Neatza!
Dany, nu stiu ce relatie ai avut tu cu mama ta, dar zic ca e o sansa ca in astea 2 saptamani sa incercati sa va reapropiati, nu? Succes!
Fetele, week-end-ul ata a fost obositor dar frumos. Sambata am avut pomana pt unhiul eu, parastas de 7 ani, apoi la 14.30 am plecat spre mare, am ajuns in Mamaia pe la 17.00, ne-am plimbat o gramada, seara am iesit cu nasii la masa (ziua nasicii), iar pe la 1 am plecat spre 2 mai. Era frig, asa ca eu am stat zgribulita in masina pana cand a aranjat iubi patul in rulota si ce mai era pe acolo si ne-am culcat si noi pe la 3,30.
Ieri ne-am trezit relativ devreme, e o minune sa iesi din casa direct pe plaja (rulota e in camping la 2 mai pe plaja), am papat, am facut plaja, ne-am plimbat, iarasi am papat, am mers in vama si am plecat si noi pe la 18,30. Am ajuns tarziu ca a fost aglomerat si ne-am culcat in jur de unu. Dar a fost frumos. Ma reapuc de dieta de azi ca m-am ingrasat 1 kg

. Noroc ca miercuri nu ma pot duce la nutritioniosta, ca am ceva la serviciu, oricum nu aveam cu ce sa ma laud, din contra, asa ca o sa ma tin de regimul dat de ea prima data, mi s-a parut cel mai ok de urmat, cel cu salata si la pranz si seara, cu carnita si painica (doar la pranz painica). Sper sa am ceva rezultate pana la nunta.
Gata, va pupic si va doresc o zi frumoasa