Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
May
Wow ce mistho sunt w00t.gif w00t.gif w00t.gif strigau dupa tine din vitrina, nu? lol.gif sa le porti sanatoasa cheer.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 21-06-2007, 06:12 PM) *

Draguta melodia originala. Ma si miram sa fi facut t.iganii nostrii ceva original
Ella79
CITAT(Maybeline @ 21-06-2007, 06:59 PM) *

Wow ce mistho sunt w00t.gif w00t.gif w00t.gif strigau dupa tine din vitrina, nu? lol.gif sa le porti sanatoasa cheer.gif

Fusta statea ascunsa intr-un colt, nici n-am vazut-o pana acum desi vizitez saptamanal magazinul ala, iar rochita.... plagea in vitrina dupa mine. Nu puteam s-o las asa, nu? lol.gif Doar stii ca am inima buna ... lol.gif lol.gif
May
Daaaaaaaa esti atat de buna la suflet incat ai lua toata hainutele si toti pantofii acasa si apoi ai manca mancarica de etichete lol.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 21-06-2007, 08:23 PM) *

Daaaaaaaa esti atat de buna la suflet incat ai lua toata hainutele si toti pantofii acasa si apoi ai manca mancarica de etichete lol.gif

da, da, da, w00t.gif asa as face!
Etichetele sunt bune ca n-au puncte. Si bei si multa apa dupa ele.. )).gif )).gif
Monic
Neatza dragelor, la mine e abia 10 dimineata
m-ati facut sa rad de dimineata
Poza care v-a indus in eroare e facuta in oglinda, eu sunt tot la fel de grasuna, ma mentin la 70... singura diferenta e ca ma simt bine in pielea mea
iata niste poze facute ieri:
http://new.photos.yahoo.com/szigheti/album...460762404647372
May
Nu merge link-ul sad.gif

Buna dimineatza monic pupic.gif
Monic
oooops
acum le-am facut publice
Anna
Buna seara fetelor pupic.gif hug.gif

azi nu am apucat deloc sa intru pe forum, decat acum seara. La munca nu mai apuc sa fac nimic altceva..sad.gif efectiv suntem depasiti de situatie, sunt in urma cu multe si tot dau bici sa recuperez. Sper sa ajung la zi....candva ..uoof.
Azi am fost sa imi iau ceva de incaltat..si am gasit niste modele pe gustul meu insa nu aveau nr meu sad.gif(
Acum ca a zis Ella ca sunt reduceri al Mango, maine trag o fuga pana acolo naughty.gif poate ma lipesc de ceva. laugh.gif
Va pup pe toate si ne auzim pe maine. give_rose.gif
May
Meniu 21 iunie 2007

*- omleta din 2 oua - 4 p
- 2 felii mortadela - 2 p
- 1 felie de paine - 1 p
- rosii - 0 p
- perle de branza - 0.8 p

* iaurt - 3,2 p

*- ostropel de pui - 6 p
- mamaliguta - 1,6 p
- castraveti murati - 0 p

* pepene - 0 p

Total: 18,6 puncte din 22 permise
BLUELIFE
Buna dimineata! yahoo.gif Singurica pe aici?... huh.gif Va astept la cafea cafea.gif cafea.gif cafea.gif
ALICE
Suntem pe aici, dar ca vineri ne miscam mai incet
BLUELIFE
CITAT(ALICE @ 22-06-2007, 08:26 AM) *

Suntem pe aici, dar ca vineri ne miscam mai incet

pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif
dany
Buna dimineata , neuroni !

Am intrat sa va doresc un WE superb si sa va anunt ca .... va parasesc sad.gif

Inainte de a arunca deja cu rosii in directia mea ...... Va parasesc pentru ca vom muta calculatorul la casuta si nu cred ca il vom instala prea curand . Oricum de pe data de 29 iunie pana pe 1 iulie nu avem internet ( din cauza de schimbare de adresa ) .

Voi incerca sa mai pun cateva poze azi ( cu mobila din living ) dar nu stiu daca reusesc .

Va pupic.gif , sa aveti grija de voi si sa ne regasim cu bine . Imi veti lipsi !!!!!!!!! hug.gif
anca veselie
dany pupic.gif spor la treburi si sper sa revii cat mai repede hug.gif
Deea
Buna dimineata!

Dany o sa iti simtim lipsa....dar las ca trec repede zilele si revii odihnita si vesela din noua voastra casuta!

neeeedddd ccoooooofffffffffffeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
dany
Aici pozele !

Anca , Deea ... hug.gif pupic.gif
Amazoana
Dany dulce pupic.gif te asteptam cu drag inapoi!
dany
pupic.gif Mada !! Distractie maxima WE asta !!

Am plecat crying.gif . Sa fiti cuminti !
anca veselie
dany imi place cum arata!
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 22-06-2007, 09:41 AM) *

pupic.gif Mada !! Distractie maxima WE asta !!

Am plecat crying.gif . Sa fiti cuminti !

Multumim cheer.gif Sa ai grija de tineeeee
michelle
Neatza!
Dany, sper sa revii cat mai repede! pupic.gif Si mie imi place cum a iesit casuta.
May, nu stiam piesa originala, chiar voiam sa o ascult, multumesc!
Monic, ce pofta mi-ai facut de mers la mareeee. Super pozele naughty.gif

Eu zilele trecute am lucrat suplimentar dupa serviciu pana la ora 1 la alt proiect, in locul unui prieten, asa ca nu am prea avut timp de altceva. Oricum, nu strica niste bani in plus blum.gif
Maine dimineata mergem la Piatra si apoi la munte cheer.gif Abia astept
anca veselie
distractie placuta miha pupic.gif
intri in concediu?
Deea
Dana.... m-ai dat de gol ca am poze noi cu Alexia ... las ca-i zic eu ca soacra-sa spune din casa blum.gif

Astea sunt pozele cu Alexia...pe covor pe langa ea sunt insirate sticulte de oje si creme....Ea nu se joaca cu jucarii ci cu creme, oje, telefoanele noastre, telecomenzi, cheia de la masina etc.
Miercuri seara am ajuns in fata blocului si un prieten imi spune ca s-a stricat masina noastra si ca Dan nu raspunde la tel sa-i spuna. Masina se deschidea si se inchidea singura.... ajung in casa si Alexia foarte mandra imi arata telecomanda de la masina smile.gif ...

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
michelle
Nu, doar week-endul asta, pt doua zile. Concediul abia pe 13 aug.. Asa ca invidiez pe toate care deja sunt sau pleaca curand si se vor intoarce bronzate.
Ma batea gandul sa iau crema autobronzanta, dar nu am mai luat. Drept e ca nici nu stiu care e mai buna si nu pateaza. Eu oricum la soare nu ma bronzez mai deloc, ca am pielea alba, se inroseste, se jupoaie, si tot alba raman. In cel mai fericit caz, arat cum arata pigmentul persoanelor normale )).gif

Deea, ce mult a crescut Alexia w00t.gif Ptiu sa nu o deochi pupic.gif E o adevarata domnisoara, dulce foc!!
lilianab
Neatza la neuroance! pupic.gif Doamne!!de cand nu am mai intrat ati plecat in casuta noua..Am avut examene si mai am azi si maine ultimele doua si apoi Dumnezeu cu mila ,ca sunt terminata.Mare prostie ca nu m-am pregatit de sesiune cu ceva lecitina dinainte doh.gif ,iar acum invatat+caldura=moarte sigura,plus ca am senzatia ca nu retin nimic!Nu mai spun de faptul ca am ajuns sa adorm cu ness-ul sau cafeaua in mana,ca nu mai au nici un efect.Probabil voi sta cu ochii beliti pe pereti de duminica incolo,toata vacanta,conform legilor lui Murfy.

CITAT(himere2005 @ 21-06-2007, 09:16 AM) *

neata
am o veste buna. mi s-a mai dezumflat falca, acum nu mai am nici dureri yahoo.gif nici febra. planul meu este sa schimb medicul stomatolog (este un medic in jur de 30 de ani, amabila, dar cred eu fara experienta) si o sa merg la altcineva, ca pe 22 intra in concediu medicul la care merg ...la urma urmei poate nici nu o sa am nevoie de operatie unsure.gif ca am auzit si pe altii ca au rezolvat doar de la antibiotic. sa-mi tineti pumnii sa fie bine
monic, esti o slabuta fata, ai slabit mult...tare m-am bucurat de poze hug.gif
si eu am reusit sa dau jos ceva, nu stiu cat ca nici acum nu am gasit baterie pentru cantar...insa se vede la haine ca nu mai pocnesc pe mine smile.gif
pisik, felicitari cheer.gif
tulip, poze de la ziua timeei? cu multa intarziere la multi ani pustoaicei...cum i-a placut casuta?cum e la servici?
noni la tine cum e ? te-ai acomodat?
liliana, unde esti?
in legatura cu marea nu stiu daca sa o las pe bia la mare goala sau cu slip ca sa nu faca vreo pozna pe acolo sau sa nu-i intre nisip wacko.gif

Himere sper ca esti mai bine.Inca nu am citit din urma sa vad ce s-a intamplat,dar deduc ca e vb de masele.Eu m-am tratat in Tiglina,langa piata,la dr.Harnagea(et2,cabinet8) si am fost foarte multumita.
In alta ordine de idei,din ciclul "Traim in Romania si asta ne mananca viata ":am lucrat ca Berila cat timp a fost colega in concediu de odihna,2 saptamani,inclusiv sambata si duminica.Cu mare greu mi s-au recunoscut 3 zile recuperari...din care au mai scazut nu stiu ce si a ramas una..pe care,ca sa mi-o dea era nevoie si de semnatura femeii de serviciu,nu numai a colegei.Iar colega,o otravita careia imi venea sa ii dau foc.Cand am intrebat-o daca vine ea sa acopere liberele mele a inceput sa scartaie..."aaa...dar abia asteptam sa stau acasa...eeeii,daca ai nevoie...vedem noi...nelucrat nu o sa ramana,o sa faca cineva"...In viata vietilor vietilor mele nu am sa mai fac 5 minute peste program!!!! dry.gif Liberele imi trebuiau fiindca am examenele in timpul programului de munca. wacko.gif ..Va jur ca nu am crezut ca e posibil ca pentru un drept al tau, in definitiv,sda trebuiasca sa te caciulesti si sa pupi pe fiecare in fund dry.gif .
De duminica sunt in vacanta,fie cum o fi si revin si eu pe aici!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ALICE
Ce falcute are Alexia! big.gif
anaoi
pt Deea...

Imagine

si pt ceilalti neuroni ....

Imagine

CITAT(michelle @ 22-06-2007, 10:21 AM) *

Nu, doar week-endul asta, pt doua zile. Concediul abia pe 13 aug.. Asa ca invidiez pe toate care deja sunt sau pleaca curand si se vor intoarce bronzate.
Ma batea gandul sa iau crema autobronzanta, dar nu am mai luat. Drept e ca nici nu stiu care e mai buna si nu pateaza. Eu oricum la soare nu ma bronzez mai deloc, ca am pielea alba, se inroseste, se jupoaie, si tot alba raman. In cel mai fericit caz, arat cum arata pigmentul persoanelor normale )).gif

ha...join the club...ca dylly va arata ca un rac fiert

Imagine

Deea...pt Alexia..e frumoasa foc. sa-ti traiasca
anaoi
si astfel dylly v-a pupat in crestet si va vede luni

we placut fetele...
michelle
Week-end placut dyllisor!

Liliana, sa te odihnesti in concediu hug.gif Cate zile ai?
BLUELIFE
Super draguta Alexia,sa-ti traiasca! pupic.gif

Pa , Dylly... wink1.gif

Si mersi de cafea ,suupeeer give_rose.gif

CITAT(danyhoney @ 22-06-2007, 08:52 AM) *

Buna dimineata , neuroni !

Am intrat sa va doresc un WE superb si sa va anunt ca .... va parasesc sad.gif

Inainte de a arunca deja cu rosii in directia mea ...... Va parasesc pentru ca vom muta calculatorul la casuta si nu cred ca il vom instala prea curand . Oricum de pe data de 29 iunie pana pe 1 iulie nu avem internet ( din cauza de schimbare de adresa ) .

Voi incerca sa mai pun cateva poze azi ( cu mobila din living ) dar nu stiu daca reusesc .

Va pupic.gif , sa aveti grija de voi si sa ne regasim cu bine . Imi veti lipsi !!!!!!!!! hug.gif

tomato.gif tomato.gif tomato.gif tomato.gif tomato.gif Ok,te intelegem si te asteptam cu drag inapoi,cu poze si noutati si sunt sigura ca vei veni cu vesti cat mai repede ca n-o sa te poti abtine. wink1.gif
Deea
pupic.gif pt. toata lumea
seamana cu mine la falcute Alexia! blum.gif

Multumesc Dylly pt. cafea!
May
Neatzaaaaaaaaa yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

deea mama cum creste asta mica de repede w00t.gif manca-i-as falcutele hug.gif pupic.gif
ina_ceva
Noni, distractie placuta in vama wink1.gif
May, grasimi bune contin si alunele wink1.gif si parca nucile

pisik, sa-tzi traiasca nepotzelul !!!
Ella, sa porti cu placere noile achizitzii wink1.gif

Dany-dulce, sper sa ne "vedem" cat de curand pe net. pupic.gif hug.gif
Miha, distractie placuta la munte! yahoo.gif sper sa vii cu poze din piatra, ca mi-e dor de locul meu natal sad.gif

Deea, ce scumpete si ce ochisori. Super fetitza give_rose.gif
May
Daca ma apuc de alune nu stiu cand le mai las, iar nucile imi provoaca tuse floare.gif
Amazoana
Ina, ce faci draguta? Cum merge jobul?
BLUELIFE
CITAT(dulcikatty @ 22-06-2007, 02:05 PM) *

Ina, ce faci draguta? Cum merge jobul?

Dupa o saptamana tumultuoasa reusesc si eu sa ma uit pe la poze care sunt de-a dreptul superbe,si tu arati bine ,ce fain de tine pupic.gif Te relacseaza si sa privesti peisajele de acolo daramite sa le vezi pe viu. give_rose.gif

Hello Liliannachiar ca nu te-am vazut de mult,bafta ,iti tinem pumnii.Eu mai am ex de modul si apoi licenta si termin si eu ,ce-i drept abia pe 18 iulie,dar trece cumva.

Lili[b]din pacate nu esti singura si eu patesc la fel,dar daca zici ceva ti se spune ca si altii au patit asa ani la rand si nu s-au plans niciodata.Asta este daca vrei sa lucrezi asa mi se spune totdeauna.
lilianab
CITAT(michelle @ 22-06-2007, 11:23 AM) *

Nu sunt inca in concediu.Am we asta liber,ca altfel trebuia sa-l lucrez.In concediu intru de pe 18 luna viitoare si plec pe 19.May daca observa un avion in deriva sau care zboara la altitudine joasa,in acea zi,deasupra Spanioarei,sa stie ca sunt eu in el grin.gif .
Dar abia astept dupa-amiaza zilei de maine,ca inseamna ca am scapat de griji si sunt in vacanta!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

CITAT(BLUELIFE @ 22-06-2007, 02:01 PM) *

Hello Liliannachiar ca nu te-am vazut de mult,bafta ,iti tinem pumnii.Eu mai am ex de modul si apoi licenta si termin si eu ,ce-i drept abia pe 18 iulie,dar trece cumva.

Lilidin pacate nu esti singura si eu patesc la fel,dar daca zici ceva ti se spune ca si altii au patit asa ani la rand si nu s-au plans niciodata.Asta este daca vrei sa lucrezi asa mi se spune totdeauna.

Multumesc [b]Blue
,pup si eu toate fetele care mai au examene si isi mai clocotesc creierul invatand si le urez multa multa bafta!bineanteles incepand de la tine pupic.gif
Eu nu mi-am imaginat ca mi se poate intampla asa ceva.Bashca faptul ca e prima data cand cer recuperari,desi de muncit,muncim fara numar-fara numar! dry.gif .
otilici
Wow Deea ce mare e Alexia! w00t.gif Ca de frumoasa...nici nu mai zic give_rose.gif .Va fi o persoana foarte practica probabil,daca te gandesti la "jucariile" ei blum.gif .Doar nu se ocupa fata cu nimicuri,nu? )).gif
BLUELIFE
CITAT(lilianab @ 22-06-2007, 03:13 PM) *

CITAT(michelle @ 22-06-2007, 11:23 AM) *

Nu sunt inca in concediu.Am we asta liber,ca altfel trebuia sa-l lucrez.In concediu intru de pe 18 luna viitoare si plec pe 19.May daca observa un avion in deriva sau care zboara la altitudine joasa,in acea zi,deasupra Spanioarei,sa stie ca sunt eu in el grin.gif .
Dar abia astept dupa-amiaza zilei de maine,ca inseamna ca am scapat de griji si sunt in vacanta!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

CITAT(BLUELIFE @ 22-06-2007, 02:01 PM) *

Lilidin pacate nu esti singura si eu patesc la fel,dar daca zici ceva ti se spune ca si altii au patit asa ani la rand si nu s-au plans niciodata.Asta este daca vrei sa lucrezi asa mi se spune totdeauna.

Multumesc [b]Blue
,pup si eu toate fetele care mai au examene si isi mai clocotesc creierul invatand si le urez multa multa bafta!bineanteles incepand de la tine pupic.gif
Eu nu mi-am imaginat ca mi se poate intampla asa ceva.Bashca faptul ca e prima data cand cer recuperari,desi de muncit,muncim fara numar-fara numar! dry.gif .

Unii ,am impresia prefera sa stea la servici decat sa mearga acasa si generalizeaza treaba asta de parca naltii nu ar avea altceva de facut decat sa faca ore suplimentare.Cat ca nimeni nu face statuie,iar lucrul se poate termina si in timpul serviciului.Eu cred ca a ramas o anumita cantitate de idee preconceputa de pe vremuri.
ALICE
May si eu alunele si semintele le tin sub cheie.Si cheia la Anto ca sa nu imi vina vreo idee
BLUELIFE
Plec,sa aveti un WE placut. cheer.gif
Deea
Oti multumesc...ce sa zic, maine face 11 luni, parca acum am adus-o de la spital, nici nu stiu cand a trecut timpul.... cred ca si tu ai aceeasi impresie legat de Norbi....Asta e, ei cresc, noi imbatranim...si slabim blum.gif
May
mamarutzo receptionat salut.gif daca vad un avion care se trage de-o aripa mai in jos o sa stiu ca esti tu... pacat ca nu calatorim amandoua odata ca sa echilibram saracul avion )).gif pupic.gif

alice pai tocmai ca daca ma apuc de ele ma uita Dumnezeu cu botul in punga si sa indrazneasca, careva sa imi zica ceva cand mananc alune sau fistic ca atat ii trebuie, ii zic de dulce pana i se acreste.... Chiar auzeam la o emisiune ca fisticul da dependenta de 2 ori mai mare decat da heroina w00t.gif. Nu cumpar niciodata alune sau seminte, dar fisticul e moartea lui Remy asa ca e permanent in casa macar o punga de un kil doh.gif. Uneori am forta sa imi numar 7 sau 14 bucati si sa ma opresc doar la atat...
Ella79
May, mi-ai facut o pofta de fistic.... sorry.gif
otilici
CITAT(Deea @ 22-06-2007, 03:42 PM) *

Oti multumesc...ce sa zic, maine face 11 luni, parca acum am adus-o de la spital, nici nu stiu cand a trecut timpul.... cred ca si tu ai aceeasi impresie legat de Norbi....Asta e, ei cresc, noi imbatranim...si slabim blum.gif

Wow Deea,face un anisor deja...chiar ca a trecut repede timpul.Cred ca faceti un party ca la carte luna viitoare wink1.gif .Eu una abia astept sa serbam primul anisor,ca la 6 luni a trecut aproape importanta,eram ocupati atunci cu altele doh.gif
May
CITAT(Ella79 @ 22-06-2007, 03:09 PM) *

May, mi-ai facut o pofta de fistic.... sorry.gif

Mi scuzi pray.gif
Amazoana
CITAT(BLUELIFE @ 22-06-2007, 03:01 PM) *

Dupa o saptamana tumultuoasa reusesc si eu sa ma uit pe la poze care sunt de-a dreptul superbe,si tu arati bine ,ce fain de tine pupic.gif Te relacseaza si sa privesti peisajele de acolo daramite sa le vezi pe viu. give_rose.gif

Multumesc mult pupic.gif Da, intr-adevar peisajele sunt superbe. Cel putin cand eram pe vas, nu-mi venea sa cred ca EU sunt acolo si ca vad acele minunatii ale pamantului.
Mai e putin si ma intalnesc cu Dyllyyyyyyyyyyyyy cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ALICE
Weekend placuuuuuuuuuuuuut!!!!!!!
Sexymom
Va doresc o vara minunata , sper sa va intalniti si cu mine in august. pupic.gif
Eu plec in concediu maine la prima ora si voi lipsi destul de mult dupa site. pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.