CITAT(annaiss_derrian @ 29-06-2007, 11:39 PM)

CITAT(uka @ 29-06-2007, 10:46 PM)

Fetele din BUcuresti, a trecut azi vreuna din voi prin zona Unirii sa vedeti in ce hal si-au batut astia joc de fantani????
Aveau apa colorata in verde, galben, albastru, portocaliu, roz.. oribiiiiiiiilllllllllll, de fffff prost gust, exact k la tzigani... cat mai multe culori, frate sa fie, fara numar, fara numar...

Am vazut si eu la stiri, si mie una mi s-a parut interesanta ideea. Nu stiu cum se vede live, dar la tv mi-a placut.
poate o sa trec in we pe acolo.
live e ciudat rau de tot.. din pct-ul meu de vedere e tiganesc, se vedeau asa frumos fantanile cand mergeau toate...era o uniune...nu stiu... acum se vad 1500000 de culori...nu e genul meu..

CITAT(uka @ 30-06-2007, 12:20 AM)

CITAT(annaiss_derrian @ 29-06-2007, 11:39 PM)

CITAT(uka @ 29-06-2007, 10:46 PM)

Fetele din BUcuresti, a trecut azi vreuna din voi prin zona Unirii sa vedeti in ce hal si-au batut astia joc de fantani????
Aveau apa colorata in verde, galben, albastru, portocaliu, roz.. oribiiiiiiiilllllllllll, de fffff prost gust, exact k la tzigani... cat mai multe culori, frate sa fie, fara numar, fara numar...

Am vazut si eu la stiri, si mie una mi s-a parut interesanta ideea. Nu stiu cum se vede live, dar la tv mi-a placut.
poate o sa trec in we pe acolo.
live e ciudat rau de tot.. din pct-ul meu de vedere e tiganesc, se vedeau asa frumos fantanile cand mergeau toate...era o uniune...nu stiu... acum se vad 1500000 de culori...nu e genul meu..

aici se vad mai bine parca
http://cristian-sutu.blogspot.com/cam ceva de genul ast asunt
apa din fântâni a fost colorată verde, roşie sau albastră cu ajutorul unor coloranţi alimentari, regăsiţi în majoritatea băuturilor răcoritoare de pe piaţă.
CITAT(danyhoney @ 30-06-2007, 12:20 AM)

CITAT(daconst @ 29-06-2007, 11:15 PM)

Faci misto de cit am scris?hai ca acum chiar am scris mult...dar fara alcooale nu merge.

Buey, ma stii tu pe mine sa fac misto ?

Alcoale ? Ce-s alea ?
Intrebare -intrebatoare : pe ce perete se pune o icoana ? Parca pe cel de la sud , nu ? Nu dati cu

ca chiar nu mai stiu
EST