Fetelor, eu am morcovul cu padure cu tot, nici nu stiu cum mai stau 2 sapt linistita. Stiti ca eu pe 15 iulie sunt nasica si mai stiti si ca finuta mea e insarcinata si noi ne-am tot vazut zilele astea (joi ultima data). Va mai aduceti aminte de colegul meu enervant? Ei bine, se pare ca tot de la el mi se trage si de data asta: ieri a sunat dimineata sa zica ca are febra si nu vine iar aseara a sunat ca are varsat de vant
Si eu nu am avut, finuta nu a avut. Va dati seama ca m-am panicat, am sunat la doctor, care mi-a zis ca am sanse f mici sa scap
Ma gandesc totusi ca poate scap, ca s-au mai vazut cazuri, refuz sa cred ca avem un ghinion asa mare si se strica nunta copiilor astia
Tineti-mi si voi pumnii sa fie bine va rog
In alta ordine de idei, aseara i-am luat papion sotului si mi-am luat niste zdranganele rosii.
Cu dieta am fost asa si asa, adica m-am tinut, dar seara (noaptea de fapt) cand am ajuns acasa am navalit in niste iaurturi cu fructe si prostioare, degresate si de dieta, dat totusi...sunt f f obosita si fac totul aiurea: aseara am luat amandoi metroul in sens invers si ne-am trezit la piata sudului in loc de aurel vlaicu; tot aseara am pus doar apa de ceai, nu si ceaiul la macerat si azi nu avem ce bea, si multe din acelasi registru. Suntem varza cu nervii amandoi, sper sa ne revenim si sper din inima sa nu fac varsat de vant, ca atunci choar ca se duce naibii totul
Va pup si va doresc o zi buna
Hei, Buna dimineata!! Mi-a fost dor de voi, dar n-am mai avut timp nici sa rasuflu, am mncit ca apucata.
O cafeluta si pentru mine, plizzzzzzzzzzz, plizzzzzzzzzzzzzzz
Neatza, welcome back
Cum ti-a fost? cum mai e cu Mihai?