Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
cri
uii mie mi-e frica de fulgere, dar tare as vrea sa ploua
bubbles
Stau wink1.gif .M`am bagat la Pilates 20 minute grin.gif
axe10
Hai sa ma apuc si eu de povestit...in timpul asta fac upload la poze pe flicr ca sa va dau si un link...

Am plecat pe 15 din Buc, 4 masini...9 adulti si 4 copii...bineinteles ca am plecat cu draci ca de fiecare data pt ca al meu sot se mocaie pana ma scoate din sarite. Am intarziat la intalnire dar pe la ora 9 paraseam Romania pe la Giurgiu. Nu ne-a bagat nimeni in seama la vama romaneasca...doar sa platim taxa de pod...si bulgarii imediat ne-au cerut o atentie....bineinteles desteptul de barbatul meu le-a intins cativa euroi ca deh...sunt tare draguti...bleah...nu-i sufar. Am luat-o la drum prin Bulgaria...bineinteles ca avand grija la radare, noi fiind primii in coloana. Am ajuns la Sofia dupa o gramada de timp si pe centura am cotizat inca 10 euroi la politie ca cica era drum ingustat...erau lucrari dar erau 2 benzi si noi eram pe a doua....deh...spre seara...pe la 18 am intrat in Grecia si ne-am dus la hotelul unde mai inoptasem si acum 2 ani...ajungem acolo, stupoare, hotelul in renovare. Imi facusera rezervare nenorocitii, 4 camere, dar nu mi-au zis nimic. Acum eu ce era sa fac cu oamenii care s-au bazat pe mine sa le rezerv noaptea la hotel? M-am dus frumusel la niste greci si cu chiu cu vai am aflat ca mai era un hotel prin apropiere dar nu intelegeam nici in ruptul capului unde era. Dupa ce am mai ratacit pe strazile inguste(coloana de 4 masini) am zarit un internet cafe si mi-am zis ca acolo trebuie sa fie vreun adolescent care sa vorbeasca cursiv limba engleza. Am intrat si cu chiu cu vai o fetiscana mi-a explicat unde e hotelul de care aflasem...era nici la 5 min de celalalt (v-am spus ca aia de unde rezervasem imi zisesera ca nu e nici un hotel prin apropiere?! mad.gif ).
Am ajuns la receptia hotelului si ce sa vezi...nu aveau decat un apartament si 2 duble libere...si noi eram...vedeti mai sus....pana la urma eu am zis sa dam unei familii mai mari apartamentul si sa dormim ca la tabara fetele cu fetele si baietii cu baietii in celelalte 2 camere...si asa ne-am impartit...ne-am dushuit..ne-am bagat in pat...au adormit copii si cand ne pregateam sa savuram linistea...buf...a inceput petrecerea...nu ma intrrebati ce petreceau ca habar nu am, au avut muzica live toata noaptea...adica pana pe la 3 am asa ca somnul nostru a venit pe la 3.30 pana la 6.30 cand s-a sculat fimea. Copii s-au grabit la piscina, noi ne vedeam ca prin ceata de somn..
O parte din pozele din Grecia

continuarea in mes urmator...
anca veselie
bine te-ai intors lavi pupic.gif vad ca ai avut parte de peripetii... nesimtiti...
am vazut pozele, imi place cum arata!

wee meu a fost foarte frumos! am fost cu o gasca faina in the middle of nowhere, pe la murighiol pe bratul uzlina. am stat cu cortul, am avut tot la noi, mancare, apa, de toate. s-a pescuit. am avut o barca si ne-am plimbat pe canale, am facut baie in dunare, a fost foarte dragut! am mancat ce era pe acolo, adica salam uscat, telemea, cascaval, numai prostii, dar nu aveam de unde alege... am umblat cu picioarele goale prin iarba, m-am zgariat pe picioare pana la genunchi, nust cand mai pot purta o fusta scurta tantarii m-au muscat mai mult de fundul meu mare inca ma mananca pielea. m-am bronzat cum am stat in barca, pe burtica, decolteu si spate, putin pe picioare in fata, am fundul alb
pt cine vrea sa vada POZE DELTA
anaoi
CITAT(bubbles @ 26-06-2007, 05:38 PM) *

daca merg pana la metrou 10 minute la 40 d egrade este echivalent cu 30 minute pilates?
bubbles
A trecut furtuna dar nu va zic ca m`am speriat ca a fulgerat de 2-3 ori aproape tare de noi ohmy.gif si a bubuit nu alta blink.gif .Am facut si Pilates cheer.gif

Axe bun venit inapoi hug.gif .
anca veselie
laugh.gif
CITAT(anaoi @ 26-06-2007, 06:10 PM) *

CITAT(bubbles @ 26-06-2007, 05:38 PM) *

daca merg pana la metrou 10 minute la 40 d egrade este echivalent cu 30 minute pilates?

eu cred ca e echivalent a 10 min tease.gif
anaoi
15 minute dar oricum maine dylly are brate si spate... grin.gif
anca veselie
buun brate si spate naughty.gif
ieri ce ai lucrat?
de asta imi place la aerobic, se lucreaza toate!
bubbles
Si mie maine imi aduce dvd cu Pilates pt picioare si am sa fac de amandoua .dimineata asta usor in care e combinat .. burta plus picioare iar seara numai ala pt picioare cheer.gif .
Ma enerveaza babu ca vrea sa imi iau o rochita pe mine pe care am gasit`o intamplator .O am din clasa a5a - a6a si acum imi vine mai bine ca atunci blink.gif dar tot nu imi convine ca e scurta si mi se vad pisioare si nu`mi place cum arat doh.gif .E din lycra si cade foarte bine desi ar tb sa nu mananc nimic duminica ca sa nu mi se vada burta ...
anaoi
ieri tot asa...vineri va fi full body incepatori, sambata full body avansati, luni brate si spate...

anca veselie
bubbles poate esti putin paranoica, daca lui ii place cum iti sta, inseamna ca-ti sta bine, zic eu grin.gif dar cel mai bine baga poza grin.gif
dylly am pricipit aprox. tu mergi de tot 3 ori/sapt?
May
bubule esti cam obsedata cu picioarele tale, nu stiu de ce le tot ascunzi... tu chiar nu intelegi ca esti super ok? Te-ai mai pus sa tii si dieta aia cu proteine ca sa iti privezi corpul de vitamine... nu stiu cum te vezi tu in oglinda dar ai buba la creier blink.gif
anaoi
incerc d e3 ori pe sapt...
programul e luni, si miercuri de la 18.00 brate spate, 19.00 full body incepatori, 20.00 full body avansati...
vineri de la 19.00 full body incepatori, 20.00 full body avansati...
sambata cu o alta instructoare full body avansati

incerc ca pe parcursul unei spat sa faca pilates la toate intensitatile...asa cum este recomandat , ca sa nu se obisnuiasca corpul cu o anumita intensitate.
bubbles
Anca nu sunt paranoica .. sunt doar cow.gif cow.gif .Nu am cum sa pun poze ca rochita e acasa la Chei .Noroc ca mi`am dat la facut - la pus flecuri la tocuri - la sandale si la pantofi.Sa vad ca daca imi iau ciorapi nu imi mai pot lua sandale doh.gif
anaoi
CITAT(Maybeline @ 26-06-2007, 06:23 PM) *

bubule esti cam obsedata cu picioarele tale, nu stiu de ce le tot ascunzi... tu chiar nu intelegi ca esti super ok? Te-ai mai pus sa tii si dieta aia cu proteine ca sa iti privezi corpul de vitamine... nu stiu cum te vezi tu in oglinda dar ai buba la creier blink.gif

sorry, bubbles, dar sunt de acord de data asta
dylly isi ia inima in dinti si pleaca acasa...tineti pumnii sa nu se topeasca dylly
bubbles
May - buba la creier lol.gif lol.gif lol.gif .Lasa ca am sa fac o poza ca sa vz ca intr`adevar am picioare urate.Sunt grase si se vede celulita .. si nu stiu de unde a aparut atat ca nu mai aveam blink.gif
May
Bla bla bla... buba la creier!!!!! )).gif
bubbles
POze facute acuma cu niste pantaloni mulati.sa nu muriti de ras ca in uan mi se vede ... nu mi asezasem cum tb si a facut cute in dreptul ei lol.gif lol.gif

Nu bagati in seama fata )).gif
May
bubule esti tare sucita )).gif in loc sa faci tot posibilul sa arati ce e mai frumos la tine si sa dai tot ce ai mai bun, tu te incapatanezi sa ne convingi ca esti grasa tease.gif. Si m-a uitat la pizdi dar nu se vede blushing.gif .... esti tu paranoica doh.gif

In fata blocului sunt 2 fetite care canta din toti rarunchii lor o melodie de la RBD si danseaza... sunt tare haioase lol.gif
bubbles
May si mie imi lac unele melodii de la RBd wink1.gif .A fost nebunie mare cand au venit la noi in tara acum o saptamana.
doamne fereste ce Canicula bang.gif .Ce ma fac ca tb sa plec cu trenul si cred ca o sa ma topesc doh.gif
Anna
cheer.gif Am ajuns si eu acasa, in final!! M-am topit un pic pe drum, noroc ca nu merg mult pe jos si am mers tiptil tiptil sa nu ma agit prea tare.
Ca la work am aer conditionat si acolo e bine si racoare dar cand am iesit din birou am crezut ca swoon.gif e afara un vant f cald si efectiv te ineaca caldura asta.
Ma duc sa spal niste lucrusoare si sa fac "sortarea" in dulapul cu haine ca m-am decis sa mai dau din ele, am o multime de maieutze si nu prea le mai port...asa ca ..le dam altora blum.gif
I-am "confiscat" azi unui amic cartea "Codul bunelor maniere" si ma apuc mai pe seara sa o rasfoiesc.
Azi m-am suparat un pic ca am aflat ca prietena mea, cu care urma sa merg la mare, la Liberty Parade mai exact, are licenta pe 30 31 iulie, si LP e pe 28 iulie. Deci clar nu o sa merg..cel putin nu cu ei (ea si prietenul ei). Si uite asa sunt ofticata. sad.gif

Axe misto rau pozele, mai ales dusul ala cu hidromasaj grin.gif Hai ca te intreb si pe tine? Mi-ai adus scoica? blum.gif tease.gif
Bubbles am ras laugh.gif laugh.gif pe cinste la faza cu matza lui Cri grin.gif , si nu te mai agita ca esti f ok, cred ca la ochi ai problema iti trebe ochelari blum.gif
bubbles
Annais multumsc lol.gif pupic.gif
Sincer ultim apoza in galben imi place ca nu se vede burta .. ci se vad oasele lol.gif traiasca Pilates cheer.gif
Anna
Am pus aici 2 filmulete cu Vama si Vita de Vie de la Coke Live

Vita de vie

Vama

uka
CITAT(annaiss_derrian @ 26-06-2007, 08:05 PM) *

Am pus aici 2 filmulete cu Vama si Vita de Vie de la Coke Live

Vita de vie

Vama

vama vama daaaaaaaaaaaaaaaaa yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Vreau sa ma trezesc...

si vitaaaaaaaaaaaaa
sunt libbbbbbbbeeeeeeeeerrrrrrrrr...........
preferatele meleeee daaaaaaaaa
ce ma oftic ca nuam fost si eu... sad.gif
Anna
CITAT(uka @ 26-06-2007, 08:55 PM) *

vama vama daaaaaaaaaaaaaaaaa yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Vreau sa ma trezesc...

si vitaaaaaaaaaaaaa
sunt libbbbbbbbeeeeeeeeerrrrrrrrr...........
preferatele meleeee daaaaaaaaa
ce ma oftic ca nuam fost si eu... sad.gif

Ma bucur ca ti-au placut, sunt si favoritele mele give_rose.gif
tata.gif am si filmulet de vreo 4 min cu "nu am chef azi" dar era prea mare sa il pun pe youtube
acum mai uploadez niste filme de la sibiu si zilele astea urmeaza si filmulete cu prodigy.
Pisik
Anca, ce frumoase sunt pozele

Axe, asteptam continuarea peripetiilor. F misto arata, dus din ala am experimentat si eu de cateva ori, mi-am cam prins urechile prima data dar pana la urma i-am dat de cap

Bubbles, eu ma abtin, nu de alta dar ma superi si stii asta!

Eu nu am fost cuminte, adica am bagat si niste cioco pe langa papa regulamentara. Dar m-am infasat in pungi, am facut 20 min bicla si vreo 200 abdomene si am tranpirat ca un cal.

Seara frumoasa pupic.gif
bubbles
Pisik hug.gif .
Inaaaaaaaa ce faci?De ce nu mai zici nimic? pupic.gif
Anna
si filmele din turn - sunt 4 parti
Sibiu
bubbles
Eu va las ca la noi vine iar furtuna cry.gif si tuna si fulgera.Ufff...sau cum zice Dylly bufff

cri
no gata am terminat de calcat, am facut si Pilates, cam greut ca am bagat in mine o tona de caise si piersici si sunt umflata ca un cimpoi

bubbles daca tu zici ca nu-ti plac picioarele tale, pai inseamna ca ale mele sunt butuci

ma duc la dusulet si la masajul cu cafea si pe urma la patut, ca maine iar la munca sad.gif
somn usor

Anna
CITAT(cri @ 26-06-2007, 10:54 PM) *

no gata am terminat de calcat, am facut si Pilates, cam greut ca am bagat in mine o tona de caise si piersici si sunt umflata ca un cimpoi

bubbles daca tu zici ca nu-ti plac picioarele tale, pai inseamna ca ale mele sunt butuci

ma duc la dusulet si la masajul cu cafea si pe urma la patut, ca maine iar la munca sad.gif
somn usor

Noapte buna Cri. imi place de tine ca esti constiincioasa si ai vointa cheer.gif give_rose.gif
In ce domeniu lucrezi? Spor maine! pupic.gif
cri
gata dusuletu, ce bine a fost

annaiss pai vreau nu vreau trebuie sa fac ceva ca nu-mi mai place statutul asta de balena esuata, si daca nu fac eu nu ma ajuta nimeni, dar mi-se cam terminase elanul, noroc ca v-am gasit pe voi, acum iar simt ca daca vreau pot hug.gif
lucrez intr-un domeniu destul de blamat, medical, momentan sunt rezidenta, dar deja sunt frustrata, ca vrei sa faci treaba si nu ai cu ce, eh poate sunt eu mai sensibiloasa, dar am facut medicina pentru ca chiar vroiam sa ajut, gresit din partea mea, daca eu sunt nemultumita, imi imaginez cum trebuie sa se simta oamenii care au nevoie de ajutor si te duci si ii spui stiti trebuie sa cumparati ca noi n-avem nici macar penicilina sau o amarata de seringa mad.gif
o fi idealist, dar eu credeam ca va fi cu totul altfel
dar am mai crescut si am vazut ca realitatea e alta, si ca eu nu pot schimba lumea sad.gif

cri
am fugit la somnik
sa aveti o zi racoroasa maine
noapte buna pupic.gif
axe10
CITAT(annaiss_derrian @ 26-06-2007, 07:52 PM) *

Axe misto rau pozele, mai ales dusul ala cu hidromasaj grin.gif Hai ca te intreb si pe tine? Mi-ai adus scoica? blum.gif tease.gif

Era asa curata plaja ca nu aveam de unde....in schimb am vazut prin apa niste gaurici...ce credeti ca erau?..niste mici racusori care se bagasera in cochilii de melci si alergau de mama focului cu "casa" in spinare....inofensivi bineinteles.

Si acum continuarea aventurilor:

A doua zi, pe 16 am ajuns pe la ora 14 la hotel...intram, ne cazam, vizitam camera(vreo 35-40mp) , ne place...dar ne-am pierdut prietenii pe drum...cu vreo 10km inainte ii vazusem la cateva masini in spatele nostru. Dupa ceva timp ne-au sunat sa ne intrebe unde suntem...la hotel..unde sa fim. Le-am descris intersectia unde ii vazusem ultima oara si isi dau seama ca au apucat-o pe un drum gresit , nu pe dreapta Sithoniei ci pe stg...hehehe...barbatul meu zice hai sa va intoarceti si va astept eu la starda sa vedeti unde s-o cotiti spre hotel. Cat credeti ca a asteptat in soarele pranzului...vreo ora...asta in timp ce fimea ma zapacea sa mergem la piscina, bagajele in mijlocul camerei...avea deja costumul e baie pe ea de la hotelul unde dormisem peste noapte...asa ca am umflat colacul si m-am dus cu ea la apa ca nebuna nu ma slabea deloc. I-am aratat cum vine treaba(ca nu mai incercase de una singurica) si atata i-a trebuit ca nu mai vroia afara. Noroc ca i s-a facut de pipi ca altfel nu plecam.

Pauza: Savurez un Bacardi breezer tropical orange

Cand am iesit din nou din camera aparuse si prietena mea...am stat cu ea 20 sec si ce credeti-cand am ajuns inapoi la piscina fimea era in mijlocul piscinei cu colacul...se bagase singurica in apa...sa lesin si alte nu....noroc ca era si salvamar pe acolo cu ochii pe copii ca pe butelie....rabdare fete ca o sa vi-l arat ca a fost cam singurul babuin care merita atentia....

Zilele petrecute la hotel au fost foarte misto...e un complex pt familisti cu copii...nu e de tineret pt ca disco sau alte distractii de noapte nu sunt. Pt copii e super, e loc de joaca, e picina separata de 50-70cm...plaja curata, umbrela+2 sezlonguri=4.5 euroi...am mancat la pranz ba la ei la taverna (mai scumputz ce-i drept), ba la o taverna din campingul de alaturi( sa vedeti fetele ce inseamna camping adevarat)...ba de la supermarket.
Am vizitat si alte 2 statiuni din apropiere...una se umpluse de romani spre sfarsitul saptamanii. am mancat renumita inghetata Scandal de la Evga, firma care la noi a disparut de pe piata..ce mai tura-vura a fost f frumos.
In ultima zi au mai venit 2 colegi cu 3 fetite(una o cunosteam din prima noapte) si au stat toata ziulica in apa. Atunci fimea a inprumutat o pereche de aripioare si s-a bagat in apa cu ele si ia placut tare mult.
Sa va zic ca la intoarcere barbatul meu in decurs de 30 sec cat m-am intors sa acopar copilul care adormise cu un cearceaf a gresit drumul si m-am trezit in Salonic?...ce rost are...?
Pe drum am fost vreo 11 ore la dus+3 a doua zi si la intoarcere(dintr-o bucata) am facut 12 ore ca eram singurei.

Daca aveti intrebari va astept...
O sa adaug si alte poze si o sa va anunt cand...evident si cu salvamarul....si va pup ca ma duc la culcare....

Dana...pacat de baiatul ala tanar dar asa e cu motocicletele...periculoase rau...am mers si eu o data(cu un grec...va povestesc eu alta data naughty.gif )...Dumnezeu sa-l odihneasca.
Ina, spor la munci!
Noni, vrei deja vacanta?
Anca ma duc sa vad pozele din delta...vreau si eu sa ajung odata...dar nu am curaj!
Pisik, cum stai cu moralul...te pup si imbratisez....

Apropos de racoare....a furtunit si pe aici...a plouat un pik si degeaba....e o abureala in casa de numa numa...noapte buna neuroni!
bubbles
Am patit o faza...ma uitam la Tv si deodata s`a luat curentul,s`a luminat tare afara si a bubuit ca la explozie.A fulgerat intr`un cartier de aici blink.gif .asa m`amsperiat .L`am sunat si pe babu.Au iesit vecinii. ohmy.gif Cri si mama e doctor la Caracl grin.gif
BLUELIFE
Ok,iar eu prima dar de data asta am ce citi,asa ca va las cafelele la indemana si fug sa vad ce ati mai scris.Cri bine ai venit,Dana uneori ma gandesc daca am sa ajung sa-mi vad copii mari,sa tremur in fata scoliii cand dau examenul de bac.E atat de cruda viata asta si imprevizibila. sad.gif AxeTu esti una dintre cele fericite,ceea ce e bine ,macar unele dintre noi sa mai aiba parte si de frumos.Bubbles e super dulce finuta ta,cat timp ziceai ca are?sa-ti traiasca! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Pup toate fetele si sper sa mai apuc sa intru azi pe aici. hug.gif
bubbles
Neata` yahoo.gif .Blue finutza are o saptamana si 4 zile wink1.gif .Astept sa vad ce rezolva babu daca ma poate duce acasa grin.gif
Amazoana
Imagine
anaoi
luat...mersi mult... hug.gif
michelle
Neata!
Axe, suna bine vacanta ta.. Ma faci sa visez cu ochii deschisi, piscine, plaja cu nisip fin, salvamar naughty.gif
In ce localitate ati fost si cat era camera?
Noi ne-am luat concediu in august, dar cred ca atunci e prea cald sa mergem in Grecia. Poate om nimeri candva prin iunie )).gif
Amazoana
CITAT(anaoi @ 27-06-2007, 09:39 AM) *

luat...mersi mult... hug.gif

Cu mare placere pupic.gif
daconst
Salutare fetele!

Azi sunt ceva mai bine,dar parca nimic nu-mi iese.Adica aud inca vesti proaste si nu reusesc sa fac ce mi-am propus nicicum.
Socrul meu e internat in spital,din cauza inimii si a caldurii asa ca de dimineata sunt calare pe telefon.
Am fost sa-i fac poze lui Lucas de pasaport,au iesit ca drak ca nu a vrut nicicum sa stea la pozat.
Am fost sa depun cererea de pass si la primarie sunt plecati toti in excursie,deci e inchis...va dati seama ca sunt un car de nervi.
Astept sa vina ziua de maine ca azi nici nu mai incerc sa fac nimic,ca sigur nu-mi iese. mad.gif

Axe,super poze si locatie.Ati avut ceva peripetii,dar e normal cind mergeti atatea familii si la atata drum.

Anca,mi-au placut tare si pozele tale din Delta.Eu am fost acum vreo 6 ani,dar sincer,nu prea mi-a placut.Doar pestele mancat acolo,a fost un deliciu,in rest tzantzari cit cuprinde...vorba ta.
cri
ziua buna!
domne ce caldura, aseara s-a pus vantu si speram ca ploua, da nici vorba mad.gif
si astia cica ne dau apa la spital...dar calda ohmy.gifo taman buna de dus

Axe Grecia mmm frumoasa poveste, mie mi-ar place sa ma duc in Egipt, vreau sa vad piramidele

uff de abia astept sa plec in concediu
acu plec la dusulet, sa visez la nisipuri smile.gif
anaoi
sh...nu se vorbetse de concedii , vacante etc cand e abia mijlocul saptamanii
May
Hola chiças salut.gif
Tulip
Axe,ce concediu frumos ai avut!!!!! w00t.gif w00t.gif
Anna
salut.gif SALUTARE FETELOR give_rose.gif

Va pupicesc pe toate pupic.gif hug.gif
lyra
buna fetele. vad ca e vorba de vacanta pe aici. w00t.gif . vreau si eu.

eu am avut o zi super azi.am inceput de dimineata, am stricat sandwich maker-ul, apoi am mers pt a 1000 data la banca numai sa aflu ca le mai trebuie o hartie, desi noi am semnat contractul de credit saptamana trecuta, apoi am venit acasa unde am gasit o surpriza nminunata. bucataria plina cu apa murdara, plina cu coji de vinete. se pare ca scumpii mei vecini s-au apucat toti sa coaca azi vinete, sa arunce din coji in chiuveta, asa ca s-a infundat toata coloana si toata apa a ajuns la mine in bucatarie. da lasa ca ma mut eu la 3 devil.gif si le fac la fel )).gif . am stat 3 ore sa curat toata bucataria. a venit instalatorul sa desfunde coloana. ce mai, un balci intreg.

acum o intrebare tehnica. aveti careva cada cu hidromasaj? noi ne gandeam sa ne luam una, dar vreau sa stiu daca merita.

va pup.
anca veselie
salutare!
dana sanatate multa socrului pupic.gif incearca sa te relaxezi putin, ai doar niste zile mai proaste pupic.gif
axe draga, unde e pozat salvamarul? naughty.gif

eu abia am adormit aseara de la caldura, si am reusit cu peripetii abia cand am pornit ventilatorul. parca sunt intr-o sauna, mi se lipeste parul de spate si ma enerveaza cumplit doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.