CITAT(annaiss_derrian @ 26-06-2007, 07:52 PM)

Axe misto rau pozele, mai ales dusul ala cu hidromasaj

Hai ca te intreb si pe tine? Mi-ai adus scoica?
Era asa curata plaja ca nu aveam de unde....in schimb am vazut prin apa niste gaurici...ce credeti ca erau?..niste mici racusori care se bagasera in cochilii de melci si alergau de mama focului cu "casa" in spinare....inofensivi bineinteles.
Si acum continuarea aventurilor:
A doua zi, pe 16 am ajuns pe la ora 14 la hotel...intram, ne cazam, vizitam camera(vreo 35-40mp) , ne place...dar ne-am pierdut prietenii pe drum...cu vreo 10km inainte ii vazusem la cateva masini in spatele nostru. Dupa ceva timp ne-au sunat sa ne intrebe unde suntem...la hotel..unde sa fim. Le-am descris intersectia unde ii vazusem ultima oara si isi dau seama ca au apucat-o pe un drum gresit , nu pe dreapta Sithoniei ci pe stg...hehehe...barbatul meu zice hai sa va intoarceti si va astept eu la starda sa vedeti unde s-o cotiti spre hotel. Cat credeti ca a asteptat in soarele pranzului...vreo ora...asta in timp ce fimea ma zapacea sa mergem la piscina, bagajele in mijlocul camerei...avea deja costumul e baie pe ea de la hotelul unde dormisem peste noapte...asa ca am umflat colacul si m-am dus cu ea la apa ca nebuna nu ma slabea deloc. I-am aratat cum vine treaba(ca nu mai incercase de una singurica) si atata i-a trebuit ca nu mai vroia afara. Noroc ca i s-a facut de pipi ca altfel nu plecam.
Pauza:
Savurez un Bacardi breezer tropical orangeCand am iesit din nou din camera aparuse si prietena mea...am stat cu ea 20 sec si ce credeti-cand am ajuns inapoi la piscina fimea era in mijlocul piscinei cu colacul...se bagase singurica in apa...sa lesin si alte nu....noroc ca era si salvamar pe acolo cu ochii pe copii ca pe butelie....rabdare fete ca o sa vi-l arat ca a fost cam singurul babuin care merita atentia....
Zilele petrecute la hotel au fost foarte misto...e un complex pt familisti cu copii...nu e de tineret pt ca disco sau alte distractii de noapte nu sunt. Pt copii e super, e loc de joaca, e picina separata de 50-70cm...plaja curata, umbrela+2 sezlonguri=4.5 euroi...am mancat la pranz ba la ei la taverna (mai scumputz ce-i drept), ba la o taverna din campingul de alaturi( sa vedeti fetele ce inseamna camping adevarat)...ba de la supermarket.
Am vizitat si alte 2 statiuni din apropiere...una se umpluse de romani spre sfarsitul saptamanii. am mancat renumita inghetata Scandal de la Evga, firma care la noi a disparut de pe piata..ce mai tura-vura a fost f frumos.
In ultima zi au mai venit 2 colegi cu 3 fetite(una o cunosteam din prima noapte) si au stat toata ziulica in apa. Atunci fimea a inprumutat o pereche de aripioare si s-a bagat in apa cu ele si ia placut tare mult.
Sa va zic ca la intoarcere barbatul meu in decurs de 30 sec cat m-am intors sa acopar copilul care adormise cu un cearceaf a gresit drumul si m-am trezit in Salonic?...ce rost are...?
Pe drum am fost vreo 11 ore la dus+3 a doua zi si la intoarcere(dintr-o bucata) am facut 12 ore ca eram singurei.
Daca aveti intrebari va astept...
O sa adaug si alte poze si o sa va anunt cand...evident si cu salvamarul....si va pup ca ma duc la culcare....
Dana...pacat de baiatul ala tanar dar asa e cu motocicletele...periculoase rau...am mers si eu o data(cu un grec...va povestesc eu alta data

)...Dumnezeu sa-l odihneasca.
Ina, spor la munci!
Noni, vrei deja vacanta?
Anca ma duc sa vad pozele din delta...vreau si eu sa ajung odata...dar nu am curaj!
Pisik, cum stai cu moralul...te pup si imbratisez....
Apropos de racoare....a furtunit si pe aici...a plouat un pik si degeaba....e o abureala in casa de numa numa...noapte buna neuroni!