Buna dimineatza fetelor
Avand in vedere ca tin diete de cand ma stiu si ca de un an jumate am invatat ce inseamna un regim de viata sanatos, tind sa cred ca nu prea mai sunt mari surprize pt mine in acest domeniu. Daca v-am intrebat ieri parerea voastra despre cauza ``slabirii`` mele in situatia in care am mancat/baut si nu am facut efort fizic, este pt ca aceasta situatie nu mi se pare logica, logic fiind sa cantaresc cateva grame mai mult. Sunt obsedata de cantar, daca asta inseamna ca ma cantaresc zilnic: da, o fac, pt ca nu pot altfel, este modul meu in care ma controlez. Consider ca nu imi face niciun rau atata timp cat inteleg ca apar fluctuatii de greutate de pe o zi pe alta, in functie de ce mancam, si nu am nici un stres in privinta asta. Pt mine, greutatea de luni este cea pe care mi-o marchez in carnetel. Ieri m-am cantarit cand am venit de la piscina ( nu din cauza ca mi-a venit mie, cum am zis ieri), ci din cauza ca tipa cu care am fost la piscina a zis ceva care m-a bulversat: soarele slabeste

si are de gand sa se duca la plaja toate zilele care i-au mai ramas pana pleaca in tara. I-am spus ca mi se pare putin probabil sa stai la soare si sa slabesti, dar ajungand acasa, m-am urcat pe cantar si surpriza. Eu cred incontinuare ca este doar o coincidenta. Cine stie ce s-a produs in corpul meu, poate chiar faptul ca am baut suc dupa atata timp a facut un click si si-a dat drumul la slabire, caci de 1 sap si ceva aveam aceeasi greutate.
Acum sa va zic o varianta de raspuns la ceea ce a zis
dany. Dany, e adevarat ca daca te cantaresti dim si apoi mergi la WC, cantarindu-te din nou vei avea o greutate mai mica, dar stii ca nu e cazul meu caci nu m-as fi minunat de o greutate mai mica, daca as fi fost la WC de abia dupa cantarirea de dimineatza. Intre cele 2 cantariri am fost doar o data sa stropesc florile
).gif)
dar la cat suc, apa, cafea si pepene a intrat in mine, nu e in echilibru balanta. De asemenea, mi-am scos de la naftalina o brosura pe care am primit-o la cumpararea cantarului si am cautat acolo o explicatie pt faptul ca este recomandat sa te cantaresti doar dupa 2 ore de la trezire... surpriza, am gasit o idee vaga dar cat de cat logica. Cand te trezesti, corpul tau fiind nefunctional la capacitate maxima pe intreaga noapte, cantaresti mai mult decat dupa 2 ore deoarece, dupa 2 ore corpul incepe sa functioneze la maxim si incepi sa produci energie, iar energia nu se masoara la cantar. E de luat in seama, nu?
Mentionez ca mesajul de mai sus nu a fost spus pe un ton ironic, suparat sau mai stiu eu cum, doar vorbeam cu vocea mea normala si calma, o simpla discutie
).gif)
ca scrisul asta pe forum nu e insotit de intonatie si nu vreau sa se inteleaga altceva
Hai ca am plictisit destul
emu chiar sunt fericita ca vin ai mei
P.S.: Am cu 700 de g mai putin decat ieri dimineata, ieri fiind o zi in care am respectat puncte, o zi ca toate celelalte, dar cu o cina tarzie ( nu insinuez ca de asta am slabit
).gif)
)