Neatza la neuroance!

Doamne!!de cand nu am mai intrat ati plecat in casuta noua..Am avut examene si mai am azi si maine ultimele doua si apoi Dumnezeu cu mila ,ca sunt terminata.Mare prostie ca nu m-am pregatit de sesiune cu ceva lecitina dinainte

,iar acum invatat+caldura=moarte sigura,plus ca am senzatia ca nu retin nimic!Nu mai spun de faptul ca am ajuns sa adorm cu ness-ul sau cafeaua in mana,ca nu mai au nici un efect.Probabil voi sta cu ochii beliti pe pereti de duminica incolo,toata vacanta,conform legilor lui Murfy.
CITAT(himere2005 @ 21-06-2007, 09:16 AM)

neata
am o veste buna. mi s-a mai dezumflat falca, acum nu mai am nici dureri

nici febra. planul meu este sa schimb medicul stomatolog (este un medic in jur de 30 de ani, amabila, dar cred eu fara experienta) si o sa merg la altcineva, ca pe 22 intra in concediu medicul la care merg ...la urma urmei poate nici nu o sa am nevoie de operatie

ca am auzit si pe altii ca au rezolvat doar de la antibiotic. sa-mi tineti pumnii sa fie bine
monic, esti o slabuta fata, ai slabit mult...tare m-am bucurat de poze
si eu am reusit sa dau jos ceva, nu stiu cat ca nici acum nu am gasit baterie pentru cantar...insa se vede la haine ca nu mai pocnesc pe mine
pisik, felicitari
tulip, poze de la ziua timeei? cu multa intarziere la multi ani pustoaicei...cum i-a placut casuta?cum e la servici?
noni la tine cum e ? te-ai acomodat?
liliana, unde esti?
in legatura cu marea nu stiu daca sa o las pe bia la mare goala sau cu slip ca sa nu faca vreo pozna pe acolo sau sa nu-i intre nisip

Himere sper ca esti mai bine.Inca nu am citit din urma sa vad ce s-a intamplat,dar deduc ca e vb de masele.Eu m-am tratat in Tiglina,langa piata,la dr.Harnagea(et2,cabinet8) si am fost foarte multumita.
In alta ordine de idei,din ciclul "Traim in Romania si asta ne mananca viata ":am lucrat ca Berila cat timp a fost colega in concediu de odihna,2 saptamani,inclusiv sambata si duminica.Cu mare greu mi s-au recunoscut 3 zile recuperari...din care au mai scazut nu stiu ce si a ramas una..pe care,ca sa mi-o dea era nevoie si de semnatura femeii de serviciu,nu numai a colegei.Iar colega,o otravita careia imi venea sa ii dau foc.Cand am intrebat-o daca vine ea sa acopere liberele mele a inceput sa scartaie..."aaa...dar abia asteptam sa stau acasa...eeeii,daca ai nevoie...vedem noi...nelucrat nu o sa ramana,o sa faca cineva"...In viata vietilor vietilor mele nu am sa mai fac 5 minute peste program!!!!

Liberele imi trebuiau fiindca am examenele in timpul programului de munca.

..Va jur ca nu am crezut ca e posibil ca pentru un drept al tau, in definitiv,sda trebuiasca sa te caciulesti si sa pupi pe fiecare in fund

.
De duminica sunt in vacanta,fie cum o fi si revin si eu pe aici!!!