Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Pisik
Off, iarasi sunt fomista de la lipsa rusilor, am niste stari de imi vine sa ma dau cu capu de pereti. Am mancat sanatos rau la pranz, am luat si o gustare consistenta si degeaba, iar ametesc de foame doh.gif
Am papat painica integrala de tarate, piept de pui, salata, iaurt zuzu cu caise si ca gustare 1/2 chifla neagra si un mar dolofan. Si apa si ceai la greu blink.gif
daconst
Pisik,nu stiu ce sa zic cu ametelile tale,ca nu-i normal.
La anlize ai iesit ok?Ca de data asta chiar ai mancat bine si sanatos,nu-mi explic de la ce sa fie.
ALICE
CITAT(Deea @ 28-06-2007, 04:00 PM) *

Alice o eugenia are mai mult de 1 punct...din amintirile mele un pachet are peste 3 puncte.

Erau 2 faramite de eugenia )).gif
daconst
CITAT(ALICE @ 28-06-2007, 05:24 PM) *

CITAT(Deea @ 28-06-2007, 04:00 PM) *

Alice o eugenia are mai mult de 1 punct...din amintirile mele un pachet are peste 3 puncte.

Erau 2 faramite de eugenia )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Atunci ai punctat prea mult. tease.gif
Pisik
CITAT(daconst @ 28-06-2007, 04:21 PM) *

Pisik,nu stiu ce sa zic cu ametelile tale,ca nu-i normal.
La anlize ai iesit ok?Ca de data asta chiar ai mancat bine si sanatos,nu-mi explic de la ce sa fie.

Acum nu am avut ameteli la propriu, doar foame. Analizele sunt ok. E de la rusi, de la glicemia mea mica, de la cap doh.gif
cri
CITAT(daconst @ 28-06-2007, 03:38 PM) *

Cri,eu nu m-am bagat in vorba cu tine ca nu mai retineam exact cind ai plecat de pe forum.Oare eu eram aici?
Dar daca esti pediatra,atunci e la fix pentru,noi,cele cu copii. pupic.gif
sa te astepti sa te bombardam cu intrebari. naughty.gif

daconst nu am plecat de pe forum, nici nu am fost, cautand informatii despre ww, am apucat doar sa va citesc putin pe idieta pana au fost sterse arhivele si tare mi-a placut veselia voastra
aici am ajuns din intamplare, in cautarea cuiva care sa ma tina pe drumul cel bun, si m-a bucurat sa va regasesc

sper sa va fiu cat de cat ajutor

CITAT
Cri bine ai venit! asa cum a spus si Dana o sa te bombardam cu tot soiul de intrebari despre copii.
O sa incep eu cu intrebarile ..... mai intai sa o prezint pe domnisoara mea: Alexia, nascuta pe 23.07.2006. Saptamana trecuta i-au aparut niste bubite...alergie se pare la iaurtul Danone....i-am dat o singura data iaurt de la danone si in cateva zile s-a umplut de bube. AM fost la pediatra, nu i-au mai aparut altele dar nici nu-i trec cele existente. Cam cat tin aceste bubite? s-au atenuat dar ma gandeam ca in 7-8 zile ar fi trebuit sa treaca.

Deea Sa-ti traiasca domnisoara pupic.gif
Intr-adevar, cum spune si daconst nu prea este recomadat Danone, este mai bun la gust si este mai bine acceptat de copii, dar tocmai din cauza asta ar trebui evitat, gustul de fructe iti dai seama ca nu este dat de fructe intr-adevar ci de coloranti, iar copii fac reactii la acestia. Eu personal, recomand milli, mai ales, gama asta noua cu ispita fructelor, chiar are fructe de-adevaratelea, dar cel mai bine ar fi daca ai putea sa o inveti cu iaurt de casa in care amesteci tu piure de fructe dupa preferinta
Apoi, bubitele, sunt generalizate, sunt pruriginoase, adica o mananca? Ai spus ca i-ai dat odata iaurt, iar bubitele au aparut dupa cateva zile, in celelalte zile ce a mancat?
Daca bubitele sunt pe piept si pe la incheieturi si sunt cam de marimea unui ac, in general sunt de la caldura
daconst
Criss. pupic.gif
Noi te ajutam cu WW,ca la asta ma pricep si eu si Deea si tu ne ajuti cu sfaturi. cheer.gif
Ma bucur tare ca te avem printre noi.
cri
multumesc tare mult de primire blushing.gif
sunteti niste dulcici si ma bucur tare sa fiu alaturi de voi give_rose.gif
otilici
Hello Cri! naughty.gif floare.gif Si eu am un baietel de 8 luni,asa ca s-ar putea sa te stresez si eu vreodata grin.gif
Bafta in ceea ce ti-ai propus,sa fii atat de slaba cat vrei tu wink1.gif

Pisik,esti sigura ca n-o fi bebe...? naughty.gif Un test,ceva? blum.gif

vezi ca astia micii apar tocmai cand nu te astepti grin.gif )).gif

Eu vreau sa ies undeva cu copilul in week-end dar nu am idee unde.Pana la Felix mi se pare destul de departe,ma tem si sa nu se strice vremea...dar sigur iesim undeva unde sa fie apa,asa am un dor de balaceala...
daconst
Otilici,vezi ca vine vremea rea si la voi.Grabeste-te daca vreti sa iesiti ca vine si frigul de la noi.
Noaptea trecuta erau 4-5°C.Si vant si ploaie de vreo saptamana. sad.gif
cri
frumos!!! ce de mamici pe aici pupic.gif
otilici floare.gif
sper sa nu fie nevoie vreodata sa ma "stresezi" smile.gif
daconst nu vrei sa facem schimb biggrin.gif , sa vin eu in locul tau la frig ca nu ma impac deloc cu caldurile astea

pupic.gif tuturor strumfilor si sa fie cat mai multi
Pisik
CITAT(otilici @ 28-06-2007, 05:00 PM) *

Hello Cri! naughty.gif floare.gif Si eu am un baietel de 8 luni,asa ca s-ar putea sa te stresez si eu vreodata grin.gif
Bafta in ceea ce ti-ai propus,sa fii atat de slaba cat vrei tu wink1.gif

Pisik,esti sigura ca n-o fi bebe...? naughty.gif Un test,ceva? blum.gif

vezi ca astia micii apar tocmai cand nu te astepti grin.gif )).gif

Eu vreau sa ies undeva cu copilul in week-end dar nu am idee unde.Pana la Felix mi se pare destul de departe,ma tem si sa nu se strice vremea...dar sigur iesim undeva unde sa fie apa,asa am un dor de balaceala...

Oti, nu e bebe, ca mi-a facut aseara ecografie; e adevarat ca nu mi-a facut la burtica, ci direct la "dansa" dar se prindea el nu? Plus ca mi-am luat sapt trecuta un test si a iesit negativ sad.gif
Dar nu disper, am incredere in Doamne Doamne si sunt din ce in ce mai convinsa ca ne va da un bebe cand va crede el de cuviinta )).gif
crissy
Pisik, exact ce te-a intrebat otilici la asta ma gandeam si eu. Stiu ca la voi e un caz mai delicat, dar din simptomele pe care le enumeri... lipsa rusilor, foame exagerata, ameteli... asta cam seamana a sarcina. Doamne ajuta sa fie asa, ca stiu ca-ti doresti.
honey, sarcina usoara si nastere fara pb.
Deea, nuuuu, nu, nu Danonino. Eu am auzit numai de rau despre iaurturile lor. Mai bine cumpara-i un iaurt simplu (eu ii dau de la Napolact, iaurt Zdravan se mai cheama cu 6% grasime) si amesteca-i cu fructe proaspete sau din dulceata.

Pisik, tocmai am vazut postarea ta. sad.gif
emu
Buna seara blum.gif aici e inca devreme smile.gif

Hai sa vad daca merge sa pun un videoclip de la Crown Fountain, Chicago. O sa pun si poze, dar va avertizez ca sunt facute noaptea... asa ca unele sunt neclare.

Fantana consta in 2 turnuri de sticla, inalte de aprox 15 metri, fiecare de o parte si de alta a a unei piscine de adancime f mica. Sunt folosite ecrane LED pt proiectia fetelor unor locuitori ai Chicagoului (1000) iar la un mom dat o sa vedeti un jet de apa iesind din gura lor )).gif ca la fantanile arteziane.

Imagine
Photo Sharing - Upload Video - Video Sharing

Miha, luna asta nu prea am stat locului. Am fost la Roller Derby, amatori; in Virginia la petrecerea de ramas bun al unui var ce pleaca sa lucreze in San Francisco; cu ocazia asta am ajuns in DC unde in 5 ore am apucat sa vad din afara cateva din cladirile renumite )).gif: Casa Alba, Pentagonul, Capitolul, Monumentul Washington... apoi am intrat la Arhive, sa vad Constitutia, declaratia de independenta, Bill of rights etc. N-am avut timp sa mergem la muzeele Smithsoniene. Asta alta data, cand ne-om mai face drum in colo.

Apoi am plecat la Chicago si iulie incepe promitator, cu un festival de 4 iulie si apoi jocurile Highland, in urmatoarea saptamana, aici in apropiere (jocuri sportive scotiene).

cateva poze, mai reusite... sper sa mearga linkul.
crissy
Deea, o bila neagra pentru mine blushing.gif . In loc sa-ti dau un sfat m-am grabit sa te trag de urechi caramida.gif. Cand Elise a avut alergie alimentara dr. ne-a dat Claritine, de 2 ori pe zi cate 5 ml. Si local un unguent care nu-mi mai amintesc cum se numeste. Daca te intereseaza caut tubul si-ti zic. Daca nu au aparut bubite noi inseamna ca e spre bine. Cele vechi se vor vindeca mai greu. La noi a durat mai bine de 2 sapt. floare.gif
Deea
pupic.gif
Multumesc pentru sfaturi....danone a mancat intr-o singura zi cand eram in oras si nu am gasit zuzu, ea numai zuzu manaca, simplu, fructele i le pun eu in iaurt. In afara de danone n-a mai mancat altceva nou....nu sunt bubite de caldura ca am fost la pediatru si mi-a dat zitrox (parca...nu am cutia langa mine) sa-i dau picaturi de 2 ori pe zi cam 3 zile si ii dau cu mixtura sa n-o manance. O sa incerc si clarintine...Multumesc inca o data! pupic.gif

Dana 5 Euro???? pai aici, ziceau mamicile pe un forum ca sunt cam 5-600 de mii, adica cam 20 de Euro si nici nu se gasesc devil.gif
cri
Pentru bubite poti folosi Advantan Milk, dar nu pe fata, si maxim 3-4 zile deoarece contine corticosteroizi
Claritine, Aerius sirop, se mai pot folosi, cu rezultate bune, asta in cazul in care pediatrul nu i-a admnistrat deja un antihistaminic, nu-mi dau seama ce poate fi zitrox dry.gif
emu
CITAT(Monic @ 27-06-2007, 04:16 PM) *

Emu floare.gif
eu am ramas masca, asta e adevarul. Sunt aici de 10 zile si NU am vazut oameni grasi blink.gif
Binee, mai sunt, ca oriunde in lume, dar nu asa ca si in Pennsylvania, unde 90 % sunt grasi.
Toate femeile sunt ingrijite, slabe si frumoase, si ce mi-a placut mie este ca sunt foarte dragute si curtenitoare, sunt pline de zambet si de chef de povesti. Eu ma imprietenesc repede, si pt ca avem piscina si jacuzzi langa bloc in fiecare dupa-amiaza trag cate o balaceala. deja ma stiu toti, si ma saluta, stau la povesti ca si cand am fi prieteni de 100 de ani.
Oamenii imi plac foarte mult, ca de altfel si oamenii din Pennsylvania, dar peisajul e dezolant. Totul e uscat, ca si toamna la noi sau primavara devreme, doar caldura e insuportabila... wacko.gif

Da... sunt si supraponderali, mancarea care nu prieste e ieftina (carbohidratii rai, deh )).gif) din comoditate sau lipsa de timp, situatie economica... multi prefera ce-i mai rapid si mai ieftin. Nu incerc sa gasesc scuze nimanui, ca am testat-o pe pielea mea, din pacate, dar si lipsa de activitate (modul de viata) contribuie mult la cum arati smile.gif Sunt mai multe de spus, dar nu vreau sa acaparez spatiul.

Am avut un programator din suedia in chicago si l-am intrebat dupa cateva zile daca i se par atat de grasi americanii, la cum li se face reclama in europa )).gif la care a dat din umeri si a zis ca nu, deloc. Tipul face tricking si parkour, deci n-avea nici un interes sa faca afirmatii gratuite smile.gif
daconst
Da,Deea,chiar 4.50€. grin.gif
Astazi m-am uitat si i-am luat la Lucas o pereche,cu Superman la 3€doar ca nu sunt captusiti.Dar erau prea frumusei sa nu-i iau.O sa-i fac poze cu ei sa vedeti cum ii iese burta peste slip ca la un adevarat barbat ce se respecta. lol.gif
Ma gindesc sa-ti iau daca vrei,dar cum sa-i trimit?hai ca vorbim pe mess si facem noi cumva sa nu ramana nor-mea cu putza goala. )).gif
otilici
Hai fetelor ca m-ati innebunit cu slipul grin.gif .Eu am cautat pe aici si nu am gasit nimic pt. copii asa mici,nici macar pampers pt.apa,dar ies azi in oras la magazinele cu produse un pic mai scumpe,mai pretentioase,poate acolo gasesc macar una din ele.Chiar nu l-as lasa nici eu in fundul gol in bazin,ca mi-e frica de surprize,mai ales cum e asta mancacios doh.gif .Noi plecam deseara sau maine dimineata devreme,asa ca azi trebuie sa rezolv problema.
La mine cantarul si-a mai revenit,dar...culmea! arata inca vreo 500g in plus,iar eu chiar nu am facut excese in ultima vreme dry.gif .De luni incerc sa pun aici meniuri,sa ma controlati la sange grin.gif
daconst
Neatza! cheer.gif

Scrie Himere de la mare? naughty.gif
himere2005
neata cheer.gif
am vazut pozele emu, axe, dulci...foarte frumoase, iti deschid pofta spre calatorie...au mai ramas 4 zile si plecam la mare cheer.gif azi luam biletele de tren smile.gif
honey, asta da veste mare...si nu se compara cu nimic...pentru mine bia e oaza de fericire...cat de suparata sunt uneori si ma "ridica"...sa fie sanatos si sa ne tii la curent daca ai unele temeri, poate iti mai impartasim din experienta noastra...LA MULTI ANI!racusorule floare.gif
pisi, eu de abia astept sa vin la botez...tinem pumnii....uite acum se apropie concediul, dati bice cailor lol.gif
monic,emu sa ne mai povestesti despre usa ca eu sunt mare amatoare de astfel de impresii
emu, imi place ca esti dezinvolta in poze, mi-ar place sa nu mai stau ca un "soldat" in fata aparatului
imi pare rau sa aud ca aveti probleme cu danonino, eu ii mai dau biancai si nu am avut probleme niciodata de la el rolleyes.gif
dana, dar chiar ma enerveaza astia cu preturile lor de la agentii mad.gif pai eu dau pe un amarat de hotel 670 ron cazarea, hotel de 2*, asta fiind un pret bun pentru aici....
deea, unde ai gasit pampersi pentru apa?poate au firma si in galati
in rest, nimic nou, in fiecare seara dan si bia sar la saltea(sati) dupa care mergem la vapor(vapeu), adica pe faleza sa ne uitam dupa broaste(oa) si sa aruncam cu pietre in dunare grin.gif

mai, eu v-am anuntat din timp ca plec la mare de entuziasmata ce eram, despre martea asta e vorba )).gif
daconst
Otilici uite asa arata.Nu sunt asa multe modele si culori prea deosebite,dar in magazin la noi sunt la 4,50€.
Deea
Neata pupic.gif

Cri nu stiu exact ce mi-a dat dr. ca nu aveam langa mine cutia, ceva cu Z oricum ....e pt. alergii, o fi ceva mai nou.

Himere, pampersi de apa am vazut in carrefour, de la Pampers

Dana chiar as vrea niste slipi din aia...mai caut pe net ceva poze sa vezi despre ce vb. si iti trimit mail.
otilici
Deea,cred ca e vorba de Zyrtec,ca si noi din ala luam pt.alergii,tot din cauza de Danonino doh.gif Si noi la fel ca voi,eram in oras si i-am dat pt.prima si ultima data Danonino devil.gif .La noi alergia a degenerat intr-o dermatita urata,de care nu am scapat vreo 2 luni,dar la noi e alta poveste...Multa sanatate si pupic.gif pupic.gif Alexiei.

Dana,merci mult,iesim imediat la plimbare si mergem sa vedem ce gasim.
pupic.gif pupic.gif Tie si lui Lucas.
Deea
http://www.treiursuleti.ro/forum/lofiversi...php/t10219.html

aici sunt niste poze cu acei slipi de care vorbeam (in partea de jos a paginii)
michelle
Neata! E vineeeriiii cheer.gif
Fetelor, care stiti cat se plateste suplimentar daca depasesti cele 20 kg la bagaj cu avionul? Este undeva afisata vreo astfel de lista, pe tari?
anca veselie
miha eu stiu ca e in functie de compania aeriana

neatzaaa!
am pus un subiect la calatorii, despre italia, poate va dati cu parerea grin.gif italia, chiar am nevoie de niste sfaturi!
wee asta merg la b'estival, la concerte naughty.gif
o zi frumoasa!
honey79
CITAT(michelle @ 29-06-2007, 09:18 AM) *
Neata! E vineeeriiii cheer.gif
Fetelor, care stiti cat se plateste suplimentar daca depasesti cele 20 kg la bagaj cu avionul? Este undeva afisata vreo astfel de lista, pe tari?

Miha eu am platit la Tarom 7euro/kg. Am avut 25 de kg deci a trebuit sa platesc 35 de euro.

Depinde foarte mult in ce toane este persoana de la check-in. Am trecut si cu 22 si cu 24kg, fara sa platesc extra. De obicei eu le zic cate ceva frumos: ba ca imi place parul lor, ba machiajul...in cazul in care sunt femei. biggrin.gif

Arunca un ochi aici, vezi ce spune.

http://www.tarom.ro/totul-despre-calatorie...-de-bagaje.html

Pupici.

michelle
CITAT(anca veselie @ 29-06-2007, 10:23 AM) *

Am gasit, multumesc! pupic.gif

Multumesc pt sfaturi, Honey! Intre timp am aflat: the excess baggage charge is €6 per kg. Cam mult mad.gif
Amazoana
Neataaaaaaaaaaa
Imagine
honey79
Ai citit si despre noile reglementari in ceea ce priveste bagajul de mana, Miha??
Referitor la creme, parfumuri,lotiuni,etc???
Sa ai grija, caci altfel vezi cum iti opresc un parfum pentru care ai dat 40-60 de euro... de iti sta inima-n loc.
Calatorie placuta iti doresc.

PS: Ti-am raspuns pe messenger. Pup.
honey79
Un link... cu noile reguli...poate foloseste si altcuiva. wink1.gif

http://www.schiphol.nl/home/portlet/vragen...D=1180134155909
cri
Salutare!
ce fac fetele?
gata vine week-end-ul cheer.gif si o sa dormmmmm
dar o sa si mananc ca haplea ca asa mi-se intampla, nu poci domne sa ma abtiu sad.gif

CITAT
Cri nu stiu exact ce mi-a dat dr. ca nu aveam langa mine cutia, ceva cu Z oricum ....e pt. alergii, o fi ceva mai nou.

Cred ca este vorba despre Zyrtec, in cazul asta nu are rost sa incerci Claritine sau altceva pentru ca este acelasi principiu, teoretic ca sa scape mai repede ar fi trebuit ca doctorul sa-i faca si hemisuccinat, pe langa ce i-a dat
Dar stai linistita ca nu e nicio problema, pana la urma vor disparea bubitele, trebuie sa ai grija doar sa nu o mananace, ca sa treaca mai repede
pupic.gif Alexiei si sa va faceti bine
dany
Buna ziua la neuroni !!!

V-a fost dor de mine ? blum.gif

Va pupic.gif si sa aveti un WE placut .

Nu am citit ce ati scris .... nu am timp de stat pe aici , deocamdata . Important e ca am iar net si telefon cheer.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 29-06-2007, 01:03 PM) *

Buna ziua la neuroni !!!

V-a fost dor de mine ? blum.gif

Va pupic.gif si sa aveti un WE placut .

Nu am citit ce ati scris .... nu am timp de stat pe aici , deocamdata . Important e ca am iar net si telefon cheer.gif

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ce bine ca ai iar neeeeeeeeeeet!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Imagine
michelle
Dany, bine ai revenit! cheer.gif
nusarich
bine ai revenit, dany! cum e sa dormi in casuta ta? pupic.gif
daconst
Ne-am intors de la plimbari.S-a incalzit si la noi vremea si Lucas vrea doar afara. )).gif

Deea,am vazut,banuiesc ca cei roz iti plac.O sa ma uit exact pentru fetite,ca eu doar la baietei eram atenta.
Eu trimit un pachet in Ro la niste prietene si pot pune si slipul Alexiei in el,iar apoi ti-l va trimite prietena mea din Tm.Ca daca-i trimit eu de aici sigur nu ajung.
Am mai trimis eu si poze la mama si le-au furat nemernicii,au crezut ca sunt bani.

Miha,pleci pe undeva si noua nu ne spui?Sau iti cauti rochia in tari straine? w00t.gif

Dany,ma bucur ca ai net iar...de acum se vor umple iar paginile aici cu alcooale si babuini. cheer.gif
anca veselie
dany cheer.gif cheer.gif spor la treaba!
dany
Miha, Nusa, Anca , Mada , hug.gif .Stiam eu ca nu m-ati uitat

Danutza
- pe unde umbly mey? Te-am sunat . Adica cum " se vor umple paginile cu alcoale si babuini " ??? Asa ma stii tu pe mine ? blushing.gif
uka
heyyyyyyyyyyyyyy dany welcome back we've missed you.... poze poze poze pozeeeeeee
dany
Voi ati scris cam 18 pagini intr-o saptamana si acum crezi ca scot eu parleala cu 5 pagini scrise intr-o zi )).gif ?? Nope

Uka hug.gif
Ma crezi ca nu am mai facut nici macar o poza in ultima saptamana ? sad.gif Cand ma gandeam ca , gata -camera asta e gata , fac poza ---atunci se umplea urgent iar cu cutii )).gif
Anna
cheer.gif pupic.gif hug.gif Dany, bine ai revenit! Mi-era dor de tine give_rose.gif
peach
CITAT(michelle @ 29-06-2007, 09:47 AM) *

CITAT(anca veselie @ 29-06-2007, 10:23 AM) *

Am gasit, multumesc! pupic.gif

Multumesc pt sfaturi, Honey! Intre timp am aflat: the excess baggage charge is €6 per kg. Cam mult mad.gif

Swiss-ul ia 40 chf/kg (25€) pt europa
michelle
Wow, Sorina, exagerat de mult!! blink.gif

Danuta, ce mai face Lucas? Stie deja sa inoate? )).gif Nu plec nicaieri, ma interesam pt sor'mea ca vine maine in tzara cheer.gif

Deea, cand ii faci ziua Alexiei? O prinde la mare?
Deea
Cri multumesc pentru indicatii...au inceput sa-i treaca bubitele.

Dana mie toti imi plac, nu tin neaparat sa fie roz, sa fie draguti si atata tot. Daca gasesti sa-mi zici.

Miha ziua ei e pe 23 iulie dar o vom serva pe 21 iulie, intr-o sambata. Nu o prinde la mare, pe 31.07 pleca la mare.

Dany bine ai revenit! give_rose.gif
May
Neatza yahoo.gif

dany give_rose.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 29-06-2007, 04:16 PM) *

Neatza yahoo.gif

ielllo pupic.gif
May
Vedeti ca puteti sa va mutati pozele de pe yahoo, eu le-am mutat aseara smile.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 29-06-2007, 03:40 PM) *

ielllo pupic.gif

Libera la mare, stau cu tine la soare dance2.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.