neatzaaaaa!
am gramada de treaba

dar tre sa va povestesc.
am ajuns la concluzia ca imi place la festivaluri! m-am intalnit cu o gramada de lume cunoscuta, persoane pe care nu le-am mai vazut de o gramada de timp.
vineri am ajuns la timp sa prind ceva din
suie paparude. mi-a placut in mod deosebit
faithless, oricum imi doream sa-i vad. mi-au placut si restul formatiilor
Yonderboi, Hooverphonic . pe
Morcheeba ii stiam, a fost muzica faina. dupa concerte am fost la carciuma unde am petrecut pana dimineata. sambata am ajuns pe la 7 la festival, numai bine sa prind
Kasabian .
reammon mi-au placut tare, nici nu ma asteptam. iar
pink a fost fain. avea un chitarist belea
duminica am ajuns la
zdob si zdub care mereu sunt faini in concerte. nu mi-a dat prin capatana mea seaca sa-mi iau sutienul de la costumul de baie, ca era tare cald.
Gabriel Rios a fost si el ok, avea niste ritmuri interesante si era simpaticut. apoi au cantat
Chicks On Speed niste gagici tupeiste si cam exhibitioniste. aveau niste costume tacanite, iar pe ecrane proiectau videoclipuri cu ele goale.

tupeu nene, mai ales ca nici nu erau perfecte dpdv fizic. dar interesant faptul ca se accepta asa cum sunt si nu le e rusine de corpul lor. apoi au cantat
Wu-Tang Clan niste negri rapperi sau hip hoperi, cum naiba or fi fost. mie nu-mi place genul asta de muzica, m-a luat durerea de cap
alice cooper a fost beton, tot concertul a fost un show. este foarte urat si se vede ca a imbatranit dar e tare omul. la un mom dat a aparut si
marilyn manson pe scena si au cantat impreuna o piesa. mi-a placut.
marilyn manson este si el foooarte urat. e un pervers obsedat, una-n-truna isi dadea pantalonii jos. si-a aratat putin fundul si tot timpul era cu mana in chiloti, probabil voia sa vada daca o mai are pe acolo

mi-au placut cateva piese, dar nu toate.
nu am luat aparatul, eu fiind si micuta nu am stat in fata si mi-a fost lene sa-l car. o sa adun niste poze de la prieteni sa postez.
ma duc la treaba, revin mai tarziu