Buna dimineata!
Slaba activitatea pe aici vad. Incep sa citesc si acum se termina tot ce ati scris. E adevarat ca si eu postez subtirel dar nici chiar asa.
Ieri nu am avut timp deloc sa bag comentarii ca am niste chestii de terminat la servici pt ca de saptamana viitoare sunt libera sa plec la tara sa pregatim nunta fratelui de pe 14 iulie. Inchei cumparaturile, programari la coafor, manichiura, pedichiura....
Ma bucur ca pot merge mai devreme ca sa stau cu Alexia ca mi-e tare dor de ea. Imi las barbatul singur singurel si deja plange dupa mine....
Am un program lejer acasa, nu tu gateala la 2 zile nu tu aspirat in draci...de vara cum s-ar zice. Pot chiar sa vad stirile in liniste si cate un film pe seara. Aseara am urmarit filmul "300" pana pe la 23..si m-am culcat pe la 24...ma trezesc usor dimineata, nu sunt obosita...dar sa nu credeti ca imi trece prin cap sa ma duc la sala.
M-am hotarat ca dupa nunta lui Cosmin(fratele) sa trec din nou la Montignac si sa biciclesc in fiecare zi...poate se mai duce din grasime.
Mai am concediu in septembrie dar inca nu sunt hotarata incotro sa o apuc...mai am timp...totul e foarte calm in perioada asta!
Va pup si va urez o zi buna, ma duc sa mananc niste iaurt cu biscuiti sarati ca ma incearca stomacul!
CITAT(Maybeline @ 04-07-2007, 01:12 PM)

Neatza
axe ziua tatalui mei a fost pe 30 iunie dar nu i-am luat si trimis cadoul caci existau sanse sa vina ei la mijlocul lui iulie incoace si i-l dadeam atunci.... dar acum nu prea sunt sanse sa vina asa ca o sa ii trimit cadoul
La multi ani cu intarziere May!
Sa-ti traiasca si sa fie sanatos...ca tanar e!
Dana,

merci de punctajele de la starbucks....ufff...ce bine ca aia de o beau eu nu are decat 2.5p....le-am zis eu la fete dupa ce am vazut cum e preparata ca nu prea are cum sa aiba prea multe pcte, eu ziceam ca vreo 4 dar acum s-a dovedit ca era si mai putin!!