Pup fetele!
Am revenit dupa un week-end relativ ok. Vineri am venit la 12:25 AM (am aterizat), eram chiauna, dar pt ca la Ikea era ziua cea mai lunga si era deschis pana la 3 noaptea si pt ca ne era in durm ne-am oprit si noi, era gol magazinul, o incantare. Ne-am luat 2 bambusi, o vazuta si niste pietricele, plus cateva flori decorative (paie le zic eu) portocalii. Si am facut listute cu ce ne dorim, ca deocamdata raman la stadiul de dorinte.
Sambata am fost la mani, pedi, epilat, pe seara am mers la o plimbarica cu barca care ne-a relaxat, apoi ne-am intalnit cu viitorii fini ca doar mai avem doar 3 sapt si am mai disuctat una alta. Am aflat ca voi fi nasica si de botez, finuta mea fiind in 8 saptamani
Ieri am fost la cimitir la bunicul meu ca i-am facut pomana de 11 ani, apoi am mers la inmormantarea soacrei unei prietene f bune, i-am ajutat si pe ei pe acolo9, apoi am mers cu mamicile la masa, la city grill, tot in memoria bunicului. Si apoi am fost in parc. La 10 eram in pat, am adormit ca un bebe, pacat ca pe la 11 m-a trezit tata cu telefonul, dar am adormit repede inapoi.
Cu mancatul, evident ca nu m-am tinut de primisiune si am mancat ca vaca

. Nu m-am ingrasat (inca), cred ca s-a blocat cantarul la 69,5, dar ma simt eu cat o vaca. Sper sa ma cumintesc ca e vai si amar de mine
In materie de creme, eu folosesc acum (de ceva vreme) crema anti-acneica de la gerovital si ma impac f bine cu ea. Am mai folosit si de la elimiplant, etc. Ca demachiant folosesc Clarins cand am, cand nu elmiplant cu miere, tonic Clarins. Si mai am un peeling cu alge marine.
Va pup si va doresc o zi super!