CITAT(daconst @ 28-06-2007, 03:38 PM)

Cri,eu nu m-am bagat in vorba cu tine ca nu mai retineam exact cind ai plecat de pe forum.Oare eu eram aici?
Dar daca esti pediatra,atunci e la fix pentru,noi,cele cu copii.
sa te astepti sa te bombardam cu intrebari.
daconst nu am plecat de pe forum, nici nu am fost, cautand informatii despre ww, am apucat doar sa va citesc putin pe idieta pana au fost sterse arhivele si tare mi-a placut veselia voastra
aici am ajuns din intamplare, in cautarea cuiva care sa ma tina pe drumul cel bun, si m-a bucurat sa va regasesc
sper sa va fiu cat de cat ajutor
CITAT
Cri bine ai venit! asa cum a spus si Dana o sa te bombardam cu tot soiul de intrebari despre copii.
O sa incep eu cu intrebarile ..... mai intai sa o prezint pe domnisoara mea: Alexia, nascuta pe 23.07.2006. Saptamana trecuta i-au aparut niste bubite...alergie se pare la iaurtul Danone....i-am dat o singura data iaurt de la danone si in cateva zile s-a umplut de bube. AM fost la pediatra, nu i-au mai aparut altele dar nici nu-i trec cele existente. Cam cat tin aceste bubite? s-au atenuat dar ma gandeam ca in 7-8 zile ar fi trebuit sa treaca.
Deea Sa-ti traiasca domnisoara
Intr-adevar, cum spune si
daconst nu prea este recomadat Danone, este mai bun la gust si este mai bine acceptat de copii, dar tocmai din cauza asta ar trebui evitat, gustul de fructe iti dai seama ca nu este dat de fructe intr-adevar ci de coloranti, iar copii fac reactii la acestia. Eu personal, recomand milli, mai ales, gama asta noua cu ispita fructelor, chiar are fructe de-adevaratelea, dar cel mai bine ar fi daca ai putea sa o inveti cu iaurt de casa in care amesteci tu piure de fructe dupa preferinta
Apoi, bubitele, sunt generalizate, sunt pruriginoase, adica o mananca? Ai spus ca i-ai dat odata iaurt, iar bubitele au aparut dupa cateva zile, in celelalte zile ce a mancat?
Daca bubitele sunt pe piept si pe la incheieturi si sunt cam de marimea unui ac, in general sunt de la caldura