contabil autorizat sau expert contabil poti sa tii si acasa biggrin.gif
May
Neatza smile.gif

himere nu e vorba ca nu ai ce sa le duci celor de acasa, e vorba ca de ce sa te simti obligat sa le duci ceva? Chestia asta s-a transformat exact in ceea ce se intampla cand te invita cineva la nunta, adica primul lucru la care te gandesti este darul si multi tocmai de asta refuza invitatia. Asa si cu venirea in tara, primul lucru la care te gandesti e ca trebuie sa duci cadouri muuulteee si cat mai importante, in niciun caz un ``maruntel semnificativ``. Mai grav este ca cu cat incerci sa multumesti pe toata lumea, cu atat iese mai prost... oricat de substantial ar fi cadoul, tot li se pare putin.

Eu nu vorbesc in numele tuturor, vorbesc doar in al meu si in functie de ce am vazut pe la cunoscuti. Cazul cel mai concludent este al unui cuplu... nu mai fusesera in tara de peste 4 ani si au vrut sa cumpere cate ceva pt fiecare unchi, nepot, matusa si alte rubedenii, plus vecini mai apropiati si prieteni. Poate nu o sa ma credeti dar tipii astia au avut 14 genti dintr-acelea tip sport, de dimensiuni mari pline cu cadouri mai ales ca si-au permis pt ca au un ``bus`` cu 9 locuri. Cand s-au intors au zis ca e ultima data cand mai fac aceasta prostie pt ca majoritatea nu au apreciat efortul lor, se asteptau la mai mult. Plus ca au aparut comentarii de genul: asa ceva gaseam si la piata cu x lei huh.gif

Ziceai himere ca i-ar satisface cate un lucru semnificativ din tara in care stam dar crede-ma ca tocmai astea sunt cele mai costisitoare. Iti dai seama ca nu se pune nimeni sa care bere din Germania, in schimb eu as putea sa le cumpar un tauras sau alt simbol dar oare pt cine sunt facute aceste simboluri? Pt turisti nu? Si ce preturi sunt la lucrurile destinate turistilor? Iti spun eu: preturi de heroina. Si daca tot faci efortul, macar il apreciaza cineva? Neah....

Asa ca stau frumos in banca mea si cumpar cu cea mai mare placere pt cei dragi care apreciaza si daca le duc un ac si ma simt bine cand le vad bucuria pe fata ca au primit ceva. Nu sunt genul care sa se teama de gura lumii si nici sa traiasca dupa ea, sa vin cu un geamantan extra plin cu cafele si ciocolati pt oameni care nu au decat statutul de ruda, dar nu dau un tel de ziua ta.

Hai ca m-am intins cat o zi de post, dar sunt tare indignata si totodata curioasa de ceea ce se va intampla cand voi veni in tara. Mama mi-a zis ca deja se misca apele, deja intreaba lumea cand vin, ma rog, cei care stiu ca am plecat.... sa vad ce rude pierdute mai descopar )).gif

Apropo de ce zice nusa, ca poporul roman este inapoiat, as vrea sa contrazic putin cu argumente. Eu cred ca poporul roman se complace in indiferenta pt ca altfel nu imi explic cum acelasi roman se schimba radical in momentul in care calca in Occident. Adevarul e ca atunci cand vezi 10 oameni ca arunca coaja de banana pe jos, alti 10 se simt mai indreptatiti sa o faca la randul lor, sa imite turma sub deviza: lasa ca oricum mai sunt 10 coji pe jos, nu s-o polua planeta ca mai arunc eu una. In schimb, cand vezi ca nu e urma de mizerie pe jos, ca toata lumea arunca la cos si mai si sorteaza gunoiul, 9 din 10 persoane citate mai sus urmeaza exemplul. Sunt multe alte situatii in care acelasi romana are comportament diferit in functie de mediul in care traieste... asa ca eu inca mai sper ca romanul nu e programat sa fie mitocan, doar are spirit de turma... probabil din cauza ca nu bea Sprite )).gif ca sa terminam intr-o nota vesela.

In fine, as scrie pana maine asa ca ma opresc smile.gif
bubbles
Ziua buna neuroni.Ne`am intors si noi de la Chei unde a tb sa onoram 2 nunti aseara doh.gif .La una am fost noi si la alta parintii lui babu.Lui babu i`a fost rau tare...cam exact ce am patit si eu in seara in care ne`am intors acasa..dureri mari de stomac,frisoane si greata asa ca am stat 1 ora si am plecat acasa.Bunica spune ca e posibil sa fie de la o inghetata pe care am mancat`o (una eu si una el) si sa nu fi avut ou stricat in ea blink.gif .
Tulip
ceva poze nu ne-ai adus? tease.gif
bubbles
Pozele de la mare Tulip .. scuze daca deranjez ca am pus site si la mine in giurnal blum.gif
http://www.flickr.com/photos/10376891@N04/?saved=1
Tulip
CITAT(bubbles @ 27-08-2007, 01:59 PM) *

Pozele de la mare Tulip .. scuze daca deranjez ca am pus site si la mine in giurnal blum.gif
http://www.flickr.com/photos/10376891@N04/?saved=1

astea le-am vazut deja la tine in jurnal....... blum.gif blum.gif blum.gif

arati f. bine floare.gif
bubbles
Tulip multumesc pupic.gif .Pozele de la nunta inca nu am avut timp sa le iau.Cand ne linistim de tot ca ami avem unele treburi flowers1.gif .Am uitat sa va spun ca avem bani sa achitam rata la masina si neputem face apoi pt un apartament.Numai sa tina Dumnezeu cu noi hug.gif .De azi inapoi la WW cheer.gif
honey79
Ma bag si eu "ca musca-n lapte", referitor la dusul cadourilor cand mergi in Romania.
Eu nu ma gandesc ca TREBUIE sa duc. Ma gandesc ca, e frumos sa duc cate ceva celor cu care am copilarit,vecinilor . Familia NU se pune. Rudele... pentru noi nu exista.
Prietenului meu cel mai bun... ii plac lumanarile parfumate... deci nu mi-e greu sa-i duc cate una de fiecare data.Si-mi place ca, de cate ori ajung in tara, le vad puse frumos in locuri strategice prin casa.
Vecinilor, prietenilor....le iau dulciuri, cafele,sticlute de alcool. Nu inseamna ca ma duc cu sacul la fiecare. Nu.
De obicei cand se pune problema venirii mele in tara, imi iau sotul si mergem si cumparam sa zicem..de 50euro ...dulciuri,cafea,chestii. Cand ajung in tara, impart. Oa cafea aici, o cioco dincolo...depinde cu cine ma intalnesc.
Asta in afara familiei, carora le iau si hainute,papucei,diferite alte chestii eventual....

De ce fac toate astea?????
Tin minte ca eram copil ... si aveam pe scara o familie de ingineri.El era plecat cu serviciul tot timpul in Germania. Si de cate ori se intorcea, batea si la noi la usa si ne dadea..fie o cutie de alune, sau gummy bears,kinder...etc.Nu erau mari chestii... dar eram tare incantati.
Ca se apreciaza... sau nu, asta e.Depinde foarte mult de persoana careia ii oferi.
Probabil ca, ce vreau sa zic e... ca daca iti face placere sa daruiesti,(ca deh...vii de undeva, unde nu fiecare are sansa sa ajunga) atunci nu-ti pui problema aprecierii. Si nu trebuie sa cheltui sume extraordinare pe cadouri.

Cat despre trait in Rom, ma abtin.
PS:Sper ca n-am deranjat pe nimeni.
axe10
CITAT(himere2005 @ 27-08-2007, 10:23 AM) *

tulip, esti o chiulangita si jumatate tease.gif lasa ca asa-i frumos )).gif
deea, ai dreptate cu tarifele. eu am auzit de minim 400 ron, doar sa stea cu copilul. de acum trebuie sa ma interesez, macar sa-mi gasesc om de baza. eu pe bia de la 3 ani vreau s-o dau in colectivitate, mi-e frica ca e cam bolnavicioasa.

Si eu tot la 3 ani...la gradinita...un an nu-i asa mult sa platesti bona...dar cauta pe cineva care sa-ti placa. Eu am dat 400 ron si nu statea decat 8 ore...uneori si mai putin ca faceam tura inversa cu barbatul!
May
honey atata timp cat o faci din placere, nu se pune, chestia era sa nu o faci din obligatie floare.gif
honey79
Asta asa e,May.
Singura obligatie e la cei ce trebuia sa ne fie nasi la nunta. Ne-au fost martori la cea civila, dar nu si la cea religioasa. La ei am obligatie, mai ales ca-s prieteni de familie si ave o istorie impreuna. Dar lor stiu mereu ce sa le duc. Ei-cafea, lui-o sticla de spirtoase. )).gif
lliliana
Sal fete frumoase. Zile de vis s-avetzi...pline de lumina. pupic.gif Mua.
bubbles
Am si eu o intrebare blush.gif .Daca pun intr`o tava 2 pulpe si un piept iar o pulpa o pun cu pielita si le las sa scada in apa cum punctez pulpa fara pielita (daca a fiert langa cealalta cu pielita? )Sper sa intelegeti wink1.gif
peach
CITAT(bubbles @ 27-08-2007, 02:07 PM) *

Am si eu o intrebare blush.gif .Daca pun intr`o tava 2 pulpe si un piept iar o pulpa o pun cu pielita si le las sa scada in apa cum punctez pulpa fara pielita (daca a fiert langa cealalta cu pielita? )Sper sa intelegeti wink1.gif

nu ai facut mare brinza, cea fara pielita se va imbiba cu grasimea de la cea cu pielita
bubbles
Peach de aia am si intrebat .. ca inca nu am pus la facut wink1.gif .
Fetele a pus cineva mai demult un clip cu o fata/femeie care a slabit ff tare in scurt timp si vreau sa il arat cuiva dar nu stiu cum sa il caut blink.gif .Nu mai stiti site`ul .. cred ca pe youtube a fost dry.gif
nusarich
May, o singura completare as avea la ce am zis anterior: romanii au spiritul de turma foarte bine dezvoltat. Inchipuie-ti numai ca am tarit (personal) o faza de tot rasul: am mers pe strada pret de 10 minute ca sa pot arunca o coaja de banana la cos. Pentru ca dupa 5 metri sa aud o conversatie (a unei DOAMNE) ca ea ar fi aruncat-o pur si simplu pe jos, cum adica sa stea cu coaja de banana in mana? Sa vina gunoierii s-o mature daca au chef, ca ea nu merge atata doar ca sa gaseasca un cos. Repet, o DOAMNA. Si cu studii si cu pretentii....
peach
CITAT(bubbles @ 27-08-2007, 02:48 PM) *

Peach de aia am si intrebat .. ca inca nu am pus la facut wink1.gif .
Fetele a pus cineva mai demult un clip cu o fata/femeie care a slabit ff tare in scurt timp si vreau sa il arat cuiva dar nu stiu cum sa il caut blink.gif .Nu mai stiti site`ul .. cred ca pe youtube a fost dry.gif

mai bine o fierbi separat sau pe gratar rumenita

nu vrei sa-ti arat pielea de pe burta mea de la slabit rapid?
May
nusa cunosc... e chiar penibil sa fi criticat tocmai pt ca te-ai comportat civilizat dry.gif
bubbles
Nu e problema Peach ca le pun in tava fara pielita pe nici una din ele wink1.gif .Daca ai poze arata grin.gif .UItati asta e produsul pe care l`am luat ca adjuvant la regim http://www.naturaplant.ro/produse/2525/Hofisil
honey79
Nusa, May... intr-un fel, e vina edililor... pubele se pot pune la fiecare 200 de m.... si in felul acesta, n-ar mai fi nevoie sa mergi 10min ca sa poti arunca ceva.
peach
CITAT(bubbles @ 27-08-2007, 02:58 PM) *

Nu e problema Peach ca le pun in tava fara pielita pe nici una din ele wink1.gif .Daca ai poze arata grin.gif .UItati asta e produsul pe care l`am luat ca adjuvant la regim http://www.naturaplant.ro/produse/2525/Hofisil

nu poci ca ma vor cenzura pt poze horror dar sunt citeva fete care au vazut si pot confirma
bubbles
Huh pai atunci de ce ma mai amagesti blum.gif tata.gif
peach
CITAT(bubbles @ 27-08-2007, 03:18 PM) *

Huh pai atunci de ce ma mai amagesti blum.gif tata.gif

nu amagesc..trag semnal de alarma sa nu patiti si voi ca mine
bubbles
Si eu am probleme la picioare .Am o celulita de zile mari .. dar cand faceam Pilates nu mi se parea atat de convingatoare lol.gif asa ca tb sa reiau miscarea grin.gif .Verisoara babuinului s`a apucat de regim si nu va mai zic ce regim tine ... mananca o data pe zi si atunci 2 cartofi fiertis sau orez fiert blink.gif dar si cand scapa in Fornetti parca nu a vazut in viata ei doh.gif .
peach
CITAT(bubbles @ 27-08-2007, 03:31 PM) *

Si eu am probleme la picioare .Am o celulita de zile mari .. dar cand faceam Pilates nu mi se parea atat de convingatoare lol.gif asa ca tb sa reiau miscarea grin.gif .Verisoara babuinului s`a apucat de regim si nu va mai zic ce regim tine ... mananca o data pe zi si atunci 2 cartofi fiertis sau orez fiert blink.gif dar si cand scapa in Fornetti parca nu a vazut in viata ei doh.gif .

dupa ce o sa lesine de 2-3 ori si o sa-si smulga parul din cap ca intr-o luna nu a slabit nici un gram desi ea a facut foamea la greu dar a uitat de zilele cu fonetti ..explica-i tu principiul ww de a minca echilibrat din toate
bubbles
I`am explicat ca tb sa manance si paine si putin dulce etc .. dar nu ntelege.I`a intrat o idee fixa in cap ca daca nu mananca slabeste blink.gif .Si chiar daca ma vede ca eu mai mananc cate putin dulce si ii zic ca eu am mancat de toate .. crede ca rad de ea dry.gif .
otilici
Asa am avut eu o colega,care s-a hotarat brusc ca ea vrea sa slabeasca si vreo 2 luni nu a mancat aproape nimic!!! Sa nu mai zic ca lesina aproape zilnic... ohmy.gif .In cele din urma a plecat in Italia,nu stiu ce-o mai fi fost de capul ei...Nu zic ca nu a slabit...vreo 20de kg,era batz nu alta si ea se vedea in continuare grasa blink.gif .Maiculita Doamne!
anaoi
CITAT(honey79 @ 27-08-2007, 03:59 PM) *

Nusa, May... intr-un fel, e vina edililor... pubele se pot pune la fiecare 200 de m.... si in felul acesta, n-ar mai fi nevoie sa mergi 10min ca sa poti arunca ceva.

cosuri de gunoi sunt pe aproape fiecare stalp...e adevarat trebuie sa mergi 3 pasi in lateral ca sa arunci la cos....
cauza e categoric nesimtirea oamenilor.

CITAT(otilici @ 27-08-2007, 05:21 PM) *

Asa am avut eu o colega,care s-a hotarat brusc ca ea vrea sa slabeasca si vreo 2 luni nu a mancat aproape nimic!!! Sa nu mai zic ca lesina aproape zilnic... ohmy.gif .In cele din urma a plecat in Italia,nu stiu ce-o mai fi fost de capul ei...Nu zic ca nu a slabit...vreo 20de kg,era batz nu alta si ea se vedea in continuare grasa blink.gif .Maiculita Doamne!

oama bolnava psihic deja
Nessie
Hai ca v-am prins la pagina 250. grin.gif Va invit acum la Neuronii WW 14 sa va continuati disctutiile! floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.