Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Pisik
Neatza!

Fetelor, eu am morcovul cu padure cu tot, nici nu stiu cum mai stau 2 sapt linistita. Stiti ca eu pe 15 iulie sunt nasica si mai stiti si ca finuta mea e insarcinata si noi ne-am tot vazut zilele astea (joi ultima data). Va mai aduceti aminte de colegul meu enervant? Ei bine, se pare ca tot de la el mi se trage si de data asta: ieri a sunat dimineata sa zica ca are febra si nu vine iar aseara a sunat ca are varsat de vant ohmy.gif
Si eu nu am avut, finuta nu a avut. Va dati seama ca m-am panicat, am sunat la doctor, care mi-a zis ca am sanse f mici sa scap ohmy.gif daca stau mereu cu el unul langa altul la birou si mi-a zis sa nu ma mai vad cu graviduta. Am sunat-o si pe ea si si-a anuntat si ea doctorul, care si ala a fost prapastios si i-a zis ca e periculos, etc. Evident ca acuma suntem amandoua speriate. Ea are sanse mici sa faca, dar eu ce ma fac mai fetelor, ca daca fac, exact in preajma nuntii ar trebui sa ma umplu de bube si sunt contagioasa 2 sapt dupa aia sorry.gif
Ma gandesc totusi ca poate scap, ca s-au mai vazut cazuri, refuz sa cred ca avem un ghinion asa mare si se strica nunta copiilor astia sorry.gif
Tineti-mi si voi pumnii sa fie bine va rog unsure.gif

In alta ordine de idei, aseara i-am luat papion sotului si mi-am luat niste zdranganele rosii.
Cu dieta am fost asa si asa, adica m-am tinut, dar seara (noaptea de fapt) cand am ajuns acasa am navalit in niste iaurturi cu fructe si prostioare, degresate si de dieta, dat totusi...sunt f f obosita si fac totul aiurea: aseara am luat amandoi metroul in sens invers si ne-am trezit la piata sudului in loc de aurel vlaicu; tot aseara am pus doar apa de ceai, nu si ceaiul la macerat si azi nu avem ce bea, si multe din acelasi registru. Suntem varza cu nervii amandoi, sper sa ne revenim si sper din inima sa nu fac varsat de vant, ca atunci choar ca se duce naibii totul

Va pup si va doresc o zi buna

CITAT(Ella79 @ 03-07-2007, 07:26 AM) *

Hei, Buna dimineata!! Mi-a fost dor de voi, dar n-am mai avut timp nici sa rasuflu, am mncit ca apucata.
O cafeluta si pentru mine, plizzzzzzzzzzz, plizzzzzzzzzzzzzzz

Neatza, welcome back pupic.gif Ai fost in conced? ca eu evident ca nu mai stiu sorry.gif
Cum ti-a fost? cum mai e cu Mihai?
emu
Nasol cu varsatul de vant... ai grija. Sper sa fie totul ok wink1.gif
Deea
pupic.gif Buna dimineata!

Multumesc pentru felicitarile cu privire la evolutia Alexiei.

Pisik sper sa nu ai probleme,... de fapt sunt sigura ca n-o sa se intample nimic rau! pupic.gif

Dana sa ma tii la curent te rog cu tinuta de baie pt. Alexia...daca nu gasesti sau n-ai timp o sa iau eu magazinele la rand .... imposibil sa ma lase astia fara slipi de baie la fata smile.gif

Ella bine ai revenit....parca erai in concediu!?! sau vorbesc eu tampenii?

Aseara am iesit cu Alexia in parc, la locul de joaca erau o multime de copii care alergau, vorbeau, se jucau etc.... un singur baietel statea in nisip si se juca singurel, cred ca avea o problema la picioruse, era incaltat cu niste ghetute foarte inalte si cum am zis nu alerga cu ceilalti copii....Alexia, din cati copiii erau acolo direct la el s-a dus si a inceput sa-l mangaie pe cap. Ea mai si loveste sau ciupeste cand mangaie...na' nu stie f. bine ce si cum dar ala mic nu s-a ferit si ma tot intreba ce face Alexia, de ce baga tot ce gaseste in gurita....de ce isi pune nisip pe ea etc. Mi-a fost tare mila de el ca se juca singurel, sper ca s-a bucurat ca am stat cu el 10 minute.

bubbles
Neata yahoo.gif .Nu am timp decat sa va salut si sa va doresc o zi minunata flowers1.gif .
Deea sunt multi copii cum l`ai descris tu pe acel baietel.au probleme cu piciorusele de la nastere.Unul e mai scurt si tb sa poarte toata viata proteza sorry.gif .
Am aflat ca finutza a fost internata si nu stiu exact de ce dar cred ca a racit cry.gif
axe10
Buna dimineata!
Pisik, iti doresc din tot sufletul sa nu fi contactat boala...stii ce repercursiuni are asupra gravidelor, nu?...nu e vorba doar de niste bube!

Deea
, e minunat ca fetita ta s-a dus la copilasul ala...s-ar putea totusi sa nu fie asa grav si...oricum ei sunt obisnuiti sa fie siguri...si sunt f puternici...sufleteste!

Mie mi-e somn.... lol.gif i-am luat locul lui Dylly! blink.gif
daconst
Deea,am fost intr-un loc si nu erau prea deosebiti,adica nu pareau de fetite neaparat,asa ca mai am de mers in doua locuri si apoi aleg.Oricum dupa ce-i iau fac poza si-ti trimit sa vezi daca sunt ok.Aici pot sa-i dau inapoi in cazul ca nu sunt buni.
Vineri incerc sa pun pachetul in Ro,asa ca pina atunci rezolvam cumva.Nu uit eu de fofo mica. pupic.gif

Ella,hai cu povestile ca mor de curioasa. naughty.gif

Of,mai Pisik,asa va mai lipsea.Noroc ca eu am avut boala la 2 ani si am stat linistita,dar la gravi e cam nasol.

Alice,daca vrei poti sa-mi mai scrii pe mess sa ma intrebi despre ce nu intelegi la masini,ca stiu ca au multe denumiri ciudate.Eu le-am cam vazut cind ne-am luat masina.
michelle
Neata neuroni!

Emu, nu mi-am luat inca rochie, deocamdata probez, a inceput sa imi placa naughty.gif Am vazut cateva dragute.
Pisik, e cam ciudat cu varsatul de vant, adica cu sansele de a lua sau nu lua, tin pumnii sa fie totul bine hug.gif
Deea, felicitari pustoaicei! cheer.gif Cred ca e tare dragalasa acum, stai sa vezi cand incepe sa danseze ce figura e )).gif
Ella, asteptam povestiri din concediu, nu ne lasa cu ochii in soare. Ti-a priit?

Fetelor, am si eu o intrebare referitor la datul banilor la nunti: cat se da la nunta, doar cununia civila (la o ruda destul de apropiata)?
ALICE
CITAT(daconst @ 03-07-2007, 09:59 AM) *

Alice,daca vrei poti sa-mi mai scrii pe mess sa ma intrebi despre ce nu intelegi la masini,ca stiu ca au multe denumiri ciudate.Eu le-am cam vazut cind ne-am luat masina.

Pai la al meu i s-a pus pata pe masina de dincolo.Si acum cautam.
Deea
CITAT(michelle @ 03-07-2007, 10:13 AM) *

Neata neuroni!
Deea, felicitari pustoaicei! cheer.gif Cred ca e tare dragalasa acum, stai sa vezi cand incepe sa danseze ce figura e )).gif
Fetelor, am si eu o intrebare referitor la datul banilor la nunti: cat se da la nunta, doar cununia civila (la o ruda destul de apropiata)?

Multumesc! floare.gif

Eu stiu ca la cununie nu se dau bani, mai ales daca sunt in aceeasi zi si cununia oficiala si cea religioasa. Eventual se dau cadouri.

Dana, multumesc pentru efort! Nu trebuie sa-mi trimiti poze, am incredere in gusturile tale. Ca si masura poti sa te orientezi dupa masra la pampers daca iti e mai usor, Alexia e acum la nr. 4 de la Pampers pt. 7-18kg.
ALICE
Si eu stiu la fel Miha.Si la noi tot asa se dau cadouri eventual.Dar nici asta nu se mai practica
anca veselie
neatzaaa!
pisi iti tin pumnii sa nu faci varsat pupic.gif
eu sunt suparata pt ca am racit si duminica plec in concediu huh.gif azi noapte la 12 imi puneam cartof la gat )).gif si de dimi am inceput tratament cu ospen si ibuprofen. am o nara infundata si ma ustura in gat sad.gif sad.gif sper sa-mi treaca repede.
era un tratament naturist cu miere si lamai, il mai stie cineva?
si sa pun si meniu dezastruos de ieri:

md: 5.5p
paine 2
sunca 1.5
br. Fitness 1
masline 1

ananas, pepene 0

pranz: 13p
praji 6
inghetata 2
paine 1.5
muschi 2.5
vin 1

pepene galben 0

total: 18.5p depasire 1.5p.

aseara am fost la tae bo.
michelle
Pai e vorba de o matusa si e a 2-a casatorie, are casa si tot ce trebuie, nu stiu ce cadou as putea sa iau, de asta ma gandisem la bani..

Uitati aici un link: http://www.ivosoftware.com/component/optio...Itemid,38/vo,4/ , despre cum se pronunta unele cuvinte. Mie mi s-a parut util, chiar cautam zilele astea cum se pronunta "archive" )).gif
Anna
Neatza fetelor! pupic.gif

Pisik sper sa nu fie bine si sa nu faci varsat de vant. Printr-o sit asemanatoare am trecut si eu. Acum vreo 3 ani, aveam o gasca de amici si ieseam zilnic, sora prietenului meu a facut varsat de vant, apoi prietenul meu a facut ( eu cu o zi inainte il vazusem, si il vedeam zilnic), la fel ca si amica cu care ieseam. Sora amicei tocmai urma sa se marite si eram aman2 panicate ca daca luam si noi boala. Insa nu am avut nimic.
Asa ca fii increzatoare. pupic.gif

Deea tare scumpica Alexia pupic.gif

Ella asteptam povesti grin.gif grin.gif

Miha nici la noi nu se dau bani la cununie. Doar buchete de flori imense si daca e ruda apropiata se dau cadouri ( chestii de ornament sau strangeti mai multi si luati tv, aspirator etc., cam asa se face la noi).
ALICE
Cine-mi zice si mie punctajul la visine?Ca nu am in lista.Nu de alta dar mi-e frica sa nu fie ca la cirese
Ella79
Pai nu prea am ce sa va povestesc pt ca am avut 10 zile de concediu pe care mi le-am luat intrucat realmente nu ma mai puteam trezi dimineata. Si in astea 10 zile am alergat in toate partile, ba cu masina la service, ba cu un contract la casa, ba la administratia financiara si tot asa.
O singura zi (UNA SINGURA!!) am fost la mare, respectiv martea trecuta. A fost ok ca am stat pe plaja si n-am facut nimic si ca mi-am impus sa nu ma enervez, ca altfel... erau gunioaie in apa de nu stiai daca esti la mare sau la groapa de gunoi, am dat 450.000 pe un piept de pui la o terasa cel putin dubioasa unde chelnerita ne servea, din nesimtire, nu de alta, in costum de baie cu chiloti tanga... ohmy.gif Dar, cum spuneam, m-am bucurat de putin soare si de o zi libera, atat...
Acum sunt din nou la birou si trag ponoasele faptului ca am lipsit, ca toate lucrarile imi sunt varza..
Pe 19 plec iarasi la Bruxelles, asa ca cine e prin zona si doreste sa ne intalnim sa imi dea un PM. Mai am vreo 50 de zile pana la marele concediu in care voi pleca in Turcia si nici nu va puteti imagina cat astept... deja numar zilele...

michelle
Ella, in ce statiune ai fost? In august ai concediu?
May
Neatza fetele biggrin.gif

pisik sa dea Dumnezeu sa nu se lipeasca de tine si sa fie totul asa cum ati planuit hug.gif. NU e neaparat necesar sa faci. Eu am avut acum cativa ani si nimeni din familia mea nu facuse si nici nu a luat de la mine, ca doar stateam in aceeasi casa cheer.gif

Am fost aseara sa imi iau aparatul foto, speram ca in sfarsit este gata, dar de unde. A vrut sa imi schimbe piesa stricata si a observat ( de abia acum dry.gif) ca sub ea este o fisura care nu permite atatsarea corecta. A zis tipul ca singura solutie e sa imi lipeasca fisura cu pilitura de argint, iar daca nu merge atunci nu mai poate fi reparat aparatul. Asa a iar trebuie sa astept pana vineri sa vad ce si cum. Asta e acum, n-am ce face.

Dupa aceea am fost la parfumerie sa ii cumpar un cadou tatalui meu. Nu stiu ce i-a venit lui remy sa intrebe vanzatoarea daca nu cumva au vreo oferta sau ceva la parfumul respectiv, desi nu era afisat nimic. Culmea a fost ca aveau oferta si, astfel, am cumparat un set cu parfumul respectiv plus gel de dus si after shave din aceeasi gama si la acelasi pret la care luam doar parfumul. Am gasit, de asemenea, un estuche cu produse de plaja ( crema cu SPF 12, crema after sun si un ulei de plaja pt pielea f bronzata) la oferta. Cand am ajuns acasa am gasit o gramada de cadouri de la parfumerie in sacose, nici nu mi-am dat seama cand ni le-a pus: o bandana albastra, o palarie de soare rosie, 3 mostre de parfum barbatesc, 3 mostre de fond de ten, un joc electronic ( sudoku) si 50 ml de lapte demachiant de la clarinis yahoo.gif

Din pacate, azi am primit o vizita care m-a intristat putin. Stabilisem cu niste prieteni sa mergem un WE la mare peste 2 saptamani si azi au venit sa ne anunte ca ei pleaca saptamana viitoare in tara sorry.gif asa ca adio mare.

Eh, or sa mai apara oportunitati wink1.gif
Anna
am plecat cheer.gif
pa fetele vb acasa give_rose.gif
Ella79
CITAT(michelle @ 03-07-2007, 02:30 PM) *

Ella, in ce statiune ai fost? In august ai concediu?

Miha, am fost pe o plaja privata intre Eforie Nord si Eforie Sud. Azur se numeste. Eu merg acolo de fiecare data cand merg la mare doar o zi pentru ca acolo au si toalete, si dusuri si o terasa unde se poate manca asa ca nu mai e nevoie sa alerg prin statiuni dupa toate astea daca nu am cazare.
Concediu am in august... abia astept. cheer.gif
emu
CITAT(Maybeline @ 03-07-2007, 08:05 AM) *

un joc electronic ( sudoku)

HA! Sunt obsedata cu jocul asta )).gif nu e noapte/dimineata sa nu ma duc la culcare fara sa fac cateva jocuri. Acum am ajuns si eu la nivelul 2 )).gif cheer.gif
daconst
Deea iti scriu PM,sa nu plictisim lumea.
Pot proba pe Lucas atunci ca si el tot marimea 4 are la pampers. blum.gif
Spuneai ca Alexia are 10kg si voinicul meu aproape 9,deci recupereaza diferenta ca sa poata fi bun de ginere. )).gif
May
emu atunci poate ma inveti si pe mine ca eu nu stiu sa joc )).gif

Pfoi, am fost prin magazine si e nebunie... normal, doar e perioada reducerilor. Mi-am luat un tricou, un maioutz si 2 tricouri lui remy, si am dat numai 20 € pe toate ( 50% reducere la fiecare)

Fetelorrrr, am un vecin de sta lumea in loc: brunet cu ochii albastri, are peste 1.90, este super bine facut si cu muschi, dar nu ca un culturist ( imaginati-va ca m-ar sfarama daca m-ar strange in brate blushing.gif). L-am observat de mai de mult ( logic, doar sta vis-a-vis )).gif) dar, mai nou, ne si salutam acum ( adica el, ca eu ma opresc la un simplu ``ciao``). Tocmai m-am intalnit cu el pe scara si m-a luat cu: ce faci vecinutzo? te duci la plimbare? naughty.gif Pacat ca se uita in decolteul meu, nu in ochi lol.gif. Siiii bineinteles ca are o iubita care o imita pe femeia snur ( stiti voi mai departe poezia) dry.gif
emu
hehe May... pana sa ajung la faza cu femeia snur ma gandeam sa-ti scriu sa stai calma ca poate-i omul gagica altuia lol.gif dar na, ca n-am dreptate biggrin.gif

In ceea ce priveste SuDoku: trebuie sa pui numerele de la 1-9 in asa fel incat sa completezi pe verticala si orizontala (respectiv fiecare coloana si fiecare rand) de la 1 la 9. Jocul tau are si ajutor (hints) la nivelul de incepator? atasez o poza la cum arata una din variantele finale:
Imagine

De-abia astept sa ajung la nivelul final sa construiesc eu o varianta jucabila smile.gif

Am uitat sa adaug: fiecare patrat delimitat (care contine 9 patrate mai mici) trebuie sa contina numerele de la 1 la 9.

Uka... am desenat ceva... sa incerc sa-ti explic )).gif ca nu ma pot abtine blum.gif Iei "5" de exp si-l pui in patratul dreapta sus, nu poti decat pe coloanele a si b, dar sa nu intersecteze randurile 1 si 2. Vezi ca pe coloana b3 (am uitat sa numerotez randul 3) nu poti sa pui 5 ca intersecteaza 5-ul din patratul dreapta jos.
Click sa vezi atasamentul

Ina... si poti sa creezi un joc acum daca vrei? Te invidiez )).gif
PAUZA, ma duc sa ma joc! lol.gif
uka
Am si eu jocul asta pe un telefon, dar nu il inteleg dub nici o formaaa sad.gif(
ina_ceva
Timp de un doi ani si ceva am fost si eu innebunita dupa acest joc. Acum am trecut de faza asta tease.gif
daconst
Am descoperit si eu jocul asta mai de mult.Aici il joaca mult copii. blum.gif

May,acum asteptam povestiri cu vecinul aratos. naughty.gif
Aici inca nu au inceput reducerile adevarate.Abia la sfarsitul lunii. sad.gif

Dany,ma da si pe aici un semn sa stim ca e ok cu mama. huh.gif
ina_ceva
Cred ca Dany petrece tot timpul alaturi de ea, nu mai are cand sa ne spuna cum merg lucrurile; sper sa fie totul bine grin.gif
May
emu iti vine sa crezi, sau nu, am inteles jocul din explicatiile tale lol.gif. So, pe fiecare rand si pe fiecare coloana trebuie sa am toate numerele de la 1 la 9 fara sa conteze ca nu le pun crescator sau descrescator. Tot ceea ce conteaza este sa pun in asa fel numerele incat sa nu se repete nici pe rand, nici pe coloana. Si ca sa fie si mai greu, mai sunt si acele patrate care trebuiesc respectate si acolo sa se puna numerele de la 1-9 si tot fara sa se repete. Oh, suna greu )).gif. Si da, am un buton de help.... e 1.20 la mine si remy face dus... asa ca ma duc sa incerc sa ma joc sudoku lol.gif

Despre vecin ce pot sa va spun.... hai sa incep cu inceputul: l-am cunoscut acum un an si ceva cand eu eram baby sitter la 2 fetite gemene. El e zugrav ( cel putin aici) si a avut o lucrare fix in casa in care lucram eu. Au existat ceva priviri si tachinari ca doar eram in aceeasi casa toata ziua si chiar discutam seara cu remy pe tema asta ( ca eu sunt fidela, da? lol.gif). Ceea ce mi-a taiat mie maioneza in privinta lui a fost ca l-am auzit vorbind la tel cu prietena lui si asa mare cum e el si macho, s-a facut de cacao la tel lol.gif. Vorbea ca un bebelus, pocind cuvintele ca aia mici ( sper ca stiti genul) lol.gif lol.gif lol.gif. Pfoai ca am zis ca ma prapadesc de ras... ditamai muntele se prostea in halul ala, mu-mu la-la mai avea sa zica si ii dadeam si suzeta de la alea mici lol.gif lol.gif lol.gif. De atunci nu l-am mai vazut pana s-a mutat aici si de cate ori il vedeam ma bufnea rasul, dar arata bine omul naughty.gif. Inainte trecea rapid pe langa mine si doar ne salutam dar, cum ziceam, de la o vreme ma ia cu ``vecinutzo`` in sus si in jos )).gif
emu
)).gif May daca ma exprimam si eu asa bine ca tine nu mai era nevoie sa vin cu tot felul de poze si explicatii alambicate lol.gif

Si ce vrei sa zici Dana? Ca sunt copil? huh huh )).gif Poate-ncep sa vorbesc cu mu-mu la-la sa-mi arunce si mie May o suzeta cool.gif
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

"Ieri seara stateam cu nevasta-mea de vorba despre eutanasiere.
si i-am spus: sa nu ma lasi niciodata sa stau intr-o stare vegetativa,

sa fiu dependent de o masina si alimentat cu lichide.
daca o sa fiu vreodata intr-o astfel de stare te rog sa debransezi toate

aparatele care ma tin in viata.
si atunci ea s-a ridicat, a inchis televizorul si calculatorul si mi-a
aruncat berea".
emu
CITAT(ina_ceva @ 04-07-2007, 12:12 AM) *

Neatza! yahoo.gif

aruncat berea".

lol.gif

neatza!
uka
CITAT(emu @ 04-07-2007, 08:17 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 04-07-2007, 12:12 AM) *

Neatza! yahoo.gif

aruncat berea".

lol.gif

neatza!

Neatza...Ce faci emu, cum sarbatoresti 4th of July? Gratare, prieteni?

Am inteles si eu jocul ala in sfarsit... biggrin.gif
ALICE
Neata.Azi sunt nervoasa ca la al meu iar i-a luat canetul.E berbec rau.Aceeasi faza,acelasi loc ca acum 3 luni.Am crezut ca-l transez
michelle
Neata!
Alice, cum sa-i ia mai carnetul iar? Inseamna ca iar conduci tu?

Fetelor, revin cu rugamintea de a vota, daca vreti si aveti timp pe fetita de la semnatura mea, care are autism. Votarea se face dintr-un cont, dar se face repede si nu trebuie sa te loghezi mereu, ci doar prima data. Multumesc pupic.gif
ALICE
CITAT(michelle @ 04-07-2007, 09:24 AM) *

Neata!
Alice, cum sa-i ia mai carnetul iar? Inseamna ca iar conduci tu?

Pai nu ma mai urc in Dacia aia nici sa ma omoare.Cautam masina de ceva timp pentru mine.Ma duc cu taxi pana atunci.I-am zis de atatea ori sa aiba grija. mad.gif Ca noi stam in afara orasului si nu am cu ce ajunge la serviciu.
axe10
Bine i-a facut...daca nu se invata minte!

CITAT(ALICE @ 04-07-2007, 09:15 AM) *

Neata.Azi sunt nervoasa ca la al meu iar i-a luat canetul.E berbec rau.Aceeasi faza,acelasi loc ca acum 3 luni.Am crezut ca-l transez

Sudoku de abia l-am descoperit acum in Grecia, prietena mea tot facea si mi-a explicat si mie cum se joaca!...misto....sunt deja la 4 stele...pe hartie!

May, suna interesting vecinul, nasol cu ap foto...vezi tu...cand e ziua tatalui?

emu
CITAT(uka @ 04-07-2007, 01:59 AM) *
Neatza...Ce faci emu, cum sarbatoresti 4th of July? Gratare, prieteni?

Am inteles si eu jocul ala in sfarsit... biggrin.gif

Din partea mea... as lucra azi (e 3 am deja) ca sa ne luam liber in weekend, dar vin socrii la noi si cred ca mergem pe munte si apoi la un restaurant. Prietenii nostri nu-s pe-aici pe-aproape si de condus ni s-a cam luat, cel putin mie, ca am fost tot pe drumuri in ultima vreme... o gramada. Vreau vacanta!!!

Weekendul urmator mergem la festival si weekendul dupa la jocurile scotiene.

v-am hug.gif
Pisik
Fetele,

Eu maine si joi voi fi plecata (deja nu mai suport avionul si acum am zbor cu transfer deci 4 zboruri), revin vineri seara fa tarziu, sambata toata ziua am curatentie si vopsit printre curatenii; duminica am cosmetica, deh, am intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pt nunta.

Am fost aseara la clinica, am dat 160 ron pe un vaccin doh.gif . Daca am contactat boala nu ma mai ajuta decat ca fac o forma mai usoara. Daca nu am contactat-o am scapat, chiar si pe viitor, adica e ca si cum l-am facut in copilarie.
Acuma nu pot decat sa ma rog la Doamne Doamne ca nu am prins boala si ca totul va merge cf planului

In alta ordine de idei m-am ingrasat devil.gif Trebuia sa se intample si asta la cat de haotic am mancat in ultimele saptamani. Sper sa imi revin, ca e grava treaba si nu vreau.

Si sunt in continuare obosita fleasca, dar inca trag de mine, sa vad cand m-oi rupe cum o fi )).gif

Hai va pupic, ne citim pe duminica-luni incolo,poate mai intru, aveti grina de voi hug.gif
Anna
Neatza pupic.gif

Alice sad.gif nasol faza cu luatu carnetul...daca nici acu nu se invata minte mad.gif
Ina tare rau bancu lol.gif Ce mai faci? pupic.gif
mi-ati facut si mie pofta de jocu ala, l-am vazut si eu de cateva ori in diverse reviste dar nu am incercat.
Pisik bine ca ai facut vaccinul, sa speram ca nu ai scapat.
May tu seara pe unde umblii ca nu te mai vad pe mess, si eu acum am o noua ora de somn, la 12 ( 11 pt tine) eu sunt in pat. blum.gif blum.gif pupic.gif
May
Neatza biggrin.gif

axe ziua tatalui mei a fost pe 30 iunie dar nu i-am luat si trimis cadoul caci existau sanse sa vina ei la mijlocul lui iulie incoace si i-l dadeam atunci.... dar acum nu prea sunt sanse sa vina asa ca o sa ii trimit cadoul

ana sambata am fost la terasa, duminica la filme, luni am fost la cumparaturi si sa se tunda remy, ne-am intors pe la 9 si m-am pricopsit cu un kil de bocherones ( pestisori putin mai mari decat hamsiile) si mi-a luat o ora sa le curat matele ca erau multi ai naibii, apoi a trebuit sa ii las la scurs cu sare si sa ii prajesc in 5 ture in tigaie de am zis ca ii arunc pe fereastra si am terminat cu ei. I-am savurat pe balcon la ore tarzii din noapte lol.gif. Iar aseara nu am avut nici un chef sa stau in camera ca era o caldura insuportabila. Dar acum ca am vazut la ce ora te culci... trebuie sa intru sa te salvez, ca iti dormi viata lol.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Am o gramada de treaba asa ca va salut in treacat hug.gif
michelle
May, la multi ani tatalui tau! cheer.gif
Bubbles, iti sta bine cu bb wink1.gif Ce bronzata esti!! w00t.gif
May
floare.gif floare.gif floare.gif
Deea
si o cafea pentru fete!
.... nu va ingramaditi ca e destul pentru toata lumea! smile.gif

Imagine
bubbles
May multi ani tatalui tau!!!! give_rose.gif
daconst
May,sa inteleg ca vecinul e roman?ca eu imi imaginam un babuin creol,adica spaniol. blum.gif
La multi ani tatalui tau! floare.gif
Ella79
May, la multi ani tatalui tau!! sa iti traiasca si sa fie sanatos, sa aveti numai bucurii. haninoroc.gif

CITAT(Deea @ 04-07-2007, 02:58 PM) *

si o cafea pentru fete!
.... nu va ingramaditi ca e destul pentru toata lumea! smile.gif

Imagine

nenea asta e cam siflid pt gusturile mele, asa ca de mine ati scapat.
Anna
May la multi ani si din partea mea tatalui tau give_rose.gif
Si sa stii ca am un program de somn f sanatos devil.gif nu imi dorm viata, doar ma odihnesc f bine, nu-i asa fetelor? wink1.gif

Deea multumim pt cafea floare.gif

Bubbles chiar ca esti f bronzata, misto! blum.gif
May
Multumesc fetelor floare.gif

deea cafea d-aia vreau si eu naughty.gif

dana spaniolii nu sunt creoli decat daca sunt tigani )).gif, ii confunzi cu alta natie care vorbeste spaniola, probabil cu mexicanii smile.gif. Vecinul e romanas de-al nostru. Si ca tot mi-am dat drumu la gura... imi mai place de un vecin lol.gif. E spaniol, are in jur de 40 de ani, cu parul ca Virgil Iantu )).gif, dar are un corp de 25 de ani, ochii albastri si un sarm aparte naughty.gif

ana da da da, cum zici tu )).gif tu esti la categoria: asa da, iar eu la categoria: asa nu dar te tachinam si eu pupic.gif
daconst
Hai mai May,ca am fost de 2 ori in Spania,adica in insule si am vazut cum arata spaniolii.Nu poti spune ca sunt albi.Sunt mai bronzati asa,numai bine. blum.gif
Cu vecinii...las-o incet ca spune tot. lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.