Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
May
Bueiiii nu-mi vorbi de aia din insule care sunt bronzati naughty.gif eu vorbesc de astia normali, sunt la fel ca noi la piele smile.gif. Uite dovezi:

Imagine Imagine
bubbles
Cum punctez carnea de vita deja fiarta ca in lista apare 125 g nepregatita 2p.Sa pun la 100g fiarta 2p? blum.gif
otilici
CITAT(bubbles @ 04-07-2007, 07:37 PM) *

Cum punctez carnea de vita deja fiarta ca in lista apare 125 g nepregatita 2p.Sa pun la 100g fiarta 2p? blum.gif

Bubbles,eu cu 2p la suta de grame am punctat gatita smile.gif
daconst
Am gasit pe forumul nemtoaicelor punctajul de la Starbucks si stiam ca sunt si la noi consumatoare de asa ceva.Asa ca postez punctajele pentru cine vrea sa le vada:

STARBUCKS
Punctajul e pentru varianta shortys:

Flavored Latte (Vanilla Latte) 2P.
White Chocolat Mocha with whip 6P.
Brewed Tea 0P.
Tazo Chai Tea Latte 2P.
Hot Chocolate with whip 5P.
Steamed Milk 1,5P.
Iced Coffee 0P.
Iced Americano 0P.
Iced Cafe Latte (tall) 1P.
Caramel with whip (tall) 6,5P.
Mocha Coconut with whip (tall) 6,5P.
Iced Caramel Macciato 2,5P.
Esspresso solo 0P.
Esspresso Doppio 0P.
Esspresso con Panna Solo 3P.
Esspresso con Panna Doppio 3P.
Esspresso macciato solo 0P.
Esspresso macciato Doppio 0P.
Cappuccino 1P.
Caffe Latte 1,5P.
Caffe Mocha with whip 4,5P.
Caramel Macciato 2P.
Frappuccino Light-Coffee (tall) 2P.
Frappuccino Light-Mocha (tall) 2,5P.
Frappuccino Light-Caramel (tall) 2,5P.
Frappuccino Vanilla-Creme with whip (tall) 7P.
Frappuccino chocolate-Creme with whip (tall) 7,5P Frappuccino Caramel-Creme with whip (tall) 7,5P.
Frappuccino Strawberries&creme with whip (tall) 8P.

axe10

Buna dimineata!
Slaba activitatea pe aici vad. Incep sa citesc si acum se termina tot ce ati scris. E adevarat ca si eu postez subtirel dar nici chiar asa.
Ieri nu am avut timp deloc sa bag comentarii ca am niste chestii de terminat la servici pt ca de saptamana viitoare sunt libera sa plec la tara sa pregatim nunta fratelui de pe 14 iulie. Inchei cumparaturile, programari la coafor, manichiura, pedichiura....
Ma bucur ca pot merge mai devreme ca sa stau cu Alexia ca mi-e tare dor de ea. Imi las barbatul singur singurel si deja plange dupa mine....
Am un program lejer acasa, nu tu gateala la 2 zile nu tu aspirat in draci...de vara cum s-ar zice. Pot chiar sa vad stirile in liniste si cate un film pe seara. Aseara am urmarit filmul "300" pana pe la 23..si m-am culcat pe la 24...ma trezesc usor dimineata, nu sunt obosita...dar sa nu credeti ca imi trece prin cap sa ma duc la sala.
M-am hotarat ca dupa nunta lui Cosmin(fratele) sa trec din nou la Montignac si sa biciclesc in fiecare zi...poate se mai duce din grasime.
Mai am concediu in septembrie dar inca nu sunt hotarata incotro sa o apuc...mai am timp...totul e foarte calm in perioada asta!
Va pup si va urez o zi buna, ma duc sa mananc niste iaurt cu biscuiti sarati ca ma incearca stomacul!

CITAT(Maybeline @ 04-07-2007, 01:12 PM) *

Neatza biggrin.gif

axe ziua tatalui mei a fost pe 30 iunie dar nu i-am luat si trimis cadoul caci existau sanse sa vina ei la mijlocul lui iulie incoace si i-l dadeam atunci.... dar acum nu prea sunt sanse sa vina asa ca o sa ii trimit cadoul

La multi ani cu intarziere May!
Sa-ti traiasca si sa fie sanatos...ca tanar e!

Dana, floare.gif merci de punctajele de la starbucks....ufff...ce bine ca aia de o beau eu nu are decat 2.5p....le-am zis eu la fete dupa ce am vazut cum e preparata ca nu prea are cum sa aiba prea multe pcte, eu ziceam ca vreo 4 dar acum s-a dovedit ca era si mai putin!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
peach
ninge ninge flori de zapada pe casa pe strada ce bine e vara la noi santa2.gif

primim caldura la pachet tease.gif
dany
Neata !

Poate ma puteti ajuta voi cu o informatie : cum s-a terminat " nora pentru mama " ??? O intereseaza pe mama mea .

Va pupic.gif

Nu va pot scrie mult ca imi cam sta in coaste grin.gif dar , in general , e bine .

P.S.Slaba activitate , vorba Laviniei sad.gif

CITAT(peach @ 05-07-2007, 08:36 AM) *

ninge ninge flori de zapada pe casa pe strada ce bine e vara la noi santa2.gif

primim caldura la pachet tease.gif

Sa nu-mi spui ca ai zapada , Sorina blink.gif
peach
nu inca dar au anuntat o posibilitate ..am plecat sa-mi caut saniuta
dany
CITAT(peach @ 05-07-2007, 08:43 AM) *

Ia una si pentru mine , plssssss )).gif
bubbles
Neata. yahoo.gif .Sa`mi beau cafeaua si apoi sa ma apuc de invatat ca mai am 2 examene si gata cheer.gif .Am dat 14 ohmy.gif blink.gif .
Anna
Neatza!!
dany eu stiu ca nora pt mama nu s-a terminat inca, inca nu au ales aia castigatorii.

pup fetele pupic.gif

Aseara am fost la o bauta cu colegii si tare super m-am simtit. Mi-a placut sa fiu inconjurata de oameni asa optimisti si plini de planuri, m-au facut si pe mine sa ma mobilizez. Am ajuns ~ pe la 12 acasa. wink1.gif) Ma daduse mama disparuta giggle.gif
Deea
pupic.gif
Buna dimineata!

Mai ce-i cu linistea asta pe aici?

Sorina cum adica zapada???? In iulie???? s-a intros vremea cu susul in jos

Dany ma bucur ca e ok cu mama ta. Sper sa poti intra mai des!

daconst
Neatza!

Cum mai Sorina sa ninga?La noi ploua de rupe,dar mai iese si soarele din cind in cind.Iar in we au anuntat sigur 28 de grade si chiar ma gindeam la un gratar,ceva...acum ca are si Lucas pasaport. blum.gif

Dany,o intreb pe maica-mea ca si ea e fan,Nora pentru mama,doar ca acum n-o prind la telefon.Dar stiu ca nu s-a terminat,mai este si saptamana viitoare.Te tin la curent. wink1.gif
michelle
CITAT(peach @ 05-07-2007, 09:43 AM) *

Cica in Anglia ninge..
peach
sunt 7 grade si ploua dar au anuntat posibile caderi de zapada la peste 700 m altitudine

Da ce gratar in zapada nu mege? ne bagamin sacii de dormit si stam pe sezlong pe terasa?? )).gif

CITAT(peach @ 05-07-2007, 09:34 AM) *

sunt 7 grade si ploua dar au anuntat posibile caderi de zapada la peste 700 m altitudine

Da ce gratar in zapada nu mege? ne bagamin sacii de dormit si stam pe sezlong pe terasa?? )).gif

sa vezi ca-l invat pe finut sa skieze baby.gif
bubbles
Si la noi ploua de rupe si e innourat si frig blink.gif dar au zis ca in week iar vine canicula ohmy.gif .Nici nu mai stii ce sa crezi,ce sa faci doh.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 05-07-2007, 09:39 AM) *

Neata !

Poate ma puteti ajuta voi cu o informatie : cum s-a terminat " nora pentru mama " ??? O intereseaza pe mama mea .

E genul care urmareste prostii din astea...soacrele astea....ma interesez daca vrei...nu stiu daca s-a terminat...trecand pe langa post am vazut una care plangea de mama focului...hai ca o sa caut sa vad daca gasesc ceva!
Pupici si rabdare.

Pt Dany:

sursa: www.norapentrumama.ro

La ultima seara a eliminarilor au plecat cele 3 fete noi: Claudia, Alexandra si Diana, dar si d-na Elena si Dragos.

Pana la marea finala mai sunt doar cateva zile, insa nu putem spune daca o sa se casatoreasca cineva. Mihaela si Ionut formeaza singurul cuplu care s-a pastrat inca de la inceput. Lacrima si Cristi pot face o surpriza, pentru ca relatia lor e una plina de rasturnari de situatie.

bubbles
Miha vroiam sa te intreb cum ti s`au parut rochiile de la WL?Era una de ocazie neagra super misto.Ma gandeam pt civila grin.gif si mi`a placut si aia care vine mulata pana la genunchi si de acolo putin inflorita blum.gif

Sau chiar cea de pe prima pag de la site`ul lor.Si rochia Monicai(de la nunti) e superbaaaaa .asa ceva as fi vrut si eu sorry.gif
daconst
Sorina,cred ca schiuri pentru el nu s-au inventat...eventual o tura cu punga. )).gif

Pentru fetele care au chef si timp,va pun un filmulet cu bb-ii de la forumul mamicilor.
Cine are chef si timp,poate vedea aici toti bb-ii nostri.Si Lucas printre ei. grin.gif
Anna
CITAT(daconst @ 05-07-2007, 11:23 AM) *

Sorina,cred ca schiuri pentru el nu s-au inventat...eventual o tura cu punga. )).gif

Pentru fetele care au chef si timp,va pun un filmulet cu bb-ii de la forumul mamicilor.
Cine are chef si timp,poate vedea aici toti bb-ii nostri.Si Lucas printre ei. grin.gif

Ce scumpei sunt Dana. L-am vz si pe Lucas. pupic.gif
Era o fetitza..Daria cred,cu niste ochi mari si albastrii, mama mama. floare.gif
daconst
Annais,asa e toti sunt niste frumosi.Si desi au varse apropiate sunt asa de diferiti.. cu par, cheliosi,cu dinti.Frumusei toti in felul lor. wink1.gif
michelle
CITAT(bubbles @ 05-07-2007, 11:01 AM) *

Miha vroiam sa te intreb cum ti s`au parut rochiile de la WL?Era una de ocazie neagra super misto.Ma gandeam pt civila grin.gif si mi`a placut si aia care vine mulata pana la genunchi si de acolo putin inflorita blum.gif

Sau chiar cea de pe prima pag de la site`ul lor.Si rochia Monicai(de la nunti) e superbaaaaa .asa ceva as fi vrut si eu sorry.gif

Da, sunt faine aproape toate, dar nu mi s-a pus pata pe nici una grin.gif
Mai am timp sa mai caut blum.gif

Vine vara-mea din Spania cu 120 E dus-intors, voi stiati ca e asa ieftin biletul? w00t.gif
peach
e un superman le linga ceilalti cheer.gif
peach
Ramona ce mai faci? te vad online.
stiu ca ultima data nu am fost prea draguta cu tine dar speram sa poti trece peste asta.

Cum merge dieta, cu sportul?

CITAT(Maybeline @ 04-07-2007, 04:50 PM) *

Bueiiii nu-mi vorbi de aia din insule care sunt bronzati naughty.gif eu vorbesc de astia normali, sunt la fel ca noi la piele smile.gif. Uite dovezi:

Imagine Imagine

blonde aveti?
ALICE
Cine are o reteta de hencles?Ca nu gasesc pe net deloc.
ALICE
Azi toate nebuniile imi vin in cap unsure.gif
bubbles
Miha ce preturi aveau rochiile pe care le`ai probat? give_rose.gif
ALICE
Am gasitttttttttt lol.gif

Siebenbürger Hanklich

Zutaten:
Teig: 1 kg Weizenmehl 40 g Hefe 180 g Zucker 3 Eier 160 g zerlassene Butter 1 TL Salz 500 ml lauwarme Milch Belag: 800 g Schmand 8 Eigelb ca. 4 EL Mehl

axe10
CITAT(ALICE @ 05-07-2007, 02:25 PM) *

Am gasitttttttttt lol.gif

Siebenbürger Hanklich

Zutaten:
Teig: 1 kg Weizenmehl 40 g Hefe 180 g Zucker 3 Eier 160 g zerlassene Butter 1 TL Salz 500 ml lauwarme Milch Belag: 800 g Schmand 8 Eigelb ca. 4 EL Mehl

M-ai spart! lol.gif lol.gif blink.gif blink.gif lol.gif lol.gif
ALICE
Da.Toata ziua am cautat reteta.Stiam ca e de la sasi.Si am gasit-o.Oooooooooo dar mai erau si explicatiile pentru executia henclesului.Alea le-am lasat acolo
bubbles
Alice misto reteta .. se pare.Ca de inteles .. nexam lol.gif lol.gif .Am facut Pilates pt picioare..pt prima oara si am crezut ca mor.asa ma dor muschii blink.gif
ALICE
Ai gasit pentru picioare?Unde?
bubbles
Am gasit pe Odc .Simi`a facut o prietena dvd grin.gif si incerc sa combin cum pot.Unul pt burta si unul pt picioare.Cel mixt (si burta si picioare)mi se pare usor ca tot il fac de 1 luna dar acum am facut numai picoare 20 min si mi se pare mai greu.
ALICE
Eu am pt abdomen doua.Dar unul e usor si celalalt mai solicitant.Le fac pe rand.Cand nu prea am chef fac pe cel usor
michelle
CITAT(bubbles @ 05-07-2007, 01:51 PM) *

Miha ce preturi aveau rochiile pe care le`ai probat? give_rose.gif

aprox 16 mil

Mama ce va invidiez ca faceti Pilates. Cred ca ma apuc si eu de facut naughty.gif
anaoi
luni seara sigur nu l-ai fi invidiat pe dylly ca ea terminat...

misto gusturile tale give_rose.gif
michelle
CITAT(anaoi @ 05-07-2007, 03:28 PM) *

luni seara sigur nu l-ai fi invidiat pe dylly ca ea terminat...

misto gusturile tale give_rose.gif

sarumana blushing.gif
anaoi
sa cresti mare in inaltime. pa
daconst
Miha,tot am vrut sa te intreb ce e cu fetita de semnatura ta?Ca eu am scapat povestea ei.
Am incercat sa votez si ieri si azi si-mi spune ca nu participa la concurs ca are peste 3 ani. blink.gif

Alice,eu n-am auzit niciodata de reteta aia.Cum arata produsul final,pina la urma?
michelle
Multumesc, Danuta pupic.gif
Este fetita unei prietene si e bolnava de autism. Mamica ei o inscrie pe mai multe site-uri si astfel obtine diferite informatii, ajutoare, cazul ei devine cunoscut.
Apare acest mesaj fiindca fetita e mai mare de 3 ani, insa votul ei este acceptat si momentan se afla pe locul 1. cheer.gif
Asa ca daca puteti si aveti timp, votati pupic.gif
bubbles
Miha votata frumoasa hug.gif
michelle
Multumesc, Andreea hug.gif
Amazoana
CITAT(michelle @ 05-07-2007, 05:45 PM) *

Multumesc, Danuta pupic.gif
Este fetita unei prietene si e bolnava de autism. Mamica ei o inscrie pe mai multe site-uri si astfel obtine diferite informatii, ajutoare, cazul ei devine cunoscut.
Apare acest mesaj fiindca fetita e mai mare de 3 ani, insa votul ei este acceptat si momentan se afla pe locul 1. cheer.gif
Asa ca daca puteti si aveti timp, votati pupic.gif

Am votat-o pe Maria Ioana cu mare drag. Votul meu este 182. Sa-i dea Dumnezeu sanatate! pupic.gif
otilici
Fetele,imi ziceti si mie cum e cu Wendy Plan?Ca vreau sa-l incerc si nu mai stiu exact cum e...
emu
CITAT(otilici @ 05-07-2007, 01:32 PM) *

Fetele,imi ziceti si mie cum e cu Wendy Plan?Ca vreau sa-l incerc si nu mai stiu exact cum e...

Wendy plan
Aduni punctele tale pentru o saptamana,de ex. 20 P pe zi ar fi 7x20 = 140 P. Apoi se mananca dupa urmatorul plan:
1. Zi: 20p – 3p=17p
2. Zi: Normal(20p)
3. Zi: 20p – 3p=17p
4. Zi: 20p + 11p=31p
5. Zi: 20p – 4p=16p
6. Zi: Normal(20p)
7. Zi: 20p – 1p=19p
In total se mananca cele 140p impartite pe zile dupa planul de mai sus..

si pt cine nu mai stie de Kilo-Kick:

3 linguri de Quarck ( crema de branza de vaci cu 0,5 % grasime ), 1 albush de ou, lamaie si indulcitor .
Albushul se bate spuma apoi se adauga branza si sucul de la lamaie +indulcitor ( dupa gust).

Se mananca SEARA INAINTE de culcare. Dupa aceea nu mai mancati nimic si nici nu mai beti!!!
De recomandat a se face 1 data pe saptamana NU MAI DES!!!

In alta ordine de idei: ieri am avut o zi plina. Stiu ca am zis ca n-o sa facem mare lucru de 4 iulie, dar s-a dovedit a fi tocmai invers smile.gif Dupa ce am venit de la picnic cu socrii ne-au luat vecinii in primire: ne-au invitat la cina, ca-i place vecinului sa gateasca (sanatos si low carb) si am stat la o sueta cu ei si cu prietenii lor si apoi am mers de am vazut focul de artificii organizat de oras. N-a durat decat 15 minute, dar a fost frumos si lume o gramada, veniti din orasele din jur smile.gif
uka
CITAT(emu @ 05-07-2007, 08:41 PM) *

CITAT(otilici @ 05-07-2007, 01:32 PM) *

Wendy plan
Aduni punctele tale pentru o saptamana,de ex. 20 P pe zi ar fi 7x20 = 140 P. Apoi se mananca dupa urmatorul plan:
1. Zi: 20p – 3p=17p
2. Zi: Normal(20p)
3. Zi: 20p – 3p=17p
4. Zi: 20p + 11p=31p
5. Zi: 20p – 4p=16p
6. Zi: Normal(20p)
7. Zi: 20p – 1p=19p
In total se mananca cele 140p impartite pe zile dupa planul de mai sus..

si pt cine nu mai stie de Kilo-Kick:

3 linguri de Quarck ( crema de branza de vaci cu 0,5 % grasime ), 1 albush de ou, lamaie si indulcitor .
Albushul se bate spuma apoi se adauga branza si sucul de la lamaie +indulcitor ( dupa gust).

Se mananca SEARA INAINTE de culcare. Dupa aceea nu mai mancati nimic si nici nu mai beti!!!
De recomandat a se face 1 data pe saptamana NU MAI DES!!!

In alta ordine de idei: ieri am avut o zi plina. Stiu ca am zis ca n-o sa facem mare lucru de 4 iulie, dar s-a dovedit a fi tocmai invers smile.gif Dupa ce am venit de la picnic cu socrii ne-au luat vecinii in primire: ne-au invitat la cina, ca-i place vecinului sa gateasca (sanatos si low carb) si am stat la o sueta cu ei si cu prietenii lor si apoi am mers de am vazut focul de artificii organizat de oras. N-a durat decat 15 minute, dar a fost frumos si lume o gramada, veniti din orasele din jur smile.gif

Im ce stat esti tu, srry dc ai mai zis pupic.gif
bubbles
Meniu azi:
3 nectarine 0
2inghetate 0.8
190g sunca pui 4.75
40g paine alba 2
mancarica 3
mamliga 2
4 wassa 2
iaurt milli mic 1
rosii 0
total:15.55p cheer.gif
uka
O my gooodddd
ce o scrie may atat, oare? biggrin.gif
bubbles
Si May si Otilici.Poate daca le facem galerie posteaza pana la urma lol.gif >Haideti fetelor cheer.gif cheer.gif
May
Buna fetele cheer.gif

Probabil ca o sa plictisesc cu urmatoarea poveste dar vreau sa va cer parerea. Mi s-a intamplat ceva ciudat. De dim m-am cantarit si aveam aceeasi greutate ca si in zilele precedente. Apoi am mancat 1/2 felie de paine integrala cu o omleta ( 2 oua) si salata de rosii, plus un pahar mare de apa minerala. Apoi am plecat la piscina unde am stat 6 ore, mai mult la soare decat in apa pt ca erau o gramada de copii care se aruncau si stropeau si nu vroiam sa imi ud parul. In piscina nu am depus efort fizic gen inotat sau dat din picioar ein stil bicicleta. Am baut o doza de pepsi normal si o cafea cu gheata. Apoi am mers acasa la tipa cu care am fost la piscina si am baut o doza de fanta si 2 pahare mari cu apa minerala, plus o felie mare de pepene. Am venit acasa, am facut un dus... si nust ce mi-a venit sa ma cantaresc.... si ca sa intelegeti de ce am enumerat tot ce am mancat/baut azi: aveam cu 500 g mai putin ca azi dimineata si m-am cantarit de 3 ori cu acelasi rezultat blink.gif. Voi cum va explicati asta? w00t.gif

dana am vazut filmuletul cu bebei si sunt niste dragalasi toti, mai ales Superman naughty.gif

peach avem di tati, chiar si blonde naturale dar nu culoarea aceea deschisa de pui de gaina ca nemtoaicele, ceva gen miere floare.gif

miha eu nu am votat pana acum caci am alergie la site-ul ala dry.gif, dar votez acum caci e pt o cauza nobila

lol.gif pai pana am scris mesajul asta m-am uitat si la filmul cu bebei, m-am si intregistrat pe site ca altfel nu pot vota, am facut si o cafea lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.