Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
michelle
Neatza! cheer.gif
We asta a fost relaxant, am fost si am mai probat vreo 2 rochii, am luat-o pe sor'mea de la aeroport, am stat la povesti, ne-am uitat la filme, am iesit la gratar, am jucat carti blum.gif
Pentru perioada urmatoare se anunta numai chefuri si nunti )).gif (2, respectiv 3)
Incerc sa fiu mai atenta cu alimentatia in perioada asta ca sa nu ma trezesc ca un cartof mai incolo.
bebeingeras
salutare fetelor am revenit printre voi cheer.gif hug.gif cheer.gif
am avut niste probleme cu calculatorul si atrebuit formatat de aceea nu am mai fost , da5r acum s-au rezolvat
mai stie cineva ceva de sexy mai are net ?ca am tot incercat sa dau de ea si nu am reusit

va pup vb mai tarziu ca ma duc sa scriu un articol pentru un site si apoi sa mai invat ca de in august am examen de def
paaaaaaaaa revin mai dupa amiaza cand ma plictisesc de invatat pupic.gif pupic.gif
michelle
Bebeingeras, bine ai revenit! Spor la invatat! wink1.gif
Emu, am tras si eu Day Watch, dar nu am rezistat prea mult la el.. Cata s-a uitat la tot, dar a zis ca nu a inteles mare lucru nici el grin.gif
Alice, nu erau bazine si cu apa mai mica? Nu trebuie musai sa stii sa inoti. Ia o saltea, un colac sau o minge si balaceste-te grin.gif
Pisik, ai poze din we? Tare m-e pofta si mie de mers la mare, abia astept in august.. Ce dieta tii?
Dany, sper sa fie cat mai placuta sederea mamei tale hug.gif
Axe, multumim pt povestiri si detalii, tare as fi vrut sa fiu si eu la concert.
Himere, gata bagajul? Parca maine ziceai ca pleci.
Nusa, poze ceva? w00t.gif Ce-ti mai fac maselutele?
Tulip, nu ne mai pui poze cu printesa?
Ina, si mie mi se pare ca a mai slabit Cata, desi cantarul nu zice nimic
May, bafta cu actele cheer.gif
anca veselie
neatzaaaaa!
am gramada de treaba doh.gif dar tre sa va povestesc.
am ajuns la concluzia ca imi place la festivaluri! m-am intalnit cu o gramada de lume cunoscuta, persoane pe care nu le-am mai vazut de o gramada de timp.
vineri am ajuns la timp sa prind ceva din suie paparude. mi-a placut in mod deosebit faithless, oricum imi doream sa-i vad. mi-au placut si restul formatiilor Yonderboi, Hooverphonic . pe Morcheeba ii stiam, a fost muzica faina. dupa concerte am fost la carciuma unde am petrecut pana dimineata. sambata am ajuns pe la 7 la festival, numai bine sa prind Kasabian . reammon mi-au placut tare, nici nu ma asteptam. iar pink a fost fain. avea un chitarist belea naughty.gif
duminica am ajuns la zdob si zdub care mereu sunt faini in concerte. nu mi-a dat prin capatana mea seaca sa-mi iau sutienul de la costumul de baie, ca era tare cald. Gabriel Rios a fost si el ok, avea niste ritmuri interesante si era simpaticut. apoi au cantat Chicks On Speed niste gagici tupeiste si cam exhibitioniste. aveau niste costume tacanite, iar pe ecrane proiectau videoclipuri cu ele goale. blink.gif tupeu nene, mai ales ca nici nu erau perfecte dpdv fizic. dar interesant faptul ca se accepta asa cum sunt si nu le e rusine de corpul lor. apoi au cantat Wu-Tang Clan niste negri rapperi sau hip hoperi, cum naiba or fi fost. mie nu-mi place genul asta de muzica, m-a luat durerea de cap doh.gif
alice cooper a fost beton, tot concertul a fost un show. este foarte urat si se vede ca a imbatranit dar e tare omul. la un mom dat a aparut si marilyn manson pe scena si au cantat impreuna o piesa. mi-a placut. marilyn manson este si el foooarte urat. e un pervers obsedat, una-n-truna isi dadea pantalonii jos. si-a aratat putin fundul si tot timpul era cu mana in chiloti, probabil voia sa vada daca o mai are pe acolo lol.gif mi-au placut cateva piese, dar nu toate.
nu am luat aparatul, eu fiind si micuta nu am stat in fata si mi-a fost lene sa-l car. o sa adun niste poze de la prieteni sa postez.
ma duc la treaba, revin mai tarziu
bubbles
Neata yahoo.gif .Am ajuns si eu acasa si bineneteles ca m-am cantarit blink.gif si arata 62.3kg.Sapt trecuta miercuri cand am plecat arata 63.4 kg hug.gif .Am tinut WW ca dieta aia cu proteine nu am mai suportat`o .Nu`mi vine sa cred ca am dat jos si cred ca am avut si 61 ca simt ca am pus cam 1 kg week asta ca am mancat mai multisor doh.gif .Cred ca si din cauza ca am varuit si am transpirat ca o cow.gif .
Azi ma duc sa fac invitatiile cheer.gif .Am rezolvat cu Biserica pt 19 August.Aseara am fost la o nunta unde facem si noi .. m`am uitat un pic la ornamente .. am lasat banii repede si am plecat fara sa mancam nimic grin.gif
daconst
Alice,ce vrei sa bei? pupic.gif
Ca in ultima vreme tot aud ca bb seamana pe ta-su. devil.gif

Miha,poze cu rochite???

Bebeingeras,parca Sexy e plecata...eu asa am retinut.Cred ca May stie mai bine. huh.gif

Anca,super din ce povestesti tu.Eu mi-as fi dorit s-o vad pe Pink si Faithless.In rest nu prea ma omor dupa metale grele. )).gif
Am auzit faza de la Alice Cooper ca avea la un moment dat in show un carucior cu o papusa in el pe care a inceput s-o loveasca cu un ciocan si apoi a scos-o plina de vopsea rosie,adica sange.In final a spanzurat-o. doh.gif
Cred ca faceam cu inima acolo.
anca veselie
da, danutela e cam extrem si domnu' cooper. intai s-a 'insurat', a aparut o tipa pe scena in rochie de mireasa, pe care o cam brusca, apoi a aparut caruciorul cu bebele, l-a 'omorat', au aparut unii care l-au bagat in camasa de forta si apoi l-au 'spanzurat' pe el. el avea o sabie in mana si o tot flutura.
mi s-a parut ca promoveaza prea mult violenta, eu sunt mai flower power, pace si prietenie )).gif
ALICE
CITAT(michelle @ 02-07-2007, 10:44 AM) *

Alice, nu erau bazine si cu apa mai mica? Nu trebuie musai sa stii sa inoti. Ia o saltea, un colac sau o minge si balaceste-te grin.gif

Am incercat sa-mi mai dau drumu' singura.Dar mi-e frica de apa tare de tot

CITAT(daconst @ 02-07-2007, 11:27 AM) *

Alice,ce vrei sa bei? pupic.gif
Ca in ultima vreme tot aud ca bb seamana pe ta-su. devil.gif

Ceva Martini Bianco.Multumesc.Mie asa mi se pare.De cand l-am vazut in poza m-am gandit ca trebuie sa fii f fericita ca seamana cu tine.
bubbles
Miha tu ai fost la magazinul dinspre iesire spre Bicaz nu?La WL .au un atelier sau alt magazin si la iesire in oras spre Tg Neamt wink1.gif
michelle
CITAT(bubbles @ 02-07-2007, 12:04 PM) *

Miha tu ai fost la magazinul dinspre iesire spre Bicaz nu?La WL .au un atelier sau alt magazin si la iesire in oras spre Tg Neamt wink1.gif

Stiu ca au un atelier acolo, eu am fost doar la magazinul de desfacere si nu aveau multe modele. Data viitoare merg la atelier.
axe10
Caldura mare fetele! Am fost pana la piata si la bancomat sa scot niste banuti ca sa platim masinoaia si am venit fleasca. Am observat ca vara as manca numai legume si branzeturi...carne doar asa un firicel...e si normal. Asta daca ar intelege si barbatul si nu mi-ar mai cere de mancare...hehe...ma duc sa pun niste cartofi la fiert sa-i fac frantzuzesti si gata....sa manance cu carnaciori sau cremwusti ca nu gatesc altceva!
Am mancat si o inghetata de vreo 6 puncte blink.gif ...dar nu numar inca...spre dupa masa mi se taie pofta de mancare...probabil ca pranzul o sa fie o salata cu ton....
daconst
Bai mor cind va aud cu calduri,ca la mine ploua de rupe si e racoare bine.
Pe caldura,e fain ca nu bei decit apa,nu mai mananci...decit inghetata. tease.gif

Himere,ai plecat deja la mare?Poate ne trimiti si noua o vedere virtuala. lol.gif
anca veselie
eu am avut sarbatorire in firma si m-am scapat in putiiina inghetata si niste praji blushing.gif si am baut juma de pahar de vin si m-am pilit blushing.gif blushing.gif cred ca nu mai pap pranzul blum.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 02-07-2007, 12:58 PM) *

eu am avut sarbatorire in firma si m-am scapat in putiiina inghetata si niste praji blushing.gif si am baut juma de pahar de vin si m-am pilit blushing.gif blushing.gif cred ca nu mai pap pranzul blum.gif

Vin? La servici?...halal de firma! ohmy.gif tease.gif
Deea
pupic.gif fetele!

Dana sa stii ca si mie mi se pare ca Lucas e bucatica rupta din tine...nu stiu unde vad altii ca seamana cu Mihai....

Alexia merge singura in picioare cheer.gif .... e ca argintul viu, nu stiu de unde are atata energie ca eu as zace toata ziua. Intr-o saptamana a invatat sa mearga singura, sa se urce in pat, sa se ridice de jos fara sa se mai sprijine de nimic.... inca nu stie sa coboare din pat si suntem cu ochii pe ea ca pe butelie ca se pune pe marginea patului in fundulet si isi face vant ca sa coboare doh.gif
anca veselie
axe tease.gif suntem jmecheri naughty.gif
dany
Salutare , salutare !!!
Nu am ce povesti pentru ca sunt ruptaaaaaaaa de oboseala !!! Am ajuns in jur de miezul noptii acasa si acum sunt ruptaaaaaa . Nu am dormit deloc ! Am avut o peripetie nu prea placuta pe autobanda ...va povesteste DYLLY ce si cum .

Ma bag la nani acum !!!! Sunt de 27 ore treaza sad.gif

Va pupic.gif si .....ne vedem

May-- bafta muuuuuuuuulta cu actele !!!
axe10
Felicitari Deea...pupici Alexiei...ai grija mare acum. Stii cum se spune...ce bine era cand era mica si nu mergea...statea unde o punei!

Da, Anca, chiar Jmecheri....

Am mancat si eu de pranz: am facut o salta dintr-o cutie mica ton in apa, 2 cartofi fierti(mergea si 1 jumate cu toate ca nu au fost mari), un castravete curatat de coaja taiat mic, o ceapa mica, sare, piper si 2 lingurite de sos Blue Cheese...yummmy...si o rosie alaturi!

[quote name='danyhoney' date='02-07-2007, 02:11 PM' post='79521']

[quote]

Somn usor!

Tulip
Deea,felicitari!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
anaoi
CITAT(danyhoney @ 02-07-2007, 02:11 PM) *

Salutare , salutare !!!
Nu am ce povesti pentru ca sunt ruptaaaaaaaa de oboseala !!! Am ajuns in jur de miezul noptii acasa si acum sunt ruptaaaaaa . Nu am dormit deloc ! Am avut o peripetie nu prea placuta pe autobanda ...va povesteste DYLLY ce si cum .

Va pupic.gif si .....ne vedem

May-- bafta muuuuuuuuulta cu actele !!!

hm...pai a ramas masina in pana pe autostrada. a trebuit chemat adac si a durat destul d emult adik de la 21.11 pana la 0.42 (orele Romaniei cand a primit dylly mesajele) cand a ajuns acasa. dar bine ca au ajuns acasa in regula. hug.gif mai multe dtealii nu stie nici dylly.

Somn usor si lung, dany, sa te odihnesti
bubbles
Ziua.Mi`am gasit inghetata delta cool slim si una mi s`a topit si nu a mai ramas nimic din ea cry.gif .Mi`am luat si pepene .. hihi ma tin tare de dieta.Azi imi fac copanele fierte cu amestec hawaian(mazare,orez,porumb etc) dar nu stiu cum sa il punctez.1 p lingura ajunge oare?
Deea felicitari cheer.gif . pupic.gif prinetsei tale.
May
Neatza fetele biggrin.gif

Multumesc pt urari!!! pupic.gif De 5 min remy & co. sunt in paine, adica prezinta actele, asa ca astept cu nerabdare tel lui sa imi spuna ca e totul ok cheer.gif

Chiar s-a distrat toata lumea WE asta yahoo.gif

deea felicitari pt Alexia, incepe o etapa noua din viata floare.gif hug.gif

dany somn usor si fara alte peripetii in zilele ce urmeaza pupic.gif

Aveam atat de multe de zis si nu mai tin minte nimic.... ma simt tare aiurea caci am visat toata noaptea ca nascusem o fetita si nu eram in stare sa am grija de ea. M-am trezit cu starea aceea de neputinta si o durere mare de cap... dar sper sa treaca smile.gif
Anna
Neatza fetele!! pupic.gif hug.gif
Vad ca toate ati petrecut frumos in we, foarte bine.
Si eu am fost sambata cu o amica la cumparaturi si pe seara am avut musafiri, niste rude.
Iar duminica am lenevit si m-am uitat la desene animate la Family Guy, sa va uitati si voi la secvente pe youtube, ca muriti de ras biggrin.gif grin.gif
Va pup give_rose.gif
May
ana de abia astept sa se lase intunericul si sa te iau la puricat )).gif. Mesajul tau de ieri l-am vazut la 2 dimineatza ca ma uitam la filme pupic.gif

NU mai stiu cine intreba de sexy, parca bebe_ingeras. Sexy e la mare, la soare, probabil ca in tzatzele goale si revine pe 8 sau pe 9 )).gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 02-07-2007, 02:42 PM) *

ana de abia astept sa se lase intunericul si sa te iau la puricat )).gif. Mesajul tau de ieri l-am vazut la 2 dimineatza ca ma uitam la filme pupic.gif

may m-am gandit eu ca cine stie ce faci naughty.gif
da dezamagire total, auzi...tu te uitai la filme dry.gif , ma gandeam ca cine stie pe unde esti cu Remy tata.gif
hai ca ne povestim pe seara give_rose.gif
Azi ma duc sa imi iau camera inapoi de la un amic, plus pozele de la coke live, si poate fac si eu diseara poze cu hainutzele cumparate wink1.gif
te pup pupic.gif
bubbles
Uff...zicetimi si mie cum sa punctez amestecul asta hawaian.Are mazare,porumb si orez in el.O lingura 1 p e prea putin? blum.gif
anca veselie
nu are valorile trecute pe ambalaj?
Anna
sa vedeti cum un sarpe inghite un cangur blink.gif blink.gif

incredibil
bubbles
Nu are Anca. sad.gif
Sa va pun si poze de la zoo si din oras...mai mult pt Ina poate ii este dor de casa hug.gif .
Cerbul de la zoo care mi`a placut la nebunie .Are niste coarne superbe.Si faza...ma uitam prin gard la el si deodata stranuta si ma uda din cap pana in picioare lol.gif
Imagine

O tasnitoare din Parcul Tineretului.Aici in zilele caniculare se mai balacesc copii grin.gif .Langa tasnitoare este o statuie frumoasa tare.Anul trecut ii pusese cineva sutien lol.gif
Imagine
Imagine

Ultima e cu modelele pe care le`au facut pe jos din pietricele colorate.Asa e tot centrul plus ca toate trotuareele au fost refacute si pavate fff frumos smile.gif Imagine
dany
Normal ca sunt prea obosita ca sa merg la nani sad.gif

Dupa cum v-a spus dylly ....ne-a lasat masina in pana pe autobanda si ........se pare ca va trebui sa cumparam masina noua doh.gif doh.gif Exact asta ne lipsea!!!!!!!! la naiba !!!

CITAT(bubbles @ 02-07-2007, 02:03 PM) *

Uff...zicetimi si mie cum sa punctez amestecul asta hawaian.Are mazare,porumb si orez in el.O lingura 1 p e prea putin? blum.gif

Andreea ....tu tii WW de mult timp si ma gandesc ca ar fii trebuit sa stii deja punctele la ulei , porumb , etc !!!! Cauta prin materialele tale WW si vei gasi totul !
May
dany masina noua?? wacko.gif ohmy.gif

ana am facut si d-alea grin.gif, dar nu atata timp laugh.gif

M-a sunat remy!!!! Totul e in regula yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif. A uitat avocata sa ii dea inapoi un act important dar asta e acum, o sa merg eu intr-o zi dupa el rolleyes.gif
bubbles
Ok Dany hug.gif .Am sa punctez in functie de cat orez pun in cand mananc.acum mi`am pus putin tare ca si asa nu ma prea pasioneaza amestecurile astea blum.gif .

Imi pare rau de masina sorry.gif .Cumva o scoateti la capat hug.gif

Nu stiu ce boala am.Ma gandesc ca mai am o luna jumatate pana la nunta si`mi vine sa plang .. cred ca de fericire. cry.gif
dany
Vesti bune , May cheer.gif cheer.gif

Da.....masina noua sad.gif sad.gif Imi vine sa ma dau cu capul de pereti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andreea
--se puncteaza orezul , uleiul si mazarea !!!!! Nu pot crede ca dupa atata timp de WW nu stii ce se puncteaza si cum ....
Tulip
May,felicitari!!!! cheer.gif cheer.gif
Anna
hug.gif tare ma bucur pt tine May pupic.gif

Dany... sad.gif imi pare rau pt masina, dar chiar asa de grav e incat nu mai poate fi reparata? sau sa o mai folositi o vreme? zic si eu...
Pisik
MIha, nu am poze de la mare, nu stiu de ce nu am facut, de aiuriti.
Nu mai tin o dieta anume, incerc sa ma tin de prima dieta data de nutritionista, adica aceea in care dimineata pap painica, sunca, mozarella, rosie, castravete, la pranz salata cu pui si painica si seara salata cu pui si iaurt.

Azi am papat la pranz sandvis cu paine neagra si pui si o salatica mica cu pui, ambele de la snack attack, pt ca am fost pe drumuri.

Desi mi-e foame de turbez acum, diseara o sa merg tot pe salata cu ceva, probabil in oras. Mai trebuie sa treaca iarasi cateva zile sa ma reobisnuiesc.

Deea, felicitari pt Alexia, fetita mare a lui mami pupic.gif
Deea
Multumesc pentru felicitari! Dragute si atente ca intotdeauna! pupic.gif

Dany incearca sa dormi putin, eu sunt tare irascibila cand sunt obosita si ma gandesc ca daca si tu esti la fel o sa te enerveze orice si numai bine nu-ti face....cand o sa te trezesti o sa te gandesti si la masina si la altele...
May
Multumesc cheer.gif cheer.gif cheer.gif give_rose.gif
otilici
Deea,felicitari Alexiei! cheer.gif cheer.gif Sa paseasca intotdeauna fericita pe drumul vietii! floare.gif
pupic.gif
Anna
pupic.gif Eu plec acasa fetili.
Ne auzim mai tz hug.gif give_rose.gif
ina_ceva
Nu am mai ajuns WE asta in 2Mai pentru ca cele doua persoane cu are trebuia sa plecam au aflat abia vineri ca lucreaza sambata, asa ca a picat. Sper sa ramane valabil planul pentru WE viitor.

Cu telefonul faza a fost ca am vrut sa copiez numerele din telefon pe SIM si am dat k , ca mi-a zis ca am destul spatiu (facusem putin curat pe SIM inainte). Cand a terminat, mai aveam pe SIM doar cele 20 de numere din memoria telefonului. Asta este sad.gif

May, bafta cu actele!
Alice, nici eu nu stiu sa inot si stau pe margine "salivand" dupa o tura prin apa.

Miha, distractie placuta la chefuri!
Deea, super! cheer.gif E mai greu , ca trebuie sa stai, sa fii atenta la ea, dar ce mandretze de fata se anuntza wink1.gif

Dany-dulce, asta e ! pupic.gif macar casa e gata wink1.gif

nusarich
dana, pozele sunt in curs de prelucrare, plus ca asteptam sa vedem pozele de la "nenea pozarul", care toata noaptea a pozat, a filmat...
miha, am terminat cu maselele, ce sa zic, acum e bine, sper sa nu mai am probleme in viata mea. oricum, si pe astea ultimele mi le-am cautat singura, ca daca nu ma duceam la control nici nu stiam de existenta lor. dar bine am facut ca m-am dus, ca macar acum stau linistita pana prin noiembrie, cand merg iar la control.

bubbles
Deea deja cred ca am enervat`o eu sorry.gif .Dany de unde ulei? blink.gif ca nu am zis nimic de ulei blum.gif si la restul stiu cum se puncteaza doar ca am zis ca .. mai bine lasa blum.gif
bubbles
Sa pun si eu meniul pt azi :
inghetata 0.4
fructe 1
copanele 150g 3.75
amestesc hawaian 1.5
rosie 0
telemea 75g 4.5
parizer 4
rosie 0
castravete 0
total:15.15p cheer.gif .de acum iar plec pe jos pana in partea cealalta de oras doh.gif dar macar am puncte din mers pe jos ca Pilates ... sorry.gif
ALICE
Cine stie germana sa-mi traduca si mie asta:
Kabelbrand im Motorraum!!

ina_ceva
Merci, axe! pupic.gif
emu
CITAT(Maybeline @ 01-07-2007, 07:57 PM) *
emu am citi ca ai vrea sa o vezi pe pisik noastra in concert lol.gif. Multumesc pt ca ne tii pumnii cheer.gif

Cred ca tu te referi la chorizo in sensul de carnaciori, sunt extraordinari si aia. Eu aici nu am vorbit despre ei, ci de chorizo salamul care e asemanator cu carnaciorii, dar se mananca asa ``crud`` si taiat f subtire blum.gif. Oricum are multe puncte ca l-am calculat eu si o feliuta cat una de salam de vara din tara, de exemplu, dar taiata super subtire are 0.5 p sad.gif

ehahaha hai Pisik, cand te vedem cantand?

da, la carnaciori ma refeream... nu stiam de salam blum.gif imi plac mai ales ca tin de foame si sunt si buni dpdv al carbohidratilor (de-astia numar eu acum rolleyes.gif )

Miha
, l-ai vazut de la inceput... cu tot cu introducerea in care iti spune despre ce e vorba cu secvente din prima parte, Night Watch? L-ati vazut cu subtitrare? Eu astept sa mai scada pretul la dvd-uri sa le iau pe amandoua )).gif Ti-ai ales rochia de mireasa?

Bubbles ai grija la amestecurile de genul ala, e posibil sa contina zahar wink1.gif

Dany, ce distractie pe capul tau. Nu poate fi reparata? Chiar trebuie sa luati alta noua?
daconst
CITAT(ALICE @ 02-07-2007, 08:24 PM) *

Cine stie germana sa-mi traduca si mie asta:
Kabelbrand im Motorraum!!

O traducere ar fi:ca a ars cablul sub capota,ceva in genul asta.

Deea,moama e superr!!! cheer.gif
Eu cind aud ce progrese face Alexia,ma gindesc ca asa va face si Lucas. wink1.gif
Felicitari printesei tale! pupic.gif

Dany,cum fata masina noua?Pai ce putea fi asa grav?Eu zic ca nu are cum sa fie asa dintr-o data.Vorba Deei,esti obosita si se vede.Lasa ca ne spui maine ce si cum. pupic.gif
Ai grija sa nu te descarci pe mama ta,ca eu mai am obiceiul asta,sa ma descarc pe persoanele mai apropiate. grin.gif
Ella79
Hei, Buna dimineata!! Mi-a fost dor de voi, dar n-am mai avut timp nici sa rasuflu, am mncit ca apucata.
O cafeluta si pentru mine, plizzzzzzzzzzz, plizzzzzzzzzzzzzzz
ALICE
Mersi Dana.Vreau sa iau masina de la voi din Germania.Si nu prea intelegeam ce zice acolo
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.