Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 13
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
bubbles
May poate ai eliminat apa.Si eu marti m`am cantarit pe la 8 si aveam 63.1kg.Apoi am mai stat in pat pana pe la 10 si m`am cantarit iar ... obsesia mea cu cantarul .. si arata 62.7 blink.gif .Cred ca eliminasem apa.Oricum eu nu caut sa`mi explic asa ceva...ma bucur ca arata cantarul atat de putin lol.gif

Mi`ar place sa stau numai in pat si la fiecare 2 ore sa ma cantaresc si sa arate cu cate 400 g mai putin lol.gif lol.gif
emu
CITAT(uka @ 05-07-2007, 01:46 PM) *
Im ce stat esti tu, srry dc ai mai zis pupic.gif

In vestul Carolinei de Nord.

La anul poate ajungem in Washington DC sa vedem organizarea de 4 iulie acolo. Avem si familie in zona (printre care si tipa din Ro casatorita cu un var de-al sotului)... ne invitasera la ei, dar munca nu ne-a permis acum. Si aveam si micii sa-i luam cu noi, ca inca nu i-am facut inca... dar... ramane pe alta data smile.gif
bubbles
Fetelor am si eu o intrebare .Parchetul de la Piatra e foarte bun si am mai vb cu multa lume si nu se merita sa punem laminat...sau asa zic ei.Ce ziceti s`ar merita mia mult sa`l raschetam si apoi sa il lacuim?
May
bubule pe unde sa elimin apa fata? ca de transpirat nu am transpirat iar la WC nu am fost decat o data, pe langa tot ce am baut si ce felioaie de pepene am mancat smile.gif Sunt curioasa ce zice maine Gicu )).gif
otilici
Merci mult de tot emu pupic.gif
De kilo-kick stiam ca-l mai facusem anul trecut,dar acum nu vreau sa sar direct la el,desi stagnez de vreo 3 saptamani deja blink.gif
bubbles
Pai poate iti arata cu inca 500g mai putin )).gif .Eu m`am cam dus cu cantaritul.devin obsedata cand sunt aici dar cand sunt la Piatra unde am un cantar mecanic cam jaf .. nu prea bag in seama grin.gif

Otilici eu zic sa incerci mai intai Wendy si apoi daca chiar nu se misca acul al cantar .. kilo kick.Norbi ce mai face? pupic.gif Vecinii mei de lng mine de aici au un baiat Norbi si cand il striga ma gandesc la voi hug.gif
otilici
CITAT(bubbles @ 05-07-2007, 08:57 PM) *

Si May si Otilici.Poate daca le facem galerie posteaza pana la urma lol.gif >Haideti fetelor cheer.gif cheer.gif

Eu am lasat copilul in scaunul unde mananca si am venit sa postez cica si mi-am adus aminte ca e grisul copilului pe foc si trebuie sa invart in el lol.gif lol.gif lol.gif Noroc ca era cratita antiaderenta si nu s-a intamplat nimic blum.gif blum.gif doh.gif
Nessie
Fetelor, nu stiu cum ati votat fetita de la semnatura lui Miha pentru ca mie imi da eroare.

Imi zice asta :Error: Unable to delete from online list. blink.gif
bubbles
Ness eu mai intai mi`am facut cont si apoi am votat .Miha al doilea vot de lamine pt fetita wink1.gif .
otilici
CITAT(bubbles @ 05-07-2007, 09:15 PM) *

Otilici eu zic sa incerci mai intai Wendy si apoi daca chiar nu se misca acul al cantar .. kilo kick.Norbi ce mai face? pupic.gif Vecinii mei de lng mine de aici au un baiat Norbi si cand il striga ma gandesc la voi hug.gif

Bubbles hug.gif pupic.gif
bubbles
Deea te vad on.Ce faceti?Ce face printesa.M`am uitat in urma si am vazut pozele cu ea.Doamne cat de repede a trecut timpul.E ditamai Dra si pe 23 tb sa ii tai motul cheer.gif . pupic.gif
michelle
Multumesc mult mult mult pt voturi pupic.gif pupic.gif
Fetita de pe locul 2 este votata de fetele de pe miresici si nu voiam sa inainteze grin.gif
Nessie, ciudata eroarea blink.gif

Pt depasirea perioadei de platou eu recomand WP, la mine a functionat (pt ca eu mancam numai asa lol.gif )
May, cu pierderea celor 500g e cam ciudat, si eu am patit asa. Nu imi explic de ce cand ne trezim cantarim mai mult, iar cu cateva ore mai tarziu, cantarim cu cateva sute de grame in minus. Presupun ca asa cum a zis Bubbles, se elimina apa..

Oare Himere cum se distreaza la mare? cool.gif
otilici
Merci Miha,WP vreau sa tin si eu,ieri am mancat deja cu 3p mai putin si nu mai stiam continuarea grin.gif Kilo-kick il tin pt.situatii disperate blum.gif ,ceea ce nu e cazul inca,mai am rabdare grin.gif Greseala a fost ca mancam in fiecare zi acelasi nr. de puncte,ceea ce nu recomand,dar mi se parea mai comod asa sa nu depasesc,ca e mai greu de recuperat blushing.gif

May,si eu am patit faza cu cantarul.Venim duminica seara acasa (plecasem pt. 3 zile de acasa,dar nu am depasit cu nimic) si ajung plina de papa,cafele,apa minerala etc si imi arata cantarul cu 2kg mai putin! w00t.gif Ma pun pe topait,maamaaa ce cuminte am fost eu...si dimineata imi arata la fel ca inainte cu 3 zile devil.gif ce sa mai cred?
devil.gif devil.gif si iar devil.gif
Anna
Fetelor sunt super extra mega happy. yahoo.gif
Maine plec cu un amic la mare, de fapt plec cu 4 tipi )).gif )).gif
Cred ca stau si duminica, inca nu stiu, mergem cu cortul.
Eh...ce mai, mare sa fie, abia astept. blum.gif
Dulci iti trimit PM.
May
Eu inca nu am putut vota fetita pt ca nu mi-a venit parola in mail blink.gif

Multumesc pt ca mi-ati impartasit experientele voastre.... ce sa zic, sa ramana asa cantarul )).gif

La sfarsitul saptamanii viitoare or sa fie ai mei aici si fratele cu prietena cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
may vz ca mie parola mi`a ajuns in Bulk si nu in Inbox wink1.gif
May
Pfoai ce caldura, astept sa se faca mancare si sa luam si noi cina la ora asta.--... ca am stat de vorba cu ai mei si ramanem nemancati )).gif

bubule mereu verific si bulk-ul dar nu era blink.gif
Amazoana
202 votul pt Maria Ioana wink1.gif
dany
Va salut la ora tarzie din noapte !!

Nu am noutati .....supravietuiesc !

Sper sa imi revin dupa data de 14 cand pleaca maica-mea si ramanem si noi , IN SFARSIT , singuri !!!! De cand am inceput munca la casa am fost doar 6 zile singuri ( numarate ) !!!!! Asta insemnand ( pana pleca maica-mea ) 3 luni fara 1 saptamana ( deci raman 3 luni de singuratate in 2 ) !!! VREAU LINISTEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!
Acum am expediat-o la somn ca sa am un pic de liniste sa intru pe aici )).gif

Fetelor , va intrebati cum se poate ca atunci cand va treziti sa aveti o greutate si la cateva ore dupa sa aveti o greutate mai mica !!!! Paiiiiii....daca intre timp ati fost la toaleta se pierd cateva sute de grame ( nu 2,5 kg cum a zis cineva candva - as vrea sa vad ca se intampla asta pentru ca e incredibil ) .....Ca va treziti dimineata si aveti o greutate si apoi mai leneviti in pat si apoi aveti cateva sute de grame in minus ...NU se poate !!!!!! Cum se pierd acele sute de grame ???

Andreea
- cu riscul ca ma vei ura cu timpul ....iti spun .....Nu ai meniu prea bun , nu te mai cantari de 10 ori pe zi , tine minte punctajele care ti le dam noi ( intrebi de cateva ori despre acelasi punctaj ) si........formula de pilates care i-am dat-o Ancai e in functie de greutate , intensitatea miscarii si timp....deci .... calculeaza TOTUL in functie de greutatea ta !!!!!!!!!!!! Am dat formulele acum catva timp pe aici ....si daca te-au interesat , le ai !! Imi pare rau ca iti spun ( si IAR sunt EU cea care se ia de tine ) dar .....am senzatia ca tu nu prea iei in serios WW si punctele bonus !!! PAREREA MEA !!

In rest ......nu prea am multe de spus si .....spre rusinea mea cea mare ...nu am chef de facut poze momentan doh.gif doh.gif

emu
CITAT(michelle @ 05-07-2007, 03:00 PM) *
Oare Himere cum se distreaza la mare? cool.gif

Vreme buna sa aiba, ca vine distractia de la sine smile.gif

CITAT(Maybeline @ 05-07-2007, 04:30 PM) *
La sfarsitul saptamanii viitoare or sa fie ai mei aici si fratele cu prietena cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Fericito!!! smile.gif
michelle
Neata!
Emu, nu dormi? )).gif

Multumesc mult pentru voturi, fetelor pupic.gif cheer.gif
Azi avem audit de verificare de la Bucuresti, asa ca am un mic morcovel pana dupa-amiaza, dar diseara cine petrece? naughty.gif
ALICE
Cine va auditeaza?
michelle
Din 2004 suntem certificati ISO 9001 de catre Moody International

Dany, cand aveti concediu?
ALICE
Si eu tot cu ei am facut curs de auditor terta parte
bubbles
CITAT(danyhoney @ 06-07-2007, 02:10 AM) *

Va salut la ora tarzie din noapte !!

Nu am noutati .....supravietuiesc !

Sper sa imi revin dupa data de 14 cand pleaca maica-mea si ramanem si noi , IN SFARSIT , singuri !!!! De cand am inceput munca la casa am fost doar 6 zile singuri ( numarate ) !!!!! Asta insemnand ( pana pleca maica-mea ) 3 luni fara 1 saptamana ( deci raman 3 luni de singuratate in 2 ) !!! VREAU LINISTEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!
Acum am expediat-o la somn ca sa am un pic de liniste sa intru pe aici )).gif

Fetelor , va intrebati cum se poate ca atunci cand va treziti sa aveti o greutate si la cateva ore dupa sa aveti o greutate mai mica !!!! Paiiiiii....daca intre timp ati fost la toaleta se pierd cateva sute de grame ( nu 2,5 kg cum a zis cineva candva - as vrea sa vad ca se intampla asta pentru ca e incredibil ) .....Ca va treziti dimineata si aveti o greutate si apoi mai leneviti in pat si apoi aveti cateva sute de grame in minus ...NU se poate !!!!!! Cum se pierd acele sute de grame ???

Andreea
- cu riscul ca ma vei ura cu timpul ....iti spun .....Nu ai meniu prea bun , nu te mai cantari de 10 ori pe zi , tine minte punctajele care ti le dam noi ( intrebi de cateva ori despre acelasi punctaj ) si........formula de pilates care i-am dat-o Ancai e in functie de greutate , intensitatea miscarii si timp....deci .... calculeaza TOTUL in functie de greutatea ta !!!!!!!!!!!! Am dat formulele acum catva timp pe aici ....si daca te-au interesat , le ai !! Imi pare rau ca iti spun ( si IAR sunt EU cea care se ia de tine ) dar .....am senzatia ca tu nu prea iei in serios WW si punctele bonus !!! PAREREA MEA !!

In rest ......nu prea am multe de spus si .....spre rusinea mea cea mare ...nu am chef de facut poze momentan doh.gif doh.gif

Neata yahoo.gif .Dany nu ma supar si nu te urasc cum crezi tuh blum.gif give_rose.gif desi nu stiu acum de ce te`ai luat de mine .De ce...1
1.De intrebat punctajele nu am mai intrebat de cand ai zis tu nu stiu ce de ulei desi nu intrebasem punctajul la ulei.Prefer decat sa deranjez ,mai bine sa nu intreb si sa pun cum cred eu.
2.De cantarit nu m`am mai cantarit de 3 zile.Cand i`am zis lui May de faza cu "obsedata de cantar" ii explicam de ce a avut cu 500g mai putin.I`am zis si eu ca sigur a eliminat apa.Si in nici un caz nu am zis eu ca daca stai pierzi 2.5kg blink.gif
3.Formulele pt sport le stiu din jurnalul Ancai dar eu nu vreau sa ma folosesc de acele puncte din sport decat daca am nevoie in week in caz ca apare vreo tentatie.
axe10
Buna dimineata!
Inainte de a termina de citit dadusem quote la Bubbles sa-i atrag atentia asupra meniului. Pe urma am vazut ca a facut-o Dany. Ce vroiam sa-ti zic e urmatorul comentariu-uite meniul inca odata:

CITAT(bubbles @ 05-07-2007, 08:47 PM) *

Meniu azi:
3 nectarine 0
2inghetate 0.8
190g sunca pui 4.75
40g paine alba 2
mancarica 3
mamliga 2
4 wassa 2
iaurt milli mic 1
rosii 0
total:15.55p cheer.gif

Carbohidrati la greu, ceea ce nu face bine la dieta si nici nu ajunta la slabit:inghetata(stiu ca e dietetica),paine, wasa, mamaliga....e prea mult pentru o zi....incearca sa mananci numai o data carbohidrati din astia...in rest legume...nu si la md si la pranz si seara....

CITAT(bubbles @ 05-07-2007, 09:10 PM) *

Fetelor am si eu o intrebare .Parchetul de la Piatra e foarte bun si am mai vb cu multa lume si nu se merita sa punem laminat...sau asa zic ei.Ce ziceti s`ar merita mia mult sa`l raschetam si apoi sa il lacuim?

Eu am parchet clasic in toata casa, mai putin bucatarie, hol si bai....e mult mai elegant, mai putin zgomotos, tine mai mult ....daca ai mai bine rascheteaza si lacuieste...arata superb dupa aia...eu am facut operatiunea asta(de fapt numai lacuit ca nu a fost nevoie de raschetat) acum 3 ani si zici ca e ca nou!
michelle
CITAT(ALICE @ 06-07-2007, 09:20 AM) *

Si eu tot cu ei am facut curs de auditor terta parte

Wow super give_rose.gif
bubbles
Multumesc Axe.Nu stiu ce am avut ieri .Ca paine si wassa nu am mai mancat de mult tare.Paine de vreo luna si wassa de vreo 2 saptamani. give_rose.gif

Si multumesc pt sfaturl cu parchetul wink1.gif .Parchetul e in stare fff buna asa ca il vom rasceta si apoi lacui hug.gif
michelle
Axe, depinde de organism, eu nu as putea sa mananc doar o felie de paine toata ziua blushing.gif
De exemplu azi dimineata am mancat un bol de lapte cu cereale si 3 felii de paine cu salata de peste, icre si unt cu gem. Ok, am exagerat un pic pt ca nu sunt la dieta, dar nici sa mananc doar legume parca nu pot.

Am gasit niste icre in Kaufland facute in Iasi si aveau continutul caloric scris pe cutie. M-am gandit sa va impartasesc si voua calculul meu: 16p/100g. Pt o felie de paine vine ~ 1.5p deci.

May, ce faci treaza la ora asta? w00t.gif
axe10
CITAT(michelle @ 06-07-2007, 09:39 AM) *

Axe, depinde de organism, eu nu as putea sa mananc doar o felie de paine toata ziua blushing.gif
De exemplu azi dimineata am mancat un bol de lapte cu cereale si 3 felii de paine cu salata de peste, icre si unt cu gem. Ok, am exagerat un pic pt ca nu sunt la dieta, dar nici sa mananc doar legume parca nu pot.

Am gasit niste icre in Kaufland facute in Iasi si aveau continutul caloric scris pe cutie. M-am gandit sa va impartasesc si voua calculul meu: 16p/100g. Pt o felie de paine vine ~ 1.5p deci.

Miha...tu oricum mananci dimineata f mult pt mine....adica daca as manca cat tine m-as baga in pat din nou si m-as culca...cu burtihanul plin... grin.gif ....i-am atras atentia ca sunt prea multe!....pt o zi!
michelle
CITAT(axe10 @ 06-07-2007, 09:42 AM) *

Miha...tu oricum mananci dimineata f mult pt mine....adica daca as manca cat tine m-as baga in pat din nou si m-as culca...cu burtihanul plin... grin.gif ....i-am atras atentia ca sunt prea multe!....pt o zi!

Eu mananc pentru toate lol.gif
Glumeam, azi am exagerat ca nu stiu cand mai mananc pana diseara, dar in general mananc ceva de maxim 5p.
axe10
Ce bine ar fi sa poata una sa manance pt alta....alea aschimodii care nu pun nimik pe ele sa manance si pt noi grasutele si sa nu ne mai ingrasam....ce vis frumos...treziti-ma!
michelle
Parerea mea e ca poti sa iti distribui aceeasi cantitate de mancare pe care ti-ai planificat sa o mananci in diverse proportii, astfel incat sa ai mese mai copioase, dar si mese saracacioase sau mai slabe, ca sa compenseze.
Ai mancat exagerat o data, nu-i nimic, nu trebuie sa te simti vinovat, recuperezi alta data.

La voi cum se manifesta pofta de mancare vara? Lichide beti?

Cred ca May s-a dus sa faca mancare grin.gif
May
Buna dimineatza fetelor biggrin.gif

Avand in vedere ca tin diete de cand ma stiu si ca de un an jumate am invatat ce inseamna un regim de viata sanatos, tind sa cred ca nu prea mai sunt mari surprize pt mine in acest domeniu. Daca v-am intrebat ieri parerea voastra despre cauza ``slabirii`` mele in situatia in care am mancat/baut si nu am facut efort fizic, este pt ca aceasta situatie nu mi se pare logica, logic fiind sa cantaresc cateva grame mai mult. Sunt obsedata de cantar, daca asta inseamna ca ma cantaresc zilnic: da, o fac, pt ca nu pot altfel, este modul meu in care ma controlez. Consider ca nu imi face niciun rau atata timp cat inteleg ca apar fluctuatii de greutate de pe o zi pe alta, in functie de ce mancam, si nu am nici un stres in privinta asta. Pt mine, greutatea de luni este cea pe care mi-o marchez in carnetel. Ieri m-am cantarit cand am venit de la piscina ( nu din cauza ca mi-a venit mie, cum am zis ieri), ci din cauza ca tipa cu care am fost la piscina a zis ceva care m-a bulversat: soarele slabeste huh.gif si are de gand sa se duca la plaja toate zilele care i-au mai ramas pana pleaca in tara. I-am spus ca mi se pare putin probabil sa stai la soare si sa slabesti, dar ajungand acasa, m-am urcat pe cantar si surpriza. Eu cred incontinuare ca este doar o coincidenta. Cine stie ce s-a produs in corpul meu, poate chiar faptul ca am baut suc dupa atata timp a facut un click si si-a dat drumul la slabire, caci de 1 sap si ceva aveam aceeasi greutate.

Acum sa va zic o varianta de raspuns la ceea ce a zis dany. Dany, e adevarat ca daca te cantaresti dim si apoi mergi la WC, cantarindu-te din nou vei avea o greutate mai mica, dar stii ca nu e cazul meu caci nu m-as fi minunat de o greutate mai mica, daca as fi fost la WC de abia dupa cantarirea de dimineatza. Intre cele 2 cantariri am fost doar o data sa stropesc florile )).gif dar la cat suc, apa, cafea si pepene a intrat in mine, nu e in echilibru balanta. De asemenea, mi-am scos de la naftalina o brosura pe care am primit-o la cumpararea cantarului si am cautat acolo o explicatie pt faptul ca este recomandat sa te cantaresti doar dupa 2 ore de la trezire... surpriza, am gasit o idee vaga dar cat de cat logica. Cand te trezesti, corpul tau fiind nefunctional la capacitate maxima pe intreaga noapte, cantaresti mai mult decat dupa 2 ore deoarece, dupa 2 ore corpul incepe sa functioneze la maxim si incepi sa produci energie, iar energia nu se masoara la cantar. E de luat in seama, nu?

Mentionez ca mesajul de mai sus nu a fost spus pe un ton ironic, suparat sau mai stiu eu cum, doar vorbeam cu vocea mea normala si calma, o simpla discutie )).gif ca scrisul asta pe forum nu e insotit de intonatie si nu vreau sa se inteleaga altceva blum.gif

Hai ca am plictisit destul pupic.gif

emu chiar sunt fericita ca vin ai mei cheer.gif

P.S.: Am cu 700 de g mai putin decat ieri dimineata, ieri fiind o zi in care am respectat puncte, o zi ca toate celelalte, dar cu o cina tarzie ( nu insinuez ca de asta am slabit )).gif)
axe10
Eu beau apa in draci...si transpir asisderea...
Nu pot sa zic ca mi-e foame de mor...si-mi trece cu o salata insotita de ceva usor...ieri de ex am mancat o salata de rosii, castraveti, ardei, ceapa, patrunjel cu o felie de telemea de capra taiata mic, o lingurita de ulei masline si 2 bucati de burger de somon(cumparate de la supermarket...o prostie evident....nici macar nu m-au incantat la cust)....si pana seara la culcare doar 2 piersici....in schimb am baut apa la greu!

May...asa scrie si la cantarul meu...sa ma cantaresc dimineata, fara masa, dupa wc si cel putin la 30 min dupa ce ma ridic dim pat!
May
Cred ca asa scrie la toate cantarele smile.gif

Cate am avut de corectat in postul meu de mai sus doh.gif se vede ca m-am trezit mai devreme decat de obicei.... cu vreo 3 ore mai devreme! )).gif
ALICE
Stai sa pun si eu meniul sa ma certati

ou+sunca=2,5 p
paine=1p
pulpa pui+salata=3p
paine +icre= 2p
inghetata=2p
suc=2p
dulceata=1p
sticsuri=2p
cafea=2p

Total 18 p

Multe nebunii ,dar n-am depasit punctele blush.gif
May
CITAT(ALICE @ 06-07-2007, 09:06 AM) *

Multe nebunii ,dar n-am depasit punctele blush.gif

Uuuuuuu nebuno, senzatii tari giggle.gif
bubbles
Axe...cum zici tu .. sa schimbam cu pers care mananca mult si nu se ingrasa..
Aveam o col in a12a care avea 47 kg ohmy.gif .. iar eu .. 66 lol.gif dar eu ma chinuiam sa tin regim,sa nu mananc la scoala mai ales ca aduceau niste covrigi proaspeti si miroseau atat de bine dry.gif .Daca mancam un covrig deja .. simteam ca explodez .Si mai aveam col care aveau tendinte de ingrasare si renuntasera la mancarea de la sc.Dar stateam zilnic si ne intrebam.. cum poate col asta care manca pana pleca acasa .. 5-6 ore...2 cornuri cu cioco,3-4 covrigi si bea si o gramada de suc .Nu ami zic ca avea si zile cand mai rontaia si chipsuri.Doamne fereste!!! pai daca mancam atat cred ca ma faceam cat casa blink.gif si ea mai venea din cand in cand si mai si trasnea cate una .. Am mai slabit 1 kil bang.gif bang.gif .Pai sa nu iti vina sa mori cu zile si nu alta lol.gif lol.gif
May sper ca nu te`am suparat give_rose.gif .
In alta ordine de idei .. Azi luam invitatiile cheer.gif cheer.gif .
May felicitari pt cantar... pupic.gif >In leg cu cantarul ... Fiindac m`a tot batut Axe la cap mi`am mai revenit si eu si acum incerc sa ma cantaresc o data pe sapt .. m iercurea .Dar nu`i problema ca mai uit asa ca .. obsesia mea tinde sa dispara incet incet wink1.gif .Axe multumesc frumos hug.gif hug.gif
ALICE
Eu mi-am lasat cantarul la serviciu.Asa stiu sigur ca nu ma descalt de pantofi sau sandale si sa ma cantaresc ca mi-e rusine.Il iau acasa miercuri si il duc la loc dupa ce ma cantaresc
May
Nu m-a suparat nimeni cu nimic, tocmai de aceea am tinut sa mentionez tonul discutiei biggrin.gif. Eu nu pot sa ma cantaresc doar o data pe saptamana din cauza ca simt ca pierd controlul, dar nici nu ma afecteaza pt ca am inteles fluctuatiile.

bubule colega ta nu se ingrasa pt ca are arderile bune si crede.ma ca, daca renunta la un covrig pe zi, slabea imediat. Am un specimen in casa: remy )).gif
axe10
CITAT(ALICE @ 06-07-2007, 10:22 AM) *

Eu mi-am lasat cantarul la serviciu.Asa stiu sigur ca nu ma descalt de pantofi sau sandale si sa ma cantaresc ca mi-e rusine.Il iau acasa miercuri si il duc la loc dupa ce ma cantaresc

Ia auzi si la asta...alta nebuna.... give_rose.gif blum.gif ....
ALICE
Pai nu mai mergea.Dimineata ma cantaream.Ma duceam la buda ,ma cantaream.Mancam ceva,ma cantaream,seara cand veneam iar ma cantaream sa vad cat am pus intr-o zi.
michelle
Si cum arata graficul rezultatelor? grin.gif

Eu m-am cantarit we trecut dupa multe saptamani in care nu am avut curajul.. Se pare ca stau pe la 52-53 kg, asa ca am rasuflat usurata.
Ce sa zic, unele haine de anul trecut ma incap, altele tzipa pe mine. Asta e, nu mai vreau sa fiu la fel ca anul trecut, nu imi sta bine, ma simt bine asa mai plinuta. Daca as face si ceva sport iar, m-as pupa )).gif

Nu stiu ce se intampla cu mine ca eu am o pofta de mancare doh.gif Mai ales seara cand vin de la serviciu. Incerc sa nu exagerez dar nu imi iese intotdeauna.
In mod normal vara, si mai ales pe caldurile astea nu ar trebui sa avem asa o pofta de mancare. Or fi pilulele de vina?
ALICE
Tu iei si pastile si nu te ingrasi deloc?Si eu as vrea dar n-am curaj
axe10
CITAT(michelle @ 06-07-2007, 11:31 AM) *

Si cum arata graficul rezultatelor? grin.gif

Eu m-am cantarit we trecut dupa multe saptamani in care nu am avut curajul.. Se pare ca stau pe la 52-53 kg, asa ca am rasuflat usurata.
Ce sa zic, unele haine de anul trecut ma incap, altele tzipa pe mine. Asta e, nu mai vreau sa fiu la fel ca anul trecut, nu imi sta bine, ma simt bine asa mai plinuta. Daca as face si ceva sport iar, m-as pupa )).gif

Nu stiu ce se intampla cu mine ca eu am o pofta de mancare doh.gif Mai ales seara cand vin de la serviciu. Incerc sa nu exagerez dar nu imi iese intotdeauna.
In mod normal vara, si mai ales pe caldurile astea nu ar trebui sa avem asa o pofta de mancare. Or fi pilulele de vina?

Nu cred...efectiv atunci te linistesti, nu mai e asa cald...
michelle
CITAT(ALICE @ 06-07-2007, 11:32 AM) *

Tu iei si pastile si nu te ingrasi deloc?Si eu as vrea dar n-am curaj

Pai Alice, m-am ingrasat 5 kg. Bine, pe mine asta m-a bucurat, dar nu as vrea sa iau mai mult. Imi ajunge grin.gif
ALICE
Aha, atunci zic pas dry.gif
michelle
CITAT(ALICE @ 06-07-2007, 12:02 PM) *

Aha, atunci zic pas dry.gif

Pai de ce, ca nu ingrasa... Doar fac pofta de mancare. Daca nu mananci mai mult decat trebuie atunci e ok lol.gif
ALICE
Nu,nu ca din cauza lor am ajuns de la 49 la 65.Inca nu.Poate daca ajung la 55 sa am curaj sa iau iar.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.