Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
daconst
Lyra,vad ca nu sunt singura cu ghinioane azi. pupic.gif

Anca,mersi,iubita! hug.gif

Astept sa plec la bazin cu bb,sper macar acolo sa nu am parte de surprize. grin.gif
lyra
CITAT(daconst @ 27-06-2007, 05:20 PM) *

Lyra,vad ca nu sunt singura cu ghinioane azi. pupic.gif

Anca,mersi,iubita! hug.gif vreau si eu la bazin. w00t.gif . ca aici e asa caaald si moleseala.

Astept sa plec la bazin cu bb,sper macar acolo sa nu am parte de surprize. grin.gif

Dana pupic.gif . se pare ca nu.

haideti fetele un pic de ajutor.please. nu stiti cum e cu cada de hidromasaj. ? pt ca in seara asta am vrea sa cumparam. vreau sa stiu daca e usor de intretinut, presupune cheltuieli suplimentare?

noi am cumparat apartamentul in contract scrie cada, nu ne-am gandit ca cei care au construit vor sa ne dea o cada de 1.5 m blink.gif .
May
dany doarme de sambata in noua ei casuta cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Apropo, ce-i cu forumul? dry.gif Iar avem o perioada d-aia? sad.gif
Monic
hai ca pun cateva poze din prima mea zi in california http://new.photos.yahoo.com/szigheti/album...460762404647372
sa titi ca mie nu imi place Ca, e prea... uscata pt gustul meu dry.gif
sincer, nu as putea trai aici
Anna
Monic sunt foarte frumoase pozele mai asteptam si altele give_rose.gif

eu acum am ajuns acasa, am mai ramas un pic la birou si azi am luat salariu si am constatat ca am un bonus grin.gif grin.gif asa ca am plecat prin magazine ca sa nu-l mai am laugh.gif
Mi-am luat o lotiune Dove pentru fermitate si crema de fata de la Emiplant smile.gif
Am dat iama si pe la haine mi-am luat 3 maiouri ca tot erau la reducere naughty.gif cheer.gif
emu
Bine v-am regasit feteleeee!!! Ce mai faceti? Cum merge dieta? Sau mentinerea? smile.gif Sunteti in casuta noua clap.gif clap.gif

Eu acum m-am intors din plimbari (cu munca, binenteles) Am fost iar la Chicago. De data asta am avut timp sa vedem mai multe si am mers si la Blue Man Group show. Dau oamenii astia un spectacol extraordinar, si cu participarea publicului; emotionant si haios in acelasi timp. Mi-a placut enorm de mult... de-abia astept sa-i vad iar, data viitoare (cand om ajunge iar pe acolo).

Si tot de data asta am ajuns si la magazinul romanesc, mi-am luat mititei si cioco ROM (sau cu Rom, cum imi place mie sa zic) )).gif Data viitoare cand ajung o sa dau comanda si de bors lichid; super de treaba oamenii de acolo, mi-au zis sa-i sun inainte ca sa-l aibe gata smile.gif Amandoi din Timisoara... nu ma credeau ca sunt din baragan, ca, mai nou, vorbesc cu accent banatean lol.gif

N-am apucat sa citesc prea mult in urma... iti urez bun venit Cri... sa ai cat mai mult spor la dat kg-le jos.

Monic, cum ti se par "californienii"? Eu n-am intalnit decat cativa (membri de familie si familiile lor) si am observat ca sunt foarte atenti la dieta si la mentinerea corpului intr-o forma buna...

Asa... pana nu uit, Chicago e orasul iepurilor )).gif nu al pisicilor, nu al cainilor. Da, vedeti ca am stat destul acolo sa apuc sa analizez ce se intampla in jurul meu )).gif Sunt peste tot, in gradini si in locuri publice, si incep sa iasa la "pascut" dupa-amiaza )).gif Haiosi rau de tot, mai ales ca treceam pe langa ei si nu se sinchiseau sa se miste.

si o poza cu unul dintre mimi

Imagine

pare ca nu stau aproape de el, dar sa stiti ca i-am atins funduletzul (tot timpul...) blush.gif ... din greseala )).gif n-am stiut cum sa reactionez, ca am incercat sa retrag mana si tot acolo a ajuns lol.gif

va pupic.gif
Anna
Fetelor am o problema.
acu am constientizat ca imi cade foarte mult par, si m-am cam speriat.
La sfarsitul lui martie m-am tuns, am folosit Nivea anti matreata, apoi prin mai mi-am luat Elseve - Loreal anti matreata si in iunie pe la inceput iar m-am tuns...si cam de atunci am inceput sa cada in cam mult.
La modul mereu cand imi trec mana prin par cad min 2 fire, chiar dupa ce il pieptan si atunci cade mai mult, sau dupa ce il spal. sad.gif Chiar m-am ingrijorat.
Ma gandesc ca e samponul de vina ..mi-am luat azi unul pe baza de petrol ..e ala verde Petrole Hahn.
Poate nu mi-a priit Elseve..ca de matreata am scapat 100%, dar poate era prea puternic si mi-a afectat firul d par.
Voi ati patit asa ceva? Ce ati folosit? sorry.gif
emu
In mod normal podoaba capilara se regenereaza si astfel poti pierde aproximativ 100 de fire de par zilnic. Daca tu consideri ca iti cade prea mult e recomandat sa mergi la dermatolog.

Stresul si lipsa vitaminelor sunt deseori cauzele.
Monic
Emu floare.gif
eu am ramas masca, asta e adevarul. Sunt aici de 10 zile si NU am vazut oameni grasi blink.gif
Binee, mai sunt, ca oriunde in lume, dar nu asa ca si in Pennsylvania, unde 90 % sunt grasi.
Toate femeile sunt ingrijite, slabe si frumoase, si ce mi-a placut mie este ca sunt foarte dragute si curtenitoare, sunt pline de zambet si de chef de povesti. Eu ma imprietenesc repede, si pt ca avem piscina si jacuzzi langa bloc in fiecare dupa-amiaza trag cate o balaceala. deja ma stiu toti, si ma saluta, stau la povesti ca si cand am fi prieteni de 100 de ani.
Oamenii imi plac foarte mult, ca de altfel si oamenii din Pennsylvania, dar peisajul e dezolant. Totul e uscat, ca si toamna la noi sau primavara devreme, doar caldura e insuportabila... wacko.gif
cri
am intrat si eu sa va spun noapte buna
in sfarsit o sa dormmmmm ca s-a racorit cheer.gif
pupici
uka
Buna dimineataaaaaa
Am luat toate examenele, am terminat si cu lucrarea de diploma... mai treb doar sa invatz pptr licenta...
sunt happy....
lucrurile incep sa se aseze si sa se linisteasca... dar mai am un stres si gataaaa yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
pupici, o zi buna sa avetzi
BLUELIFE
CITAT(uka @ 28-06-2007, 09:03 AM) *

Buna dimineataaaaaa
Am luat toate examenele, am terminat si cu lucrarea de diploma... mai treb doar sa invatz pptr licenta...
sunt happy....
lucrurile incep sa se aseze si sa se linisteasca... dar mai am un stres si gataaaa yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
pupici, o zi buna sa avetzi

'Neata!Felicitari pentru examene.Eu mai am la modulul pedagogic sambata si dupa aceea licenta.Cand dai licenta?si unde?

Pe pagina cealalta mai curge cafea de la Dulcy parca

Fug sa-mi iau o cana

valea.gif
Pisik
Neatza!

Bravo Uka cheer.gif pupic.gif
Eu am fost ieri la un seminar, nu m-am tinut de dieta, dar m-am agitat toata ziua. Nu o mai simt ca pe o prioritate, am altele acum, dar incerc totusi sa am o dieta echilibrata.

Va pup si va doresc o zi furmoasa!
michelle
Neata dragi neuroni!
Emu, chiar ma intrebam pe unde mai umbli, alte poze nu ai? blum.gif
Monic, se pare ca iti prieste minivacanta )).gif Faine pozele
Uka, Blue, multa bafta in continuare!
Pisik, la ce seminar ai fost?
Amazoana
Neata neuroni, ce faceti?
anca veselie
neatzaaaaa!
eu am fost ieri la aerobic si la stept aerobic cheer.gif si parca nu mi-a mai fost asa cald, am putut dormi.
anna incearca sa te speli cu galbenus de ou, eu l-am incercat acum cativa ani si a fost ok. si vezi cum se comporta cu samponul nou. daca nu merge, du-te la dermatolog.
uka felicitari! si spor la invatat!
monic cate grade sunt?
pisi ma bucur sa te vad mai relaxata pupic.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 28-06-2007, 09:57 AM) *

Neata dragi neuroni!
Emu, chiar ma intrebam pe unde mai umbli, alte poze nu ai? blum.gif
Monic, se pare ca iti prieste minivacanta )).gif Faine pozele
Uka, Blue, multa bafta in continuare!
Pisik, la ce seminar ai fost?

Allan Pease - parintele body language-ului. A fost o lectie desavarsita de positive thinking, care mi-a dat o viziune noua asupra modului in care trebuie sa privesti/confrunti necazurile. Sper sa ma tina
michelle
Anna, eu am facut tratament cu Revalid in paralel cu un complex de vitamine.
lyra
Buna dimineata neuroni.

azi sunt happy chiar daca sunt racita. am reusit sa schimbam parchetul in dimineata asta.s-au crucit aia la magazin cand au vazut ca l-am dus inapoi, dar ne-am luat altul mai frumos si mai bun.

fetelor am o prietena din suceava care acum termina facultatea si vrea sa-si vanda apartamentul. are 2 camere, este mobilat si vrea sa-l vanda cat mai repede pentru ca pleaca din tara definitiv in Spania, la mama ei. daca va intereseaza va rog sa ma anuntati.

monic am vazut pozele. sunt superbe. ce n-am da sa am si eu piscina.sa ma balacesc toata ziua. uff vreau concediu... sad.gif

Uka felicitari. tinem pumnii pentru licenta. cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Bluelife tinem pumnii si pentru tine. eh lasa ca sunteti fete destepte. o sa fie totul bine. pupic.gif
axe10
CITAT(michelle @ 27-06-2007, 10:44 AM) *
Neata!
Axe, suna bine vacanta ta.. Ma faci sa visez cu ochii deschisi, piscine, plaja cu nisip fin, salvamar naughty.gif
In ce localitate ati fost si cat era camera?
Am fost la hotel Anthemus Sea, pe Sithonia(bratul din mijloc al peninsulei) intre Nikiti(la vreo 10km) si Neo Marmaris. 4 stele...camera dubla 41 euroi/persoana cu demipensiune
CITAT(daconst @ 27-06-2007, 12:39 PM) *
Socrul meu e internat in spital,din cauza inimii si a caldurii asa ca de dimineata sunt calare pe telefon.
Am fost sa-i fac poze lui Lucas de pasaport,au iesit ca drak ca nu a vrut nicicum sa stea la pozat.
Am fost sa depun cererea de pass si la primarie sunt plecati toti in excursie,deci e inchis...va dati seama ca sunt un car de nervi.
Astept sa vina ziua de maine ca azi nici nu mai incerc sa fac nimic,ca sigur nu-mi iese. mad.gif
Axe,super poze si locatie.Ati avut ceva peripetii,dar e normal cind mergeti atatea familii si la atata drum.

Asa se intampla cu batranii cu probleme cu inima pe timp de caldura...Sanatate ii doresc!

Stai fara grija ca nu o sa confrunte nimeni poza de pasaport peste un an cu originalul...pupici lui Lucas pe o bucutza!
Concediul pana la urma a fost un succes cu toate peripetiile...chiar a fost mult mai bine decat acum 2 ani cand fimea nu se apropia de plaja si de apa...chiar si cea din piscina.

CITAT(cri @ 27-06-2007, 02:06 PM) *
Axe Grecia mmm frumoasa poveste, mie mi-ar place sa ma duc in Egipt, vreau sa vad piramidele
Am omis sa-ti spun bine ai venit...sistemul sanitar e la pamant ca si mama a fost asistenta...multe kg in minus...atatea cat iti trebuie.
Egipt suna minunat dar nu am cum cat e copilul mic...ma risc prea tare...pana la pensie ajung eu si acolo.

CITAT(lyra @ 27-06-2007, 03:47 PM) *
buna fetele. vad ca e vorba de vacanta pe aici. w00t.gif . vreau si eu.
acum o intrebare tehnica. aveti careva cada cu hidromasaj? noi ne gandeam sa ne luam una, dar vreau sa stiu daca merita.

Nu stiu de intretinere ci stiu doar ca te costa mai mult si daca nu te bagi toata ziua la cada sa faci masaj nu vad rostul...numai daca ai bani de dat fara sa-ti pese...te pup si sa o folositi sanatosi...casa deocamdata!

CITAT(anca veselie @ 27-06-2007, 04:42 PM) *
axe draga, unde e pozat salvamarul? naughty.gif
Fata, ieri am dus copilul...nu am avut timp ca sa le upload asa ca spre seara le postez sigur...va anunt!
CITAT(uka @ 28-06-2007, 09:03 AM) *
Buna dimineataaaaaa
sunt happy....

Felicitari...inca un hop si gata! cheer.gif cheer.gif

Trezirea neuroni!...ca vad ca e cam liniste!
axe10
Bai voi chiar ati plecat toate?...unde umblati...hai ca nu mai e asa cald!
cri
salutare!
gata cu munca pe ziua de azi, ufff ce zi agitata
pana la 11 n-am stat deloc , au venit copii ca pe banda wacko.gif
acu fug sa fac o tocanita de ciuperci ca la 3 trebuie sa merg la dentist
axe10
CITAT(cri @ 28-06-2007, 01:20 PM) *

salutare!
gata cu munca pe ziua de azi, ufff ce zi agitata
pana la 11 n-am stat deloc , au venit copii ca pe banda wacko.gif
acu fug sa fac o tocanita de ciuperci ca la 3 trebuie sa merg la dentist

Esti medic pediatru sa inteleg?
cri
momentan doar rezidenta
Anna
salut.gif
Salutare
Eu sunt la birou fericita ca e mai racoare
Sa vedeti ce bine am dormit aseara yahoo.gif
Va pup pupic.gif hug.gif
axe10
CITAT(cri @ 28-06-2007, 01:43 PM) *

momentan doar rezidenta

Am inteles ca esti rezidenta...dar in directia asta mergi, nu?
cri
scuze
da specialitatea mea este pediatrie
ALICE
Meniu
paine secara-1p
zacusca-1,5p
pepene-0p

spaghetti cu ketchup-3 p
piersica-0p
ulei masline-1p
maioneza-1p

eugenia-1p

Total-8,5 p
May
Neatza yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Intrati in jurnal la honey sa vedeti veste cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Tulip
CITAT(Maybeline @ 28-06-2007, 02:26 PM) *

Neatza yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Intrati in jurnal la honey sa vedeti veste cheer.gif cheer.gif cheer.gif

w00t.gif
May
Da, si eu am ramas la fel w00t.gif asta mica tace si face )).gif
honey79
CITAT(Maybeline @ 28-06-2007, 01:43 PM) *
Da, si eu am ramas la fel w00t.gif asta mica tace si face )).gif

pupic.gif hug.gif Ai PM. wink1.gif

ALICE
Nu ma mai joc.De ce?????????????????
honey79
CITAT(ALICE @ 28-06-2007, 01:56 PM) *
Nu ma mai joc.De ce?????????????????

pupic.gif hug.gif De ce......ce??? naughty.gif

ALICE
De ce numai ea???????? batista.gif
BLUELIFE
Honey give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif w00t.gif plecaciune.gif Slava Domnului si sa ai parte de sanatate,pardon sa aveti parte de sanatate. pupic.gif Am hainute mici ,daca vrei baby.gif naughty.gif yahoo.gif
honey79
Va multumesc mult fetelor.Sunteti toate niste dulci si meritati tot ce-i mai bun in viata.
Va pup pe toate si va-mbratisez cu drag.

Alice,sunt sigura ca va aparea bebe si la tine.Un pic de rabdare si... "multa munca" wink1.gif (in pat sau pe unde va place voua biggrin.gif).

Va pupic.
BLUELIFE
Iata o veste care va dezmorti forumul iar cota de audienta va fi maxima in cateva minute lol.gif lol.gif lol.gif party.gif band.gif dance3.gif dance2.gif

Honeycate luni ai?
Anna
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ce frumos. Iti doresc numai bine si sa te bucuri de baby.gif pupic.gif hug.gif hug.gif
BLUELIFE
CITAT(cri @ 28-06-2007, 01:49 PM) *

scuze
da specialitatea mea este pediatrie

Vom avea pe cineva care sa ne sfatuiasca ca mai tot timpul avem nevoie. floare.gif Multumim dinainte.
honey79
CITAT(BLUELIFE @ 28-06-2007, 02:20 PM) *
Iata o veste care va dezmorti forumul iar cota de audienta va fi maxima in cateva minute lol.gif lol.gif lol.gif party.gif band.gif dance3.gif dance2.gif

Honeycate luni ai?

He he, Blue...... persoana mea nu e chiar asa de importanta....iar ceea ce mi se intampla, e urias pentru mine...insa fetele vor avea alte subiecte mult mai importante persoanelor lor.

Multumesc pentru oferta de hainute, by the way.... insa, costa mult prea mult sa le expediezi in Germania.....asta daca vom mai fi pe-aici pana la anul cand bebe ar trebui sa vina.

Va pupic pe toate.

daconst
Cri,eu nu m-am bagat in vorba cu tine ca nu mai retineam exact cind ai plecat de pe forum.Oare eu eram aici?
Dar daca esti pediatra,atunci e la fix pentru,noi,cele cu copii. pupic.gif
sa te astepti sa te bombardam cu intrebari. naughty.gif

Monic,frumoase pozele,dar chiar ca e uscaciune mare acolo.Nici eu n-as putea locui.daca spui ca toata lumea e slaba,atunci poate dai si tu ultimele kg jos. tease.gif

Emu,bine ai revenit,asteptam poze multeee!

Axe,asa e cu poza de pasaport,nu conteaza.Si oricum o pot inlocui cind consider ca nu mai seamana cu relitatea,Mi-au spus cei de la primarie.Imi venea sa le spun ca deja nu mai seamana. lol.gif

Pisik,interesant seminarul de care spui.Bravo tie ca ai interese.

Uka,felicitari pentru examene!
BLUELIFE
CITAT(honey79 @ 28-06-2007, 03:29 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 28-06-2007, 02:20 PM) *

Honeycate luni ai?

He he, Blue...... persoana mea nu e chiar asa de importanta....iar ceea ce mi se intampla, e urias pentru mine...insa fetele vor avea alte subiecte mult mai importante persoanelor lor.

Multumesc pentru oferta de hainute, by the way.... insa, costa mult prea mult sa le expediezi in Germania.....asta daca vom mai fi pe-aici pana la anul cand bebe ar trebui sa vina.

Va pupic pe toate.

Eu cred sau cel putin asa am observat pana acum ca aici orice eveniment pentru una din fete este un eveniment pentru toate fetele si este tratat ca atare .Bucuria ta este si a noastra,si chiar daca sunt mai noua pe aici am vazut ca fetele sunt toate niste persoane calde ,binevoitoare,ce mai atata periat suntem ca o familie cu bune si rele ,nu-i asa fetele? blum.gif
ALICE
CITAT(BLUELIFE @ 28-06-2007, 03:44 PM) *

Eu cred sau cel putin asa am observat pana acum ca aici orice eveniment pentru una din fete este un eveniment pentru toate fetele si este tratat ca atare .Bucuria ta este si a noastra,si chiar daca sunt mai noua pe aici am vazut ca fetele sunt toate niste persoane calde ,binevoitoare,ce mai atata periat suntem ca o familie cu bune si rele ,nu-i asa fetele? blum.gif

Asa e drinks.gif
BLUELIFE
Am plecat,va pup pana pe marti,miercuri probabil ca de maine incep probele scrise la bac si nu mai pot intra in scoala pana nu se termina examenele.Deja mi-e dor de voi,cand ma gandesc ca nu va citesc aproape o saptamana.pupici.Ceau pupic.gif
daconst
Deea,in ce perioada ai spus ca esti la mare?Sa vedem cum facem sa se vada copii. naughty.gif
Eu am gasit o oferta faina in Neptun la hotel de 4 stele la 145€-5zile de aici.Din 15 august,doar ca astept sa-mi confirme cumnata din Italia,daca vin cu noi si apoi rezerv.
Nu-mi venea sa cred ca ceeasi oferta luata din Ro e la 300€.De ce naiba totul in Ro e dublu decit e aici? devil.gif
Deea
pupic.gif fetele!

Cri bine ai venit! asa cum a spus si Dana o sa te bombardam cu tot soiul de intrebari despre copii.
O sa incep eu cu intrebarile smile.gif ..... mai intai sa o prezint pe domnisoara mea: Alexia, nascuta pe 23.07.2006. Saptamana trecuta i-au aparut niste bubite...alergie se pare la iaurtul Danone....i-am dat o singura data iaurt de la danone si in cateva zile s-a umplut de bube. AM fost la pediatra, nu i-au mai aparut altele dar nici nu-i trec cele existente. Cam cat tin aceste bubite? s-au atenuat dar ma gandeam ca in 7-8 zile ar fi trebuit sa treaca.

Honey felicitari! sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara si nastere la fel!

Pisik super intersant suna seminarul acela, poate ne mai dai si noua niste ponturi, niste sfaturi!

Alice o eugenia are mai mult de 1 punct...din amintirile mele un pachet are peste 3 puncte.

Dana ce face Lucas? Am vazut pe net niste slipi speciali pentru bebei....nu ma refer la pampersi de baie, din aia am gasit ai la noi...slip ca pt. noi doar ca au un fel de punga sau nu stiu ce de nu lasa caca sa treaca .... ai vazut asa ceva pe la voi?....peste 1 luna plecam la mare si nu imi place sa o tin in fundul gol....si cu pampersii de baie, ce sa zic, parca sunt cam grosi si se incinge cpilul.

Dana, mergem la mare din 31 iulie pana in 6 august, tot la Neptun.
daconst
Deea,sunt si aici slipi de care spui,cam la 5€.la drogherie la DM de exemplu.Daca vrei fac cumva sa-ti trimit ca incap intr-o scrisoare. lol.gif
Eu nu i-am luat inca,dar ii cumpar inainte sa vin in tara ca el creste repede acum si nu avea sens.Acum poarta pampersul de apa ca sta doar o ora in el si cind i-am luat nu stiam de slip.

Despre iaurt stiu ca mamicile din Ro se feresc de Danone,ca nu ar fi tocmai natural.Nu stiu cu alergia,sa nu fie bubite de caldura.Si noi am avut dar au trecut in 2 zile.
Sper sa treaca repede si la voi.Pupam mica printesa. pupic.gif
Pisik
Dana, si eu stiam ca afara excursiile in Ro sunt mai ieftine decat cumparate din Ro blink.gif
Deea, o sa incerc sa rezum putin cand o sa am timp ideile lui, dar daca gasiti cartile lui vi le recomand, eu vreau sa mi le aumpar, e fantasic tipu
Si eu stiu ca iaurturile de la Danone sunt o porcarie si ma feresc de ele cat pot de mult. Mai luam activia cu fructe, acum insa prefer sa imi iau zuzu, pt ca e f bun si sigur mult mai natural. Mergi mai bine pe Zuzu si pe Milli, mie mi se par cele mai bune
uka
honey felicitaaaaaaaaarrrrrrrrriiiiiii
sa fiti sanatosi si numai bine......
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.